Recenze hotelů
Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Den pred odletem jsem nahodne zjistil ze mam zmenu letu. CA o tom nevedela a byla prekvapena. Po priletu cekal anglicky hovorici delegat.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Den pred odletem jsem nahodne zjistil ze mam zmenu letu. CA o tom nevedela a byla prekvapena. Po priletu cekal anglicky hovorici delegat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitni

Strava
Dobra

Služby hotelu
Kvalitni..jen personal uplne zpomaleny..ale nevadi..v Karibiku se nespecha

Pláž
Krasna

Jiří Konšel, 11.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 8.4.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Byli jsme spokojeni, navštívená oblast však není jen bílý písek na pláži a modrý oceán. Žijí zde velmi chudí lidé a také to tomu...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni, navštívená oblast však není jen bílý písek na pláži a modrý oceán. Žijí zde velmi chudí lidé a také to tomu odpovídá. Jsou místa, kde je spousta nepořádku, což může zkazit dojem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů je spíše starší, nicméně dobré.

Strava
Nabídka all inclusive velmi bohatá a různorodá. Za nás O.K., servis pracovníků velmi dobrý.

Služby hotelu
Standartní, snad dělají zbytečnou administrativu při objednání speciální věčeře.Jinak pro zákaznický přístup.

Pláž
Na pláž se musí dojít z hotelu cca 500 m po můstku, dobrá procházka. Stojí zde hlídači se zbraněmi a chrání návštěvníky. Pláž souvisí s veřejnou pláží, kde od pátku do neděle si místní pořádají pikniky a je zde hlava na hlavě. Doprovázeno stálou hudbou a nepořádkem.

Jiří V., 08.04.2019, Datum pobytu: 25.3. - 5.4.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Příjemná klidná dovolená, vily umístěny ve svěží udržované zeleni. Resort není tak rozsáhlý, všechna důležitá místa ( jídelna, bar pláž )...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná klidná dovolená, vily umístěny ve svěží udržované zeleni. Resort není tak rozsáhlý, všechna důležitá místa ( jídelna, bar pláž ) jsou dosažitelná pěšky v řádu minut. Kdo k pobytu nepotřebuje mít všechno IA, bude spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi se nám líbil výhled z balkonu. Sušák na plavky a ručníky není moc velký, při panující vlhkosti ( polovina března ) tam stejně přes noc nic neuschne. Televize na pokoji byla malá, ale tu jsme k ničemu nepotřebovali.

Strava
V době našeho pobytu se v resortu mluvilo hlavně italsky, takže tomu odpovídala i strava. Možná bychom uvítali pestřejší nabídku masa. Kdo má rád různé saláty, bude spokojen.

Služby hotelu
V podstatě jsme žádné nevyužívali.

Pláž
Pláž výborná. Při procházkách kolem přilehlých resortů rozhodně nejlepší.

Jaroslav K., 07.04.2019, Datum pobytu: 13.3. - 25.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Gran Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Všetko bolo super, personál čistučky,strava veľký výber,nikdy nič nechýbalo, veľa ovocia, prírodných ovocných štiav. Problém boli...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všetko bolo super, personál čistučky,strava veľký výber,nikdy nič nechýbalo, veľa ovocia, prírodných ovocných štiav. Problém boli letiská. V Punta Cane už bol problém s palubnými lístkami, a nedostali sme lístky do Zurichu , ktoré sme si museli zabezpečiť až tam.Bolo by najlepšie si urobiť online check in ale nevedeli sme kde.Mladi ľudia s tým určite nemajú problémy ale staršia generácia áno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všetko čisté, vírivku sme ani neviužili,bar pravidelne doplňaný.

Strava
Strava aj mimo hotela na výletoch nám chutila, bol veľký výber

Služby hotelu
Na vysokej úrovni

Pláž
Pláž bola blízko , bola udržiavaná, po daždi pravidelne čistená . Riasy a trávy boli dvakrát za pobyt po daždi,inak vždy čisto. Problém boli lehátka. Boli vyležane a dosť tlačili. Bolo ich nedostatok,museli sme si nosiť uteráky o pol ôsmej ráno. Mohli sme si tam bez problémov nechať aj plážovú tašku s vecami. Bezpečné prostredie. Obsluha aj na pláži.

Anonym, 03.04.2019, Datum pobytu: 20.3. - 31.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Now Larimar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Úžasná dovolená a určitě se tam ještě podíváme.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená a určitě se tam ještě podíváme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování v bungalovech, jedna půlka my druhá pro děti. Úklid probíhal každý den, ale někdy neuměly pokojské počítat, např. děti měly ručníky 3 ,my žádný, někdy voda byla 2 ,děti 1,maličkosti které nebyly až tak důležité, spíše neustálé nefunkční karta od dveří,až po důkladné prosbě na recepci vše bylo vyřešeno. 2 krát nám tam běhal šváb,ale obr.

