Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Francie

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Celkově velmi příjemný hotel.

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkově velmi příjemný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi čisty a voňavý hotel. Až na křik děti,není to pro odpočinek ,jak píšou.

Strava
Dobré jídlo,menší porce ,ale dobré. Cena vyšší.

Služby hotelu
Obsluha hodně milá a usměvavá,až na to že Vás neobslouzi,protože nemluvite francouzsky. A oni moc anglicky -německy nemluví,až na recepční, ty ano. Tudíž se na Vás usmejou a zdrhaj pryč.

Anonym, 11.08.2018, Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018
Oblast: Francie Francie, Provence, Hotel: Villa Les Oliviers

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Ocenil bych více inforamcí o možnostech místní dopravy, tarify, časové jízdné atd....

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ocenil bych více inforamcí o možnostech místní dopravy, tarify, časové jízdné atd.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na foto vypadá výrazně lépe než je realita

Robert K., 08.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Paris Louis Blanc

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel je sice starší, ale vše je čisté, upravené a nikde nebyl žádný problém. Výhled na moře je velice přijemný

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je sice starší, ale vše je čisté, upravené a nikde nebyl žádný problém. Výhled na moře je velice přijemný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez výhrad

Strava
Apartmán byl dostatečně vybaven na přípravu jídla.

Služby hotelu
Parkování bylo v pohodě, výtah je sice menší, ale i normální kombík se do něj s přehledem vejde. bazén byl čistý

Pláž
Ve vybrané lokalitě najdete jen málo hotelů, které by měly tak příjemnou cestu na pláž, sice do schodů, ale ne moc daleko.

Lukas O., 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Francie Francie, Azurové pobřeží (Francouzská riviéra), Hotel: Rezidence Le Golf Bleu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 V letnom období dosť náročné, ale inak vyborne

  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V letnom období dosť náročné, ale inak vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie všetko ok,

Strava
Strava iba raňajky, vyborné

Služby hotelu
Doplnili hygienicke potreby, upratali, iné sme nepotrebovali

Program poznávacího zájezdu
Program dobrý, sprievodca tiež.

Anonym, 02.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2018
Oblast: Francie Francie, Hotel: Le Patti (Grasse)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Fajn ubytovanie, plaz cista, malo ludi

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fajn ubytovanie, plaz cista, malo ludi Zobrazit celou recenzi

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Marina Corsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,3 Vše bylo perfektní,syn s kamarádek byli nadšeni.Děkujeme

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo perfektní,syn s kamarádek byli nadšeni.Děkujeme Zobrazit celou recenzi

Katarina H., 25.07.2018, Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018
Oblast: Francie Francie, Paříž, Hotel: Moulin Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená, užili jsme si to, na recepci velmi ochotní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, užili jsme si to, na recepci velmi ochotní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše čiste, nové a vkusně zařízené. Bungalovy jsou vybavené vším co je třeba. Pokud chcete ztrácet čas vařením, je zde sporák i myčka. Mikrovlnka, lednice s mini mrazakem, pračka, kavovar, toustovač. To se hodi na snídaně, ty si ráda dám doma. Krásná kuchynka a skvěle řešeny prostor. Snad jen plastovy stůl uvnitř kazí dojem ale chápu. Na TV spousta kanálů. Na terase mega mravenci, trošku jsme je prikrmovali, snad se na nás nikdo nezlobí ale zbytky krevet jim prostě chutnaly :D

Strava
Bungalovy nabízí možnost přípravy vlastního jídla, s sebou jsme nic nevezli. V areálu lze běžne věci nakoupit v malém obchodě s potravinami a kousek od resortu je Spar. Popřípadě přímo v Gisonaccia velký market a lepší ceny. Restaurace v areálu je skvělá, ačkoliv na české poměry dražší. Obed vzdy denni nabídka, výborné! Večer se peče pizza, za přijatelné ceny. Blízko restaurace A Suara skvělé bruschetty. Za ochutnání stojí všechny místní sýry, za fajn ceny mají právě v Gisonachii v E.Lecrec. sýry, salámy a nelze opomenout vína. Naši sousedi si z Čech přivezli pytel brambor a grilovali svoje maso. Nechápu.

Služby hotelu
Vše se řeší na recepci, hovoří plynně anglicky, nebyl s ničím problém. Nemluvím francouzky a místních Korsicani zase nemluví anglicky, na recepci nám pomohli a obvolali, tlumočili. Vše super!

Pláž
Pláž je pisecna, velmi jemný písek je hlavně odpoledne všude díky vlnám a moře už není tak čiste. Taky trochu chaluh. Koupání super. 8 let syn není ještě úplně zdatný plavec a mírný svah a vlny tak akorát, naprosto vyhovující.

Resort má svůj bazén, takže podle nálady

Lucie M., 22.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 16.7.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Village Marina d´Oru

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 4,8 Místo nádherné, ubytování nic moc:-/

  • 3,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Místo nádherné, ubytování nic moc:-/ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stav bungalovu neodpovídal fotografiím - zařízení bylo staré, opotřebované, pouze kuchyň byla vybavena obstojně..

Všude neuvěřitelné množství mravenců (koupelna, ložnice, kuchyň..). Čistota bungalovu podprůměrná..:-((

Pláž
Přístup k pláži dobrý, pláž krásná, moře průzračné.. Koupání luxusní:-)

Monika Benešová, 18.07.2018, Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Bungalovy Cala di Sole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,3 Korsika je nádherný ostrov, který stojí za to vidět.

  • 3,5 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Korsika je nádherný ostrov, který stojí za to vidět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi průměrné, vybavení nebylo takové, jak je popsáno , např. mrikrovlná trouba byla jen v jednom ze tří bungalovů, kde jsme byli ubytováni. Jediné, co bylo po rekonstrukci byla kuchyňská linka. Malý prostor ve sprchovém koutu, ale asi nejvíc nás trápilo, že večer, když jsme přišli z pláže, netekla teplá voda.Na terase spousta mravenců...

Pláž
Pláž krásná, čistá voda, ale bez sprch.

Petra K., 17.07.2018, Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Bungalovy Cala di Sole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Místo pěkné, dostupnost obchodů dobrá, ubytování hrozné, majitel ani nepožadoval kauci 100 eur neboť věděl v jakém stavu jeho ubytovací...

  • 2,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Místo pěkné, dostupnost obchodů dobrá, ubytování hrozné, majitel ani nepožadoval kauci 100 eur neboť věděl v jakém stavu jeho ubytovací kapacity jsou, avizovaná pračka nebyla v kuchyni nýbrž dvě centrální pro celý kemp ve kterém mohlo být v tu dobu cca 300 lidí (stále obsazené tzn. nemožnost cokoli vyprat), lednička začala chladit až po dvou dnech, při příjezdu nevytřená podlaha, povlečení jsem měli naštěstí vlastní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Koupelna se záchodem ve velmi špatném stavu, minimální prostory pro jakýkoliv pohyb, vše oprávováno izolepou (splachování, záchodová štětka zlomená a zpravena izolepou), zašlá špína téměř všude, do sprchové koutu se normální člověk vejde jen stěží (hygiena téměř žádná), teplá voda tekla pouze 2 dny z 10ti což je velký problém když máte malé dítě a potřebujete jej osprchovat (na pláži bohužel nebyly sprchy takže nutnost mytí byla v koupelně).

Strava
bez stravy

Pláž
bez možnosti omytí z písku (přitom většina jiných sprchy měly)

Tomáš Jordán, 17.07.2018, Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2018
Oblast: Francie Francie, Korsika, Hotel: Bungalovy Cala di Sole

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622