Recenze hotelů
Korsika - Francie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,3 Dovolená byla podle našeho přání a byli jsme spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla podle našeho přání a byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování splnilo naše očekávání. Byli jsme spokojeni.

Strava
Stravování jsme neměli v ceně ubytování takže nemůžu hodnotit.

Pláž
Přístup na pláž byla v pořádku akorát nám na pláži chyběli sprchy na osprchování aby jsme si do pokoje nenanosili písek. Sprchy jsme všude hledali, ale nenašli.

Věra V., 29.06.2019, Datum pobytu: 17.6. - 22.6.2019
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Village Marina d´Oru

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost

Strava
Stravování vlastní - spokojenost

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Jaroslava Dvořáčková, 01.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Marina d´Erba Rossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Komplex nový, personál velmi příjemný, pláž blízko, čistá, udržovaná, parkoviště mimo areál

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Komplex nový, personál velmi příjemný, pláž blízko, čistá, udržovaná, parkoviště mimo areál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na začátku pobytu zaplatíte poplatek 30 Euro za úklid pokoje, který jak jsme na konci pochopili je vratný, pokud si po sobě uklidíte sami :-)

Strava
Měli jsme ubytování bez stravy - nemůžu hodnotit

Romana V., 30.09.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Residence Acqua Linda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byli jsme naprosto spokojeni,asi naše nejlepší dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme naprosto spokojeni,asi naše nejlepší dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé,včetně klimatizace,nemáme žádnou výtku.

Strava
V okolí ubytování byl dostatek restauračních zařízení,takže výběr i strava bez problémů.

Služby hotelu
Bez problému.

Pláž
Pláž fantastická,čistá,vstup pozvolný,pro děti ideální,voda křišťálově čistá,možnost zapůjčení různých sportovních předmětů,/pinpong,vodní šlapadla,vodní skútry atd/.Využití bazénu.

Jaroslav Čápek, 22.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 12.9.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Perla di Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 doporučuji, byli jsme tu již po několikáté

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
doporučuji, byli jsme tu již po několikáté Zobrazit celou recenzi

Veronika Roubová, 17.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Bungalovy Cala di Sole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,3 Krásné, čisté ubytování kousek od moře. Moře čisté, krásná dlouhá pláž, málo lidí. Nádherný ostrov, který stojí za poznání. Nejkrásnější...

  • 10 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné, čisté ubytování kousek od moře. Moře čisté, krásná dlouhá pláž, málo lidí. Nádherný ostrov, který stojí za poznání. Nejkrásnější město Bonifacio. To mě naprosto očarovalo. Tato strana ostrova je dobrá na výlety, je to na všechny strany cca stejně daleko, jediné co byl problém, že po obědě vždy přišel přes horu mrak, ten se tam usadil a už se nehnul a přestalo svítit sluníčko. My hodně cestovali, tak nám to tolik nevadilo, ale ten kdo preferuje ležení na pláži by si měl vybrat asi druhou stranu ostrova kolem města Calvi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté, prostorné, klidné. Naprostá psokojenost.

Strava
Vlastní

Služby hotelu
Bazén, krásné prostředí, restaurace, recepce - nic krom bazénu jsme ale nevyužívali.

Pláž
Dlouhá, nekončící pláž. První týden v září skoro žádní lidé, což jsme ocenila :-D

Lenka S., 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Residence Acqua Linda

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Za ty peníze, není absolutně co řešit :-) , naprostá spokojenost

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za ty peníze, není absolutně co řešit :-) , naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Michal Pasrbek, 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Bungalovy Cala di Sole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Pěkná lokalita, blízko k moři i na různé výlety po okolí.

  • 7 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná lokalita, blízko k moři i na různé výlety po okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy dostačující, čisté a celkem prostorné. Je z nich pěkný výhled na moře. Mohla by být trochu více vybavena kuchyně a občas něco opravit.

Strava
Markety a tržnice byly dobře zásobeny. Byl i velký výběr hotových jídel.

Pláž
Pláž pěkná, čistá kousek od bungalovů.

Lenka S., 21.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Bungalovy Cala di Sole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Fajn ubytovanie, plaz cista, malo ludi

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fajn ubytovanie, plaz cista, malo ludi Zobrazit celou recenzi

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Marina Corsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená, užili jsme si to, na recepci velmi ochotní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, užili jsme si to, na recepci velmi ochotní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše čiste, nové a vkusně zařízené. Bungalovy jsou vybavené vším co je třeba. Pokud chcete ztrácet čas vařením, je zde sporák i myčka. Mikrovlnka, lednice s mini mrazakem, pračka, kavovar, toustovač. To se hodi na snídaně, ty si ráda dám doma. Krásná kuchynka a skvěle řešeny prostor. Snad jen plastovy stůl uvnitř kazí dojem ale chápu. Na TV spousta kanálů. Na terase mega mravenci, trošku jsme je prikrmovali, snad se na nás nikdo nezlobí ale zbytky krevet jim prostě chutnaly :D

Strava
Bungalovy nabízí možnost přípravy vlastního jídla, s sebou jsme nic nevezli. V areálu lze běžne věci nakoupit v malém obchodě s potravinami a kousek od resortu je Spar. Popřípadě přímo v Gisonaccia velký market a lepší ceny. Restaurace v areálu je skvělá, ačkoliv na české poměry dražší. Obed vzdy denni nabídka, výborné! Večer se peče pizza, za přijatelné ceny. Blízko restaurace A Suara skvělé bruschetty. Za ochutnání stojí všechny místní sýry, za fajn ceny mají právě v Gisonachii v E.Lecrec. sýry, salámy a nelze opomenout vína. Naši sousedi si z Čech přivezli pytel brambor a grilovali svoje maso. Nechápu.

Služby hotelu
Vše se řeší na recepci, hovoří plynně anglicky, nebyl s ničím problém. Nemluvím francouzky a místních Korsicani zase nemluví anglicky, na recepci nám pomohli a obvolali, tlumočili. Vše super!

Pláž
Pláž je pisecna, velmi jemný písek je hlavně odpoledne všude díky vlnám a moře už není tak čiste. Taky trochu chaluh. Koupání super. 8 let syn není ještě úplně zdatný plavec a mírný svah a vlny tak akorát, naprosto vyhovující.

Resort má svůj bazén, takže podle nálady

Lucie M., 22.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 16.7.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Village Marina d´Oru

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie