Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 V Egypte som bola viac krat pred covid, takze to sa porovnat neda. Clovek teraz stoji v rade na vyber jedla, pretoze si ho nemoze nabrat...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V Egypte som bola viac krat pred covid, takze to sa porovnat neda. Clovek teraz stoji v rade na vyber jedla, pretoze si ho nemoze nabrat sam, nie je taky rozmanity vyber, polovica navstevnikov su domaci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba v poriadku, vidno ze to nie je novy hotel. Klima starsia, hlucna. Wifi iba za priplatok.

Strava
Strava chutna, mensi vyber.

Služby hotelu
Vzdy ked mohli, pomohli.

Pláž
Vychytali sme tyzden, kedy bolo nesmierne veterno 50-60km/hod. Dalo sa vo vode aj snorchlovat, ale vzdy priliv nanosil riasy, meduzy. Inak voda tepla. Molo bolo dostupne, plaz bola pekna cista, ale vstup cez koraly jedine. Malo ludi na lehatkach. Skor viac ludi pri bazene.

Veronika S., 21.06.2021, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Jedna z najlepších dovoleniek za posledné roky!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z najlepších dovoleniek za posledné roky! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Útulne a čisté ubytovanie. Každý deň bola izba poriadená plus samozrejme vymenené uteráky .

Strava
Veľmi dobrá strava každého druhu . Každý jeden človek si vedel nájsť to svoje a chutne sa najesť .

Služby hotelu
Veľmi milý, ochotný personál … každý deň s úsmevom na tvári plus samozrejme pozdravom a ochotou pomôcť pri každom jednom dotaze.

Pláž
Veľmi krásna pláž s nádherným morom aj prístupom do neho . Veľká výhoda hotela je , že človek môže využívať aj pláže susedných dvoch hotelov . Na plazí bol taktiež veľmi milý , zhovorčivý personál . Pláž bola vždy čistá , upravená .

Magdaléna Labudová, 18.06.2021, Datum pobytu: 4.6. - 15.6.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Aladdin Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

12 fotografií

Celkem: 6,8 Celkový dojem bol v poriadku, aj keď je čo zlepšovať ale to asi všade.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem bol v poriadku, aj keď je čo zlepšovať ale to asi všade. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo pekné a čisté. Nábytok na izbe síce trošku starší ale na izbe sme skoro vôbec neboli.

Akurát jeden problém je že izby sa rozprestierajú po stranách dvoch dlhých budov ktoré majú 3 poschodia a na každej strane budovy boli len 2 výťahy vedľa seba a to v strede.

Strava
Strava mi chutila. Majú ju rozmanitú a človek si vyberie pokiaľ tam je na týždeň boli sme tam dlhšie a od toho týždňa som sa na jedlo prestával tešiť pretože to bolo stále o tom istom.

Ale ináč bola veľmi chutná a chutila mi oveľa viac ako na minulej dovolenke.

Služby hotelu
Služby hotela boli na 1. Keď bol nejaký problém a nebol problém sa obrátiť na niekoho a hneď to bolo vyriešené od problémov na horeli až po tlačenie papierov na letisko.

Jediná vec ktorá mi vadila boli animátori. Reálne nestáli za nič. Programy slabé a stále sa opakovali. Asi sme vystihli obdobie keď tam bol slabý animačný tým. Skoro vôbec ich nebolo vidieť.

Pláž
Pláž bola pekná. Pristup bol z konca móla ale aj z 2/3 kde sa dalo ísť zo strany a vošiel si do piesočnatej cesty kde okolo teba boli koraly a jak si šiel dalej koraly zmizly a voda bola hlbšia až nakoniec bol len piesok. Dalej ale jak si plával si natrafil na skaly ktoré boli obrastené koralmi a bolo to ako v akváriu. More vhodné aj pre deti aj pre dospelých. Netrebalo ani topánky do vody.

Simon Melega, 18.06.2021, Datum pobytu: 4.6. - 15.6.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 S ubytováním jsme byli velmi spokojeni.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá ceně zájezdu

Strava
Rozmanitost jídel, každý den jiné zaměření světové kuchyně

Služby hotelu
Nemůžu vytknout prakticky nic. Spousta ochotného personálu.

