Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Prijemna dovolenka. Pomer cena - kvalita bol adekvatny. Na mieste nam nic nechybalo.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prijemna dovolenka. Pomer cena - kvalita bol adekvatny. Na mieste nam nic nechybalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo skvele. Izba bola priestranna a cista. Denne upratovana. Kazdy den sme v ramci all incl. dostali do ladnicky dve balene vodu a liter sladkeho (kola alebo mirinda). Mali sme aj balkom so sedenim a vyhlad na bazeny.

Strava
Ranajky kontinentalne, k tomu robia waffle, omelety, vajcia, palacinky. Kavu sa oplati vypytat si za pultom (zadarmo), tie v konviciach a z automatu za vela nestoja. Maju cerstve zeleninove a ovocne stavy, pecivo., sunky, syry, salaty...Obedy a vecere su v roznych restauraciach. Da sa chodit medzi nimi. Vzdy sa da nieco dobre vybrat. Celkom prekvapilo zeleninove sushi a tempura. Obed je aj na plazi (pasta, burger, shawarma, pizza, salaty). Pri poole robia slane a sladke palacinky, maju tam aj samoobsluznu tocenu zmrzlinu. Nealko ok, pivo a ruzove vino ok, biele a cervene pomenej. Palene nic moc, ale zmiesaju vam aspom drinky. Celkovo sme nehladovali ani nahodou. Oplati sa dat vsimne par dolarov, potom nalievaju plny pohar namiesto pol.

Služby hotelu
Vsetci boli vsimavi a napomocni. Upratovacovi sme dali par dolarov, vymienal nam uteraky kazdy den a dokladal kozmetiku. Oplati sa zobrat si US dolare na sprepitne, euromince si nemaju ako vymenit. Na izbe je zadarmo safe. Ked sme ho zablokovali zadarmo nam ho odblokovali. Stratili sme kartu na izbu, dali nam hned novu. Ustretovy personal.

Pláž
Cista udrzovana plaz, zadarmo lehatka aj cabany. Raz za den cisty plazovy uterak. Vstup do mora z mola, alebo z vedlajsej plaze za rohom. Piesocnata plaz, ciste more. Ak nechcete ist z mola, tak sa budete brodit niekolko metrov v plytkej vode. Dalo sa bez problemov plavat.

Anonym, 15.02.2021, Datum pobytu: 5.2. - 12.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel pekný veľa zelene

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pekný veľa zelene Zobrazit celou recenzi

Ivan Igrici, 15.02.2021, Datum pobytu: 5.2. - 12.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Desert Rose

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8 Hotel je pěkný, ale přece už není nový. V těchto destinacích nechapu ty škvíry mezi dveřmi a panty...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pěkný, ale přece už není nový. V těchto destinacích nechapu ty škvíry mezi dveřmi a panty... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota, pěkné, snažili se velmi

Strava
Dostatek zeleniny i ovoce, zdravá

Služby hotelu
Ok, spis hodně nabízeli, až moc, ale i to se dalo zvládnout. Byla jsem spokojena s nasazení wellnes centra

Pláž
Sice blízko, ale skrze korály nic moc. To, co tam bylo, bylo nízké, takže si neslo vůbec zaplavat. Plastové odpadky asi nakonec uklidili..

Helena K., 15.02.2021, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Madinat Coraya Jaz Lamaya Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 máme rádi egypt, je to poprvé v marsa alam, pěkné místo milí lidé, velmi dobré služby a pokoje čisté jídlo velmi dobré, animační tým je s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
máme rádi egypt, je to poprvé v marsa alam, pěkné místo milí lidé, velmi dobré služby a pokoje čisté jídlo velmi dobré, animační tým je s námi milý, pláž čistá a velká, slunce vždy tam, chceme být zpět . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
100 top

Strava
velmi dobré jídlo

Služby hotelu
špičkový servis

Pláž
vždy čisté

Anonym, 11.02.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Madinat Coraya Jaz Lamaya Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

Celkem: 8,4 Všechno bylo perfektní, moc jsme si to užili. Jediné mínus je přístup do moře.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bylo perfektní, moc jsme si to užili. Jediné mínus je přístup do moře. Zobrazit celou recenzi

Věra H., 10.02.2021, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10 Velká spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,denně uklizený,.Jediná připomínka-na balkon by se hodil sušák na plavky a ručníky.

Strava
Jídlo bylo z důvodu hyg.situace podáváno personálem,hosté si ukazovali a říkali co chtějí naložit na talíř. Nevadilo nám to.

Služby hotelu
Recepční byli vstřícní,vždy vyhověli- např.ofocení pasů navíc, kvůli nečekanému výtěru na COVID před návratem domů. Wifi zadarmo,fungovala obstojně, v jídelně,u recepce,u bazénu,i na pláži. Na pokoji fungovala jen na balkoně.

Pláž
Pláž velká,málo lidí,vždy volná lehátka. Větrolamy. Ty se hodí,v únoru tam dost fouká. Egypťani chodí v mikině, my Češi v plavkách.Přístup do moře pozvolný,ale i z mola. Krásný podmořský život. Je tam želví zátoka,kde kareta připlavala až k pláži. Obrovský zážitek. Bazén jsme využili minimálně.Jen odpolene a to teplou vířivku,která je super. Raději jsme byli u moře.

Alena Ťokanová, 10.02.2021, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 nejlepší místo k odpočinku, zábava s našimi dětmi, zelené okolí, pokoje vždy čisté, pěkná zábava, jídlo je velmi dobré, pláž čistá,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
nejlepší místo k odpočinku, zábava s našimi dětmi, zelené okolí, pokoje vždy čisté, pěkná zábava, jídlo je velmi dobré, pláž čistá, vrátíme se znovu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobře

Strava
dobré jídlo

Služby hotelu
tip top

Pláž
čisté a velké

Anonym, 10.02.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Madinat Coraya Jaz Lamaya Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo standradní, vynavení starší, ale funkční, čistota pokoje v pořádku

Strava
Strava nás překvapila nejvíc, na podobných dovolených v obdobných hotelích jsme byli již hodněkrát, ale shodli jsme se, že v tomto hotelu se vařilo nejlíp. Jídlo bylo velice dobré, výborně připravené, skvěle ochucené a rozmanité. Na oběd i večeři byl výběr z evropské i arabské kuchyně, pizza a těstoviny, večer gril venku, různé čínské speciality na pánvi wok, ryby a mořské plody, přílohy každý den zpracované jiným způsobem

Služby hotelu
Hotel nabízí celkem hodně vyžití pro děti i dospělé, v této době přísných opatření koronavirových opatření byly některé atrakce uzavřené (např. bruslení) a některé časově omezené (akvapark funguje jen od 14:00 do 16:00), ale i tak bylo stále co dělat a díky malému množství hostů jsme na tobogánech nikdy nezažili fronty, v jídelně dostatek volných stolů, ve vyhřívaném bazénu dost místa, na pláži lehátka v prví řadě kdykoliv během dne.

Obsluha v barech, restauraci i u bazénu milá a příjemná, jsou asi rádi, že vůbec někdo přijel. Okolní hotely jsou zavřené úplně.

Pláž
Na pláži jsou bohužel kamínky, úplně vpravo u krámků je kus pláže téměř bez kamínků, dva dny jsme byli tam. Do vody se dá jít i přes molo, taky řešení , ale není moc vhodné pro malé děti. Nakonec jsme zjistili, že když se dáme u pláže vpravo, dojdeme na pláž vedlejšího hotelu, na kterou se také může a tam je přístup do vody super a hned za bojkami krásné korály s rybkami.

Monika H., 09.02.2021, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8 Byli jsme spokojeni.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Někteří měli lepší pokoje.

Strava
Spokojenost

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Nevyužívali jsme ji, do moře jsme chodili z mola, vlez do vody byl z pláže na boty do moře.

Josef Fiala, 09.02.2021, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)