Recenze hotelů
Marsa Alam - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Příjemná dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v bloku 5 ( na kopci) dle našeho přání v 1.patře: renovovaný, velký, krásný balkon s výhledem. Čisto, plážové osušky na pokoji. Bez připomínek

Strava
Každý den jsme si dali nějaké ryby. Zákusky, palačinky, donuty super.

Služby hotelu
V rámci omezení covidem hodnotím jako dobré. Aktivity přesunuty ven, chyběla informace kde se co koná. Personál milý, ochotný.

Pláž
Velké plus hotelu! Možnost plavání i šnorchlování bez bot nebo přístup po molu z vedlejšího hotelu. Po obou stranách živé korály. I děti mohou vidět rybičky. Zátoka chrání před vlnami a větry. Pláž uklizena, dostatek lehátek.

Drahomíra N., 07.04.2021, Datum pobytu: 27.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 4,4 Hotel neodpovídá ani z daleka 5*. Odpovídá tak 3* V tuto dobu hotel jede na tzv lowcost. Vše je hodně omezené a je třeba s tím počítat.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel neodpovídá ani z daleka 5*.

Odpovídá tak 3*

V tuto dobu hotel jede na tzv lowcost. Vše je hodně omezené a je třeba s tím počítat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starý. Odpovídá tomu vybavení pokoje. Starý nábytek. U nás na pokoji ucpaný umyvadlo. Rozbitá lampa, šuplík u stolu nešel zavřít.

Vše bylo opraveno.

Koupelna - vana s obyč závěsem.

Strava
Jídlo kvůli situaci Covid hodně omezené.

Je třeba s tím počítat.

Šunku, sýr u snídaně nenajdete.

Pečivo měkké - za celý týden jsme nenarazili na čerstvé.

Vše nabírá personál hotelu, který má čas.

Služby hotelu
Využili jsme celodenní výlet do zátoky Sataya - kde šnorchlujete s delfíny.

Krásný zážitek.

Nutno počítat s celým dnem.

2h autobusem do přístavu + 2h lodí. A to celé cesta zpět.

Pláž
Tento hotel jsme vybrali kvůli dostupnosti diving centra s českou majitelkou Gábinou.

A také kvůli potápění.

K moři, pláži a potápění není co vytknout.

Kristýna O., 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená byla parádní

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla parádní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dobrý, ale třeba dětský koutek v hrozně stavu, špinavé záchody a žádný program, schodiště na tobogán jedině v botech a některé chodníky i hřiště bez údržby za celou dovolenou

Strava
Strava v době covid 19,je dost v málem výběru o proti předchozím letům, ani žádné ovocné koktejly, nebo aspoň nějaké ovoce na pláži

Služby hotelu
Na službách, hlavně není internet s lepší kvalitou a výkonem v celém areálu hotelu. Zábradlí okolo recepce a hlavní části hotelu je úplně v pohyblivé.

Pláž
Pláž, přístup krásný, jen na některých chodnících koukají hřebíky, hlavně nejsou žádné možnosti, aby vás místní obchodníci neobtezovali na lehadkach, když se chcete opalovat.

František B., 07.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Fajn dovolená, pláž je asi 200m od hotelu, jezdí na ni vlaček. Abyste se mohli vykoupat musite dalšich 200m, ale stojí to za to, na Egypt...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fajn dovolená, pláž je asi 200m od hotelu, jezdí na ni vlaček. Abyste se mohli vykoupat musite dalšich 200m, ale stojí to za to, na Egypt plaž opravdu luxusní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, pěkné pokoje. Krásný resort.

Strava
Vadilo nám, že v AI není víno, to bylo podáváno pouze k obědu a večeři. Byla možnost nakupu za 30 Euro láhev???? Jinak strava klasická odpovídající Egyptským 5*

Služby hotelu
Večer program stale opakující se, fakir show, fire show, půlhodina pro děti, břišní tance. A zpěvačka, která opravdu neumí zpívat...????

Pláž
Šnorchlování luxusní, přímo na plaži se dají vidět želvy. Krásné korály se spoustou rybek????

Tomáš Kovářík, 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

15 fotografií

Celkem: 8,4 Byli jsme dva dospěli a synové 15,14,12 let. Všichni jsme si dovolenou velmi užili, jak v okolí hotelu, tak na vyletech. Kluci byli...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme dva dospěli a synové 15,14,12 let. Všichni jsme si dovolenou velmi užili, jak v okolí hotelu, tak na vyletech. Kluci byli nejnadšenější z výletu do Luxoru a to i přes to, že jedna cesta autobusem trvala 7,5 hodiny.Doporučuji s sebou vzít svačinu. Odjezd 3:00, návrat 23:30, snídaně do busu a oběd skromné, takže bylo potřeba něco koupit na pumpě. Byli jsme na delfínech ( Sataya ) - plavali jsme s nimi. Dvakrát na čtyřkolkách - jednodušší a levnější je to přímo od hotelové pláže s Honzou ( Hassan ), jeli jsme hezkým kaňonem. Za příplatek 15€ jsme jeli jen naše rodina. Na ctřkolkách od CK nás bylo hodně , ale zase se jezdily delší rovinky, takže vyšší rychlost. Všichni kluci řidili sami. S masážemi na hotelu jsme byli také spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My jsme s ubytováním neměli problem, i když ( jak všichni píší ) má hotel svá nejlepší léta za sebou . Jediné, co mi vadilo, byla plíseň na kachličkách nad vanou.

Strava
Strava byla slabším článkem, zejména kvůli způsobu servírování, protože někteří kuchaři si trvají na svém ????.. ale vždy jsme se najedli a většinou nám chutnalo. Jen škoda, že většinu ryb zabalí do strouhanky. Na grilu na terase většinou dobré hovězí a kuřecí. Ze sladkosti nám ( kromě palačinek) nejvíc chutnaly kokosové ňamky.

Na výletech - Sataya a loď Nefertari byl oběd výborný.

Služby hotelu
Využili jsme masáže - spokojenost

Nejstarší syn - fitko - spokojen

Hráli jsme každý den beach volley, ale pořád hodně foukalo, tak to bylo spíš “zkus trefit balon”

Pláž
Skvělá, je to určitě to nejcennější na hotelu. Dlouhá pěkná pláž, na obou bocích korály, ten na straně Hiltonu lepší - je tam klidnější voda. Uprostřed zátoky ( mezi zakotveným bílým a červeným gumákem ) jsou želvy. Několikrát plavaly mezi námi k vynoření, byla to krása. Za nás je nejlepší jit brzo ráno ( po 7. hodině) , moře bylo vždy klidnější ( tolik nefoukalo ) a bylo lépe vidět

Tomáš Lacina, 07.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Velka spokojenost, dovolena opravdu pohodova, prijemny personal.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velka spokojenost, dovolena opravdu pohodova, prijemny personal. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste hezke uklid kazdy den, mala lednice s napoji, dve baleni velke vody zdarma, za usmev donesl dalsi, na posteli kazdy den vytvorene jine zviratko, byly sme dve holky a mohl se prezrhnout s uklidem:-)

Strava
Jako bezlepkovy diabetik sem byla opravdu mile prekvapena, jidla oznacena, nekolik druhu masa, priloh, neskutecne zeleniny a pak ruznych salatu, ovoce, dezerty, pro deti nezapomenu hranolky pizza a spagety na ruzne zpusoby. Polevka v poledne i vecer. Vino, pivo, cola, sprite a michane stavy, voda.

Služby hotelu
Prijeti na recepci a uvitani s drinkem, po vyplneni papiru nam zavazadla odnesl personal, coz sme uvitali protoze na prvni den je orientace v komplexu dost slozita, najit svuj apartman v ulickach:-) dostanete ale planek, druhy den uz bez problemu. Na recepci vyborny bar s michanyma drinkama, pak uz sme jinam nechodily :-) kavovar na kavu, caje, drinky roznasi. Wifi slaba, v trafice vedle recepce zakoupena simka s daty a ta ficela cely tyden 4,5gb za 15€ i na skolni online vysilani v pohode vystacila

Pláž
Plaz cista velka dlouha, plazova restaurace, bar, nemusi se chodit v poledne na jidlo na hotel, stejne sluzby na plazi a vyber jidla. Lehatka s rakosovymi slunecniky, zasteny proti vetru. Na plazi velbloudi, ctyrkolky.

