Recenze hotelů
Francie

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Co se týče organizace že strany paní z CA, tak to "celkem slo". Bohužel jsme měli vybraný jinší termín, který byl zrušen a byl...

  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Co se týče organizace že strany paní z CA, tak to "celkem slo". Bohužel jsme měli vybraný jinší termín, který byl zrušen a byl nám nabídnut jinší. Zájezd jsme si vybírali s tím, že cesta buse začínat v Brně, kde nás taky vyzvedne autobus, bohužel pár dní před zajezdem nás informovali, že skrze dálnici D1, nebudou vyjíždět až do Brna, tudíž se máme dopravit do Prahy vlakem, s tím že nám bude jízda proplacena. Kolikrát jsem potřebovala s paní z CA mluvit, tak jsem volala co CK a vždy tam byla jinší paní, která řekla že vše pani z CA vyřídí! Což nevím zda se tak stalo, protože všechno trvalo věčnost. Co se týče jízdného, tak v Parizi jsme byli přes Velikonoce a jízdné mě bylo "proplaceno" 5.6. Kdy z celkové částky jízdného cca 376Kč poslali jen 96Kč!!! Samotne proplacení trvalo 7 týdnů a ještě neposlali vše, jak bylo uvedeno v instrukčních od CK!

Myslim, že přes CA jsme jeli naposledy a nepřejí nikomu tohle podstoupit.

Jinak co se týče samotného průvodce, řidičů, cesty a Paříže, nemám co vytknout, jen domluva s CK je neskutečná! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo úžasné. Měli jsme nejprve bydlet v jiném hotelu, ten byl obsazen, tak nás dali do "lepsiho" a ten byl úžasný. Pokoj akorát pro dva lidi, koupelna krásná! Vše čisté a voňavé.

Strava
Snídaně v hotelu odpovídala ceně, croisant a bagetka, marmelada, salám, sýr a nějaké to kafíčko, čaj či džus. Samotné jídlo v Paříži nám také chutnalo, byli jsme s přítelem na večeři za 15€, ta byla výborná. Doporučuji určitě si zajít na večerní menu a ochutnat Francouzské speciality.

Program poznávacího zájezdu
Program byl bohatý, i když jsme byli omezení Stávkou Žlutých vest, ale s tím nikdo nic neudělá. Bohužel jsme do Paříže zavítalo až po vytvoření Notre Dame, takže tu jsme nemohli navštívit. První den jsme byli na Eiffelovce, stihli jsme to brzo ráno, tak jsme se byli největšímu náporu lidi, ale i přesto jsme čekali na vstupenky hodinu a půl ve frontě. Dále jsme navštívili Louce, Sacré Caeur, jeli lodi po Seine, procházeli se po Champs Elyses, Latinské čtvrti, byli u Vítězného oblouku, Lucemburské zahradě a na La Défense. Průvodce Honza byl úžasný, nechával nám dostatek volného času a také nám toho hodně o Paříži pověděl. U jeho kamarády jsme také byli na večerním menu, které stalo za to!

Anonym, 06.06.2019, Datum pobytu: 19.4. - 22.4.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Premiere Classe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velka spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velka spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prijemne ubytovani.

Cisto a klid.

Pekne misto.

Strava
Snidane naplnila ocekavani.

Služby hotelu
Pozitivni a vstricny pristup.

Martin R., 30.05.2019, Datum pobytu: 25.5. - 27.5.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Timhotel Montmartre

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,5 Skvělý prodloužený víkend

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý prodloužený víkend Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj poměrně malý.

Ale všude super čisto,každý den uklizeno,vynesený koš,vyměněné ručníky.

Celkový dojem opravdu dobrý.

Strava
Měli jsme pouze snídaně.

Sice bez teplého bufetu,ale výběr byl i tak dostatečný.

Velký výběr sladkého pečiva....

