Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Punta Cana - Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 14.9. - 28.9.2018 Naprostá spokojenost. I když jsme byli varováni že do DR letíme mimo sezonu "!V období hurikánů!" nejní se čeho bát,...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
14.9. - 28.9.2018 Naprostá spokojenost. I když jsme byli varováni že do DR letíme mimo sezonu "!V období hurikánů!" nejní se čeho bát, dovolenou jsme si naprosto užili. Uznávám že jsme neměli azurové nebe bez mráčků od rána do večera jak tomu v sezóně asi bývá, ale spálit se tam člověk může i pod zamračeným nebem za odpoledne. Teploty neklesly 27°C a to včetně nocí a případných dešťových přeháněk, které netrvali déle než 30 minut přišli zpravidla jednou za 2-3 dny, teploty nepřesáhly 34°C ale to už se člověk musel schovávat, páč to pěkně štípalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo ceně. Nemáme větších výhrad. Snad vana/sprchový kout by mohly být o něco hezčí, ale nebylo to nic nechutného, prostě už měla něco za sebou. Pokoje klimatizované s balkónem výhledem na moře, nebo k bazénu, TV, mini bar, všechny zásuvky US typu v koupelně byla jedna EU typu (nevím zda je to standard). S úklidem nebyl problém, jen po návštěvě uklízečky, byla vždy klima nastavena na 10°C takže, když jste se vrátili po celém dni z výletu bylo v pokoji jak v lednici. A nečekejte nějaké kreace z ručníků s tím se fakt nezdržuji:) S obtížným hmyzem nebyl problém, jen když nám jednu noc nefungovala klima, byli jsme poštípaní od komárů. Zhruba 1/5 hotelových pokojů se průběžně rekonstruuje ale nijak nás hluk ze stavby nerusí a předpokládám že v sezóně už bude vše hotové...

Strava
Snídaně výborné (čerstvé džusy, omelety, slaninu a vafle doporučuji) . Obědy večeře průměrné. Jsem hodně vybíraví, ale vždy jsem si tam něco vybral, i když jsem musel pulty obejít třeba dvakrát. Spousta jídel nevypadala moc vábně, ale když jim člověk dal šanci mnohdy, chutnaly daleko lépe než vypadali. Je pravda že vařené brambory jim zrovna moc nešli. Zákusky zmrzliny, těstoviny super. Doporučujeme objednat si večeře v národních restauracích 4x v hotelu, máte nárok každou navštívit jednou za týden a rozhodně vám tam bude chutnat lépe než v hotelové restauraci/buffetu.

Služby hotelu
Pitná voda v pet-lahvích pravidelně doplňována na pokoj, trezor za 10 USD na celý pobit. Wifi zdarma pouze v amfiteátru dost pomalé. Jinak je možnost pronajmout si na hotelové recepci přenosný wifirouter za 7 USD/den nebo 50 USD/10dní. Recepční v pohodě ANJ slušná. Zbytek personálu i když asi rozumí mluvný pouze španělsky a domluva s nimi nejní nijak snadná... Takže opravu klimatizace jsem musel urgovat třikrát než ji opravdu opravili... personál v národních restauracích a animátoři naprosto super... Výlety se dají zajistit jak na hotelu, tak i přes místní, nabízejí vám je prakticky kamkoliv vlezete. Já ale doporučuji aby jste si výlety dohodly se slovenským průvodce Danem jeho stránky kde najdete i kontakt https://dominicantravelinfo.com/sk... S ním byli výlety podstatně zajímavější než ve skupině 30 cizojazyčně mluvících turistů a výkladem lámanou angličtinou mluvícího "Guida"...

Pláž
Pláž bez výhrad, pěkná čistá občas bylo trochu mořských řas, ale hotel je pravidelně uklízel takže nic strašného... Moře nádherně teplé, občas z pravidla po dešti nebo bouřce bylo 1-2 dny skalené. Jedinou výtku mám, u lehátek (v celém hotelovém komplexu) bylo minimum slunečníků (cca 20 ks) takže když jste se chtěli schovat před sluncem museli jste mít hodně štěstí nebo šibovat s lehátkem a hledat kde je zrovna stín :)

David K., 11.10.2018, Datum pobytu: 14.9. - 28.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6,6 Kvalitní hotel s výbornými službami, teplá voda v moři, výborná strava. Komu nevadí převážně ruská, hlučnější klientela a neočekává...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Kvalitní hotel s výbornými službami, teplá voda v moři, výborná strava. Komu nevadí převážně ruská, hlučnější klientela a neočekává šnorchlování, bude spokojen. Při ubytování v nezrekonstruovaných pokojích úroveň ubytování ***. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Několik komplexů vícepatrových umístěných v krásné zahradě. Některé nové, některé zrekonstruované. Měli jsme bohužel smůlu, že jsme bydleli ve starém. Koupelna značně "použitá", silikon vydrolený, ze stropu kapala voda z horního podlaží, což mělo za následek dostatek komárů nereagujících na český insekticid.

Strava
Pestrá, vybere si každý. Dostatek ovoce a zeleniny. Zmrzlina a nápoje celý den.

Služby hotelu
Super tým animátorů, výborná posilovna, čisté a teplé bazény s vířivkami, velké množství barů, snack na pláži.

Pláž
V našem termínu dostatek volných lehátek, pláž denně uklízeli, nicméně pár dní byla dost zanesená mořskými řasami, s čímž asi nic nelze dělat. Šnorchlování nepřipadá v úvahu, moře bez "života", voda zkalená jemným pískem, ale krásně teplá.

Luboš, 05.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel leží na super místě. Asi 20 minut od letiště a města Punta Cana. Jen nedaleko je spousta obchodů. Celý hotel je v nádherných...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel leží na super místě. Asi 20 minut od letiště a města Punta Cana. Jen nedaleko je spousta obchodů. Celý hotel je v nádherných zahradách, chovají pávi, varany, papoušky, tak je na co koukat. Celkově jsme byli spokojeni :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, ale žádný luxus. V resortu probíhají rekonstrukce, tak možná některé části budou novější. Vybavení super - ručníky, fén, lednička, kávovar,.. Každý den úklid pokojů.

Strava
Většina jídel výborná, po několika dnech ale zjistíte, že nejsou až tak rozmanitá. Mořské plody a ryby moc nečekejte, většinou na výběr tak ze 2-3. Ani výběr ovoce nebyl až tak velký, zato bylo vše zralé. Každý den si můžete rezervovat zdarma večeře v místních restauracích, na výběr je Italská (doporučuji), Mexická, Francouzská a Americká. Přes den je u pláže otevřen americký bufet. Po celý den zdarma alko i nealko všech druhů.

Služby hotelu
Na recepci velmi ochotní, domluvíte se téměř na čemkoli. Určitě využijte sporty v rámci allinclusive jako kajak, paddlesurf, šnorchlování,..

Každý den odpoledne u bazénu různé akce - soutěže, pěnová párty, nafukovací překážky,.. Několikrát za den jezdí hotelové minibusy do blízkých obchodních center zdarma. Doporučuji Juan shopping center. Ceny asi jako u nás. V hotelu je k dispozici zdarma také velmi moderní posilovna. Jinak jako měna úplně stačí USD, berou všude. Nezapomeňte nechávat dýška, všichni jsou pak milejší :) .. Z výletů určitě doporučuji výlet na Saonu! Stojí za to i v té nejdražší verzi.

Pláž
Pláž velká, široká, vždy dostatek lehátek (i u bazénu). Lehátka mezi stromy, takže se jde vždy schovat i trochu do stínu a slunečníky nejsou vůbec potřeba. Na pláži se o věci nemusíte bát, je hlídaná security. Některé dny bylo moře i pláž nádherně čisté, některé dny byly na pláži víc vyplavené řasy, ale asi 2 dny z 10 se do vody snad nedalo ani jít, jak byla hnědá a zrovna nevoněla. Ale zase tu byly i bazény :)

Tereza K., 27.09.2018, Datum pobytu: 12.9. - 22.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolenka bola super, urcite boli aj nedostatky, ale stale je to na Vas aku dovolenku si urobite Vy sami.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola super, urcite boli aj nedostatky, ale stale je to na Vas aku dovolenku si urobite Vy sami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba priestranna, 2 velke postele, chladnicka, klimatizacia. Upratovana denne, kazdy den nove uteraky, osusky, chyzna velmi mila :)

Strava
V bufete kazdy den to iste, ale bolo si z coho vybrat. V hoteli je moznost navstivit aj a la carte restaucie, len je potrebne sa vopred objednat. Jedlo bolo chutne.

Pláž
Hotel sa nachadza hned pri piesocnatej plazi, na ktorej je dostatok lehatok. Negativum mozno bolo vela rias, ktore boli vyplavene, ale personal z hotela ich pravidelne odprataval. Treba sa tiez pripravit na "obchodnikov" ktori Vam na plazi budu ponukat rozne suveniry, vylety, kokosove orechy, fotky s opickou, papagajom....

