Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Ok

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
Ok

Služby hotelu
Jedina nevyhoda, velice vytrvali a vemlouvavi prodejci akcí hotelu. Slusne se v podstate nedali odmitnout, pozadovali zaplatit zalohu (az kdyz to clovek necekal, zacatek rozhovoru byl "no money my frend") a pak ji nechteli vratit kdyz jsme vsichni jet na vylet nemohli.

To byla jedina spatna zkusenost v hotelu, jinak vse naprosto perfektni.

Pláž
Ok

Vladan Marek, 10.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Aqua Joy Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byla to skvělá dovolená. Počasí nám přálo a v hotelu dodržovali přísná hygienická opatření, všude čisto, stále se uklízelo. Perzonál milý...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla to skvělá dovolená. Počasí nám přálo a v hotelu dodržovali přísná hygienická opatření, všude čisto, stále se uklízelo. Perzonál milý a přátelský. Na pláži byl také pořádek a stále se uklízelo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, denně čisté ručníky a osušky.

Strava
Jídla bylo hodně a určitě si každý vybral, co mu chutná. Navštívili jsme také speciální restaurace, moc se nám líbila beduínská stylová restaurace i skvělé jídlo. Byl to krásný zážitek, každému doporučuji

Služby hotelu
Naprostá spokojenosti, ochotný personál.

Pláž
Pláž je písčitá se slunečníky a lehátky, několikrát denně se uklízela

Miluše Ohnoutková, 09.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Royal Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolenou jsem si užila na 100%.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si užila na 100%. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex se skládá ze 3 hotelu, areál je velký, skoro všechny pokoje mají výhled na moře, nábytek je starý, ale funkční.

Strava
Velký výběr jídla

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu se snaží vyřešit všechny stížnosti co nejrychleji.

Pláž
Laguna, písemná pláž, korálky, hotel má svůj port.

Iuliia Zinchenko, 08.04.2021, Datum pobytu: 20.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 10 Velice krasná dovolená!!! Kvalitni sluzby, krasny areal a pokoj, cisto, velke vyziti pro deti, vyborne jidlo, personal velmi ochotny......

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice krasná dovolená!!! Kvalitni sluzby, krasny areal a pokoj, cisto, velke vyziti pro deti, vyborne jidlo, personal velmi ochotny... vse na 1* !! Neni co vytknout! Zobrazit celou recenzi

Nikola Tomášová, 08.04.2021, Datum pobytu: 3.3. - 17.3.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Příjemná dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v bloku 5 ( na kopci) dle našeho přání v 1.patře: renovovaný, velký, krásný balkon s výhledem. Čisto, plážové osušky na pokoji. Bez připomínek

Strava
Každý den jsme si dali nějaké ryby. Zákusky, palačinky, donuty super.

Služby hotelu
V rámci omezení covidem hodnotím jako dobré. Aktivity přesunuty ven, chyběla informace kde se co koná. Personál milý, ochotný.

Pláž
Velké plus hotelu! Možnost plavání i šnorchlování bez bot nebo přístup po molu z vedlejšího hotelu. Po obou stranách živé korály. I děti mohou vidět rybičky. Zátoka chrání před vlnami a větry. Pláž uklizena, dostatek lehátek.

Drahomíra N., 07.04.2021, Datum pobytu: 27.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 4,4 Hotel neodpovídá ani z daleka 5*. Odpovídá tak 3* V tuto dobu hotel jede na tzv lowcost. Vše je hodně omezené a je třeba s tím počítat.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel neodpovídá ani z daleka 5*.

Odpovídá tak 3*

V tuto dobu hotel jede na tzv lowcost. Vše je hodně omezené a je třeba s tím počítat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starý. Odpovídá tomu vybavení pokoje. Starý nábytek. U nás na pokoji ucpaný umyvadlo. Rozbitá lampa, šuplík u stolu nešel zavřít.

Vše bylo opraveno.

Koupelna - vana s obyč závěsem.

Strava
Jídlo kvůli situaci Covid hodně omezené.

Je třeba s tím počítat.

Šunku, sýr u snídaně nenajdete.

Pečivo měkké - za celý týden jsme nenarazili na čerstvé.

Vše nabírá personál hotelu, který má čas.

Služby hotelu
Využili jsme celodenní výlet do zátoky Sataya - kde šnorchlujete s delfíny.

Krásný zážitek.

Nutno počítat s celým dnem.

2h autobusem do přístavu + 2h lodí. A to celé cesta zpět.

Pláž
Tento hotel jsme vybrali kvůli dostupnosti diving centra s českou majitelkou Gábinou.

A také kvůli potápění.

K moři, pláži a potápění není co vytknout.

Kristýna O., 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená byla parádní

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla parádní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dobrý, ale třeba dětský koutek v hrozně stavu, špinavé záchody a žádný program, schodiště na tobogán jedině v botech a některé chodníky i hřiště bez údržby za celou dovolenou

Strava
Strava v době covid 19,je dost v málem výběru o proti předchozím letům, ani žádné ovocné koktejly, nebo aspoň nějaké ovoce na pláži

Služby hotelu
Na službách, hlavně není internet s lepší kvalitou a výkonem v celém areálu hotelu. Zábradlí okolo recepce a hlavní části hotelu je úplně v pohyblivé.

