Recenze hotelů
Punta Cana - Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Pobyt předčil naše očekávání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt předčil naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejluxusnější resort ve kterém jsme měli možnost být a to už jsme toho procestovali mnoho

Strava
rozmanitá strava od místní kuchyně, přes mezinárodní až po vegetariánskou či veganskou. Celý den velký výběr čerstvých surovin, včetně ovoce, ryb, hovězích steaků, mexické či italské kuchyně, sushi...

Služby hotelu
čisto, uklizeno, každý den doplněny nápoje v minibaru (2 x voda, 2x pivo, 2x sprite, 2x coca-cola). Personál udělá co Vám na očích vídí. Jsou velmi vstřícní, milí a ochotní. Snaží se aby Váš pobyt byl nezapomenutelný zážitek. Nikdy jsme neměli s ničím problém a naše požadanky vždy ochotně rychle vyřešili

Pláž
Pláž před hotelem byla vždy čistá, udržovaná. Lehátka čistá, vždy dostupná. Z obou stran resortu byli "hlídači", takže bylo zajištěno bezpečí našich věcí na lehátku, plážová taška byla někdy i 2 hodiny bez našeho dozoru a nikdy se nic neztratilo. Absolutní pocit bezpečí.

Marek P., 20.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 15.9.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Lopesan Costa Bavaro Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Som nadmieru spokojná určite sa vrátim

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Som nadmieru spokojná určite sa vrátim Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba veľká čistá.. dosť úložného priestoru.. TV s domácimi kanálmi..

Strava
Čokoľvek som oxutnala bolo výborné doxutene upravené čerstvé nemám čo vytknúť

Služby hotelu
Rozmaznavanie na každom kroku usmiaty personál vždy vyšli v ústrety keď bolo treba na maximum

Pláž
Pláž TOP upravená každé ráno.. nik sa nemohol sťažovať na nedostatok lehatiek.. tieňa.. Kľudu..

Anežka Strýčková, 19.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 16.8.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená super. I když byl pobyt na 2 týdny, tak to uběhlo velmi rychle. Můžete pít rum 24 hodin denně a vždy se někde najde něco k jídlu.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super. I když byl pobyt na 2 týdny, tak to uběhlo velmi rychle. Můžete pít rum 24 hodin denně a vždy se někde najde něco k jídlu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsem pokoj superior a byl opravdu velký a prostorný. Z balkonu bylo vidět moře. Čistota v pořádku a vše fungovalo jak má. Od recepce se jezdí vláčkem na ubytování, ale je to asi 10 minut chůze. Jinak v okolí ubytování do 50 m je moře, bazén i jídlo. Na recepci se v podstatě nemusí jezdit. Pokud se uskuteční cesta pěšky, tak půjdete kolem mangrovníků, uvidíte rúzné druhy ptactva, kachny, želvičky leguány apod.

Strava
Strava bohatá a výběr velký. Večeře byly obohaceny vždy nějakým lákadlem navíc - kaviár, sushi apod.

Sýry a uzeniny jsou opravdu dobré.

Služby hotelu
Zde není žádné připomínky. Vše fungovalo jak má a když byl problém, tak byl poměrně rychle vyřešen.

Pláž
Šnorchlování bohužel žádné. Pozvolný vstup do moře po písku. Pláž široká. Po pláži je možné jít i k dalším resortům. Na jednu stranu jsem šel 2 hodiny a stejně nedošel na konec pláže. Nevýhodou je, že občas se tam v moři objevují řasy. Hotel se snaží vyplavené řasy skoro každý den uklízet.

Anonym, 24.07.2019, Datum pobytu: 5.7. - 18.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Caribe Club Princess Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Pekna dovolena s 2 detmi, pocasi nadherne. Oproti Kube je v DR celkem draho.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pekna dovolena s 2 detmi, pocasi nadherne. Oproti Kube je v DR celkem draho. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani pekne, ciste, stejne jako cely areal hotelu.Hotel bych oodnotil na 4*, ne na 5 jak je inzerovan. Od hotelu je mozne zajit i do "mesta" mezi mistni. Dobre umisteni hotelu ...

Strava
Vzdycky byl dobry vyber jidel.

Pláž
Zrejme jsme meli smulu, ale polovina plaze byla po cely nas pobyt (14 dni) pokryta takovou vrstvou ras, ze pres ni neslo jit do more. Druha polovina plaze byla ok.

Marek F., 24.07.2019, Datum pobytu: 27.6. - 10.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Hotelový rezorz Bahia Principe pozostáva z viacerých hotelov. Ambar bol naozaj tou najlepšou voľbou - moderný, s udržiavanou záhradou,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotelový rezorz Bahia Principe pozostáva z viacerých hotelov. Ambar bol naozaj tou najlepšou voľbou - moderný, s udržiavanou záhradou, priamo na bielej pláži sio servisom, skvelým jedlom, animáciami. Hotel je krásnou destináciou pre svadobnú dovolenku, poskytuje mnoho romantických služieb ako napr. súkromná večera na pláži. Odporúčam, dokonale sme si oddýchli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelová izba junior suite bola veľká, čistá, každý deň upratovaná, s minibarom a výhľadom na palmy a záhradu.

Strava
Každý deň boli servírované jedlá rôznych kuchýň. Jedlo bolo úžasné, s pestrým výberom mäsa, rýb, zeleninových šalátov, studených i teplých bufetov. Bolo možné si rezervovať i Ala carte večeru.

Služby hotelu
5* - ochotný personál, veľký výber služieb ako napr. fitness, obsluha na pláži, animácie, pletenie klobúkov, doprava po rezorte, rôzne druhy ala carte večerí, osobný majordóm, ktorý slúžil ako concierge na akékoľvek požiadavky.

