Recenze hotelů
Marsa Alam - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Pobyt splnil naše očekávání.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt splnil naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V celém objektu velmi čisto a upraveně.

Strava
Každý si určitě vybere na co má chuť. výběr salátů i masa byl dostatečný, jen nám vadila mastná úprava masa.

Služby hotelu
všechny problémy - uvolněné sedátko na WC a pod. nám hotel okamžitě odstranil.

Jinak jsme žádné služby nevyužívali. Neznalost angličtiny je na obtíž.

Pláž
Jediným problémem na pláži bylo - pokud jsme si přispali - hledání volného místa hlavně lehátek !

Jinak denně měnění osušky na pláž byly super.

Alena Čapková, 10.12.2018, Datum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byli jsme poctvrte v Egypte a tentokrat jsme byli nejvice spokojeni. Citili jsme se vitani, atmosfera byla pratelska, pohodova, super relax.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme poctvrte v Egypte a tentokrat jsme byli nejvice spokojeni. Citili jsme se vitani, atmosfera byla pratelska, pohodova, super relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekny velky pokoj, cisto, klid.

Strava
Vzdy jsme si vybrali, jidlo cerstve, chutne, vseho dost a ty dorticky :-) :-) :-). Obsluha velice prijemna, usmevava, vitali nas jako stare zname! Nikdo nenatahoval ruku na spropitne, vse na profesionalni urovni.

Služby hotelu
Celkove maximalni spokojenost, vsude cisto, plno udrzovane zelene, pohodicka.

Pláž
Plaz cista, vzdy jsme nasli misto na lehatkach pod slunecniky. Voda I plaz krasne cista, snorchlovani z mola I z plaze super!!!

Libuše K., 10.12.2018, Datum pobytu: 31.10. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Concorde Moreen Beach & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Pobyt 25.11.2018 - 2.12.2018 Radisson blu resort,Marsa Alam,Egypt

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt 25.11.2018 - 2.12.2018

Radisson blu resort,Marsa Alam,Egypt Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté,každý den úklid.Měla jsem příplatek s výhledem na moře,moje představa terasa nebo balkon přímo výhled na moře.K moři přímo výhled jenom z malého okna.Peníze příště využiji jinak,za ty peníze radši výlet.

Strava
Strava výborná,regionální jídla byla též na ochutnání.

Služby hotelu
Služby hotelu výborné,personál vždy ochotný,práce obsluhy vynikající.

Pláž
Pláž byla čistá na šnorchlování super.je třeba boty do vody korál + ježci

Lenka Bednářová, 10.12.2018, Datum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel krásný ,čistý, skvěle udržovaný, s pěknou zelení a krásnými bazény.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný ,čistý, skvěle udržovaný, s pěknou zelení a krásnými bazény. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné.

Strava
Nebyl to žádný kulinářský zážitek, vůbec neumějí udělat hovězí maso, ale jídla byl dostatek a každý si mohl vybrat.

Služby hotelu
Neměly jsme výhrady, personál byl ochotný, bakšiš jsme dávaly za úklid, a na závěr ochotnému a příjemnému číšníkovi.

Pláž
Pláž byla pěkná, čistá, blízko. Dost značným negativem byl vstup do moře jen po molu hned do hluboké vody. Z pláže byl vstup zakázán, kvůli korálům a voda tam byla stejně mělká. Na šnorchlování to bylo dobré, ale děti a lidé s fobií na hlubokou vodu mohou jen do bazénu.

Dagmar K., 09.12.2018, Datum pobytu: 17.11. - 24.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 V informacich k zajezdu nezaznelo, ze se bude zarizovat vizum ihned po priletu na letisti a ze je nutne mit s sebou (u sebe) 25 dolaru na...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V informacich k zajezdu nezaznelo, ze se bude zarizovat vizum ihned po priletu na letisti a ze je nutne mit s sebou (u sebe) 25 dolaru na osobu. To hodnotim jako velky nedostatek ze strany CK. Jinak zajezd probehl v poradku. Zobrazit celou recenzi

Strava
Malo druhu ovoce, chutna zelenina.

Služby hotelu
Vyborny uklid na pokojich.

Pláž
Cista voda, molo s moznosti snorchlovani - super, ale plaz skoro zadna (jen dve moznosti vstupu do more).

