Recenze hotelů
Bayahibe - Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Krásný hotelový komplex, vše k dispozici a rámci služeb all inslussive, pouze ubytování mělo menší vadu - zastaralé pokoje. Vše nahradila...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotelový komplex, vše k dispozici a rámci služeb all inslussive, pouze ubytování mělo menší vadu - zastaralé pokoje. Vše nahradila čistota areálu a pláží. Zobrazit celou recenzi

Strava
Bohatý výběr, několik restaurací, exot.ovoce.

Služby hotelu
Vřelý pesonál, pouze problém za recepci. Chybí německy hovořící osoba. Vzhledem k počtu návštěvníků z AUT, DE, SUI by dle našeho názoru měl být přítomen.

Pláž
čistá, každý den udržovaná, lehátka k dispozici bez poplatku, krásný výhled na moře, všude palmy

Jaroslav K., 13.02.2019, Datum pobytu: 29.1. - 10.2.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 6,4 Bayahibe je určitě příjemné klidnější místo než diskotéková a rušná Punta Cana. Tento hotel by se měl určitě prodávat spíše jako 3,5 až 4...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Bayahibe je určitě příjemné klidnější místo než diskotéková a rušná Punta Cana. Tento hotel by se měl určitě prodávat spíše jako 3,5 až 4 hvězdičkový (nikoliv 5 hvězdičkový). Ale i tak jsem byla moc spokojená. Pláž krásná. Personál hotelu velmi příjemný a ochotný. Výlet na Saona Island (včetně koupání v modré laguně, která je kus před Saonou, a kde voda skutečně průzračná je a bez zvířeného písku) byl cestovkou zorganizován zcela bez problémů (jejich ceny se navíc zas tolik nelišily od cen "plážových prodavačů". Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsem byla celkově spokojená, i když pár věcí nefungovalo. Několikrát se mi přes kartičku nepodařilo dostat do pokoje a musela se přeprogramovávat. Nefungoval telefon a některá světla. Personál byl ale velmi ochotný vše řešit. Zaplatila jsem si sice lepší pokoj, ale byl blízko hlavního chodu do hotelu a restaurace, takže elektrické generátory dost hučely a okna jsem si tedy moc neotvírala. Takže jestli mohu dát tip (a pokud máte rádi spíše zpěv tropického ptactva než hukot klimatizací a generátorů), tak jsou určitě lepší jakékoliv pokoje dále od hlavního vchodu do hotelu. Úklid prováděli každý den a bylo to v pořádku. Za mne se určitě nějedná o pětihvězdičkový hotel, má již hodně za sebou. Toho si všimnete hned v koupelně. Ale opět, vše bylo čisté. USA katalogy udávají, že je to taková 3,5 hvězda, max 4 hvězda. S tím bych souhlasila. Ale i tak, většinu dne stejně strávíte venku. Postel byla pohodlná, klimatizace se dala regulovat i kompletně vypnout, takže pokud někdo nemá rád klimatizaci na spaní, tak se to dalo pohodlně vyřešit. Byla jsem trochu zklamaná tím, že trezor na pokoji je pouze za příplatek a tak za týden zaplatíte dalších 20 dolarů navíc jen za pokojový trezor. To mi přijde s ohledem na cenu zájezdu (all inclusive) od hotelu trošku trapné. Myslím tedy, že by se tento hotel skutečně neměl prodávat jako pětihvězdičkový. Tam opravdu nejsou.

Strava
Jídla byl velký výběr, pro mne ale bylo spíše průměrné. Ale rozhodně se najíte a vyberete si. Když mi ale Češi, co bydleli skutečně v 5 hvězdičkovém hotelu o pár kilometrů dále vyprávěli, jak vypadal jejich bufet (včetně sushi, špičkových těstovin atd.), tak mne to trochu mrzelo. Nicméně jídla bylo dostatek, takže i vybíraví jazýčkové si tam vyberou. Já tedy nakonec skončila u pravidelného kuřete. Hovězí/vepřové bylo spíš tužší, ryby ve mne nevzbudily takovou důvěru (v tom hotelovém podání). Já ale měla zájezd jen na týden, takže to bylo asi v pohodě.

Služby hotelu
Personál byl velmi příjemný a ochotný. Každý den se pořádaly různé akce. Akorát tím, že začínaly až ve 22hod, tak to já už dávno odpadla na pokojíčku:-). V průběhu dne byly programy pro mládež a děti v celém areálu, tak to bylo pro ně asi fajn, často měli taneční program na pláži.

Pláž
Pláž byla příjemná, krásná, a čistá. Jen bylo dobré přijít tak před desátou ráno, abyste si mohli ještě lehnout na lehátko. Jinak pak už byla beznadějně obsazená. Přístup do moře je zlevé strany pláže spíše pozvolnější. Písek je mírně zvířený, takže moře není azurově průhledné (i když tu nádhernou barvu má) - ale to ovšem je na málokterém místě v Dominikánské republice. V moři jsou i kameny a nejen písek, a tím, že je nevidíte, tak akorát pozor na to. Podél pobřeží se dá dojít až dozadu do přírodní rezervace, kde již nejsou hotely. Pokud byste čekali, že tam budou nádherné písečné pláže, tak nejsou. Jsou tam spíše malé útesy a písečné plážičky asi tak 3 a velmi maličké a s prudštím přístupem a celkem silnými proudy. Určitě by to nebylo na koupání s dětmi. V rezervaci se s moc lidmi ale nepotkáte, takže na procházku na 3-4 hodinky na odpoledne a pár tempíček tam, kde je písečná pláž, se to určitě dá absolvovat. I na fotky je tato procházka hezká.

Irena K., 21.01.2019, Datum pobytu: 25.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená se nám velmi líbila, byli jsme maximálně spokojení. Počasí bylo v tuto dobu velmi příjemné. I když občasný krátký deštík osvěžil...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila, byli jsme maximálně spokojení. Počasí bylo v tuto dobu velmi příjemné. I když občasný krátký deštík osvěžil vzduch, nikdy se nejednalo o dlouhodobě nepříznivé počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo jednodušší, ale velmi čisté, úklid každý den. Výměna ručníků i lůžkovin velmi častá. Možnost zapůjčení plážových osušek a v případě potřeby každodenní výměna.

Strava
Strava byla pestrá, dostatek čerstvého ovoce i zeleniny. Výborné byly čerstvě lisované šťávy ke snídaním. Možnost výběru z teplých i studených jídel, velká nabídka pečiva. Velmi chutné byly polévky, které byly k dispozici k obědu i večeři.

Pláž
Pláž byla čistá a uklizená. Výhodou jsou palmy na pláži, které poskytují dostatek stínu a nejsou tedy nutné slunečníky. Na obě strany pláže bylo možné podnikat procházky. Moře bylo velmi čisté, teplé, vlny přiměřeně velké.

Zuzana P., 18.01.2019, Datum pobytu: 20.12. - 31.12.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprosto dokonalá dovolená, všem doporučuji. přímo na pláži.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalá dovolená, všem doporučuji. přímo na pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
standartně vybavené pokoje přímo na pláži.

Strava
obrovský výběr, vše čerstvě připravované přímo před očima. možnost večeří v různých restauracích resortu.

Služby hotelu
úklid denně. všude Vám každý s něčím pomůže.

Pláž
čistá, písčitá, dostatek lehátek, moře čisté, teplé. soukromá hotelová pláž, všude hlídaná, aby tam nemohli vstupovat cizí lidé.

Michal B., 07.01.2019, Datum pobytu: 27.12.2018 - 4.1.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nádherná dovolená, v nádherném hotelu a úžasném prostředí. Naprostá spokojenost, hotel předčil naše očekávání. Opravdu to za tu dlouhou...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, v nádherném hotelu a úžasném prostředí. Naprostá spokojenost, hotel předčil naše očekávání. Opravdu to za tu dlouhou cestu stojí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je naprosto dostačující, moc času jsme tam stejně netrávili, byla by to i škoda v tak krásném prostředí. Na pokoji jsme měli malou ledničku, láhve s vody, plechovkou coly atd. Pokud jsme něco vypili, bylo nám to hned nahrazeno plnou láhví. Plus jsme tam měli ještě kávovar. Každý den nám paní uklízečky chodily stlát a uklízet, několikrát nám byly vyměněny i ručníky. Klimatizace na pokoji také fungovala bez problému. Jediný problém byl ten, že nebylo kam pověsit mokré plavky a samozřejmě v oblasti je velké vlhko, takže nám ani pořádně neuschly, navíc nám konkrétně sluníčko na terasu nesvítilo.

Strava
Obrovský výběr jídla, vše, na co si jen vzpomenete. Přes Itálii - těstoviny, pizza, po americký koutek, kde byly burgery, párky v rohlíku atd. Plno zeleniny, výborného ovoce, maso, výborné ryby, dortíčky, zmrzlina. Opravdu si vybere každý a co víc, opravdu si pochutnáte. A pokud by někomu nestačil veliký výběr, může si zajít i do specializovaných restaurací v areálu.

Služby hotelu
Všechno v hotelu je skvěle zorganizováno. Je tu úžasný animační program, takže kdybyste se náhodou nudili povalováním na pláži, tak můžete jít hrát petanque, šipky, cvičit jógu na pláži, tancovat merenque nebo si zacvičit aqua aerobic, který můžu jen a jen doporučit. Večer je o zábavu postaráno v místním divadle, kde je každovečerní program. Mimo to bych asi ještě vyzdvihla security, která je po celém areálu hotelu, kde hlídají i celou noc u každého bloku a také na pláži, kde zase hlídají, aby na hotelovou pláž nevstupovali prodejci z nedalekých stánků. Skvělí jsou také číšníci a číšnice a vlastně kompletně všichni zaměstnanci, všichni moc usměvaví, kamarádští a rádi si popovídají, mentalita Dominikánců mě opravdu nadchla.

Pláž
Pláž je jak z fotky. Nádherná, čistá pláž s bílým pískem a úžasným mořem, které má ty nejkrásnější barvy. Nikde nevidíte povalovat odpadky, všude na pláži i v areálu jsou odkládací "pulty" na kelímky a talířky a také na každém kroku najdete odpadkové koše. Pokud se nějaký ten kelímek na pláži přeci jen objeví, tak ho zaměstnanci hned sbírají a uklízí. Krásná procházka je na obě strany po pláži. A moře je krásně čisté a teplé. Byli jsme ze všeho opravdu nadšeni.

Anonym, 05.01.2019, Datum pobytu: 9.11. - 18.11.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,2 Místo odpovídající standardu v Karibiku, na můj vkus příliš rozsáhlý resort, hodně turistů... Dobří animátoři, tance, večerní show,...

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Místo odpovídající standardu v Karibiku, na můj vkus příliš rozsáhlý resort, hodně turistů...

Dobří animátoři, tance, večerní show, bary.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v domě nejdále od pláže, deklarován jako "výhled do zahrad", skutečnost - výhled na domy....evidentně jedno z nejlevnějších v rezortu, což není, dle mého, v relaci s cenou. Pokoj uhrazen pro 3 dospělé, k dispozici 2 velké "king size" postele, takže 2 osoby musely spát v jedné posteli!!!!! Opět - v kontrastu s cenou.

Čistota dobrá, denně úklid, výměna ručníků na přání.

Strava
Bohatý výběr, dobrá úroveň. V restauracích Á la carte pěkné prostředí, slušná úroveň stolování. Obsluha často neschopná komunikovat v jiném jazyce, než španělštině.

Pohodoví barmani, ale nápoje plné cukru a ne zrovna nej (v českém standardu) kořalky :)

Služby hotelu
Internet (s výpadky) fungoval, jinak bohatá nabídka výletů, obchůdky, šnorchlování, animace, večerní show - výborná úroveň!!

Dobří animátoři.

Pláž
Čistá, zlatavý písek, částečně stín pod palmami. Lehátka OK, osušky k dispozici. Poněkud přelidněno, zřejmě daň za vánoční termín...

Petr S., 03.01.2019, Datum pobytu: 20.12. - 28.12.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Viva Wyndham 8 fotografií

Celkem: 10 Dovolená byla úžasná od letadlo, přírody, jídla, ubytování až po služby hotelu a letu zpět. Možnost dlouhých procházek vlevo od pláže...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná od letadlo, přírody, jídla, ubytování až po služby hotelu a letu zpět. Možnost dlouhých procházek vlevo od pláže hotelu. V okolí plno palem a krásné přírody. Čím dál od hlavních pláží tím hezčí příroda. V září nám občas pršelo a byla párkrát bouřka, ale vůbec to nevadilo teplo bylo pořád až dosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo prostorné s balkónem s výhledem do krásné zahrady, Hotelový komplex je rozlehlý a krásně udržovaný, plný zeleně, Velký bazén.

Strava
Pestrá. Snídaně, obědy i večeře vždy velké množství na výběr. Výborné ovoce, výborné zmrzliny. Plno dobrýžch salátů

Služby hotelu
Uklízečky uklízely každý den, i prostředí hotelu bylo vždy krásně uklizeno. Plno animátorů i plavčíci na pláži. Možnost zahrát si petanque i stolní tenis. Krásné večerní programy. Bary fungovaly krásně, občas večer jen malinko fronta, ale to vůbec nevadilo

Pláž
Velká dlouhá pláž hned u hotelu, první týden bylo moře krásně průzračné klidné, druhý týden byly velké vlny. Dostatek lehátek, slunečníků.