Pláž
Nádherná piesočnatá, priamo v rezorte, vždy sme si našli lehátka so slnečníkom. V mori sme kŕmili rybičky priamo z ruky.

Zuzana D., 15.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 12.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Luxury Bahia Principe Ambar Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla parádní, nádherná zahrada, výborné služby.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla parádní, nádherná zahrada, výborné služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování parádní, naplněný minibar, možnost si udělat kávu a čaj na pokoji, televize, obrovská postel, žehlící prkno s žehličkou, trezor. Je pravda, že by bylo dobré se zaměřit na trochu lepší úklid, jako prach ve skříních, ale jinak bez připomínek.

Strava
Strava luxusní k dispozici vše na co si člověk jen vzpomene, ryby, krevety, maso, brambory, rýže, saláty, ovoce, zelenina, salámy, jogurty, sýry, hot dogy, hamburgery, těstoviny, dezerty, zmrzlina a všeho více než dost.

Služby hotelu
Mnoho animačních programů, roznášení pití u bazénu, usměvavý personál, neustále si zpívají a tancují. Jedině snad jedna recepční, která nás ubytovávala byla celkem nepříjemná, jako by ji to nebavilo, ale nemusela mít jen svůj den prostě.

Pláž
Dostatek lehátek, přístup parádní, pláž každý den uklízeli od řas, na rozdíl od ostatních hotelů. Někteří lidé si na řasy stěžovali, ale to nikdo neovlivní, hlavně ne hotel.

Blanka J., 09.07.2019, Datum pobytu: 28.6. - 6.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 3 Do tohto hotela už nikdy. Cestovali sme cez Nemeckú cestovku lebo so Slovenskými sa to nedá zaplatiť. U nás to ponúkajú ako Karibik ale...

  • 3,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Do tohto hotela už nikdy. Cestovali sme cez Nemeckú cestovku lebo so Slovenskými sa to nedá zaplatiť. U nás to ponúkajú ako Karibik ale to je ´´len´´ Atlantik. Leteli sme nemeckou spoločnosťou Condor. No hrôza. Za 10 hodín letu raz jedlo a raz pitie. O jedle radšej nič nebudem písať, keď náhodou poletíte touto spoločnosťou tak pribaľte zopár sendvičov. Nezabudnite na sluchátka lebo na palube predávajú za 3,50€. Návrat nám posunuli o deň neskoršie lebo pršalo. Ostatné spoločnosti leteli Condor nie. Pri ceste domov nefungovala ani jedna toaleta. 8,5 hodín 300 ľudí nemalo kde isť na WC. Keď som sa pýtal kde môžem tak letuška ukázala na umývadlo. No hrozné. Vôbec nedoporučujem ani leteckú spoločnosť ani tento hotel. To čo píšem nižšie naplatí ak si priplatíte VIP AI vtedy máte iné jedlo a iné pitie.

Keď nechcete nič kúpiť od predajcov ktorí vás nonstop otravujú ani na cenu sa nepýtajte lebo Vás nenechajú na pokoji a keď predsa len niečo chcete kúpiť tak zjednávajte minimálne na 40% ponúknutej ceny. Myy sme boli na ostrove Saona za 45dolárov/osoba a pritom to začal núkať za 120 dolárov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie prebehlo relatívne rýchlo. Izba čistá každý deň upratovali. Vlastne na izbu sme chodili len spať.

Strava
Raňajky klasika. Vajíčka na x spôsobov, párky,kabanos atď, atď atď.

Obed a večera. Počas celej dovolenky som mal pocit, že na Dominike svine a dobytok majú len bôčik. Stále len kosti a kosti. Kura len krídla a aj to rozsekané na malé kúsky. Za dva týždne dovolenky 4x paprčkový a držkový perkelt, no nie taký ako u nás. Ryža na 10 spôsobov červená čierna zelená ... Banány na 20 spôsobov. Polievka 2 druhy. 1 krémová 2 čo zostalo z minulého týždňa všetko dali do hrnca.

PITIE: alkohol ako u nás z tesca najlacnejší nečakajte karibik rum atď., pivo sa dá celkom dobré, občerstvenie, čapujú a je to sladké ako cukor a žiadne bublinky v tom nie sú.

Služby hotelu
Každý deň od 9 hod až do neskorej noci program za programom, majú perfektný balet team.nie všade sa vidí taká koreografia

Pláž
Pláž: ďalšia vec ktorá neni taká akú vidíte pri objednávaní dovolenky. Voda ako vo Váhu. Špinavá neni modrá ale hnedá /aspoň keď sme tam my boli/. plná burín, a špiny. Okolo je veľa motorových člnov ktoré robia veľký smrad a hluk. A je to Atlantický oceán a nie Karibské more.

Anonym, 02.06.2019, Datum pobytu: 10.5. - 25.5.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Be Live Collection Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolený je úžasný.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolený je úžasný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se nám líbilo, blízko pláže, každý den uklizeno.

Strava
Výběr z jídel byl dostatečný.

Služby hotelu
Služby odpovídaly popisu, byli jsme spokojeni.

Pláž
Na pláži čisto, každý den ráno uklizeno, co moře vyplavilo, voda i písek čistý.

Anonym, 20.05.2019, Datum pobytu: 6.5. - 14.5.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Sirenis Punta Cana Resort Casino & Aquagames

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Moc krásná dovolená

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moc krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé a čisté ubytování

Strava
Strava výtečná

Služby hotelu
Služby hotelu výborné

Pláž
Pláž velmi příjemná a servis na pláži co se týče baru,toalet,občerstvení prostě luxus.

Libor Dvořák, 13.05.2019, Datum pobytu: 1.5. - 10.5.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie