Recenze hotelů
Punta Cana - Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné,každý den úklid,denně doplňována lednice vodou,pivem a nealko nápoji.Na každém pokoji,postel s nebesy,lednice,kávovar,trezor,vana se sprchou,televize,klimatizace s manuálním ovládáním.Areál je velký,všechny domy s apartmány leží v palmové zahradě.Každý hotel má minimálně dva bázény a každý bazén má bar.Je jedno,v které části jste ubytovaní,jestli blíž k pláži,nebo k jídelně,protože mezi jídelnou a pláží neustále jezdí několik vláčků,které vás dovezou kam potřebujete.

Strava
Jídlo velmi pestré,neustále doplňováno,každý si vybere.Nápoje roznáší personál(pivo,víno,juice,voda,káva,čaj).

Služby hotelu
Každý večer,několik programů-hudba tanec,kino atd.Na pláži půjčovna kajaků,možnost potápění,šnorchlování,let padákem tažený člunem,možnost letu helikoptérou,jízda na banánu atd.Velká nabídka výletů.Já osobně doporučuji,výlety jsou naprosto skvělé.

Pláž
Pláž krásná,čistá,denně uklízena,dostatek barů,moře krásné,teplé.

Anonym, 10.03.2020, Datum pobytu: 16.2. - 24.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi dobrý dojem z obsluhujuceho personálu, plaze aj vybavenie a okolie hotela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľké, priestranné izby aj s vybavením doplnené o pekný výhľad z balkóna. Menšie problémy s toaletou boli v rýchlosti vybavene.

Menšie negatívum: jedna pouzitelna zásuvka na celej izbe

Strava
Ranajky: pestre, veľký výber ovocia, pečiva s čerstvou kávou

Obed : dostatočný výber mäsa, rýb, cestovín aj s bohatými prílohami ktoré bôle čerstvo na mieste pripravené, nechýbali ani dezerty, ovocie aj zmrzlina

Vecera: široký výber rôznych kuchýň taktiež pripravené na mieste, každý by si dokázal vybrať

Boli sme milo prekvapený brami na plazí so smoothy drikmi samozrejme olkohol nesmel chýbať. ????

Služby hotelu
Milí a prívetiví personal stále ochotní pomôcť

Pláž
Pláž bola jednoducho dokonalá, menšie riasy neboli problem uprtovane boli hneď zavčasu ráno co nás dojem len zlepsilo

Voda bola úplne čistá vhodná aj na snorchlovanie

Pobrežie a počasie bolo vhodné aj pre prípadných kiterov ktorí by sa vyblaznili do syta

Matej Vereš, 06.03.2020, Datum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Bávaro Beach Golf & Casino Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Super,stejně jako loni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super,stejně jako loni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ještě lepší než loni.

Strava
Pouze v resortu,vynikající,jako loni.Na výletech přiměřeně k možnostem přípravy jídla.

Služby hotelu
Super,nebyl s ničím problém,od uklizeček po recepční a delegátky.RIU je prostě RIU...

Pláž
Skvělá,čistá,oceán rovněž.

Zuzana Kilijánová, 03.03.2020, Datum pobytu: 12.2. - 25.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Riu Palace Bavaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená byla super.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nebyl stoprocentní,koupelna nic moc,navíc v přízemí,kde se nedalo nic sušit

Strava
Strava byla pestrá,kde si mohl vybrat každý,jen mohlo být víc ovoce.

Služby hotelu
To bylo v pohodě

Pláž
Pláž byla pěkná,lehátka i slunečníky také.

Irena Chylová, 02.03.2020, Datum pobytu: 16.2. - 26.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Tropical Princess Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem. Všem doporučuji -...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem.

Všem doporučuji - zde si opravdu člověk odpočine! Hotel je +18, tak tu není slyšet žádné kňourání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi krásné - pokoj s velkou manželskou postelí, velká koupelna se sprchou, obýváčkem k odpočinku nebo k večerním hrám, balkónek s výhledem na moře nebo do zahrady s vířivkou. Bar byl každý den doplněn. Vždy pečlivě uklizeno a večer odestláno a připraveno k ulehnutí, s romantickou ozdobou a s čokoládovým bonbónkem.

Strava
Strava byla vždy skvěle ochucena a nikdy nic nechybělo. K výběru bylo všechno - ryby, krevety na několik způsobů, langusty, mušle, kuřecí, vepřový, hovězí, kaviár atd., ale i velmi chutné polévky, zákusky a exotické ovoce - marakuja, ananas, sapotilla, melouny aj. Resort nabízí i další chutné 3 à la carte restaurace (Asijská, Oceánská, Italská)

Služby hotelu
Personál byl milý, ochotný a vždy se snažil vyjít vstříc. Nikdo nespěchal a všude byla absolutní pohoda, úsměv, zpěv a i tanec.

Pláž
Krásná pláž bílého písku byla každé ráno vždy uklizena a připravena pro hosty. Lehátek a slunečníků (palem) byl dostatek. Barmani se o naše pohodlí vždy postarali drinkem nebo panákem (teguila, mochito, aperol, whiska, pivo a skvělý džus)

Martin Latín, 17.02.2020, Datum pobytu: 18.1. - 29.1.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Secret Royal Beach Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Drinka na baru na pláži 11 fotografií

Celkem: 10 Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský program je během dne a týdne členěn tak, aby se všechen program neodehrával na jednom místě a nebyl tak někdo znevýhodněn hlukem. Dolary není potřeba směňovat na DOP, dá se jimi platit všude, místní zpravidla používají přepočet Dop/50=$. Eura také jdou, ale bere se vůči $ 1:1, což už se moc nevyplatí. Na zažití opravdu karibské pláže a moře doporučujeme výlet na ostrov Saona. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem do zahrady byl prostorný. V ceně klimatizace byl i trezor, denně úklid. Wifi na pokoji standardně není, dá se zakoupit, asi 30 $ na týden, ale nepotřebovali jsme, 2x denně jsme zašli do lobby, vše vyřídili a měli aspoň klid. Měli jsme pokoj nad kuchyní, takže jsme věděli, co se smaží. Ale v zásadě to ničemu nevadilo, přes den na pokoji nejsme, klimatizace zatím obstarala chlad a večer se dalo v pohodě vyvětrat. Na pokoji televize i kávovar, který jsme ani nevyužili. Denně doplňovaná balená voda a cola. Všechny pokoje mají balkón, pokoje v přízemí tam jsou, ale naštěstí jsme byli v patře (víc jak 3 podlaží žádný baráček nemá)

Strava
Nabídka jídla a pití nemá chybu. Denně exotické ovoce, různá masa, ryby, saláty, přílohy, sladké... Ráno juicy, čerstvě dělané omelety, lívance, sýry, salámy, vejce na všechny způsoby. Přes oběd a večeři vám udělají dle vašich suroviny například těstoviny, grilují, vždy minimálně 2 druhy polévek, k večeři bylo pokaždé i sushi, mořské potvory a prostě vše co vás napadá. Pití vám nosí dle přání. V areálu je i snack s čerstvě dělanou pizzou, nachos a hot dogy, ale využili jsme jen v den odjezdu. Otevřeno má do 6 ráno. Jsou tam take ala carte restaurace, ale ty jsme vůbec neměli potřebu využít. No a míchané drinky výborné a všude! Skvělá káva v obchůdku u lobby. Hlad a žízeň mít snad ani nemůžete ;-)

Služby hotelu
Hotel čistý, personál usměvavý, povídají si s vámi, starají se o vás, nemusíte prakticky nic, pokud nechcete. Ručníky k zapůjčení u pláže/bazénu. Pravidelný, ale ne otravný animátorský program. Večer vždy nějaká kultura (tance, karaoke, kouzelník, akrobati, atd.). Přes den cvičení a hry. Doporučujeme dopolední lekce španělštiny absolvovat dříve než předposlední den jako my ;-) Hodí se! Kufry vám i s vámi odvezou na pokoj. Nějaký ten dolar samozřejmě všichni ocení. Nabízejí co mohou, ale No, thanks funguje. Když se na něčem dohodnete, platí to. Na hotelu můžete koupit co potřebujete, my jsme chodili i po okolí a smlouvali v místních obchůdkách, stojí to za to, když už tam jsme ;-)

Pláž
Pláž široká, dlouhá s palmami a bílým pískem- nádhera! Oceán poměrně čistý, moc rybiček tam ale nebylo. V této části boty do vody nejsou potřeba. Pláž hotelová, lehátka plnější (hlavně ta pro Premium nebyla a tak stejně tahal personál ta pro obyčejné smrtelníky). Samozřejmě jako všude platí zabírání ručníky. No a bar samozřejmostí.

Marcela H., 17.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 13.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné , všechno skvělé...

Strava
gastronomie nejlepší ,velký výběr i evropská kuchyně (vepřové)

Služby hotelu
perfektní

Pláž
skvělá...akorát příliš rušno , spousta lidí

Jaroslav Fleišman, 17.02.2020, Datum pobytu: 5.2. - 13.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Bávaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velmi pěkná dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve starším zařízení, čisté, prostorné, výměna prádla bezvadná.

Strava
Obsluha perfektní, strava bezvadná, nápoje ve velkém výběru.

Služby hotelu
Personál přijemný, ochotný, stále v dobré náladě.

Pláž
Pláž čistá, krásná až na boj o lehátka.

Antonín Kratochvíl, 12.02.2020, Datum pobytu: 27.1. - 7.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)