Recenze hotelů
Safaga - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Vše ok

  • 9,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše ok

Strava
Nedodržení smluvně zakoupeného stravování, snídaně " omeleta,zelí,mrkev a jogurt" 14 dní. Oběd a večeře stejná jídla každých 5 dni

Služby hotelu
V pohode

Pláž
Vše ok

Vít Krejčí, 06.04.2021, Datum pobytu: 21.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Báječná odpočinková dovolená na krásném místě

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná odpočinková dovolená na krásném místě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byla jsem ubytovaná v moc hezkém prostorném bungalovu s výhledem do krásné udržované zahrady a na moře. Velmi pohodlné postele, spala jsem jak miminko. Denně úklid a výměna osušek a ročníků. Před mým bungalovem jsem měla malou terasu s posezenim i lehátkem.

Strava
S ohledem na pandemii Covid byla všechna jídla pouze servirovaná. Na stole bylo Menu s výběrem vždy velmi chutnych jídel. Musím říct, že mi to velmi vyhovovalo a bylo velmi pohodlné. Zaměstnanci restaurace vždy moc milí a usměvaví.

Služby hotelu
Velmi přátelští, vždy nápomocní, usměvaví a profesionální vsichni zamestnanci hotelu.

Pláž
Krásná široká pláž s pozvolným vstupem do moře. Krisťalové čistá voda.

Lenka Trojánková, 09.03.2021, Datum pobytu: 27.2. - 6.3.2021
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

17 fotografií

Celkem: 10 Jedním slovem "nádhera"

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedním slovem "nádhera" Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všechno krásně čisté, útulné, dostatek pitné vody všude

Strava
Stravování bez chyby, milý ochotný personál, dobré jídlo přitažlivě naservírované, pestrá strava, výběr z jídel. Perfektní

Služby hotelu
Byli jsme na dvou výletech a byly skvělé, nabídnuty přímo delegátem hotelu.

Pláž
Pláž nádherná s jemným pískem, všude čisto a vzhedem k momentální situaci coronavirové, téměř bez lidí, takže klid, pohoda, moře, sluníčko.

Pavel Velčovský, 26.01.2021, Datum pobytu: 9.1. - 23.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 3,8 Nepřiplácejte si teď za bungalov, tam ubytovávají teď každého, i když si koupí levnější ubytování! Jídlo jen formou menu, oběd jen 3...

  • 2 Ubytování
  • 2 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nepřiplácejte si teď za bungalov, tam ubytovávají teď každého, i když si koupí levnější ubytování! Jídlo jen formou menu, oběd jen 3 hlavní jídla, za týden se obměnilo menu jen 2x, takže celkově stále stejná jídla! Děs. Na pití se čekalo třeba 20 minut, jídlo to samé. Někomu nosili vodu a džus v malých skleničkách (cca 100 ml jen!), nebo v plastových skleničkách. Venku u stolečků stále někdo kouřil, takže nekuřáci mají smůlu a musí být chtě nechtě uvnitř. Jediné, co je hezké, je pláž. Velká, prostorná, zadarmo slunečníky a lehátka, i když jich dost nemělo matraci, velmi dlouhý vstup do moře, ještě po 100 m se téměř nedalo plavat. Ale byly tam korály, rybičky apod., na šnorchlováni super!!! Na místě se dá za 5$ půjčit neopren na celý den. Hotel má 2 příjezdy, na cestách jsou zábrany a hlídači, při vstupu do hotelu je bezpečnostní rám. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedním slovem děs! Na pokojích pod postelemi prach, špína. Bungalovy - každý má 16 pokojů, z toho snad 14 nebo kolik, je vždy pokoj propoj se sousedním pokojem dvojitými uzamykatelnými dveřmi, ovšem s mezerami mezi dveřmi a podlahou. Vše z vedlejšího pokoje je pak slyšet, mluvení, TV, sprcha, WC, i lednička (na pokoji je malá lednička, všechny jsou staré a drnčí, že se skoro nedá spát)! Prostě děs! 2x jsme se stěhovali, buď tam byli ukřičené děti a nebo zase ubytovali sobecké lidi, který ve 23 hodin zapnuli TV na vysokou hlasitost a odešli pryč a přes ty dvoje dveře jako by to řvalo v našem pokoji! Nějaké řešení s delegátem, s personálem, nic nepomáhalo. Prostě děs, hrůza a už nikdy! Nemluvě o krátkodobých ubytování, kdy tam lidi dělali bordel do 2-3 rána venku řvali. A personál hotelu to prostě neřešil! Umyvadlo je bez krycí mřížky odpadu, tak pozor, aby tam nic nespadlo. Špunty do umyvadla, vany nejsou. Ráno tam často krákají vrány, zajímavý budíček.

