Recenze hotelů
Hurghada - Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9 More už nebolo také teplé ako som očakávala.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
More už nebolo také teplé ako som očakávala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo v poriadku.

Strava
Bola pestrá. Hlavne veľký výber ovocia a zeleniny.

Služby hotelu
Na primeranej úrovni.

Pláž
Bola každý deň upravovaná.

Marta Makušová, 10.12.2018, Datum pobytu: 30.11. - 7.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Cestovali sme na poslednú chvíľu, t. j. jeden deň sme telefonicky vybavovali a na druhy deň cestovali. Veľká chvála cestovnej kancelárii...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cestovali sme na poslednú chvíľu, t. j. jeden deň sme telefonicky vybavovali a na druhy deň cestovali. Veľká chvála cestovnej kancelárii Invia. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel patrí ku lacnejším, čo zodpovedá aj kvalita ponúknutých služieb. Vcelku to bola pohoda. Samozrejme, lepšie poupratuju, keď im dáte všimne. Dobrá starostlivosť o areál hotela.

Strava
Slabší výber, ale stále sme si našli svoje. Vcelku spokojnosť. Samozrejme ochota personálu zodpoveda, kvalite hotelu. Chce to dávku trpezlivosti, alebo motivácia vsimnym:)

Služby hotelu
Je to menší hotel uprostred púšte , čomu zodpovedá škála služieb.

Pláž
Pláž je v pohode, ale keď je odliv more začína až o cca 50-80m. Keď je príliv v plitcine je voda po kolená a dne sú ostré koraly. Kúpanie v mori je preto problematické. Do mora sú nutné topanky.

Dušan Dolný, 10.12.2018, Datum pobytu: 30.11. - 7.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Amwaj Blue Beach Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,4 Velké zklamání. Byli jsme v Egyptě po páté a tentokrát jsme byli opravdu rozčarováni. Hotel před rekonstrukcí! Já bych jej rozhodně...

  • 3 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Velké zklamání. Byli jsme v Egyptě po páté a tentokrát jsme byli opravdu rozčarováni. Hotel před rekonstrukcí! Já bych jej rozhodně nenabízel klientům, tedy pokud bych o ně nechtěl přijít!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bída, rok 1975

Strava
zde se snažili udržet standart....

Služby hotelu
personál OK

Pláž
viděli jsme hezčí, ale užít si jí dalo....

Tomáš Podhola, 10.12.2018, Datum pobytu: 28.11. - 5.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hilton Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1 Rozsiahly areal celkom dobre udržiavaný, ale izby sú tmavé.Neútulné. Zariadenie opotrebované.Osvetlenie izieb večer je nedostatočné. Nedá...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Rozsiahly areal celkom dobre udržiavaný, ale izby sú tmavé.Neútulné. Zariadenie opotrebované.Osvetlenie izieb večer je nedostatočné. Nedá sa tam ani čítať.Strava nechutná.Prístup na pláž cez cestu a susedný hotel by sa možno dal v hoteli nižšej kategorie prepáčiť.Plážové bary sme nevyužívali-hygiena.Delegát nám hneď prvý deň predal fakultatívne výlety a viac sme ho nevideli.Tomuto hotelu by patrili tak 3hviezdičky a nie 5.Bol tam vyhrievaný bazén. V jeho blízkosti prebiehala nejaká rekonštrukcia a tak tam bol hluk a prach.Pozdravujem predajcu CA

Ing. K.,ktorá nám zájazd predala s vynikajúcim hodnotením. Vďaka nej už od této CA nekúpim nič. Zobrazit celou recenzi

Daniela, 10.12.2018, Datum pobytu: 30.11. - 7.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Dovolenka bola vyborna, pocasie skvele, hotel sa nam pacil, tak sme velmi spokojni. Jeden tip. Pri vstupe do rezortu je male shopping...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola vyborna, pocasie skvele, hotel sa nam pacil, tak sme velmi spokojni. Jeden tip. Pri vstupe do rezortu je male shopping mall a tam sme si kupili obrazky malovane na papyruse aj ked nam bolo jasne ze to nebude ziaden certifikovany papyrus a rucna vyroba ako nam tvrdili.dali sme za to 50 eur a na letisku sme videli podobny v tej istej velkosti za 20 eur. Takze sa netreba bat vyjednavat co sme aj my urobili ale nie az tak dobre. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo dobre a splnilo nase ocakavania kedze sme pocitali s tym ze 5 hviezd v egypte nie je to iste ako 5 hviezd inde vo svete. Izba bola priestranna a poskytovala vsetko co sme potrebovali. Mali sme s nami nasho 1.5 rocneho syna a teda aj kocik. Najprv nam dali izbu na druhom poschodi ale kedze nemaju vytahy tak sme poziadali o izbu na prizemi, co nebol ziadny problem kedze hotel nebol plne obsadeny. Nasa izba bola 7074 a to kridlo plne odporucam lebo je dalej od centralneho javiska kde bol kazdy vecer program a hudba. Takze nasa izba bola ticha a zaroven bola blizko k bazenu a plazi. Kazdy den nam menili postelne pradlo a uteraky a nas housekeeper bol uplne fantasticky a kazdy den sa hral s nasim synom a vytvaral z uterakov rozne zvieratka. Volal sa Ayman a bol velmi priatelsky.

Strava
Strava bola ok. Bolo velmi vela veci na vyber ale kvalita bola horsia. Takze sme skoncili s omeletou celych 15 dni ale robia ju pred vami na objednavku z cerstvych vajec takze to sme ocenili. Kedze je to ale pust a vsetko sa musi dovazat tak sme s vyberom boli v celku spokojni a urcite si kazdy bude vediet vybrat. Jedna vec ma ale iritovala. Strasne male pohare na napoje. Ja kavu nepijem, iba caj a tie pohare boli tak male ze som si musel ist naberat novu horucu vodu kazdych par hltov.

Služby hotelu
Tiez celkom ok a nemame ziadne vyhrady.

Pláž
Plaz bola ok ale nie piesocnata. S tym sme ale tiez pocitali tak to nebolo velke prekvapenie.

David K., 10.12.2018, Datum pobytu: 23.11. - 7.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,2 Hotel: TRAGÉDIE! špína, smrad! Personál až na malé procento lidí neochotný, drzí a nepříjemný! V restauraci hygiena neexistuje, špinavé...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hotel: TRAGÉDIE! špína, smrad! Personál až na malé procento lidí neochotný, drzí a nepříjemný! V restauraci hygiena neexistuje, špinavé všechno, od příborů přes ubrusy až po židle. V jídle vlasy, jednou nějaký kamínek a poslední den pro změnu papír. Připláceli jsme za bungalov, který byl špinavý a smrdělo to tam po kanalizací že sprchy, takže nakonec jsme tam ani ubytovani nebyli. Po čtyřech dnech se nám podařilo přestěhovat do jiného hotelu. Zobrazit celou recenzi

Svyatoslav Zumr, 10.12.2018, Datum pobytu: 24.11. - 5.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Panorama Bungalows Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkově jsme byli spokojeni. Dovolenou jsme si užili.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli spokojeni. Dovolenou jsme si užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, velký prostorný pokoj s výhledem na moře, s hezkým balkonkem. Pokoj čistý, každý den úklid, čisté ručníky, čerstvá voda.

Strava
Strava byla vyhovující, aspoň pro nás. Hodně zeleniny a zeleninových salátů, polévky, různé druhy masa, různé přílohy, zákusky, ovoce, také grilované maso, vaječné omelety k snídani, kromě jiného. Pečivo slané i sladké, každý si vybere. K pití různé džusy, výborný byl mangový a ananasový, pivo, víno, cola, spreit, oranžáda, citronáda, soda.

Dobré koktejly.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Personál ochotný, vstřícný, usměvavý, hovořící anglicky, rusky i česky.

Není problém se domluvit. Každý večer program, buď nějaké vystoupení nebo diskotéka. Nákupní možnosti i mimo hotel, kousek od hotelu. Prodavači v hotelu až příliš dotěrní. Po celý den taxislužba. Internet zdarma na recepci, většinou hodně přetížený. Bazény i vířivka udržované a čisté. České časopisy i knihy. Jako příjemné rozptýlení je ochočený pelikán, který se nechá pohladit a také dělá masáže zad.

Pláž
Pláž čistá, pouze výhrada k přepravkám, kterými byl zpevněn břeh. Moře dlouho mělké, chodili jsme se koupat z mola, kde bylo vody asi tak po pás. Pak byla hloubka, kterou jsme přeplavali a pak zase málo vody, korály, škoda, že mrtvé, býlý písek, blankytně modré moře.... Kdo, chce šnorchlovat, není se na co dívat, žádné rybičky.

Renata S., 09.12.2018, Datum pobytu: 17.11. - 24.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Panorama Bungalows Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená splnila naše představy a můžeme jen doporučit.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše představy a můžeme jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Robert Češka, 09.12.2018, Datum pobytu: 14.10. - 28.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Caesar Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Bolo vynikajúco.Milí ľudia.Jedine,čo nás sklamalo bola večera alla karte v talianskej reštaurácii.A co chcem pozdvihnúť super starostlivý...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bolo vynikajúco.Milí ľudia.Jedine,čo nás sklamalo bola večera alla karte v talianskej reštaurácii.A co chcem pozdvihnúť super starostlivý delegát. Zobrazit celou recenzi

Dáša P., 08.12.2018, Datum pobytu: 16.11. - 30.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byla jsem mile překvapená z rekonstrukce.Děti ocení tobogány a klouzačky.Dětský klub a hřiště pro děti. Jen mi tu chybí pizza,která se...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem mile překvapená z rekonstrukce.Děti ocení tobogány a klouzačky.Dětský klub a hřiště pro děti. Jen mi tu chybí pizza,která se dělala v baru u pláže odpoledne. Děti ocení i hranolky odpoledne . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly sme ubytované v bungalovech. Je jich tam 10, ale ne všechny mají oddělené postele. JInak úklid v pořadku,blízko pláže.

Strava
Jídlo předčilo naše očekávání. Bylo rozmanité,chutné,všeho bylo dostarek a chutnalo. V tomto hotelu jsem byla před 3 roky a nedá se to vůbec srovnat. Prostě moc dobré.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou na dobré úrovni.Animační programy pro děti i dospělé,dokonce je tam Česká animátorka.V recepci jsou milí a příjemní, , hned při příjezdu jsme dostaly náramky a mohli jít na snídani. Pokoje jsme dostaly už kolem 9- 10 hod.

Pláž
Jednak přístup do umělé lafuny,pak z mola a pak to jde ještě vedle po schodech vlevo,kde je otevřené moře.Na pláži je dostatek lehátek a slunečníků, na mole jsou také lehátka a slunečníky.

Jiřina Valešová, 07.12.2018, Datum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)