Recenze hotelů
Marsa Alam - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Vaše bylo super

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vaše bylo super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj, veliký, s východem k bazénu

Strava
Vyber veliký, jídlo výborné

Služby hotelu
Bez připomínek

Pláž
Pláž 300m,cista, korál nádherný, voda průzračná,

Martina Horáčková, 18.07.2019, Datum pobytu: 2.7. - 11.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sunrise Marina Resort Port Ghalib

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel je klidný, pěkný, čistý a tichý. Personál slušný, pozorný a pracovitý. Management hotelu se zajímá o pohodlí a spokojenost hostů,...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je klidný, pěkný, čistý a tichý. Personál slušný, pozorný a pracovitý. Management hotelu se zajímá o pohodlí a spokojenost hostů, komunikuje s nimi, ihned řeší veškerá přání.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trošku jsem byla zklamaná, dostali jsme malinký pokoj určený pro dva, my jsme byli s dvanáctiletým synem, přidali přistýlku a postele tak byly v řadě bez volného aspoň minimálního prostoru. Ale pokoj jsme neměnili, protože měl dobrou polohu, hned vedle recepce a my jsme tak měli přístup k WiFi na pokoji. Bohužel nám nešla lednice, ani po urgovaných žádostech nám nebyla vyměněna nebo opravena.

Strava
Strava byla pestrá, chutná a stále bylo z čeho vybírat. S ostatními Čechy jsme se shodli na tom, že by bylo fajn, při odpoledních venkovních občerstveních podávat melouny a ovoce, to je ta správná chvíle, kdy by si je člověk užil víc než u snídaně a u oběda....

Služby hotelu
Hotel nabízel spoustu zábavy s animátory, sporty, výlety, potápění, masáže, večerní programy, dětský klub, možnost využití jiných restaurací, volný pohyb po sousedních hotelích, shoping, lékař přítomen...

Pláž
Pláž je písčitá, krásná, prostorná, dostatek lehátek a slunečníků, na pláži je samoobslužný pitný bar a sprchy. Hned po vstupu do vody lze sledovat rybky, krásné korály plné života, opravdu jsme strávili spoustu času šnorchlováním, pořád bylo co objevovat, dokonce jsme každé ráno zastihli nádhernou mořskou želvu.

Věra Hemzáčková, 17.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jaz Solaya (ex. Sol Y Mar)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Báječná dovolená, naprostá spokojenost, není co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená, naprostá spokojenost, není co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, prostorné, čisté.

Strava
Strava super, vyšli nám i vstříc s bezlepkovou dietou pro dceru a když jsme si nevybrali ochotně nachystali něco individuálně.

Služby hotelu
Všichni velmi usměvaví a vstřícní, za celou dovolenou jsem se nesetkala s neochotou, bála jsem se předešlých recenzí na otravné prodejce, ale ti byli naprosto v pohodě, spíš chtěli prohodit jen pár slov, než že by obtěžovali, navíc jsme uličky s prodejci mohli obejít.

Pláž
Pláž čistá, vždy volné lehátka, dva vstupy do moře jeden strmější jeden pozvolný, plavčík si vše hlídá aby se neničily korály, ty jsou zde opravdu nádherné.

Eva Matulová, 17.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sunrise Marina Resort Port Ghalib

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9 Hotel hezký,nový. Okolí příjemné,dost zeleně. Dva bazeny s barem

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel hezký,nový. Okolí příjemné,dost zeleně. Dva bazeny s barem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nové,větší pokoje s terasou.

Strava
Velký výběr zákusků,salátů. Spokojenost

Pláž
vstup do moře přes molo

Ludmila Dunajová, 17.07.2019, Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkově to bylo dobré

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově to bylo dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo uspokojivé i když poprvé nebyl pokoj podle přání.Ale po domluvě na recepci byla zjednaná náprava

Strava
Strava byla pestrá a uspokojivá

Služby hotelu
Služby hotelu byly v pořádku

Pláž
Tak pláž i podmořský svět byl naprosto dokonalý a čistota také i když bylo asi týden větrno,byly velké vlny a pak to naplavilo na břeh řasy

Anna K., 17.07.2019, Datum pobytu: 30.6. - 14.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Není co napsat Zkrátka je to nový hotel a vše je tam voňavé! Neměli jsme tam žádný problém, personál je úslužný, ochotný Vám splnit každé...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Není co napsat Zkrátka je to nový hotel a vše je tam voňavé! Neměli jsme tam žádný problém, personál je úslužný, ochotný Vám splnit každé přání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
10

Strava
10

Služby hotelu
10

Pláž
Na pohodu! ????????????????????????????????

Robert Ambrož, 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6 Příjemná klidná dovolená.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná klidná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nemělo chybu.

Strava
Stravování na vysoké úrovni.

Služby hotelu
Hotel orientován na italskou klientelu.

Pláž
Pláž čistá ale přístup do vody byl omezený.

Stanislav M., 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Gemma Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi vydařená dovolená. Splnila naše veškerá očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi vydařená dovolená. Splnila naše veškerá očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj, každý den uklizený, čisté ručníky, balená voda, funkční klimatizace. Velmi příjemný uklizeč, který nám pokaždé vytvořil z ručníků nějaké překvapení, z čehož měly velkou radost naše děti.

Strava
Velký výběr, chutná jídla. Každý člen naší rodiny si vždy vybral a pochutnal. Obsluhující personál velmi milý, ochotný a obdivuhodně pracující.

Služby hotelu
Služby hotelu byly velmi kvalitní, neměli jsme sebemenší problém

Pláž
Krásná čistá pláž,kde hned po příchodu nás obsloužil pán a přinesl nám požadovaný počet matrací na lehátka a každý den čisté ručníky. Neomezené množství tekutin přímo na pláži. Byla zde i sprcha a záchody. Možnost zakoupení koktejlů z čerstvého ovoce, nanuky. Animátoři nám zde zpestřovali pobyt aquaerobikem, strečinkem, petangem, lekcemi arabštiny a volejbalem. Krásný pozvolný vstup do moře.

Zlatuše Mašlanová, 17.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Nádherná dovolená, čisté a teplé moře, perfektní hotelový servis.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, čisté a teplé moře, perfektní hotelový servis. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v naprostém pořádku.

Strava
Naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Klidné místo vhodné pro odpočinek s možností krásných výletů. V rámci all inclusive zde byla možnost zapůjčení ručníků i na pláži. Pěkný čistý bazén, skvělá restaurace, milý a ochotný personál.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, při odlivu je možné použít molo. Vstup do moře možný i bez obuvi. Průzračně čistá voda. Dostatek lehátek a slunečníků.

Markéta Březinová, 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Blue Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,4 Dojem byl rozhodně kladný. Určitě do Egypta pojedeme znovu.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dojem byl rozhodně kladný. Určitě do Egypta pojedeme znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nic moc. Klimatizace funguje. Ale dostali jsme pokoj dal od recepce a nedosáhla tam WiFi. Výhled byl do ulice naproti dalšímu pokoji. Takže nic moc. Postel čistá, koupelna páchla, ale to asi tou egypskou vodou. Jinak na přespání v pohodě.

Strava
Jídlo bylo výborné. Pití také fajn, ale jejich alkohol - tvrdý je fakt hnus. Já pila hlavně víno, pivo a colu.to jediné se dalo. Pití k obědu a večeřím vám roznaseji číšníci. To byl největší problém, roznaseji ho podle sympatií a zřejmě i podle dýšek. My to řešili s delegatem, protože se nám přišli zeptat co chceme k pití až po tom co jsme dojedli a chtěli jsme odcházet.

Služby hotelu
Služby. Bazény jsou super, bar u bazénu super, ale občas dost čekacka na pití. Posilovna je málo vybavena. Masáže nevím. Fish restaurace je výborná. Italská restaurace nic moc. Bar u pláže je skvelej. WiFi funguje blbě i na recepci. Funguje, ale fakt hrozně pomalu.

Pláž
Pláž je skvělá, ale málo místa. Občas jsme nenašli volná lehátka. Čistá je. A při odlivu je snorchlovani nádherné.

Daniela Svačinová, 17.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)