Recenze hotelů
Francie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Pokoje maličké, ale čisté, personál ochotný, příjemný

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pokoje maličké, ale čisté, personál ochotný, příjemný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel jednoduchý, ale na dobrém místě

Strava
snídaně naprosto v pořádku

Iva Madejová, 13.02.2019, Datum pobytu: 8.2. - 10.2.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Charlemagne

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 hotel splnil očakávania za uhradenú cenu

  • 4 Cena

Celkové shrnutí
hotel splnil očakávania za uhradenú cenu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel bol v rekonštrukcii, nefungoval výťah ani reštaurácia,raňajky podávali v náhradných priestoroch. Izby vynovené, čisté.

Strava
rozmanité raňajky

Program poznávacího zájezdu
program bol naplánovaný na 3 celé dni, zhrnuli nám to do 2 dní a tretí deň ráno nám oznámili, že kvôli demonštráciám nám navrhujú odchod domov, čo bolo veľké sklamanie. Žiaden náhradný program, ako nám bolo sľúbené v cestovke.

Igor P., 04.01.2019, Datum pobytu: 5.12. - 9.12.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Premiere Classe Chilly Mazarin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Bohužel jsme se termínem trefili do značných demonstrací, které přetrvávaly několik týdnů. CK nechtěla o zrušení ani slyšet, ačkoli i...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel jsme se termínem trefili do značných demonstrací, které přetrvávaly několik týdnů. CK nechtěla o zrušení ani slyšet, ačkoli i ministerstvo zahraničí vydávalo jedno varování za druhým. Pojištění storna se na bezpečnostní situaci paradoxně nevztahuje, což nebylo před nákupem patrné. Náhradní termín byl nabídnut v jiných měsících, kdy je zájezd levnější, nicméně pro nás za cenu Vánočního času a ještě s poplatkem za změnu termínu téměř 5000,-! Absurdní! S touto CK již nikdy více, ačkoli paní delegátka na telefonu v ČR byla velmi příjemná a měla pochopení. Návštěvu památek a muzeí doporučuji na vlastní pěst bez asistence cestovky, vstupy jsou mnohem levnější až na místě. Zejména Louvre, který doporučuji navštívit hned ráno, je to bez front a čekání, za 15E na osobu.Po Paříži se pohybujte metrem, za pár drobných se dostanete kamkoli, metro je přehledné a dobře značené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice příjemné a útulné, rustikální styl, dokonale zapadalo do této pařížské čtvrti. Čisté, úklid pokoje ale dva dny nikdo neřešil. Na pokoji chladnička, nefunkční. Ačkoli jsme měli připlacený lepší pokoj v nejvyšším patře, byl slyšet velký hluk z ulice. Zřejmě i proto jsme při ubytovávání nalezli na nočních stolcích špunty do uší.

Strava
Klasická francouzkého typu, vše čerstvé a velmi chutné.

Služby hotelu
WiFi zdarma s plným signálem po celém hotelu, na recepci káva a posezení zdarma kdykoli přes den. Recepční příjemní.

Lukáš Vlk, 19.12.2018, Datum pobytu: 14.12. - 16.12.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Josephine

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Hotel bol príjemný chcelo by to však pár vylepšení.

  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol príjemný chcelo by to však pár vylepšení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola v rámci ceny pekná. Chybal tam však záves v sprche. a Celkovo v izbe bolo chladno aj keď tam bol malý ohrievač.

Strava
Raňajky boly výborne najmä ich pečivo.

Program poznávacího zájezdu
Program bol dobre zorganizovaný škoda že z dôvodu protestov bol skrátený. Som rada že našli náhradné riešenie.

Lenka K., 12.12.2018, Datum pobytu: 5.12. - 9.12.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Premiere Classe Chilly Mazarin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel odpovídal ceně, doprava z letiště dobrá. Zastávka metra kousek od hotelu do centra Paříže.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovídal ceně, doprava z letiště dobrá. Zastávka metra kousek od hotelu do centra Paříže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, malý, ale na tento druh pobytu dostačující.

