Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, vše OK

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, vše OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný a prostorný. Každý den ukizený.

Strava
Dobrá, bylo z čeho vybírat.

Služby hotelu
Na hotel jsme přijeli v 7hod, ubytovali nás v 10.30hod, jinak vše OK.

Pláž
Tento hotel má 2 pláže. Obě čisté, dobře přístupné. Voda čistá.

Zdeňka Barešová, 25.05.2020, Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel luxusní, skvělý

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel luxusní, skvělý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, každý den uklizeno, doplňen minibar

Strava
Není co vytknout, skvělý výběr

Služby hotelu
*****

Pláž
Čistá, menší ale postačující, skvělé pro děti

Kateřina Šulcová, 26.04.2020, Datum pobytu: 7.3. - 14.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Jeden z nejlepších hotelů v Egyptě.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jeden z nejlepších hotelů v Egyptě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, na Egypt výborné.

Strava
Bez připomínek. A to jsme nároční.

Služby hotelu
Personál až na vyjímky přátelský a nevtíravý.

Pláž
Dobrý vstup i lagun. I pro děti.

Martin Andrlík, 30.03.2020, Datum pobytu: 29.2. - 11.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hotelux Oriental Coast (ex Sentido Oriental Dream)

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Báječná dovolená, ale bohužel vzhledem k situaci ohledně koronaviru o tyden zkrácená. Z 15 dnů jsme tam tedy strávili jen jeden, zato...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená, ale bohužel vzhledem k situaci ohledně koronaviru o tyden zkrácená. Z 15 dnů jsme tam tedy strávili jen jeden, zato úžasný týden! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu jsme byli již podruhé, podruhé v pokoji superior. Byli jsme spokojeni, bylo denně čisto, uklizeno, denně jsme dostali vodu na pokoj.

Strava
Jídlo výborné, ke snídani jsem si dávala vaječné omelety nebo sladké palačinky. K obědu i večeři byla spousta zeleniny, výborná rýže, těstoviny. A vynikající dortíky!

Faraonova pomsta nás ani letos nepostihla.

Služby hotelu
Letos jsme využívali hojně služeb animátorů, tým byl perfektní! Denně jsme cvičili jógu, strečink, hráli tenis a volejbal. Také jsme využili hotelový vnitřní bazén a koupili si masáž,ktera byla dokonalá..

Pláž
Pláž čistá, krásná. Moře v březnu na mne ještě studené, ale hodně lidí se koupalo. Mne stačilo jen sedět u břehu a pozorovat tu nádheru. Někdy šly vidět že břehu i ryby.

Romana S., 30.03.2020, Datum pobytu: 11.3. - 25.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 velmi dobrá poloha a my jsme si užili náš pobyt tolik, velmi přátelský a ochotný personál.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrá poloha a my jsme si užili náš pobyt tolik, velmi přátelský a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 29.03.2020, Datum pobytu: 6.3. - 13.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Coraya beach je pro nás nejlepším hotelem v Egyptě. Velmi útulný a absolutně čistý. Personál je velmi přátelský. Z zálivu je sen, z...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Coraya beach je pro nás nejlepším hotelem v Egyptě. Velmi útulný a absolutně čistý. Personál je velmi přátelský. Z zálivu je sen, z letiště se do hotelu dostanete za 7 minut. Personál čte všechna přání na očích a snaží se ji splnit. Velmi pěkná jídelna Zobrazit celou recenzi

Anonym, 29.03.2020, Datum pobytu: 3.3. - 15.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Po příjezdu na hotel sme čekaly do 10h než nám dají pasku na ruku,už sme nemohly na snídani-v letadle sme nic nedostaly jako to bylo...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Po příjezdu na hotel sme čekaly do 10h než nám dají pasku na ruku,už sme nemohly na snídani-v letadle sme nic nedostaly jako to bylo dřív.Delegat vypisovat termíny a hodiny v které tam bude,čekala jsme neprisel,volaly jsme -vymluvil se,nebyl to čech tudíž cesky moc nerozuměl, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super,hezké čiste,Jen mínus byl v tom že jsme měly jet na letiště v den odletu v 17:00h a pokoj nám končil v 12:00-musely sme si doplatit za 3 hodiny navíc cca 20dolaru ,bez jídla!za jídlo dalších 15euro na osobu! Další 2 hodiny čekat na recepci

Strava
Strava dobrá velký výběr všeho.

Služby hotelu
Komunikace s recepci hruza ,některým nebylo rozuměl jak matlaly jazyky,Wifi je tu za poplatek ne jak bylo psáno zadarmo!!

Pláž
Pláž dobrá,čistá,jen ty němci si tam už v 7 rano daly ručník.

Barbora D., 28.03.2020, Datum pobytu: 11.3. - 18.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel se mi líbil, personál milý a ochotný, na pokojích bylo čisto

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se mi líbil, personál milý a ochotný, na pokojích bylo čisto Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přiměřené ceně zájezdu, čisto.

Strava
Strava byla dobrá, pouze tím, že hotel byl před zavřením v důsledku pandemie, byla trochu omezená, ale chutná.

Služby hotelu
Služby hotelu na úrovni, pouze špatný přístup do moře, asi 1 km vody po kotníky, teprve pak se dá plavat, nebo přístup z mola také stejně dlouhého.

Pláž
Špatný přístup do moře, vody po kotníky, až asi po 1km možnost plavání. Pláž čistá

Olga Ziková, 28.03.2020, Datum pobytu: 8.3. - 15.3.2020
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Blue Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)