Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Vyjma služeb CK skvělá dovolená, která splnila očekávání.

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vyjma služeb CK skvělá dovolená, která splnila očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kapacitně větší hotel, ale díky rozlehlému areálu a nižším budovám se hosté rozprostřeli a nebylo rozhodně přelidněno. Pokoje starší, na první dojem nezapůsobí, ale čisté. Škoda, že nelze připlatit za výhled do zeleně - balkon s výhledem do protějšího pokoje, nic moc.

Strava
Vynikající all inclusive. Rozmanité, hodně zeleniny a ovoce. Mezinárodní kuchyně, vybere si každý.

Pláž
Pláž jemný bílý písek, snadný pozvolný přístup do vody, čistá, dostatek lehátek zdarma, většinou i bez problémů místo pod slunečníky. Není určeno ke šnorchlování.

Tereza B., 08.08.2018, Datum pobytu: 8.7. - 23.7.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pláž 4 fotografie

Celkem: 4,4 Hotel je umístěný v hezké zahradě. Nicméně pláž je absolutně plná chaluch a celé pobřeží smrdí jako žumpa.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěný v hezké zahradě. Nicméně pláž je absolutně plná chaluch a celé pobřeží smrdí jako žumpa. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standardní.

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Hotel je přeplněný v objektu probíhá rekonstrukce části hotelu. Pokud máte rádi klid, určitě nedoporučuji.

Pláž
Pláž je naprosto příšerná! Chaluhy jsou absolutně všude. Ze strany hotelu je snaha o úklid. Bohužel uklizené chaluhy kupí na hromadu, která silně zapáchá celým objekte.

Monika K., 07.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 3.8.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Nádherná dovolená. Velmi doporučujeme. V hotelu Grand Bahia Principe jsme byli celkem 15 dní. Hotelový komplex vás ohromí. V areálu:...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená. Velmi doporučujeme. V hotelu Grand Bahia Principe jsme byli celkem 15 dní. Hotelový komplex vás ohromí. V areálu: golf, minigolf, lanový park, lázně, divadlo, vesnice, prales... Na pokoji postel s nebesy, kávovar, každý den doplněný minibar (zdarma v rámci all inclusive), fén, balkón. Každý den čisté ručníky na pokoji i na pláž. Výborná delegátka (komunikace v Aj bez problémů). Wifi zdarma pouze v lobby (neměli jsme s tím problém). Obrovský výběr jídla. Každou večeři byla připravena nějaká mezinárodní kuchyně (italská, mexická, japonská, americká...). Bary v bazénu, na pláži, v lobby - skvělé koktejly!!! Program byl od 10 hodin ráno do 24 hodin večer. Každý večer ve 20:00 minidiskotéka, ve 21:00 show v divadle. Všude neustále hraje hudba a všichni tančí :-D Zobrazit celou recenzi

Nikol, 06.08.2018, Datum pobytu: 19.7. - 2.8.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 7,2 Stalo se mi poprvé kdy jsem si chtěl jet domu po 3 dnech dovolené

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Stalo se mi poprvé kdy jsem si chtěl jet domu po 3 dnech dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velky pokoj který byl každý den uklizen ale pokaždé uklízecí personál nám zapínal klimatizací na plno tak že po návratu z pláže nám byla zima. Tlačítka na trezoru v pokoji se mačkali velice špatně, ke konci se mi začal bolet prst. Jedni dvířka u šatny nešli zavírat ani otvírat. Velka postel ale vůbec není pohodlná, male polštáře a tvrdé.

Strava
Docela rozmanitá, ne tak často opakující. Ovoce: dostatek, nejvíce jsem pochutnal na mango a papají. Sladké pečivo a dortíky nic moc , bagety vynikající. Drinky - přeslazeni odpad.

Služby hotelu
Personal se snaží, dokonce nám volali do pokoj jestli je vše v pořádku a zda nic nepotřebujem.

