Recenze hotelů
Azurové pobřeží (Francouzská riviéra) - Francie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,5 Skvělé, byly jsme po sezóně, všude klid a málo lidí.

  • 10 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé, byly jsme po sezóně, všude klid a málo lidí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl v pohodě,vybavení kuchyñky dostačující.

Strava
Měli jsme vlastní stravu.

Služby hotelu
Jelikož to byl apartmán tak jsme pouze dostaly klíč a pak odevzdali.

Pláž
Pláž skvělá,píseček jemný,150m do moře a stále po prsa vody.

Jindřich Hanzlíček, 04.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 28.9.2019
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Les Océanides

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6 Prostorné a dobře vybavené apartmány s terasou. Parkoviště hned u každého apartmánu. Přístřešky pro kola, vyjížďky kolmo po Provence jsou...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prostorné a dobře vybavené apartmány s terasou. Parkoviště hned u každého apartmánu. Přístřešky pro kola, vyjížďky kolmo po Provence jsou kouzelné. Písčitá pláž s pozvolným vstupem. Vhodné i pro malé děti, mělko je dost daleko. Zóny pro plavání, čluny a surfy oddělené bojkami. Na konci pláže útes s podvodní naučnou stezkou pro šnorchlování (bacha na meduzy). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné a dobře vybavené apartmány s terasou. Parkoviště hned u každého apartmánu. Přístřešky pro kola, vyjížďky kolmo po Provence jsou kouzelné.

Strava
Jídlo dobré, velký výběr sýrů, ovoce. Chtělo by to větší variabilitu hlavních jídel.

Pláž
Písčitá pláž s pozvolným vstupem. Vhodné i pro malé děti, mělko je dost daleko. Zóny pro plavání, čluny a surfy oddělené bojkami. Na konci pláže útes s podvodní naučnou stezkou pro šnorchlování (bacha na meduzy).

Petr J., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Les Océanides

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 4,3 Dovolená se nám vcelku líbila, personál ubytovaciho zařízení byl velmi milý a ochotný.

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám vcelku líbila, personál ubytovaciho zařízení byl velmi milý a ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tuhle část bych ráda cestovní agentuře, resp. společnosti vytekla a zdůrazňuji, že právě kvůli ní už přes vás nebudeme zařizovat žádnou další dovolenou. Apartmán, do kterého jste nás ubytovali byl pro 2 lidi (maximálně +1 na pristylce). Vy jste nám tento apartmán poskytli pro 5 dospělých lidí! I recepční byla počtem ubytovanych hostů zaskočena. Apartmán měl jednu ložnici pro 2 lidi a jednu společenskou místnost, kde byl kuchyňský kout, jídelní stůl, rozkládací gauč a rozkládací křeslo. Už na první pohled bylo vidět, že to bude poněkud problém. Abychom mohli roztahnout gauč i křeslo, museli jsme vystěhovat jídelní stůl a židle. Po rozložení křesla jsme zjistili, že je rozbité a spát se na něm nedá. To naštěstí napravil personál, který dodal nové křeslo. Náš prostor na spaní vypadal tedy následovně: stůl a židle jsme museli vystěhovat a po rozložení gauče a křesla nam zbyla v místnosti ulička cca 30 cm široká na procházení na terasu, ale také do koupelny, wc a dalším dvěma účastníkům do ložnice. Považuji to za naprosto nehorázné a nevím, jak jste si mohli dovolit ubytovat 5 dospělých lidí v prostoru, kde údajně bývají maximálně 2 dospělí a na rozkladacich pristylkach 3 malé děti (případně 2 dospělí a 1 dospělý na pristylce). Pokyny k dovolené měly přijít týden před dovolenou. Přišly 2 dny před odjezdem. Tohle bylo opravdu velké zklamání, ale zároveň zkušenost, díky které vime, že s Vámi už opravdu ne!

Strava
Nehodnotím, zajišťovali jsme si sami.

Služby hotelu
Využívali jsme občas bazén a byli jsme spokojeni.

Pláž
Nechci hodnotit, tu naštěstí nezajistujete vy.

Lenka K., 03.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Le Clos Bonaventure

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Okolí ubytování, vstup na pláž a samotná pláž to bylo vše perfektní. Klid a pohoda.

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Okolí ubytování, vstup na pláž a samotná pláž to bylo vše perfektní. Klid a pohoda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o levné ubytování, kde je třeba počítat s tím, že v pokojích není klimatizace a pokoje jsou menší. Jinak zde bylo čisto a příjemní personál. Výborné garáže, kde auto je stále v chladu.

Strava
vlastní

Služby hotelu
Se službami jsme byli spokojeni.

Pláž
Dostupnost na pláž byla po několika schodech, ale nic co by Vás obtěžovalo. Pláž byla čistá, s plavčíkem a sprchou. V době prázdnin zde nebylo moc lidí a tím pádem klid. Příjemná relaxace.

Václav Váchal, 20.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Le Golf Bleu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Pár dní v Cannes se nám moc líbilo. Je to krásné město.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pár dní v Cannes se nám moc líbilo. Je to krásné město. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme perfektní výhled z balkónu na hrad ve středu města a i moře. Parkovacích míst neměli moc ale měli jsme štěstí páč jsme stáli hned u vchodu do hotelu.

Strava
Byly jen snídaně a dal bych 9 kdyby na poslední 2 snídaně záhadným způsobem nezačali dělat nepoživatelná vajíčka. Měli moc dobré croissanty a džusy.

Služby hotelu
Spokojenost.

Radek S., 18.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2018
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Des Orangers

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Hotel je sice starší, ale vše je čisté, upravené a nikde nebyl žádný problém. Výhled na moře je velice přijemný

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je sice starší, ale vše je čisté, upravené a nikde nebyl žádný problém. Výhled na moře je velice přijemný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez výhrad

Strava
Apartmán byl dostatečně vybaven na přípravu jídla.

Služby hotelu
Parkování bylo v pohodě, výtah je sice menší, ale i normální kombík se do něj s přehledem vejde. bazén byl čistý

Pláž
Ve vybrané lokalitě najdete jen málo hotelů, které by měly tak příjemnou cestu na pláž, sice do schodů, ale ne moc daleko.

Lukas O., 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Le Golf Bleu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Rezidence má velmi příhodnou polohu, což je její velká výhoda. ubytování je v mnoha směrech skvělé, ale ne pro české turisty. Existuje...

  • 5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Rezidence má velmi příhodnou polohu, což je její velká výhoda. ubytování je v mnoha směrech skvělé, ale ne pro české turisty. Existuje tam vícero variant pokojů s různými dispozicemi, balkony, ale Češi mají jakýsi horší standard rovnající se ubytování pro studentskou skupinku. A to jsme si záměrně připlatily větší pokoj, abychom se nemusely o sebe otírat. Velká nevýhoda je samoúklid, který pojímá každý po svém, ne-li vůbec. Či-li sem je nutné počítat s tím, že dovolenou začínáte mytím nádobí, úklidem a větráním zpocených polštářů a přikrývek. Dobré bylo, že vratnou kauci nevybírali, ale stačilo zadat číslo karty. Při našem příjezdu pokoj nebyl připraven, usnuly jsme v recepci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Další nevýhoda byl pobyt bez delegáta, který by nám mohl mohl ušetřit čas a vysvětlit některé detaily pro lepší orientaci. Recepce fungovala jen v některé hodiny. Při našem odjezdu v 7.20 jsme položily klíče od pokoje a trezoru pouze na parapet recepčního pultíku. Na recepci jsme měli cosi vyplňovat, nevěděly jsme co a to ani v AJ, tak jsme to zkrátka nevyplnily a bylo. Moc bychom si přály, až se tam budeme opět vracet, kdyby mohl hotel zohlednit naši "věrnost" tím, že nám dá opravdu pěkné pokoje!!!!! Bylo tam s námi mnoho Francouzů - těm by jistě propocené přikrývky nedali!!!!!!

Strava
Stravovaly jsme se samy.

Služby hotelu
Nebyly žádné, ručníky nevyměňovaly, neuklízely.

Pláž
Pláž byla dostatečná, dostupná, vyčištěná.

Simona, 13.06.2018, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Cannes Verrerie

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

Celkem: 10 Ubytování v mobilhome je vhodný k přespání, věděl jsem do čeho jdu. Mimo sezónu je zde méně lidí, což mi vyhovovalo. Počasí bylo koncem...

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v mobilhome je vhodný k přespání, věděl jsem do čeho jdu. Mimo sezónu je zde méně lidí, což mi vyhovovalo. Počasí bylo koncem září velmi příznivé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající mobilhome. Bylo čisté. Vhodné pro nenáročného turistu.

Strava
V okolí je dostatek restaurací s velkým výběrem jídel. Je možno si vařit přímo v mobilhome.

Služby hotelu
Co bylo třeba jsme vyřešili v pohodě.

Pláž
Pláž cca 150m vzdálená, čistá, denně udržovaná, veřejná, písečná. Pozvolný vstup do vody, postupné klesání dna. Voda čistá, koncem září studenější, ale koupat se dalo.

Miroslav Vopalecký, 04.10.2017, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Les Prairies de la Mer

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)