Jiří Petrkovský, 24.05.2019, Datum pobytu: 18.5. - 21.5.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis Porte de Orleans

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 naprosto úžasné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprosto úžasné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nemělo to žádnou chybu- vřele doporučuji

Strava
jen se snídaní ale zcela dokonalé

Služby hotelu
spokojenost nad míru

Pláž
někdy příště :)

Zdeněk P., 24.05.2019, Datum pobytu: 18.5. - 21.5.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis Styles Paris Bercy

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,3 Hotel celkově odpovídal ceně

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel celkově odpovídal ceně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi jednoduchý, největším problémem byla zima (venku bylo deštivo kolem 12° a nebylo jak si přitopit)

Strava
Dostačující, nabídka mohla býti lehce širší, komplikací byly hromadné zájezdy (v daný neurčitelný čas byla jídelna přeplněná)

Služby hotelu
Služby dobré

Jaroslav M., 15.05.2019, Datum pobytu: 2.5. - 5.5.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis Porte de Orleans

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Celkove shrnuti se sluzbami invie jsem vysoce nespokojena. Zatim to byla nejhorsi cestovni kancelar s kterou jsem cestovala. Chtela jsem...

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkove shrnuti se sluzbami invie jsem vysoce nespokojena. Zatim to byla nejhorsi cestovni kancelar s kterou jsem cestovala. Chtela jsem zrusit nebo prepsat jednoho z cestujicich a za poplatky ktere mi byli receny to je silene. Zruseni za 100% ceny, a prepsani jeste za vyssi cenu nez byla porizovaci cena zajezdu. A po prijezdu na hotel problem. Recepcni po nas chtel platebni kartu, ktera se neshodovala s tim odkud byl zajezd placen ( protoze se to platilo prez cestovku), a nechtel nas kvuli tomu ubytovat. Pani v CA se k tomu ze zacatku stavela, ze oni za to nemuzou, ze to je problem top transu. Ale v top transu rekli, ze se vse ma resit s CA. Takze v pripade problemu ,,nikdo za nic nemuze,, a jen si to prehazujete aby jste nemuseli nic resit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo v poradku, vse ciste

Martina Šimáková, 15.05.2019, Datum pobytu: 10.5. - 12.5.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis Porte de Italie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Hotel je trochu dál od centra. Přes pobyt nám pršelo, takže 2km od metra v dešti není nic moc.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je trochu dál od centra.

Přes pobyt nám pršelo, takže 2km od metra v dešti není nic moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel velký, pokoje útulné, chyběla lednička na pokoji, na pokoji vcelku klid, když se zrovna někdo nefénoval v koupelně.

Strava
Snídaně a večeře rautem - míchaná vajíčka již po 8h nebyla a nedoplnili je.

Služby hotelu
Ostatní služby jsme moc nevyužili.

Jen graduji super rychlou wifi - 70 Mb/s.

Michal Mikeš, 15.05.2019, Datum pobytu: 10.5. - 12.5.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis Porte de Italie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,3 Prumer

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Prumer Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji byla cítit zatuchlina, dveře do koupelny a wc nešly zavřít a upadávala klika. Uklizeno bylo kazdy den.

Strava
Snidane bohate, jen mi chybela zelenina.

Služby hotelu
Nevim, vždy jsme jen přespali.

Lucie M., 08.05.2019, Datum pobytu: 2.5. - 5.5.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis Porte de Orleans

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Spokojenost, výborná organizace.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, výborná organizace. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj menší, ale na přespání stačí.

Strava
Spokojenost

Služby hotelu
Spokojenost

Martina, 02.05.2019, Datum pobytu: 26.4. - 28.4.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Grand Nouvel Opera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Výborná dovolená! Hotel je situovaný v dobré části města, dá se všude dojít pěšky. Kousek od hotelu je zastávka metra. V okolí je velké...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená! Hotel je situovaný v dobré části města, dá se všude dojít pěšky. Kousek od hotelu je zastávka metra. V okolí je velké množství malých obchodů s potravinami i restaurací, takže si vybere opravdu každý. Dopoledne jsou ulice klidnější a všude voní káva a croissanty. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi příjemné, personál ochotný a stále usměvavý. Pokoj byl menší, ale útulný. V koupelně byl k dispozici fén na vlasy i sprchový gel. Pokojská chodila každý den, proto v malé místnosti nebyl žádný nepořádek.

Strava
V rámci pobytu jsme měli k dispozici snídaně, které byly formou bufetu. K dispozici byl automat s kávou a velké množství čajů. Měli jsme možnost si vymačkat i čerstvou pomerančovou šťávu. Každý den nám byli připraveny výborné palačinky a k dispozici bylo spoustu různého pečiva. Součástí bufetu byli uzeniny, sýry,vejce, ovoce, cornflaky, apod. Snídaně výborné!

Ludmila Svačinová, 04.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 31.3.2019
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Ibis Styles Paris Pigalle Montmartre

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)