Recenze hotelů
Marsa Alam - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Skvelá dovolenka, aj hotel. Rezort krásny, upravený, pláž čistučká. Hotelové izby to isté. Každý deň čisté uteráky, aj na pláži. Personál...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvelá dovolenka, aj hotel. Rezort krásny, upravený, pláž čistučká. Hotelové izby to isté. Každý deň čisté uteráky, aj na pláži. Personál vždy ochotný. Vstup do mora cez mólo. Jedinou nevýhodou bolo, že dopoludnia bývala väčšinou červená vlajka, takže mólo bolo pre šnorchlovanie uzatvorené kvôli bezpečnosti. Ale človek tomu bez problémov prispôsobí svoj program. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásne, nové izby s televízorom.

Strava
Pestrá, vždy sa dalo vybrať.

Služby hotelu
Pri hoteli boli možné jazdy na štvorkolkách, potápanie, kozmetika, fitko a masáže.

Pláž
Krásna, čistá. Korály nádherné, aj pestrosť sveta v mori.

Anna S., 16.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,2 byli jsme podruhé v tomto hotelu a byli jsme spokojeni.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
byli jsme podruhé v tomto hotelu a byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo super až na úklid. Neměli jsme převlečené postele ani čisté ručníky a hlavně předložku u sprchy.

Strava
Strava byla dostačující, vždy si bylo z čeho vybrat. jídlo bylo chutné, byl dostatek ovoce i zeleniny. Všechno bylo doplňováno. Není nač si ztěžovat.

Služby hotelu
Vzhledem k naší již druhé návštěvě tohoto hotelu jsme se dostalo mezi VIP klienty, zdarma wifi na recepci, pozvánka na drink, super.

Pláž
čistá, upravená. Vstup do voda možný i bez bot. Úžasný podmořský svět. Viděli jsme želvu i murénu. Mohu je doporučit. Vhodné i pro malé děti.

Jana, 16.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Úžasná dovolená. Byli jsem tu letos již podruhé a opět velmi spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená. Byli jsem tu letos již podruhé a opět velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, není co vytknout. Všechno fungovalo, včetně klimatizace. Každý den uklizeno, povlečeno a připravena 1,5l pet lahev na osobu. Ručníky vymění kdykoli je necháte ležet na zemi, takže o četnosti výměny ručníků rozhodujete sami.

Strava
Jídla bylo dostatek, výběr z několika jídel a příloh, vždy si člověk vybral podle chuti. Hodně výborných zákusků, ovoce i zeleniny. Pokaždé bylo alespoň jedno jídlo typicky egyptské. Já byla s jídlem velmi spokojená. K pití voda, džusy, ráno čaj i mléko, vždy káva, k obědu a večeři také víno a pivo. Ráno prodávali džusy z čerstvého ovoce - jedna větší sklenice za 2 eura, ale opravdu výborné a syté!

Služby hotelu
Hotel je vybaven recepcí, hlavní jídelnou a loby barem. Dále jsou tu dva bazénové bary a jeden bar plážový. Všude je příjemný a ochotný personál. Každý večer nějaká akce v teátru. Jeden večer byla velká diskotéka.

Pláž
Pláž je úžasná s dostatkem slunečníků i lehátek zdarma. Osušky vydávají oproti kartě, kterou dostanete na recepci při ubytování. Je tu zátoka a tedy pozvolný přístup do moře, kde je možné šnorchlování i pro méně zdatné plavce. Život pod vodou je zde úžasný, nádherné korály a velké množství různých druhů krásných ryb. Od maličkých až po celkem větší kousky, rejnoci, jehly, perutýni. Nově je tu přístup i z mola přímo do hluboké vody. Jedním slovem nádhera!!! Doufám, že se sem ještě vrátíme.

Hana V., 16.09.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Jedna z nejlepších dovolených na které jsem byla. Bez jakéhokoliv váhání mohu tento hotel doporučit všem. Je vhodný jak pro páry, tak pro...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejlepších dovolených na které jsem byla. Bez jakéhokoliv váhání mohu tento hotel doporučit všem. Je vhodný jak pro páry, tak pro rodiny s dětmi. Všichni jsou moc ochotní a snaží se vším pomoci, jak nejlépe umí. Určitě se sem vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Když jsme přiletěli, tak jsme samozřejmě čekali na pokoj ( k našemu očekávání to nebylo naštěstí až ve 14:00, ale v 11:00). Když nás vedli na pokoj, přišlo nám to jako hrozně dlouhá cesta, ale nebylo to tak. Náš pokoj byl úplně stejný jako na fotkách. Dvě koupelny, kuchyňský kout, obývací místnost a ložnice. Naprostá dokonalost, člověk by si všude jinde za tohle připlatil, u toho dle hotelu je to standartní pokoj. Výhled z našeho pokoje byl nepřekonatelný, ten přístav je opravdu krásný.

Strava
Strava je velice rozmanitá. Opravdu každý si vybere své a já vím o čem mluvím, protože jsem opravdu hodně vybíravá, ale musím říct, že jsem se tu najedla skvěle. Mile mě překvapily tématické večeře, které byly každý večer. Využili jsme i večeře v al carte. Hotel má dvě, v té jedné která má vstup z lobby jsme se moc nenajedli, ale za to v té druhé, která byla specializovaná na egypskou kuchyni, tam jsme se najedli velice dobře.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou perfektní, jakmile je nějaký problém, snaží se ho okamžitě vyřešit. Všichni jsou milý ochotní, nikdo se na vás nemračí a to ani když jim nedáte bakšiš, jak je v této zemi zvykem. Wifina fungovala taky bez problémů,a to úplně všude (na recepci, pláži, restauraci a i na pokoji).

Pláž
Pláž je sice malinko dál, ale je to cesta přes krásnou promenádu, a nebo je možnost využít autobusu (u toho nemohu říct, jak funguje, nevyužili jsme ho). Pláž je pro mě dostatečně veliká, dost lehátek, ručníků, nikdy jsme nezažili, že by na nás nestačili. Jinak pláž byla vždy perfektně uklizená, číšníci z baru na pláži sbírají nonstop kelímky, aby se nestalo že se někde nějaký válí. Po pláži pak chodí ještě pán, který rozdává studené ručníky, což je skvělé protože moře je docela teplé. Když tedy přejdu k moři - je nádherné. Je to tu vhodné jak pro plavce, pro neplavce, ale i pro ty co chtějí jen šnorchlovat. Korál je tu krásný, spousta rybiček který jsou na lidi tak moc zvyklý že jim nevadí se vás dotýkat. Přístup je tu udělán, tak že je písek, kde je voda maximálně nad kolena, když je příliv.Tahle část je oddělena bojkami, protože je tam korál na který se nesmí. Dalé jsou zde dva vstupy, který umožňují buď jít šnorchlovat a nebo si plavat. Zdálo by se z fotek, že jsou bojky blízko břehu, ale není to pravda, jsou dostatečně daleko. Lodě které proplouvají do přístavu a nebo na moře, nedělají žádný bordel a ani nečeří vodu, jak by si někdo mohl myslet.

Tereza Fornádelová, 16.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sunrise Marina Resort Port Ghalib

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 8,6 Dovolená se nám moc líbila. Není v podstatě co vytknout. Na hotel jsme přijeli brzy ráno, cca po 6 hod a na pokoj jsme čekali 4 hodiny....

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Není v podstatě co vytknout. Na hotel jsme přijeli brzy ráno, cca po 6 hod a na pokoj jsme čekali 4 hodiny. Dle pravidel má ubytování proběhnout od 14 hod, takže nám hotel vyšel vstříc a nebyla to až taková hrůza :-). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj i koupelna byly pěkné, prostorné a čisté. Jediná výtka by snad mohla být jen ta, že místo výhledu do zahrady jsme koukali do pouště :-). Na druhou stranu jsme to ale měli blízko do hlavní budovy.

Každý den bylo pěkně uklizeno, doplněná voda. Na pokoji byla televize, kde byl český program.

Strava
Velice rozmanitá. Líbily se mi tematické večeře - italská, brazilská, asijská, mexická - každý večer něco jiného. Během večeře roznášeli číšníci nápoje, hezky se o nás starali.

Když jsme jeli na výlet, nebo pak poslední den při odjezdu z hotelu v brzkých ranních hodinách jsme obdrželi svačinový balíček.

Služby hotelu
Animačních programů se neúčastním, ale pořád se v hotelu něco dělo. Břišní tanečnice, ohnivá show, koncerty, jóga + vodní aerobic v bazénu atp.

V rámci služeb hotelu nabízeli také masáže. Byli jsme dvakrát a rozhodně doporučujeme.

Pláž
Pláž byla od hotelu celkem daleko (tedy záleží na tom, kde jste ubytování, komplex je opravdu rozlehlý), ale pro ty, kterým se nechce chodit pěšky jezdí vláček (každých 15 min).U hotelové pláže byl korál, přes který nebyl umožněn vstup do moře (molo tu není). Bylo tedy nutné jít po pláži směrem k vedlejšímu hotelu, kde byl pozvolný vstup do moře. Jinak pláž písčitá, čistá a příjemná. Přímo na pláži byly také sprchy a bar. Hoteloví zaměstnanci rozdávali mokré ručníky a čistili brýle, takže super :-).

Korál byl nádherný, viděli jsme zde želvy, rejnoky a plno rybiček.

Kristýna O., 16.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprostá spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi prostorné, čisté, a super klimatizace - zatím nejvýkonnější ze všech ubytování co jsme měli. Personál také velmi ochotný

Strava
Strava byla velmi rozmanitá a bohatá nabídka hlavních jídel, ovoce i zákusků.

Služby hotelu
Zde snad jen posílit data na wifi. Mnoho lidí - pomalý internet. Vše ostatní OK.

Pláž
Pláž velmi pěkná. nikdy nebyla nouze o lehátka a slunečníky. V lagunách bylo dost vody jen za přílivu. Na otevřené moře byl dost často zamezen vstup kvůli velkým vlnám.

Zdeněk S., 16.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 13.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jaz Grand Marsa (ex Grand Resta)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Maximálna spokojnosť. Priniesli sme si nádherné zážitky z mora aj z pobytu v hoteli. Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu sezónu. Danka a Jozef.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximálna spokojnosť. Priniesli sme si nádherné zážitky z mora aj z pobytu v hoteli. Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu sezónu.

Danka a Jozef. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slušné. Všetko fungovalo v poriadku.

Strava
Dalo sa vybrať. Strava bola pestrá a chutná.

Služby hotelu
Úžasní animátori a veľmi príjemná a priateľská obsluha.

Pláž
Až na to, že plavci si mohli poriadne zaplávať len na šírom mori po otvorení móla, tak sme mali pekné zážitky z koralového pobrežia a šnorchlovania. Na pláži bola voda len do úrovne paží. Ale nám to stačilo.

Jozef B., 16.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 13.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Onatti Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8,8 vyborne

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovidalo smlouve

Strava
kvalitne jidlo,super dezerty

Služby hotelu
všechno bylo čisto

Pláž
koraly jsou nadherny

Anna Bulay, 16.09.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Marina Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Při příjezdu trochu zděšení, okolí hotelu (myslím tím venkovní bazén,venkovní bary, atd.) vše jakoby bylo již vybydlené ,molo těsně před...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Při příjezdu trochu zděšení, okolí hotelu (myslím tím venkovní bazén,venkovní bary, atd.) vše jakoby bylo již vybydlené ,molo těsně před rozpadem.Čekali jsme na základě čtyř hvězdiček ,které hotelu připisujete a výše hodnocení recenzí trochu víc.V jídelně a hlavní vstupní hale upatlaná okna,dveře. Asi bych ubral minimálně 1 hvězdičku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo čisté, bezproblémové jen občas tekla chladnější voda ve sprše.

Strava
Stejné chutě, asi bych zlepšil přílohy.

Služby hotelu
Služby bez problémů,velmi snaživá a ochotná obsluha, opravdu velký obdiv všem pracovníkům hotelu.Celý den pobíhají a ještě večer mají náladu na to aby s vámi prohodili s úsměvem pár slov.

Pláž
Pláž nic moc, lehátka u pláže bez závětrných roštů takže celý den ležení na přímém větru ,molo ve špatném technickém stavu,šnorchlování pouze z mola žádná menší laguna u hotelu (samotné šnorchlování nad pěkným korálem se spoustou ryb) , naštěstí vedlejší hotel (cca 8 min) měl přístupnou pláž do moře, kde se dá koupat i za špatných větrných podmínek, a docela pěkně za šnorchlovat .

Petr H., 16.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jolie Beach Resort Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená byla naprosto úžasná. Takové služby a pracovní nasazení jaké jsme tam viděli, bych doporučil i u nás. Luxusní hotel, nádherné...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla naprosto úžasná. Takové služby a pracovní nasazení jaké jsme tam viděli, bych doporučil i u nás. Luxusní hotel, nádherné ubytování, skvělá strava a velký výběr, každý den živá hudba, prostě vše skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování naprosto úžasné. Ve velkých vilkách. Pokoj veliký, obrovský sprchový kout. Televize se satelitem, klimatizace. Každý den uklizeno, doplněna voda, naprosto v pořádku.

Strava
Strava naprosto úžasná. Tolik věcí pro Evropana na výběr. Kachny, krůty, skopové, křepelky, suschi, krevety, ryby, o dortech ani nemluvě. Takže naprosto dostačující.

Služby hotelu
Jak už jsme řekli, pracovní nasazení bylo naprosto neuvěřitelné. Nemohli jsme si ani sami dojít se skleničkou pro pití. Vše vám přinesli, vše hned uklizeno. Neexistovalo, aby někde nebylo volno, nebo připravený stůl. Na pláži vám nosili pítí až na lehátko. Pracovali od rána do noci a ráno zase nanovo a všichni s úsměvěm a dobrou náladou

Pláž
Pláž byla trošku horší. Je tam jen menší korálový útes. Kousek moře na koupání. Ale užili jsme si potápění mezi korály, viděli mnoho ryb, rejnoky, želvu, apod. Vše vynahradí obrovské množství všelijakých bazénů, všude postele na odpočívání, to bylo fakt skvělé. Taky jsme si užili menší aquapark, takže zábavy tam bylo spoustu. Takže tento hotel mohu jen doporučit. Jak jsem koukal není zrovna nejlevnější, ale jak jsme objížděli hotely z letiště, tak to nebylo nicmoc, ale tomu říkali, že jedeme do Hiltonu. A ta cena tomu opravdu odpovídala.

Miroslav Malý, 16.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)