Milan H., 08.12.2018, Datum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vyhled ze brehu na molo 1 fotografie

Celkem: 8 Pěkná lokalita i resort

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná lokalita i resort Zobrazit celou recenzi

Ubytování
slušné ale odpovidá to tak 4hvězdičkám a ne 5

Strava
dobrá vždy se dá vybrat

Služby hotelu
nevím nic jsme nevyužily

Pláž
pěkná a čistá

Helena Kristiňáková, 05.12.2018, Datum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 moře a slunce bezkonkurenční

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
moře a slunce bezkonkurenční Zobrazit celou recenzi

Ubytování
už má hodně za sebou

Strava
za jídlem jinam

Služby hotelu
vše dostanete ale, bez nadšení....

Pláž
v pohodě,s pravidelným bakšišem nutno počítat

Václav Potužák, 05.12.2018, Datum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Báječné prostředí, hezké okolí, starostlivost zaměstnanců je nadprůměrná

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječné prostředí, hezké okolí, starostlivost zaměstnanců je nadprůměrná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez výtek

Strava
rozmanitá, chutná, spousta čerstvých ryb, ale i jiných věcí. Každý si vybral

Služby hotelu
za 1

Pláž
čistá, prostorná, krásná

Marek Očovan, 05.12.2018, Datum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Pláž - báječná! Výborný přístup do moře, krásný koral a to bez nutnosti mola. Za mě nejlepší podmořský zážitek v Egyptě. Služby hotelu,...

  • 8 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pláž - báječná! Výborný přístup do moře, krásný koral a to bez nutnosti mola. Za mě nejlepší podmořský zážitek v Egyptě.

Služby hotelu, personál a strava už o dost horší. Nejsme jedni z těch co si stěžují na jídlo, které je stále stejné a podobně, ale nebyli jsme v Egyptě poprvé a mám s.cim srovnávat. Takže pokud si chcete odpočinout a snorchlovat - ideální, ale nečekejte TOP služby a luxus. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, pravidelný úklid - já beru pokud není špína atd. Takže za mě v.poradku - je teď neuvěřitelný hluk z blízké kuchyně. Nicméně ihned po příjezdu jsme pochopili, že dobrý pokoj a služby dostávají klienti, kteří jsou v hotelu opakovaně a případně při každé příležitosti strčí nějaké ty drobné někomu do kapsy. Přijeli jsme jako první a ubytování jsme byli poslední....

Strava
Abych prosila zda mi dají o kousek víc masa, protože tohle je průhledné jako papír - aha to jsem ještě nezažila. A Němec přede.mnou má porci 6x větší? Tady není něco v pořádku. Pití - 2 dcl kelímky i na vodu?! Promiňte tohle.je ujetý...

Služby hotelu
Vůz výše není nutné komentovat.

Pláž
Výborná, krásná, super koral a přístup...

Tomáš L., 04.12.2018, Datum pobytu: 14.11. - 24.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 5,8 Personál super a navíc se všude domluvíte i česky, což je výhoda.Pláž a moře nemá chybu, ale díky kuchyni rozhodně návrat nemám v plánu.

  • 6,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Personál super a navíc se všude domluvíte i česky, což je výhoda.Pláž a moře nemá chybu, ale díky kuchyni rozhodně návrat nemám v plánu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nic, kde by se nedalo prožít pár příjemných dnů. Nejsem z těch, kdo řeší popraskané kachličky. Není každý hotel včera postavený.Ubytování v pohodě.

Strava
Tak tady nevím, odkud začít. Co se týká nápojů - půl litru vody na pokoji na osobu, je celkem žalostné. A nosit si pití v kelímku o obsahu max 1,5 dcl po pláži, také není nic moc.

A jídlo? Jedním slovem katastrofa. Maso se vydávalo na příděl. Opravdu ! V připraveném bufetu pouze přílohy a teplá zelenina. Na oběd jen kuřecí a nebo ryba.Jeden den v těstíčku kousek kuřete, druhý den ryba a zkuste hádat, co tam bylo den třetí? Ano, kuře!

Věčeře v podobném stylu. Například kachnu dokázal kuchař tak naporcovat, že prsní částí ( podotýkám jedné kachny) podělit 6 lidí. Na přídavek zapomeňte! A ejhle u vedlejšího stolu sedí personál a minimálně 1/4 kachny není problém? A když jste si dokázali vynutit přídavek, druhý den jste to pěkně pocítili v jednání.

Když porovnám dva resorty co mají 4 hvězdičky, nechápu. Jeden nabízí tří druhy hotových, masových jídel + gril a ten druhý maso na příděl a za stejné peníze.

Služby hotelu
Zde je asi vše OK.

Pláž
Zde stačí jedno slovo " úžasná "

Marcela P., 04.12.2018, Datum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)