Jana K., 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,8 Hotel nemá se značkou Hilton nic společného.Snad jen pokoje a celý komplex jsou jakýmsi pozůstatkem původní značky.Komplex ničím...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Hotel nemá se značkou Hilton nic společného.Snad jen pokoje a celý komplex jsou jakýmsi pozůstatkem původní značky.Komplex ničím nenadchne ani neurazí,společenské místnosti jako restaurace a bary jsou spíše dosti podprůměrné.Snad jen rozložení celého komplexu nezanechava pocit sídliště,což považuji za příjemné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj "standard" byl ok.Ničíme nenadchnul.Postel ok,koupelna hezká,vše čisté.Na pokoji wifi jen za příplatek, tv v pokoji jen asi 3 kanály v Aj a to pouze světové zprávy

Strava
Strava bylo velke zklamáni.Výběr velmi chudý,kvalita spíše podprůměrná a všeobecně chuťově nepodařené.Byla to spíš otázka,zda se najde něco,co se dá...Celkově úroveň naprosto neodpovídala all inclusive ale spíše plné penzi.Mezi jidly nebyla nabidka v podstatě žádná.

Služby hotelu
Jaké?Nebylo nic...Ochota nula.S usvemem vám jen sdělí není,nejde,nemáme...

Pláž
Zatoka u hotelu je krásné místo s bohatým podmořským životem.Jem je potřeba se připravit,že každá cesta za koupáním znamená opustit pláž hotelu a ujít cca 100m po pláži k místu,kde se dá koupat.Primo před hotelem,kde je zázemí a lehátka se koupat bohužel nedá.

Anonym, 06.04.2021, Datum pobytu: 27.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Z dovolené jsme byli nadšení.

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené jsme byli nadšení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly čisté, uklizené, dobře vybavené.

Strava
Strava neurazí ani nenadchne. Vrchol gastronomie to rozhodně není.

Služby hotelu
Někteří zaměstnanci byli velmi vstřícní, služby hotelu byly naprosto v pořádku. Funguji 24/7

Pláž
Pláž je hodně daleko a navíc je přímo na pláži jeden velký korál. Prvotní myšlenka byla zřejmě dobrá, ale kvůli tomu korálu, který se musí cely obejít je přístup do moře ještě dál, než celá pláž.

Lucie L., 06.04.2021, Datum pobytu: 27.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

3 fotografie

Celkem: 9,2 Dovolená v době Covid byla skvělá. Spokojenost s organizací kolem testu. Zároveň kapacita hotelu nebyla naplněna, typuji obsazenost...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v době Covid byla skvělá. Spokojenost s organizací kolem testu. Zároveň kapacita hotelu nebyla naplněna, typuji obsazenost hotelu 30-50%. Díky velkorysým prostoram venku i uvnitř se můžete svobodně pohybovat všude v areálu a není nikde přeplněno. Doplňující info, letadlo lítá plně obsazeno v této divne době. Ale máte po celou dobu respiratory a podmínkou vstupu na palubu negativní PCR test.

Tato dovolená byla jako nádech svobodného života. Možnost se najíst v restauraci, zajet na výlet a neřešit restrikce u nás. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé. Pokoj velký a prostorný. Opravdu velký sprchovy kout. Trezor ma pokoji zdarma. Ubytování v domcích s pokoji, což působí prostorne.

Strava
Velký výběr jídla. Vybere si každý. Nespočet zakusku. Čerstvé ovoce a zelenina, saláty. K večeri grilování. K snídani i palačinky, omelety, wafle. Velkou výhodou je v této Covid době, že jídlo si klidně naberete i venku a dovnitř můžete jen minimálně. Na pláži velký bar, kde můžete i obědvat a vše venku. Výborná káva všude.

Služby hotelu
Personál v pohodě. Já osobně nepotřebují úplně happy obsluhu, takže takový standard.

Pláž
Za mě je pláž to nejdůležitější, protože ráda snorchluji. Takže vstup do vody přes molo. Zde vás nechaji vykoupat pouze pod dohledem plavcika na velmi malém prostorů a pouze když nejsou velké vlny. To souvisí s větrem. Nám foukalo v březnu neustále a z mola jsme se vykoupali pouze jedno odpoledne, jinak se nedalo. Škoda. Je to navetrna strana moře a foukani je zde asi normál. Jinak se dá lehce snorchlovat v mělké části a i tam je něco z podmorskeho světa vidět. Rejnok, barevné ryby, perutyn. Jinak koral u mola v hloubce je fantastický. A jinak 80 km jižně stojí za návštěvu zatoka Abu Dabab, zde pohádkový koral a podmořský svět. Co velmi kvituji je organizace výletu pod hotelem..Opravdu super v této době. Jeli jsme mikrobusem pouze 5 lidí.

Anonym, 05.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

1 fotografie