Pláž
Pláž: Největší zklamaní a to jsou řasy které vyplavuje moře, ráno je podél břehu asi 20-30 cm na výšku které uklízí traktor a ten jezdi pak cely den v intervalech 20 - 30 min. Voda u břehu špinavá a plna řas, trochu dal jeto lepši ale musíte si pořad vyhýbat řasám. Dale přímo před pláži provozuji vodní atrakcí asi 6 motorových člunu neustále jezdí před vámi a vytváří rámus k tomu nad hlavou každý 15- 20 min. létají helikoptéry (atrakce pro turisty) Tak že ležíte na tvrdým lehátku a připadáte si jak na tankodromu - no fuj

Nikolaj Petkov, 03.08.2018, Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Secret Royal Beach Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Nádherná pláž s korálovým pieskom ktorú im môžu Kubánci na Varaderu iba závidieť. Ubytovanie čisté a pohodlné, strava výborná, jedáleň...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná pláž s korálovým pieskom ktorú im môžu Kubánci na Varaderu iba závidieť. Ubytovanie čisté a pohodlné, strava výborná, jedáleň malá a na volný stôl si počkáte v rade. Animátori priemerný ale nie sú vtieravý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izbu sme mali deluxe takže bola čistá, pohodlná, chladničku doplňovali každý deň vodou, kolou a sprajtom, kúpelňa super (všade mramor), uteráky čisté každý deň, bohužiaľ sa nesmie hádzať papier do záchodu ale do koša ktorý ale vynášali každý deň, klimatizácia bez problémou fungovala, trezor je na izbe bez zámku (fabky) ktorú si musíte požičiať na recepcii. Na dva týždne to stojí 30 Dolárov. WIFI stojí tuším 9 Dolárov na deň ale nie som si istý, nepotreboval som to. Inak signál na WIFI je výborný po celom rezorte. Vadil mi zápach s vankúšov lebo je tam vlhké podnebie, chcelo by to častejšie vymieňať. Keď to poviete upratovačkám tak vám ich bez problémov vymenia. Izby sa zamykajú magnetickou kartou tak pozor na mobili, tie ich dokážu znefunkčniť a neodomknete izbu. Televízor je plochý na stene, programy nič moc ale pre to sme tam nešli.

Strava
Strava bola výborná, všetko dobre ochutené, dovarené, pekne naaranžované, každý si tam vie vybrať či už cestoviny, ktoré vám kuchár pripraví podľa želania, ryby a iné morské potvory, raz sme mali dokonca pečené prasiatka ktoré nám porcoval kuchár podľa želania. Boli sme pred rokom na Kube v 5 hviezdičkovom hoteli, ale tam nebolo jedlo tak dobre dochutené a dovarené ako tu. Celkový dojem pokazili tým že časť jedálne vyhradili nejakým SELECT dovolenkárom a preto nám ostalo málo stolov. Keď sa nahrnulo naraz viac ľudí tak sme museli čakať v rade na voľný stôl ako v družine. Bolo to nedôstojné na 4 hviezdičkový hotel a keď s tým vedenie hotela nič nespraví, určite príde o veľa zákazníkov.

Služby hotelu
Služby boli na celkovo dobrej úrovni, mne osobne vadilo že sme boli rozdelený na tri kategórie hostí a to v jednom rezorte !! Boli tam SELECT, PREMIUM či čo a potom my ostatný. To aby ste si dávali pozor v ktorom bare si pýtate drink, v ktorom bazéne sa chcete okúpať a do ktorej jedálne vojdete lebo každý ma svoju. Týto mali dokonca aj na pláži vyhradený priestor do ktorého im nikto neliezol. Bolo to celé také divné.

Ďalšia divná vec ma zarazila že CK píše o kľudnom rezorte pre starších dovolenkárov, ktorý vyhľadávajú pokoj a potom zistíte že v piatok prídu dva plné autobusy domorodcov s deťmi, ktoré odídu až v nedeľu poobede ?! Kto si to nevie predstaviť čo sa tam deje tak neuverí. Kto ešte nevidel plný bazén domorodých detí, plné bary domorodcov a preplnenú jedáleň s kopou vrieskajúcich zlatíčok, tak nech sa tam vyberie. Neviem či potrebovali v lete mimo sezóny vyplniť voľné kapacity, alebo sa to deje aj v zime, ale určite to nie je pre pokoja chtivých dovolenkárov.

Pláž
Pláž bola pýchou celého rezortu, biely korálový piesok, čisté teplé more, každé ráno upratovali vyplavenú trávu a trávnik medzi palmami hocikde nenájdete. Lehátok bolo dostatok, každému sa ušlo. Plážové osušky dostanete výmenou za osuškovú kartu pri bazéne ktorú vám pri odchode vrátia ak odovzdáte osušku. Pri strate osušky platíte 15 Dolárov. Ak chcete meniť špinavú, tak bez problémov aj niekoľko krát za deň. Celkom dobre sa dalo šnorchlovať, more síce nie je hlboké, ale asi 50 metrov od brehu som videl korytnačku KARETU a raju.

Anonym, 02.08.2018, Datum pobytu: 7.7. - 21.7.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, poloostrov Samaná, Hotel: Grand Paradise Samana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 9,2 Velice krásná dovolená, nádherné prostředí, kvalitní a pestrá strava, milý a ochotný personál, perfektní počasí.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice krásná dovolená, nádherné prostředí, kvalitní a pestrá strava, milý a ochotný personál, perfektní počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, čistý, pravidelně uklízený, vkusně zařízený, pohodlné bydlení, příjemné matrace.

Strava
pestrá, dostatečné množství, sortiment pravidelně doplňovaný po celou dobu výdeje, trochu delší fronty u jídel připravovaných přímo pro hosta,

Služby hotelu
hotel zabezpečoval veškerý komfort.

Pláž
pláž udržovaná, čistá, široká, nebyla přelidněná, moře teplé. Jediný nedostatek byly rostlinky hroznatice, které zaplavily pláž ve velkém množství okolo břežní čáry, naštěstí byly bez zápachu, zaměstnanci je celý týden uklízeli, při koupání v moři znepříjemňovaly plavání

Miroslav Kříž, 30.07.2018, Datum pobytu: 17.7. - 25.7.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Nádherná dovolená, ale probléym s uybtováním

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, ale probléym s uybtováním Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel nás - ale o řadu dalších hostů - po příjezdu ubytovává v naprosto nevyhovujících pokojích s nefunkční klimatizací, zastaralý a ne úplně udržovaným a čistým zařízením.

Vladan Holcner, 23.07.2018, Datum pobytu: 3.7. - 18.7.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byla to naše první exotická dovolená. Jela jsem ještě se dvěma syny 18, 14 let. Recenze mě hodně pomohly. Měla jsem strach hlavně z...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naše první exotická dovolená. Jela jsem ještě se dvěma syny 18, 14 let.

Recenze mě hodně pomohly. Měla jsem strach hlavně z pláže (chaluhy a podobně)

Popis hotelu odpovídá je to pěkně zařízený hotel na tři ⭐️⭐️⭐️.

Jely jsme s CK , jediné co bych jim vytkla, že i přes to, že jsme měly všechno domluvené tak kvůli tomu, že vypadl CK systém jsme měly další den letenky o 10500,- dražší.

Invii děkuji za zprostředkování a zvlášť paní Arnoldové☀️ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je pravda, že pokojské byly trochu pomalejší a někdy jsme si musely říct o ručník, ale jinak vždy uklizeno. Pokoje byly standardní. Hotelový resort je krásně upravený.

Strava
Jídlo bylo výborné, all inclusive tak jak má být se vším spokojenost.

Služby hotelu
Služby byly dobré, ale musíte umět dobře anglicky nebo španělsky.

Pláž
Pláž neměla chybu nádherná, čistá moře akorát tak teplé. Super dávám ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️A budeme se těšit na další dovolenou. V+K+F 07/2018

Anonym, 20.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 8,8 Fajnový oddych - klasicke ubytovanie - strava všetkého druhu, veľmi chválim večeru v 4 reštauráciach - hotel ponúka množstvo služieb a...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Fajnový oddych - klasicke ubytovanie - strava všetkého druhu, veľmi chválim večeru v 4 reštauráciach - hotel ponúka množstvo služieb a rôzne fakultatívne výlety (odporúčam celodenný výlet na ostrov Saona) - pláž krásna biela, miestami zavalená riasami, ktorá je pravidelne každé ráno čistená Zobrazit celou recenzi

Pavol F., 18.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 14.7.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

5 fotografií

Celkem: 8 Dovolená splnila naše očekávání. Naprostý relax. Vše souhlasilo, jak bylo předem domluveno. Určitě doporučuji. Námi navštívený resort byl...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Naprostý relax. Vše souhlasilo, jak bylo předem domluveno. Určitě doporučuji. Námi navštívený resort byl určitě nejkrásnější z okolních resortů, které jsme mohli vidět. Za celou dovolenou jsme slyšeli pouze jednou češtinu, žádní Češi. Klientela celosvětová. Zástupce naší CK mluvil ponejvíce německy. Naše jazyková vybavenost němčina a angličtina v základu a neměli jsme problém se s kýmkoli domluvit, ať už v resortu nebo cestou do destinace a zpět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Lokalita ubytování bezkonkurenční. Přímo naproti pláži s výhledem na moře. Jinak druh ubytování hodnotím asi nejníže z celé dovolené. Naše vilka starší, v koupelně plíseň. Ale nic, co by byl velký problém. Každý den úklid pokoje, čisté ručníky, vody na pokoj.

Strava
Strava pestrá, rozmanitá. Jídlo prakticky po celý den. Hlavní jídelna měla určené hodiny ke snídani, obědu a večeři. Ale nebyla to jediná možnost stravování. Přes bufety s rychlým občerstvením, pizzerii, po a lá card restaurace. Každý si našel na co měl chuť.

V resortu bylo několik barů, které celý den připravovaly alkoholické a nealkoholické drinky. Všeho opravdu dostatek.

Perfektní obluha.

Služby hotelu
Služby hotely fungovaly 24hod. Nebyl problém cokoliv řešit. Vždy vstřícní, usměvavý, ochotní pomoci. A hlavně problém vyřešili-např. nefunkční karta od pokoje.

Spousta nabídek fakultativních výletů a zájezdů, každý si mohl vybrat dle zájmů.

V areálu běžely různé animační programy, kterých se mohl kdokoli zúčastnit - cvičení ve vodě, tanec, jóga, tématické dny, apod.

Resort byl i velmi dobře zajištěn, co se týká bezpečnosti.

Pláž
Pláž čistá, krásný bílý písek, který denně uhrabovali a čistily. Na pláži lehátka a každý dostal plážový ručník, který si mohl kdykoli vyměnit-max. 1xd. Přístup do vody písčitý,ale v moři částečně i kameny, ale to bylo mím záměrem při koupi dovolené, kvůli šnorchlování. Nad kameny opravdu spousta ryb a mořského života. V moři vlny, ale vůbec nevadily. Komu vadily vlny mohl si krásně zaplavat v bazénech v resortu. Zadarmo půjčovali kajaky, water bike, katamarán, surf.

Ideální po pobytu v moři, bylo objednat si koktejl na baru a zalézt si do vířivky, ať sluníčko nespálí.

Obsazenost pláže byla jak kde. V určitých částech bylo hodně lidí. My jsme měli štěstí, že před naším ubytováním, bylo na pláži pár lehátek , takže jsme měli během dne klid a soukromí.

Michaela B., 18.07.2018, Datum pobytu: 30.6. - 9.7.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Výhled z naší terasy u pokoje. 1 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622