Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 6.2 Tento Hotel ma ničím neprekvapil ale ani ničím nesklamal. Všetky negatíva ktoré sú boli zmazané peknou možnosťou na Šnorchlovanie. Ten...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Tento Hotel ma ničím neprekvapil ale ani ničím nesklamal. Všetky negatíva ktoré sú boli zmazané peknou možnosťou na Šnorchlovanie. Ten kto chodí často do Egypta tak je to taká klasika ako všade. Ale odporúčil by som to rodinám z deťmi sú tam pekné bazény a možnošť na tobogán + more. Delegát na prví pohlad troška namyslený ale tý čo boli snami na výletoch boli max perfektný Palec hore (RADWAN a BOB) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba alebo Izby podla mňa dosť veľké a priestranné , zatiaľ najväčšia izba v akej som v Egypte bol. Chýbala na izbe možnosť si dáť kávu.

Strava
Troška menši výber ale nehladoval som. Chuťovo to bolo dobré.

Služby hotelu
Na obsluhu sa prví krát nemôžem stažovať bola ochotná aj čo sa týka na pláži aj čo sa týka večer pri drinku + čistota izby aspoň u mňa bez problémov. Samozrejme vždy treba nechať sprepitné.

Pláž
Pláž uĺne v pohode jedna strana je piesočná druha troška kamenistá kto chce ísť šnorchlovať tak odporúčam.

Juraj Turanský, 12.05.2022, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8.8 S dovolenou jsme byli spokojeni,nicméně jsme nebyli ubytováni v hotelu který jsme chtěli. Tento omyl jsme bohužel zjistili až při...

  • 8.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni,nicméně jsme nebyli ubytováni v hotelu který jsme chtěli.

Tento omyl jsme bohužel zjistili až při obdržení voucheru.

Je to však naše chyba,že jsme si pořádně nezkontrolovali smlouvu při podpisu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný ,čistý v pořádku,ale interiér pokoje ale i celého hotelu má už něco za sebou.

Hotel neodpovídá standartu 5 hvězdičkového hotelu.

Strava
Strava byla dobrá.

Služby hotelu
Služby byli dobré i když někdy jsme museli honit pokojského aby nám uklidil.

Pláž
Pláž byla pěkná,ale přístup do vody není moc pěkný.Asi 200 m se musí jít po skále kde je vo da do půl lýtek a až po tom sedá

plavat. Samozřejmě přístup z mola je hned do hluboké vody.

Využívali jsme hodně bazénů,které jsou pěkné.

Jaroslav Kuttelwascher, 12.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Makadi Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do hotelu létám 2x ročně, starý hotel staré vybavení, ale jsem spokojena

Strava
Každý si muže vybrat co má rád

Služby hotelu
Vždy je postaráno

Pláž
Písčitá s pozvolným vstupem do moře

Miroslava Zbranková, 12.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 9.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7.6 Hotel bol na prvý pohľad pekný ale keď sme sa pozreli bližšie všade bolo niečo ošuntelé. Zamestnanci boli veľmi prívetiví ale ľudia čo...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol na prvý pohľad pekný ale keď sme sa pozreli bližšie všade bolo niečo ošuntelé. Zamestnanci boli veľmi prívetiví ale ľudia čo ponúkali,,služby navyše,, boli neskutočne otravní. Bola som v Egypte už 3 krát predtým ale nikdy som to nezažila v takejto miere. Zobrazit celou recenzi

Strava
Jedlo bolo výborné, všetci si chválili.

Pláž
Pláž sme mali cez iný hotel ktorý pri nás susedil. Pláž bola čistá ale kto chce ísť kvôli šnorchlovaniu musí vybrať iný hotel . Po bójky bolo asi 30m a za nimi lodný prístav takže nič pre milovníkov krásneho výhľadu na more.

Sára Vrablecová, 12.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená se velice vydařila

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se velice vydařila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je hezky, čistý jen je problém s přístupem na wifi

Strava
Na nás vkus moc málo čerstvého ovoce

Služby hotelu
vše v pořádku

Pláž
čistá, možnost šnorchlování a pozvolna vstup do moře

Michaela Martincová, 12.05.2022, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Fort Arabesque Resort Spa & Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8.6 Som celkovo spokojná len o 22:00 začala hrať hudba a trvalo to niekedy aj do 3 :00 rána až sa nám triasli okná. Ak niekto hľadá zábavu v...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Som celkovo spokojná len o 22:00 začala hrať hudba a trvalo to niekedy aj do 3 :00 rána až sa nám triasli okná. Ak niekto hľadá zábavu v podobe diskoték a hlasnej hudby je to úplne ideálne miesto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Som celkovo spokojná s ubytovaním síce skromné zariadenie ,ale čisto uteráky menili každý deň všade bolo čisto .

Strava
Strava bola vynikajúca

Služby hotelu
Služby výborné.

Pláž
Pláž čistučká udržiavaná

Eva P., 12.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 7.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Meraki Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Hotel a okolie nas oslovilo hned po prichode. Vsade cisto (upratuje sa tam nonstop), vonavo (kopec kvetov, nadherne udrziavane travniky)....

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a okolie nas oslovilo hned po prichode. Vsade cisto (upratuje sa tam nonstop), vonavo (kopec kvetov, nadherne udrziavane travniky). Hned sme dostali naramky, obed a po zbeznej obhliadke celeho arealu (ktory je skutocne rozsiahly), aj izbu. Vsetci boli nesmierne mili a ustretovi, pri odovzdavani izby nam dotycny pracovnik vsetko poukazoval, vysvetlil a niekolkokrat sa uistil, ci sme s vybratou izbou spokojni. Pocas celeho pobytu sme nenarazili na najmensi problem. Rezort je rozsiahly, stale je co objavovat. Nadherny tyzden sme si dokonale uzili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uroven zariadenia a cistoty nas milo prekvapili. Upratovalo sa kazdy den, vymena uterakov denne a dokonca raz za tri dni vymienali aj postelne pradlo (co by ani nemuselo byt). Personal svizny, dosledny, nevtieravy a vdacny aj za symbolicku odmenu.

Kazda izba ma klimatizaciu, TV (ktoru sme ani raz nezapli), trezor a fen. Sprchovy kut v nasej izbe mal rozmer beznej panelakovej kupelne.

Co ma uprimne sokovalo, bol wifi signal v celom areali. Dokonca ho chvilami "dovialo" aj na plaz. Nie vzdy bol stopercentny, ale na posielanie sprav, browsovanie resp. menej narocne hry, rozhodne stacil. Ako by to ale fungovalo pri plnom vytazeni hotelu, netusim.

Strava
Moznost stravovania v celkovo siestich restauraciach - francuszka, nemecka, talianska, azijska, orientalna a 2x do tyzdna marocka. Rozdiely v ponuke jednotlivych restauracii su, aj ked zaklad tvori dost podobny repertoar. Dospely nemoze mat problem si vybrat. Vyberavejsie deti citlive na akukolvek odchylku chuti (ako to moje) si musia vyskusat, co by im sadlo, ale vzdy sa to da dotuknut cestovinami, kuratom, pizzou, hranolkami alebo palacinkami :) Jedlo je k dispozicii cely den, na plazi od 12 do 16, takze sa clovek nemusi koli nemu presuvat inam. Po jedle dobre padnu chutne zakusky alebo ovocie, pripadne kavicka. Som abstinent, takze ponuku alko neviem posudit.

Služby hotelu
Vzdy a vsade je k dispozicii niekto pripraveny riesit akykolvek aktualny a potencialny problem - od rozliateho juicu, nefunkcneho bankomatu, az po traviace problemy (nastastie sme osobne nic z toho nepotrebovali).

Zo sluzieb sme vyuzili Spa - masaze. V ramci Spa je k dispozicii este kozmetika, manikura a pedikura, sauny a virivky. V areali je aj fitko, tenisove kurty a minigolf. Je tam aj lekaren a par obchodov vratane klenotnictva. Kazdeho oslovia s ponukou fotoshootingu, safari, vodnych sportov a pod. Pokial ale nemate zaujem, pochopia.

Areal je ozaj velky a vramci neho sa da presuvat aj na lodke, ktora je zdarma, ale ak soferovi date nejake drobne, urcite sa potesi.

Pláž
Sukromna plaz, vzdy bolo dost miesta, znovu kopec ludi, ktori sa starali o cistotu, vydaj uterakov, roznos napojov, plavcici odstranovali akukolvek spinku, ktoru doplavilo k brehu. Voda priezracna, cisty piesok, idealne pre deti. Dospelaci si ale tiez maju kde zaplavat a dalej od brehu posnorchlovat a obdivovat koraly a pestre rybie osadenstvo.

Pocas odlivu sa dalo prejst plytcou castou aj dalej od brehu. Bavilo to velkych aj malych :)

Zora S., 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Dana Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Zatím naše nejhezčí dovolená vše hodnotím na 1* Krásně jsme si to užili a hlavně děti.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zatím naše nejhezčí dovolená vše hodnotím na 1*

Krásně jsme si to užili a hlavně děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný ,pokoj prostorný,čistý,koupelna veliká čistá , vše hodnotím velmi kladně .

Strava
Co se jídla týče, super výběr, strava pestrá, snídaně ,obědy ,večeře vždy bylo z čeho vybírat a moc nám chutnalo. Super bylo ,že ten výběr byl po celém rezortu ,u pláže ,u bazénu ,takže jsme hlady opravdu netrpěli.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni , po příjezdu poměrně rychlé ubytování na pokoj. Úklid pokoje každý den,každý den doplnění minibaru. Hotel je krásný čistý. Animační programy a zábava super. Přístup k dětem naprosto perfektní.

Pláž
Krásná čistá pláž s pozvolným vstupem do moře. Spoustu místa ,bez rezervace .

Jiří Žák, 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Fort Arabesque Resort Spa & Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Super,moc se mi libilo

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super,moc se mi libilo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo ceně,chyběla mi rychlovarná konvice,pijí jen turka

Strava
To už bylo horší,tři dny to šlo,zbytek dovolené jedno a totéž,to jediné kazilo dovolenou

Služby hotelu
Dojem dobrý,dlouhá čekací doba na ubytování a pokud neumíte cizí jazyk velký problém,vím naše chyba,ale alespoň na recepci někdo kdo pomůže tam chybí

Pláž
Pláž super bez chyby

Martina Blechová, 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Aladdin Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.2 kdo budete mít příjezd ráno,jako my,tak si to rozmyslete,Přijeli jsme o půl 6 a ubytování bylo až ve 14 hod. bez možnosti se napít,nebo...

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
kdo budete mít příjezd ráno,jako my,tak si to rozmyslete,Přijeli jsme o půl 6 a ubytování bylo až ve 14 hod. bez možnosti se napít,nebo si odpočinout.Jinak resort je velmi malý,do restaurace pár kroků a z terasy restaurace několik schodů a jste na pláži.Wifi v celém resortu na pláži ne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl pěkný,koupelna hezká,nebyl tam sprchový kout,ale vana,takže opatrně při sprchování,dost to ve vaně klouzalo.

Strava
jídlo bylo pefektní , základ bylo hovězí,kuře a ryba,pak ještě hodně různých zapečených třeba těstovin a rajčat apod. večr vždycky nějaké téma - sushi,pečená kačena,krabi gyros,myslím,že si každý vybere, a ty zákusky,vynikající

Služby hotelu
na to jaký je resort malý,tak tam byly asi čtyři bary ,odpolední pizza a v baru u bazénu zmrzlina,animátoři velmi slabí,animační program taktéž

Pláž
,byli jsme tu začátkem května a voda byla hodně studená,v moři skoro nikdo nebyl. Lehátka byla plně obsazené,v sezoně to musí být boj,pláž je hned u restaurace,nikam to není daleko,na pláži mi Wifi nefungovala,na pláži chodili i číšníci a nosili objednané pití ale jen těm,kdo jim dal nějaký bakšiš.Je tu malý ostrůvek spojený můstkem,kde byl také bar a masáže a tady byly večer animační programy

Anonym, 11.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 7.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marriott Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)