Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 14.9. - 28.9.2018 Naprostá spokojenost. I když jsme byli varováni že do DR letíme mimo sezonu "!V období hurikánů!" nejní se čeho bát,...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
14.9. - 28.9.2018 Naprostá spokojenost. I když jsme byli varováni že do DR letíme mimo sezonu "!V období hurikánů!" nejní se čeho bát, dovolenou jsme si naprosto užili. Uznávám že jsme neměli azurové nebe bez mráčků od rána do večera jak tomu v sezóně asi bývá, ale spálit se tam člověk může i pod zamračeným nebem za odpoledne. Teploty neklesly 27°C a to včetně nocí a případných dešťových přeháněk, které netrvali déle než 30 minut přišli zpravidla jednou za 2-3 dny, teploty nepřesáhly 34°C ale to už se člověk musel schovávat, páč to pěkně štípalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo ceně. Nemáme větších výhrad. Snad vana/sprchový kout by mohly být o něco hezčí, ale nebylo to nic nechutného, prostě už měla něco za sebou. Pokoje klimatizované s balkónem výhledem na moře, nebo k bazénu, TV, mini bar, všechny zásuvky US typu v koupelně byla jedna EU typu (nevím zda je to standard). S úklidem nebyl problém, jen po návštěvě uklízečky, byla vždy klima nastavena na 10°C takže, když jste se vrátili po celém dni z výletu bylo v pokoji jak v lednici. A nečekejte nějaké kreace z ručníků s tím se fakt nezdržuji:) S obtížným hmyzem nebyl problém, jen když nám jednu noc nefungovala klima, byli jsme poštípaní od komárů. Zhruba 1/5 hotelových pokojů se průběžně rekonstruuje ale nijak nás hluk ze stavby nerusí a předpokládám že v sezóně už bude vše hotové...

Strava
Snídaně výborné (čerstvé džusy, omelety, slaninu a vafle doporučuji) . Obědy večeře průměrné. Jsem hodně vybíraví, ale vždy jsem si tam něco vybral, i když jsem musel pulty obejít třeba dvakrát. Spousta jídel nevypadala moc vábně, ale když jim člověk dal šanci mnohdy, chutnaly daleko lépe než vypadali. Je pravda že vařené brambory jim zrovna moc nešli. Zákusky zmrzliny, těstoviny super. Doporučujeme objednat si večeře v národních restauracích 4x v hotelu, máte nárok každou navštívit jednou za týden a rozhodně vám tam bude chutnat lépe než v hotelové restauraci/buffetu.

Služby hotelu
Pitná voda v pet-lahvích pravidelně doplňována na pokoj, trezor za 10 USD na celý pobit. Wifi zdarma pouze v amfiteátru dost pomalé. Jinak je možnost pronajmout si na hotelové recepci přenosný wifirouter za 7 USD/den nebo 50 USD/10dní. Recepční v pohodě ANJ slušná. Zbytek personálu i když asi rozumí mluvný pouze španělsky a domluva s nimi nejní nijak snadná... Takže opravu klimatizace jsem musel urgovat třikrát než ji opravdu opravili... personál v národních restauracích a animátoři naprosto super... Výlety se dají zajistit jak na hotelu, tak i přes místní, nabízejí vám je prakticky kamkoliv vlezete. Já ale doporučuji aby jste si výlety dohodly se slovenským průvodce Danem jeho stránky kde najdete i kontakt https://dominicantravelinfo.com/sk... S ním byli výlety podstatně zajímavější než ve skupině 30 cizojazyčně mluvících turistů a výkladem lámanou angličtinou mluvícího "Guida"...

Pláž
Pláž bez výhrad, pěkná čistá občas bylo trochu mořských řas, ale hotel je pravidelně uklízel takže nic strašného... Moře nádherně teplé, občas z pravidla po dešti nebo bouřce bylo 1-2 dny skalené. Jedinou výtku mám, u lehátek (v celém hotelovém komplexu) bylo minimum slunečníků (cca 20 ks) takže když jste se chtěli schovat před sluncem museli jste mít hodně štěstí nebo šibovat s lehátkem a hledat kde je zrovna stín :)

David K., 11.10.2018, Datum pobytu: 14.9. - 28.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprosto skvělá dovolená. Úžasný relax v krásném prostředí, s výborným jídlem, možností sportovního vyžití a v blízkosti výchozích bodů...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto skvělá dovolená. Úžasný relax v krásném prostředí, s výborným jídlem, možností sportovního vyžití a v blízkosti výchozích bodů pro výlety. Líbilo se nám moc, prakticky nemáme co vytknout, maximálně bychom čekali od takového resortu lépe vybavené pokoje. I tak to ale byla naše nejlepší dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo lehce nadprůměrné. Pokoj čistý, prostorný, jednoduše řešený. Vybavení pokoje bylo spíše starší a trochu oprýskané, ale jinak pokoj působil pěkným dojmem. Součástí pokoje byla velká terasa a velmi účinná klimatizace, kterou jsme často využívali.

Strava
Strava byla pestrá, každý si přišel na své. Některá jídla se pravidelně opakovala, jiná jsme ochutnali jen jednou. Výborná byla zejména různá pečená masa. V hlavní jídelně byly i tématické večery, například asijský či dominikánský. Při každém jídle také spousta sladkostí a čerstvého ovoce - to jsme ochutnali všechno a bylo výborné. Nealko bylo k dispozici v hlavní restauraci a poté u všech barů, po celý den také spousta alkoholických drinků, všeho dostatek. V resortu byly také další speciální restaurace na rezervaci, my vyzkoušeli pouze pizzerii, kde rezervace nutná nebyla. Celkově nám chutnalo moc, můžeme jen doporučit.

Služby hotelu
Služby resortu byly nadstandartní. Nejvíce jsme ocenili velké sportovní vyžití, které bylo zdarma, ale líbily se nám i rozsáhlé animační programy. Skvělé taky byly obchody se suvenýry přímo v resortu, nikam jsme nemuseli. Co jsme viděli, v hotelu šly zakoupit i výlety za lepší ceny, než od cestovky.

Pláž
Pláž byla krásná, čistá, nebyla přeplněná. Lehátka a osušky zdarma, bar hned vedle pláže, takže drinky až k lehátku. Byli jsme naprosto spokojeni. V moři občas místy kameny, ale nic hrozného, byly vidět a dalo se jim vyhnout. Jinak v moři občas docela velké vlny, ale dalo se koupat i tak.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 30.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme nadšení, Pláž na které máte vždy lehátka , moře které je neskutečné , příjemný personál a jídlo které nám velice chutnalo. Není...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme nadšení, Pláž na které máte vždy lehátka , moře které je neskutečné , příjemný personál a jídlo které nám velice chutnalo. Není co dodat. Nikdy se navracíme na stejné místo, ale tady by jsme jeli hned ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasické ubytování.

Strava
Strava velmi pestrá , každý večer na jiné téma. Maso : Kuřecí, krutí, vepřové, hovězí i skopové. Vždy ryba a také mušle či sépie. 2x podávali sushi . Velký výběr pro všechny.

Služby hotelu
Koktejly na kterých se nešetří rumem ( 3/4 skleničky rumu ) lehátka , ručníky, vodní atrakce zdarma.

Pláž
Každý den uklizená pláž, dobrý přístup do vody. Možnost hned potápění . I nad tak velký komplex vždy dost místa na pláží . Místo hezčí než na fotkách !

Jana W., 07.10.2018, Datum pobytu: 8.9. - 20.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 Kvalitní hotel s výbornými službami, teplá voda v moři, výborná strava. Komu nevadí převážně ruská, hlučnější klientela a neočekává...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Kvalitní hotel s výbornými službami, teplá voda v moři, výborná strava. Komu nevadí převážně ruská, hlučnější klientela a neočekává šnorchlování, bude spokojen. Při ubytování v nezrekonstruovaných pokojích úroveň ubytování ***. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Několik komplexů vícepatrových umístěných v krásné zahradě. Některé nové, některé zrekonstruované. Měli jsme bohužel smůlu, že jsme bydleli ve starém. Koupelna značně "použitá", silikon vydrolený, ze stropu kapala voda z horního podlaží, což mělo za následek dostatek komárů nereagujících na český insekticid.

Strava
Pestrá, vybere si každý. Dostatek ovoce a zeleniny. Zmrzlina a nápoje celý den.

Služby hotelu
Super tým animátorů, výborná posilovna, čisté a teplé bazény s vířivkami, velké množství barů, snack na pláži.

Pláž
V našem termínu dostatek volných lehátek, pláž denně uklízeli, nicméně pár dní byla dost zanesená mořskými řasami, s čímž asi nic nelze dělat. Šnorchlování nepřipadá v úvahu, moře bez "života", voda zkalená jemným pískem, ale krásně teplá.

