Recenze hotelů
Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Jedna z nejhezčích dovolených, na které jsme byli

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejhezčích dovolených, na které jsme byli Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celý komplex byl velmi povedený a dobře řešený, ubytování bylo v samostatné části dál od bazénu a pláže, takže tam byl příjemný klid. Hotel standardní, úklidy v pořádku, vše fungovalo, jak mělo.

Strava
Co se týká jídla, tak jednoznačně nejlepší, co jsme kdy zažili - obrovský výběr všeho, strava pestrá, hodně tropického ovoce, možnost fresh džusů, na výběr z několika typů kuchyní. Není, co vytknout

Pláž
Pláž odpovídala fotografiím:-) bílé písky, průzračně modré moře, lehátek dostatek, všude čisto a uklizeno

Lucie V., 07.05.2018, Datum pobytu: 25.4. - 3.5.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Gran Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Poprvé jsem zažil, že místo dovolené v reálu vypadá líp, než na fotkách. Neuvěřitelné. Po všech myslitelných stránkách.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poprvé jsem zažil, že místo dovolené v reálu vypadá líp, než na fotkách. Neuvěřitelné. Po všech myslitelných stránkách. Zobrazit celou recenzi

Daniel Pánek, 23.04.2018, Datum pobytu: 11.4. - 19.4.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vzhledem k tomu, že jsem již minulý rok byla ve stejném hotelu, věděla jsem, co mne čeká. Všem mohu vřele doporučit! Do budoucna se...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu, že jsem již minulý rok byla ve stejném hotelu, věděla jsem, co mne čeká. Všem mohu vřele doporučit! Do budoucna se plánuji opět vrátit a užít si skvělou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vkusně vybavené a prostorné pokoje, jsou neustále udržované v naprosté čistotě.

Strava
Nemá chybu! Vybere si opravdu každý.

Pláž
Pláž s bílým pískem hned u hotelu. Příjemná teplota vody a úžasné vlny (ani velké, ani malé) prostě pro mne dokonalé!

Jitka H., 23.04.2018, Datum pobytu: 28.3. - 19.4.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Vynikající

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré, čisto, bez připomínek.

Strava
Rozmanitá, každý si mohl vybrat dle vlastního přání. Vynikající.

Služby hotelu
Bez připomínek. Řešení ihned ( nefukční trezor) do 15 minut opraveno.

Pláž
Velmi čisté pohodlené včetně sportovních aktivit. Vynikající

Jaroslav, 19.04.2018, Datum pobytu: 5.4. - 16.4.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel super, celkem to ještě není v této části hotelu Emeralda taková masovka...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel super, celkem to ještě není v této části hotelu Emeralda taková masovka... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velmi prostorné a čisté...

Strava
perfektní strava a v rámci ALL INCLUSIV i všechny druhy alkoholických nápojů velký výběr

Služby hotelu
super brazilská restaurace

Pláž
na pláži občas nepořádek, ale průběžně to uklízejí...

Michal K., 18.04.2018, Datum pobytu: 23.11. - 3.12.2017
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Luxury Bahia Principe Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 S dovolenou jsme byli spokojeni. Krásný relax a hotel skutečně vhodný i pro děti. Zklamalo nas moře, ale jinak vše krásne. Hotel se...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni. Krásný relax a hotel skutečně vhodný i pro děti. Zklamalo nas moře, ale jinak vše krásne. Hotel se opravdu snažil, všichni az nad míru milí, v síti Melia jsme byli podruhé a opět nadmíru spokojeni. Tropicka zahrada nádherná. I kdyz to byl obrovsky areál, jezdili tam vláčky a golfové vozíky, takže to člověk ve vedru nešel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v poradku na úrovni 5* hotelu.

Strava
Strava opravdu 24hod denne, výborná. Několik restauraci. Po změně času jsme vstavali brzy ráno a opravdu nebyl problem jit v 5 ráno na snídani, všude všeho dost, rozmanité. Jen restaurace pro děti jen smažená jidla atd, ale dalo se vybrat z bufetu.

Služby hotelu
Služby hotelu výborně, nepriletel nám kocarek a hotel to začal okamžitě intenzivně řešit, vše co jsme potřebovali, bylo vyřešeno. Na pokoji postýlka, v každé restauraci zidlicky a velká ochota personálu.

Pláž
Pláž byla krásná, na břehu ale byly rasy, které se uklizely, ale ne denne, na úroveň 5* hotelu by mělo byt uklizeno vždy brzy ráno, první 2 dny si toho třeba ani nikdo nevšiml. Rasy byly i v moři, takže ciste nebylo, což nas zklamalo, ale bylo to jediné zklamání z dovolené.

Kateřina K., 18.04.2018, Datum pobytu: 7.4. - 15.4.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Melia Caribe Tropical

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Vybraná destinace i vybraný hotel splnil veškeré očekávání. Hotel poskytl velmi pěkné ubytování, v příjemném prostředí a krásnou pláží....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vybraná destinace i vybraný hotel splnil veškeré očekávání. Hotel poskytl velmi pěkné ubytování, v příjemném prostředí a krásnou pláží. Nebylo si na co stěžovat. Velmi vhodné pro všechny kategorie zákazníků. Mohu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi příjemný hotelový komplex. Ikdyž se jedná o veliký komplex, jednotlivé budovy jsou zasazeny do bohate zahrady, která působí jako botanická a zoologická zahrada dohromady. Vubec to nepusobý jako veliky komplex naopak máte pocit spíše menšího ubytovacího zařízení, což je výhodou, nepřipadáte si obklopeni tisícem lidí. Pokojíky jsou vybaveny naprosto standartně, dostačující, velmi pěkné a čisté. Vlastní koupelnička a balkónek, klimatizovaný pokoj. Jídelna je stavěná v místním stylu a je prostorná a příjemná. Bazén je obrovský s dostatkem místa. Pláž úžasná s bílým jemným pískem a čistou průzračnou vodou. Na pláži si najde místo ten kdo chce být celou dobu přímo na slunku i ten kdo se rád schová ve stínu palem.

Strava
Strava celkem rozmanitá, každý den se určitá jídla obměňovala a pestrost stravy byla koncipována tak, aby si vybral opravdu každý. Byla velmi chutná od salátu, přes předkrmy, různá hlavní jídla a různé přílohy až po dezerty. K dispozici byla i polévka, pečivo a různá dochucovadla včetně koření.

Služby hotelu
Hotelové služby byly naprosto dostačující.

Pláž
Pláž byla naprosto úžasná, dostatečně prostorná, čístá s jemným bílým pískem, pozvolný vstup do krásné čisté vody. Lehátka rozmístěna jak na slunci tak ve stínu pod palmami či slunečníky.

Vojtěch H., 16.04.2018, Datum pobytu: 5.4. - 13.4.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 9,4 Úžasné místo pro odpočinek a relax, naprostá spokojenost.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasné místo pro odpočinek a relax, naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Denně měněné ručníky a doplněný minibar. Pokoje čisté, pokojská každý den nádherně vyzdobila pokoj i koupelnu.

Strava
Velká nabídka různých jídel a moučníků, kde si vybere každý. Mořské plody na různé způsoby. Velká rozmanitost ovoce, k snídani cca 10 druhů smoothie. Dále jsou skvělé 4 restaurace a la Carte, Mexická, Colonial, Japonská, Steak House - vždy veliká spokojenost. Obsluha všímavá a ochotná, po večeři nabízeli i kávu a likéry.

Služby hotelu
Rozsáhlý areál hotelu, neustále udržovaný včetně rozmanité zahrady (palmy, stromy, keře, jezírka s pelikány, pávy atd). Veškerý personál vždy milý, usměvavý a ochotný.

Před odjezdem po check-outu je k dispozici sprcha s kompletním vybavením, úschova zavazadel a čerpání veškerých služeb až do odjezdu.

Pláž
Pláž naprosto čistá, každý den uklizená, dokonce i prosévali písek. Moře průhledné, jasné, ráno doslova třpytivé. Voda příjemně teplá, téměř bez vln. Nejlepší koupání, co jsme zažili.

Anonym, 09.04.2018, Datum pobytu: 22.3. - 3.4.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Iberostar Hacienda Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 cesta zpatky letadlo zdrzeni hodinu a pul, jinak vyborna dovolena

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
cesta zpatky letadlo zdrzeni hodinu a pul, jinak vyborna dovolena Zobrazit celou recenzi

Anonym, 09.04.2018, Datum pobytu: 14.3. - 22.3.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Iberostar Hacienda Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Hotel pro nenarocnou klientelu s prevahou ruskeho obyvatelstva. Program zameren hlavne na ruskou cast, v duchu pionyrskeho tabora. Cechu...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pro nenarocnou klientelu s prevahou ruskeho obyvatelstva. Program zameren hlavne na ruskou cast, v duchu pionyrskeho tabora. Cechu jsme zaznamenali velmi malo. 2 bazeny, nocni program u maleho bazenu. Na recepci se domluvite, anglicky, rusky, spanelsky. V obdobi Velikonoc, maji dominikanci tyden volno (pondeli-nedele), coz znamena, ze se cele rodiny stehuji na plaz. V Boca Chice to vypadalo jak na Vaclavaku v nejvetsi špičce. Pokud se tomu chcete vyhnout, nedoporucuji tento termin pro dovolenou. Take pamatky jsou uzavrene, vylety do vnitrozemi s omezenym programem. V Boca Chice je vetsi obchod (supermarket) Olá, ceny a sortiment je lepsi jak v malych kramcich (rum, bananove chipsy, kakao, ovoce, atd), da se platit kartou, lepsi kurz. Cestu vam ochotne reknou na recepci. Celkove, DR krasna zeme, a tyden na poznani nestaci. Nemela bych problem se vratit. Priste ale do jine oblasti. Foto viz prilohy.

V recenzich nabizeji kontakt na cesky mluviciho dominikance pro vylety (Tony), take jsme se potkali, ale vyuzili jsme pouze pro prvni vylet. Pan ma docela problem s alkoholem. Premyslela jsem, jestli tuto informaci zverejnit, a nakonec jsem si rekla, ze kdyby nas nekdo varoval drive, tak bychom si usetrili zbytecne trapnosti a zklamani. Mozna jsme meli pouze smulu na termin, kdy se vice slavilo. Kazdopadne, bylo to hodne neprofesionalni jednani. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorne, 2 velke oddělene postele. Kazdy den uklid, ciste rucniky, ktere odnesli rano a prinesli az odpoledne. Kdyz jsme pozadali pokojskou, ochotne prinesla drive. Hlucnejsi klimatizace v cene pokoje. Trezor za poplatek.

Strava
Jidlo dobre, siroky vyber. Pokud jsme prisli pozdeji, nektera jidla uz chybela ( zakusky, ovoce, tematicka). Prijit drive, ale znamenalo, bojovat o stul, talire, pribory, sklenicky, stat frontu na preferovana jidla. Na letaku s instrukcema, ktery obdrzite pri prijezdu na recepci, neodpovidaji oteviraci casy restauraci. Takze se vam muze stat, ze pokud rano jedete na vylet nestihnete se najist, protoze oteviraji o 30min pozdeji nez je uvedeno v instrukcich a take o 10 min pozdeji nez by meli.

Služby hotelu
Wifi placena, dost draha. Mistni nabizeji SIM kartu na 5 dnu za 7 $. Nezkusili jsme. Vylety pres hotel jsme nehledali, vyuzili jsme mistni nabidky na plazi za polovicni ceny v porovnani s cestovnimi kanc. Kvalita byla dobra, neni se potreba bat. Prum cena je 60$ za vylet, da se smlouvat, jen se nebat.

Pláž
Plaz je vzdalena od hotelu cca 5 min pomale chuze. Prechazi se pres silnici, upravenou zahradu (pobihaji tam kohouti, slepice, kuratka) a most. Nijak nas neobtezovalo. Hotelova plaz je ohranicena a mistni si nedovoli vstoupit, pokud zabloudi, personal je vykaze. Dostatek lehatek v cene hotelu. Bar na plazi, personal nebyl moc prijemny. Do more se vchazi pres verejnou plaz, ktera je behem vikendu plna mistnich lidi. Nechavaji po sobe dost velky neporadek, ktery se pred setmenim uklizi a druhy den rano je plaz cista, coz je ovsem otazka pouze par hodin. More je teple, cista voda az na plovouci a lezici odpadky, hloubka do pasu dost daleko. Boty do vody asi neni potreba, ja bych ale doporucila min pro prechod pres verejnou plaz. Kdo miluje ruch a komunikaci s mistnimi, tomu Boca Chica bude vyhovovat. Doporucuji vylet na ostrov Saona, jedna velka nadhera, foto v priloze.

Anonym, 08.04.2018, Datum pobytu: 23.3. - 3.4.2018
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Boca Chica, Hotel: Bellevue Dominican Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

23 fotografií

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL