Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Pobyt splnil očekávání. Neurazil ani nenadchnul.

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt splnil očekávání. Neurazil ani nenadchnul. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v apartmánu patří k nejhoršímu dojmu. Problematicky využitelný sprchový kout a klimatizace.

Strava
Strava kvalitní avšak jednotvárná. Velmi dobře zajištěné zásobování nápoji.

Pláž
Pláž OK, poslední dva dny znečištěné moře a jakýsi obtížný hmyz, prý písečné blechy.

Anonym, 21.05.2019, Datum pobytu: 8.5. - 18.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vše bez problémů,dokonce Egypťan Antony hovoříc česky.Jen si zvyknout na Rusy , chovají se tam jako by jim to patřilo.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bez problémů,dokonce Egypťan Antony hovoříc česky.Jen si zvyknout na Rusy , chovají se tam jako by jim to patřilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez chyby.

Strava
Egyptská vyhovovala, pozor na přejedení.

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Je třeba přijít co nejdříve na umístěni u moře.

Josef Novotný, 21.05.2019, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasná dovolena, není vůbec co vytknout, jeli jsme v dubnu a pocasi super!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolena, není vůbec co vytknout, jeli jsme v dubnu a pocasi super! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl opravdu luxusní, prostorný, cistounky a každý den na nás čekalo překvapeni z rucniku???? na fotkách to moc není, ale v hotelu je super aquapark kde jsou tobogany a umělé vlny na surfing:)

Strava
Bufet byl doslova obrovský, člověk neví co ma jist drive???? široký výběr.

Služby hotelu
Není Si na co stěžovat, pořádali se neustále nějaký výlety. Každý večer byla nějaká akce- živá muzika, diskotéky. Pracovníci byli moc fajn a kamaradsky a nás delegát byl nejlepsi delegát na světě! Moc mu dekujeme!!❤️

Pláž
Čistá. Bohužel jsme měli odliv, ale užili jsme si to tak i tak???? plno vodních akci pro deti

Patrik M., 21.05.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Coral Sea Holiday Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9 V Egyptě jsme byli již několikrát, v tomto hotelu poprvé. Krátce po příjezdu na hotel jsme dostali snídani, asi za hodinu jsme byli...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V Egyptě jsme byli již několikrát, v tomto hotelu poprvé. Krátce po příjezdu na hotel jsme dostali snídani, asi za hodinu jsme byli ubytovaní. Celkově jsme byli velmi spokojeni. Jedná se o klidnější místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel poskytuje ubytování v přízemních bungalovech, každý má terasu, klimatizací, trezor, nic luxusního. Pokoje jsou však velké, čisté, úklid se provádí denně, výměna ručníků dle potřeby, denně k dispozici balená voda. Resort je dobře udržovaný, hodně zeleně.

Strava
Strava je velmi chutná, naprosto dostatečná. Velký výběr pečiva, zákusků, denně dostatek zeleniny, ovoce, nápojů. Personál je ochotný, příjemný.

Služby hotelu
Jednou za pobyt lze využít zdarma , po předchozí rezervaci, dopravu do Hurghady a zpět (odpoledne nebo večer). Návštěva Hurghady je trochu uspěchaná, na nákupy moc času není. V hotelu je malé nákupní centrum, lékárna, masáže , lékař - nic z toho jsme nevyužili.

Hotel má dva bazény, udržované, u velkého je bar, kde si můžete dát kávu a studené nápoje.

Slunečníky, lehátka i osušky jsou k dispozici zdarma na pláži i u bazénů.

Pláž
Pláž je velká, krásná, písečná, denně vzorně uklizená. Lehátka jsou dost daleko od sebe, opatřená slunečníkem a proutěnou zábranou proti větru. Vstup do moře je pozvolný, po několika metrech je hloubka, na plavání ideální místo. Ke šnorchlování lze využít mola.

Věra L., 21.05.2019, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Naprostá spokojenost. Dle našeho názoru pro standardní Evropany optimální období pro návštěvu Egypta s dětmi. Teplota vzduchu stále ještě...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Dle našeho názoru pro standardní Evropany optimální období pro návštěvu Egypta s dětmi. Teplota vzduchu stále ještě snesitelná 30 - 33 st.C., teplota vody v odpoledních hodinách cca 28 st.C.

Animační programy pro děti i dospělé. Pro děti s českými animátory, které jejich práce baví.

Doprava do hotelu od letiště klimatizovaným autobusem přímo s průvodcem. Čas jízdy cca 30 minut.

Přímo v resortu možnost potápění v certifikované potápěčském centru s opravdu zkušenými a ochotnými instruktory. Náš syn (13 let) chtěl potápění vyzkoušet a "museli" jsme mu zamluvit ještě jeden, mnohem delší ponor, jak byl z toho unešený. Dětem se věnuje nejzkušenější potápěč. Instruktáž před ponorem zajištěna zaměstnankyní - rodilou Češkou, velmi příjemnou a ochotnou. Instruktor pak komunikuje anglicky a hlavně prakticky vše vysvětluje, tedy doporučujeme i dětem nad 10 let bez obav. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o starší hotel s prostornými a čistými pokoji a celkovým kvalitním a udržovaným zázemím a skvělým vyžitím zejména pro děti.

Pokud nehledáte hypermoderní, super exkluzivní hotel, bude většině návštěvníků vyhovovat. Dle našeho názoru 5* odpovídá.

V resortu naprostá čistota, noční klid začíná po 23:00 hodině, což se nám zdálo optimální.

Klimatizace na pokoji velmi výkonná, funguje i po opuštění pokoje. Úklid pokojů každodenní dle potřeby, vždy perfektní.

Strava
Strava výborná s širokým výběrem jídel pro každého, včetně masité stravy. Z logických důvodů s absencí masa vepřového. Kuchyně spíše evropská s možností návštěvy dvou tematických restaurací (plody moře a barbeque). Vynikající dezerty.

Dostatek tekutin v průběhu dne, i led vyráběli z balené vody. Voda v bazénu čistá, bez zápachu, každodenně udržovaná.

Velmi příjemný, stále se usmívající personál ve všech částech hotelu.

Služby hotelu
Jakýkoliv problém lze vyřešit přes recepci a delegáta, který uměl výborně česky, ač se jednalo o rodilého Egypťana. I nejnižší personál (uklízeči, údržbáři) umí výborně anglicky. Domluva zcela bezproblémová.

Přímo v areálu hotelu lékařská ordinace a lékárna, které mají přímé zastoupení ERV pojišťovny. Měli jsem dva drobné zdravotní problémy (alergie na slunce, drobné tržné zranění nohy) a po telefonickém vyrozumění pojišťovny vše proběhlo v řádu 10 minut. Na místě přítomen lékař v režimu 24/7, velmi příjemný a erudovaný. Vše hradila pojišťovna bez naší finanční účasti.

Pláž
Krásná prostorná písčitá pláž. Nádherné korály, vynikající oblast pro šnorchlování. Opravdu jsme osobně viděli mořské želvy, o kterých se píše v průvodcích, o dalších živočiších ani nemluvě (rejnoci apod.). Pláž v zátoce, částečně chráněná před větrem. Při větru byly větší vlny, tak akorát pro zábavu dětí, nic extrémního. Na pláži neustále přítomný plavčík. Servis u pláže v dostupné vzdálenosti.

Jana Reiská, 21.05.2019, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Čakali sme viacej komfortu, ale celkovo hodnotíme dovolenku celkom pozitívnu. Chceli sme si oddýchnuť a zohriať a zaplávať - to sa nám...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Čakali sme viacej komfortu, ale celkovo hodnotíme dovolenku celkom pozitívnu. Chceli sme si oddýchnuť a zohriať a zaplávať - to sa nám splnilo. Hotelový areál je v prekrásnom prostredí. More bolo čisté, v ktorom plávali pestrofarebné ryby. Nezabudnuteľná šnorchlovačka. Tento hotel nie je vhodný pre rodiny s deťmi. Jediný veľký negatív z dovolenky - množstvo komárov. Nielen von ale aj v izbách. Cestovná kancelária neupozornila na tento problém. Aj keď po upozornení sa hotel snažil urobiť postrek - nepomohlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na 5-hviezdičkový hotel sme čakali niečo luxusnejšie. Môžem to porovnať s naším 3-hviedičkovým. Čistota izieb v norme. Aj keď sa snažili poupratovať tak po chlapsky. Na izbu sme sa chodili len osprchovať a spať, tak sa to dalo prehliadnuť.

Strava
Raňajky nič moc. Obschnutá saláma, syr, pečivo i sladké pečivo vysušené. I keď boli tam aj ich (nazval by som pomazánky) aj jogurty, ale pohľad na tie salámy nám odobral chuť ich vyskúšať. Raňajkovali sme arabský chlieb a omelety, ktoré robili pred nami, samozrejme maslo a lekvár. Sme kávičkári ale tá káva bŕŕ´.

Obed i večera v reštaurácii už bol lepšie - dalo sa vybrať a musím pochváliť polievky mali výborné. Aj na pláži v bare chutne pripravovali kebab, šaláty i pizzu

Služby hotelu
Personál sa veľmi dobre stará o areál hotela.

Mali sme smolu, že začal ramadám, tak ku koncu služby hlavne čašníci ledva prepletali nohami. Personál ako všade, bol i veľmi príjemní i nevrelí. Aj keď sme im dali bakšiš. Peniaze zobrali a potom nás nepoznali. Myslím tých druhých.

