Recenze hotelů
Marsa Alam - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Pobyt bez chybičky. Bohužel starost CK o své klienty nula. Po naší chybou zmeškanem letu jsme náš nikdo nehledal,nikdo z ck...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt bez chybičky.

Bohužel starost CK o své klienty nula. Po naší chybou zmeškanem letu jsme náš nikdo nehledal,nikdo z ck nekontaktoval. A nejhorší služby na SOŠ lince,kterou jsme okamžitě po zjištění chybného odletu kontaktovali , vysledek- pomoc žádná. Rozespalá slečna nám nijak nesnažila pomoci. Naprosto zbytečná služba, vše jsme si následující den museli zařídit sami. Máme,že kdybychom my sami nepodnikli následující kroky, nikoho by nezajimalo, kde jsme. Závěr- s cestování s CK je super,pokud se nic nestane. Poté už vše zarizujete sami, žádný velký zájem o klienty. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Pláž
Nádhera

Monika Pánková, 15.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolenou jsme si užili, jídlo bylo skvělé, na výběr spousta druhů všeho možného. Jediné co nás mrzelo byla večeře v luxusnější...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, jídlo bylo skvělé, na výběr spousta druhů všeho možného. Jediné co nás mrzelo byla večeře v luxusnější restauraci, o kterou jsem přišli, protože zrovna termín, kdy jsme chtěli jít byla restaurace zavřená. Jinak služby hotelu famózní, skvělé animace, když jsme se konečně začali rozkoukávat, byl konec zájezdu. Tento hotel doporučovali i jiní známí co s námi absolvovali výlet na lodi. Jen škoda, že po většinu času byla na mole červená vlajka a nedalo se moc šnorchlovat. Ale jinak opravdu vydařená dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, čisté, každý den uklizeno, případně čisté ručníky.

Strava
Jídlo bylo jedním slovem famózní, to že si člověk přivezl asi 5 kilo z dovolené navíc, už tak famozní není, ale opravdu je z čeho vybírat, všechny možné druhy kuchyní, rozmanitý výběr zákusků, na své si přijde opravdu každý.

Služby hotelu
V areálu byl skvělý animační program, dal se navštívit aqua park. Jediné co mě rozčilovalo, že každou chvilku chodil někdo s nějakou nabídkou a také že tam po pláži vozili lidi na velbloudech a koních v těch hrozných vedrech, toho nejsem příznivcem a kazilo mi to náladu a v podstě pěkný zážitek z dovolené, když jsem musela přemýšlet jak těm zvířatům asi je, jen proto že stupidní lidi potřebují fotku na velbloudovi...

Pláž
Každé ráno krásně nachystaná, uklizená, slunečníky a lehátka čistá a vždy byla možnost si najít nějaké sezení stranou, takže měl člověk pocit, že je tam skoro sám.

Lucie Machová, 14.02.2019, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Club Calimera Akassia Swiss Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 ¨hotel již zastaralý. Je zde hodně skluzavek, tzn. vhodné pro děti. Max na týden, déle již ne. V okolí hotelu - nic.

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
¨hotel již zastaralý. Je zde hodně skluzavek, tzn. vhodné pro děti. Max na týden, déle již ne. V okolí hotelu - nic. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
zastaralý hotel

Strava
každý den to samé, průměrné

Služby hotelu
průměrné

Pláž
velice malá, jsou zde

Marie Kavalírová, 14.02.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Club Calimera Akassia Swiss Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 S dovolenou jsme byli všichni spokojeni. Za skvělou cenu pěkná dovolená.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli všichni spokojeni. Za skvělou cenu pěkná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, útulné.

Strava
Se stravou jsme byli také spokojeny, vždy bylo z čeho vybírat.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Akorát nás zarazilo, nikde v resortu není možnost připojení k neplacené wifi. Doporučuji zařídit data v ČR, vyjde výhodněji.

Pláž
Pláž byla čistá, vždy upravená. Vstup do moře spíše z mola, kde na konci jsou k vidění krásné korály, pěkné šnorchlování.

Anonym, 14.02.2019, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Elphistone Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel i jeho okolí je velmi pěkně udržován. Je vidět, že jej stále vylepšují. Ráda se tam vrátím.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel i jeho okolí je velmi pěkně udržován. Je vidět, že jej stále vylepšují. Ráda se tam vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na ubytování vidím pouze klady. Čisto, vše pěkně prostorné. Hodně úložného prostoru.

Strava
Vždycky mě rozčiluje,když lidi píší,že si z jídla nevybrali. Fakt je ten, že mně se to tentokráte taky stalo asi 2x

u večeře. Pak to jistili zákusky, ale co cukrovkáři?

Služby hotelu
Měli jsme asi smůlu. Hodně přestavovali a tak co se týče zábavy, byla nedostupná. Asi příprava na sezonu.

V žádném případě to nevadilo. Je tu hezké prostředí a to vše vynahradí.

Uklízeči uklízí perfektně,ale mokře.Nedala jsem si pozor,po mokré podlaze zklouzla a zlomila si nohu.

Péče hotelového lékaře je fakt perfektní.

Pláž
Z pláže rovnou do vody nejde vstoupit,jsou tam korály.Možnosti jsou buď po molu,nebo z pláže sousedního hotelu.

Areál obou hotelů je propojen a můžete využívat služeb atd. i tam. Tak vlastně dvojí nabídka.

Alena V., 14.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krásný hotel. Výhodou bylo při naší návštěvě začátkem února, že jeden bazén byl vyhřívaný. V moři byly velké vlny a tak na koupání byl...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel. Výhodou bylo při naší návštěvě začátkem února, že jeden bazén byl vyhřívaný. V moři byly velké vlny a tak na koupání byl super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, pokoje prostorné, vybavení akorát. Výhodou je, že každý pokoj má výhled na moře.

Strava
Vynikající, každý den ryby, večer na grilu překvapení v podobě jehněte, krůt, krabů, mušlí, bifteků, prostě super. Velký výběr dobrého a kvalitního jídla.

Služby hotelu
Služby výborné co se týká recepce, obsluhy, animátorů.

Pláž
Pláž udržovaná, čistá s veškerým zázemím osušek, madrací a drinků až na lehátko.

Jaromír Mikulík, 13.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,4 Hotel je starý a hodně věcí bylo rozbitých, vypadavala elektřina, nebyla teplá voda po 16hod , uklid žádný hrůza, jediné co bylo úžasný...

  • 3 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je starý a hodně věcí bylo rozbitých, vypadavala elektřina, nebyla teplá voda po 16hod , uklid žádný hrůza, jediné co bylo úžasný je animační tym večerní programy byly nejlepší , jinak jídlo každy den stejný a malej výběr, Zobrazit celou recenzi

Svitlana Balazh, 12.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Aurora Oriental Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10 Výborné.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez výhrad.

Strava
Naprosto úžasný výběr a kvalita.

Služby hotelu
Nemělo to chybu, vše, na co si člověk pomyslil.

Anonym, 12.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená splnila očekávání, ze strany hotelu vše bez závad.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání, ze strany hotelu vše bez závad. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na jedničku !!

Strava
V Egyptě zatím to nejlepší. Bez připomínek.

Služby hotelu
Služby špičkové. Všichni ochotní a usměvaví.

Pláž
Pláž asi tak střední spokojenost. Čistota a služby na pláži ale vynikající. V hotelu je ale 19 bazénů !!! Takže pláž v tomto případě zas tak důležitě nevyhledáváte.

Petr B., 12.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)