Recenze hotelů
Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Veľmi príjemná dovolenka, bola to naša svadobná cesta, naozaj sme si ju užili.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi príjemná dovolenka, bola to naša svadobná cesta, naozaj sme si ju užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fajn, každý deň nám izbu upratovali a priniesli balenú vodu. Prvý dojem bol trocha zatuchla izba, avšak časom sme sa dozvedeli že to je všetko kvôli tej vlhkosti, ktorá je naozaj vysoká cca 92%.

Strava
Naozaj veľmi rozmanitá strava, raňajky aj obedy aj večere. Ryby, kuracie, dezerty, ovocie najlepšie. :)

Služby hotelu
Animátori išli na plne obrátky, aj na plazi aj pri bazéne aj večer na amfiku.

Pláž
Pláž naozaj krásna, až na to že sme nevedeli že počas letných mesiacov vyplavuje oceán morskú trávu, ktorá trocha zničila predstavu o nádherných plážach, avšak mali sme pár dni keď o tráve nebolo ani chýru ani slychu, vtedy sme si to fakt užili :)

Nikola S., 20.09.2021, Datum pobytu: 3.9. - 14.9.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Hotel urcite neodpovida 5*, personal mily, jidlo chutne, ale jiz bychom se sem nevratili

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel urcite neodpovida 5*, personal mily, jidlo chutne, ale jiz bychom se sem nevratili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani neodpovida fotkam. Jsou zde 2 casti -premium a standard, vse co vidite na fotkach je premium…

O vikendech do rezortu navic jezdi mistni,takze se zde temer ani nejde hnout,kolik je zde lidi…

Strava
Pestra, vybere si opravdu kazdy,jidlo velice chutne.

Služby hotelu
Vsichni mili,pozorni :)

Pláž
Plaz plna ras, uklizeni se venovali tak 2hod denne,coz nebylo dostacujici,takze jsme se za cely pobyt nevykoupali :(

Šárka, 01.09.2021, Datum pobytu: 21.8. - 29.8.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Plaz 2 fotografie

Celkem: 4 Myslím si že za okolnosti cestovania cca 12 hodinový let mi tých 7 noci prišlo malo ale neviem či Invia vobec ponuka 10 noci atd. Bola...

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Myslím si že za okolnosti cestovania cca 12 hodinový let mi tých 7 noci prišlo malo ale neviem či Invia vobec ponuka 10 noci atd.

Bola som prvý krát v Punta Cana bola to veľmi pekná dovolenka ale z toho oceána nevycisteneho som bola sklamaná určite by som za týchto okolnosti išla v iný mesiac a mrzí má že v cestovnej kancelárii nás nikto na toto neupozornil! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rezort bol veľmi pekný veľký veľa paliem krásna záhrada trocha by som doladila bazén vŕzgajúce schody vypadnuté dlazdicky a slabá vyrivka v menšom bazéne a hudba počas dňa mi prišlo že veľmi zle pri bazéne max 3 staršie songy dokola ako bol tam skvelý dj treba ho aj využiť ,lebo mi to prišlo že trocha nuda pri bazéne keď nebol zabezpečený vstup do oceánu.

Strava
Jedlo bolo rozmanité chutne možnosť objednať sa v reštaurácií veľmi spokojná som bola.

Služby hotelu
Hotel mal dobre služby až na pár vylepšení žiadna možnosť mat na tv hudobný kanál,animačný program sa mi veľmi páčil večerná živá hudba a vystúpenie tanečníkov veľmi dobre ale určite by som odporučila v rámci možnosti disco bar otvoriť neviem či koli covid alebo z akých dôvodov bol uzavretý.

Pláž
Pláž bola najväčšie sklamanie lebo nik nás neupozornil že nieje možnosť vstupu do oceánu boli tam veľké nánosy smradlavych rias!

Michaela Moravanská, 01.09.2021, Datum pobytu: 21.8. - 29.8.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Sirenis Punta Cana Resort Casino & Aquagames

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotelový komplex byl krásný, jen škoda pláže a moře ve kterém se nedalo koupat. Prostředí bylo velice relaxační a hlavně nebylo moc lidí....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 2 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotelový komplex byl krásný, jen škoda pláže a moře ve kterém se nedalo koupat. Prostředí bylo velice relaxační a hlavně nebylo moc lidí. Za mě na tak velký areál je hrozně malá hlavní restaurace. Taktéž na pláži lehátka v zóně privilige byly obsazené hosty kteří privilige neměli, takže když konečně vyšlo slunce, nebyla možnost lehnout si na ty super lehátkové postele. To samé by mělo být u bazénu, kde by mohla být privilige zóna. Nebýt soukromého bazénu, tak bych si to tak neužila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj super. Měli jsme privilige room s bazénem, který je škoda že nebyl moc soukromý. Z jedné strany metr od vás hrála hlasitá hudba a z druhé strany jiná hudba, takže po většinu času jste poslouchali různé skladby dohromady což nebylo moc příjemné. Bazény by měli mít větší soukromý. Měli jsme štěstí že jsme měli bazén z druhé strany, neboť z té přední by jste byly vystaveni celé pěší zóně.

Strava
Jídlo výborné. Nejlepší co jsme kdy jedli. Jen škoda že večeře které měli být formou bufetu byli během 8 dnů jen 4x. Ostatní byly výběr z pár jídel. Škoda, jinak by to bylo top ????

Služby hotelu
Služby byly dobré. Akorát byl problém rozměnit dolary na drobnější.

Pláž
Pláž byla bohužel k pláči. Kdybych tohle věděla, tak bych nikdy na to místo nejela. Bohužel vím že za to hotel nemůže, ale cestovní kancelář by měla upozornit na tento problém. Myslím že to tam nebylo poprvé. Což je velké zklamání. No chtělo se mě brečet. Za celých 8 dní se nedalo koupat. Takže tohle bylo obrovské mínus. I když pracovníci dělali vše co bylo v jejich silách aby to odklidili, ale bohužel.????????????

Vendula Borecká, 24.08.2021, Datum pobytu: 9.8. - 19.8.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Royal Bavaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 S dovolenou - tři muži - jsme byli naprosto spokojeni. Devět nocí. Dva výlety lodí, dva výlety do vnitrozemí, půl dne dopoledne pěšky...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou - tři muži - jsme byli naprosto spokojeni. Devět nocí. Dva výlety lodí, dva výlety do vnitrozemí, půl dne dopoledne pěšky lesem dle navigace do Bayhaibe. Na výlety do vnitrozemí - Santo Domingo a Los Haitises jsme měli velmi kvalitní české průvodce.

V Santo Domingo byl malý prostor na nákupy prezentů, které vycházeli daleko levněji v tamním supermarketu ve staré části města - poloviční ceny oproti obchodům pro turisty. (Rum, doutníky, vanilka, káva a vedlejší obchod s delfínímy kameny Larimar) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na úrovni, redukce do elektrických zásuvek nejsou potřeba. Mají všude univerzální. Úklid každý den, ručníky na zemi vždy vyměněny. Klimatizace fungovala bez problémů. Při otevřených dveřích na balkon se automaticky vypnula. Na stropě byl i vícerychlostní ventilátor. Naprostá spokojenost. Pokoj č.3107. Krásný výhled na část bazénu a tropické zahrady. Klid.

Před ubytováním probíhalo měření teploty, potom už ne.

Strava
Rozmanitá, výborné kvality, všeho dostatek. Obsluha vstřícná a ochotná. Využili jsme i možnost večeří ve třech restauracích. Nejslabší byla v grill restauraci. Jídelní lístek v restauracích ve formě QR kódu - AJ nebo španělsky, jestli i němčina nevím.

Služby hotelu
Zaměstnanci vstřícní, ochotní, usměvaví. Každý večer hudební program - příjemné posezení. Dostatek barů a čistých toalet.

Pláž
Pláž součástí rezortu, dostatek lehátek, každé ráno uklizená. Na pláži bar. Zaměstnanci baru i sami obcházeli lehátka, nabízeli a donášeli nápoje. Oproti kartě bezproblémové každodenní vydávání osušek na pláž. Nejsou potřeba vlastní. Moře příjemně teplé, bez řas, vlny mírné. Rybiček pro šnorchlování moc není. Boty do vody nejsou potřeba. Na pláži pro zájemce občasné soutěže a cvičení.

Vítězslav Schmidt, 23.08.2021, Datum pobytu: 5.7. - 15.7.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Iberostar Selection Hacienda Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Sluzby delegatky na velmi chabej urovni, najprv naslubovat hory doly, potom vyhovorky a ignoracia

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Sluzby delegatky na velmi chabej urovni, najprv naslubovat hory doly, potom vyhovorky a ignoracia Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba, strava, personal hotela - super

Strava
Velmi rozmanita, kazdy si najde to svoje

Služby hotelu
Velmi pestra skala sluzieb hotela, cas na nudu urcite nebude

Pláž
Plaz oceanu nebola prilis cista, ocean stale vyplavoval riasy

Michael Rozič, 19.08.2021, Datum pobytu: 7.8. - 15.8.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Dominicana

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8 vsechno vyborne, pouze po rezervaci na veceri Restaurante ala carte a navsteve restaurace Toscana, predani rezervace v resturaci jsme...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
vsechno vyborne, pouze po rezervaci na veceri Restaurante ala carte a navsteve restaurace Toscana, predani rezervace v resturaci jsme byly brani jako standardni navstevnik restaurace formou bufetu nebo svedskych stolu, dale obsluha vylila cervene vino na stul, vubec se neobtezovala provezt napravu, samozrejme jsme reklamovali na Service desku nebo Guest jinak vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pekne, ciste, mozna zastarala klimatizacni jednotka ale poslouzila ucelu

Strava
ocekaval bych casteji plody more, pouze 1 x za tyden

Služby hotelu
sluzby hotelu na velmi vysoke urovni i personal

Pláž
v dane lokalite jedna z nejkrasnejsich, palmovy haj, krasna pisecna plaz, cista voda bez ras apod. proste krasa

Radislav Nemet, 19.08.2021, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Gran Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Celkové shrnutí= perfektní. I v době restrikcí si umí zachovat vysoký standard. Personál- Milý, příjemný, přátelský :) Služby hotelu na...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkové shrnutí= perfektní. I v době restrikcí si umí zachovat vysoký standard. Personál- Milý, příjemný, přátelský :) Služby hotelu na skvělé úrovni. Čistota na vysoké úrovni. My si dovolenou vylepšili ještě svatbou (přes hotelovou agenturu) a tím pádem tato dovča neměla konkurenci. Nicméně, vyplatí se cestovat mimo letní měsíce, kvůli řase a silnému odlivu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto perfektní. Denně uklizeno, dostatek čistých ručníků a osušek, precizně doplňovaný minibar (balená voda, pivo, slaďárny) + vždy doplněna i káva/cukr/smetana. Při příjezdu tekla jen hodně teplá voda, ale na recepci ve vteřině vyřídili a opravili, takže super :)

Strava
Obrovská rozmanitost od ovoce, zeleniny až po různé druhy masa. Občasná fronta u grilu se vyplatila, protože každý den jiný typ masa a ryb. Dlouhé časové rámce na snídaně/obědy/večeře. Pro pohodlnější je možnost menší restaurace u bazénu, kde omezeně najdete úplně to samé :) :)

Služby hotelu
Cokoliv bylo potřeba, stačilo se zeptat na recepci a poradili, případně zařídili. Pokud jste příjemní, vše vždy ihned zařídí. Je tu i spousta krámků, takže si každý najde případně své :) Bar u bazénu, bar v lobby, bez konkurence, dostatek příjemného personálu. Pokud dáváte dýška, pokud jste milý a občas i kváknete něco španělsky, po celý pobyt si vás zapamatují jménem a v případě, že pijete stejné drinky, ani se nebudou ptát a budete mít připraveno ještě než stihnete vystát frontu :)

Jediné, co nedoporučuji, jsou výlety realizované přes hotelové prodejce (stánky mezi bazénem a pláží). Já nám vše našel přes TripAdvisor a Facebook a výlety vyšly na méně než polovinu hotelové ceny. V případě, že někdo chce aktivní dovolenou a výletů hodně, opravdu nekupovat přímo v hotelu. Za ušetřené peníze si můžete přece přivézt více suvenýrů :)

Pláž
Pláž pěkná, dostatek lehátek, ale my nevyužívali téměř vůbec (vybrali jsme si červenec, tak jsme museli počítat, že to nebude ta karibská krása. Každopádně doporučuji ranní procházky po pláži, říká si o spoustu fotek :)

Petr H., 16.08.2021, Datum pobytu: 16.7. - 27.7.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Bávaro Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velký resort spojený s dalšími 4 hotely. Kdo hledá spíš klid a samotu tak to nebude pro něj, komu to nevadí tak si to užije. Animační...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velký resort spojený s dalšími 4 hotely. Kdo hledá spíš klid a samotu tak to nebude pro něj, komu to nevadí tak si to užije. Animační programy každý den. Wi-fi vypadává, asi moc lidí. Pokud si děláte test na hotelu, výsledek je až druhý den, pozor nato!!! Pokud nakupujete suvenýry nebo cokoliv v hotelovém obchodě nejprve se zeptejte na cenu a pak zkuste další obchody, mají různé ceny a můžou vás dost natáhnout. To platí i mimo hotel! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj každý den uklizený. Nápoje do ledničky na pokoji jsou doplnovány každý 2 den, pro jednoho člověka dost, pro dva už málo.

Strava
Strava dobrá, dá se vybrat cokoliv.

Služby hotelu
Zaměstnanci neustále upozornují hosty na nošení roušek v restauraci a u barů!!! To se mě vůbec nelíbilo!!!

Pláž
Pláž pěkná s bílím pískem plná palem. Akorát je tam moc řas!!! Moře teplé.

David V., 16.08.2021, Datum pobytu: 9.7. - 20.7.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Riu Bambu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie