Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Tento hotelový resort můžeme doporučit každému náročnému klientovi. Ke spokojenosti přispělo určitě i nádherné počasí po celou dobu...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotelový resort můžeme doporučit každému náročnému klientovi. Ke spokojenosti přispělo určitě i nádherné počasí po celou dobu pobytu.Vyjímečný byl i plážový a bazénový servis,se vstřícným personálem. Celkově tento pobyt řadíme mezi naše nejlepší Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Umístění krásných bungalovů do rajské zahrady s nádhernou zahradní architekturou jen umocní celkový dojem při hodnocení ubytování.

Strava
Velký výběr zeleniny,ovoce- profesionáĺní úprava s perfektní presentací, obrovská nabídka místních desertů,respektování technologických úprav ,pokud se někomu zdá menší nabídka masa ,plně respektuje a potvrzuje to že Egyptská kuchyně je převážně o rybách a drůbeži

Služby hotelu
V oblasti hotelový ch služeb nelze nic vytknout.Odpovídali 4 ++++

Pláž
Přilehlá pláž udržovaná,plážový servis skvělý ,přistup do vody perfektní

Anonym, 16.02.2018, Datum pobytu: 7.2. - 15.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Aladdin Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rajská zahrada 3 fotografie

Celkem: 8,2 celkový dojem dobrý

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování dobrý

Strava
strava v pohodě

Služby hotelu
služby hotelu jsou, a na tyden to stačí.Dobré nákupní možnost u hlavního vchodu jsou pravé egyptské krámky a seriozní prodavač Omar umí dobře československy

Pláž
Plaž je normální, ale kousek dál je molo a ve vodě spousty různobarevných rybiček

Ladislav N., 16.02.2018, Datum pobytu: 10.2. - 17.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hilton Hurghada Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 uplna spokojnost, nabuduce nehladame nic ine, kedze vieme, ze je len mala sanca najst nieco lepsie za tuto cenu.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
uplna spokojnost, nabuduce nehladame nic ine, kedze vieme, ze je len mala sanca najst nieco lepsie za tuto cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby moderne, ciste, dobre vybavene. Ticho na hoteli (cca 20 bielych vkusnych 3 podlacnych bytovych domov, v kazdom mozno 12 bytovych jednotiek). Prekvapivo bolo par komarov, nastastie sme mali repelent - stacilo vecer trochu postriekat zaves a mali sme klud celu noc (s vypnutou klimou a otvorenym oknom).

V hoteli je dobry signal pre Orange - kartu s 8GB? si viete kupit na letisku za asi 9 Eur. Wifi - zabudnite, kazdy hotel pise, ze v lobby, ale mizerna kvalita. Ked si kupite datovu kartu, mate prekvapivo kvalitnu siet s dostatocnym objemom dat.

Strava
Strava ok. Ziadne extra zazraky, ale chutna, rozmanita strava, dalo sa stravovat zdravo kto chcel, vela ovocia a zeleniny, dobre vino. Neviem o nikom na hoteli, kto by mal zdravotne problemy z jedla/vody.

Okrem ranajok, obedu a vecere v hlavnej 'jedalni' sa v komplexe nachadzaju 2-3 pizzerie, kde su cely den hranolky, hot-dogy, pizze a podobne rychlovky.

Služby hotelu
Primerane 4 hviezdickovemu hotelu, dobre popisane. Ping-Pong, tenis, fotbal, volejbal, ... pre zeny water gym, aerobik, brusne tance, ... Wellnes, beauty saloon, ...

Pláž
Hotel sme vyberali hlavne s ohladom na vyborne recencie velkosti a kvality plaze, dostupnost lehatok, vstup do vody.

Nesklamali sme sa, velka plaz, mnoztvo lehatok, paradna laguna ako vstup do vody, hned za nou koraly s fantastickymi rybami - odporucam kupit potapacke okuliare/snorchel na SK/CZ (egyptania vedia, ze ak ste si ich nezobrali, tak si ich musite kupit, cize zozeniete menej kvalitne za vyssiu cenu - da sa zjednat samozrejme, stale sa to neoplati). Okrem nespocetnych druhov rozne farebnych a velkych ryb sme 1 den mali zaparkovanu Mantu v asi 6 metrovej dlzke, Oddychovala par hodin na dne, male rybky ju cistili, potom odplavala.

Juraj H., 16.02.2018, Datum pobytu: 11.11. - 18.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mercure Hurghada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Příznivý

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příznivý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohužel nevhodný balkon - malý a spojený se dvěma dalšími pokoji

Strava
Vyhovovala nám

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Byli jsme spokojeni

Zuzana Kahlerová, 15.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Holidays Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nadmieru som spokojná, krásna pláž, bazény čistučké aj okolie a personál sa stará o klienta na jednotku , len a len odporúčam.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nadmieru som spokojná, krásna pláž, bazény čistučké aj okolie a personál sa stará o klienta na jednotku , len a len odporúčam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie na jednotku , izby útulné, čiste nemám čo dodať , určite sa sem ešte vrátim.

Strava
Zo stravou som nadmieru spokojná .

Služby hotelu
Personál na jednotku.

Pláž
Krásna .

Mária Hricová, 15.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 ZA TYTO PENÍZE JE VEDLE HOTEL O HODNĚ LEPŠÍ, I KDYŽ JE PRAVDA, ŽE TU BYL KLID.

  • 6,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
ZA TYTO PENÍZE JE VEDLE HOTEL O HODNĚ LEPŠÍ, I KDYŽ JE PRAVDA, ŽE TU BYL KLID. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ZA ÚPLATEK NA RECEPCI JSME DOSTALI VELMI PĚKNÉ UBYTOVÁNÍ PRO CELOU 7 ČLENNOU RODINU S DĚTMI PŘÍMO U PLÁŽE A BAZÉNU

Strava
MÁLO ROZMANITÁ, ŽÁDNÉ MOŘSKÉ PLODY, RYBY, MÁLO DRUHŮ OVOCE, POŘÁD STEJNÉ DOKOLA A NEBYLO Z ČEHO VYBÍRAT

Služby hotelu
ÚKLID DOBRÝ, ALE UKLIZEČ BYL HODNĚ VTĚRNÝ. PĚKNÉ ANIMAČNÍ PROGRAMY PRO DĚTI I DOSPĚLÉ A SLUŽBY PRO KLIENTY. MĚLI JSME ŠTĚSTÍ NA ČESKOU ANIMÁTORKU. DELEGÁT, KTERÝ NÁS MĚL NA STAROSTI SE O NÁS STARAL POUZE PŘI PŘÍJEZDU A JEŠTĚ NIC MOC. MUSELI JSME SI NAJÍT JINÉHO LEPŠÍHO DELEGÁTA. TEN SE O NÁS STARAL VÝBORNĚ.

Pláž
VELMI PĚKNÁ, BLÍZKO, ČISTÁ, ALE MALÁ

Jitka Štencová, 14.02.2018, Datum pobytu: 26.10. - 5.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
přítelkyně dala do pasu na recepci 15 dollarů, za to nás odvedl zřízenec na pokoj bez výhledu, tam nám rovnou nabídl, že nás odvede do lepšího pokoje a přepíše se číslo pokoje na recepci, dali jsme mu dalších 5 dollaru... Jinak ubytování v pohodě, uklidit jsme si nechali jednou za týden. Trochu otravujou mouchy a po šestý večer začli kousat komáři - doporučuji nějaký repelent.

Strava
Strava se opakuje, ale je dobrá, každej si vybere, banánový dort vynikající. Snídaně a obědy na terase s výhledem na moře super, jen nenechávat jídlo bez dozoru, vrhnou se na něj havrani. Měli jsme sebou kelímky na pití, které jsme si nosili po celou dobu pobytu od prvního setkání s upatlanými skleničkami. Každý ráno jsme si dali panáka slivovice a faraonova pomsta nás nedostihla. Za pobyt máte nárok na jednu večeři v "italské" restauraci, jídlo podobné jidelně, prostředí nic moc, jen že vás obsluhuje číšník.

Služby hotelu
služby v normě, čtvrtina hostů místní arabové, ale bez problému. Jen je zvláštní vidět arabky v koupacích úborech Adidas a Reebok

Pláž
v půlce ledna 20-23 stupňů, ale často foukalo, bohužel tam chyběli větrolamy. Bazén nevyhřívaný.

Petr, 14.02.2018, Datum pobytu: 20.1. - 27.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Seas Hostmark Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

terasa u jídelny 2 fotografie

Celkem: 7,2 Poměrně útulný a přitom dostačující vnitřní prostor se sladkovodními nádržemi a zařízeními pro děti.Příjemné rozložení barů .Dostačující...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Poměrně útulný a přitom dostačující vnitřní prostor se sladkovodními nádržemi a zařízeními pro děti.Příjemné

rozložení barů .Dostačující služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Normální,vyhovující

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Pláž by bylo dobré trochu více uklízet a udržovat kvalitu písku,který je společný pro minulé,současné i budoucí hosty.Bohužel moře je příliš dlouho mělké,ale koupání na konci mola je příjemné.

Ladislav Novák, 14.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Panorama Bungalows Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Skvělá dovolená... již několikrát jsme navštívili Egypt, takže máme s čím srovnávat a tohle určitě doporučuji!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená... již několikrát jsme navštívili Egypt, takže máme s čím srovnávat a tohle určitě doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a velké pokoje, veškerý komfort zajištěn!

Strava
Pestrá a chutná

Služby hotelu
Výborné. Starali se o nás skvěle.

Pláž
Čista, lehátka se slunečními clonami parádně pohodlné.

Veronika S., 14.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Caribbean World Soma Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 5 Hotel pěkný hlavně zahrady pláž nic moc tobogany by si zasloužily opravu a hotel byl plny rusů příště volim jiny hotel.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkný hlavně zahrady pláž nic moc tobogany by si zasloužily opravu a hotel byl plny rusů příště volim jiny hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nevim kdo ale byly jsme čtyři a pokoj jsme měly jen pro tři musel jsem si přes delegáta vyhadat pristilku navic. Jinak vyhovující.

Strava
Výběr byl slušný jak u snídaně,oběda,večeře svaciny byly tragické bral bych víc ovoce a ne haburger s kterého se žena a dcera pozvracely:(. Pro rusy to bylo asi faj:)

Služby hotelu
Sluzby byly ok zahrady opravdu krasne.

Pláž
Pláž hrozná hlavně otravni rusove kteří hulili jednu od druhé a pohazovli zbytky jidel a holubi a ostatni ptactvo vam pokalely ručníky :(((( . A to sami kouření bylo špatný u toboganu mezi malimy detmy bylo to otravne:((((.

Vladimír Krejčí, 14.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622