Recenze hotelů
Sharm El Sheikh - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Hezky strávená dovolená, bez problémů. Přes 90% ubytovaných byli z Ruska, což bylo všude bohužel znát - obsluha automaticky na vás mluví...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezky strávená dovolená, bez problémů. Přes 90% ubytovaných byli z Ruska, což bylo všude bohužel znát - obsluha automaticky na vás mluví rudky a ne anglicky, ruské nápisy apod. plus chování některých ubytovaných, ale to si člověk nikdy nevybere. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, průměrně prostorné.

Strava
Dobré jídlo, vždy byl výběr.

Pláž
Čistá, hezká pláž.

Lenka N., 24.06.2019, Datum pobytu: 6.5. - 13.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Royal Albatros Moderna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Úžasná dovolená, nabídka mnoha výletů, delfíni, šnorchlování ani nebudu zmiňovat, to je úchvatný, jako v akváriu.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, nabídka mnoha výletů, delfíni, šnorchlování ani nebudu zmiňovat, to je úchvatný, jako v akváriu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobrý, čisto, pokud chcete denně uklizeno, převlečené povlečení.

Strava
Výborná, rozmanitá, zelenina , ovoce, melouny. Sladkého, že to ani vše neochutnáte . Maso výborný. Ochucené dobře, měkké. Vždy si vyberete. A vegeterián si přijde na své, Spoustu zeleniny, těstoviny, no prostě všeho dost.

Služby hotelu
Starají se , aby Vám na pokoji šla klima, karta do dveří. Měli jsme problém a hned ten den odpoledne bylo vyřešeno. Tak za mě super.

Pláž
Úžasná. Trošku horší asi pro starší lidi a děti, ale jinak čisto, denně uklizeno. Sejít po pláži k vodě stojí za to co v té vodě vidíte.

Adela Oswaldová, 24.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Vše dobré až na jídlo.

  • 7,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vše dobré až na jídlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu na hotel v 6:00 nás okamžitě ubytovali. Ovšem pokoj který jsme dostali byla katastrofa. Smrděl zatuchlinou, opravdu ošklivé postele a celkový dojem nebyl hezký. Velmi mile a ochotně nám pokoj vyměnili. Dostali jsme pokoj naproti african baru s bočním výhledem na moře. I když hudba v baru hrála až pozdě do noci, přes zavřené dveře nic slyšet nebylo. Takže s ubytováním spokojenost. Jen teda koupelna trochu starší, občas zlobila sprcha ale to nám nevadilo.

Strava
Strava jedním slovem hrůza. Už opravdu nikdy více. Podotýkám, že nejsme žádní gurmáni a vždy si všude vybereme to svoje. Ale tady to opravdu nešlo. Byli jsme na 15 dní a po týdnu už jsme nevěděli, co máme jíst. Každý den to samé. To by taky nevadilo, ale jídla ani nebyli dodělané. Každý den kuchař dělal omelety. Nechávál je tam ale jen chvíli takže byli syrové. Když jsem ho poprosila, aby jí tam nechal o chviličku dýl, natáhl ruku že chce dolar, že je to služba navíc.

Takhle to bylo i s bramborem. Buď byl nedovařený nebo oschlé zbytky z oběda.

Plážová restaurace je moc hezká. Grilují tam kuře, ryby atd. Jednou jsem měla chuť na rybu, škoda jen, že jsem dostala hlavu co se má správně odříznout. Kuře vypadali taky moc lákavě, ale musela jsem mít štěstí, aby bylo dobře propečené.

Dezerty vypadali tak krásně. Ale byli převážně suché. Výběr z ovoce a zeleniny celkem ušel.

Co mě ale dostalo nejvíc do kolen bylo jídlo na příděl. Chápu, že když byl třeba krocan nebo různé druhy masa, tak každý dostal podíl. Ale aby kuchaři stáli u výdejů a nadávali mi rýži, zeleninu atd? To byl vrchol. Když jsem dostala porce opravdu jen maličko a poprosila o přidání, kuchař dělal že mě nevidí.

Číšníci v jídelně byli ale skvělý. Všimli si, kde pravidelně sedáváme a vždy jsme měli stůl zarezervovaný a připravené pití.

Služby hotelu
Nejhezčí resort který jsme navštívili. Nádherný bazény s umělými vlnami a bary. Celkově areál hrozně pěkný. Ale nikde nenajdete studenou vodu, všude teplá.

Zaměstnanci přes číšníky, uklízeče, animátory atd. byli velmi milý, usměvavý a v pohodě.

Pláž
Pláž byla nádherná. Vedlo k ní sice cca 100 schodů ale stálo to za to. Molo bylo taky fajn. Jediná výtka která mi vadila bylo, že byl jeden slunečník na 10 lehátek. Takže ani náznak soukromí a odpoledne boj s ruskými a ukrajinskými hosty který v hotelu převažujío o stín.

Některým lidem by mohla vadit hlasitá hudba na pláži.

Je zde i plážový bar, kde podávají i alkoholické nápoje.

A ještě jeden velký minus. Na pláži nejsou toalety a sprchy. Jsou od pláže cestou do plážové restaurace, ale je to celkem daleko.

Anonym, 24.06.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: El Faraana Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8 S dovolenou panovala spokojenost

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou panovala spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji byl znám zub času,ale bylo čisto

Strava
Jídlo i pití bylo ok

Služby hotelu
Slabá byla animace

Pláž
Vstup do moře je přes ponton je potřeba artistický kurs /houpe/jinak moře a korál skvělé

Karel Král, 23.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 13.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sunrise Diamond Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena v hotelu CLUB MAGIC byla opravdu moc pěkná.Než jsem odjižděla prohlížela jsem zecenze tohoto hotelu a všíchni tento hotel...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena v hotelu CLUB MAGIC byla opravdu moc pěkná.Než jsem odjižděla prohlížela jsem zecenze tohoto hotelu a všíchni tento hotel hodnotili moc dobře,ale opravdu tento hotel si zaslouží pěkné recenze.Co se týká služeb,čistoty,nádherného prostředí,nádherně upravených zahrad.vše bylo opravdu nádherné,byla jsem moc spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo taky v pohodě,čisto,ručníky vyměnovali každý den.vše O.K

Strava
Strava byla pestrá,vždy se dalo vybrat z bohaté nabídky.nechybělo ani ovoce,saláty a ani dobrůtky jako moučníky..

Služby hotelu
Služby hotelu byly taky skvělé.Každý den byly večerní programy.i během dne sportovní aktivity.

Pláž
Pláž byla čistá,prostorná,ale tady si musím trochu postěžovat .Vstup do moře byl přes molo,tam se i šnorchlovalo,alepouze pro plavce.Pro málo zdatné plavce bylo moře pouze na namočení,protože tam bylo vody ke kolenům,a to ještě když byl příliv.Plavu ráda,tak jsem si šla zaplavat do bazenů.

Jana L., 21.06.2019, Datum pobytu: 30.5. - 6.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Club Magic Life Sharm el Sheikh Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Až na pár drobných nedostatků viz. níže jsem byla velmi spokojená. Hotel krásný, služby super, animace a večerní programy pěkné. Skvěle...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Až na pár drobných nedostatků viz. níže jsem byla velmi spokojená. Hotel krásný, služby super, animace a večerní programy pěkné. Skvěle strávený týden. Doporučuji všem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku, akorát pokoj menší a strašná tma, málo světla, osvětlení na prd. Ale stejně se tam jde člověk jen vyspat. Bacha na komáry, lepší s sebou vzít nějaký postřik. Jinak se nevyspíte :)

Strava
Strava pestrá a velmi chutná. Není co vytknout, každý si tam přijde na své.

Služby hotelu
Velmi milý a ochotný personál. Snaží se mluvit česky. Hlavně číšník Ahmir(Honza) byl skvělý. Staral se o nás a mluví velmi dobře česky. Maká se tam od rána do večera. Klobouk dolu.

Pláž
Pláž krásná a čistá, jediná nevýhoda byla, že bylo málo moře. Cca po kotníky, takže si člověk nezaplaval. Byl tam snad každý den odliv, takže během chvilky nebylo moře, ale korály. Dalo se jít do moře i přes molo,aby si člověk zaplaval, ale to se celkem projdete, protože molo je dlouhé a když se chcete svlažit, než dojdete zpět na lehátko, můžete jít zas :)

Martina B., 21.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Club Magic Life Sharm el Sheikh Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená předčila mé očekávání,největší obavy jsem měla z přístupu do moře,ale dobrý

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená předčila mé očekávání,největší obavy jsem měla z přístupu do moře,ale dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování denně uklízený pokoj,spokojenost

Strava
Strava rozmanitá,vždy si bylo z čeho vybrat,jak ovoce,zelenina,grilovaná masa i ryby

Služby hotelu
delegát se o nás perfektně staral,personál perfektní,vždy usměvavý a cokoliv bylo vždy poradily

Pláž
Moře velmi čisté,hlavně nebylo na pláži přelidněno,byla jsem na dovolené s dcerou,která je dobrý plavec takže si to užila,já jsem to vyřešila koupi nafukovacího kruhu a fakt dobrý,podmořský svět nádherný

Helena, 21.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolenka super,more nadhera treba si uzit a relaxovat.Urcite sa vratime.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka super,more nadhera treba si uzit a relaxovat.Urcite sa vratime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba prijemna,cista.Nemaju trojpostelovky,riesia to pristelkou.

Strava
Dostatocny vyber jedal.Uzasne dezerty.

Služby hotelu
Sluzby v pohode ,personal mili.

Pláž
Uzasne more,koraly,rybky,zazitok zo snorchlovania.

Monika R., 21.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 10 Skvělá dovolená dle našich představ.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená dle našich představ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné, denně úklid.

Strava
Velmi rozmanitá, výborná

Služby hotelu
Maximální vstřícnost

Pláž
Udržovaná a vzhledem ke krásným korálovým útesům hlídaná pracovníky hotelu. Svělé koupání.

Vit K., 21.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 17.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)