Strava
V době covidové hrozný systém - menu jen při obědě, u snídaně, večeře, člověk ani nevěděl, co si lze dát, žádné menu. Číšník se zeptal, co si dáme, ale jak si vybrat bez nějaké nabídky??? Pití v malých 100 ml skleničkách a nebo plastových 200 ml skleničkách, kdo a jakou skleničku dostane, to ví Bůh, nosili to jak se jim chtělo. Jídlo jen 3 hlavní jídla. 2 různá menu během týdne?! To je hrůza! Dezerty tuhé, přílohy jen hranolky, rýže nebo zelenina. Nic víc. Pečivo klidně 2 dny staré, prostě aby se snědlo. Nevím, jak to tam vypadá mimo covid, ale teď je to DĚS!!! Na jídlo a pití se čeká třeba i 20-30 minut, i když je tam jen pár lidí.

Služby hotelu
Služby? Denně měnili ručníky, nějaký ten úklid byl, ale pod postelemi prach, špína. Pozdní večeři dali na pokoj, ale ne do lednice, takže to bylo k vyhození. Plážové ručníky jsou na pokoji. Základ na spaní je jen prostěradlo, deky jsou ve skříni, ale někde jen 1, někde 3, chce to hnedka řešit. Trezor zadarmo, ale dost malý. Dá se domluvit jídlo s sebou na výlet, jak ráno, tak i večerní (noční). Bazén na hotelu je nevyhřívaný, voda studenější než v moři. Dětské hřiště, skluzavky. Přímo v hotelu u recepce je obchůdek s oblečením, šperky, kořením, parfémy, magnety, vodou. Vedle hotelu jsou další obchůdky těch samých prodavačů jako u recepce a mají tam papyrus, sošky atd., prostě je toho dost. Chce to smlouvat, smlouvat, a smlouvat. Bankomat je cca 300 m od hotelu (u hotelu Amarina, a nebo přímo v Amarina).

Pláž
SUPER! To jediné je parádní (tedy než tam přijdou uřvaní turisté a chovají se tam, jako by tam nikdo jiný nebyl). Rozlehlá, slunečníky s lehátky a zástěnami zadarmo (ale málo matrací na lehátkách), velmi pozvolný vstup do vody (100 m je stále na chůzi). Jsou tam korály, rybičky, paráda! Na šnorchlováni ideální místo. Vody byla čistá, jen v prosinci slunce zapadalo už kolem 16:30, na pláži to bylo tak do max. 16 hodin a už bez sluníčka.

Oto, 04.01.2021, Datum pobytu: 26.12.2020 - 2.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (11) Ne (1)

Vstupní hala 49 fotografií

Celkem: 9,2 Výborný relax.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
To nejlepší co jsme mohli mít a to bungalov přímo u pláže.

Strava
V době COVID strava omezena, ale dalo se vybrat. Ryby, ovoce a zelenina - výborná.

Služby hotelu
Není co vytknout.

Pláž
Fantastická, v době covidu nejlepší dovolená bez lidí.

Pavel Brtnický, 29.12.2020, Datum pobytu: 19.12. - 26.12.2020
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 10 Nadherna dovolena,az do doby kdy jsme byli nuceni pobyt predcasne ukoncit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nadherna dovolena,az do doby kdy jsme byli nuceni pobyt predcasne ukoncit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani na velmi vysome urovni.Vsude cisto .

