Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Velmi dobrý hotel, nejdříve jsme čekali na pokoj,na recepci po nás chtěli 40dolaru za lepší pokoj,to jsme nedali a po dvou hodinách jsme...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý hotel, nejdříve jsme čekali na pokoj,na recepci po nás chtěli 40dolaru za lepší pokoj,to jsme nedali a po dvou hodinách jsme pokoj dostáli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný, klimatizace fungovala,po celý pobyt tekla teplá voda, každý den láhev vody, čisté osušky, každý den úklid.

Strava
Jídla bylo hodně, velký výběr všeho zeleniny 3druhy masa, kuřecí, hovězí i ryby.Prilohy byly rýže, různé těstoviny, brambory . Vynikající byly zákusky krásně nazdobené a moc dobré , hodně druhů , lepší než české.Taky se dá objednat večeře italská, čínská ap.v jiné restauraci,moc dobré.

Služby hotelu
Většinou byli ochotní, často nešla WiFi,byla přetížená.Musim pochválit našeho delegáta , který nám ve všem poradil a zařídil.Jmenoval se Ahmed Gaber byli bychom moc rádi kdyby mu cestovní kancelář vyřídila velký dík.

Pláž
K pláži byla cesta krátká,bylo se na co dívat.Voda byla teplá a neuvěřitelně čistá, takže mohl každý šnorchlovat a vidět krásné rybičky.Hloubka byla jak pro děti i dospělé, pokaždé jsme měli lehátka a slunečníky zdarma a bar taky fungoval, až na pivo které se nedalo pít.Byl tam výběr limonád a káva.

Zdeňka H., 16.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: King Tut Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Odporučujem to všetkým!

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Odporučujem to všetkým! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel, ale všetko funguje ako má, hlavne keď človek dáva bakšiš, ale i bez toho v pohode

Strava
Výborná, docela prispôsobená k europskej kuchyne a naviac morské ryby a úžasný výber zákuskov

Služby hotelu
Mali sme all inclusive, koktaily na pláži - alkohol miestny/zvlášť sa to nedá vypiť ale koktaily boli fakt dobrý a pivo prekvapene dobré, animátori, hudba, karaoky, volejbal, potápanie, biliard, stolný tenis, bar pri bazéna, bar s medzinárodnou ponukou

Pláž
piesočnatá pláž, plážové uteráky na kartu, lehátka volne na pláži. Za 5 metrov koraly a ryby, parádne!

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Bella Vista Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel na velmi dobre úrovni, pláž upravena, vhodne pro rodiny s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel na velmi dobre úrovni, pláž upravena, vhodne pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Šárka, 16.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Palace & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena byla od zacatku super, ackoliv jsem se bala kam to vlastne jedeme, byla jsem mile prekvapena kdyz sme zastavili pred hotelem. Na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla od zacatku super, ackoliv jsem se bala kam to vlastne jedeme, byla jsem mile prekvapena kdyz sme zastavili pred hotelem. Na hotel jsme dorazili v 7 rano, okamzite jsme dostali naramek a poslal nas manager hotelu na snidani, v 9 hodin jsme dostali pokoj , v nasem pripade to byl bungalov, se vstupem rovnou do bazenu. Jedinou vadu na krase vidim podlahu ktera klouze jak blazen a je to na zlomeni nohy. A jeste by si mela ck udelat fotky ktere opravdu popisuji Hawaii dream a ne Hawaii Caesar :) je v tom totiz velky rozdil. hawaii dream je nove opraveny, udelany a hezky cisty coz o Caesarovi se rict neda, ikdyz jsou hotely pruchozi, tak na Dreamu je opravdu videt ze je opraveny a zrekonstruovany. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytovani v bungalovu se vstupem do bazenu. Bungalov byl skvely, cisty, prostorny. V koupelne byl velky sprchovy proskleny kout. Celkove byl pokoj velmi utulny, klimatizace frcela jak mela, nikde zadny neporadek,vonave a ciste prostredi. Kazdy den jsme meli dve balene vody, ciste rucniky a uklizeno. Nejlepsi byla terasa se vstupem do bazenu, kde bylo opravdu moc hezky :))

Strava
Strava byla pestra, masa bylo dost od kureciho, po kachni maso, pres ruzne udelane hovezi, ryby- kazdy den jina, bud v celku, nebo obalene nebo v ruznych omackach. Opravdu kazdy si vybere jelikoz priloh bylo take hodne, k veceri delali venku tematicke vecere, a dokonce sme meli i kasi s kurecim steakem... myslim si, ze si kazdy vybere... zeleninovych salatu, a ovoce toho tam take bylo dostatek a o dortickach ani nemluvim. Pritel je narocny na stravu a zde hotel uspel na 1*

