Recenze hotelů
Punta Cana - Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Vyvážená kvalita a cena.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vyvážená kvalita a cena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byvali sme v zrekonstruovanej časti s výhľadom na more (tak ako sme si objednali). Ak potrebujete výťah aj na tie max 3 poschodia dajte si to do poziadavky, boli sme svedkami ako starí ludia isli pol hodinu po schodoch na prve podlažie.

Strava
Snaha bola no ich chute sú iné ako naše. Mali vzdy 2-3 druhý masa, ryby, robili cerstve cestoviny kde ste si mohli zvolit omáčku a ingrediencie, šaláty... na raňajky bolo všetko. Palacinky nechutné. Na wafle sa dlho čakalo, lebo mali jeden waflovac. A la carte: gurmanska a ázijská super, vo zvysnych polotovary, aj v snack bare robili pocas dňa lepšiu pizzu ako v talianskej restauracii (mrazenu).

Služby hotelu
2x tiekol záchod, prisli a opravili. Obsluha nevie moc anglicky ani nemecky.

Pláž
Pekná. Ako viacmenej všade v tej oblasti. Veľa palm, takze aj chladok.

Kamil M., 15.02.2019, Datum pobytu: 31.1. - 11.2.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektně strávená dovolená, vše v naprostém pořádku, od jídla až po ubytování a krásné okolí. Počasí přálo, lidé milý, jen večer otravný...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektně strávená dovolená, vše v naprostém pořádku, od jídla až po ubytování a krásné okolí. Počasí přálo, lidé milý, jen večer otravný komáři, na které nepůsobí české přípravky. Ve všem naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní, čisté, každý den úklid

Strava
Pestrá a výborná

Služby hotelu
Bez problémů

Pláž
Nádhera

Eva K., 11.02.2019, Datum pobytu: 30.1. - 7.2.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená a jsme rádi, že jsme si připlatili za rezort Bavaro Princess, který tam nemá konkurenci. Doporučuji se taky podívat na...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená a jsme rádi, že jsme si připlatili za rezort Bavaro Princess, který tam nemá konkurenci. Doporučuji se taky podívat na ostrov Saona, který je opravdový karibský ráj! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Z ubytování budete nadšeni. Ubytovací domy jsou atypické a překvapí vás hned jak vejdete. Mile překvapí, cítíte se jako v malém paláci. Co tomu ubírá jsou části, které by už chtěly vyměnit - což byly dvě starší skříně a vstupní dveře už taky nebyly v nejlepším stavu. Zbytek byl ale bez problému. Celkový dojem z hotelu/rezortu je ale skvělý. Mají zde vše vychytané a pečlivě se o to starají. Hlavně žijete v přírodě, jakoby uprostřed botanické zahrady - všude kolem jsou palmy a zeleň a džungle.

Strava
Jídlo bylo perfektní. Tomu se nedá nic vytknout. Celosvětová kuchyně. Skvěle uvařeno a ochuceno. Výběr velmi rozmanitý s různými kouty, kde vám připravili i jídlo mimo hlavní pulty. Navíc na večeře je zde dostupných několik restaurací zaměřených na různé světové kuchyně a vše v rámci all inclusive.

Služby hotelu
Hotel krásný, velký areál kde se můžete procházet nebo vozit "vláčkem". V hotelu všichni milí, přítelští a vycházeli vstříc. Je tu ale zvykem dávat tringelt. Nikdo ruku sice nenatahuje a nijak se nerozčiluje když nedáte, ale když vám někdo s něčím vyjde vstříc, nebo je milý, je tam zvykem dát dolar či víc. A to v celém turismu tam, nejen v hotelu. Skvělý je zde bazén a taky bazénový bar.

Pláž
Velká dlouhá pláž s bílým pískem. Prostě to, co chcete. U rezortu Bavaro Princess je to krásné, hezky se o to starají. Na pláži od oceánu pofukuje takže se dělají vlny, často se vyplavuje tráva a voda není průzračná, protože se tam melou zrnka písku. Koupat se ale dalo vpohodě a vzadu u bojek i pohodlně plavat. Když fouká moc, prostě přejdete kousek vedle k bazénu a zde už nefouká vůbec.

Michal B., 08.02.2019, Datum pobytu: 27.1. - 4.2.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Z dovolené máme ten nejlepší pocit,vše bylo bezvadné.Je tam velmi hezké prostředí a každý si tam může vybrat co mu opravdu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené máme ten nejlepší pocit,vše bylo bezvadné.Je tam velmi hezké prostředí a každý si tam může vybrat co mu opravdu vyhovuje.Veškeré služby byly opravdu na úrovni. Kdybychom byli mladší,tak bychom se tam asi ještě jednou vrátili.Také o naší bezpečnost je tam postaráno a cítíte se tam dobře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo klasické,jak to nyní na hotelech bývá a vyhovující.Namáme žádné připomínky.

Strava
Strava byla opravdu vynikající,hodně jsme cestovali po světě, ale takto dobře jsme se snad ani nikde neměli.Ta restaurace na pláži,to je opravdu bezvadně řešené. Myslím si,že co se týče stravy - vybere si každý.

Služby hotelu
Na služby v hotelu si také nemůžeme stěžovat,pokud bylo něco potřeba,byli vždy hned k dispozici.

Pláž
Dostupnost k pláži byla dobrá,vše je tam opravdu udržované v čistotě a okolí je velmi příjemné. O pláž se opravdu starají,je tam i bezpečnostní služba,která na vše dohlíží. Byli jsme se vším opravdu spokojeni a na to,že je to areál 11ti budov,tak klobouk dolů.Je tam vše dobře promyšleno a je vidět,že o své klienty mají starost a chtějí,aby byla spokojenost.

Děkujeme za moc hezkou dovolenou,kterou jste nám doporučili - bylo to opravdu vynikající.

Karel Tupec, 04.02.2019, Datum pobytu: 15.1. - 30.1.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Celkový pobyt byl velice slušný , hotel čistý. Jídlo bylo velice pestré chutné. Všechny bary nabídka drinků mimořádně bohatá a kvalitní ,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový pobyt byl velice slušný , hotel čistý. Jídlo bylo velice pestré chutné. Všechny bary nabídka drinků mimořádně bohatá a kvalitní , večerní bar v nabídce skoro 60 míchaných drinků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Drobné mínus na pokoj. Evropský standart na 4*+ hotel by byl lepší , ale bylo čisto , pravidelný uklid.

Strava
Na stravu není co dodat vše 100% , každý si přijde na své.

Služby hotelu
Služby hotelu OK

Pláž
Pláž dostupná i dostatečný počet lehátek. Jen ty lepší místa je potřeba ráno dříve rezervovat ručníkem :-)

Jaroslav H., 04.02.2019, Datum pobytu: 22.1. - 1.2.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Skvelá dovolenka, od letu, cez transport, hotela, zážitkov až po ubytovanie.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvelá dovolenka, od letu, cez transport, hotela, zážitkov až po ubytovanie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Myslím, že bolo na 4* to bol nadštandartne slušný hotel.

Strava
Vcelku slušná.

Služby hotelu
Viacmenej na úrovni.

Pláž
Úžasnáááá.

Slavomír S., 28.01.2019, Datum pobytu: 8.1. - 23.1.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Báječná dovolená odpočinek u moře spojený s aktivním odpočinkem při sportu.Krásné multifunkční hřiště.Možná by ho cestovka mohla více...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená odpočinek u moře spojený s aktivním odpočinkem při sportu.Krásné multifunkční hřiště.Možná by ho cestovka mohla více propagovat na svých stránkách.Více sportovních aktivit než je uvedeno což je super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
super až moc dobrot

Služby hotelu
perfektní.zaměstnanci vstřícní ,usměvavý,vždy ochotni pomoct .

Pláž
hezká,čistá,

Jana Zatřepálková, 26.01.2019, Datum pobytu: 14.1. - 22.1.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Palladium Bavaro Resort&Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel a okolí je úžasně udržovaný. Doprava po rozsáhlém areálu je dokonalá.Strava je na vysoké úrovni,/a to jsme již viděli...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a okolí je úžasně udržovaný. Doprava po rozsáhlém areálu je dokonalá.Strava je na vysoké úrovni,/a to jsme již viděli hodně/.Procházky po nekonečné pláži/cca 20km/jsou nádherné po snídani,když je pláž téměř prázdná.

Moře v době našeho pobytu bylo teplé,ale pro dobré plavce-dost velké vlny.V oblasti pláže Baváro se setkává Atlantik s karibským mořem a moře ukazuje svoji sílu.Počasí velmi příjemné, hosté-převážně z jižní a sev.ameriky

jsou příjemní a na úrovni.Jistě,že se najdou vyjímky,ale nás to nepotkalo.Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherné

Strava
100%

Služby hotelu
100%

Pláž
Udržovaná s krásným pískem

Oldřich V., 23.01.2019, Datum pobytu: 8.1. - 20.1.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto dokonalá dovolená, kde jak cena za zájezd, tak i délka letu přes Atlantik jsou mnohonásobně vráceny zážitkem na místě dovolené!...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalá dovolená, kde jak cena za zájezd, tak i délka letu přes Atlantik jsou mnohonásobně vráceny zážitkem na místě dovolené! Jedná se o úžasné místo s naprosto perfektními službami a především přístupem lidí. Dovolená v palmovém ráji... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné bungalovy, prostorné, dobře zařízené a vždy parádně naklizené.

Strava
Zde si prostě vybere každý, dá se jít na rauty, ale i do tematických restaurací. Navíc vše moc chutné a všeho dostatek.

Služby hotelu
Naprosto odpovídající, včetně individuálního a lidského přístupu.

Pláž
Pláž je nádherná s bílým pískem, lehátky zdarma a se spoustou palem a barů. Je nutné brát v potaz, že tento hotel je na pláži (Bávaro) od Atlantiku, takže zde neustále vane vítr, občas i více fouká - nakonec to ale bylo spíše příjemné. Také tu jsou vlny, které zvedají písek ze dna, takže na potápění to není (ale dá se zajet na potápěcí výlet od hotelu...).

Pavel, 15.01.2019, Datum pobytu: 1.1. - 9.1.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,2 Pojmuli jsme tuto dovolenou jako 100% odpočinkovou a to v délce 3 týdnů. Hotel má nádhernou zahradu a dobré zázemí a služby. Dokud se...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pojmuli jsme tuto dovolenou jako 100% odpočinkovou a to v délce 3 týdnů. Hotel má nádhernou zahradu a dobré zázemí a služby. Dokud se neopálíte musíte přimout fakt, že Vám budou neustále nabízet výlety, dárky a služby, ale to je těchto zemích klasické ... personál velmi vstřícný - ne vtíravý ... jediný deficit je pokrytí Wi-Fi a síla signálu. Ale pikud jedete odpočívat, stejně to nepotřebujete :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na dobré úrovni, každý den dobře uklizený pokoj a vše neustále doplňováno.

Strava
Velmi rozmanitá, každý den jiná kuchyně - Latina, Asie, Mezinárodní atd.

Služby hotelu
skvělé, možost sportovního vyžití

Pláž
V tomto období hodně řas, ale každý den uklizená a čistá. Dlouhé pláže na hodinovou procházku.

Daniel, 15.01.2019, Datum pobytu: 17.12.2018 - 7.1.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií