Recenze hotelů
Marsa Alam - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 V tomto hotelu jsem byl již podruhé, pro jeho pěkný park, vstup do vody

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsem byl již podruhé, pro jeho pěkný park, vstup do vody Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při minulém pobytu jsme byli ubytováni v příjemnější části hotelu, ale i tak v pohodě

Strava
Strava v tomto hotelu nemá chybu

Služby hotelu
Hotelový personál příjemný, snaživý

Pláž
Vstup do vody vhodný i pro malé děti, voda čistá, ideální místo pro šnorchlování

Jiří Bulíř, 16.02.2018, Datum pobytu: 22.11. - 29.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Bylo vse ok,libilo se nam.Kohoutova

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bylo vse ok,libilo se nam.Kohoutova Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Sluzby ok.

Stanislava K., 16.02.2018, Datum pobytu: 5.11. - 12.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Resta Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Skvělá dovolená, už jsme tam byli podruhé.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, už jsme tam byli podruhé. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 16.02.2018, Datum pobytu: 15.11. - 29.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborný i mimo sezónu.klid pohoda.jidlo uzpůsobené evropanům.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný i mimo sezónu.klid pohoda.jidlo uzpůsobené evropanům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý v pohodě.zidle na terase rozbité.tv nešla.

Pláž
Super

Petra M., 16.02.2018, Datum pobytu: 8.11. - 15.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Někdy je méně více. Je to skvělé místo, ale mohlo by být perfektní, kdyby to nebyla taková masovka pro davy. Navíc jste neustále nucení...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Někdy je méně více. Je to skvělé místo, ale mohlo by být perfektní, kdyby to nebyla taková masovka pro davy. Navíc jste neustále nucení srovnávat se s ostatními - kolikrát už jste na tom stejném místě byli. Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Fitcentrum je malé a zavírá už v 19:00, což nedává smysl, když přes den chcete být na sluníčku...

Anonym, 15.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Nádherné moře,jedno z nejhezčích co jsem v Egyptě zažila.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné moře,jedno z nejhezčích co jsem v Egyptě zažila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Služby hotelu
Mohla by být zdarma wifi

Petra Maťáková, 15.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Good hotel, nice spacious territory

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Good hotel, nice spacious territory Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nice double room, not very new, bathrooms need some renovation. In room: bed, bed tables, TV, chairs, huge balcony with beautiful sea view.

Strava
Good breakfast selection: different types of eggs, bread, vegetables, cereals, milk, porridge etc. Decent lunch, always something to choose. Much better choice for dinner, a lot of dishes, and super delicious grill. Always fresh fruits, deserts.

Služby hotelu
Animation team offering some activities, interesting mini golf course, daily cleaning in rooms was good.

Pláž
Spacious beach with umbrellas and chairs, not deep sea close to the hotel, beautiful reef with various fish and corals.

Samuel Olov R., 14.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 6 Celkově parádní dovolená :-)

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově parádní dovolená :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc hezký hotel, byli jsme nadšeni...jen poněkud starší a "ošumělé" vybavení. Zejména koupelna, myslím, že trochu údržby by neškodilo :-)

Strava
Strava nás vysloveně zklamala: hlavní jídelna - kuře, bahnitý pangas, hovězí maso...příloha - rýže, brambory - každý den k obědu i k večeři, obměna pouze v přísadách..Naprosto nepoživatelné uzeniny. Chválíme zákusky a saláty.

Dřevěný bar u pláže - nabídka žalostná, vůbec nic tam skoro neměli, a když, tak po chvilce vše došlo....oproti jiným destinacím, se nedá srovnat, bylo to opravdu pod průměrem.

Pláž
Byli jsme ujištěni, že vstup do moře je postupný, ale netušili jsme že 500m je voda pod kolena.

Objevení korálového útesu s živočichy nás, ale nadchlo, jen bohužel se k němu nedalo doplavat, jen dojít.

Tereza Hopjanová, 14.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Super dovolená, asi se tam brzy vrátím.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, asi se tam brzy vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pohodě, čisto.

Strava
Strava dobrá, chutnalo mi víc jak v Tunisu.

Služby hotelu
Služby hotelu byli dobré, opravdu se tam snaží, akorát pro data na internet si příště koupím na letišti simkartu s daty. Vyjde to levněji a je možné sdílet internet s více zařízeními. A není nutno se stále přihlašovat přímo do sítě.

Pláž
Pláž byla písečná čistá, vstup do moře byl jemný písek mezi dvěma korály. Akorát bohužel většina rekreantů neumí číst a snaží se vlézt do vody přes korálový útes. Korál byl nádherný, k vidění tam jsou i pasoucí se Karety občas plavou k hladině pro vzduch, potkal jsem i jednu na korálu. K večeru vyjíždějí Perutýni, rybiček mraky, našel jsem tam během týdne 3 druhy Tetraodonů, což mi udělalo největší radost.

František, 14.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto super, všechno v pohodě. Krásná dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto super, všechno v pohodě. Krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super!

Strava
Super!

Služby hotelu
Egyptská klasika, za bakšiš všechno na světě:-), ale byli ochotní a milý i bez bakšiše, super.

Pláž
Super!

Milan K., 14.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622