Strava
Strava byla skvělá, každý si mohl vybrat co chtěl.Jídlo bylo doplnováno,takže když něco chybělo za chvíli bylo dodáno.Skvělé zákusky,zmrzliny!! Mohlo se někdy zdát že jídlo bylo málo dochuceno,ale sůl,pepř olej neustále k dispozici.

Služby hotelu
Na recepci neustále k dispozici. K perzonálu ,barmanům: stále usměvaví, milí, rádi nápomocni jen jedna nevýhoda málokdo uměl anglicky, když tak pár slov, takže kdo ovládá španělštinu má výhodu.

Pláž
Pláž byla čistá, neustále sbírali kelímky, nepořádek,opět se na vás stále usmívali. Moře byli úžasné, už jsme byli vícekrát u moře,ale tady to opravdu stojí za to to vidět, Šnorchlování bylo možné, krásné rybičky,ale my jsme měli jen první den a poslední bez vln, jakmile byly vlny písek se vířil a už toho nebylo tolik vidět . Nafukovací atrakce nejen pro děti výborné.Doporučujeme nesedět jen v hotelu, ale navštívit i nějaký výlet, ostrov Saona,Samana velryby,jezero Enriguillo stojí za to vidět !!

Anonym, 02.04.2019, Datum pobytu: 25.2. - 7.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolené je naprosto dokonalý.V hotelu je prostě jako vždy karibská atmosféra a s výbornými službami a krásnou pláží...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je naprosto dokonalý.V hotelu je prostě jako vždy karibská atmosféra a s výbornými službami a krásnou pláží vytváří maximální spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v křídle budovy hotelu Punta Cana jsou po rekonstrukci,čisté,denně uklizené.Ventilace mechanická i nastavitelná.Součástí je minibar zdarma (pivo,nealko) denně doplňovaný a zdarma.Zdarma je i velký sejf.Televize s hudebním kanálem Musica Bávaro dokreslí celkovou atmosféru.Výborné měkké postele.Vše v maximální spokojenosti

Strava
Naprosto dokonalá s velkou rozmanitostí a výběrem výborného masa a ryb.Bezvadné tropické ovoce (doma se nedá jíst ...).Snídaně úžasné s čerstvě dělanou šťávou z tropického ovoce.Zcela bez připomínek navíc možnost zdarma využít šesti restaurací Á la carte (všechny jsou výborné ...)

Služby hotelu
Celkový dojem je vynikající.Obsluha fantastická s karibským úsměvem ....

Pláž
Denně ráno uklízená od případných chaluh.Jediná výtka je velké množství pevných slunečníků a to že pláž je veřejná a lehátka se musí brzy po ránu předem obsadit.Jinak voda úžasná a teplá

Roman, 01.04.2019, Datum pobytu: 15.3. - 29.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

hotelová pláž 17 fotografií

Celkem: 10 Krásná dovolená, vše bylo v nejlepším pořádku . Čistota , ubytování , jídlo na 10 bodu , určitě se sem ještě vrátíme

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, vše bylo v nejlepším pořádku . Čistota , ubytování , jídlo na 10 bodu , určitě se sem ještě vrátíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vždy uklizene, uklízečku příjemné, usměvavé . Míní bar každý den doplněn

Strava
Na vyšší úrovně , ryby, maso, zelenina vždy čerstvé , dokonce každý den byl kaviár v restauraci. Nápoje nejenom místní výroby a také mezinárodní v ceně zájezdu (šampaňské , whiskey, atd.)

Služby hotelu
Není co dodat, 10 bodu, dala by víc kdyby to šlo

Pláž
Krásná pláž s bílým pískem , každý den uklizena

Světlana Bartošová, 29.03.2019, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,6 Naprostá spokojenost jen počítejte s delší dobou dopravy.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost jen počítejte s delší dobou dopravy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Splnilo očekávání z fotek. Denně perfektně uklizený pokoj a doplňovaný bar pivem pepsi kolou a dalšími nápoji.

Strava
Vynikající chutné nazdobené.... Každý den výběr ze stále jistoty jídel plus tématicky zaměřený den se specialitami různých zemí ( italský, mexický, španělský,....). Mořské plody, ryby, masa a přílohy všeho druhu. Výborné zákusky.

Služby hotelu
Vždy a skoro všude se vám ochotně věnují i přes jazykové bariery. Po celém areálu vás vozí místní elektro mašinka takže pokud nechcete nemusíte nikam pěšky. Hotel upravený nádherné palmy a zahrady. Animační programy, místní i světová hudba, karaoke, bary s lahodnými nápoji, diskotéka, krámky se suvenýry, atd.......

Pláž
Pláž nádherná s bílým pískem denně upravovaná. Dostatek lehátek, animační program, hřiště na volejbal a občas nějaký ten prodejce, který vám nic nevnucuje, jen podtrhuje výbornou atmosféru . Jediný drobný mínus jsou nedopalky od cigaret zahrabané v písku - lidi jsou hold čuňata.