Pláž
More i pláž boli čisté. Aj keď sa stalo, že jeden deň more priplavilo smetisko, tak plavčík zobral sieť a vyčistil ho (super chlap). Nezabudnuteľná šnorchlovačka. Tento hotel nie je vhodný pre rodiny s deťmi. Prístup do mora len z móla. Na taký veľký hotel len jedno mólo je veľmi málo. Bola tam dobrá tlačenica.

Ján M., 21.05.2019, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: The Grand

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel splnil naše očekávání. Příjemný personál, vynikající jídlo. Hezký animační program.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel splnil naše očekávání. Příjemný personál, vynikající jídlo. Hezký animační program. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl hezký. Nábytek starší.

Strava
Super strava. Velký výběr. Chutné jídlo.

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Vstup do moře pouze s obuví, hodně mělko

Renata V., 21.05.2019, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Three Corners Sunny Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkové shrnutí? My jsme byli spokojení ale kdyz někdo bude chtít nějaké zápory si pokaždé najde! Jeli jsme odpočívat a užít relax a toho...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkové shrnutí? My jsme byli spokojení ale kdyz někdo bude chtít nějaké zápory si pokaždé najde! Jeli jsme odpočívat a užít relax a toho se nám dostalo až až! Za nás paráda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je sice starší ale to tomu dodává ten správný šmrnc!

Strava
Strava každý den od rána do večera vše čerstvé a nestalo se, že by jsme na něco museli čekat nebo něco došlo! I mlsouni si zde vyberou od každého něco, nemyslím si že se najde někdo kdo by si na jídlo mohl stěžovat nebo by mohl říct, že si nevybral!! I co se týče pití, pivo vychlazené stále, džusy denně tři druhy, jinak klasika! U bazénů roznos nealka a když pikolikovy dáte nějaký ten bakšiš tak budete mít pití co hrdlo ráčí aniž by jste museli někam vstávat!

Služby hotelu
Služby hotelu bez problémů!

Pláž
Co se týče pláže - musíte přes silnici a projít protější hotel, max 10 minut.

Vstup do vody je pozvolný, písčitá pláž, není potřeba mít boty! Šnorchlovani zde nečekejte ani náhodou ale voda je čistá, žádné odpadky, bordel nenajdete! Kdo chce ležet pod slunečníkem musí už brzo ráno protože většinou kolem deváté už je vše obsazené! Co zde bylo otravné bylo neustále nabízení masáží, tetovani henou a jiných věcí! Jeden odejde a druhý přijde a málokterému stačilo říct ne děkuji!!!!

Lucie, 21.05.2019, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Pokoj 6 fotografií

Celkem: 4,8 Jsem tu druhy den a můžu říct že me vysírá par věci..jakoze frajer na baru nema od rána hloupý pivo..pak mu přivezou sud..neumí poladit...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Jsem tu druhy den a můžu říct že me vysírá par věci..jakoze frajer na baru nema od rána hloupý pivo..pak mu přivezou sud..neumí poladit pipu..pul piva vyleje do kanálu a za 3 hodky nu zase dojde..víno..cože víno? No to je jen v restauraci.. Aha takze ten kdo pije víno ma smůlu. Nikdy nikde jsem nevidel aby neměli pivo a vino na baru..základní alkoholické pití.

Nejsem náročný na služby ubytovani..a podobně ale tohle je tragedie co mi tady predvedli..ted v 16h uz mu logicky na baru dochází vše.. Uz nema ani tonic..gin dela s jakoby spritem..bar je tragedie.. Byl jsem se schválně podivat vedle v hotelich..skoro stejna obsazensot a otevreny treba az tri bary..

Za me sem uz nikdy vice Zobrazit celou recenzi

Ubytování
To,že má hotel své nejlepší za sebou chápu..ale že to má být pětihvezda..to nechápu

Strava
Jídlo absolutní průměr..ale hlady jsem netrpěl.

Služby hotelu
Stuff je v pohodě az na barmana na baru u bazénů toho člověka ta práce se.e.. Nevidel jsem snad nikdy se takhle tvariciho člověka a diky bohu jsem to neviděl sam..ale par lidi zde.

Pláž
Pláž je v pohodě.klasika Egypt..šnorchl nulový možná za reefem nebo si udelat procházku cca 1km a jit vedle do hotelu..tam je něco málo vidět..

Anonym, 21.05.2019, Datum pobytu: 20.5. - 27.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Taba, Hotel: Intercontinental Taba Heights

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel s výbornými službami

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel s výbornými službami Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Strava poněkud fádní, stále se opakovala

Služby hotelu
Výboré služby

Pláž
Plážová služba zkorumpovaná, v první linii lehátek téměř samí němci (za bakšiš) , lepší osušky (vždy nové) . Nemělo by se tam rozlišovat kdo dal nebo nedal spropitné !

Lubomír Procházka, 21.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 18.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)