Služby hotelu
Aquapark ktery hotel nabizi je senzacni, muzou se vyuzivat oba dva jak v Hawaii Caesar tak v Hawaii dream. Celkove byl personal mily, vstricny a v zadnem pripade jak sem byla zvykla z jinych hotelu nezebrali o baksis, takze jsme jim ho radi davali i sami, za to jak se chovali. Animacni programy jsme nevyhledavali, a jelikoz jsou vedle v Caesarovi, tak sme se jich nezucastnili. Celkove je na hotelu znat ze je nove otevreny, a snazi se jak s ochotou a milym personalem, tak i sluzbami.

Pláž
Od plaze jsme nic moc necekali, ale prekvapeni! Plaz je sice strma, ale botama do vody se to vynahradi :) asi jsme meli stesti ale kazdy den jsme meli vody hodne, more bylo ciste, teple, plaz byla uklizena, lehatek dostatek, zadne rozbite lehatko ani nijak nebezpecne. Vse maji v naprostem poradku, pres den uklizeji plaz od chaluh kdyz priplujou hudba hraje a pohoda tam vladne :) jestli muzu doporucit, tak masaze na plazi, jsou naprosto uzasne a bez chyby!

Jana Papouskova, 16.10.2019, Datum pobytu: 7.10. - 15.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 6,4 Poloviční zklamání z velmi krásného a luxusního hotelu.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Poloviční zklamání z velmi krásného a luxusního hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přijeli jsme na hotel někdy kolem 6,7 ráno a bylo nám řečeno, že budeme ubytováni kolem 14hod. Při otázce, zda je možné mít pokoj s přímým vstupem do bazénu, byla odpověď, že je to vše plné, ale za 15 EUR na noc by to druhý den šlo. Když se vyměnila noční služba na recepci za tu denní, pomalu začali ubytovávat podle sympatií. Kolem 10 jsme tam přišli a zeptali se zda je to už možné. Dal jsem do pasu 30 dolaru a pan se zeptal, jestli chci u pokoje bazen. Bylo vymalováno. Žadné plno, žádných 15 EUR na noc. Stačila změna služby a 30 dolaru.

Strava
Na jídlo se nic namítnout nedá. Nají se tam každý. Výběr je obrovský a jídlo velmi dobré.

Služby hotelu
Personál je velmi nepříjemný. Je tam pár jedinců, kteří jsou velmi ochotní. Když jim trošku zlepšíte den nějakým úplatkem máte full servis s úsměvem na tváři.

Pláž
Pláž jako taková je hezká, spoustu lehátek ve stipnu i na slunci. Avšak tady pozitiva končí. Personál na pláži opět nepřijemný. Co se týká moře.... když jsme šli asi 100 metrů do moře a stále byla voda po pás, vzdali jsme to. Na šnorchlováni to moc neni a na plavání taky ne. Takže idealně si sednout v moři na zadek a chytat bronz.

Patrik H., 16.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Royal Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 starsi hotel - obrovsky komplex, urcite viac ako 1000 izieb, takze cez hlavnu sezonu tam musi byt natrieskane strava taky priemer...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
starsi hotel - obrovsky komplex, urcite viac ako 1000 izieb, takze cez hlavnu sezonu tam musi byt natrieskane

strava taky priemer

sluzby a personal nic moc - znudeny a znechuteny

plaz a aquapark super

animacne programy na plazi - joga, sipky, volejbal, cvicenie, atd. minigolf nefungoval

animacne programy vecer - najskor mini disco pre deti, potom vacsinou hudba, ale neviem presne, to sme uz boli s detmi na izbe. Potom ponukaju programy aj za peniaze (napr. fakir show atd.) O dva dni neskor uz to bolo zadarmo v ramci vecerneho programu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pozor na ubytovanie v AQUA alebo CASCATA - hroza (vid foto)

my sme tam boli ubytovani, ale po niekolko hodinovej tahanici s recepcnym sme dostali izbu v hlavnej budove

kupelky stare, rozbite, spinave, hrdzave - 5* hotel by mal vyzerat inak

ak vam to budu ponukat cestovky, tak urcite nebrat a radsej sa poobzerat po inom hoteli

Strava
Ranajky stale tie iste - dva druhy parok, fazula, omeleta, rovnaky syr v desiatich farbach, pecivo nie vzdy cerstve, palacinky, nejaka zelenina, jogurty a tie veci do toho, ziadnu sunka a salamy

Obedy v pohode, nic extra ale clovek si vyberie

Vecere - kazdy den na inu temu, niekedy lepsie niekedy horsie, ale vzdy sa dalo vybrat.

