Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Zájezd se nám líbil. Rádi bychom sem jeli znovu. Nelíbilo se nám jednání CK, že nás neupozornili, že oproti plánu nebude zpáteční let...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám líbil. Rádi bychom sem jeli znovu.

Nelíbilo se nám jednání CK, že nás neupozornili, že oproti plánu nebude zpáteční let přímý, ale přes Hurghadu.

Nebyly jsme také příliš spokojeni s egyptským delegátem od CK. Tvrdil, že nemáme jezdit na výlety nabízené hotelem. Že CK má vlastní a všude bude česky hovořící průvodce. Navíc s CK je výlet lépe zabezpečený. Koupili jsme si výlet replikou faraónské lodi. Jak se ukázalo, jeli jsme stejným mikrobusem jako klienti cizí, v mikrobuse na nás místní mluvili anglicky. Teprve na lodi jsme skoro náhodou narazili na česky mluvícího pověřence, ale ten nám jen řekl, že až budou nějaké aktivity, posádka nás na ně upozorní a někam se zašil. Takže kdybychom nerozuměli anglicky, byly bychom nahraní.

Jinak výlet tou lodí byl pěkný, šnorchlovali jsme s průvodcem (zase angličtina), viděli jsme i obrovskou želvu a mořskou krávu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydlí se v jednopatrových blocích v krásné kvetoucí zahradě s živými ploty z vonící bazalky. Kolem hotelu je jen poušť s horami v pozadí. To se nám zdálo fajn. Hotel nabízí za mírný poplatek dopravu za nákupy.

Všechny pokoje mají terásku nebo balkón a myslím, že ze všech je alespoň trochu vidět na moře. Denně uklizeno, doplněna pitná voda atd. Na pokoji je televize, malá chladnička a trezor.

Venku dva bazény a jeden pro děti. Bazén se třemi tobogány má vyhřívanou vodu.

Strava
Vždycky jsme si našli něco, co nám chutnalo. Například kuličky falafel, musaku, čerstvý sýr s rajčaty. Prvé dva dny jsme občas nebyli nadšení, ale pak jsme usoudili, že hlavní kuchař asi dohlížel na přípravu opulentní silvestrovské hostiny a vařil někdo méně zkušený. Na Silvestra byla úplně neuvěřitelná hostina. Stoly se prohýbaly množstvím rozmanitých a nádherně naaranžovaných chuťovek i hlavních jídel. Na terase nabízeli čerstvě grilované ryby, jehně, krůtu, kuřata, křepelky...mimo to bylo spousty ovoce a krásných i chutných zákusků. Od toho dne se nám jídlo zdálo většinou chutné.

Velmi hezká byla návštěva hotelové restaurace.

Služby hotelu
Personál velmi milý, komunikativní a často vtipný. Velmi hezky se chovali k dětem. Nikdo nenatahoval ruku, že chce bakšiš. Zahradu stále někdo opečovával a i ostatní prostory byly pravidelně uklízené. Všude byly volně dostupné automaty na nealkoholické nápoje, u barů se podávaly místní alkoholické. Kdo chtěl, mohl si dát také pivo nebo víno.

Co se týká animátorů, něco bylo dobré (třeba dopolední cvičení). Už jsme ale zažili lepší zábavu. Občas to také animátoři flákali. My am ale stejně jeli hlavně kvůli moři.

Samostatnou kapitolou byl Silvestr. Docela dlouhé bylo představení nacvičené s dětmi rekreantů, pak břišní tance, pak dlouho tombola, pak zas něco jako břišní tance... Hezké, ale pro Evropana moc dlouhé. Navíc bychom si rádi zatančili třeba nějakou latinu místo toho pasivního koukání, ale s tím se tam nepočítalo. Také nám před půlnocí nerozdali nic na přípitek! To nás hodně udivilo. Zato byl pak ohňostroj.

Prostě hezké místo, milí lidé, ale Silvestr už asi příště jinde :o)

Hotel má také něco jako kliniku (to jsme nezkoušeli) a lázeňské centrum. Využili jsme masáže a byla velká spokojenost.

Také je zde potápěčská škola.

Pláž
Pěkná, čistá. Moře opravdu průzračné. I v mělké laguně bylo možno pozorovat rybky, ale nejhezčí šnorchlování bylo z mola. Korálový útes zde tvoří jakýsi schod, takže se vznášíte na hladině kousek nad nádhernou korálovou zahrádkou a všude kolem vás je spousta ryb. Za touto plošinkou útes padá prudce do hloubky asi 6 - 12 metrů (alespoň podle plánku, který visí v potápěčském centru. Pro děti zde staví mělký bazének (prý asi jen 25 cm s dekoracemi a prolézačkami na téma piráti. Zatím jsme to viděli rozestavěné.

Anna H., 20.01.2019, Datum pobytu: 29.12.2018 - 9.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 1,4 Celkové shrnutí? Jedna velká katastrofa, kdybychom měli na to se soudit, tak se s cestovní kanceláří určitě soudíme, s touto cestovní...

  • 1 Ubytování
  • 3 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Celkové shrnutí? Jedna velká katastrofa, kdybychom měli na to se soudit, tak se s cestovní kanceláří určitě soudíme, s touto cestovní kanceláří jsme letěli naposled, ještě, že jsme byli v tomto hotelu pouze dva dny, protože CK Vás nechá bydlet ve špíně a v humusu a pak Vám s klidem napíše, že oni jako cestovní kancelář nepochybili ! Delegát Vám lže do očí, s takovým jednáním jsme se nikdy nesetkali, lhal nám i o druhém hotelu, do kterého jsme se přemístili, tvrdil nám, že je ten samí jako tento, druhý hotel byl oproti tomuto pohádka. Je mi líto lidí, co tam museli zůstat týden, já bych brečela, jak želva........

S Invií jsme jako vždy spokojený, zájezd jsme kupovali v Rumburku a paní se snažila, jak mohla, takže za to opravdu díky, jsme rádi za takové lidi, po zkušenosti z uváděné cestovky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto příšerné, což dokazují fotky. Peřiny a polštáře byli pouze narovnané nikoliv převléknuté, všude špína, sprchový kout - zatvrdlá špína, ze záchodu vytékala moč, brouci, záchod od exkrementů od cizích hostů neuklizený, fén s kterého lezou kabely naprosto nebezpečný, komoda všude zatvrdlá špína, na balkoně vajgly, jídelna špína, záchody u jídelny - exkrementy na zdi i s toaletákem, před jídelnou opět špína nebylo zameteno snad několik týdnů !

Nakonec jsme spali tak, že jsme spali v oblečení a ani jsme se nesprchovali než nás přemístili do jiného hotelu....

Strava
Srovnání z ostatních dovolených opět pro nás strašný, ovoce fíky, maso ryba a kuřecí křidélka na kterých není maso, brambory a těstoviny, jediný co bylo dobré byli dezerty a sladké pečivo. All inclusive za nás žádné spíš plná penze, jelikož v odpoledních hodinách měli být tzv. "snacky" jo byli jednou, opět sladké pečivo, co zbylo ze snídaně......

Služby hotelu
Žádné, program žádný nefungoval, měli být různé akce nic takového nefungovalo, měl jezdit na pláž autobus nejezdil.... Pokud toto řeknete delegátovi přesvědčuje Vás o tom, že všechno funguje, zřejmě jsme asi slepí a hluchý, ještě z Vás udělá blbce stejně tak jako CK !!

Pláž
Ta by byla krásná, ale musel by se hotel aspoň trošku starat, sklo, plasty, spálený pes, rozbitá lehátka, všude bordel, nevlezli bychom ani do moře, člověk neví na co šlape.....

Vladek L., 18.01.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Faraana Heights

Byla tato recenze užitečná? Ano (11) Ne (0)

18 fotografií

Celkem: 8,6 Slušný,úslužný personal.NEČEKÁNA spropitne.Snaží se při obědě nebo večeři přinest pití.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Slušný,úslužný personal.NEČEKÁNA spropitne.Snaží se při obědě nebo večeři přinest pití. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto.REkonstruovane pokoje.Letos měl náš pokoj asi 50m čtver.,s výhledem na moře.Škoda ,že není WIFI na pokoji.

Strava
Pestrá,lahodná dostačující.Večer se venku grilovalo .

Služby hotelu
Škoda ,že není vyhřívaný bazen,spolehali jsme na teple moře ,ale to po 8 letech nevyšlo.

Pláž
Čistá upravená.

Anonym, 18.01.2019, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Seas Hostmark Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,6 Bohatý výběr jídel, velký animační tým, krásné a čisté prostředí hotelu, který neustále buduje a vylepšuje resort. Při našem pobytu byl...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bohatý výběr jídel, velký animační tým, krásné a čisté prostředí hotelu, který neustále buduje a vylepšuje resort. Při našem pobytu byl za pár dní zbořen málo využívaný bar a vytvořeno brouzdaliště pro nejmenší děti napojené na dětský bazén. Dětský a vedlejší bazén v zimě vyhřívaný na 27 st. Výborné služby na neskutečnou cenu. Oceňuji i jen 6 min. trvající cestu z letiště a skvělé umístění hotelu sousedící s nejdražšími komplexy, které mají luxusní a udržované okolí. Ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standartní pokoje již něco pamatují a věřím, že i ty v budoucnu dostanou nově vybavení. Vše bylo funkční, jen šatní skříně by si zasloužily nové dveře.

Strava
Velmi bohatý výběr a nesmírně ochotný personál v kuchyni i na place

Služby hotelu
Výborné, nebyl problém s výměnou pokoje hostů, kteří měli pokoje na pravé straně, která je ve stínu. Neustále je hotel s okolím vylepšován, za náš pobyt byl v několika dnech rozšířen dětský bazén a jídelna, postaven nový záhon u pláže a navezen plážový jemný písek. Všude velmi ochotná obsluha.

Pláž
Písčitá, pro děti pozvolný vstup na pravé straně, ochranné sítě neumožňují dětem pozorovat žádný mořský život. Je ovšem vše zcela bezpečné, vstup do hloubky označují natažené ochranné kruhy, které neplavce mohou zachytit. Na pláži je dozor. Pro dobré plavce je vhodný vstup přes molo nebo u vedlejší veřejné pláže po schodišti. V zimě se místní, kterých je v hotelu min. polovina nekoupou a jsou jen u vyhřívaného především dětského bazénu. Na pláži je zcela volno.

Anonym, 17.01.2019, Datum pobytu: 2.1. - 16.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Palm Resort and Aqua Park (Hurghada)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,6 Krásná dovolená, už máme zaplaceno i na léto 2019

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, už máme zaplaceno i na léto 2019 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu nás ubytovali na druhý konec hotelu, daleko od všeho, hned druhý den jsme se stěhovali blízko moři a bazénu, hezký a tichý pokoj.

Strava
Chuťově výborné, dost věcí se opakovalo, mohlo by být více zeleniny, ale každý si vybral, pizza, hranolky, maso, ryby, směsy, dokonce i jiné kuchyně (evropské). Přijeli jsme o pár kilo těžší :-D

Služby hotelu
Nemám výtky

Pláž
Písek, 3 vstupy do moře, přes korál z pláže, ze vzdálenější pláže s pískem a přes molo, doporučuji boty do vody, dokonalý podmořský svět, želvy, dugong, rejnoci, muréna, rybičky a nádherný korál.

Anonym, 17.01.2019, Datum pobytu: 2.7. - 14.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Equinox Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

18 fotografií

Celkem: 8,8 Spokojenost.Vse bez problémů, pokoj uklizeny, denne doplnovana balena voda na pokoj, k dispozici čaj, cukr, konvice na pokoji.Pokoj by...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost.Vse bez problémů, pokoj uklizeny, denne doplnovana balena voda na pokoj, k dispozici čaj, cukr, konvice na pokoji.Pokoj by zasloužil rekonstrukcí.. nebo alespoň pořádně vydrhnout koupelnu a alespoň natřít dveře v koupelně.Za peníze co jsme zaplatili jsem spokojená.. Jen malá výtka ještě k balkónu..nizke zábradlí a ještě stupínek u zábradlí takže pro děti hodně nebezpečné.Byli jsme v druhém patře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a za nízkou cenu dostačující.

Strava
Bez výhrad, velký výběr vseho

Služby hotelu
Animační programy Super, jak pro děti tak dospele.

Pláž
Cista,hezká.

Michaela Staníčková, 16.01.2019, Datum pobytu: 4.1. - 13.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,8 Super dovolená. Nejspíše se sem jeste nekdy behem zimnich měsíců vrátíme

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená. Nejspíše se sem jeste nekdy behem zimnich měsíců vrátíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekne, čisté, dostačující

Strava
Vyborna strava. Pestrá obrovsky výběr a rozmanitost.

Služby hotelu
Dle nabidky hotelu

Pláž
Čistá krasna s moznosti snorchlovani hned u hotelu coz je super.

Romana Zvolánková, 16.01.2019, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel jsme navstivili s pritelkyni v prvni polovine ledna a celkovy dojem je pozitivni. Cistota, lokalita hotelu, personal je na dobre...

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsme navstivili s pritelkyni v prvni polovine ledna a celkovy dojem je pozitivni. Cistota, lokalita hotelu, personal je na dobre urovni, se zajezdem jsme byli velmi spokojeni, domu jsme odjeli opaleni a odpocati. Jedine, co bych asi vytknul jsou vady all inclusive stravovani - viz. nize Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kdyz jsme prisli na nas pokoj, tak nas ohromila jeho velikost. Pokoj se sklada ze vstupni chodbicky, kde je velka skrin na hadry a zrcadlo, velka manzelska postel s dalsi mistnustkou, kde jsou skrine a sejf. Za manzelskou posteli nasleduje prepazeni, kde je pohovka s velkou moderni TV. Aby toho nebylo malo, tak jsme meli dokonce velky balkon se sezenim pro 4 lidi s vyhledem na bazen a samozrejme i zachod s koupelnou, ktera byla nadherna, kamenna. Meli jsme k dispozici prostorny sprchovy kout a vana, 2 umyvadla, proste luxus. Nemuzu vytknout nic. Sice kdyz jsme prvni den pouzili sprchu, tak jsme meli ucpany odpad od predchozich hostu, ale problem jsme nahlasili a rychle se vyresil, takze palec nahoru pro udrzbare. Hluk zadny nebyl a mohli jsme klidne spat, mistnost se dala perfektne zatemnit. 10/10

Strava
Asi nejslabsi clanek celeho hotelu. Pri prijezdu dostanete mapku a seznam s bary, bufety a restauracemi, ktere maji ruzne oteviraci doby a kvalita jidla se take lisi. Meli jsme zaplaceny all inclusive.

Snidane: Byla otevrena snad od 5/6 az do 11, cehoz si cenim. Za fresh pomerancovy dzus ke snidani se uctuji 2 Eura, ostatni piti je v cene. Na snidani jsem mel skoro kazdy den palacinky, ktere byly vynikajici. Pecivo bylo take dobre, ale ze syru ani ze salamu jsem si nevybral. Mliko melo hodne divnou chut, jinak ok. Na snidane jsem se vetsinou tesil.

Obedy: Tady to zacina byt zajimavejsi. Za jakekoli lepsi jidlo si musite celkem dost zaplatit v ramci 5 - 25 Euro a zdarma jsou levna jidla. Na vyber mate z ruznych restauraci. Prvni den jsme zkusili Italii. Caesar salat dobry, pizza priserna, nedala se jist. Ve vsech restauracich dostavate k hlavnimu jidlu odhadem 12 beznych hranolek jako prilohu a to si nedelam srandu, takze chute jsou nevyvazene. To i na letisti v Hurghade v Burger Kingu jsme dostali k obycejnemu cheeseburgeru 4x vetsi porci hranolek nez v tomto 5* hotelu. Nejlepsi ze vseho byl tunakovy salat, ktery si muzete dat v Mexicke restauraci, ten nam moc chutnal.

Vecere: V hlavni restauraci se daji jist samotne hranolky. Vsechny kurata, hovezi na ruzny zpusoby nejsou moc dobry. Pokud chcete do jine restaurace - napr. Svycarsko, Mexiko, Finz, tak si musite v urcenych hodinach behem dne udelat rezervaci. Velmi me zklamala rybi restaurace, ktera nabizela v ramci all inclusive ty nejlevnejsi a nejbeznijsi ryby. Za lososa, krevety nebo humra si musite tucne priplatit 10 - 30 Euro.

Celkovy dojem ze stravovani mam takovy, ze na vsem strasne moc setri a to se take podepise na kvalite jidla, ktera je v pomeru cena/vykon sice vporadku, ale jinak bych hodnotil tak 6/10.

Služby hotelu
Personal velice ochotny a na muj vkus az moc pratelsky a nekdy i vtiravy. Se vsim se Vam snazi pomoct a vyhovet. Mozna u nekterych jedincu postradam profesionalitu, ale jinak je personal na velice dobre urovni. Drtiva vetsina sice neumi dobre anglicky a dorozumivani je rukama nohama se vselijakejma jazykama, ale da se to vpohode.

Co se tyce vyletu, tak se pokuste smlouvat. Diky smlouvani muzete usetrit treba 10 Euro vpohode :) Vylety jsou organizovany a perfektni. Vrele doporucuji Luxor a Quad Tour. Vylety hodnotim 10/10, sluzby hotelu celkove 9/10.

Pláž
Cista, spousta lehatek, ciste rucniky, piti, jidlo, 10/10.

Anonym, 16.01.2019, Datum pobytu: 8.1. - 15.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme s hotelem spokojeni .Jediné co vytknout je Wifi,které nebylo bezplatné,což jsme zažili poprvé na takové dovolené.Někteří lidé...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme s hotelem spokojeni .Jediné co vytknout je Wifi,které nebylo bezplatné,což jsme zažili poprvé na takové dovolené.Někteří lidé si koupili na letišti kartu ,ta ovšem nešla použít. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo dobré.Vybavení by chtělo obnovit.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Čistá, bez problémů.

Jan P., 16.01.2019, Datum pobytu: 29.12.2018 - 9.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)