Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Zaměstnanci jsou skvělý. Mnohokrát jsem se styděla za Čechy.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Zaměstnanci jsou skvělý. Mnohokrát jsem se styděla za Čechy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu omšelé.

Strava
Furt jsem jedla. Moc dobré.

Služby hotelu
Všichni se snaží vás na něco nalákat. Na druhou stranu je to za pár kaček.

Pláž
Úžasná. Plavali jsme s želvpu i delfíny.

Tereza P., 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (2)

Celkem: 7,6 Super dovča bez dětí. Do hotelu můžou osoby starší 16 let.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovča bez dětí. Do hotelu můžou osoby starší 16 let. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Připlatili jsme si pokoj s přímým vstupem do bazénu a to nemělo vůbec chybu. Na pokoji vše.. Tv, set na kávu a čaj , lednice.

Strava
Řekla bych typická egyptská. Ale vždy se dalo vybrat. Vynikající polévky, hovězí vždy měkké, kuřecí, krůtí, ryby. Rýže, brambory, těstoviny. Spousta sladkého a ovoce. Na pláži dělají pizzy, na baru u bazénu sendviče.

Služby hotelu
Vždy skvěle uklízeno. Všichni byli příjemní a usměvaví.

Pláž
Pláž krásná, velké deštníky , lehátka taky v pořádku. Nejslabší je tady moře. Velký odliv, musí se jít dobrých 300 m , aby se dalo zaplavat. Jsou potřeba boty do vody a molo není k dispozici.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 22.7. - 2.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Caves Beach Resort Hurghada

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Bohužel jsme přijeli v den, kdy žralok zaútočil na turistu, proto nás celkem mrzi, že jsme nemohli snorchlovat v moři. Laguna je ale...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel jsme přijeli v den, kdy žralok zaútočil na turistu, proto nás celkem mrzi, že jsme nemohli snorchlovat v moři. Laguna je ale skvělá a i tam jde podmořský život objevovat. Dále nas velice zaskočilo, když se na pláži objevil cizinec, kterého spacifikovala tamní ochranka a spoutaneho odvedla pryč, nikdo nam k tomu žádné informace nepodal. Od té doby jsme nesměli ani mimo naši vyhrazenou pláž. Nebýt těchto nehezkych situaci byla by to úžasná klidná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani super, každý den hezky uklizeno s prekvapenim na posteli. Hotel čistý a opravdu udržovaný.

Strava
Strava pestrá na vyber mnoho jídel jak k snídani , obědu tak i k večeři. Nebylo nic co by nam nechutnalo, kazdy den neco noveho a velice chutneho.

Služby hotelu
Hotel fumgoval tak jak měl vsechno v pořádku.

Pláž
Jak jsem jiz psal výše, kvuli útoku zraloka se na more nesmelo stale vysela vlajka w nezbývalo nic jineho než užívat v laguně . Voda byla rano suprova odpoledne uz jako kafe, horké kafe. Ale super. Kazdy den volna lehátka ciste ručníky na plaz jsme take měli.

Alena, 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Blue Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7,8 Dovolená ok, užili jsme si to

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená ok, užili jsme si to Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj ok, ale uklízeč mohl občas uklidit i balkon

Strava
Strava dobrá, ale každý den se opakovalo to samé

Služby hotelu
Hotel ok

Pláž
pláž celkem čistá, ale moře bylo teplý jak kafe

Petr M., 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Caesar Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkový dojem z dovolené je dobrý. Delegát vstřícný, nabídl několik výletů a aktivit. Využili jsme výlet do Luxoru, úmorná cesta(ale...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je dobrý. Delegát vstřícný, nabídl několik výletů a aktivit. Využili jsme výlet do Luxoru, úmorná cesta(ale kvalitní klimatizový autobus), ale stálo to za to. Doprava z a na letiště v pohodě na čas. Místní animátoři se snaží (různé soutěže pro děti i dospělé, aquaerobic v moři, cvičení u bazénu, možnost si zahrát volejbal), večer nejdříve program pro děti pak pro dospělé, případně diskotéka, tématické večery např. arabský (arabská večeře, břišní tanečnice). Wifi free pouze v lobby (hodně pomalá), jinak rychlejší připojení za poplatek. Trezor na pokoji zdarma. Bohužel chybí nabídka balené vody zdarma. Bar u recepce otevřený 24 hod, lze kdykoliv si bez potíží napustit vodu či jiné nealko do PET láhve. V nabídce allinclusive pouze rozlévané lahvové místní pivo (nic moc chuti) navíc většinou teplé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle očekávání, ubytování odpovídá době vzniku resortu, chtělo by zrekonstruovat, ale všude čisto. Na pokoji jsme potkali jen pár mravenců takže v pohodě. Klimatizace fungovala dobře.

