Recenze hotelů
Punta Cana - Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolený je úžasný.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolený je úžasný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se nám líbilo, blízko pláže, každý den uklizeno.

Strava
Výběr z jídel byl dostatečný.

Služby hotelu
Služby odpovídaly popisu, byli jsme spokojeni.

Pláž
Na pláži čisto, každý den ráno uklizeno, co moře vyplavilo, voda i písek čistý.

Anonym, 20.05.2019, Datum pobytu: 6.5. - 14.5.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Sirenis Punta Cana Resort Casino & Aquagames

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Moc krásná dovolená

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moc krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé a čisté ubytování

Strava
Strava výtečná

Služby hotelu
Služby hotelu výborné

Pláž
Pláž velmi příjemná a servis na pláži co se týče baru,toalet,občerstvení prostě luxus.

Libor Dvořák, 13.05.2019, Datum pobytu: 1.5. - 10.5.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,8 Velice krásný hotel v komplexu 4 hotelů.Výborná organizace při příjezdu.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice krásný hotel v komplexu 4 hotelů.Výborná organizace při příjezdu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na úrovni vybavený pokoj s balkonem a výhledem do klidné zahrady.Vše fungovalo,denní úklid s bezproblémovou výměnou ručníku

ů a doplňováním koupelnových potřeb,i minibaru.

Strava
Strava v celodenním bufetu na vysoké úrovni s tematickými kouty u večeří.Možnost 3 večeří ala karte,

Služby hotelu
Doprava po areálu hotelu elektrickými vláčky ve velmi krátkých intervalech.

Jako nedostatek uvádím nedostupnost Wifi v ubytovacích prostorách,dostupné pouze v lobby po registraci a jen na 24 hodin,pak bylo nutné znovu přihlášení.Často přetížené-

Pláž
Pláž velmi dobře udržovaná,jeden den chaluhy,do druhého dne čisté.Bohužel nutnost včasné rezervace ručníky.Síť plážových bufetů a barů.

Vladimír K., 23.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 15.4.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Bávaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 6,8 Z dovolené máme ve skrze pozitivní dojem. Určitě bychom se do Dominikánské republiky a na pláž Baváro vrátili. Byť bychom možná na...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené máme ve skrze pozitivní dojem. Určitě bychom se do Dominikánské republiky a na pláž Baváro vrátili. Byť bychom možná na podruhé zkusili jiný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, čisté, přesně odpovídaly tomu, co jsme viděli na fotkách na tripadviseru apod.

Chyběla nám pořádná peřina, spíte pouze pod prostěradlem, na to je potřeba myslet.

Hotel se prezentuje jako pěti hvězdičkový, nicméně pokoje odpovídají tak třem nebo čtyřem hvězdám. Nicméně hotel jako celek je moc pěkně udržovaný a je k vidění spousta personálu, který se stará o čistotu/úklid/zeleň během celého dne a výsledek jejich práce je skutečně vidět.

Strava
All inclusive strava byla ok, nic o čem budete doma básnit, ale zároveň nic co by stálo za přehnanou kritiku.

Samozřejmostí bylo velké množství ovoce a obecně vyběr z růrných jídel byl velký.

A la carte restaurace v rámci hotelu byly spíše zklamání, během našeho pobytu jsme navštívili čtyři z nich.

Jídlo v nich je více či méně shodné s jídlem z all inclusive bufetu. Jedinou a la carte restauraci, kterou bych vyzdvihl byla "El Pescador" s mořskými plody. Ta pro nás ke konci našeho pobytu byla velmi pozitivní zkušeností.

Služby hotelu
Služby hotelu byly ok.

Problém jsme měli s recepcí. Recepční sice vypadájí ochotně, ale vaše prosby nevyplní, i když jim dáte slušné dýško. Stěžovali jsme si na nefunkční žárovky na pokoji, za 10 dní našeho pobytu to nebyli schopni/ochotní vyřešit. Našim známým nefungoval pokojový safe a telefon, taktéž s tím recepce nic něudělala za celou dobu pobytu. Nejvtipnější bylo, když to šli na recepci nahlásit, tak jim recepční řekl, ať jdou zpět na pokoj a zavolají mu to z telefonu (který přišli nahlásti, že nefunguje). Někteří recepční nemají dobrou angličtinu, což je s podivem, když velkou část návštěvníků hotelu tvoří Kanaděné.

Pláž
Pláž Baváro je skutečně jako z pohádky. Bílý písek, azurově modrá čistá voda s teplotou kolem 26°C.

Někdo by mohl mít problém s chaluhami, které oceán vypalvuje na pláž, ale personál hotelu bojoval jako Sisfos s jejich odklízením. Nám osobně chaluhy nevadili, je to příroda ...

Jiří Z., 22.04.2019, Datum pobytu: 7.4. - 18.4.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Den pred odletem jsem nahodne zjistil ze mam zmenu letu. CA o tom nevedela a byla prekvapena. Po priletu cekal anglicky hovorici delegat.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Den pred odletem jsem nahodne zjistil ze mam zmenu letu. CA o tom nevedela a byla prekvapena. Po priletu cekal anglicky hovorici delegat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitni

Strava
Dobra

Služby hotelu
Kvalitni..jen personal uplne zpomaleny..ale nevadi..v Karibiku se nespecha

Pláž
Krasna

Jiří Konšel, 11.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 8.4.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Všetko bolo super, personál čistučky,strava veľký výber,nikdy nič nechýbalo, veľa ovocia, prírodných ovocných štiav. Problém boli...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všetko bolo super, personál čistučky,strava veľký výber,nikdy nič nechýbalo, veľa ovocia, prírodných ovocných štiav. Problém boli letiská. V Punta Cane už bol problém s palubnými lístkami, a nedostali sme lístky do Zurichu , ktoré sme si museli zabezpečiť až tam.Bolo by najlepšie si urobiť online check in ale nevedeli sme kde.Mladi ľudia s tým určite nemajú problémy ale staršia generácia áno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všetko čisté, vírivku sme ani neviužili,bar pravidelne doplňaný.

Strava
Strava aj mimo hotela na výletoch nám chutila, bol veľký výber

Služby hotelu
Na vysokej úrovni

Pláž
Pláž bola blízko , bola udržiavaná, po daždi pravidelne čistená . Riasy a trávy boli dvakrát za pobyt po daždi,inak vždy čisto. Problém boli lehátka. Boli vyležane a dosť tlačili. Bolo ich nedostatok,museli sme si nosiť uteráky o pol ôsmej ráno. Mohli sme si tam bez problémov nechať aj plážovú tašku s vecami. Bezpečné prostredie. Obsluha aj na pláži.

Anonym, 03.04.2019, Datum pobytu: 20.3. - 31.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Now Larimar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolené je naprosto dokonalý.V hotelu je prostě jako vždy karibská atmosféra a s výbornými službami a krásnou pláží...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je naprosto dokonalý.V hotelu je prostě jako vždy karibská atmosféra a s výbornými službami a krásnou pláží vytváří maximální spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v křídle budovy hotelu Punta Cana jsou po rekonstrukci,čisté,denně uklizené.Ventilace mechanická i nastavitelná.Součástí je minibar zdarma (pivo,nealko) denně doplňovaný a zdarma.Zdarma je i velký sejf.Televize s hudebním kanálem Musica Bávaro dokreslí celkovou atmosféru.Výborné měkké postele.Vše v maximální spokojenosti

Strava
Naprosto dokonalá s velkou rozmanitostí a výběrem výborného masa a ryb.Bezvadné tropické ovoce (doma se nedá jíst ...).Snídaně úžasné s čerstvě dělanou šťávou z tropického ovoce.Zcela bez připomínek navíc možnost zdarma využít šesti restaurací Á la carte (všechny jsou výborné ...)

Služby hotelu
Celkový dojem je vynikající.Obsluha fantastická s karibským úsměvem ....

Pláž
Denně ráno uklízená od případných chaluh.Jediná výtka je velké množství pevných slunečníků a to že pláž je veřejná a lehátka se musí brzy po ránu předem obsadit.Jinak voda úžasná a teplá

Roman, 01.04.2019, Datum pobytu: 15.3. - 29.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

hotelová pláž 17 fotografií

Celkem: 10 Krásná dovolená, vše bylo v nejlepším pořádku . Čistota , ubytování , jídlo na 10 bodu , určitě se sem ještě vrátíme

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, vše bylo v nejlepším pořádku . Čistota , ubytování , jídlo na 10 bodu , určitě se sem ještě vrátíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vždy uklizene, uklízečku příjemné, usměvavé . Míní bar každý den doplněn

Strava
Na vyšší úrovně , ryby, maso, zelenina vždy čerstvé , dokonce každý den byl kaviár v restauraci. Nápoje nejenom místní výroby a také mezinárodní v ceně zájezdu (šampaňské , whiskey, atd.)

Služby hotelu
Není co dodat, 10 bodu, dala by víc kdyby to šlo

Pláž
Krásná pláž s bílým pískem , každý den uklizena

Světlana Bartošová, 29.03.2019, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,6 Naprostá spokojenost jen počítejte s delší dobou dopravy.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost jen počítejte s delší dobou dopravy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Splnilo očekávání z fotek. Denně perfektně uklizený pokoj a doplňovaný bar pivem pepsi kolou a dalšími nápoji.

Strava
Vynikající chutné nazdobené.... Každý den výběr ze stále jistoty jídel plus tématicky zaměřený den se specialitami různých zemí ( italský, mexický, španělský,....). Mořské plody, ryby, masa a přílohy všeho druhu. Výborné zákusky.

Služby hotelu
Vždy a skoro všude se vám ochotně věnují i přes jazykové bariery. Po celém areálu vás vozí místní elektro mašinka takže pokud nechcete nemusíte nikam pěšky. Hotel upravený nádherné palmy a zahrady. Animační programy, místní i světová hudba, karaoke, bary s lahodnými nápoji, diskotéka, krámky se suvenýry, atd.......

Pláž
Pláž nádherná s bílým pískem denně upravovaná. Dostatek lehátek, animační program, hřiště na volejbal a občas nějaký ten prodejce, který vám nic nevnucuje, jen podtrhuje výbornou atmosféru . Jediný drobný mínus jsou nedopalky od cigaret zahrabané v písku - lidi jsou hold čuňata.

Tomáš B., 29.03.2019, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Bávaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)