Pláž
Pláž je prakticky pár kroků od hotelu. Do půlky mola voda po kotníky, ale poté se dá krásně zaplavat a potápět. Spoustu krásných rybiček.

Markéta Pluhařová, 17.06.2021, Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Cena tohoto hotelu byla vyssi, ale uroven tomu neodpovidala. Pokoje byly hezke, ale koupelna byla priserna. Jidlo kazdy den to same,...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Cena tohoto hotelu byla vyssi, ale uroven tomu neodpovidala. Pokoje byly hezke, ale koupelna byla priserna. Jidlo kazdy den to same, kuchari na talire nakladali hrozne male porce a kdyz chtel nekdo pridat tak se tvarili jakoby to jidlo davali ze sve domacnosti. Zbytek personalu byl na jednicku. Hotel odpovida spise 4 hvezdam. Organizace odjezdu na PCR byla take priserna, melo to trvat hodinu, nakonec to byly 2,5 h, dopredu jsem nevedela, ze si ho budu platit, za tu cenu zajezdu bych to cekala v cene. Zobrazit celou recenzi

Andrea V., 17.06.2021, Datum pobytu: 11.6. - 14.6.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Dana Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10 Perfektní ????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování za nás úplně Top

Strava
Strašně moc úplně všeho ☝️

Služby hotelu
Perfektní zaměstnanci

Pavla Baráková, 16.06.2021, Datum pobytu: 7.6. - 12.6.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Palace & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená byla super, pokoje starší, občas drobné závady, ale to nám dovolenou nepokazí. Na recepci neochotní, ale to bylo vše, co bych...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super, pokoje starší, občas drobné závady, ale to nám dovolenou nepokazí. Na recepci neochotní, ale to bylo vše, co bych vytkla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje starší, ale vždy uklizené

Strava
Trochu víc rozmanitosti bych uvítala, hlavně ovoce byl malý a stále stejný výběr, banány, pomeranče, bílý meloun

Služby hotelu
V jídelně i u bazénu a na baru se o nás za malý bakšiš starali, jak o vlastní

Pláž
Věděli jsme, že písčitá je kousek vedle, u hotelu molo.

Šárka Kůsová, 16.06.2021, Datum pobytu: 2.6. - 12.6.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 5,8 Cena poměr výkon slušné, kdo jede kvůli slunci, teplu, moři a bazénům, tak si to užije. Jídlo odpovídá spíše 3-4* hotelu. Tobogány super,...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Cena poměr výkon slušné, kdo jede kvůli slunci, teplu, moři a bazénům, tak si to užije. Jídlo odpovídá spíše 3-4* hotelu. Tobogány super, bazény čisté, úklid každý den. Dovolenou jsme si užili, ale už jsme byli i v hezčích rezortech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj starší, oddělené postele, nebylo na výběr. Koupelna velká, ale sprcha nevyhovující, pouze ze shora a při puštění vody šílený hluk v potrubí.

Strava
Strava rozmanitá, ale přesto velmi obdobná každý den. Z ovoce jen základní, meloun nebyl každý den. Maso všeho druhu, bílá ryba k obědu vždy, na večeře mi chyběly plody moře, ty byly pouze jednou za 8 dní v hotelu. Měli jsme Ultra All Inclusive a stejně nabídka alkoholických drinků byla velmk omezená, například neměli Mojito, Aperol Spritz.

Služby hotelu
Úklid kolem bazénů probíhal každé ráno, i přes starší kachličky kolem bazénu vše bylo čisté. Dezinfekce a covid opatření dodržovány. Plážové osušky k dispozici.

Pláž
Prvních 6 dní čistá a moře čisté, boty do vody nejsou potřeba, je tam jemný písek. Šnorchl také neberte, nic tam vidět není. Poslední dva dny moře zelené z kraje, ale dál průzračné, objevily se medúzy, ale personál hotelu je odebíral pomocí síťky.

Tereza K., 16.06.2021, Datum pobytu: 5.6. - 13.6.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie