Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Super

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.10.2018, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená super

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, úklid každý den a pitná voda vždy doplněna.

Strava
Velký výběr jídla

Služby hotelu
Pokoje čisté a úklid a doplnění vody každý den. Internet na recepci - horší připojení .

Pláž
Pláž a vstup do moře písečná.

Michaela, 12.10.2018, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Caesar Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 3,8 Na to, že v Egyptě jsme ve 4* nebyla poprvé za tuto cenu, tak opravdu musím říct, že obrovské zklamání. Po dohodě s delegátem jsme měnili...

  • 2,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Na to, že v Egyptě jsme ve 4* nebyla poprvé za tuto cenu, tak opravdu musím říct, že obrovské zklamání. Po dohodě s delegátem jsme měnili hotel. Při objednání zájezdu nám bylo řečeno, že pokoj je poslední, ať se moc dlouho nerozhodujeme. To samozřejmě sdělili i našim ostatním spolucestujícím. Tudíž jsme čekali resort plný lidí a krom restaurace jsme skoro nikde nikoho neviděli.

Byli jsme v půlce září, kdy je normálně ještě sezona, ale zde to vypadalo, že vše ulehlo ke spánku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nečekali jsme luxus, ale ani ne toto. Špinavá koupelna, plesnivý závěs od sprchového koutu, vodu jsme se báli pustit, jelikož jsme mysleli, že nám kohoutek zůstane v ruce. Na stolku u umyvadla bylo zaschlé mýdlo tak cca měsíc neuklizené.

Strava
V den příjezdu byl na výběr brambory, kaše rýže, fazolová omáčka a zeleninové saláty. Venku se připravovalo kuře, které nebylo ničem ochucené a tak trošku nedodělané. To nás opravdu zarazilo. To co bylo na večeři, bylo další den k obědu. Opravdu velmi malý výběr!!!

Služby hotelu
Rezort je obrovské bludiště. Směrnice téměř žádné. Vše kolem uschlé, žádná zeleň. Působilo to tak trošku depresivně, když kolem nikde nic není ani člověka nepotkáte a bloudíte a hledáte restauraci.

Při výměně pokoje byli recepční velmi nepříjemné, co se nám jako nelíbí a muselo se přímo udat důvod proč. Když se řeklo, že během noci vypadaly prkna z postele, tak se divně podívali a začalo se trošku něco dít.

Žádná hudba ani lehátka u bazénu. Na pláži sem tam občas něco potichu pustili. Animační programy na bodu mrazu. Ráno chodila ''animátorka'' že je aquagym, ale tím to skončilo a nic se nedělo. Večerní tanečky v amfiteátru byly tam mizerné, že i místní odcházeli

Pláž
Pláž byla jediná super. Krásná dlouhá písčitá pláž. O kousek dál byly korály a v hloubce po kolena se už dali pozorovat krásné rybičky.

Michaela J., 12.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Magawish Village & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 7,6 Krásná dovolená..Jen nám trvalo se zorientovat v hotelu s výtahem,který poskytoval 3 možnosti východu a v obrovském komlexu.K moři to...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená..Jen nám trvalo se zorientovat v hotelu s výtahem,který poskytoval 3 možnosti východu a v obrovském komlexu.K moři to bylo poměrně daleko,ale stálo za to.Personal , animátoři delegát, číšníci - naprosto skvělí, galantní, starostliví.Zato Rusové , tvořící nejpočetnější část rekreantů se chovali jak zvířata, řvali, naprosto všude pili lahve alkoholu - i v jídelně ,neuměli uhnout, pozdravit, rušili průběh cvičení i klid v jídelně. A to bez vyjímky pohlavi.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté , standartní, bez okazalostí, jak jsme si přály.Ale do hotelové restaurace to bylo pár minut a pak odtud ještě delší cesta na pláž.Pokoj obyčejný s maličkatým balkonem. Byl vyhovující s dobrou klimatizací i když byly vidět známky delšího používání. Úklid základní a ani za bakšiš jsme se nedočkaly nějaké změny nebo dokonce ručníků složených do tvaru zvířátek.

Strava
Strava výborná, rozmanitá, personál naprosto vynikajici. Bez bakšiše se o nás úžasně staral a ochotně obstaral i to, co nebylo součástí běžné nabídky.

Služby hotelu
Problém byl v hotel.baru s nápoji v rámci all inclusive.Něco bylo zdarma, něco ne a například míchané drinky all inclusive byly dost ubohé jak složením tak i sortimentem.Ale když jsme -právě díky nepřehlednosti a špatnému dorozumění se s mladým barmanem -měly problém a chtěli po nás peníze za drinky co jsme si objednaly v domnění,že jsou zdarma, manažer kteremu jsme vše vysvětlily se velmi omlouval, účet stornoval o po celou dobu pobytu se zajímal, zda jsme spokojené a něco nepotrebujeme.

U

Pláž
Pláž daleko od ubytování.,ale velmi pěkná, cista, zajimavě kaskádovitě řešená.Moře krásné a čisté.