Strava
Snídaně výborné

Marcela B., 21.11.2018, Datum pobytu: 16.11. - 18.11.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis Porte de Orleans

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Hotel 1 fotografie

Celkem: 7,6 Ubytování pro nenáročné za rozumnou cenu.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování pro nenáročné za rozumnou cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je čisté,prostory jsou malé. Pokud vám bude sloužit hotel pouze pro přespání bohatě stačí. Nám malé prostory nevadili. Bohužel je vše slyšet.

Strava
Výběr od sladkého přes cereálie po salám a sýr. Rozmanitost jednotlivých druhů už není tak široká (např. Pouze dva druhy salámu). My jsme se najedli, jídlo chutné.

Služby hotelu
Personál velice příjemný, ochotný. Domluva anglicky bez problému.

Josef Trejbal, 19.11.2018, Datum pobytu: 12.11. - 15.11.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Moulin Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělé

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle očekávání

Strava
Výborná

Služby hotelu
dostačující

Vit Danek, 07.11.2018, Datum pobytu: 2.11. - 4.11.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Moulin Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Od zájazdu som nič konkrétne neočakávala, len zmenu. Napokon to bola zmena poriadna, veľmi inšpiratívna. Od rána do večera sme sa v...

  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Od zájazdu som nič konkrétne neočakávala, len zmenu. Napokon to bola zmena poriadna, veľmi inšpiratívna.

Od rána do večera sme sa v Paríži vôbec nenudili a bolo čo pozerať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo v menšom hoteli. Izby boli čisté. Dobre sa v nich spalo. Čo mi prekážalo, bol puch z ventilácie.

Strava
Strava - v hoteli sme mali iba raňajky, sladké, francúzske. Na svoje si prišli najmä deti, ktorým chutil hlavne croisant s nutelou.

Služby hotelu
Služby hotela boli primerané jeho kategórii.

Program poznávacího zájezdu
Program zájazdu bol veľmi pestrý a zaujímavý. Videli sme to podstatné z Paríža.

Určite k dobrému pocitu prispela aj milá pani sprievodkyňa, ktorá Paríž poznala dokonale. Cítili sme sa pri nej bezpečne. Bola veľmi ochotná všetko s nami odkomunikovať, dokonca nám preložila menu, objednala jedlo ...

Monika Maruňáková, 31.10.2018, Datum pobytu: 24.10. - 28.10.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Premiere Classe Chilly Mazarin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,3 Dovolená nádherná, ale jen díky tomu, že jsme byli dobře připravení a věděli jsme jakými dopravními prostředky tam cestovat. Je tam jiná...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nádherná, ale jen díky tomu, že jsme byli dobře připravení a věděli jsme jakými dopravními prostředky tam cestovat. Je tam jiná mentalita lidí, ale vše se dá přehlédnout, protože Paříž Vám nabídne opravdu hodně nádherných a nezapomenutelných míst :))) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohužel tady velké zklamání. Naštěstí jsme zde byli vždy jen přes noc. Hotel má dvě hvězdičky ok beru, ale po příjezdu nám na recepci jen vrazili papír a moc se s námi nebavili. Vůbec nevysvětlili co kde je a nikdo s námi nešel nás ubytovat. Navíc hotel je velmi špatně situovaný. Je strašne daleko od centra a ve velmi chudinské čtvrti. Navíc o víkendu tam byli i nějaké tlupy bezdomovců a rozdávalo se jim tam oblečení. Hotel nás zklamal.

Strava
Snídaňě na hotelu celkem ok. Neurazilo ani nenadchlo. Akorát jídlo si dáváte jen na tácek. Nevedou asi talíře. Ale za to třeba pizza v restauraci v centru byla vynikající.

Služby hotelu
Nic extra jak jsem již zmínila výš.

Anonym, 31.10.2018, Datum pobytu: 26.10. - 28.10.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis budget Porte de Montmartre

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)