Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 4,2 Celkový dojem z celé dovolené nebyl spatny, výlety a krásy more vykompenzovaly nemalé nedostatky hotelu.

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z celé dovolené nebyl spatny, výlety a krásy more vykompenzovaly nemalé nedostatky hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na přepsání stacilo, ale pokud se chcete vykoupat, tak ve studené vodě. Až po nekolikatem si stezovani na recepci hotelu, začala téct voda vlazna.

Strava
Jídlo dobre

Služby hotelu
Pokud nemáte problem, všechno je fajn. Jakmile řeknete, ze se vám něco nelíbí recepční děsně neochotny a protivny.

Pláž
Pláž byla podle očekávání, jak je napsáno, na žádné velké plavání to nebylo z důvodu korálů, ale s tím se počítalo, takže jsme zklamáni nebyli

Jitka F., 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Báječná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení trochu starší, ale služby vše vynahradily. Úklid, služby v pořádku. Zahrady, pláž, okolí bazénů pravidelně udržované. Čisto.

Strava
Chutná, snídaně trochu jednotvárné, ale jinak dostatek zeleniny, dobré ryby...

Služby hotelu
V pořádku. Neměli jsme žádný problém. Příjemné bylo vědět, že u hotelu je klinika s česky hovořícím personálem. Na štěstí jsme je nepotřebovali.

Pláž
Pláž čistá s obsluhou až k lehátku. Šnorchlování přístupné z mola.

Lenka, 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkem to nakonec ušlo, ale překvapila nás změna hotelu....

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkem to nakonec ušlo, ale překvapila nás změna hotelu.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré

Strava
Strava výborná. jen s vínem byl trochu problém...

Služby hotelu
OK

Pláž
Nechtěli jsme molo, ale se změnou hotelu jsme se s ním museli smířit. Bohužel. Moře celkem ušlo, ale podle informací od známých u Taj mahalu bylo daleko lepší

Karel Repka, 16.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 12.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Red Sea Taj Mahal Resort (ex. Al Nabila Grand Makadi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Prosím pozor, CA predáva hotel Stella Di Mare Beach Resort and Spa a predá vám niečo iné, resort je rozdelený na 2 hotely - hotely Stella...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Prosím pozor, CA predáva hotel Stella Di Mare Beach Resort and Spa a predá vám niečo iné, resort je rozdelený na 2 hotely - hotely Stella Di Mare Garden Resort a Stella Di Mare Beach Resort...

Beach Resort je 0m od mora, Garden Resort je cca 300-400m ak bývate v budovách najbližie k moru, ak nie, tak aj 700m, na to nás bohužiaľ nikto neupozornil! Pravidelne chodí autobus, ale z recepcie hotela (údajne každých 10min.). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex je obrovský, neskutočné množstvo bazénov a budov, bývali sme vo väčšej izbe, nábytok bol starší, TV ani nefungovala, minibar sme nemali (nepotrebovali sme). Inak obrovská terasa aj izba, sprcha aj vaňa, 2 oddelené postele.

Strava
Strava výborná, vždy bolo z čoho vybrať a snažili sa obedy a večere obmieňať. Myslím, že si každý vyberie. (ak je niekto celiatik alebo alergik, boli ochotní mu pripraviť jedlo špeciálne pre neho). Pri každom bazéne bol nejaký snack.

Služby hotelu
Upratovanie bolo denne, aj keď podlahu zrejme iba zametali, neumývali, uteráky však menili každý deň, aj posteľné prádlo.

Personál veľmi ochotný, ľudia milí, všetko vždy upratané, či už v reštaurácii alebo vonku.

Pláž
Pláž obrovská, súkromná, starali sa o ňu, uteráky aj ležadlá zadarmo, vrátane slnečníkov. More čisté, občas odliv, ale z móla sa dalo kúpať vždy.

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená se mi líbila, odpovídala ceně.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi líbila, odpovídala ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, pravidelně uklízeli.

Strava
Ùměrný výběr jídel, problém s výběrem alkoholu. Víno pouze k jídlu a lihoviny místní se zvláštní příchutí. Vodu na pokoj si musíte sami nosit. Voda z baru na pokoji je zpoplatněna. Balíček na cestu domů/ letiště/ musíte nahlásit den předem na recepci. Delegát nás neinformoval !!!!

Služby hotelu
Služby laxní... nejlépe za baxiš. Při odjezdu nikdo nepomohl s kufry. Hezké animační programy.

Pláž
Hezká, osušky čisté bez problému výměny. Dostatek lehátek. Doporučuji obuv do vody.

Miloslava V., 16.04.2019, Datum pobytu: 27.3. - 10.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Spokojenost po všech stránkách

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost po všech stránkách Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita velmi dobrá, i když roky používání jsou znát, zejména v koupelně.

Strava
Pestrá strava, chutná, perfektní personál. Vždy doplňováno, i před koncem doby stravování. Jen trochu více ovoce

by neškodilo. Jinak spokojenost

Služby hotelu
Celkový dojem velmi dobrý, personál vstřícný, ochotný.Jen vznikl problém při cestě zpět na letiště, pozdní příjezd

autobusu do našeho hotelu,problémy na letišti s personálem při odbavení a tím zdržení odletu letadla do Prahy o 30 minut.

Pláž
Pláž každý den upravená, při nižším počtu ubytovaných dostatek lehátek, matrací, osušek i slunečníku. Dobře fungoval i bar, včetně donášky. Moře čistě, pěkná místa s korálem, vhodné na potápění i plavání.

Dobroslav Marek, 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Velmi kvalitní hotel, služby na vysoké úrovni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi kvalitní hotel, služby na vysoké úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Není co vytknout, pravidelný úklid ,čistota pokoje, celkově velmi dobrý dojem.

Strava
Strava pestrá, kvalita stravy výborná. Ze strany vedení hotelu kontrola tak, aby bylo vše bylo Ok.

Nutno poznamenat ,velká výhoda, možnost návštěvy restaurací A la Carte.

Velmi dobré : Asijská, americká, mexická.

Služby hotelu
Velmi kvalitní

Pláž
Pláž čistá stále uklizená,lehátek dostatek,u plážového beru žádná fronta.

Dušan N., 16.04.2019, Datum pobytu: 24.3. - 3.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Royal Makadi Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená se nám líbila, byli jsme v dubnu 2019 (příjemné teplo, některé dny bylo větrno, moře chladnější). Personál ochotný, snaží se...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, byli jsme v dubnu 2019 (příjemné teplo, některé dny bylo větrno, moře chladnější). Personál ochotný, snaží se domluvit i česky, prostředí klidné, hezký odpočinek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování slabší, měli jsme pokoj v přízemí a byl celkem tmavý, starší místy oprýskaný nábytek, služby "pokojského" neodpovídaly bakšiši (za dva dolary nedoplnil ani toaletní papír a dal nám jen jednu lahev vody,...). Postel pohodlná, na TV jde naladit Očko :)

Strava
Výběr menší, ale vybrat se dá, chuťově výborné, hodně sladkých dezertů, české popisky, grilování na terase, lehký oběd na pláži (hranolky, mini pizza, zeleninový salát a kousek masa) - v poledne úplně stačí. Přístupné kávovary defacto všude.

Služby hotelu
Hned u hotelu jsou různé krámky se suvenýry, oblečením, čaji, kořením, prodejci kamarádští. V areálu je i lékárna. Animátorské programy někdy dost otravné, ale aktivnější návštěvníci třeba ocení...kousek od resortu je garáž se čtyřkolkami, majitel umí snad všechny jazyky (domluvíte se s ním vpohodě česky), super výlet do beduínské vesnice s jízdou na velbloudech, i když to nebylo přes CK, vše vpořádku, určitě doporučujeme.

Pláž
Přístup k pláži přes silnici, ale je to kousek, u silnice vždy hlídač hlídal provoz. Pláž písčitá, vstup do moře pozvolný, krásné korály, plno rybiček, hezký rozhled, přímo na pláži bar, wc, nějaké stánky se suvenýry.

Lucie B., 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Aurora Oriental Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 AŽ NA PŘÍSTUP K MOŘI NEMÁM PŘIPOMÍNEK, ALE KAŽDÝ JEDE K MOŘI KVŮLI MOŘI...…..PLÁŽ HROZNÁ

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
AŽ NA PŘÍSTUP K MOŘI NEMÁM PŘIPOMÍNEK, ALE KAŽDÝ JEDE K MOŘI KVŮLI MOŘI...…..PLÁŽ HROZNÁ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
UBYTOVÁNÍ NEMĚLO CHYBU

Strava
sTRAVA DOBRÁ, ALE V TURECKÝCH HOTELÍCH LEPŠÍ

Služby hotelu
NEMÁM PŘIPOMÍNEK

Pláž
PLÁŽ HROZNÁ, VSTUP POUZE NA JEDNOM MÍSTĚ, JINAK KAMENY A VODA PO KOTNÍKY. kvůli PLÁŽI UŽ BYCH TAM V ŽIVOTĚ NEJELA !!! ANI ŠNORCHLOVAT SE NEDALO, Z MOLA PŘI VĚTRU NEBYLO MOŽNÉ SESTOUPIT, A VÍTR FOUKAL KROMĚ 3 DNŮ STÁLE

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkový dojem? Krásná dovolena, příjemný odpočinek a hezké (občas i vtipné) zážitky. Doporučuji !!!! Co se tyče počasí tak bylo akorát -...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem? Krásná dovolena, příjemný odpočinek a hezké (občas i vtipné) zážitky. Doporučuji !!!!

Co se tyče počasí tak bylo akorát - občas vitr,sluničko každý den, voda v bazénu osvěžující-vůbec ne studená !!!!-moře totéž...Na recepce všechny příjemní, usmívavé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektně !!!! Na pokoji žehlička, prkno, konvice, lednice, trezor, denně doplňovaní vody, kafé Nescafé, cukru, čaje a t.d.Pokoj prostorný, koupelna velká.Balkon se stolkem,pohodlným křeslem a lehátkem. Super !!!!

Strava
Rozmanitost strav. !!!!! Maso, ryby - každý den něco chutné a zajímavé....Super !!!!! Každý si přijde na své......

Chutné polevky-kremy, maso, ryby, sladké - vše ok.

Mají dobré víno, pívo - chutnalo nám.Čičník byl hotov se rozkrájet aby nám vyhověl -taky dostal od nás občas poděkování :)

Služby hotelu
Úklid pokoje probíhal denně. Doplňovaní toal.papiru, sprch. gelu, šamponu, denně výměna ručníku, povlečeni a atd.-není co vytknout. Vše v naprostém pořadku.Mužeš se domluvit i na čase úklidu- uklízeč bez problému se přizpůsobí a ještě poděkuje :))

Pláž
No, plááááž....Těžko hodnotit....Všechny lehátka byly obsazené rusakamy už od brzkého raná.... Byla jsem na pláži ráno 6:30 - v prvních řadech, bliž k vodě neměla jsem šanci najit volné lehátko - jedině někdy zezadu.....I to ne vždy....Rusáci si nechávají osušky, šatky na lehátkách po celou dobu pobytu - proto nemáš šanci si občas vůbec najit místo....Obsluha pláže měla by ke konci dne všechny ručníky, šatky sebrat z lehátek a nechat je prázdnými na další den. Ta jediná věc vše káži…..

Pláž písčitá- ani ne potřebujete boty do vody, moře čisté, voda průzračná, kolem vás plavaji rybky - krása !!!! Nedaleko krásné, dlouhé molo – da se tam potápět a sledovat nádherný mořský svět.

Olha Mishkovská, 16.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 15.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Barcelo Tiran Sharm

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)