Ilona E., 12.10.2018, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Boli sme celkovo spokojní, určite by sme tento hotel odporučili a navštívili znovu

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme celkovo spokojní, určite by sme tento hotel odporučili a navštívili znovu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Aj keď je to starší hotel, izba bola čistá, každý deň upratovaná, denne výmena uterákov, dopĺňanie fliaš s vodou

Strava
Strava bola pestrá, každý mal možnosť výberu počas raňajok, obedov, večerí a ľahkého občerstvenia počas dňa v reštaurácii, aj pri pláži. Takisto bola dostatočná ponuka rôznych nápojov

Služby hotelu
Hotel poskytoval rôzne výlety, denné animačné programy /Aqua gym, tanec, volejbal.../, večerná disco pre deti, potom každý deň rôzne vystúpenia.

Personál bol ochotný a úslužný

Pláž
Pláž bola super, čistá, priamo pri hoteli s pozvoľným vstupom, možnosť plávania, šnorchlovania

Anna Škodáková, 12.10.2018, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 8,6 Výborný

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Obrovské izby veľmi pekne zariadené s veľkým balkónom čistota nemôžem si vôbec sťažovať

Strava
Bolo množstvo reštaurácií ala carte zdarma, na obed ste kľudne mohli ísť aj bez objednania na večeru sa už muselo objednať... Každý si vybral na co mal chuť... I keď tie ich koreniny aspoň pre mňa neboli moc chutné ale úplne sa v pohode dalo vybrať

Služby hotelu
Personál úplne super vysmiaty aj keď vždy čakali disko na egypt úplne normálne, tak o co ste ich požiadali splnili hodnotím úplne kladne

Pláž
Na to množstvo ľudí čo tam bolo ubytovaných som absolútne necítila nejaký nedostatok priestoru, lôžok, keď sme chceli lepšie miesto ale náš tam bolo 8 osôb tak ráno sa vždy musel jeden obetovať a obsadiť lehátka, ale to len preto lebo nás bolo veľa a chceli sme byť pri sebe

Zita M., 12.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 9.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená se nám líbila, resort útulný né moc veliký, což bylo bezva. Skvělé jídlo a bezvadná obsluha, jediné co bych vytkla byl přístup...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, resort útulný né moc veliký, což bylo bezva. Skvělé jídlo a bezvadná obsluha, jediné co bych vytkla byl přístup do moře. Je to vhodné pro rodiny s menšími dětmi. Z pláže jdete do moře, kde je větší laguna, při přílivu se dá i plavat. Když z laguny vylezete, je voda asi po kotníky a jdete zhruba asi 200 m do otevřeného moře. Je to vhodné spíše pro šnorchlování a né plavání, je zde hodně korálů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování nemám co vytknout,dostali jsme nakonec úplně nejlepší pokoj, co jsme mohli. Příjemní a usměvavý pokojský.

Strava
Výborná, velký výběr a skvělá obsluha.

Služby hotelu
Služby byly bezvadné, jenom moc neumějí česky, takže dobrá angličtina.

Pláž
Pláž byla čistá, né přeplněná.

Kamila Gregarová, 12.10.2018, Datum pobytu: 19.9. - 28.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Blue Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 V Egyptě jsme byli poprvé , popravdě jsme čekali něco málo víc. Hotel pěkný, čistý. Čistota bazénu byla trochu horší, stále docházelo k...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
V Egyptě jsme byli poprvé , popravdě jsme čekali něco málo víc. Hotel pěkný, čistý. Čistota bazénu byla trochu horší, stále docházelo k výkalům místních obyvatel, kterých bylo moc a neuměli se chovat civilizovaně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré.

Strava
Tento hotel má jednu velkou výhodu a to , že má dvě restaurace. Jednu restauraci pro místní obyvatele a druhou pro Evropskou klientelu. Strava byla podprůměrná , každý den to samé ať byl oběd či večeře.

Služby hotelu
Standard.

Pláž
Pláž u tohoto hotelu není na šnorchlování a moře zde je velice zakalené.

Radek P., 12.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 9.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Caesar Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Personál hotela bol slušný a príjemný. Izba bola čistá a každodenne uprataná. Jedlo bolo rozmanité chutné. Pláž bola čistá a nebol...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Personál hotela bol slušný a príjemný. Izba bola čistá a každodenne uprataná. Jedlo bolo rozmanité chutné. Pláž bola čistá a nebol problém nájsť si prázdne lehátka. Každý večer bol pripravený večerný zábavný program s ktorím sme boli spokojní. Zobrazit celou recenzi

Gabriela B., 12.10.2018, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 dovolená se nám moc líbila

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená se nám moc líbila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
starý nábytek ,ale uklizeno i bez bakšiše

Strava
dalo se vybrat ,celkem vše bylo chutné---ale z ovoce jen cukroví meloun a pomeranče

Služby hotelu
všichni usměvaví a ochotní

Pláž
nádherná ,prostorná--krásné šnorchlování,hodně všelijakých rybiček a krásné korály

Ludmila K., 11.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 8.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Lotus Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622