Tomáš B., 29.03.2019, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Bávaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 exotika za rozumnu cenu

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
exotika za rozumnu cenu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy s prírodnou strechou z palmových listov, romantika, nádherný areál, najkrajší, aký sme kedy na dovolenke mali. Pravidlené upratovanie sympatickými černošskými slečnami :), nové uteráky a 4 fľaše balenej vody denne. Menšia plocha apartmánov, pri rodine so 4 deťmi všetci v jednom apartmáne, dve manželské postele. Zariadenie staršie, kúpelňa tiež, ale funkčné a čisté. Pozor na klasický problém - úzke trubky odpadu a elektrické zásuvky amerického typu, treba priniesť z domu adaptér na možné nabíjanie telefónov. Internet zdarma v celom areále vo výbornej kvalite !!, môžte pozrieť na terase aj športový prenos live. Žiadny hmyz ani zvieratká v apartmánoch, občas jašteričky na palmách a terase. Nie je vemi miesto na sušenie, žiadne držiaky.

Strava
Široký výber, taký kreolský typ stravy ako Kapverdy, šéfkuchár aj vedenie je talianske, veľa cestovín, mnoho typov rizota, studené šaláty. V celom areále je viac reštaurácií aj asi 3 alacarte a nie je nutné sa tlačiť v centrálnej. Menej rodín s deťmi ako v európskych stredomorských destináciách, takže jedlo ostáva pekne upravené a nie je taký ruch v reštauráciiách. Stále čerstvé ananásy, papaya a ďalšie miestne originálne ovocie. Možno nie také honosné ponuky ala allinclusive Turecko, ale chutné a pestré. Aj denné snacky stále k dispozícii.

Služby hotelu
Plážové osušky na dvoch miestach, aby nebolo treba ďaleko chodiť na výmenu. Areál má hojdacie artistické hrazdy aj s výcvikovým personálom, ukážu, naučia, aj pre deti. Požičovňa surfov, bordov, kajakov, treba sa len dopredu nahlásiť a zabookovať si to na hodinu , ale sú často veľké vlny, tak je to skôr pre dospelých silnejších. Všetko zdarma, len personál nevie po anglicky a málo po nemecky, tak vznikajú nedorozumenia alebo komické situácie. Dohovoríte sa skôr španielsky a taliansky. V centrálnej zóne pingpong, kalčeto, ale dostať sa k loptičkám je problém, ideálne hodiť si do kufra svoje. Areál má 4 bazény, rovnomerne rozložených cca každých 100m, aby sa ľudia netlačili v jednej časti. Cca 26 stupňov, sladká voda, myslím :) Každý bazén je členený na viac častí, aj pre plavca, aj plytká časť pre deti alebo opaľovanie na plytčine, niekde aj sieť na volejbal vo vode, takže aj rodina s deťmi má na jednom mieste všetko. V centrálnej časti idú nonstop nejaké animačné tancovačky, hudba, cvičenia, bláznivé hry, niekedy v bazéne, niekedy v mori. Nie sú takí vtieraví ako niekde v Grécku/Turecku. Dva tenisové kurty, jedna futbalová umelá tráva aj s osvetlením. Prázdna recepcia, lebo internet je všade. V bare Vám na požiadanie pustia aj ligu majstrov na veľkú obrazovku. Výborný personál, rýchlo pripravia všetky možné alko/nealko miešané drinky, zvyšok je na samoobsluhu.

Výlety ponúkajú priamo v areály hotela, ale vonku je o polovicu lacnejšie, neviem aká úroveň. Robia lodné výlety na Katalinu za koralmi, alebo opustený ostrovček Saoné speedčlnom+ katamaránmi. Výklad vo všetkých jazykoch, určite sa dohovoríte. Sú aj výlety do vnútrozemia, safari, plantáže s tabakom, čokoládou, trstinou. Tie väčšie atrakcie sú už vzdialenejšie od hotela. Nejaké suveníry, cigary, kakao, káva, miestne alko manajuan lepšie vychádzal v obchodíkoch vnútri ako vonku v mestečku. Ceny za výlety sú vyššie ako v európe aj 2x, zjednávajte.

Pláž
Krásna biela pláž, hustý palm. háj po okraji, ležadiel možno aj 250, ale sú dni, keď nie je voľné, pri bazénóch nie je problém. Voda cca 26-27 stupňov. Sú tam miesta len pieskové, ale aj 2-3 plochy s koralovými a kamenistými reefmi, kde je priestor pre šnorchlovanie. Veľa typov rýb, len treba pochodiť a nájsť miesto, kde sa pravidelne zdržiavajú. Potom netreba ani šnorchel, všetko vidno a fotky alebo video spod hladiny je pekné. Ideálne prikŕmiť nejakou buchtou :) CCa 100 m od kraja sú 4 gumové šúchačky rôznych tvarov a veľkostí, keď prídu vlny a zastihnú vás práve hore, je to adrenalín, pre deti ideál, netreba ani vlastnú nafukovačku. Plus stačí niečo vziať z požičovne.

Vladimír, 26.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 11.3.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)