Recenze hotelů
Egypt

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Naprostá spokojenost. Hned další rok opět sem.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Hned další rok opět sem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Všeho neustále dostatek.

Služby hotelu
Vynikající program animátorů - skvělé pro singl.

Pláž
Pláž pěkná, ale upřednostnuji bazény.

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Jolie Beach Resort Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Všechno fungovalo tak jak mělo, vstřícný přístup personálu, příjemné ubytování, velký výběr stravy, čistá pláž.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Všechno fungovalo tak jak mělo, vstřícný přístup personálu, příjemné ubytování, velký výběr stravy, čistá pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, denně uklizeno (jenom pod postelí nevytírali), našeho "pokojského" jsme potkávali osobně a neměli jsme problém.

Strava
Pestrý výběr jídel, každý den v týdnu večer jiná kuchyně (italská, německá, asijská, atd.). Snad jen výběr ovoce jsem čekala větší. Ale všeho bylo dostatek.

Služby hotelu
Cokoliv jsme potřebovali, na recepci vždy ochotně vyřídili, personál milý, vstřícný.

Pláž
Čistá pláž, lehátek vždy dostatek (a to jsme si je ani ráno nechodili rezervovat, když jsme přišli, vždycky se našlo volné a pesonál nám i pomohl volné najít). Přístup přes molo, písčítá pláž hned vedle u sesterského hotelu - tam bylo někdy na můj vkus trochu moc rušno - hlasitá hudba, animační programy.

Lenka P., 16.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velmi dobrý hotel, nejdříve jsme čekali na pokoj,na recepci po nás chtěli 40dolaru za lepší pokoj,to jsme nedali a po dvou hodinách jsme...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý hotel, nejdříve jsme čekali na pokoj,na recepci po nás chtěli 40dolaru za lepší pokoj,to jsme nedali a po dvou hodinách jsme pokoj dostáli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný, klimatizace fungovala,po celý pobyt tekla teplá voda, každý den láhev vody, čisté osušky, každý den úklid.

Strava
Jídla bylo hodně, velký výběr všeho zeleniny 3druhy masa, kuřecí, hovězí i ryby.Prilohy byly rýže, různé těstoviny, brambory . Vynikající byly zákusky krásně nazdobené a moc dobré , hodně druhů , lepší než české.Taky se dá objednat večeře italská, čínská ap.v jiné restauraci,moc dobré.

Služby hotelu
Většinou byli ochotní, často nešla WiFi,byla přetížená.Musim pochválit našeho delegáta , který nám ve všem poradil a zařídil.Jmenoval se Ahmed Gaber byli bychom moc rádi kdyby mu cestovní kancelář vyřídila velký dík.

Pláž
K pláži byla cesta krátká,bylo se na co dívat.Voda byla teplá a neuvěřitelně čistá, takže mohl každý šnorchlovat a vidět krásné rybičky.Hloubka byla jak pro děti i dospělé, pokaždé jsme měli lehátka a slunečníky zdarma a bar taky fungoval, až na pivo které se nedalo pít.Byl tam výběr limonád a káva.

Zdeňka H., 16.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: King Tut Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 cena zodpoveda ubytovaniu ,strava bola ok, Boli sme spokojní.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
cena zodpoveda ubytovaniu ,strava bola ok, Boli sme spokojní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ok.

Strava
paradna.

Služby hotelu
paradne.

Pláž
cista,stale upravena.

Lívia P., 16.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Imperial Shams Abu Soma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Odporučujem to všetkým!

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Odporučujem to všetkým! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel, ale všetko funguje ako má, hlavne keď človek dáva bakšiš, ale i bez toho v pohode

Strava
Výborná, docela prispôsobená k europskej kuchyne a naviac morské ryby a úžasný výber zákuskov

Služby hotelu
Mali sme all inclusive, koktaily na pláži - alkohol miestny/zvlášť sa to nedá vypiť ale koktaily boli fakt dobrý a pivo prekvapene dobré, animátori, hudba, karaoky, volejbal, potápanie, biliard, stolný tenis, bar pri bazéna, bar s medzinárodnou ponukou

Pláž
piesočnatá pláž, plážové uteráky na kartu, lehátka volne na pláži. Za 5 metrov koraly a ryby, parádne!

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Bella Vista Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dojem s dovolené kazí noční lety do Marsa Alam. Německé, Italské ale i Polské společnosti létají v denních časem, které jsou mnohem...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dojem s dovolené kazí noční lety do Marsa Alam. Německé, Italské ale i Polské společnosti létají v denních časem, které jsou mnohem příznivější. Odjezd od hotelu při cestě domů ve 2,15 hod je tragédie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v pořádku - servis i úklid

Strava
rozmanitá - dobrá úroveň

Služby hotelu
vše v pořádku

Pláž
pláž omezena výstavbou nové plážové restaurace

Jindřich Tippman, 16.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 12.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Gorgonia Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel na velmi dobre úrovni, pláž upravena, vhodne pro rodiny s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel na velmi dobre úrovni, pláž upravena, vhodne pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Šárka, 16.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 13.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Palace & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena byla od zacatku super, ackoliv jsem se bala kam to vlastne jedeme, byla jsem mile prekvapena kdyz sme zastavili pred hotelem. Na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla od zacatku super, ackoliv jsem se bala kam to vlastne jedeme, byla jsem mile prekvapena kdyz sme zastavili pred hotelem. Na hotel jsme dorazili v 7 rano, okamzite jsme dostali naramek a poslal nas manager hotelu na snidani, v 9 hodin jsme dostali pokoj , v nasem pripade to byl bungalov, se vstupem rovnou do bazenu. Jedinou vadu na krase vidim podlahu ktera klouze jak blazen a je to na zlomeni nohy. A jeste by si mela ck udelat fotky ktere opravdu popisuji Hawaii dream a ne Hawaii Caesar :) je v tom totiz velky rozdil. hawaii dream je nove opraveny, udelany a hezky cisty coz o Caesarovi se rict neda, ikdyz jsou hotely pruchozi, tak na Dreamu je opravdu videt ze je opraveny a zrekonstruovany. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytovani v bungalovu se vstupem do bazenu. Bungalov byl skvely, cisty, prostorny. V koupelne byl velky sprchovy proskleny kout. Celkove byl pokoj velmi utulny, klimatizace frcela jak mela, nikde zadny neporadek,vonave a ciste prostredi. Kazdy den jsme meli dve balene vody, ciste rucniky a uklizeno. Nejlepsi byla terasa se vstupem do bazenu, kde bylo opravdu moc hezky :))

Strava
Strava byla pestra, masa bylo dost od kureciho, po kachni maso, pres ruzne udelane hovezi, ryby- kazdy den jina, bud v celku, nebo obalene nebo v ruznych omackach. Opravdu kazdy si vybere jelikoz priloh bylo take hodne, k veceri delali venku tematicke vecere, a dokonce sme meli i kasi s kurecim steakem... myslim si, ze si kazdy vybere... zeleninovych salatu, a ovoce toho tam take bylo dostatek a o dortickach ani nemluvim. Pritel je narocny na stravu a zde hotel uspel na 1*

Služby hotelu
Aquapark ktery hotel nabizi je senzacni, muzou se vyuzivat oba dva jak v Hawaii Caesar tak v Hawaii dream. Celkove byl personal mily, vstricny a v zadnem pripade jak sem byla zvykla z jinych hotelu nezebrali o baksis, takze jsme jim ho radi davali i sami, za to jak se chovali. Animacni programy jsme nevyhledavali, a jelikoz jsou vedle v Caesarovi, tak sme se jich nezucastnili. Celkove je na hotelu znat ze je nove otevreny, a snazi se jak s ochotou a milym personalem, tak i sluzbami.

Pláž
Od plaze jsme nic moc necekali, ale prekvapeni! Plaz je sice strma, ale botama do vody se to vynahradi :) asi jsme meli stesti ale kazdy den jsme meli vody hodne, more bylo ciste, teple, plaz byla uklizena, lehatek dostatek, zadne rozbite lehatko ani nijak nebezpecne. Vse maji v naprostem poradku, pres den uklizeji plaz od chaluh kdyz priplujou hudba hraje a pohoda tam vladne :) jestli muzu doporucit, tak masaze na plazi, jsou naprosto uzasne a bez chyby!

Jana Papouskova, 16.10.2019, Datum pobytu: 7.10. - 15.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií