Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Krásná dovolená, hned bychom si to zopakovali. 7 dní uteklo jak voda, počasí i moře krásné.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, hned bychom si to zopakovali. 7 dní uteklo jak voda, počasí i moře krásné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přijeli jsme na hotel v 4. 30 hod. pokoje jsme měli mít do 14 hod, nedali jsme se ale odbýt po mírném nátlaku z naší strany a vložení 5 dolarů do každého pasu jsme měli ubytování už v 8.50 hod.Ubytování výborné, postele široké, pohodlné, jediná připomínka k ubytování je ta, že sprchová hlavice nad vanou byla připevněná napevno a nedalo se s ní nijak manipulovat. Před pokojem malá terasa se 4 židlemi a stolečkem a výhled do areálu či na bazén. A ještě jedna maličkost, v pokoji nebyla jediná zásuvka, kde by se dal nabít mobil, nabíjeli jsme ho v koupelně. Jinak vše OK.

Strava
Stále stejná ale naprosto dostačující, měli jsme dokonce i pečenou kačenu, z ovoce denně žluté melouny, grepy,pomeranče, banány, 2x za pobyt byly i červené melouny. Výhodou byl bar na pláži, kde se bylo možno v době oběda najíst a nemuselo se do hlavní jídelny. A podávala se zde mezi 15 - 16. hod. zmrzlina, ale ne na všechny se dostalo.

Služby hotelu
Uklizeno a čisto v celém areálu. Úklid byl prováděn denně. Při příjezdu i odjezdu nám byly kufry dopraveny na místo. žádné jiné služby jsme nevyužili. Každý večer diskotéka a program pro děti a nějaká zábava i pro dospělé. Číšnici pozorní a ochotní, zvláště po té, co obdrží nějaký dolar.

Pláž
Je písčitá s příměsí kamene, Přímo u vchodu na pláž je kamenitý přístup do vody, ale úplně vlevo jak kotví cca 4-5 lodí (zde je taky jediná možnost si pořádně zaplavat, protože je zde hloubka) a pak úplně vpravo vedle rybí restaurace je písčitý přístup do vody a boty nejsou potřeba. U mola vlevo je zbytek korálu, který se přerušovaně táhne až k rybí restaurace úplně vpravo. Spousta rybiček je k vidění už v hloubce cca 1 m a více. Moře teplé, ráno naproste klidné, během dne mírné vlny.

Jana G., 22.05.2018, Datum pobytu: 12.5. - 19.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Krásná rodinná dovolená. Prostředí úžasné pro děti

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná rodinná dovolená. Prostředí úžasné pro děti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo moc hezké a hlavně čisté. Na vše jsme měli spoustu místa a vyhovovala nám poloha. Ubytováni jsme byli dál od nočního ruchu,takže děti měli klid pro spánek. Doporučuji vzit sebou hodně repelentu ba premnozene komary. Co mě hodně zklamalo, že jsme s dvěma malými dětmi čekali 5 hodin na ubytovaní!!! Toto by vážně měla cestovní agentura vyladit. Delegat za nami prijel do hotelu az vecer, takze jsme nemeli potřebné informace ke stravě apod.

Strava
Byli jsme spokojeni. Detem chybeli pouze melouny. Pozor na zmrzlinu! Je pouze od 15-17, vanickova zmrzlina a o půl 4 uz jim docházela.takze kdo zavahal... nakup zmrzliny neni mozny v blizkosti plaze ani bazenu. To detem hodne chybělo

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Krasna pláž ale moře zklamání. Pláž je v malé zatoce takže je hodně zakalene

Kateřina H., 21.05.2018, Datum pobytu: 3.5. - 17.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Veľmi super bolo. Určite sa vrátime a nie raz.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi super bolo. Určite sa vrátime a nie raz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľmi super a ten vstup z izby na terasu a priamo do bazéna niečo parádne.

Strava
Veľmi veľký výber stravy. Možnosť kombinovať každý deň niečo iné.

Služby hotelu
Služby hotela hodnotím na 1tku nakoľko každý deň všetko pekne čisté a upratané a ešte aj v priebehu dna upratovali.

Pláž
Pláž veľmi pekná a čistá s veľmi pozvoľným vstupom do mora. Vhodná aj pre rodiny s deťmi. Každý večer upratana. Dostatočne množstvo lehátok a slnečníkov.

Miroslav Dlugoš, 21.05.2018, Datum pobytu: 8.5. - 18.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Palace & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 9,4 Krásná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, čisté ubytování s výhledem na bazény. Úklid každý den. Voda v půl litrových lahvích, na požádání jsme dostali i navíc.Trošku problém s vyčachtanými zásuvkami ve kterých nedrželi nabíječky :-).

Strava
Rozmanitá strava. Každý den jsme si vybrali něco jiného. Dostatek ovoce.Chyběli nám svačinky mezi jídly.

Služby hotelu
V pořádku.Jenom hodně slabá WI-FI. Večer nebyla šance na připojení. Lépe si zakoupit data.

Pláž
Super. Čistá. Možnost plavání i šnorchlování. Doplňování tekutin skvělé. Obchodnící se službami po odmítnutí šli dál. Žádné vlezlé nabídky.

Gabriela Chvojka, 21.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Delegát se choval ignorantsky a vubec mekpminokovs na dohodnutou schůzkou.

  • 2 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Delegát se choval ignorantsky a vubec mekpminokovs na dohodnutou schůzkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší,coz nevadilo ,ale nefungovala klimatizace a vsude stovky komárů na pokoji.

Strava
Střídmá,ale cisto a obsluha milá.

Služby hotelu
Recepce arogantní

Pláž
Jiná než v nabidce na forkach

...ale udržovaná v normálu.

Kateřina Herčíková, 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 byli jsme se vsim spokojeni

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
byli jsme se vsim spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje se starsim nabytkem,ale cisto

Strava
spokojenost

Služby hotelu
vzdy vysli vstric

Pláž
super

Petra J., 21.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dojem z dovolil kladný

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolil kladný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje touží po rekonstrukci

Strava
Výborná

Služby hotelu
Služby dobré

Pláž
Kamínků, vhodná obuv do vody

Naděžda Straková, 21.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všechno v pořádku.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechno v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobrá

Pláž
Výborná

Jiří Zmeškal, 21.05.2018, Datum pobytu: 2.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborná dovolenka, Destinacia vhodna pre rodiny s detmi ale aj pary, ci partiu kamaratov. Moznosti vyzitia v bazenoch aj v mori.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolenka,

Destinacia vhodna pre rodiny s detmi ale aj pary, ci partiu kamaratov. Moznosti vyzitia v bazenoch aj v mori. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vyborne, samozrejme zodpoveda 5* v egypte. Izby velke 50m2, co urcite uspokoji aj narocnejsieho klienta. Personal sa naozaj stara o spokojnost svojich klientov, ci uz v ramci upratovania, uteraky su vymenene kazdy den, aj ked ich nehodi klient na zem, ako bola instrukcia.

Strava
Rozmanita, prisposobena europskym klientom.

Ponuka restauracii je formou bufetovych stolov ale aj dalsie restauracie, ktore ponukaju alla carte menu v ramci all inclusive. Velky vyber a kazdy si pride na svoje.

Služby hotelu
Zamestnanci velmi prijemni, usluzni, skoro vsetci ovladaju anglicky aj nemecky, nieco aj po slovensky a rusky. Vzdy sa snazia vyhoviet.

Pláž
Plaz do more je s pozvolnym vstupom, nie je potrebna obiv do mora. More je ciste a vhodne aj pre tych co radi snorchluju.

Ptechadzky po plazi je mozne si uzivat v ramci celeho zalivu.

Martina S., 21.05.2018, Datum pobytu: 8.5. - 18.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,6 Pohádková dovolená :-)

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pohádková dovolená :-) Zobrazit celou recenzi

Tereza Kekrtová, 21.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL