Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Marsa Alam - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Zaměstnanci jsou skvělý. Mnohokrát jsem se styděla za Čechy.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Zaměstnanci jsou skvělý. Mnohokrát jsem se styděla za Čechy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu omšelé.

Strava
Furt jsem jedla. Moc dobré.

Služby hotelu
Všichni se snaží vás na něco nalákat. Na druhou stranu je to za pár kaček.

Pláž
Úžasná. Plavali jsme s želvpu i delfíny.

Tereza P., 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (2)

Celkem: 10 Bohužel jsme přijeli v den, kdy žralok zaútočil na turistu, proto nás celkem mrzi, že jsme nemohli snorchlovat v moři. Laguna je ale...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel jsme přijeli v den, kdy žralok zaútočil na turistu, proto nás celkem mrzi, že jsme nemohli snorchlovat v moři. Laguna je ale skvělá a i tam jde podmořský život objevovat. Dále nas velice zaskočilo, když se na pláži objevil cizinec, kterého spacifikovala tamní ochranka a spoutaneho odvedla pryč, nikdo nam k tomu žádné informace nepodal. Od té doby jsme nesměli ani mimo naši vyhrazenou pláž. Nebýt těchto nehezkych situaci byla by to úžasná klidná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani super, každý den hezky uklizeno s prekvapenim na posteli. Hotel čistý a opravdu udržovaný.

Strava
Strava pestrá na vyber mnoho jídel jak k snídani , obědu tak i k večeři. Nebylo nic co by nam nechutnalo, kazdy den neco noveho a velice chutneho.

Služby hotelu
Hotel fumgoval tak jak měl vsechno v pořádku.

Pláž
Jak jsem jiz psal výše, kvuli útoku zraloka se na more nesmelo stale vysela vlajka w nezbývalo nic jineho než užívat v laguně . Voda byla rano suprova odpoledne uz jako kafe, horké kafe. Ale super. Kazdy den volna lehátka ciste ručníky na plaz jsme take měli.

Alena, 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Blue Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, byli jsme okouzleni a moc spokojeni. Klidně bychom se tam vrátili někdy znovu.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, byli jsme okouzleni a moc spokojeni. Klidně bychom se tam vrátili někdy znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý ale útulný pokoj s televizkou, balkonem s výhledem částečně na moře, pěkná koupelna. Klimatizace fungovala, ale žádný zázrak to nebyl.

Strava
Velmi rozmanitá, ale stejně si pak najdete to, co vám nejvíc chutná a to pak jen trochu obměňujete. Jednou byla taková "předváděčka" venku před jídelnou byli stánečky s krásně nazdobenými talíři, vykrajovaným ovocem, grilovaným masem atd. Ochutnali jsme i kraby. Výborné byly zákusky. Dávali jsme si pozor na vodu, aby nás nepostihla "faraonova pomsta" a nepostihla. Někdo nám tam říkal, že v tomto hotelu dělají led z balené vody. Moc jsem tomu nevěřila, tak jsem si to většinou dávala bez ledu, občas jsem zapomněla, ale nic se mi nestalo. Nicméně náš delegát nám na začátku nabídl, že si od něj můžeme koupit Anatol, kdyby nás to chytlo, protože normální léky na to nefungují. Naštěstí bez problému.

Služby hotelu
Všichni velmi milí a ochotní, usmívali se, číšníci u barů komunikativní, ale ne vlezlí. Občas tam chodili nějací "bossové" a číšníky tam pěkně pérovali, takže šlapali jak hodinky. Pracovní podmínky pro ně asi nic moc, makali tam od rána do večera každý den. Lidi nabízející různé masáže, výlety atd. byli, ale když jste je odmítli, už to moc nezkoušeli. Zajímavé je, že tam téměř všichni včetně domorodců mluví lámanou ale srozumitelnou češtinou. Animátoři byli skvělí, na večerní animační programy jsme chodili, byli jsme i na vodním aerobicu, bylo to fajn :-)

Pláž
Ta byla úžasná. Hodně jsme četli, že v Egyptě jsou nejčastěji moře se vstupem z mola, kde hrozí velké vlny a častý zákaz koupání. Tady to nehrozilo. Je to taková "zátoka" s pozvolným vstupem do moře, koupali jsme se každý den. Když si ráno přivstanete, můžete při šnorchlování vidět malé rejnoky, někdo říkal, že viděl i malé žraločky. Jinak na šnorchlování ideální, spousta korálů, krásných barevných ryb, krabů... boty do vody nejsou potřeba, ale já jsem třeba při šnorchlování omylem kopla do korálů a trochu si rozsekla nohu.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byli jsme velmi spokojeni. Prostě Bomba.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Prostě Bomba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše příjemné. Všude čisto. A personál velmi příjemný.

Strava
Moc dobrá.

Služby hotelu
Vše perfektní na jedničku.

Pláž
Bazény +1 moře nádherné a šnorchlování ůžasné.

Aleš Machačný, 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jaz Solaya (ex. Sol Y Mar)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 S dovolenou jsme byli spokojeni, byla podle očekávání.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni, byla podle očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve starším menším hotelu. Na pokoji vše funkční, jen klimatizace dělala občas hlasitější zvuky než by měla, ale na dovolenou jsme nejeli kvůli pokoji, takže se dalo přežít. Uklízeč uklízel každý den a cca ob den nám dělal zvířátka a jiné tvary z ručníků. Ručníky byly několikrát za pobyt měněné a toaletní papír stále doplňován a i s ním si uklízeč dával práci a dekoroval ho :). Když čtu předchozí recenzi opravdu jsme nezkoumali zda bylo povlečení měněno, nebyla ani potřeba. Peřina klasická slabší (nebylo to prostěradlo).

Strava
Snídaně výborné, obědů a večeří se člověk asi přejí, ale tím že si dá každý den vše. Zeleninových salátů menší výběr spíše zelenina oddělena a salát jste si udělali sami. Vždy několik druhů ovoce toho bylo více než v jiných hotelech v Egyptě. Každý den nárok na 1,5L vodu v PET a pokoj, dále nápoje na barech kde Vám samozřejmě nalili i vodu a byli ochotní vodu dolít i do lahve. Servírované nápoje u obědů a večeří nebyli úplně dobře vymyšlené, ikdyž personál opravdu lítal, občas se muselo velmi dlouho na nápoje čekat.

Služby hotelu
Žádné jsme nevyužívali.

Pláž
Korál, který je vidět z mola je opravdu nádherný a druhů ryb vidět spousta. Laguna je velká po celé délce pláže, ale vody v ní bohužel málo jak to v Egyptě bývá, ale i tak v ní byly místa kde se dalo zaplavat.

Michaela L., 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Flamenco Beach & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Byli jsme moc spokojeni. Jedna z nejkrásnějších dovolených.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni. Jedna z nejkrásnějších dovolených. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, každý den uklízeli, osušky měnili na požádání, velice milý personál, ochotný.

Strava
Jídlo nám všem chutnalo. Obzvláště jejich dortíčky a zákusky byly vynikající. Bohužel faraonova pomsta (průjem) jednoho z nás postihla :-( Myslím že právě po těch dortíčkách.

Mimo hotel jsme jídlo neochutnali, takže nemůžeme posoudit. Obsluha opět velice ochotná, milá.

Služby hotelu
Ocenili jsme trezor na pokoji. Jen co se týče animátorů jsme byli velice zklamaní. Pouze jedna slečna co dělala aqua gym to dělala pořádně.

Pláž
Pláž jedna z nejkrásnějších v Marsa Alam, čistá, lidí tak akorát (pouze hoteloví turisté) nikoho dalšího na naši pláž plavčíci nepustili, ani ze sousedního hotelu. Voda čistá, pokud bylo moře klidné, když byly velké vlny, samozřejmě se naplavilo pár řas.

Romana H., 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Na 100%pro nás nejlepší hotel kde jsme kdy byli .super vyžití pro děti brouzdaliště tobogany hřiště pink-ponk velké šachy kazdy večer...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na 100%pro nás nejlepší hotel kde jsme kdy byli .super vyžití pro děti brouzdaliště tobogany hřiště pink-ponk velké šachy kazdy večer míní diskotéka a hned potom show kde jsme měli např tanečníky z Keni naprostá bomba potom fakira,egyptsky tance opravdu super .byla úsměv Egyptě po 5 a tohle byl opravdu nejlepší hotel a naše nejkrásnější dovolena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto nádherný pokoj s koupelnou větší než naše kuchyň..každý den cola,sprite,voda.kazdy den uklizeno

Strava
Naše milované kuře jsme měli každý den na jiný způsob takže super.jinak spousty jiného jídla na výběr.dvakrat v týdnu jsme měli sushi to jsme si opravdu mooc pochutnali a jeden den jsme měli rybí večer kde byli garnely,kraby,losos různé ryby tak to bylo opravdu TOP..a velkou radost jsme měli z našich červených melounů

Služby hotelu
Vše na 1

Pláž
Pláž je u lehátek písčitá a u vody jsou kamínky a ve vodě někde kamínky někde Písek mi měli celá rodina boty do vody..já miluju když je pláž písčitá jako je v Hurghadě ,ale tady v Marsa je to proste takový přírodní tak jak to je,ale na pláži se snažili kamínky vyhrabavat a odvaželi je o kus dal

Zdeňka Pěstova, 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 10 Byli jsme moc spokojení. Příští rok chceme strávit dovolenou ve stejném hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojení. Příští rok chceme strávit dovolenou ve stejném hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl hezký a vcelku prostorný.

Strava
Strava byla pestrá a chutná. Spoustu salátů, zeleniny, zákusků.

Služby hotelu
Vše bylo super, pouze animační program a práce animátorů trochu pokulhávala.

Pláž
Přístup na pláž byl v pořádku a vše stále uklizené.

Jana Jarošiková, 13.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Sea Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,4 Celkově hotel působí na první dojem dobře. Velký problém byl, že obsazenost hotelu byla cca z 80% místními turisty a to byl velký...

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Celkově hotel působí na první dojem dobře. Velký problém byl, že obsazenost hotelu byla cca z 80% místními turisty a to byl velký problém., zejména s jídlem, kdy po otevření jídelny a "nájezdu" Egypťanů nebylo co jíst. Byli doslova jak kobylky. Personál dával přednost Egyťanům před cizinci, na všechno byla fronta a nebylo jisté že se na vás vůbec dostane. U bazénu obsazená lehátka, dalo se maximálně sedět před recepcí u stolku.

Druhý den po příjezdu jsme měli schůzku s delegátkou, po našich stížnostech se přesvědčila že jsou oprávněné a bylo nám nabídnuto přestěhování do jiného hotelu. Delegátka se o vše postarala k naší spokojenosti, dostali jsem krásný hotel a po počátcích zkažené dovolené jsme si to nakonec maximalně užili.Paní delegátka Ludmila se o nás starala po celou dobu dovolené,tímto by jsme jí chtěli poděkovat za příjemné jednání ,vstřícnost a starost o to,aby jsme si dovolenou užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj uklizený, v koupelně plísen,klika u dveří rozbitá,špatně se zavírali dveře,ale pokoj celkem ucházející,klimatizace fungovala.

Strava
Málo jídla,žádný výběr ,nedoplnovali jídlo,dopolední a odpolední svačiny nebyly na pití fronta u baru,kde upřednostnovali místní turisty.K snídani omeleta z jednoho vajíčka víc nedali,jídlo bez chuti,hovězí flaxy,sladké a ovoce skoro žádné,večerní grilované kuře nedopečené napůl syrové.

Služby hotelu
Pro představu stačí,když se vám v 10 večer dobývají do pokoje,aby vám dali talířek s 5 sušenkami.

Pláž
Pláž je přes silnici kousek od hotelu,neupravená,špinavá,bar na pláži s rezavou lednicí,malý výběr nápojů,bez ledu ,vše teplé.Přístup do moře voda po kotníky asi tak půl km,málo vody v podstatě moře žádné

Lenka Janečková, 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Fam Hotel & Resort (ex. Moon Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,2 spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobre kazdy den uklizeny

Strava
mohla byt lepsi pripadalo nam to porad stejne

Služby hotelu
dobre

Pláž
cista

Jana K., 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622