Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Hotel je ideální pro rekreanty, kteří se chtějí zbavit stresu. Velmi čisté, velmi tiché, uslyšíte zvuk moře.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je ideální pro rekreanty, kteří se chtějí zbavit stresu. Velmi čisté, velmi tiché, uslyšíte zvuk moře. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 15.03.2020, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 10 Byli jsme tam potřetí (2011, 2018 a 2019). Velmi příjemný, pozorný a známý personál. Mnoho lidí mluví německy - i když jen pár slov....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme tam potřetí (2011, 2018 a 2019). Velmi příjemný, pozorný a známý personál. Mnoho lidí mluví německy - i když jen pár slov. Němčina je na recepci snadno možná. Zařízení je velmi pěkné a čisté. Útes se nachází přímo na pláži a má dobrý přístup přes molo Zobrazit celou recenzi

Anonym, 15.03.2020, Datum pobytu: 21.2. - 29.2.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9,2 Ráda se na tohle místo jednou vrátím

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ráda se na tohle místo jednou vrátím Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj sice starší vybavení,ale opravdu čistý,byli jsme velmi spokojeni

Strava
Jídlo výborné,velký výběr,chutnalo nám moc.

Služby hotelu
Příjemný a ochotný personál.

Pláž
Spousta lehátek,denně čisté ručníky,posezení u baru,opravdu moc pěkné.

Martina Kadlecová, 15.03.2020, Datum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Panorama Hurghada Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Užili jsme si týden naplno. Komplex, pokoje, bazén, pláž, all inclusive služby - vše perfektní! Všechno bylo velmi čisté, ve výborném...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Užili jsme si týden naplno. Komplex, pokoje, bazén, pláž, all inclusive služby - vše perfektní! Všechno bylo velmi čisté, ve výborném stavu. Velmi přátelský, pozorný servis. Od začátku do pozdních hodin je těžké završit bufet. Byli jsme 6 lidí a všichni to milovali! Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.03.2020, Datum pobytu: 22.2. - 3.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 10 Byli jsme přímo nadšeni.Hotel je na 3 hvězdách a to jen proto,že třeba by byly dobré opravy např. vchodových dveří,nebo udělat renovaci...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme přímo nadšeni.Hotel je na 3 hvězdách a to jen proto,že třeba by byly dobré opravy např. vchodových dveří,nebo udělat renovaci koupelny,ale stále je to udržované,tak aby host byl spokojený.Jenom ti větší šťouralové by mohli bazírovat na detailech.

My byli moc spokojeni.

Interiéry hotelu jsou nádherné,bar neměl chybičku,je v otevřených prostorách hotelu v přízemí,přesto působí útulně a exoticky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dali nám vybrat ze dvou možností.Krásný výhled s francouzským oknem,či balkonem.

Strava
Velmi pestrá,teplá snídaně,krásná jídelna plná okrasných rostlin ,stoly i venku. Velmi příjemný personál. Večer hodně i dobrých zákusků,velký výběr všeho.Každý večer venku nabídka grilovacích asových pochutin,či pizzy a nabídka teplých arabských placek.

Služby hotelu
Více barů,pití ve všech barech po celý den a večer do 00 hod ,od 16.h snack, - s krásným posezením venku u bazénu.Oáza i klidu v zimním období.Teploučko i v únoru.!

Pláž
Hotel hned u pláže,zástěny proti větru,čistota na 100 %,ručníky na pláž zdarma.Cvičení na pláži,hry,i jiné sporty.Bar.

Helena Knoblochová, 14.03.2020, Datum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemný hotel. Vřele doporučuji. Wi-fi byla nejen v hale, ale i na pokoji, i když občas vypadla a bylo ji třeba obnovit.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel. Vřele doporučuji. Wi-fi byla nejen v hale, ale i na pokoji, i když občas vypadla a bylo ji třeba obnovit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj 530, velká terasa s nádherným výhledem na moře, pokoj čistý, denně uklizený s milým překvapením od našeho pokojského - kouzelné výtvory z ručníků a květin.

Strava
Vynikající.

Služby hotelu
U recepce a jídelny je vyhřívaný bazén, který jsme využívali, když foukal silný a dost chladný vítr. U bazénu je málo lehátek, přesto, že je na ně dostatek prostoru.

Pláž
V hotelu jsme byli od 1. do 8.3.2020. Oblast s častým silným větrem. Na pláži jsou proto proutěné zástěny. Moře mělo 25 stupňů. Pláž čistá, udržovaná.

Naděžda P., 14.03.2020, Datum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hotelux Oriental Coast (ex Sentido Oriental Dream)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 V hotelu Coraya Beach bylo velmi příjemné období. Všichni chlapci ze služby byli všichni velmi milí a velmi rychle se službou. Náš pokoj...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu Coraya Beach bylo velmi příjemné období. Všichni chlapci ze služby byli všichni velmi milí a velmi rychle se službou. Náš pokoj byl také velmi pěkný, jídlo bylo také chutné. Velký bazén mohl být zahříván, teplota vody byla trochu studená. Velmi dobře. Vynikající Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.03.2020, Datum pobytu: 28.2. - 5.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)