Pláž
Pláž, přístup krásný, jen na některých chodnících koukají hřebíky, hlavně nejsou žádné možnosti, aby vás místní obchodníci neobtezovali na lehadkach, když se chcete opalovat.

František B., 07.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Fajn dovolená, pláž je asi 200m od hotelu, jezdí na ni vlaček. Abyste se mohli vykoupat musite dalšich 200m, ale stojí to za to, na Egypt...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fajn dovolená, pláž je asi 200m od hotelu, jezdí na ni vlaček. Abyste se mohli vykoupat musite dalšich 200m, ale stojí to za to, na Egypt plaž opravdu luxusní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, pěkné pokoje. Krásný resort.

Strava
Vadilo nám, že v AI není víno, to bylo podáváno pouze k obědu a večeři. Byla možnost nakupu za 30 Euro láhev???? Jinak strava klasická odpovídající Egyptským 5*

Služby hotelu
Večer program stale opakující se, fakir show, fire show, půlhodina pro děti, břišní tance. A zpěvačka, která opravdu neumí zpívat...????

Pláž
Šnorchlování luxusní, přímo na plaži se dají vidět želvy. Krásné korály se spoustou rybek????

Tomáš Kovářík, 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

15 fotografií

Celkem: 8,4 Byli jsme dva dospěli a synové 15,14,12 let. Všichni jsme si dovolenou velmi užili, jak v okolí hotelu, tak na vyletech. Kluci byli...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme dva dospěli a synové 15,14,12 let. Všichni jsme si dovolenou velmi užili, jak v okolí hotelu, tak na vyletech. Kluci byli nejnadšenější z výletu do Luxoru a to i přes to, že jedna cesta autobusem trvala 7,5 hodiny.Doporučuji s sebou vzít svačinu. Odjezd 3:00, návrat 23:30, snídaně do busu a oběd skromné, takže bylo potřeba něco koupit na pumpě. Byli jsme na delfínech ( Sataya ) - plavali jsme s nimi. Dvakrát na čtyřkolkách - jednodušší a levnější je to přímo od hotelové pláže s Honzou ( Hassan ), jeli jsme hezkým kaňonem. Za příplatek 15€ jsme jeli jen naše rodina. Na ctřkolkách od CK nás bylo hodně , ale zase se jezdily delší rovinky, takže vyšší rychlost. Všichni kluci řidili sami. S masážemi na hotelu jsme byli také spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My jsme s ubytováním neměli problem, i když ( jak všichni píší ) má hotel svá nejlepší léta za sebou . Jediné, co mi vadilo, byla plíseň na kachličkách nad vanou.

Strava
Strava byla slabším článkem, zejména kvůli způsobu servírování, protože někteří kuchaři si trvají na svém ????.. ale vždy jsme se najedli a většinou nám chutnalo. Jen škoda, že většinu ryb zabalí do strouhanky. Na grilu na terase většinou dobré hovězí a kuřecí. Ze sladkosti nám ( kromě palačinek) nejvíc chutnaly kokosové ňamky.

Na výletech - Sataya a loď Nefertari byl oběd výborný.

Služby hotelu
Využili jsme masáže - spokojenost

Nejstarší syn - fitko - spokojen

Hráli jsme každý den beach volley, ale pořád hodně foukalo, tak to bylo spíš “zkus trefit balon”

Pláž
Skvělá, je to určitě to nejcennější na hotelu. Dlouhá pěkná pláž, na obou bocích korály, ten na straně Hiltonu lepší - je tam klidnější voda. Uprostřed zátoky ( mezi zakotveným bílým a červeným gumákem ) jsou želvy. Několikrát plavaly mezi námi k vynoření, byla to krása. Za nás je nejlepší jit brzo ráno ( po 7. hodině) , moře bylo vždy klidnější ( tolik nefoukalo ) a bylo lépe vidět

Tomáš Lacina, 07.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velká spokojenost. Překrásné a udržované okolí hotelu. Hotel je sice zaplněn a 99% rusky mluvících občanů, kteří se chovají jako by jim...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Překrásné a udržované okolí hotelu. Hotel je sice zaplněn a 99% rusky mluvících občanů, kteří se chovají jako by jim to tam patřilo, ale nám to celkový dojem nezkazilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezky vybavený a čistý hotel.

Strava
Pro nás "všežravce" maximální spokojenost. Možná trochu menší výběr jídel pro vegetariány.

Služby hotelu
Bez chyby. Služeb je dostatek.

Pláž
Pláž hezká čistá s příjemným vstupem do moře. Je zde i kousek korálového útesu takže je zde možné spatřit i typické a krásné rybičky.

Martin Adamiec, 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Beach Albatros Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie