Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Boli sme v tomto hoteli 2x z našej strany je maximálna spokojnosť..na izbach je trošku staršie zariadenie..ale na izbe sme len...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme v tomto hoteli 2x z našej strany je maximálna spokojnosť..na izbach je trošku staršie zariadenie..ale na izbe sme len spali...jedlo,personal,pláž,voda...okolie...zeleň,vonkajsia promenáda...vrelo osporúčam ???????????? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Troška staršie zariadenie ale na spanie super

Strava
Max.spokojnost.veľký výber zo všetkého...chuť aká môže byť....super

Služby hotelu
????????????????

Pláž
Pre šnorchlovanie skôr nie..ideálne pre deti..rodiny s deťmi

Zuzana Bakešová,mgr., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Siva Grand Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování odpovídá tříhvězdičkovému hotelu,vybavení jednoduché,ale dostačující,každý den čistě uklizeno.

Strava
s množstvím i kvalitou jídla jsme byli spokojeni,mohlo by být v nabídce více ovoce.

Služby hotelu
s hotelovými službami jsme spokojeni

Pláž
pláž je dostatečně prostorná,upravená,přístup do moře pozvolný,voda nádherně čistá.Super plážový bar kde si můžete dát i oběd.

Petr K., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem byl příjemný. Přátelký personál který se vždy snažil vyjít vstříc našim požadavkům. Organizace ze strany delegáta byla...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl příjemný. Přátelký personál který se vždy snažil vyjít vstříc našim požadavkům. Organizace ze strany delegáta byla uspokojivá až na pár zádrhelů (pozdní příjezd řidiče pro odvoz na zaplacený výlet přes CK, atd.). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Okolí a atmosféra v areálu hotelu byly úžasné. Pokojová terasa s výhledem na západ slunce byla pohádková.

Strava
Strava dobrá, ale již po třech dnech pobytu začínala být repetetivní. Výber byl velký, ale pro vegetariány nedostačujicí.

Služby hotelu
Až na první den, kdy jsme čekali asi hodinu a půl na doručení zavazadel na pokoj, byly služby velice příjemně zorganizovány.

Pláž
Písková, relativně čistá a upravená, až na pár odpadků, ale vše se uhlídat nedá. Doporučoval bych opatřit si boty do vody kvůli korálům.

Vítězslav Hon, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový dojem byl velmi dobrý. Skvělá organizace od příletu až k odletu.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl velmi dobrý. Skvělá organizace od příletu až k odletu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel již ne z nejnovějších, ale co se týče čistoty a služeb na mě působil velmi příjemně. Pokoj vybavený jednoduše, ale v poctatě dostačující.

Strava
Velký výběr jídla,

Pláž
Přístup k pláži bezproblémový, pozvolným vstupem do moře, místa i lehátek dostačující počet, jelikož můžete v klidu využít i pláže dvou sousedních hotelů. Přístup také z mola, kde se dá šnorchlovat. Plážová restaurace.

Pawel K., 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Jelikož to byla pátá dovolená vEgyptė tak vím co mě čeká ale celkem spokojená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož to byla pátá dovolená vEgyptė tak vím co mě čeká ale celkem spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování po delší době ale se dvěma pokoji, zařízení pokojů postarší ,na vyspání postačující.

Strava
Se stravou velká spokojenost.Rozmanitost jídel každý den jiná.Velký plus.

Služby hotelu
Služby hotelu v normě.

Pláž
Na hlavní pláži byl problém po snídani najít místo.Dalši pláž sice menší ale volná a klidná.Moře čisté udržované pláže a vše jako je občerstvení,toalety a osušky blízko.Vzdalenost na pláž dle jak je kdo ubytovaný .