Martin V., 31.12.2018, Datum pobytu: 8.9. - 23.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Gran Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

21 fotografií

Celkem: 9,6 Zatím naše nejlepší dovolená. Cestování sice trochu náročnější, ale dá se to zvládnout a stojí to za to. Pokud bude možnost, rádi se sem...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zatím naše nejlepší dovolená. Cestování sice trochu náročnější, ale dá se to zvládnout a stojí to za to. Pokud bude možnost, rádi se sem vrátíme. Příjemné počasí, čisté moře, luxusní jídlo, milí lidé. Servis Invie a partnerské kanceláře naprosto v pořádku, služby delegáta ( ne česky mluvícího ) a ostatních členů ck super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovu - bungalov maličký, ale dostačující. Každý den uklid a čisto, velmi hezká koupelna. Bod dolu za to, že pro nás neměli bungalov hned. Na dvě noci nám dali klasický pokoj, na druhou stranu to bylo snad 100 m2 prezidenské apartmá se dvěma koupelnami :-) takže jsme se až tak nezlobili. Doporučuji vzít s sebou repelentní náramky, bylo tam dost komárů, po rozmístění dvou náramků po pokoji byl za 2-3 dny pokoj ( na pár vytrvalců jsme si koupili ještě místní repelent a na noc jsme se mazali ). Dvakrát jsme tam měli obr švába, což je asi v těchto končinách normální. To jen pro zarputilé odpůrce hmyzu, člověk se dost lekne, když to vidí. V bungalovu byla moderní tv, dokonce jsme se tam dostali na youtube. Na pokoji každý den litr vody v pet lahvy.

Strava
Poprvé u all inclusive, kdy jsme se za 11 dní ničeho nepřejedli, vařit fakt umí, jídlo vychucené, hlavně maso, tam je od každého něco na různé způsoby, přílohy to samé, snad kromě českých knedlíků :-) tématické večery, někdy víc Mexiko, nekdy Čína atd. Skvěle chutnající ovoce, vynikající dortíčky, zelenina, polévky, těstoviny, prostě vše. Vše neustále doplňují, pokud něco není, tak opravdu jen chviličku.

Služby hotelu
Větší rezort, takže se člověk opravdu nenudí, animacion team neustále v pohybu, pořád se něco děje. Je na vás, zda se zapojíte nebo se budete válet na pláži. All inclusive nadmíru dostatečné, včetně pití, alkoholu - klasické koktejly, např. cuba libre, mochito, tequila sunrise apod., v areálu spousta krámků se suvenýry, praktickými věcmi, oblečením, tabákem, barem atd.

Pláž
Viva Wyndham Dominicus Beach and Palace mají nejhezčí pláž a moře, lehátka a ručníky zdarma, o lehátka žádné boje, i když bylo více lidí, tak nikdy nebyla nouze, moře čisté. Nečekejte úplně klidnou hladinu, někdy menší vlny, někdy větší, mají celkem sílu, přítelovi to vyhovovalo, já s 50 kg to měla horší, ale vykoupat se v pohodě dá, na velké plavání to není.

Monika Veselá, 28.12.2018, Datum pobytu: 8.12. - 19.12.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 10 Byly jsme s mamkou moc spokojene. Od vyzvednutí na letisti se o nás pan z CK James Cook výborně postaral a byly jsme rychle z letiště...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byly jsme s mamkou moc spokojene. Od vyzvednutí na letisti se o nás pan z CK James Cook výborně postaral a byly jsme rychle z letiště pryc. Uz vjezd do hotelu vypadal uzasne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytovány v hezkem a čistém pokoji. Jedine minus které to asi mělo, bylo ze hned vedle se stavěly nové pokoje tak ze řincely zbijecky a vrtačky. Což u někoho kdo jeden den prolezel v posteli s nevolnostmi nic moc. Jinak ale pokoj vždy čistě uklizeny a personal milý.

Strava
Co se týká jídla, tak asi není na co si stěžovat. Každý si vybere. A výborně chutná. Za me malý vyber ovoce. Respektive porad stejný druh.

Služby hotelu
Není na co si stezovat. Obcas nefungovala karta od pokoje ale na recepci kdykoliv pomohli a ihned vyměnili v jakoukoliv denní dobu. Byli jsme tam i v 1 rano a vše v pohode a jeste byli moc milý.

Pláž
Plaz čistá, moře pruzracne. Celková spokojenost

Daniela Z., 19.12.2018, Datum pobytu: 2.12. - 16.12.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Byla to fantastická dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to fantastická dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bydleli jsme v novém komplexu, takže bezva

Strava
bohatá, všechno, co si můžete přát - zelenina, ovoce, vepřové, hovězí, kuřecí, těstoviny, brambory a rýže na několik způsobů, prostě bezva

Služby hotelu
perfektní, nemáme co vytknout

Pláž
krásná

Iva Ehlová, 18.12.2018, Datum pobytu: 26.11. - 10.12.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)