Recenze hotelů
Filipíny

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Bola som spokojna od prvej sekundy s prvym kontaktom personalu, boli mili, ochotni :) ubytovanie super, jedlo famozne, jedla som aj ked...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bola som spokojna od prvej sekundy s prvym kontaktom personalu, boli mili, ochotni :) ubytovanie super, jedlo famozne, jedla som aj ked som nebola hladna :D plaz vzdy cista a to prostredie... Jednoducho s dcerou som bola v raji :) :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie vzdy ciste, spokojnost velka

Strava
Ovocie a ryby uplne najviac, v zivote som tolko ovocia nezjedla ako na Filipinach :D :) za seba mozem napisat, ze jedlo top ;)

Služby hotelu
Sluzby super

Pláž
Plaz vzdy cista, piesok a tie palmy uzasne :)

Barbora Borončová, 21.06.2019, Datum pobytu: 19.5. - 3.6.2019
Oblast: Filipíny Filipíny, Ostrov Cebu/Mactan, Hotel: Costabella Tropical Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 8,6 Velice pěkný resort, vhodný pro děti kde mají možnost velkého využití

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice pěkný resort, vhodný pro děti kde mají možnost velkého využití Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé , velké prostorné postele:)

Strava
strava velice rozmanitá, takže každý si určitě najde to co mu chutná, velká možnost ochutnqat i místní speciality a dary moře

Služby hotelu
celkový dojem velice dobrý

Pláž
Pláž malá, ale hezká, bohužel není moc vhodná ke šnorchlování, za šnorchlováním se musí buď lodí, nebo se dá přejít pláž na druhou stranu, kde je otevřené moře a krásné šnorchlování

Jaroslava, 04.02.2019, Datum pobytu: 14.1. - 30.1.2019
Oblast: Filipíny Filipíny, Ostrov Cebu/Mactan, Hotel: Maribago Bluewater

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 8,8 Krásný stylový hotel - chatky - v džungli, vše čisté, veškerý personál milý, ochotný, usměvavý. Jedinou nevýhodou je, že při jakémkoliv...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásný stylový hotel - chatky - v džungli, vše čisté, veškerý personál milý, ochotný, usměvavý.

Jedinou nevýhodou je, že při jakémkoliv výletu je nutné používat pronajatou loď. Tato závislost na cizí dopravě mi nebyla příjemná - časové omezení na návrat z výletu. Jinak super!!!

Upozorňuji, že tento hotel není vhodný pro klienty se sníženou pohyblivostí - některé chatky jsou v kopci a dost daleko od restaurací a recepce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc hezké, příjemné, skvělý denní úklid i další servis.

Strava
Ranní švédský stůl - spokojenost. Ostatní strava ve 3 restauracích - italská klasika, velká restaurace má místní chutné speciality - záleží na vaší chuti, zvědavosti a dobrodružné povaze. Čínská restaurace, která je dost stranou nestojí za nic.

Služby hotelu
Skvělé

Pláž
Každé ráno uklizená, krásné šnorchlování, maximální spokojenost

Monika Rosická, 28.01.2019, Datum pobytu: 21.12.2018 - 2.1.2019
Oblast: Filipíny Filipíny, Hotel: Coco Beach Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 S dovolenkou som bol velmi spokojny, vsetko islo podla predstav. Rezort Costabella bol velmi prijemny, prostredie krasne a personal velmi...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou som bol velmi spokojny, vsetko islo podla predstav. Rezort Costabella bol velmi prijemny, prostredie krasne a personal velmi ochotny a mily. Vrelo odporucam kazdemu, kto zvazuje exoticku dovolenku. Zobrazit celou recenzi

Jozef Radvanszki, 09.03.2018, Datum pobytu: 14.2. - 25.2.2018
Oblast: Filipíny Filipíny, Ostrov Cebu/Mactan, Hotel: Costabella Tropical Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (1)

Celkem: 8,6 Nádhera.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nádhera. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní.

Strava
Menší výběr. Snídaně ve většině případů na sladko.

Služby hotelu
Perfektní. Ochotný a velmi milý personál. Také usměvaví lidé se skvělou náladou.

Pláž
Pláž čistá se službami personálu, které nám vyrazily dech. Jako v pohádce.

Jana Jandová, 23.02.2018, Datum pobytu: 8.2. - 20.2.2018
Oblast: Filipíny Filipíny, Hotel: Coco Beach Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 Dovolená byla úžasná, zatím nejlepší, kterou jsme absolvovali.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná, zatím nejlepší, kterou jsme absolvovali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme takovou krásnou chalupku s užasným výhledem na moře. Okolo samá zeleň a další chaloupky. Všude bylo vždy uklizeno a jako přídavek, jsme vždy večer našli na posteli krabičku s místním pečivem.

Strava
Strava byla velice různorodá. Vynikající byli denně čertvě upečené bagety. Jídla byla italská, thajská, filipínská a kdo chtěl měl možnost si dát i burger. Vynikající nápoje s jejich 1hod, kdy byl druhý nápoj zdarma

Služby hotelu
Služby byly přiměřené, všude usměvavý personál, všude naprostá čištota a ochota personálu.

Pláž
Pláž byla veklmi dobře udržována, moře průstvitné a šnorchlování je možné provozovat u pláže, nebo si vyjet na jiná krásná místa,

Jaroslava, 25.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 22.1.2018
Oblast: Filipíny Filipíny, Hotel: Coco Beach Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Chaloupky 1 fotografie

Celkem: 8,8 Parádní dovolená! Filipíny celkově moc zajímavá až překvapivě rajská destinace (Bohol-Panglao).

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Parádní dovolená! Filipíny celkově moc zajímavá až překvapivě rajská destinace (Bohol-Panglao). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohol beach club je moc hezký resort, klidnější, s příjemnou atmosférou celkově. Je zde velmi čisto, ať samotné ubytování, tak resort celkem...veškeré prostory upravené, čisté, voňavé. I okolí resortu...zahrada i pak přilehlá pláž byly vždy krásně upravené a čisté. Určitě nejkrásnější a nejčistší, co jsme na ostrově viděli.

Pokoje jsou moc hezké, čisté. Úklid nám prováděli dvakrát denně, s doplněním všeho ručníky, osušky, voda na pití, káva, čaje,... atd)

Strava
Strava, trošku střídmější výběr, než jsme měli např. v Thajsku nebo na Mauriciu, ale jinak bylo všeho dost a pořád doplňované. Typická filipínská jídla nám moc nechutnala, maso tučnější, míň tepelně upravené, ve všem jejich typický zázvor, asparát apod. Ale vedle toho byla k mání jídla asijské kuchyně a ta byla opravdu výborná. Ke všemu na pití fresche a plno čerstvého ovoce.

Služby hotelu
Hotel Bohol beach club poskytuje služby na velmi dobré úrovni...informace, ochota, vstřícnost...fakt spokojenost.

Pláž
Pláž je tady ta naprosto nejkrásnější a nejčistší, co jsme viděli. Je dlouhá, nezvykle široká a velmi udržovaná...všude jinde jsme pak byli zklamanější. Moře super!!! Čisté a příjemně teplé :-).

Vladimíra Hrubcová, 05.03.2016, Datum pobytu: 19.2. - 2.3.2016
Oblast: Filipíny Filipíny, Hotel: Bohol Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)