Recenze hotelů
Azurové pobřeží (Francouzská riviéra) - Francie

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Pár dní v Cannes se nám moc líbilo. Je to krásné město.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pár dní v Cannes se nám moc líbilo. Je to krásné město. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme perfektní výhled z balkónu na hrad ve středu města a i moře. Parkovacích míst neměli moc ale měli jsme štěstí páč jsme stáli hned u vchodu do hotelu.

Strava
Byly jen snídaně a dal bych 9 kdyby na poslední 2 snídaně záhadným způsobem nezačali dělat nepoživatelná vajíčka. Měli moc dobré croissanty a džusy.

Služby hotelu
Spokojenost.

Radek S., 18.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2018
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Des Orangers

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Hotel je sice starší, ale vše je čisté, upravené a nikde nebyl žádný problém. Výhled na moře je velice přijemný

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je sice starší, ale vše je čisté, upravené a nikde nebyl žádný problém. Výhled na moře je velice přijemný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez výhrad

Strava
Apartmán byl dostatečně vybaven na přípravu jídla.

Služby hotelu
Parkování bylo v pohodě, výtah je sice menší, ale i normální kombík se do něj s přehledem vejde. bazén byl čistý

Pláž
Ve vybrané lokalitě najdete jen málo hotelů, které by měly tak příjemnou cestu na pláž, sice do schodů, ale ne moc daleko.

Lukas O., 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Le Golf Bleu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Rezidence má velmi příhodnou polohu, což je její velká výhoda. ubytování je v mnoha směrech skvělé, ale ne pro české turisty. Existuje...

  • 5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Rezidence má velmi příhodnou polohu, což je její velká výhoda. ubytování je v mnoha směrech skvělé, ale ne pro české turisty. Existuje tam vícero variant pokojů s různými dispozicemi, balkony, ale Češi mají jakýsi horší standard rovnající se ubytování pro studentskou skupinku. A to jsme si záměrně připlatily větší pokoj, abychom se nemusely o sebe otírat. Velká nevýhoda je samoúklid, který pojímá každý po svém, ne-li vůbec. Či-li sem je nutné počítat s tím, že dovolenou začínáte mytím nádobí, úklidem a větráním zpocených polštářů a přikrývek. Dobré bylo, že vratnou kauci nevybírali, ale stačilo zadat číslo karty. Při našem příjezdu pokoj nebyl připraven, usnuly jsme v recepci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Další nevýhoda byl pobyt bez delegáta, který by nám mohl mohl ušetřit čas a vysvětlit některé detaily pro lepší orientaci. Recepce fungovala jen v některé hodiny. Při našem odjezdu v 7.20 jsme položily klíče od pokoje a trezoru pouze na parapet recepčního pultíku. Na recepci jsme měli cosi vyplňovat, nevěděly jsme co a to ani v AJ, tak jsme to zkrátka nevyplnily a bylo. Moc bychom si přály, až se tam budeme opět vracet, kdyby mohl hotel zohlednit naši "věrnost" tím, že nám dá opravdu pěkné pokoje!!!!! Bylo tam s námi mnoho Francouzů - těm by jistě propocené přikrývky nedali!!!!!!

Strava
Stravovaly jsme se samy.

Služby hotelu
Nebyly žádné, ručníky nevyměňovaly, neuklízely.

Pláž
Pláž byla dostatečná, dostupná, vyčištěná.

Simona, 13.06.2018, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Cannes Verrerie

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 10 Ubytování v mobilhome je vhodný k přespání, věděl jsem do čeho jdu. Mimo sezónu je zde méně lidí, což mi vyhovovalo. Počasí bylo koncem...

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v mobilhome je vhodný k přespání, věděl jsem do čeho jdu. Mimo sezónu je zde méně lidí, což mi vyhovovalo. Počasí bylo koncem září velmi příznivé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající mobilhome. Bylo čisté. Vhodné pro nenáročného turistu.

Strava
V okolí je dostatek restaurací s velkým výběrem jídel. Je možno si vařit přímo v mobilhome.

Služby hotelu
Co bylo třeba jsme vyřešili v pohodě.

Pláž
Pláž cca 150m vzdálená, čistá, denně udržovaná, veřejná, písečná. Pozvolný vstup do vody, postupné klesání dna. Voda čistá, koncem září studenější, ale koupat se dalo.

Miroslav Vopalecký, 04.10.2017, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Les Prairies de la Mer

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 6,3 Hotel měl být po rekonstrukci, ale to tak nevypadalo, gáráže byly v katastrofálním stavu, apartmán v celku fajn, ale není to pro člověka,...

  • 6 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel měl být po rekonstrukci, ale to tak nevypadalo, gáráže byly v katastrofálním stavu, apartmán v celku fajn, ale není to pro člověka, který má rád pořádek a čistotu jako já. No uklidila jsem to. Musím pochválit, velikost apartmánu i hezký balkon s výhledem na bazen. a dobře fungujicí klimatizaci. Ale chci upozornit, nelze tam zaparkovat. Není kde, a když ano tak se musí zaplatit v automatech. Pouze v sobotu a v neděli se tam neplatí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V celku ucházející, očekávala jsem většší čistotu.

Strava
byla vlastní

Služby hotelu
Musím pochválit služby na recepci, byli velmi ochotný, ikdyž neumíme francouzsky.

Pláž
Pláže byli, plný lidí, dostupnost v pohodě, voda čistá a teplá.,příjemný písek.

Anonym, 05.09.2017, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Les Felibriges

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dojem dobrý, již jsme na stejném místě byli.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dojem dobrý, již jsme na stejném místě byli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekné

Strava
Rozmanitá

Služby hotelu
Hotelové služby v pořádku.

Pláž
Dostupnost k pláži, přes silnici

Radka Doležalová, 08.08.2017, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Club Belambra Le Vendôme

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8 Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní, byli jsme spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní, byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj, ve kterém jsme bydleli, byl velmi malý, ale pro přespání dostačující, hodně jsme cestovali,proto jsme v pokoji netrávili delší čas. Jinak byl pokoj čistý, voňavý, denně úklid, výhled na moře a hrad, úžasné. Klidný a pohodový hotel.

Strava
Snídaně chutná, výběr teplé kuchyně, jogurty, musli, pečivo a místní sladké dobroty, sýr a šunka, káva a čaj, džusy. Příjemné posezení v prosklené jídelně s výhledem do okolí, na bazén a do zahrady, patřící hotelu. Možnost snídat i venku.

Služby hotelu
Ze služeb hotelu jsme využili hotelový bazén, v recepci jsou k dispozici letáky a mapy, informující o výletech po okolí, dále jsou zde k využití počítače s připojením na internet, hotel má Wifi - zdarma a paní recepční nám vždy ochotně poradila a v den odletu nám na naše přání přichystali snídani na 6 hodinu ranní.Jediný problém shledávám v parkování u hotelu, je nutno parkovat v okolních ulicích, což je někdy problém...ale vždy jsme jej úspěšně vyřešili.

Pláž
Pláž je asi 7 minut chůze od hotelu, velmi pěkná, čistá písečná pláž, čistá voda. Jen tam není stín, takže deštník s sebou...

Jitka K., 15.07.2017, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Des Orangers

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,4 Krásné, čisté, klidké prostředí.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné, čisté, klidké prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásně a kompletně vybavené mobilheimy.

Strava
Vařili jsme si sami.

Služby hotelu
Okamžité řešení jakéhokoliv požadavku. Vstřísné a milé chování.

Pláž
Soukromá pláž pár kroků od ubytování. Každé ráno i během dne uklízená.

Lukáš Pešek, 14.07.2017, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2017
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Les Prairies de la Mer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie