Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Ono to ani tak nie je hotel, ako skor dost velky hotelovy komplex, samozrejme, v pozitivnom zmysle. Rozne bazeny a bazeniky, lodicka,...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ono to ani tak nie je hotel, ako skor dost velky hotelovy komplex, samozrejme, v pozitivnom zmysle. Rozne bazeny a bazeniky, lodicka, ktora tam premava cez cely areal, aby ste nemuseli ist peso krizom, bary, restauracie. Po ubytovani vas na izbu neodprevadia, ale odvezu na auticku. Hotel ma obvod dokola skoro 2 km, co viem, kedze sme okolo neho behavali. Je tam aj celkom zaujimava cast bazenov pre deti 0-10 rokov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Strava mohla byt mozno trosku roznorodejsia, ale je mozne, ze to my sme prilis vyberavi a navyse pocas koronavirusu je hotel zaplneny len z polovice, zrejme neponukali vsetko, co je zas pochopitelne.

Služby hotelu
Okrem jedla a pitia, plavania a posilnovne sme vyuzili salon krasy, teda sme sa obidvaja ostrihali, plus farbenie, pedikura, nechty. Ceny nizsie ako doma, kvalita v pohode, takze OK.

Boli sme pocas koronakrizy, vsetci zamestnanci poctivo v ruskach a v spravne nasadenych ruskach. S ostatnymi ubytovanymi sme do styku neprichadzali skoro vobec, nie sme moc spolocenski, sanca nakazit sa mensia ako doma.

Pláž
OK.

Milan K., 25.01.2021, Datum pobytu: 8.1. - 15.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Dana Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel nádherný, jediné co vytknu je, že na našem pokoji nefungovala zásuvka.Resort super přesně odpovídal fotkám.

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel nádherný, jediné co vytknu je, že na našem pokoji nefungovala zásuvka.Resort super přesně odpovídal fotkám. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše probíhalo v pořádku, každý den uklizené pokoje, milý personál.

Strava
Strava mě nijak neohromila. Každý den stejná jídla, žádné ryby, nic nového.

Služby hotelu
Naprosto super, doporučila bych ostatním.

Pláž
Uklizená, vzhledem k tomu, ze je koronavirus, tak málo lidi což je super.

Lehátka vždy k dispozici se slunecnikem.

Klára Slabová, 20.01.2021, Datum pobytu: 9.1. - 16.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Beach Albatros Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nejsme nároční takže dobré

Strava
nejsme nároční dobré

Služby hotelu
ucházející až na WC na pláži které nefungovalo a chodilo se až k bazénu

Pláž
v mezích možnosti

Jitka Pištěková, 19.01.2021, Datum pobytu: 19.12.2020 - 2.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Tento hotel jsme navštívili po páté .Vše super jako vždy.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel jsme navštívili po páté .Vše super jako vždy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné.

Strava
Vyborna. Velky výběr všeho.

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Krásná čistá.

Pavla Stačková, 19.01.2021, Datum pobytu: 9.1. - 16.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jaz Makadina (ex. Sol Y Mar Club Makadi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel je pěkný, většina jeho částí je rekonstruovaných nebo právě probíhá rekonstrukce, což ale provoz hotelu nijak neomezuje. Bohužel...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pěkný, většina jeho částí je rekonstruovaných nebo právě probíhá rekonstrukce, což ale provoz hotelu nijak neomezuje. Bohužel kvůli pandemické situaci je malá obsazenost a hosté jsou často ze zemí bývalého Sovětského svazu, což nevrhá dobrý stín na celkovou úroveň hotelu. Management si však tyto hosty předchází, a tak se u večeře setkáte s rodinkou v plavkách nebo celé odpoledne posloucháte hlasité bouchání dveří a rozhovory přiopilých sousedů apod. Omezeno je i množství restaurací a nabídka jídla. Poprvé jsem se v 5* hotelu setkal s tím, že v jedné z restaurací (Castello) bylo několik dnů po sobě jídlo studené a začali jej vydávat kuchaři, obvykle s výrazem "to ti už stačí". Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na recepci bylo poskytnuto 20 USD jako "všimné" - v Egyptě to považuji za samozřejmost.

Pokoj 5511 s výhledem na ostrůvek a restauraci Castello. Všude blízko a pokoj hezky vybaven. Při příjezdu nefungoval minibar a trezor byl zamčen naprázdno. Vše však bylo velmi promptně vyřešeno. Postele pohodlné, koupelna jako taneční sál, přičemž třetinu místnosti zaujímala sprcha. Televize funkční a možností připojení vlastního zařízení kabelem k internetu. WiFi byla v pokoji slabší, na balkóně silnější, ale často vypadávala. V různých částech hotelu byla síla signálu a jeho stabilita různá, ale všude se k WiFi připojit dalo - někdy ale neměla přístup k internetu. Číšník nám říkal, že hotel má s internetem aktuálně nějaké problémy, že jinak bývá připojení stabilní.

Jediný drobný nedostatek byl, že ve sprše trvalo dlouho než tekla teplá voda - v jiných pokojích však měli zase jiný problém, tekla více méně jen teplá :-)

Strava
Po předchozích zkušenostech z jiných egyptských hotelů musím vyzdvihnout chuť pokrmů - vše bylo opravdu velmi dobré, chutné, maso měkké. Trochu problém ale byl s výběrem pokrmů, neboť nabídka byla kvůli epidemii a množství hostů omezena. Vždy se ale dalo vybrat dobré jídlo v jedné ze tří otevřených restaurací.

Zhruba od poloviny pobytu se velmi zhoršila restaurace Castello, kterou bych označil za nejhezčí. Jídlo náhle začalo být studené a začali jej ze dne na den vydávat kuchaři, kteří se evidentně snažili na porcích šetřit. Zřejmě to bylo způsobeno osazenstvem hotelu, protože najelo hodně lidí z Ukrajiny, Ruska a Běloruska. Na druhou stranu se tato změna projevila jen v této jedné jídelně, což nikdo z nás moc nechápal.

Na pláži denně oběd stejný - jeden druh burgeru (hovězí, kuřecí nebo rybí), jeden sendwich nebo hot dog, jeden plněný arabský chléb + těstoviny na dva způsoby, pizza, hranolky, krájená zelenina, nějaké ovoce a zákusky. Na oběd to určitě stačí, jen by plážová jídla mohla být trochu více "vytuněna". K dispozici také dosti vodová točená zmrzlina.

Služby barů většinou perfektní. Mahmoud u activity bazénu a Mohamad u Food courtu - super chapíci, kteří se umí věnovat hostům, namíchat skvělý drink a vykouzlit přátelskou atmosféru. Oblíbil jsem si koktejl Jamaica, který byl od těchto dvou chlapíků z opravdového mangového a guava džusu a ne z práškové náhražky. Dobré pití měli i v baru u Castella, ale barman moc přátelský nebyl a lil vše do malých plastových kelímků.

Služby hotelu
Celkově bych personál označil za přátelský a příjemný. Pokud promluvíte německy nebo anglicky, budou k vám ještě přátelštější. Samozřejmě nejvíce přátelští budou, pokud jim tu a tam dáte nějaký ten dolar nebo auro.

Hotelové SPA na dobréo úrovni. Masáže byly fajn a čas masáže odpovídat předem dohodnutému rozsahu. Pedikůra standardní, kosmetika jako "bonus" i k oholení - tolikrát jsem kosmetickou precedůru během dvou týdnů ještě nikdy nepodstoupil a vytrhali mi nití snad úplně všechny chlupy na obličeji i uších tak na rok dopředu. Nejlepší byl Mustafa (holič), Beba (kosmetička) a Nada (masérka).

Závady na pokoji byly řešeny rychle a kvalitně. Na recepci jsou trochu odtažitejší, ale pracují spolehlivě. Úklid pokoje probííhal v pořádku, každý den vše měněno, vytíráno, ustláno, kosmetika vyrována podle velikosti atd. Nebyl to žádný hloubkový úklid, ale bohatě to stačilo. Občas zapomněli doplnit minibar, ale na požádání vše napravili.

Pláž
Pláž dobrá, právě probíhala údržba slunečníků a stolků. Některá lehátka jsou kovová, jiná dřevěná. Všechny už ale něco pamatují a stálo by za úvahu je postupně vyměnit, stejně jako matrace. Jinak je pláž průběžně uklízena a rozestupy mezi lehátky jsou dostatečné. Nechybí ani zábrany proti větru a samozřejmě i obsluha až na lehátko.

Moře bylo na začátku ledna chladnější, ale dalo se v něm koupat. Umělá laguna je po pár metrech poměrně hluboká, ale na levé straně je mělčina vhodná i pro děti. Na šnorchlování to zde moc není - něco bylo vidět u mola vedlejšího hotelu v levé části pláže. Vedle ryb zde byl pod vodou ale i dosti velký nepořádek. Na otevřeném moři prý byl reef, kde byl podmořský život pěkný.

Martin K., 19.01.2021, Datum pobytu: 2.1. - 16.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Dana Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkový dojem z dovolenky pozitívny, najmä kvoli pláži, areálu hotela, bazénom, koňom. Personál bol veľmi milý, ústretový vo všetkom....

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky pozitívny, najmä kvoli pláži, areálu hotela, bazénom, koňom. Personál bol veľmi milý, ústretový vo všetkom. Trošku ďaleko od Hurgady, taxíkom 45 minút. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menila som izbu. Izby sú staršie, zatuchnuté, plesnivé.

Strava
Dobrá. V ponuke aj alla card reštaurácie 3x za týždeň zdarma. Alkohol bol hrozný, ako okena.

Služby hotelu
Krásne a čisté bazény, interiér hotela pekný, upravený, čistý, vynikajúce upratovanie izieb. Hotel neponúka shuttle bus do Hurgady, ako bolo spomenuté v informáciách. Spa centrum v hoteli bola na nízkej úrovni. Hotel ponúka jazdenie na koni, špičková úroveň aj pre pokročilých a dobré ceny.

Pláž
Vynikajúca pláž, jemný piesok, kryštálovo čisté more, priamo pri hoteli, množstvo lodných výletov. Predavači na pláži boli príliš otravní.

Katarína Polaková, 18.01.2021, Datum pobytu: 8.1. - 15.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 2 Nic moc.

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nic moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zápach na pokoji.

Staré vybavení.

Špína.

Nepohodlné postele.

Balkon co se nedal pořádně otevřít.

Málo zásuvek.

Příšerné vedro.

Chyběl fén.

Strava
Bídná.

Malý výběr.

Ala carte - mnohem lepší, jediné jídlo co se dalo jíst.

Služby hotelu
Wifi není k dispozici.

Časté krádeže.

Za všechno aby člověk platil.

Pláž
V moři byly odpadky.

Barbora H., 16.01.2021, Datum pobytu: 1.1. - 8.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 6,4 Z 8 dni bolo 6 dni , pretoze sme mali neskory prichod na hotel a skory ranny odchod z hotela nakolko nam rano letelo lietadlo do...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Z 8 dni bolo 6 dni , pretoze sme mali neskory prichod na hotel a skory ranny odchod z hotela nakolko nam rano letelo lietadlo do Budapesti. Pani delegátka bola po nasom prichode velmi ochotna, ale pocas pobytu sme ju uz nevideli. Ked sme isli na vylet na štvorkolky nebola s nami a mali sme anglicku delegatku. My sme jej nerozumeli za co nasej pani delegatke dakujeme za prijemny anglicky vylet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie bolo na dobrej urovni len kupelna bola mala a staromodna.

Strava
Strava cely tyzden bola ta ista ale casnici v jedalni boli prijemny

Služby hotelu
Sluzby hotela boli celkom fajn.

Pláž
Plaz bola dobra , casnici boli ochotny a dobry

Miroslav, 12.01.2021, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Dodržování hygienických proti Covid opatření. Personál v rouškách, menu švédské stoly za plexisklem, dezinfekce na každém stole, nebo u...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dodržování hygienických proti Covid opatření. Personál v rouškách, menu švédské stoly za plexisklem, dezinfekce na každém stole, nebo u vchodu do sálů. Možnost bezkontaktního měření teploty ráno u snídaně. Denní úklid pokojů s nevtíravou dezinfekcí. Restaurace a bary v hotelu i na pláži s dostatečným výběrěm. Všichni hosté jsou po testech (nejpozději po příletu) a mohou chodit všude bez roušek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Denní úklid a výměna ručníků. Velká osuška na pláž zdarma proti hotelové kartě.

Strava
Dostatečný výběr ovoce, zeleniny, masa, různé přílohy, pizza, denně nějaká ryba. Sladké pečivo a dezerty spíše evropského stylu, arabského cukroví omezený výběr.

Služby hotelu
Masáže a kadeřnický salon výborný. Na WIFI zdarma je nutno se po určité době přihlásit znovu.

Pláž
Písečná pláž do půlkruhu, po pár metrech se dá hned plavat. Dostatečné množství lehátek u slunečníků. Úklid několikrát denně. Hřiště na plážové sporty a denně možnost skupinového cvičení. Půjčovna surfú atd.

Jiří, 12.01.2021, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Labranda Royal Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)