Recenze hotelů
Bayahibe - Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Úžasná dovolenka pre rodinu s deťmi. Vrelo odporúčame.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolenka pre rodinu s deťmi. Vrelo odporúčame. Zobrazit celou recenzi

Bohumil G., 13.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 10.2.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Dreams La Romana Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Ubytovani a sluzby hotelu na vysoke urovni. Z oblasti Bayahibe mela oproti oblasti Punta Cana CK Kentlucky,resp.jejich parterska...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytovani a sluzby hotelu na vysoke urovni. Z oblasti Bayahibe mela oproti oblasti Punta Cana CK Kentlucky,resp.jejich parterska organizace Carribissimo mensi nabidku fakultativnich zajezdu nez bylo nabizeno v materialech Kentlucky. Jinak cinnost tamnich delegatu na pozadovane urovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na vysoke urovni, velky pokoj s prostornou manzelskou posteli, tv,sat, lednice denne doplnovana nealko napoji+ pivo (v ramci sluzeb all inclusive), trezor. Denni uklid (jeho kvalita a rozsah je vsak ponekud odvisly na vysi tzv.baksisneho, ktere je zde zcela ocekavane).

Strava
Velmi rozmanity vyber, vynikajici uprava masa,ryb i moucniku, proste top!!!

Služby hotelu
Bazeny,vyrivka, fitness,plazove bary, divadlo, obchody, vystoupeni umelcu (hudba,tanec), doktor primo v resortu, masaze, zdarma zapujcka katamaranu, kajaku ci potreb na snorchlovani, potapecska skola, bezp.ostraha objektu atd.).

Pláž
Piscita s pozvolnym vstupem do more, Karibske more je zde cca o 2 st.teplejsi nez v Punta Cane (Atlanticky ocean).

Luboš V., 24.01.2018, Datum pobytu: 10.1. - 21.1.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Iberostar Hacienda Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 6,4 Hotel uzasny, uz jsme v nem byli. Ovsem opravdu zdeseni, ze clovek zaplati za 3 dospele lidi a dostane 2 luzka. Ze ma spat se 16 letym...

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel uzasny, uz jsme v nem byli. Ovsem opravdu zdeseni, ze clovek zaplati za 3 dospele lidi a dostane 2 luzka. Ze ma spat se 16 letym synem 194 cm vysokym na pristylce. To znamena na 1 luzku. Na letisi nam posunuli let z 11 05 na 16 45. Cesi a Polaci se do letadla nevesli. Hodne zajimave. Nemci, kteri jeli s nami z hotelu se vesli. Mela jsem naplanovane obchodni jednani, ktere jsem samozrejme nestihla. Tim, ze jsme v hotelu byli, vime ze je hrozne fajn, tak jsme se moc tesili. Ale opravdu prodat zajezd pro 3 osoby a dat jim 2 luzka, ze se to bere jako pristylka, kterou jsme si nezaplatili, to je opravdu moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jiz jsem to napsala. Opravdu sok! Hotel nenabizi 3 luzkove pokoje vubec. Tak jsme dostali pouze 2 luzka a po reklamaci jsme dostli jiny pokoj a pristylku. My jsme ale za naseho 16 syna zaplatili plnou cenu. Samozrejme ze v pokoji jsme nadale meli 2 sklanice na vodu, atd. Proste to byl pokoj pro 2! S jidlem a shotelem jsme byli spokojeni. Urcite je tam co zlepsit, ale myslim, ze to co se stalo neni chyba hotelu, ale cestovky! Prodava neco co vubec nema a tvrdi, ze to tak v techto zemich je. Ovsem nemuze se jednat o 16 syna s 194 cm za kterehi zaplatite plnou cenu. S hotelem jako takovym jsme opet byli spokojeni. Diky toho, ze jsme tam byli jiz podruhe nam take vymenili ten pokoj. Nasi kolegove takove stesti nemeli. Jinak jsme byli spokojeni s pani, ktera reagovala na nas mail urychlene. Komunikace s vasi cestovkou fungovala super! Prekvapila nas nesolidnost nemecke cestovky.

Strava
Jidlu neci co vytknout, vse nam chutnalo, velky vyber.

Služby hotelu
Na toaletach vsude cisto, na pokoji take, vse fungovalo. Hotel mel velmi krasny vanocni program, animacni programy super.

Pláž
Plaz cista, krasna , mala , ale super. Bezplatne vyuziti nemotorizovanych vodnich sportu. Tepla voda, opravdu si kazdy najde co potrebuje.

Vladimíra B., 02.01.2018, Datum pobytu: 18.12. - 28.12.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Dreams La Romana Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkově jsme byli velmi spokojeni jak s prostředím hotelu, tak poskytovanými službami.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli velmi spokojeni jak s prostředím hotelu, tak poskytovanými službami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standardní, vybavení pokoje starší, ale dostačující. Vadou byla poněkud hlučnější klimatizace, ale zapínali jsme jí jen výjimečně.

Strava
Strava formou bufetu na dobré úrovni, kávu si však dejte raději v Baru Plaza. Rozhodně stojí za to jít na večeři do brazilské a mexické restaurace.

Služby hotelu
Služby fungovali dobře, jak úklid pokoje, tak i recepce, bary, půjčovna osušek a plážový i bazénový servis. V celém areálu bylo čisto.

Pláž
Pláž písčitá, čistá a udržovaná, s mnoha nabízenými aktivitami.

Václav Pižl, 21.11.2017, Datum pobytu: 5.11. - 16.11.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Zájezd se nám celkově líbil, jediná velká černá tečka je letecká společnost Condor, která zajišťovala let z Německa na Punta Canu a zpět....

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám celkově líbil, jediná velká černá tečka je letecká společnost Condor, která zajišťovala let z Německa na Punta Canu a zpět. Byl pro ně problém zajistit předem objednanou bezlepkovou stravu. Placené služby: poslouchání hudby, filmu. Podávání jen nealko, pivo a víno za svoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cisté, každý den uklizené. Některý den, chyběl druhý ručník nebo zapoměli dodat pitnou vodu, ale většinou vše fungovalo.

Strava
Jídla dostatek, stále doplňováno. Jediná výtka je snad, že některá masa byla tuhší. Většinou hovězí, ale i vepřové. Jinak přílohybyly rozmanité, ovoce i zelenina, saláty, zákusky i zmrzlina.

Služby hotelu
Služby byly celkem obstojné, animační programy na pláži, u bazénu taky slušné. Večerní animace v amfiteátru začínaly až v deset večer a to už bylo na nás pozdě, takže jsme byli asi jenom na dvou.

Pláž
Pláž čistá, lehátek dostatek, akorát slunečníku bylo pro tolik ubytovaných dost málo. Ráno jsme si museli pospíšit na pláž, abychom nějaké místo uchytili. Plážové bary dva, takže většinou stíhali a nebyly nějak extrémní řady. Moře bylo u břehu zakalené zvířeným pískem a zbytky z palem, takže milovníci šnorchlování byli trochu zklamáni.

Pavlína Gajová, 02.11.2017, Datum pobytu: 13.10. - 28.10.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Vše super, ubytování čisté, funkční, strava chutná, rozmanitá, obsluha stále milá, nevyžadující dýška. WIFI dostupné a dobře fungující v...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše super, ubytování čisté, funkční, strava chutná, rozmanitá, obsluha stále milá, nevyžadující dýška. WIFI dostupné a dobře fungující v celém komplexu i na pláži. Pláž nádherná, čistá, voda teplá. I počasí na konci října bez dešťů plné sluníčka. prostě není co vytknout a jen a jen doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Apolena Burianová, 31.10.2017, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Gran Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 nádherná dovolená, vše na výbornou, byli jsme moc spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
nádherná dovolená, vše na výbornou, byli jsme moc spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nádherné pokoje, každý den nové ložní prádlo

Strava
vynikající,

Služby hotelu
Velice příjemný personál, moc milí lidé

Pláž
Pláž naprosto čistá, každý den uklizená

Jarmila Rubnerová, 27.10.2017, Datum pobytu: 14.10. - 24.10.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Iberostar Hacienda Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Pro nás ta nejkrásnější dovolená. :-)

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pro nás ta nejkrásnější dovolená. :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Z ubytování jsem měla trochu strach, měli jsme standard, tak jsem se bála, aby byl pokoj čistý a hezký, ale předčil má očekávání. Každý den uklizeno, čisto, pokoj standardní ale moc pěkný, moderní.

Strava
Strava byla skvělá. Našli jsme zde opravdu vše, na co jsme si vzpomněli. Řekla bych, že byl i dostatečný výběr ryb a mořských plodů. Ovoce, zelenina, přílohy, maso. Vždy velký výběr.

Služby hotelu
Občas nám kapala voda z klimatizace, ale vždy jsme to nahlásili a do odpoledne bylo vše opraveno.

Pláž
Pláž super, moře někdy trochu špinavější, ale někdy i krásně čisté, teplé.

Andrea M., 23.10.2017, Datum pobytu: 5.10. - 19.10.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,4 Som veľmi spokojný

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Som veľmi spokojný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola dobrá , len v kúpeľni boli trocha nedostatky.

Strava
Strava veľmi dobrá . Veľký výber

Služby hotelu
Personál bol veľmi milý a starostlivý

Pláž
Pláž bola čistá upravená a veľa lehadok

Michal R., 10.10.2017, Datum pobytu: 27.9. - 5.10.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Gran Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená byla parádní. Poměr cena/kvalita hotelu odpovídala, nicméně doporučuji si připlatit za lepší pokoje - skrze lepší služby v...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla parádní. Poměr cena/kvalita hotelu odpovídala, nicméně doporučuji si připlatit za lepší pokoje - skrze lepší služby v hotelu. Štvalo nás, že pokud máme standardní ubytování, nemůžete chodit do všech míst v hotelu. Strava výborná, nápoje vynikající. Pláž nádherná.

Pozor na pracovníky a obchodníky, neustále na Vás chtějí vydělat. Je lepší si rozměnit peníze dopředu.

Žádné stopy po hurikánu, žádá havěť. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je lepší si za ubytování připlatit a nebydlet ve A2A! Zde jsem byli ubytováni a po rozhovoru na recepci, že bychom uvítali lepší pokoj nám bylo řečeno, že nestačí pouze doplatit částku za lepší pokoj, nýbrž zaplatit celé ubytování znovu. To jsme odmítli. Pokud máte "lepší" pokoj, můžete chodit i na více míst v hotelu a jsou Vám poskytovány lepší služby - to nám ale nikdo dopředu neřekl.

Ubytování v A2A standart - velká postel je dostačující, podlaha je z kachliček, balkon dostatečně prostorný (2 křesla), koupelna a WC čisté, nicméně zastaralé. V pokoji se také nachází psací stůl s TV. V pokoji pouze 2 zásuvky. Klimatizace jede neustále, pokud zavřete balkonové dveře - to je mínus když jdete na pláž a pak máte v pokoji zimu. V baru je neustále doplňována balená voda, která je v ceně.

Pokoje jsou uklízeny každý den, výměna ručníků samozřejmostí.

Strava
Strava byla velice rozmanitá a výborná, na výběr bylo téměř vždy z cca 20 jídel. Každý den byl jinak tématizován (např. mexický den). Nejlepší byly snídaně. Vstup do 4 hlavních tématických restaurací je omezen na 1 vstup (obdržení voucheru na jednu večeři a pouze do jedné restaurace, ne do všech). Byli jsme ve Steak housu, ale to bylo veliké zklamání. Odmítli jsme nabízené placené víno a už se na nás číšníci dívali "skrze prsty". Steak taktéž nebyl dle očekávání.

Na pláži pro "levnější" ubytování jsou dělány pouze palačinky. Pokud máte "lepší" ubytování, už Vám udělají i pizzu a další pochoutky. Taktéž si můžete vychutnat jídlo u/na pláži. My bohužel ne.

Nápoje - skvělé! Pina colada, Cuba libre, Mojito a další jsou NEJLEPŠÍ! Evropské alkoholické nápoje opět pouze pro "lepší".

Služby hotelu
Poměr cena/kvalita = dostačující. Hotel nabízí rozmanitost služeb, od obchůdků v hotelu, přes kadeřnici, masérku, manikérku, lékařku 24 hod. denně, animátory.

Pláž
Nádherná, udržována každý den. Pozor! V moři jsou vymřelé korály, takže se bezpečně do moře dostanete až cca 50m od hlavní cesty k moři. Najdete zde velké mušle. Po pláži chodí obchodníci a nutí Vás koupit si jejich zboží (na hotelovou pláž nemohou). Vstup do moře může být pro někoho problematický skrze ty korály a spád.

Pavlína B., 09.10.2017, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Gran Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622