Recenze hotelů
Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem. Všem doporučuji -...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem.

Všem doporučuji - zde si opravdu člověk odpočine! Hotel je +18, tak tu není slyšet žádné kňourání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi krásné - pokoj s velkou manželskou postelí, velká koupelna se sprchou, obýváčkem k odpočinku nebo k večerním hrám, balkónek s výhledem na moře nebo do zahrady s vířivkou. Bar byl každý den doplněn. Vždy pečlivě uklizeno a večer odestláno a připraveno k ulehnutí, s romantickou ozdobou a s čokoládovým bonbónkem.

Strava
Strava byla vždy skvěle ochucena a nikdy nic nechybělo. K výběru bylo všechno - ryby, krevety na několik způsobů, langusty, mušle, kuřecí, vepřový, hovězí, kaviár atd., ale i velmi chutné polévky, zákusky a exotické ovoce - marakuja, ananas, sapotilla, melouny aj. Resort nabízí i další chutné 3 à la carte restaurace (Asijská, Oceánská, Italská)

Služby hotelu
Personál byl milý, ochotný a vždy se snažil vyjít vstříc. Nikdo nespěchal a všude byla absolutní pohoda, úsměv, zpěv a i tanec.

Pláž
Krásná pláž bílého písku byla každé ráno vždy uklizena a připravena pro hosty. Lehátek a slunečníků (palem) byl dostatek. Barmani se o naše pohodlí vždy postarali drinkem nebo panákem (teguila, mochito, aperol, whiska, pivo a skvělý džus)

Martin Latín, 17.02.2020, Datum pobytu: 18.1. - 29.1.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Secret Royal Beach Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Drinka na baru na pláži 11 fotografií

Celkem: 10 Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel nabízí několik objektů lišících se umístěním v komplexu, s výhledem na moře či do zahrady. Všude je ale blízko a animátorský program je během dne a týdne členěn tak, aby se všechen program neodehrával na jednom místě a nebyl tak někdo znevýhodněn hlukem. Dolary není potřeba směňovat na DOP, dá se jimi platit všude, místní zpravidla používají přepočet Dop/50=$. Eura také jdou, ale bere se vůči $ 1:1, což už se moc nevyplatí. Na zažití opravdu karibské pláže a moře doporučujeme výlet na ostrov Saona. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem do zahrady byl prostorný. V ceně klimatizace byl i trezor, denně úklid. Wifi na pokoji standardně není, dá se zakoupit, asi 30 $ na týden, ale nepotřebovali jsme, 2x denně jsme zašli do lobby, vše vyřídili a měli aspoň klid. Měli jsme pokoj nad kuchyní, takže jsme věděli, co se smaží. Ale v zásadě to ničemu nevadilo, přes den na pokoji nejsme, klimatizace zatím obstarala chlad a večer se dalo v pohodě vyvětrat. Na pokoji televize i kávovar, který jsme ani nevyužili. Denně doplňovaná balená voda a cola. Všechny pokoje mají balkón, pokoje v přízemí tam jsou, ale naštěstí jsme byli v patře (víc jak 3 podlaží žádný baráček nemá)

Strava
Nabídka jídla a pití nemá chybu. Denně exotické ovoce, různá masa, ryby, saláty, přílohy, sladké... Ráno juicy, čerstvě dělané omelety, lívance, sýry, salámy, vejce na všechny způsoby. Přes oběd a večeři vám udělají dle vašich suroviny například těstoviny, grilují, vždy minimálně 2 druhy polévek, k večeři bylo pokaždé i sushi, mořské potvory a prostě vše co vás napadá. Pití vám nosí dle přání. V areálu je i snack s čerstvě dělanou pizzou, nachos a hot dogy, ale využili jsme jen v den odjezdu. Otevřeno má do 6 ráno. Jsou tam take ala carte restaurace, ale ty jsme vůbec neměli potřebu využít. No a míchané drinky výborné a všude! Skvělá káva v obchůdku u lobby. Hlad a žízeň mít snad ani nemůžete ;-)

Služby hotelu
Hotel čistý, personál usměvavý, povídají si s vámi, starají se o vás, nemusíte prakticky nic, pokud nechcete. Ručníky k zapůjčení u pláže/bazénu. Pravidelný, ale ne otravný animátorský program. Večer vždy nějaká kultura (tance, karaoke, kouzelník, akrobati, atd.). Přes den cvičení a hry. Doporučujeme dopolední lekce španělštiny absolvovat dříve než předposlední den jako my ;-) Hodí se! Kufry vám i s vámi odvezou na pokoj. Nějaký ten dolar samozřejmě všichni ocení. Nabízejí co mohou, ale No, thanks funguje. Když se na něčem dohodnete, platí to. Na hotelu můžete koupit co potřebujete, my jsme chodili i po okolí a smlouvali v místních obchůdkách, stojí to za to, když už tam jsme ;-)

Pláž
Pláž široká, dlouhá s palmami a bílým pískem- nádhera! Oceán poměrně čistý, moc rybiček tam ale nebylo. V této části boty do vody nejsou potřeba. Pláž hotelová, lehátka plnější (hlavně ta pro Premium nebyla a tak stejně tahal personál ta pro obyčejné smrtelníky). Samozřejmě jako všude platí zabírání ručníky. No a bar samozřejmostí.

Marcela H., 17.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 13.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená , koupání i moře fantastické...akorát na můj vkus na pláži příliš mnoho lidí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné , všechno skvělé...

Strava
gastronomie nejlepší ,velký výběr i evropská kuchyně (vepřové)

Služby hotelu
perfektní

Pláž
skvělá...akorát příliš rušno , spousta lidí

Jaroslav Fleišman, 17.02.2020, Datum pobytu: 5.2. - 13.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Bávaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Celkový dojem z hotelu je špatný. Jediné, co bylo výborné byla kuchyň. Největší problém byl bohužel pokoj. Podle fotek, které uvádí CA v...

  • 3 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z hotelu je špatný. Jediné, co bylo výborné byla kuchyň. Největší problém byl bohužel pokoj. Podle fotek, které uvádí CA v porování se skutečností jsme se cítili okradeni a podvedeni. Bohužel jsme nebyli jediní, kteří řešili problém s pokojem hned po příletu. Největší zklamání však bylo chování a neochota personálu cokoliv řešit s čímkoliv pomoc či poradit. Personál v tomto hotelu nectí domluvené věci. Jsou schopni přijít o 2 hodiny později na domluvenou schůzku bez omluvy nebo nepřijít vůbec. Naše výměna pokojů proběhla na 3x což nám zabralo 2 dny pobytu, kdy jsme řešili pouze tento problém a nemohli si plně užít dovolenou. Celou situaci zachránila krásná příroda, moře, výlety a ostatní místní obyvatelé, kteří se k vám chovají mimo rezort velmi mile. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování absolutně neodpovídá 5 hvězdičkovému hotelu, ale maximálně 3 hvězdičkovému. Obrázky pokojů, které jsou na stránkách Invie neodpovídají ani zdánlivě skutečnosti. Všude vlhko, plíseň, rez, zatuchlé povlečení, zatuchlé skříně. V koupelně tekla voda ze zdi, mastné a špinavé baterie, nesplachující záchod, zdi zalepené po silikonu. Rezavé kliky, panty, odpadkový koš. Ani sprcha ani vana spíše nějaké necky s odpornou zažloutlou plachtou, která je zavěšená na rezavé tyči s kroužky od plísně. Problémy se splachováním záchodu. Jako první nás vítal šváb v koupelně. Nábytek jako z 80 let. Otlučený zatuchlý. Rýhy v nábytku a dolámané dekorace nábytku. Špatná klimatizace špinavá smradlavá na větráku umístěny nějaké houbičky. Neměli jsme ji odvahu vůbec pustit. Lednice minibaru těsně před smrtí. Celou noc hučela museli jsme ji vypnout ze zásuvky, abychom se vůbec vyspali.

Na balkóně se krčí pouze dvě staré plastové židle bez stolku. Problémy s nefunkčními zásuvkami atd. atd.

Strava
Jídlo výborné. Každý si přijde na své. Pokud Vás omrzí místní kuchyně. Můžete navštívit restaurace ala carte.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou rozmanité. Nicméně chování a neochota personálu je tak hrozná, že celkový dojem kazí.

Pokud za každý požadavek, prosbu či přání nevytáhnete z vlastní kapsy navíc nějaký ten dolar. Nikdo pro Vás ani nehne. Základní věcí jako, kde si můžete po check outu nechat kufry, nebo kde se můžete umýt. S tím Vám nikdo nepomůže. Musíte už být velice nepříjemní vytáhnout si zaměstnance, aby byl tak laskav a řekl Vám co a jak.

Hotelový komplex je hrozně velký a rozsáhlý, že ani zaměstnanci neví, jak vás nasměrovat k pokoji. Protože všechny cesty jsou stejné a označené pouze z jednoho směru- a to po cestě z recepce.

Pláž
Pláž je krásná až na kamení na pláži i ve vodě. Jedná se o jedinou kamenitou pláž na celém pobřeží. Prošli jsme celé pobřeží až k hotelu VIVA. Naše pláž byla zaručeně nejhorší.

Anonym, 16.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 13.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 skvělá dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skvělé, skvělý servis

Strava
velký výběr

Služby hotelu
skvělé služby, pestré animační programy

Pláž
čistá, vzorně udržovaná

Tomáš Binder, 13.02.2020, Datum pobytu: 29.1. - 9.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Hotel: Luxury Bahia Principe Bouganville

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel je veliký, ale je už starší. Což nevadí, protože je člověk stejně převážně venku. Je hned u pláže, což je super. Z venku je opravdu...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je veliký, ale je už starší. Což nevadí, protože je člověk stejně převážně venku. Je hned u pláže, což je super. Z venku je opravdu pěkný. Klidně bych tam jela znovu. Není to obrovský resort, kde se člověk naprochází od baru k baru. Člověk si dá pití hned u pláže nebo hotelu. Když se chce projít a dát si zase něco, musí se vrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji jsme měli 2 manželské postele, i když jsme tam byli 2. Je trochu starší a je to vidět. Místnost je dost velká. Je tam klimatizace. Šuplíky a věšáky. Nábytek je starší, v šuplíkách by oblečení načichlo.

Strava
Výborná. Člověk si mohl vybrat, co chtěl - i na pití. Jídlo čerstvé, a fakt dobré. Jsou tam i 3 restaurace Mexická, Dominikánská a Italská, kde se dá zarezervovat večeře. Nebylo tam strašně lidí, takže člověk na jídlo nečekal dlouhé řady a měl si kam sednout. Všude plno obsluhy. (odklízeli talíře, dolívali pití apod.(

Služby hotelu
Člověk si může půjčit osušku na pláž. Doplňují mýdlo, šampón a kondicionér. Když něco nefunguje (což se stává, hned to opraví). Snídaně, obědy, večeře formou rautu. Ještě jsou venku 2 bary otevřené ve dne od 10 a 11 h. a 1 bar vevnitř, který je otevřený i přes celou noc. Trezor si člověk musí připlatit.

Pláž
Pláž je výborná. Koupání je ohraničeno bojkami. Vlny jsou tam jen malé, protože to brzdí korály. Když fouká vítr, dá se popojít kousek vedle a tam může člověk blbnout ve vlnách. Ve vodě jsou různé ryby a živočichové. Dá se tam šnorchlovat. Nebo doplavat k dalším korálům za bojkama - tam už jsou mořští ježci. Pláž je čistá - uklizená, písečná. Písek je čistý i ve vodě mezi bojkama. Jsou tam lehátka na opalování, která jdou lehce přesunout. Pod palmami je stín.

Michaela Dvořanová, 12.02.2020, Datum pobytu: 29.1. - 9.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Juan Dolio, Hotel: Coral Costa Caribe

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velmi pěkná dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve starším zařízení, čisté, prostorné, výměna prádla bezvadná.

Strava
Obsluha perfektní, strava bezvadná, nápoje ve velkém výběru.

Služby hotelu
Personál přijemný, ochotný, stále v dobré náladě.

Pláž
Pláž čistá, krásná až na boj o lehátka.

Antonín Kratochvíl, 12.02.2020, Datum pobytu: 27.1. - 7.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Iberostar Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)