Jana F., 14.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 11.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Caribbean World Soma Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 hotel doporučuji, personál pořád něco mydlil, zaměstanců snad milion, příjemní, usměvavý hlavně na děti, pokoje se uklízeli přes celý...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
hotel doporučuji, personál pořád něco mydlil, zaměstanců snad milion, příjemní, usměvavý hlavně na děti, pokoje se uklízeli přes celý den, nádobí čisté z myčky, kelímky u barů také z myčky, animátoři špičkový, všichni dělali maximum co šlo, více to snad nejde, pláž ráno průzračná, při odjezdu zařízeno i noční buzení telefonem z recepce, odnos kufru z pokoje, delegáti egypťané, ale sympatičtí, u resortu hned obchod se suvenýri s příjemnými zaměstanci, nejlepší číšníci u bazénu s umělými vlny, jediný nesympatický zaměstnanec byl číšník hned u vstupu do hotelu kousek od recepce a to vždy na noční službě, vyžaduje peníze za alkohol který je zdarma a tváří se na lidi jako by je chtěl zabít, jinak nebyl problém, takový servis lze jen těžko pochopit jak fungoval, při večeřích i obědech usazení a komunikace mezi personálem na vysoké úrovni, v egyptě je to s hotely loterie, ale sindbad bych doporučil všemi deseti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování čisté, každý den vytřeno i převlečeno, voda podle bakšíše, 2 dolary a 4 vody, nechávali jsme vždy alespoň dolar na posteli, úklid přes celý den, hotel je u hlavní cesty která ožívá v noci, taxíky v noci troubí jen tak do vzduchu, ale nic strašného, u hotelu obchod se suvenýri s pevnými cenami ( hurghada star ) a obchod se sladkostmi což se nám hodilo kvůli menším dětem ( jsou zvyklé na obyčejné sladkosti které v resortu samozřejmě nebyli )

Strava
pestrá, výběr ze všeho, každý den, hovězí na jiný způsob, kuřecí, ryby, sushi, vše možné,nepochopitelné kolik jídla tam bylo a jak bylo připraveno a naservýrováno

Služby hotelu
personál na recepci bez problému, trezor na recepci, musí se žádat o otevření

Pláž
kousek od resortu, podél malých obchůdku a obchodníků kteří vás neustále lákali k sobě dovnitř, ráno průzračná pláž, lehátka byli volné po celý den a vždy čistili také po celý den, pláž písčitá, hodně malých medúz, ale je třeba boty do vody, občas nějaký kámen a nohy po celém dnu bez bot bolej, našli se i mořští ježci hned u břehu, na pláži volejbal a aqua aerobik, možnost jídla i na pláži, ale ve směs jen hamburgery, hotdogy, zmrzlina a hranolky s langošem, nebo langoš s čokoládou, bar u pláže taky

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sindbad Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Nemohu říct, že se mi dovolená nelíbila, líbila, ale...pokud nedáte bakšiš, tak ne, že by věci nefungovali, ale s bakšišem to jde...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nemohu říct, že se mi dovolená nelíbila, líbila, ale...pokud nedáte bakšiš, tak ne, že by věci nefungovali, ale s bakšišem to jde rychleji a lépe. Eura fungovali lépe než dolary. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hned při odevzdání pasů a rezervačních dokumentů od CK jsem dala recepčnímu 20 dolarů a měli jsme krásný, prostorný pokoj hned na pláži...takže OK

Strava
Strava vcelku uspokojivá, každý den jsme se najedli a neměli jsme žádné střevní potíže. Neočekávejte ale velké gurmánské zážitky. Kapacita jídelny byla malá, takže pořád čekáte ve frontě, pokud nedáte bakšiš číšníkovi, pak hledání volného stolu je rychlejší :-)

Služby hotelu
Klasika...bakšiš, pak máte čistý pokoj, dostatek vody a zvířátka z ručníků na posteli. S vytíráním podlahy i přes 1 euro denně, úklid nepřeháněli.

Pláž
Jdete dlouho, než narazíte na hlubší vodu, korálové útesy a podmořský život byl vidět jen z přístupu z mola, většinu času jsme strávili u bazénů.

Monika M., 14.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,4 hezká dovolená

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
hezká dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o starší hotelový komplex, okolí moc pěkné, pokoje hotelu dostačující

Strava
strava byla skoro pořád stejná, pouze drobné obměny, ale jídlo bylo dobré

Služby hotelu
služby hotelu dobré, vše co slíbili, splnili

Pláž
pláž má hrubý písek, vstup do moře doporučuji koupací boty, jinak hrozí šlápnutí na ježka, nebo poranění o kámen

Moře krásně čistě a dostačující na plavání, potápění i odpočinek

Tomáš R., 14.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 11.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Všechno bylo v pořádku starší hotel ćisty moře tam žádné to je jeden - u bazénu bylo ćisto ale my jezdily na výlety a byla to krasna...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bylo v pořádku starší hotel ćisty moře tam žádné to je jeden - u bazénu bylo ćisto ale my jezdily na výlety a byla to krasna dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj starší ale čistý uklizeno bylo každý den

Strava
Moc toho se bála ale jidlo v tom hotelu nam chutnalo

Služby hotelu
Jeden ćišnik nemel svuj den trochu my se chytly ale druhý den se omluval a jinak vše v pořadku

Pláž
Pláž ćista ale moře tady žádné bohužel

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 11.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Palm Resort (ex Mirage New Hawaii Resort & Spa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)