Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Ok

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
Ok

Služby hotelu
Jedina nevyhoda, velice vytrvali a vemlouvavi prodejci akcí hotelu. Slusne se v podstate nedali odmitnout, pozadovali zaplatit zalohu (az kdyz to clovek necekal, zacatek rozhovoru byl "no money my frend") a pak ji nechteli vratit kdyz jsme vsichni jet na vylet nemohli.

To byla jedina spatna zkusenost v hotelu, jinak vse naprosto perfektni.

Pláž
Ok

Vladan Marek, 10.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Aqua Joy Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byla to skvělá dovolená. Počasí nám přálo a v hotelu dodržovali přísná hygienická opatření, všude čisto, stále se uklízelo. Perzonál milý...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla to skvělá dovolená. Počasí nám přálo a v hotelu dodržovali přísná hygienická opatření, všude čisto, stále se uklízelo. Perzonál milý a přátelský. Na pláži byl také pořádek a stále se uklízelo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, denně čisté ručníky a osušky.

Strava
Jídla bylo hodně a určitě si každý vybral, co mu chutná. Navštívili jsme také speciální restaurace, moc se nám líbila beduínská stylová restaurace i skvělé jídlo. Byl to krásný zážitek, každému doporučuji

Služby hotelu
Naprostá spokojenosti, ochotný personál.

Pláž
Pláž je písčitá se slunečníky a lehátky, několikrát denně se uklízela

Miluše Ohnoutková, 09.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Royal Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolenou jsem si užila na 100%.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si užila na 100%. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex se skládá ze 3 hotelu, areál je velký, skoro všechny pokoje mají výhled na moře, nábytek je starý, ale funkční.

Strava
Velký výběr jídla

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu se snaží vyřešit všechny stížnosti co nejrychleji.

Pláž
Laguna, písemná pláž, korálky, hotel má svůj port.

Iuliia Zinchenko, 08.04.2021, Datum pobytu: 20.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 10 Velice krasná dovolená!!! Kvalitni sluzby, krasny areal a pokoj, cisto, velke vyziti pro deti, vyborne jidlo, personal velmi ochotny......

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice krasná dovolená!!! Kvalitni sluzby, krasny areal a pokoj, cisto, velke vyziti pro deti, vyborne jidlo, personal velmi ochotny... vse na 1* !! Neni co vytknout! Zobrazit celou recenzi

Nikola Tomášová, 08.04.2021, Datum pobytu: 3.3. - 17.3.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velká spokojenost. Překrásné a udržované okolí hotelu. Hotel je sice zaplněn a 99% rusky mluvících občanů, kteří se chovají jako by jim...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Překrásné a udržované okolí hotelu. Hotel je sice zaplněn a 99% rusky mluvících občanů, kteří se chovají jako by jim to tam patřilo, ale nám to celkový dojem nezkazilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezky vybavený a čistý hotel.

Strava
Pro nás "všežravce" maximální spokojenost. Možná trochu menší výběr jídel pro vegetariány.

Služby hotelu
Bez chyby. Služeb je dostatek.

Pláž
Pláž hezká čistá s příjemným vstupem do moře. Je zde i kousek korálového útesu takže je zde možné spatřit i typické a krásné rybičky.

Martin Adamiec, 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Beach Albatros Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8,6 Velmi zajímavý resort, milý personál, jen moře jaksi s kameny, a pro idlivu se ztratilo do vzdálenosti cca 800 m

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi zajímavý resort, milý personál, jen moře jaksi s kameny, a pro idlivu se ztratilo do vzdálenosti cca 800 m Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování zajímavé a pěkné

Strava
Strava pro mne báječná, lehká, vyzivna,

Služby hotelu
Celkový dojem chvalitebny

Pláž
Pláž neudrží ana, prázdná, špatně počasí v době mého pobytu

Olga Sejrková, 07.04.2021, Datum pobytu: 21.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Caves Beach Resort Hurghada

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,4 Takový průměr ve všem

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Takový průměr ve všem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Staré pokoje, úklid každý den v pořádku, dostávali jsme na pokoj 1 láhev vody/os. - vody byly prošlé z 9/20 a chutnaly jako zkažené, i náš 3letý syn to poznal než jsme si všimli, že je prošlá.

Strava
Jídlo bylo dobré, kvůli pandemii, jsme si na jídlo ukazovali a on nám ho nandávali na talíře, občas už byli otrávení, obsluha byla vždy s úsměvem. Židličky pro děti byly.

Pláž
Od 10h odliv až do odpoledne, takže se šlo do moře po mole, bohužel strašně foukalo, takže jsme si moře neužili, pouze na lodi jeden den.

Dominika B., 06.04.2021, Datum pobytu: 27.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolená Ok, ale na recepci musíte dát dýško pro lepší pokoj i přes to, že jste si ten lepší pokoj zaplatili... O nefunkčních trezorech...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená Ok, ale na recepci musíte dát dýško pro lepší pokoj i přes to, že jste si ten lepší pokoj zaplatili... O nefunkčních trezorech na pokojích nemluvě, přestože vám delegát klade na srdce, ať si všechny cennosti zamknete do trezoru. Zobrazit celou recenzi

Květoslava L., 05.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sentido Sunrise Mamlouk Palace Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Dovolenka fajn, cena zodpovedá kvalite.

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka fajn, cena zodpovedá kvalite. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby staré, malé, WiFi len v Lobby bare a aj to veľmi slabá, upratovací servis výborný, recepcia podpriemerná.

Strava
Raňajky - slabý výber a každý jeden deň po dobu 14 dní úplne to isté.

Obedy - slabý výber, jedlo sa opakovalo obdeň, ale veľmi podobné jedlá každý deň.

Večere - lepší výber (doplnené oproti obedom jedlá na grile), ale tiež sa obdeň opakujú.

Reštaurácia malá na kapacitu hotela, žiadne sedenie vonku, vždy len vo vyklimatizovanom interiéri.

Služby hotelu
Personál má veľmi slabú angličtinu, ochota recepcia mizerná, upratovacie služby dobré, masáže fajn, len veľmi otravní zamestnanci služieb. Obsluha v reštaurácii nepozná základy stolovania a etikety.

Pláž
Dostupnosť, veľkosť aj čistota pláže veľmi dobrá, prístup do mora z pláže aj z móla. Servis na pláži už slabší.

Marián L., 05.04.2021, Datum pobytu: 19.3. - 2.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Minamark Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)