Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Marsa Alam - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Dovolená se nám líbila, resort útulný né moc veliký, což bylo bezva. Skvělé jídlo a bezvadná obsluha, jediné co bych vytkla byl přístup...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, resort útulný né moc veliký, což bylo bezva. Skvělé jídlo a bezvadná obsluha, jediné co bych vytkla byl přístup do moře. Je to vhodné pro rodiny s menšími dětmi. Z pláže jdete do moře, kde je větší laguna, při přílivu se dá i plavat. Když z laguny vylezete, je voda asi po kotníky a jdete zhruba asi 200 m do otevřeného moře. Je to vhodné spíše pro šnorchlování a né plavání, je zde hodně korálů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování nemám co vytknout,dostali jsme nakonec úplně nejlepší pokoj, co jsme mohli. Příjemní a usměvavý pokojský.

Strava
Výborná, velký výběr a skvělá obsluha.

Služby hotelu
Služby byly bezvadné, jenom moc neumějí česky, takže dobrá angličtina.

Pláž
Pláž byla čistá, né přeplněná.

Kamila Gregarová, 12.10.2018, Datum pobytu: 19.9. - 28.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Blue Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolenou jsme si užily.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je spíš pro nenáročné klienty.Pokoje skromně zařízené.Postele pohodlné.Vše funguje jak má.Hotel starší,ale je vidět že se snaží neustále renovovat.Areál rezortu je krásně rozkvetlý.

Strava
Strava super vždy si lze vybrat.Ať zeleninu či ovoce,zákusky atd.

Služby hotelu
Je zde možnost služeb masáže,salon krasy,půjčovna potřeb pro šnorchlování,plážové osušky.

Pláž
Do moře je vstup vhodný i pro děti.Je zde i molo.Jen nešvar zabírání lehátek na pláži kazí dojem.

Petr J., 11.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Byli jsme spokojeni, jen to moře a potápění v místě nás trochu zklamalo.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni, jen to moře a potápění v místě nás trochu zklamalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a personál hotelu byl super.

Strava
Strava byla skvělá.

Služby hotelu
Neměli jsme zásadní výhrady.

Pláž
Již jsem zmínil - vstup na útes ke šnorchlování mě zklamal - poměrně nízká hladina ve vztahu ke korálům a nebezpečí zranění bylo dost velké. Potápět se dalo blízko , ale za poplatek - na běžnou týden dlouhou dovolenou mi to vadilo.

Jaromír Dědeček, 11.10.2018, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Blue Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkový dojem z hotelového komplexu je velmi dobrý. V říjnu moře úžasně teplé( kolem 29 st), šnorchlování jsme užívali denně. Je to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z hotelového komplexu je velmi dobrý. V říjnu moře úžasně teplé( kolem 29 st), šnorchlování jsme užívali denně. Je to místo, kam bych se nebála jet znovu, je zde bezpečno, nikdo Vás na pláži neotravuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, čistý, absolutně nebyl s ničím problém.

Strava
Strava byl skvělá. Z 80% je zde italská klientela, tudíž jídlo zaměřeno na ně, šéfkuchař měl každý den speciality z těstovin, strava jak pro vegetariány, tak pro masožravce. Spousta pečiva, zákusků, různé saláty zeleninové, ovoce na výběr taktéž. Měli jsme samozřejmě strach ze střevních problémů, ale byli jsme upozorněni, že je vše omýváno v pitné vodě, jedli zde hosté od mimin až po seniory ( 80 a více), nevíme o nikom , že by měl problémy. Přímo u recepce je lékárna, lze zkoupit jejich Antinal i jako prevence.

Služby hotelu
Každý den opravdu uklizeno s nádhernými výtvory s ručníků..Nechávali jsme bakšiš 1 euro denně.

Pláž
Pláž je čistá, je ale dobré vzít si boty do vody, do moře se vstupuje přes korály, nezapomeňte si vzít vybavení- sadu na šnorchlování, doporučuji i nějaké to funkční triko a kraťasy, po dvou dnech ležení na hladině i přes faktor 50 se dokonale opálíte.Ke korálům se vybavte houskou se snídaně, a potom nakrmte rybky, je to super zážitek.

Sona K., 11.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Future Dream Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Fajn dovolená

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Fajn dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hezké, čisté

Strava
vždy si člověk měl z čeho vybírat

Služby hotelu
vše v pořádku

Pláž
krásná, uklizená

Kateřina K., 11.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Vše odpovídalo, byly jsme spokojeny

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše odpovídalo, byly jsme spokojeny Zobrazit celou recenzi

Petra T., 11.10.2018, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Celkový dojem z dovolené odpovídá ceně zájezdu. Jely jsme s kolegyní převážně za sluncem a mořem a to nás nezklamalo.. Za stravou se...

  • 7,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené odpovídá ceně zájezdu. Jely jsme s kolegyní převážně za sluncem a mořem a to nás nezklamalo.. Za stravou se nejezdí i když požitkáři si na své asi nepřišli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo označení hotelu, jen by to chtělo kvalitnější úklid. I když byl prováděn každý den, tak ta základní dokonalost chyběla. (špinavá lednice, prach a pavučiny na klimatizaci, špinavý a zapáchající závěs ve sprše...)

Strava
Strava téměř podprůměrná a kazila dojem z pobytu. Prý je to tím, že hotel má pouze tři hvězdičky (skoro tři), ale dá se to přežít. Nám zelenina vyhovovala a každý si stravu může nakombinovat dle chuti.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly velmi dobré, personál velmi úslužný, slušný. Pokud byl problém, tak byl rychle ke spokojenosti vyřešen.

Pláž
Dostupnost -vzdálenost pláže se odvíjí od polohy ubytování. Cesty k pláži jsou lemovány zelení a kvetoucími keři - je to moc pěkné. Samotná pláž je udržovaná, vstup do moře snadný, voda průzračná. Bazény u hotelu jsou rovněž udržované, čisté. Personál v obou případech je pozorný a pracovitý.

Vladimíra K., 11.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 8.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená splnila naše očekávání.Od přístupu cestovní kanceláře až po zajištění našich požadavků od personálu hotelu.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání.Od přístupu cestovní kanceláře až po zajištění našich požadavků od personálu hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné s každodenním úklidem.

Strava
Strava byla pestrá a moc dobrá. Obsluha na úrovni a velice ochotná.

Služby hotelu
Služby v hotelu jsou vynikající, nic není problém. Určitě se opět vrátíme.

Pláž
Pláž vždy upravená a čistá. Sportovní vyžití skvělé. Stálá nabídka animátorů k tomu, aby jste jen neleželi a bavili se

aktivně. Přístup do moře je vyhovující pro plavce i neplavce. Podmořské království nás každý den překvapilo něčím novým a krásným. Potápění je tam nádherné.

Marie L., 11.10.2018, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sunrise Marina Resort Port Ghalib

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Pláž ABU DABBAB je fantastická, vstup do moře i restaurace přímo na pláži velmi oceňuji!!!

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pláž ABU DABBAB je fantastická, vstup do moře i restaurace přímo na pláži velmi oceňuji!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje starší vybavení, dospělý na přistýlce hrůza, starý rozvrzaný gauč, za 20. tisíc za zájezd na přistýlce???

Strava
V roce 2016 jsme zde byli také a jídlo letos bylo o třídu výše, stejně tak i čistota, rozmanitost a kvalita surovin, a personál byl velice příjemný a ochotný!!!

Michaela Kocianová, 11.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 7.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Ten kdo si chce užít moře, šnorchlování, opalování, vřele doporučuji. Že neumíte cizí jazyk zde vůbec nevadí. Všichni umí částečně česky...

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ten kdo si chce užít moře, šnorchlování, opalování, vřele doporučuji. Že neumíte cizí jazyk zde vůbec nevadí. Všichni umí částečně česky (s každým se dá dobře domluvit). Jen na recepci se jim moc nechce, ale jde to. Ubytování je uspokojující - pokud nejste moc nároční. Starší i novější budovy (Podle toho to i vypadá). Úklid denně. Strava je pastvou nejen pro oči, ale i pro žaludek. Ten kdo by chtěl na výlety, není problém. Nabídka veliká, delegát ochotný, nápomocný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme zklamaní jen z ubytování,na pokojích bylo poznat, že jsou již staršího data. Rodinný pokoj neodpovídal našim představám. Byla zde jen manželská postel.Pak rokládací sedačka pro jednoho a jakási přistýlka s proleženou 3cm matrací. Tu nám po stížnosti na recepci vyměnili. A byl to vlastně velký pokoj oddělený kouskem zdi (ložnice, obývák) a sociálním zařízením. V minulosti jsme již měli rodinný pokoj ,který splňoval parametry rodinného pokoje např. 4 krásné velké pohodlné postele. Dva popkoje oddělené dveřmi.

Pokoj byl denně ukizený. Ručníky vyměněny. Se servisem jsme byli spokojeni.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni maximálně. Výběr velký z čehokoliv:maso,zelenina,ovoce,dezerty,mořské plody, sushi a různé speciality.Organizace dobrá. Personál ochotný. Možnost dokonce večeřet i v restauraci na pláži, nebo v oddělené restauraci ve spodním patře.

Služby hotelu
Spokojenost. Když byl problém, hned se ho snažili řešit.

Pláž
Pláž pěkná, pouze malinko přeplněná. Ale každý si své místo našel. Moře nádherné. Úžasný korál hned při vstupu do vody se spoustou ryb. Viděli jsme zde i 3 krát želvy, což byl pro nás krásný zažitek. Moře TOP. Bazén pěkný, velký i pro děti krásné brouzdaliště se spoustou atrakcí. Tobogány také hodnotím kladně.

Petra Beděrová, 11.10.2018, Datum pobytu: 20.9. - 30.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622