Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Báječná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení trochu starší, ale služby vše vynahradily. Úklid, služby v pořádku. Zahrady, pláž, okolí bazénů pravidelně udržované. Čisto.

Strava
Chutná, snídaně trochu jednotvárné, ale jinak dostatek zeleniny, dobré ryby...

Služby hotelu
V pořádku. Neměli jsme žádný problém. Příjemné bylo vědět, že u hotelu je klinika s česky hovořícím personálem. Na štěstí jsme je nepotřebovali.

Pláž
Pláž čistá s obsluhou až k lehátku. Šnorchlování přístupné z mola.

Lenka, 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkem to nakonec ušlo, ale překvapila nás změna hotelu....

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkem to nakonec ušlo, ale překvapila nás změna hotelu.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré

Strava
Strava výborná. jen s vínem byl trochu problém...

Služby hotelu
OK

Pláž
Nechtěli jsme molo, ale se změnou hotelu jsme se s ním museli smířit. Bohužel. Moře celkem ušlo, ale podle informací od známých u Taj mahalu bylo daleko lepší

Karel Repka, 16.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 12.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Red Sea Taj Mahal Resort (ex. Al Nabila Grand Makadi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Prosím pozor, CA predáva hotel Stella Di Mare Beach Resort and Spa a predá vám niečo iné, resort je rozdelený na 2 hotely - hotely Stella...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Prosím pozor, CA predáva hotel Stella Di Mare Beach Resort and Spa a predá vám niečo iné, resort je rozdelený na 2 hotely - hotely Stella Di Mare Garden Resort a Stella Di Mare Beach Resort...

Beach Resort je 0m od mora, Garden Resort je cca 300-400m ak bývate v budovách najbližie k moru, ak nie, tak aj 700m, na to nás bohužiaľ nikto neupozornil! Pravidelne chodí autobus, ale z recepcie hotela (údajne každých 10min.). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex je obrovský, neskutočné množstvo bazénov a budov, bývali sme vo väčšej izbe, nábytok bol starší, TV ani nefungovala, minibar sme nemali (nepotrebovali sme). Inak obrovská terasa aj izba, sprcha aj vaňa, 2 oddelené postele.

Strava
Strava výborná, vždy bolo z čoho vybrať a snažili sa obedy a večere obmieňať. Myslím, že si každý vyberie. (ak je niekto celiatik alebo alergik, boli ochotní mu pripraviť jedlo špeciálne pre neho). Pri každom bazéne bol nejaký snack.

Služby hotelu
Upratovanie bolo denne, aj keď podlahu zrejme iba zametali, neumývali, uteráky však menili každý deň, aj posteľné prádlo.

Personál veľmi ochotný, ľudia milí, všetko vždy upratané, či už v reštaurácii alebo vonku.

Pláž
Pláž obrovská, súkromná, starali sa o ňu, uteráky aj ležadlá zadarmo, vrátane slnečníkov. More čisté, občas odliv, ale z móla sa dalo kúpať vždy.

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená se mi líbila, odpovídala ceně.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi líbila, odpovídala ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, pravidelně uklízeli.

Strava
Ùměrný výběr jídel, problém s výběrem alkoholu. Víno pouze k jídlu a lihoviny místní se zvláštní příchutí. Vodu na pokoj si musíte sami nosit. Voda z baru na pokoji je zpoplatněna. Balíček na cestu domů/ letiště/ musíte nahlásit den předem na recepci. Delegát nás neinformoval !!!!

Služby hotelu
Služby laxní... nejlépe za baxiš. Při odjezdu nikdo nepomohl s kufry. Hezké animační programy.

Pláž
Hezká, osušky čisté bez problému výměny. Dostatek lehátek. Doporučuji obuv do vody.

Miloslava V., 16.04.2019, Datum pobytu: 27.3. - 10.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Velmi kvalitní hotel, služby na vysoké úrovni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi kvalitní hotel, služby na vysoké úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Není co vytknout, pravidelný úklid ,čistota pokoje, celkově velmi dobrý dojem.

Strava
Strava pestrá, kvalita stravy výborná. Ze strany vedení hotelu kontrola tak, aby bylo vše bylo Ok.

Nutno poznamenat ,velká výhoda, možnost návštěvy restaurací A la Carte.

Velmi dobré : Asijská, americká, mexická.

Služby hotelu
Velmi kvalitní

Pláž
Pláž čistá stále uklizená,lehátek dostatek,u plážového beru žádná fronta.

Dušan N., 16.04.2019, Datum pobytu: 24.3. - 3.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Royal Makadi Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Výborná dovolená pro nenáročné.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená pro nenáročné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší, ale dostačující. Výměna pokoje bez problému.

Strava
Dobrá, každý si vybere.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Nejlepší pro plavce. Hloubka už po 3 metrech

Jana M., 16.04.2019, Datum pobytu: 3.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Palm Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi pěkná dovolená. Plně splnila to, co jsme od hotelu očekávali. Krásná pláž, výborné jídlo. Bohužel v době naší dovolené nebylo moc...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená. Plně splnila to, co jsme od hotelu očekávali. Krásná pláž, výborné jídlo. Bohužel v době naší dovolené nebylo moc dobré počasí. Polovinu dní bylo zaraženo a jelikož foukal hodně vítr, tak byla i zima. Druhou půlku dovolené jsem kvůli tomu promarodil z nachlazení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídají. Nějaké mouchy to sice má, ale pro účel dovolené u moře naprosto OK. Pokoje pěkné. Možná dávat pozor na pokoje u bazénu. Akorát tam otevírali nějaký bar a hrálo se tam pak v noci, tak nevím jak dalece to pak člověka nechá spát :-)

Strava
Strava byla velmi chutná. Možnost se stravovat v hlavní restauraci nebo na pláži. Jednou jsme využili také ala carte restauraci italskou, ale to moc nemohu doporučit. Jídlo se vůbec nelišilo od hlavní restaurace a jen se snažili prodat navíc lahev vína za 15 euro, které vedle v restauraci bylo zdarma. To byl asi tak celý rozdíl. Po návratu z dovolené nás čekali docela zajímavé střevní obtíže (nemohu s jistotou říci, zda byly už z Egypta).

Služby hotelu
Služby na dobré úrovni. Některé věci jako klasicky v Egyptě ne zcela dotažené. Úžasná zahrada o kterou se stará snad 100 lidí denně. Opravdu radost se tam procházet. Fajn animační programy. Nic nám tam nechybělo.

Pláž
Přístup k pláži je super. Prochází se jen zahradou hotelu. Pláž je krásně udržovaná, čistá. Voda krásně průzračná. V době naší dovolené byla voda docela studená. Lehátka a slunečníky jsme sehnali po celý den. Jediná a hodně velká nevýhoda a neustálé atakování s nabídkami od prodejců zájezdů. U výdeje ručníků si můžete vzít červenou vlaječku, která by jim měla signalizovat, aby Vám dali pokoj. I přesto denně i 50 nabídek všemožných služeb. Dokonce se nezastavili ani před tím, když člověk spal. Byli schopní vzbudit a absolutně nás nenechali si odpočinout. Ostatní jak jsem psal bylo moc krásné. Pozvolný vstup. Krásný písek. Nejsou potřeba žádné boty do vody. Poslední dny byly i medúzy, ale nežahaly.

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 12.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Caribbean World Soma Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Fantastická dovolená

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, každý den čisté ručníky,prostěradla,polštáře

Strava
Dostatek všeho,vždy bylo z čeho vybírat

Služby hotelu
Ochotný a příjemný personál,jediný problém byl s placenou WiFi,ale po upozornění na recepci

bylo vše napraveno

Pláž
Čistá,lehátek dostatek

Zdeněk S., 16.04.2019, Datum pobytu: 31.3. - 11.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Bella Vista Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 V hotelu tedy převážně Rusové, bohužel i program byl přizpůsobený pro ně. Jinak se mi dovolená moc líbila, obrovský areál, krásná pláž,...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu tedy převážně Rusové, bohužel i program byl přizpůsobený pro ně. Jinak se mi dovolená moc líbila, obrovský areál, krásná pláž, dokonale čisté moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na 5* hotel bych čekala asi víc, ale hotel pěkný, čistý.

Strava
Velký výběr zeleniny, ovoce, sladké, slané..

Pláž
Přístup na pláž super, čistota perfektní, pozvolný vstup do moře, za mě moře a pláž naprosto perfektní!

Adéla M., 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,8 Příjemně strávený týden. Nebýt návalu Ruských turistů, bylo by to ještě příjemnější :)

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávený týden. Nebýt návalu Ruských turistů, bylo by to ještě příjemnější :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První dojem pokoje nebyl moc pozitivní. Ale když přimhouříte oko, zjistíte, že by jste si případným stěhováním na jiný pokoj jen zbytečně otrávili den a vzali čas, který můžete trávit třeba už na pláži. Když se povznesete nad tím, že koupelna už si své zažila a že nemusí být vše na 100%, je Vám hned líp :)

Strava
Stava byla rozmanitá, chutná a dle mého názoru si každý najde to, co má rád. Nerozumím recenzím, kde někdo uvede, že není z čeho vybírat - všeho je dostatek.

Služby hotelu
Myslím, že pokud se člověk chová slušně a nezapomíná na úsměv, personál Vám jej velice ochotně vrací a rádi si s Vámi povykládají. Samozřejmostí je v této zemi bakšiš, takže i když jedete se službou "All Inclusive", nezapomínejte na něj. Budu K Vám všichni milí a Vy si to tak užijete naplno. Když jsme chtěli uklidit pokoj, nechali jsme na posteli dolar. V restauraci jsme si oblíbili jedno místo, kde nás obsluhoval číšník . Každé ráno jsme mu zmíněný bakšiš dali, vždy nám pak stůl držel a s úsměvem nás usadil. Na pláži jsme dávali bakšiš větší a to z důvodu, že Vám to pak nelili do plastových kelímků a objednaný drink, či kávu Vám donesli na lehátko :). Jediné mínus má hotel v tom, že nefunguje WiFi. A když, tak pouze na recepci a velmi špatně.

Pláž
Krásná, čistá s menším korálem. Pokud chcete vidět podmořský svět v plné kráse, určitě podnikněte výlet na loď, či vyhlášenou pláž cca 30min od hotelu.

Markéta K., 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)