Luboš, 05.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena presne odpovidala popisu

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena presne odpovidala popisu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo ciste, hezke, odpovidalo fotografiim. Druhy den jsme upgradovali pokoj na prefered club - pokoj s terasou a ihned vlezem do bazenu, coz bylo zase o tridu vys, nicmene klasicky pokoj nebyl vubec spatny

Strava
Strava vyborna, snidane nepreberne mnozstvi vseho:) obedy/vecere s ruznych svetovych restauracich, takze jsme v podstate kazdy vecer byli v jine restauraci. Vyborna asijka restaurace, lepsi pad thai jsem snad nejedla:)

Služby hotelu
Velmi prijemny a mily personal, kazdy byl ochotny kdykoliv pomoc, poradit, neni co vytknout

Pláž
Plaz uzasna, krasny bily pisek, naprosta cistota, nekolik plazovych baru, pohodlna lehatka, nikdy nebyl problem si najit misto v soukromi

Kamila H., 03.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 30.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Dreams La Romana Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

7 fotografií

Celkem: 10 Úžasná dovolená!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená! Zobrazit celou recenzi

Denisa Šulová, 03.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 29.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel se stal oázou pro Rusy a Poláky. Je ale pravda, že už to není taková banda nalitých buranů jako před deseti lety.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se stal oázou pro Rusy a Poláky. Je ale pravda, že už to není taková banda nalitých buranů jako před deseti lety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu jsme byli po druhé. Tentokrát jsme byli ubytováni ve starší části a bylo to znát, nicméně to bylo vyhovující.

Strava
Strava včetně nápojů byla horší kvality než před dvěma roky.

Služby hotelu
Hotel se poněkud pohoršil.

Pláž
Pláž velká, čistá, dostatek slunečníků a lehátek.

Oldřich S., 03.10.2018, Datum pobytu: 13.9. - 23.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolenka bola príjemná.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola príjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za mínus považujem jednoduchšiu kúpeľnu pričom som čakala trošku vyššiu úroveň ubytovania respektíve aspoň kúpelne keďže sa jednalo o 5* hotel - Iberostar Hacienda Dominicus. Odhliadnúc od tohto nedostatku tak sme boli s kvalitou poskytovaných služieb spokojný ako aj s okolím hotela.

Strava
Strava OK ale chýbali mi polievky a trošičku väčšia rozmanitosť ponuky.

Služby hotelu
Služby hotela OK. Vždy bolo uprataná izba keď sme o to požiadali a rovnako aj doplnený bar.

Pláž
8/10, trošku viac mohla byť upravovaná po klientoch v zmysle upratať lehátka, vyčistiť ich, odniesť smeti atď.

Ľubica G., 02.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 26.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Iberostar Hacienda Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Musím říct, že dovolená ještě předčila naše očekávání, vše bylo perfektní. Prostředí nádherné, všude uklizeno, krásná zeleň, ptáci..

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Musím říct, že dovolená ještě předčila naše očekávání, vše bylo perfektní. Prostředí nádherné, všude uklizeno, krásná zeleň, ptáci.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli průměrný, v jednom ze starších domečků. Byl menší, ale čistý a každý den ho uklízeli. Když jsme přijeli, nefungovala klimatizace, ale řekli jsme to na recepci a ihned to opravili.

Jediné co, tak cca poslední tři dny před koncem zájezdu začali opravovat pokoj pod námi, takže byla cítit barva, slyšet hluk a dokonce nám přestala párkrát téct voda, ale po sdělení na recepci cca do hodiny voda opět tekla.

Strava
Strava byla opravdu pestrá, velký výběr všeho, od zeleniny, masa, příloh po dezerty. Každý den jsme jedli něco jiného a všechno chutnalo úžasně.

Pláž
Pláž byla čistá, každý večer rovnali písek do roviny a odpadky sbírali celý den, takže opravdu nikde nebyl nepořádek. Vstup do moře je pozvolný, dá se jít dost daleko a člověk pořád dosáhne, žádná propast dolů, kdy člověk nevidí pod sebe. Písek krásně bílý, voda byla teplá, ale pořád osvěžující, nebylo to vyloženě 'horké kafe'.

Jelikož je komplex opravdu veliký, lidé se rozprostřou, takže to není hlava na hlavě.

Jediné co bych vytkla je, že všude na pláži sice je zákaz kouření, ale Němci či Italové vesele kouřili přímo pod značkou zákazu, protože to nikdo nekontroloval.

Lenka Homolková, 01.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 28.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velmi slušné

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi slušné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný a čistý

Strava
Slušný výběr,ale občas by obměna neuškodila

Služby hotelu
Velmi dobrý

Pláž
Pláž pěkná,vstup do moře super, bazén taky velmi dobrý

Vladimír Starý, 01.10.2018, Datum pobytu: 17.9. - 26.9.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622