Strava
Velmi dobra a pestra,myslim,ze kazdy si vybere podle chuti.

Služby hotelu
Velmi dobre,personal velmi ochotny.

Pláž
Dobre pristupna a cista.Moznost potapeni jak soukrome,tak i pod vedenim.

Jaroslav Pýcha, 24.03.2020, Datum pobytu: 11.3. - 21.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Magic Life Kalawy Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Hezký hotel, krásné prostředí, udržovaná moc pěkná zahrada, příjemný, vždy usměvavý personál, každý den se zajímali ospokojenost hostů....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel, krásné prostředí, udržovaná moc pěkná zahrada, příjemný, vždy usměvavý personál, každý den se zajímali ospokojenost hostů.

Velmi oceňuji ekologii hotelu a třídění odpadů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný standartni pokoj v přízemí s výhledem do zahrady, vždy čistě uklizeno,vyměněny ručníky, doplněn toaletní papír. Vybavení dobré, jen trochu hlučnějši lednička.

Moje připomínka - ve skříni chyběly ramínka na šaty.

Strava
Výborná kuchyně, každý den pestrý výběr všeho, hodně ovoce,zeleniny, salátů, zákusků.

Vynikající křupavé pečivo a každý den čerstvě upečený (před zraky hostů)pita chléb .

Pláž
Pláž krásná písečná upravená, s plážovým barem.

Jen toalety dost daleko.

Petra Nosková, 17.03.2020, Datum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,2 krásná dovolena, až na počasí a korona virus

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
krásná dovolena, až na počasí a korona virus Zobrazit celou recenzi

Strava
výborná

Služby hotelu
letos jsme neměli tak dobrou uklidovou službu, jako jiné roky

Pláž
čistá

Daniela Sixtová, 17.03.2020, Datum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Magic Life Kalawy Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel je v nádherném prostředí - plno kvetoucích keřů, palmy, zeleně, bazény, cvičení v bazénu, spining, posilovna, potápěčské centrum,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v nádherném prostředí - plno kvetoucích keřů, palmy, zeleně, bazény, cvičení v bazénu, spining, posilovna, potápěčské centrum, půjčovna kajaků, animátorky starající se o děti, úžasný personál - milí, ochotní, neustále nabízejí pití, ... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, každý den dokonalý úklid

Strava
Velký výběr, zejména večeře byly bohaté - potěšilo mě, že byly i ryby, mořské plody, jídla se i měnily, bylo i velbloudí maso, jehněčí, ...

Služby hotelu
Personál velmi ochotný, milý,

Pláž
Pláž vybavena slunečníky, lehátky, stolky, výborný přístup do vody, poměrně brzy od břehu velká hloubka - pro mě plus. Po pláži neustále chodí personál a nabízí něco k pití.

Dagmar L., 17.03.2020, Datum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Magic Life Kalawy Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená byla celkově super, hotel bych doporučila spíš pro klidnější dovolenou bez dětí.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla celkově super, hotel bych doporučila spíš pro klidnější dovolenou bez dětí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj byl pěkný, uklizený, ručníků bylo dostatek a každý den chodila pokojová služba.

Strava
Stravovali jsme se pouze v hotelu a jídlo byla kombinace kuřete, ryby a zeleniny na hodně způsobů. Vše udržované v teple a některá jídla byla připravována před námi (kalamáry, suši, vajíčka, těstoviny). Měli výborné polévky :) . Akorát že na barech u bazénu a pláže jsme za sendviče museli zaplatit.

Služby hotelu
Hotel nabízel spoustu služeb za příplatek - masáže, italskou a rybí restauraci, mani a pedikůra, potápění, rybaření a další. Žádnou tuto sluzbu jsme nevyužili tak nemohu posoudit jejich kvalitu. Co nám hodně chybělo byla dostupnost wifi - připojení pouze v recepci a pomalé, mohli jste si koupit připojení, ale taky bylo pomalé.

Pláž
Pláž byla čistá písčitá, lehátka dřevěná s "poduškou", s barem.

Kristýna, 16.03.2020, Datum pobytu: 4.3. - 11.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Menaville

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

4 fotografie