Strava
Dostatek, každý si vybere. Základ vždy stejný, pokaždé něco přidáno pro změnu. Dostatek zeleniny, ovoce menší výběr (na snídani zelený meloun + hroznové víno; pak vždy výběr z 1 druhu ovoce, pomeranče, banány, hrušky, hroz.víno). Tradičně výborné zákusky.

Služby hotelu
Perzonál ochotný, snaží se, ale očekává "bakšiš". Na pláži a u bazénů neustále někdo nabízí masáže, výlety, potápění ...Nevýhodou je, že služby na pláži (bar + vrácení osušek) fungují do 17,00 hod, bazény do západu slunce max 18,30 hod. Zahradníci bohužel zalévají zřejmě odpadní vodou, která zapáchá. Pokud jste po větru, tak je to dost cítit, ale zřejmě "recyklují" vodu a nepoužívají jak u nás na všechno pitnou.

Pláž
Menší, čistá, přístup do moře kamenitý (vhodné boty do vody). Večer u mola kotví lodě. Lehátek dostatek, vždy je nějaké volné.

Jana D., 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, byli jsme okouzleni a moc spokojeni. Klidně bychom se tam vrátili někdy znovu.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, byli jsme okouzleni a moc spokojeni. Klidně bychom se tam vrátili někdy znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý ale útulný pokoj s televizkou, balkonem s výhledem částečně na moře, pěkná koupelna. Klimatizace fungovala, ale žádný zázrak to nebyl.

Strava
Velmi rozmanitá, ale stejně si pak najdete to, co vám nejvíc chutná a to pak jen trochu obměňujete. Jednou byla taková "předváděčka" venku před jídelnou byli stánečky s krásně nazdobenými talíři, vykrajovaným ovocem, grilovaným masem atd. Ochutnali jsme i kraby. Výborné byly zákusky. Dávali jsme si pozor na vodu, aby nás nepostihla "faraonova pomsta" a nepostihla. Někdo nám tam říkal, že v tomto hotelu dělají led z balené vody. Moc jsem tomu nevěřila, tak jsem si to většinou dávala bez ledu, občas jsem zapomněla, ale nic se mi nestalo. Nicméně náš delegát nám na začátku nabídl, že si od něj můžeme koupit Anatol, kdyby nás to chytlo, protože normální léky na to nefungují. Naštěstí bez problému.

Služby hotelu
Všichni velmi milí a ochotní, usmívali se, číšníci u barů komunikativní, ale ne vlezlí. Občas tam chodili nějací "bossové" a číšníky tam pěkně pérovali, takže šlapali jak hodinky. Pracovní podmínky pro ně asi nic moc, makali tam od rána do večera každý den. Lidi nabízející různé masáže, výlety atd. byli, ale když jste je odmítli, už to moc nezkoušeli. Zajímavé je, že tam téměř všichni včetně domorodců mluví lámanou ale srozumitelnou češtinou. Animátoři byli skvělí, na večerní animační programy jsme chodili, byli jsme i na vodním aerobicu, bylo to fajn :-)

Pláž
Ta byla úžasná. Hodně jsme četli, že v Egyptě jsou nejčastěji moře se vstupem z mola, kde hrozí velké vlny a častý zákaz koupání. Tady to nehrozilo. Je to taková "zátoka" s pozvolným vstupem do moře, koupali jsme se každý den. Když si ráno přivstanete, můžete při šnorchlování vidět malé rejnoky, někdo říkal, že viděl i malé žraločky. Jinak na šnorchlování ideální, spousta korálů, krásných barevných ryb, krabů... boty do vody nejsou potřeba, ale já jsem třeba při šnorchlování omylem kopla do korálů a trochu si rozsekla nohu.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byli jsme velmi spokojeni. Prostě Bomba.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Prostě Bomba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše příjemné. Všude čisto. A personál velmi příjemný.

Strava
Moc dobrá.

Služby hotelu
Vše perfektní na jedničku.

Pláž
Bazény +1 moře nádherné a šnorchlování ůžasné.

Aleš Machačný, 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jaz Solaya (ex. Sol Y Mar)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 S dovolenou jsme byli spokojeni, byla podle očekávání.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni, byla podle očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve starším menším hotelu. Na pokoji vše funkční, jen klimatizace dělala občas hlasitější zvuky než by měla, ale na dovolenou jsme nejeli kvůli pokoji, takže se dalo přežít. Uklízeč uklízel každý den a cca ob den nám dělal zvířátka a jiné tvary z ručníků. Ručníky byly několikrát za pobyt měněné a toaletní papír stále doplňován a i s ním si uklízeč dával práci a dekoroval ho :). Když čtu předchozí recenzi opravdu jsme nezkoumali zda bylo povlečení měněno, nebyla ani potřeba. Peřina klasická slabší (nebylo to prostěradlo).

Strava
Snídaně výborné, obědů a večeří se člověk asi přejí, ale tím že si dá každý den vše. Zeleninových salátů menší výběr spíše zelenina oddělena a salát jste si udělali sami. Vždy několik druhů ovoce toho bylo více než v jiných hotelech v Egyptě. Každý den nárok na 1,5L vodu v PET a pokoj, dále nápoje na barech kde Vám samozřejmě nalili i vodu a byli ochotní vodu dolít i do lahve. Servírované nápoje u obědů a večeří nebyli úplně dobře vymyšlené, ikdyž personál opravdu lítal, občas se muselo velmi dlouho na nápoje čekat.

Služby hotelu
Žádné jsme nevyužívali.

Pláž
Korál, který je vidět z mola je opravdu nádherný a druhů ryb vidět spousta. Laguna je velká po celé délce pláže, ale vody v ní bohužel málo jak to v Egyptě bývá, ale i tak v ní byly místa kde se dalo zaplavat.

Michaela L., 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Flamenco Beach & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Byli jsme moc spokojeni. Jedna z nejkrásnějších dovolených.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni. Jedna z nejkrásnějších dovolených. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, každý den uklízeli, osušky měnili na požádání, velice milý personál, ochotný.

Strava
Jídlo nám všem chutnalo. Obzvláště jejich dortíčky a zákusky byly vynikající. Bohužel faraonova pomsta (průjem) jednoho z nás postihla :-( Myslím že právě po těch dortíčkách.

Mimo hotel jsme jídlo neochutnali, takže nemůžeme posoudit. Obsluha opět velice ochotná, milá.

Služby hotelu
Ocenili jsme trezor na pokoji. Jen co se týče animátorů jsme byli velice zklamaní. Pouze jedna slečna co dělala aqua gym to dělala pořádně.

Pláž
Pláž jedna z nejkrásnějších v Marsa Alam, čistá, lidí tak akorát (pouze hoteloví turisté) nikoho dalšího na naši pláž plavčíci nepustili, ani ze sousedního hotelu. Voda čistá, pokud bylo moře klidné, když byly velké vlny, samozřejmě se naplavilo pár řas.

Romana H., 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkově zřejmě byl hotel v minulosti ve vyšší kategorii.Některé úpravy v současné době narušují pobyt rekreantů

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově zřejmě byl hotel v minulosti ve vyšší kategorii.Některé úpravy v současné době narušují pobyt rekreantů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v průměrné kvalitě

Strava
v uspokojivé kvalitě i množství

Služby hotelu
Ne, vždy dokonalá vstřícnost a ochota při obsluze ve venkovních občerstveních

Pláž
není co vytknout, dostatek lehátek , slunečníků, výměna osušek v pohodě

Ladislav Straka, 13.08.2018, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622