Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Hotel udržovaný i když se opravovaly některé části, tak byl přesto všude pořádek, nikde se neválely žádné odpadky. Pláže čisté udržované...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel udržovaný i když se opravovaly některé části, tak byl přesto všude pořádek, nikde se neválely žádné odpadky.

Pláže čisté udržované a velmi pěkná zelená zahrada v celém areálu.

Jídelna a bary čisté včetně pohárků na nápoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dá se říct, že klasický standart, lepší úklid sprchového koutu a byl problém s toaletním papírem.

Někteří klienti (Italové) to řešili odebráním ze společných toalet v resortu.

Strava
Více zeleninových salátu, neustále nedostatek rajčat a okurek , Jinak strava pestrá pokud se jde včas na oběd i večeři, tak si vyberete v pozdním čase je to horší. Servis u bazénů i na pláži včetně restaurace OK.

Služby hotelu
Služby byly také OK.

Pláž
Pláž čistá, udržovaná dá se říct, že i dostatek lehátek a obsluha perfektní.

Zdeňka Šilhánková, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sunrise Diamond Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Velmi sa nam pacilo

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi sa nam pacilo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba trosku starsia ale fajn

Strava
Svedske stoly plus 2 restauracie, hladni sme nikdy neboli

Služby hotelu
Na cenu celkom fajn

Pláž
Plaz bola pekna a cista. Z hotela sme to mali hned cez cestu

Patrik Fedor, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Gardens

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Marsa Alam je krásná oblast, to moře nás prostě baví, ale příště určitě zvolíme jiný resort.

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Marsa Alam je krásná oblast, to moře nás prostě baví, ale příště určitě zvolíme jiný resort. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování byla nejslabší část dovolené. První tři dny jsme měli problémy s kartou od pokoje. To je přesně co chcete, když se vracíte v poledne v plavkách na pokoj se převlect na oběd s dětmi a nemůžete se dostat dovnitř. V plavkách jdete na recepci a než někdo přijde..škoda mluvit. Od výměny a přečipovani karty, po dvakrat výměnu baterek ve snimači na dveřích. Paráda, dostaneme se dovnitř. Poslední čtyři dny jsme pro změnu řešili tekoucí klimatizaci ze stropu chodby. Po nahlášení problému přišel serviceman až druhý den, kdy dítě spalo po obědě. Urazil se s tim, že teď nechci aby malyho vzbudili. Pro jistotu přišel až další den ve stejný čas. Neustale se na to chodili divat jiní zaměstnanci a pak odešli. Až dalsi den vše opravili. Takže my po celou dobu v chodbě ručníky na zemi, vody plna chodba..mrzí mě, že jim to teče, ale ja si tam s rodinou jedu odpočinout a ne řešit nějaké zavady.

Strava
Jídlo bylo rozmanité, chutné. Nejvice se nám libila možnost povečeřet i na pláži v BBQ. Nebyl tam takovy blazinec jako v hlavní restauraci.

Služby hotelu
V hlavní budově chybí klimatizace, čekání po příjezdu na pokoj tak bylo za trest.

Aqua park hezký, i když nese známky stáří. My využili dětskou část. Vím, že větší děti už sem nechtěli, ale zase na velke skluzavky a tobogany je.teď se ptám Javora, nevezme to a když ho donutí,bude pořád marodit a OCR...to řekl otevřené nahlas naprosto vážně a všechny zadre... pustit, až od 10let.

V resortu se nachází velmi příjemný doktor, který nám pomohl hned ze začátku s křečemi v břiše a po zbytek dovolené jsme měli klid.

Pláž
Krásná hotelova pláž s mírným vstupem do moře a s všudypřítomnymi barevnými rybkami. Krasa. Z jedné strany ohraničené rozsáhlým koralem kolem ktereho stojí za to si zašnorchlovat. K vidění je nespočet druhů ryb, rejnoci, želvy. To je prostě zážitek.

Jana P., 15.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 9.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,4 Dovolená pro nenáročné

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pro nenáročné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj je standardně vybaven, vše potřebné je na něm k dispozici - lednice, trezor, klima, vysoušeč vlasů, TV, atd. Personál každý den pokoj uklízel a zanechal milou pozornost vytvořenou z ručníků. Chodby a společné prostory byly rovněž pravidelně uklizené.

Strava
Jídlo bylo chutné, vybrat se dalo vždy. V čem vidím menší nedostatek tak asi v malém výběru ovoce a dezertů. Absenci jsme pocítili také v možnosti udělat si horký nápoj po obědě. Obsluha se snažila v jídelně udržovat pořádek, jakmile člověk dojedl, hned nádobí odnesla. Co bych vytkla tak byly potravinové balíčky v rámci celodenních výletů a také pozdní večeře po návratu z výletu na hotel - v tomto je velká nespokojenost, kdy po návratu z Luxoru se na nás tvářili, že na ni snad ani nemáme nárok. Když jsme se usadili v jídelně, kde nás z recepce poslali, tak nám nakonec donesli pár plátků okurky a rajčete, 2 ks pečiva a k tomu několik koleček salámu a sýra.

Služby hotelu
Služby hotelu vnímám jako standardní, například při odletu v ranních hodinách jsme se vůbec nedočkali odnosu kufrů k recepci.

Pláž
V Egyptě jsem již byla několikrát a tak pláž u tohoto hotelu hodnotím jako zatím nejhorší - hlavně co se týká údržby.

Dagmar N., 15.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jolie Beach Resort Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jeden z nejlepších hotelů, které jsem v Egyptě navštívil a to už jsem tam byl cca 11x... Komplex sice není nejnovější, ale vše upravené a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jeden z nejlepších hotelů, které jsem v Egyptě navštívil a to už jsem tam byl cca 11x... Komplex sice není nejnovější, ale vše upravené a především pokoje Swim Up room jsou skvělé... Zobrazit celou recenzi

Karel P., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: SUNRISE Grand Select Arabian Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Strávili jsme v Egyptě 7 dní a rozhodně ničeho nelitujeme a rádi se vrátíme zpátky a třeba i do stejného hotelu. Kladně hodnotíme...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Strávili jsme v Egyptě 7 dní a rozhodně ničeho nelitujeme a rádi se vrátíme zpátky a třeba i do stejného hotelu. Kladně hodnotíme ubytování, stravování, pláž, prostory bazénu, ochotu hotelového personálu ale i personálu společnosti, která nás zabezpečovala výlety po okolí. Jedinou nevýhodu jsme spatřili v ranním odletu z Prahy. Čekali jsme přes pět v hotelovém Lobby, než se vyklidí naše pokoje (Check-in: 14:00, Check-out: 12:00). Aspoň víme pro příště. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto skvělé. Všechno uklizené, ustlané, voňavé. Hotelová služba uklízela klidně každý den, bylo to na nás. Klimatizace na pokoji je v těchto destinacích základ.

Strava
Široký výběr jídla formou bufetu, každý si přišel na své. Jídlo zabezpečené opravdu celý den, od snídaně, přes svačiny u bazénu, obědy, další svačinu a večeři. K tomu samozřejmostí nápoje.

Služby hotelu
Naprostá vstřícnost a ochota s čímkoliv pomoci. Spokojenost.

Pláž
Hotel měl vlastní pláž a bazén. Dostupnost od našeho pokoje asi minuta chůze. Spokojenost.

Jiří K., 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Sea Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 TIP: ak chcete dobrý servis treba dávať ľudom peniaze, zoberte si $ bankovky pretože v ich kultúre ste len chodiaca peňaženka. Egypt sa...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
TIP: ak chcete dobrý servis treba dávať ľudom peniaze, zoberte si $ bankovky pretože v ich kultúre ste len chodiaca peňaženka. Egypt sa za 10 r. nikam neposunul čo sa turizmu týka. Vodu Z vodovodu v žiadnom prípade nepiť, ani zuby si v nej neumývať aj napriek tomu že nám bolo povedané že to je ok, riskujete črevné problémy. Nádherný koralový útes. Ak máte radi schody tak je ich tam dostatok :) nám to neprekážalo. Komplex ako celok rozľahlý a penký, možnosti ala carte reštaurácií. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V porovnaní s hotelmi po svete možem povedať že táto izba bola jedna z najhorších. Vymeniť nám ju po sťažnosti nevymenili, nakoľko sme nenároční dalo sa to prežiť. Miesto výmeny nám izbu ešte raz upratali a dali nám novú chladničku nakoľko stará bola nefunkčná. Klimatizácia sa nedala regulovať maximum alebo nič. Balkónové dvere boli zabezpečené skrutkou z vonku a trezor sa dal rukou vybrať zo skrine.

Strava
Strava ok, opakovala sa, ale dalo sa vybrať, koláče a sladké dostatok, káva a čaj neobmedzene, sladké nápoje cez obsluhu. Keď ste dali kuchárovi $ urobil vám extra peknú a chutnú porciu. Inak bufetové stoly, pečivo... Jediná výtka na zemiaky ktoré boli každý deň tvrdé zdali sa nedorobené. Čo sa týka obsluhy nič moc, dostali sme 1.5 dcl pohar vody, alebo napoja raz za ranajky,obed,večeru čo bolo v tom horku dosť málo. Opať za $ obsluhovali aj opakovane, alebo ich trebalo stále upozorňovať, toto platilo pre 9 z 10 čašníkov, po čase sme zistili že tam boli aj nejaký ochotní čašníci. Ala carte reštiky super naozaj, z časti zadarmo z časti treba platiť niekde maju menu zadarmo až na konci treba dočítať celé a treba sa rezervovať 24h vopred na recepcii.

Služby hotelu
Voda za barom 0.5 litrové flaše- stále s dojmom že ich otravujem s požiadavkou na vodu v 40 stup.teplotách, opať platí treba im dať $ a hneď sa ku vám budú správať inak a s úsmevom. Obsluha dosť pomalá občas neochotná $$$. Po týždni na hoteli sa to zlepšilo asi sme rozdali už veľa $. Najlepšie si nakúpiť vody a džús v obchode a mať na izbe po ruke. Upratovanie prebiehalo ok, večer a v noci sa už nedá kúpať či už v bazéne a ani ísť na pláž.

Pláž
Pláž je piesková do vody sa ide po móle, voda hneď hlboká a všade naokolo nádherný koralový útes množstvo rýb na pozorovanie. Plavčíci v pohode, keď niečo utopíte nemajú problém skočiť do vody a vytiahnut $. Šnorchlovanie odporúčam, útes bol dokonca krajší ako ten na ktorý sme išli mimo hotela- na fakultatívny výlet.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 21.7. - 4.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: The Grand

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolenka bola super.Užili sme si ju,oddýchli si a,zabavili sa.Celkom mile prekvapenie aký sú tam všetci láskavý a usmievavý.Prostredie...

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola super.Užili sme si ju,oddýchli si a,zabavili sa.Celkom mile prekvapenie aký sú tam všetci láskavý a usmievavý.Prostredie je super tiež. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba na prvý dojem nič moc ale tak nemôžme očakávať luxus za taku nízku cenu aku sme mali. Izba zodpovedala tomu čo bolo odfotené na internete aj keď z iného uhla a preto to možno na internete vyzeralo lepšie.Ale po 2 dňoch sme si na izbu už zvykli. Pokojová služba bola super posledne dni nám aj robila všelijaké obrázky z uterákov čo nás vždy veľmi potešilo☺ Občas sa stalo že nám nevymenili osušky ale hneď ako sme zavolali nám ich doniesli.

Strava
Strava v hoteli bola hrozna.Mali sme síce all inclusive ale v tom hoteli sme nenali ani poriadne čo zjesť.Samé sladké pečiva a koláče,sladké nápoje a len ryža. Strašne málo mäsa a keď bolo tak surové.Ryby mali veľa kosti a raz nam dokonca dali len samú masť.Ovocie len nakrájané aj to len jablká a pomaranče. Boli sme aj na pizzu za mňa v pohode.Drinky na pláži strašná bieda.Zadarmo len cola whisky abo vodka sprite a iné. Jahodový kokteil abo iný za príplatok 3 až 5€. Určite doporučujem zmeniť stravu v hoteli.

Služby hotelu
Hotel čo sa týka služieb zabodoval u mňa najviac.Personál bol strašne milý,usmievavý a veľmi pracovitý. Keď si dačo potreboval vždy tu bol niekto kto ti pomohol. Za mňa úžasné ☺

Pláž
Prístup k pláži bol dobrý dalo sa prísť z niekoľkých strán. Pláž je dosť veľká,čistá a nijako ma neobmedzovala. More bolo super malo obvykle 27°C čo mne vyhovovalo. Bazén bol super tiež tak akurát na opaľovanie. Hlbka bola malá 1,30m a teplota 25°C ale inak všetko dobré.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná dovolená a skvělý relax.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená a skvělý relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a dostatečně vybavené pokoje, terasa s výhledem do zahrady.

Strava
Strava pestrá a chutná, stále doplňovaná, velmi milá obsluha.

Služby hotelu
Perfektní služby, dělají maximum pro pohodlí hostů, a animátorský tým na profi úrovni, výživné fitness lekce a vybavená posilovna k dispozici zdarma. Krásný večerní program - show, tanec, kino, Beach party....

Pláž
Přístup do moře pozvolný, mělko, ideální na relaxační povalování ve vodě. Šnorchlování možné jen z mola, pokud není silný proud.

Zuzana, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Club Magic Life Sharm el Sheikh Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Velka spokojnosť s dovolenkou

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velka spokojnosť s dovolenkou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Utulna a vždy upratana.Veĺmi dobre

Strava
Strava kvalitna vždy dostatok

Služby hotelu
Spokojnosť

Pláž
Vynikajuca

Stanislav Soták, 15.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 12.8.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Siva Sharm Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)