A la carte - boli sme v dvoch, BBQ celkom v pohode, talianska tak to bola parodia - pizzu robia lepsiu hocikde u nas dedine, doslova sme odtial utiekli aj bez zakusku :D a isli sme sa najest dole do jedalne

Služby hotelu
Sluzby hotela standardne, nic extra. Drviva vacsina personalu vyzerala znudene a otravene, takze na pohode to velmi nepridava. Hotel ma vyborny aquapark, takze deti si pridu na svoje.

Cistota hotela by mohla byt lepsia, ale je to Egypt, takze asi OK.

Pláž
Plaz je vyborna, myslim ze jedna z najlepsich v Makadi Bay, ak nie najlepsia. Siroka, piescita s pozvolnym vstupom do mora - vhodne pre deti. Aj dalej od brehu je stale piesok, takze obuv do vody nie je potrebna. Dalej od brehu su koraly, takze je tam aj moznost snorchlovania. O plaz sa staraju, na konci dna zbieraju odpad, lehatka davaju na miesto.

My sme boli v Oktobri, takze plaz nebola preplnena a vzdy sme si nasli miesto v prvej rade hned pri mori. Ale pozor hotel je velky komplex a urcite by som sem nesiel pocas hlavnej sezony.

Michal S., 16.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aqua kupelna 2 3 fotografie

Celkem: 6 Dovolenou jsem si užila snad jenom díky skvělým zážitkům tam a lidem, které jsem tam potkala. Vyrazila jsem s kamarádkou. Kdo máte raději...

  • 7,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si užila snad jenom díky skvělým zážitkům tam a lidem, které jsem tam potkala. Vyrazila jsem s kamarádkou. Kdo máte raději klid a relax ,zde si to rozhodně neužijete. Opravdu moc lidí, na pláži se to celkem ztratí a na jídle tedy rozhodně ne, na všechno fronty. Rozhodně se do tohoto hotelu už nevrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a vybavení pokoje bylo v pořádku, klimatizace, ručníky, toaletní papír, každý den voda na pokoji, úklid každý den, vše v pořádku.

Strava
Strava tedy nic moc, raději jsme jedly rýži a dortíky pak už, vše bez chuti a střevní potíže nás neminuly. Antinal byl potřeba. Nejvíc mě dostalo, že člověk obědvá uvnitř a pokadí ho při tom pták. Létají tam uvnitř a sedí na lustru nad vámi. Šílenej chaos všude a hluk, zde jsme se nenajedly ani jednou v klidu, není moc šance si najít místo na sezení.

Služby hotelu
Služby hotelu, vše v pořádku.

Pláž
Pláž nádhera, moře nemělo chybu, bylo čisté jsou zdě 2 možnosti, plavat v zálivu, kde je hned hloubka nebo jít na jinou pláž a tam je otevřené moře a dlouho voda po pas. Lidi a lehátka jsou velmi blízko u sebe, takže ani na pláží nečekejte soukromí. bardy všude, pití celkem v blízkosti všude.

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená se mi velmi líbila, příští rok pojedeme určitě znova do stejného resortu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi velmi líbila, příští rok pojedeme určitě znova do stejného resortu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, každý den uklízeli, měnili ručníky...atd.

Strava
Strava rozmanitá, určitě si vybere každý, kdo tedy netrvá na knedlo, vepřo, zelo:-) Velký výběr různých salátů, pomazánek, sladkostí, hlavní jídla hovězí maso, kuřecí, ryba, těstoviny.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré, zaměstnanci ochotní.

Pláž
Pláž krásná, přístup do vody dobrý, jen musíte ráno vstát, vyzvednout si ručníky v 7 hod. a dát na lehátko, pokud chcete být v první řadě. První den po ubytování v 11 hod. jsme na pláži nenašli žádná prázdná lehátka pod slunečníkem.

Tamara Vagenasová, 16.10.2019, Datum pobytu: 7.10. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Labranda Royal Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 spokojenost na 95procent

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost na 95procent Zobrazit celou recenzi

Ubytování
trochu horší ale odpovída ceně,mohli být v ceně trezory na pokojich.

Strava
né moc pestrá ale zato cokoli bylo uvařeno to nám chutnalo

Služby hotelu
z 10 za 9 bodů

Pláž
z 10 za 9 bodů

Antonín Müller, 16.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Bella Vista Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)