Katarína, 25.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 22.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Moc krásný resort s naprosto úžasným prostředí. Všude kam se podíváte, vidíte palmy. Oceán mění každých pět minut barvu, prostě kouzelný....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc krásný resort s naprosto úžasným prostředí. Všude kam se podíváte, vidíte palmy. Oceán mění každých pět minut barvu, prostě kouzelný. Pokoj jsme měli víc než dostačující, velmi moderní. Jídlo neskutečný! Výběr ze všech druhů mas a dobře udělané, na baru různé koktejly v rámci all-inclusive. Pláž sice pár dní byla špinavější ale to u mě neshazuje ani jednu hvězdičku, i tak to byl pohled jak z photoshopu. Co nejdřív poletím určitě znova, zatím nejlepší dovča! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherný pokoj, s nádherným výhledem na bazén. Klimatizace funguje na 100%, na pokoji lednice i televize.

Strava
Uplně super! Výběr ze všech druhu mas, spoustu pečiva.

Pláž
Nádherná, pár dní špinavá, ale i tak to mělo svoje kouzlo.

Petra Ducháčková, 24.09.2018, Datum pobytu: 12.9. - 20.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolenou hodnotíme velmi kladně. Jen příště bychom volili zájezd bez cestovky. Myslíme, že by to vyšlo stejně, ne-li lépe. Během...

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou hodnotíme velmi kladně. Jen příště bychom volili zájezd bez cestovky. Myslíme, že by to vyšlo stejně, ne-li lépe. Během dovolené jsme potkali další čechy, kteří cestovali s jinou cestovní kanceláří a jejich dovolená vyšla na 9 dní za 23. tisíc, ta naše za 29.500,- Kč a to už je trošku rozdíl. Takže hotel hodnotíme dobře a cestovku si pořádně vybírejte. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My jsme bydleli v domě (č. 2). Hned blízko byla restaurace, hlavní bazén s barem, divadlo (s wifi) a taktéž celkem blízko moře. Byli jsme naprosto spokojeni. V domě je výtah, takže to nebyl žádný problém i když jsme bydleli ve čtvrtém patře. Pokoje byli krásné, čisté. Nevýhodou byly dvě samostatné postele. Protože se jednalo o líbánky, chtěli jsme manželskou postel, ale nechtěli jsme si vymýšlet, tak se dalo vyspat i na jedné posteli společně. Koupelna byla moc hezká, nová a součástí byl sprchový kout. Trezor je za poplatek, ale zvládli jsme to i bez něj a nic nám nebylo odcizeno.

Strava
Výběr jídla byl velký, ale pro oči to moc slast nebyla a stále se jídlo opakovalo. Dle předchozích recenzí jsme věděli, že jídlo nebude nejlepší. ALE - dalo se to. Hovězí bylo tuhé, vepřové bylo suché, ryb bylo více druhů, ale měly dost kostí, takže opatrně, nejvíce se nám zavděčili kuřecím. Kdo není velký gurmán a sní vše, tak si bude libovat. Bylo na výběr i dost dezertů, zmrzliny a ovoce. Takže za nás dle známkování hezká trojka.

Služby hotelu
Recepční slušné, neměly jsme žádný problém, když nám nefungovala karta na dveře, stačilo za nimi zajít a hned bylo po problému, bez delšího čekání. Každý den, pokud jsme chtěli, nám pokojské uklidili pokoj a daly vodu. Číšníci milí, stále uklízeli stoly, takže si při jídle bylo vždy kde sednout. Pokud ale jedete na dovolenou kvůli animátorům, tak vás musím zklamat. Hry u bazénu byly stále stejné - pití piva na rychlost. U moře občas začali tančit nebo kreslili, ale dá se tomu vyvarovat. Pro toho, kdo chce mít klid, je to ráj, moc divoké to v hotelu není.

Pláž
Pláž s palmami se nachází blízko hotelu- záleží na tom, v jakém domě jste ubytováni. Na pláži byly řasy, ale pracovníci se je snažili odklízet každý den nebo obden, takže super. V moři byli taktéž řasy, ale dalo se jim vyhnout, záleželo na počasí- občas jich bylo více, občas sem tam. Moře bylo krásně teplé a mělo tyrkysovou vodu. Podle předchozích recenzí jsme věděli, že zde budou menší (větší) vlny, ale aspoň byla zábava. Pokud ale jedete s dětmi, tak nedoporučuji a bude lepší zajet na jih, kde je moře bez vln. Lehátka byly zdarma, bylo jich dostatek. Ručníky si můžete vyměnit kdy chcete, hned na pláži je stánek, kde ručníky vyměňují. Na pláži je také snack bar, pár restaurací a beach bar. Můžete si zde také zahrát fotbal v písku, volejbal nebo stolní tenis. Na jsou také sprchy a záchody. Jen buďte připraveni na to, že kolem pláže stále chodí domorodci a nabízí zájezdy, zábavu na moři, účesy, masáže, suvenýry, kokosy, fotku s opicí a nebo s papouškem. Celkový dojem z pláže byl ale krásný.

Lucie V., 20.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 16.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Velice pěkný hotel a areál. Kvůli spoustě betonových prvků areál působí zastarale, ale během pár chvil člověk změní názor a určitě to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice pěkný hotel a areál. Kvůli spoustě betonových prvků areál působí zastarale, ale během pár chvil člověk změní názor a určitě to není znát na službách ba naopak. Ve skutečnosti vypadal ještě lépe než na fotkách. Pokoje čisté, o areál se neustále stará personál. Jídlo velmi pestré a koktejlům také nelze nic vytknout. Službám nelze nic vytknout. Pro lenochy jezdí v po celém areálu vláček. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den se uklízel pokoj a doplňoval mini bar, který byl v rámci all inclusive.

Strava
Velice pestrá, tématické večery a několik restaurací, kam člověk může zajít. V rámci all inclusive jsou bufetové i klasické restaurace. Spousta ryb a mořských plodů, my byli nadšeni.

Služby hotelu
Velice milý a ochotný personál.

Pláž
Pláž krásná s pohodlnými lehátky. Na pláži bylo čisto. Obsluha i na pláži.

Lucie V., 18.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Luxusní dovolená. Překonat zážitky, které jsme zde zažili půjde už asi jen těžko.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Luxusní dovolená. Překonat zážitky, které jsme zde zažili půjde už asi jen těžko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu Iberostar jsme byli již minulý rok ale na Kapverdských ostrovech. Tyto hoteli jsou luxusně zařízené se špičkovým servisem. Vždy velká a moc pohodlná postel, velká koupelna s vanou i sprchou, lednička s chlazenou balenou vodou kterou vám doplňují každý den. Jen pozor na americké zásuvky které mají všude ale v každém krámu se dá koupit redukce.

Strava
Jídlo bylo vynikající. V hotelu jsou tři restaurace a všechny vaří výborně. Každý si vždy vybere z obrovských rautů různých pochutin od pizzy až po sushi. Potraviny vždy čerstvé a chutné. V době kdy jsou restaurace zavřené je k dispozici plážový gril kde dělají hamburgry, hod-dogy nebo steaky.

Služby hotelu
Mezi nejžádanější služby patří Wifi tu máte zdarma po celou dobu pobytu s plným signalem i na pláži. Hotelový bazén a pláž.mají spousty lehátek takže místo si vždy najdete. Každý den čisté ručníky jak na pokoji tak u bazénu. Nejlepší co hotely Iberostar podle mě nabízejí je personál který se vás snaží zanavit po celý den. Můžete si s nimi zatancovat, zahrát volejbal nebo třeba pinpong jsou k vám velmi pozorni starají se o to abyste si svoji dovolenou užili co nejvíce.

Pláž
Pláž je hned u hotelu. Písek je čistý a jemný. Lehátka samozřejmě zdarma a je jich dost neviděla jsem nikdy nikoho ležet na zemi. V moři je docela hodně řas a bohužel žádné mušle.

Jana T., 18.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 13.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 6,8 Celkově byl zájezd velmi pěkný, bylo o nás dobře postaráno. Neochota dorozumívat se v anglickém jazyce, občas nepříjemná recepce.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově byl zájezd velmi pěkný, bylo o nás dobře postaráno. Neochota dorozumívat se v anglickém jazyce, občas nepříjemná recepce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku, každý den byl uklizený pokoj, čisté ručníky atd..

Strava
K jídlu není co dodat.

Služby hotelu
Ve 4* hotelu bych očekával free wifi na pokojích. Dokázal bych se smířit i s tím, že wifi není na pokoji, ale na veřejném místě, což byl případ tohoto hotelu. Ovšem wifi, která byla veřejně přístupná nebyla stabilní a většinu času padala a nebylo možné se připojit. Další negativní věcí je podle mě neochota mluvit s hosty anglicky, všichni by s námi raději mluvili rusky.

Pláž
Záleží na počasí, ale úklid se prováděl každý den. Množství lehátek dostačovalo.

Lukáš Vojta, 13.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,8 Celkem dobré, ikdyž pár nedostatků to mělo. Při dešti nám zatékalo do pokoje, díky nějaké poruše nám netekla několik dní teplá voda a...

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkem dobré, ikdyž pár nedostatků to mělo.

Při dešti nám zatékalo do pokoje, díky nějaké poruše nám netekla několik dní teplá voda a problémy se vstupní kartou. ALE TO JE ASI JEN SOUHRA NÁHOD. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsem JUNIOR SUIT, takže krásný pokoj, s terasou kousek od pláže

Strava
Snídaně a obědy formou bufetu

Pláž
Krásná písčitá pláž, jen tam byly řasy a při vstupu do oceánu byl pás 1-2m dlouhý kterým se muselo procházet

Jan K., 10.09.2018, Datum pobytu: 27.8. - 6.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622