Recenze hotelů
Sharm El Sheikh - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Kvalitní hotel, který můžu doporučit Je zde hodně zeleně, což je pro mě velké plus

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Kvalitní hotel, který můžu doporučit

Je zde hodně zeleně, což je pro mě velké plus Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou menší, přesto útulné,

hotel nabízí 3 pokoje pro vozíčkáře, které jsou nyní v rekonstrukci

Strava
V hotělu výborně vaří!

Bezlepková strava je samozřejmostí

Služby hotelu
Nevyužila jsem

Pláž
Hotel má nádhernou pláž

Veronika U., 17.04.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Grand Rotana Resort&Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel je čistý, nabízí část pouze pro dospělé, lze s klidným svědomím doporučit

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je čistý, nabízí část pouze pro dospělé, lze s klidným svědomím doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné, čisté pokoje;

v rámci hotelu jsou k dispozici 4 bezbariérové pokoje

Strava
Bezlepková strava není problém

Služby hotelu
Hotel nabízí i bezbariérový přístup

Pláž
Pláž má klidnou část adults only

Veronika U., 17.04.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: SUNRISE Grand Select Arabian Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkový dojem? Krásná dovolena, příjemný odpočinek a hezké (občas i vtipné) zážitky. Doporučuji !!!! Co se tyče počasí tak bylo akorát -...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem? Krásná dovolena, příjemný odpočinek a hezké (občas i vtipné) zážitky. Doporučuji !!!!

Co se tyče počasí tak bylo akorát - občas vitr,sluničko každý den, voda v bazénu osvěžující-vůbec ne studená !!!!-moře totéž...Na recepce všechny příjemní, usmívavé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektně !!!! Na pokoji žehlička, prkno, konvice, lednice, trezor, denně doplňovaní vody, kafé Nescafé, cukru, čaje a t.d.Pokoj prostorný, koupelna velká.Balkon se stolkem,pohodlným křeslem a lehátkem. Super !!!!

Strava
Rozmanitost strav. !!!!! Maso, ryby - každý den něco chutné a zajímavé....Super !!!!! Každý si přijde na své......

Chutné polevky-kremy, maso, ryby, sladké - vše ok.

Mají dobré víno, pívo - chutnalo nám.Čičník byl hotov se rozkrájet aby nám vyhověl -taky dostal od nás občas poděkování :)

Služby hotelu
Úklid pokoje probíhal denně. Doplňovaní toal.papiru, sprch. gelu, šamponu, denně výměna ručníku, povlečeni a atd.-není co vytknout. Vše v naprostém pořadku.Mužeš se domluvit i na čase úklidu- uklízeč bez problému se přizpůsobí a ještě poděkuje :))

Pláž
No, plááááž....Těžko hodnotit....Všechny lehátka byly obsazené rusakamy už od brzkého raná.... Byla jsem na pláži ráno 6:30 - v prvních řadech, bliž k vodě neměla jsem šanci najit volné lehátko - jedině někdy zezadu.....I to ne vždy....Rusáci si nechávají osušky, šatky na lehátkách po celou dobu pobytu - proto nemáš šanci si občas vůbec najit místo....Obsluha pláže měla by ke konci dne všechny ručníky, šatky sebrat z lehátek a nechat je prázdnými na další den. Ta jediná věc vše káži…..

Pláž písčitá- ani ne potřebujete boty do vody, moře čisté, voda průzračná, kolem vás plavaji rybky - krása !!!! Nedaleko krásné, dlouhé molo – da se tam potápět a sledovat nádherný mořský svět.

Olha Mishkovská, 16.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 15.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Barcelo Tiran Sharm

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,2 Jsme v Egyptě každý rok a toto byla jedna z nejlepších dovolených.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsme v Egyptě každý rok a toto byla jedna z nejlepších dovolených. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v patrových domcích o 6 pokojích novějšího typu. Úklid vykonáván pravidelně každý den.

Strava
Strava rozmanitá, dostatek ovoce a sladkých pochutin. Každý si mohl vybrat. Personál ochotný, ale nevtíravý.

Služby hotelu
Služby hotelu standartní, 2krát jsme požadovali vystříkání od mravenců, ale toto jsme při příchodu na pokoj nezaznamenali. Tak jsme si museli koupit repelent a obsloužit se sami.

Pláž
Přístup do vody přes molo, dostatek rybiček, dobré šnorchlování. Pláž udržovaná v čistotě.

Miroslav S., 16.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 11.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Shores Aloha Resort (Ex. Otium Aloha)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Vylety s delegaty perfektni.

  • 7,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Vylety s delegaty perfektni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v pohode.

Strava
Narok jen na jedno vejce a když si reknete o druhe tak na vas kouka co jako chcete,nebo jit znova do dlouhe fronty.to same se opakuje u masa.to znamena ze jidlo jite porad studene.

Služby hotelu
Za baksis není nic problém.

Radek K., 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Dessole Sea Beach Aqua Park Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Velmi větrno, větrné zábrany na pláži nedostatečné, slunečníky u bazénu poničené, bazény studené, pouze malý dětský bazén byl vyhřívaný,...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Velmi větrno, větrné zábrany na pláži nedostatečné, slunečníky u bazénu poničené, bazény studené, pouze malý dětský bazén byl vyhřívaný, celý den plný dětí. Na hotelu pracují převážně muži, včetně úklidu pokojů - kvalita úklidu tomu bohužel odpovídala, nevytírali podlahy namokro, neumývali sprchu, někdy nedoplnili ani toaletní papír. U bazénu od 10:00 do 12:00 a od 15:00 do 17:00 řvaly reprobedny s každý den stejnou hudbou, která doprovázela animační program. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postel kvalitní, vybavení zachovalé, pouze úklid koupelny pokulhával a tomu odpovídala zašlá špína ve spárách obkladů, neodtékající kanálek ve sprše, vlhkem zničená dýha na dveřích. Úklid probíhal pouze na sucho.

Strava
Kvalitní, různorodá, občas v restauraci chyběla místa k sezení. Faraonovu pomstu jsme nedostali.

Služby hotelu
V pořádku. Měnili jsme po 3 dnech pokoj (kolem prvního jezdili celou noc autobusy přivážející a odvážející turisty), vše proběhlo v klidu, komunikace na recepci v angličtině. Ikdyž každý zaměstnanec automaticky předpokládá, že mluvíte rusky, jako většina návštěvníků tohoto hotelu.

Pláž
Pouze úský vstup do moře bez korálů, tam se nakumulují turisté a mezi nimi se prodíráte do vody. Všude jinde jsou korály (dost zničené, nebarevné), přes které se do moře samozřejmě chodit nedá. Při odlivu vystoupily korály a řasy na povrch - trochu smrádek a komáři. Večer ale komáry vykuřovali stylem, že hotel obešli s nastartovaným benzinovým motorem s hlučným výfukem, kterým celý hotel zadýmili a komáry na čas vykouřili. Větrat se ale moc nedalo, komáři byli hned v pokoji.

Anonym, 13.04.2019, Datum pobytu: 21.3. - 1.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Barcelo Tiran Sharm

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,2 Vše odpovídalo ceně a očekávání.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše odpovídalo ceně a očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc hezké. Ohromné je, že široko daleko se nenachází žádný velký a víceposchoďový hotel nebo jiná budova.

Strava
Strava velice pestrá a dobrá. Obsluha výtečná.

Služby hotelu
Takové jak člověk v lepším hotelu očekává.

Pláž
Jediné mínus z celé dovolené je přístup do vody jen jednou lávkou, která byla občas uzavřená, pro výletní lodičky a výcvik 2 (slovy dvou) šnorchlařů. Výmluvou byly velké vlny, nebo proudění i když ne sousedních místech se normálně i nadále koupalo.

Jan B., 11.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 8.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Shores Aloha Resort (Ex. Otium Aloha)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velmi příjemná dovolená, podle očekávání.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená, podle očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní.

Strava
Velký výběr všeho, naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Hotelové služby v pořádku, pouze firmy zajišťující výlety, které sídlí v hotelu jsou "podvodníci", stejně tak na pláži. Lépe je jít na "ulici" a tam si vše dohodnout.

Pláž
Pláž udržovaná a čistá.

Anonym, 11.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 8.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Charmillion Club Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Skvělé prostředí a perfektní služby.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé prostředí a perfektní služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídající i když v našem termínu zájezdu probíhala na stejném patře rekonstrukce pokojů, přičemž byly všude cítit výpary z barev. Byl nám ale nabídnut náhradní pokoj, nicméně jsme ho z důvodu stěhování nevyužili.

Strava
Pestrá, chutná, velký výběr, celkový dojem je naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Služby vynikající, nelze nic vytknout.

Pláž
Pláž vždy upravená, dostatečný prostor i mezi slunečníky, celková spokojenost.

Anonym, 11.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 8.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Baron Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 hotel,moře nádhera jen trochu nuda a samá ruská klientela

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
hotel,moře nádhera jen trochu nuda a samá ruská klientela Zobrazit celou recenzi

Marta, 11.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 8.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: El Faraana Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)