Recenze hotelů
Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Koniec dovolenky bol problémový, najprv nemohli nastúpiť do lietadla všetci cestujúci, robil sa výber, zdržiavalo to čas 2 hodiny...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Koniec dovolenky bol problémový, najprv nemohli nastúpiť do lietadla všetci cestujúci, robil sa výber, zdržiavalo to čas 2 hodiny meškania letu a my sme pokračovali ďalej do Viedni, nekončili sme Dusseldorfe. Niektorí ostali, ale že si musia najprv sami zaplatiť nocľah a potom im ho preplatia, čo sa mnohým nepáčilo, že nemajú peniaze a pod . Batožina dodnes neprišla = 3 kufre aj s dôležitými osobnými vecami. Čeking v Dusseldorfe sme museli robiť sami, v Samane nedokázali urobiť čeking až do Viedne a pri meškani sme to museli v strese zvládnuť a stihnúť... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie čisté, nábytok starší, chýbala nám skriňa s políčkami, bola len skriňa vešiaková a potom bola 1 komoda s 3 políčkami. Chladnička bola dosť hlučná na izbe, keď sme ju stíšili, tak tiekla z nej voda, lebo odmŕzala. Raz nám zabudli dať 3 uteráky. Klíma bola dosť studená, doporučila by som pri nej aj nejaký nejaký mostík medzi celzia a Fahrneheitova stupnica, lebo ani technik, ani recepčný nás nevedeli informovať ...

Strava
Strava OK.

Služby hotelu
Bolo čisto, raz nám zabudli dať 3 uteráky, zobrali len špinavé a čisté nám nedali. Na recepcii nás nevedeli informovať o okolí a vychádzky do okolia, nemusia to byť výlety ...., nemali ani mapu do najbližšej dediny, odporučili nás na internet, tam sa tiež nedá všetko stiahnúť ...

Pláž
Pláž bola väčšinou čistá, občas po krajoch boli nánosy, ale trávy pod hladinou veľa rástlo v piesku a na diaľku to bolo tmavé, čierne nepekné fľaky na vode .... kazili peknú priezračnú čistú hladinu tyrkisovejj farby.

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 11.8.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, poloostrov Samaná, Hotel: Grand Paradise Samana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 spokojnost az na vstup do mora velke kamene pri vstupe tažko sa ide do mora aj von par ludi tam spadlo šnorclovanie slabe vidiet nieco...

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
spokojnost az na vstup do mora velke kamene pri vstupe tažko sa ide do mora aj von par ludi tam spadlo šnorclovanie

slabe vidiet nieco ale nie je to ten krasny podmorsky život Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme izbu superior de luxe - v pohode klíma smrdí

Strava
Strava ok bez výčitok

Služby hotelu
Slabsia uroven boli sme uz aj viac obskakovany

Pláž
Kamene pri svtupe do mora pri vstupe tazky pristup trocu vacsie vlny

Anonym, 03.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 30.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 N a 5 * hotel to nema obyte taniere a sluzby na urovni tak max4* hotela vstup do mora same kamene vo vedlajsom hoteli ok

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 2 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
N a 5 * hotel to nema obyte taniere a sluzby na urovni tak max4* hotela vstup do mora same kamene vo vedlajsom hoteli ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme superior de luxe izba sa dala ale vetreli sme stale aby nebolo citit zatuchnuty zapach

Strava
&ok fakt na urovni

Služby hotelu
ak ste nechytili znamost za par dolarov tak neviem my sme boli za to obskakovany

Ondrej Miškovič, 02.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 29.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Krásná dovolená v ráji.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená v ráji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý,vybavení ok (TV,klimatizace,čistá koupelna).

Strava
Jídlo bylo výborné a bylo vždy hodně věcí na výběr (od pizzy,přes různá grilovaná masa,čerstvé sýry,po sladké dezerty). Jelikož jsem vegetarián,tak jsem ocenila široký výběr (neustále spousta ovoce zeleniny - čerstvé,grilované,dušené). Většina kuchyně byla na americký způsob. Dále italská a mexická.

Služby hotelu
Animátoři jsou fantastičtí,ale mrzelo mě,jakým způsobem probíhá večerní animační program a diskotéka opravdu nefunguje jako běžný klub. Začíná se mini diskem,poté tanec s animátory,následuje program v divadle - např. tance M.Jacksona a po ukončení programu je teprve přesun do nightclubu,kde ještě navíc již neplatí all inclusive a drinky si musíte zaplatit. Disko na pláži je jen ve středu.

Pláž
Moře je krásné,prostředí taky. Jediné minus je,že jsou při vstupu velké kameny,o které si můžete klidně ukopnout palec. Za postele na pláži se platí 10 dolarů na den a je to i s obsluhou (která moc nefunguje,takže si stejně pro drinky musíte sami).

Anonym, 30.07.2019, Datum pobytu: 17.7. - 27.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8,2 Luxusní dovolená.

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Luxusní dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku s vyjímkou klimatizace. Problém jsme řešili téměř denně. Sice personál byl vstřícný, ale problém vyřešili vždy na chvíli a situace se opakovala.

Strava
Rozmanitá, není co vytknout.

Služby hotelu
Nadstandardní.

Pláž
Každý den udržováno. Pláž čistá, bez očekávaného boje o lehátka.

Milan N., 25.07.2019, Datum pobytu: 11.7. - 20.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená super. I když byl pobyt na 2 týdny, tak to uběhlo velmi rychle. Můžete pít rum 24 hodin denně a vždy se někde najde něco k jídlu.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super. I když byl pobyt na 2 týdny, tak to uběhlo velmi rychle. Můžete pít rum 24 hodin denně a vždy se někde najde něco k jídlu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsem pokoj superior a byl opravdu velký a prostorný. Z balkonu bylo vidět moře. Čistota v pořádku a vše fungovalo jak má. Od recepce se jezdí vláčkem na ubytování, ale je to asi 10 minut chůze. Jinak v okolí ubytování do 50 m je moře, bazén i jídlo. Na recepci se v podstatě nemusí jezdit. Pokud se uskuteční cesta pěšky, tak půjdete kolem mangrovníků, uvidíte rúzné druhy ptactva, kachny, želvičky leguány apod.

Strava
Strava bohatá a výběr velký. Večeře byly obohaceny vždy nějakým lákadlem navíc - kaviár, sushi apod.

Sýry a uzeniny jsou opravdu dobré.

Služby hotelu
Zde není žádné připomínky. Vše fungovalo jak má a když byl problém, tak byl poměrně rychle vyřešen.

Pláž
Šnorchlování bohužel žádné. Pozvolný vstup do moře po písku. Pláž široká. Po pláži je možné jít i k dalším resortům. Na jednu stranu jsem šel 2 hodiny a stejně nedošel na konec pláže. Nevýhodou je, že občas se tam v moři objevují řasy. Hotel se snaží vyplavené řasy skoro každý den uklízet.

Anonym, 24.07.2019, Datum pobytu: 5.7. - 18.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Caribe Club Princess Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolena, usměvavý personal, vyborne jídlo především v tematických restauracích resortu, pokoj s bazénem super dokonce nabídli na...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolena, usměvavý personal, vyborne jídlo především v tematických restauracích resortu, pokoj s bazénem super dokonce nabídli na recepci ještě lepší pokoj za stejnou cenu ale nevyužijí jsme to..Royal je klidný adult hotel, pokud chcete více zábavy je součástí resortu běžné Catalonia a tam frčí zábava, animace, tancování stále, záleží jen na vas Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj moderní čistý 2x denně úklidových servis, bazén před pokojem úžasný, klid mírně rusila rekonstrukce blízké vilky, ale nijak zásadně i proto nám byl nabízen zadarmo nadstandardní 2 patrový apartmán na střeše, ale nevyužijí jsme to, pokoj v přízemí super. Hotel je na začátku resortu tak je to na pláž cca 300-400m s tím jsme počítali a nevadilo to

Strava
Specializované restaurace skvěle

Služby hotelu
Servis v tomto Adult hotelu je skvělý , mysli snad na všechno i když odjizdite, mate možnost sprchy, jídla do poslední chvile

Pláž
Royal La Romana má vlastní vyhrazenou pláž , klidnou bez animaci, s dostatkem lehatek, slunecniku, vlastním barem, mne by potěšilo více hudby a zábavy ale je to proste klidný adult hotel..vedle o par stovek metru začali stavět nový hotel od pláže a ten pohled na stavební stroje už tak romanticky nebyl.. někdy to postavit musí, ze..

Jan Ščerba, 24.07.2019, Datum pobytu: 11.7. - 21.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Royal La Romana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 4 fotografie

Celkem: 7,4 Pekna dovolena s 2 detmi, pocasi nadherne. Oproti Kube je v DR celkem draho.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pekna dovolena s 2 detmi, pocasi nadherne. Oproti Kube je v DR celkem draho. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani pekne, ciste, stejne jako cely areal hotelu.Hotel bych oodnotil na 4*, ne na 5 jak je inzerovan. Od hotelu je mozne zajit i do "mesta" mezi mistni. Dobre umisteni hotelu ...

Strava
Vzdycky byl dobry vyber jidel.

Pláž
Zrejme jsme meli smulu, ale polovina plaze byla po cely nas pobyt (14 dni) pokryta takovou vrstvou ras, ze pres ni neslo jit do more. Druha polovina plaze byla ok.

Marek F., 24.07.2019, Datum pobytu: 27.6. - 10.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotelový rezorz Bahia Principe pozostáva z viacerých hotelov. Ambar bol naozaj tou najlepšou voľbou - moderný, s udržiavanou záhradou,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotelový rezorz Bahia Principe pozostáva z viacerých hotelov. Ambar bol naozaj tou najlepšou voľbou - moderný, s udržiavanou záhradou, priamo na bielej pláži sio servisom, skvelým jedlom, animáciami. Hotel je krásnou destináciou pre svadobnú dovolenku, poskytuje mnoho romantických služieb ako napr. súkromná večera na pláži. Odporúčam, dokonale sme si oddýchli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelová izba junior suite bola veľká, čistá, každý deň upratovaná, s minibarom a výhľadom na palmy a záhradu.

Strava
Každý deň boli servírované jedlá rôznych kuchýň. Jedlo bolo úžasné, s pestrým výberom mäsa, rýb, zeleninových šalátov, studených i teplých bufetov. Bolo možné si rezervovať i Ala carte večeru.

Služby hotelu
5* - ochotný personál, veľký výber služieb ako napr. fitness, obsluha na pláži, animácie, pletenie klobúkov, doprava po rezorte, rôzne druhy ala carte večerí, osobný majordóm, ktorý slúžil ako concierge na akékoľvek požiadavky.

Pláž
Nádherná piesočnatá, priamo v rezorte, vždy sme si našli lehátka so slnečníkom. V mori sme kŕmili rybičky priamo z ruky.

Zuzana D., 15.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 12.7.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Luxury Bahia Principe Ambar Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)