Recenze hotelů
Dominikánská republika

Napište svou recenzi

Celkem: 1 Dovolená nás na vlastní náklady vyšla o 30k více, díky neschopnosti a velmi špatné spolupráce s CK.

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nás na vlastní náklady vyšla o 30k více, díky neschopnosti a velmi špatné spolupráce s CK. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 11.7.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Be Live Collection Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 8,4 Strašné cestování v letadle.Malé sedačky,nepříjemný ,lehce arogantní personál.Měla jsem dojem,že tam nejsou pro nás,ale my pro ně. Dvě...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Strašné cestování v letadle.Malé sedačky,nepříjemný ,lehce arogantní personál.Měla jsem dojem,že tam nejsou pro nás,ale my pro ně. Dvě letušky mi dokonce odrazily rameno a ani neměly potřebu se omluvit.Při letu na dovolenou nám zatáhly závěs metr před obličejem ,tudíž jsme deset hodin nic mimo závěsu neviděli .Jedna z letušek (jediná v kalhotech)si chodila povídat s kolegyní tak,že jsem měla její zadnici u mého obličeje.Letušky byly celkově neupravené a neochotné.Nic podobného jsem ještě nezažila.Podávané jídlo při letu bylo otřesné.Pálivý salám,odporné mazlavé těstoviny .Letuška na mě zvýšila hlas,když jsem jí nerozumněla anglicky a sama neovládala němčinu ani češtinu.Já jazyky k výkonu své práce nepotřebuji .Myslím,že letadlo společnosti Luke Air neodpovídá potřebám dálkového letu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pořádku

Strava
Špičková

Služby hotelu
Super

Pláž
Bohužel špinavá

Iveta Kuželová, 14.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 11.7.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Lopesan Costa Bavaro Resort, Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9 Tristní úroveň letecké dopravy,úžasný hotel a místo

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tristní úroveň letecké dopravy,úžasný hotel a místo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu Occidental Punta cana plně odpovídalo ceně dovolené,perfektní úroveň služeb,ochotný personál,denně upravovaná pláž,čisté denně uklízené pokoje.

Strava
Strava v neomezeném množství,velmi kvalitní,široký výběr ovoce,zeleniny,masa,ochotný starostlivý personál neustále doplňující pivo,víno džusy atd.

Služby hotelu
služby na hotelu na vysoké úrovni,bez problému.

Pláž
Pláž denně upravovaná,čištěná od řas,ochranka hotelu na místě po celý den,služby plážového baru a restaurace výborné.

Martin Slavík, 13.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Occidental Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkovy dojem naprosto uzasny,dovolena na 1*

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem naprosto uzasny,dovolena na 1* Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vkusne zarizeny,cisty,uklizen kazdy den.S klimatizaci,balkonkem.Chybel jen fen a toaletni stetka.Postel byla prilis meka,ale to je otazka vkusu a zvyku.

Strava
Stravovani v hotelu pestre,jidlo vydavala vzdy obsluha.Cerstve ovoce naprosto super.

Služby hotelu
Personal hotelu vzdy prijemny,kazdy den a vecer program pro hosty,na plazi i u bazenu rucniky volne pristupne a kdykoliv mozne vymenit za ciste.Vecerka cca kolem 23.hod.,pokud chcete jit spat brzy,muze vas rusit vecerni program.

Pláž
Plaz nejhezci,co jsme kdy videli.V ramci hotelu,dostatek lehatek, v tydnu minimum lidi.Na vikend se zaplni vice,hotel ma akce pro mistni na vikendove pobyty.Plaz vzdy cista,udrzovana,more krasne ciste s pozvolnym vstupem.

Milan Dedek, 12.05.2021, Datum pobytu: 29.4. - 9.5.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Hilton La Romana Adult only Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6 Prostředí super, nádherné

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prostředí super, nádherné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo OK, řešili jsme jen klimatizaci, ale to bylo zanedbatelné, bylo vyřešeno. Starší pokoje, foto úplně neodpovídá, ale v pohodě bezproblémové ubytování.

Strava
Pro vegetariány a díky Covidu nic moc, pro ostatní skvělý výběr mas a variant, i vegeteríán si poradil s personálem a bylo vše ok a snažili se hodně vyhovět.

Služby hotelu
Služby hotelu ok, super služby byli i od společnosti, která se o nás starala ve všech ohledech ať už komunikace s hotelem, nějaký nákup, rada atd.- super.

Pláž
krasna plaz atol i dobre drinky, akorát po nočním dešti hodně travy a řas na písku , trvalo dva dny než uklidili, i tak to nevadilo

Karel P., 26.10.2020, Datum pobytu: 3.10. - 19.10.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Catalonia Royal Bavaro

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Nejlepší dovolená, jakou jsme si mohli vybrat, byli jsme v rijnu a zadny hurikan nebyl a povasi krasne, nedoporucujeme nakupy mimo...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená, jakou jsme si mohli vybrat, byli jsme v rijnu a zadny hurikan nebyl a povasi krasne, nedoporucujeme nakupy mimo resort, mistni prodejci mimo resort jsou velmi urputni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pro nenáročné, žádná špína, uklid každý den i bez "dyzka", velmi mily personál

Strava
Výborne jidlo, vybere si každý, velky vyber masa, zeleniny, ovoce x různých salátů, dokonce i brambory, ryze, velky vyber zákusků, u večeře rozlevane vino, obvrovsky vyber alko i nealko drinku v cenne all inclusive

Služby hotelu
Denne uklízeny pokoj, vymena ručníků, doplneni pitne vody (0.5 l pro osobu - bohate stačí, na kazdem baru v ramci all unclusive tekutiny dle výběru)

Pláž
Nadherna plaz, nejkrásnější zapad slunce, jaky jsme kdy viděli ????

Anonym, 19.05.2020, Datum pobytu: 1.10. - 10.10.2019
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Viva Wyndham Dominicus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 9,6 Bola to naozaj paradna dovolenka. Boli sme dvaja, manzelia.Predstavy sa naplnii, este aj predcili. Boli sme vo februari 2020, na 11 dni...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bola to naozaj paradna dovolenka. Boli sme dvaja, manzelia.Predstavy sa naplnii, este aj predcili. Boli sme vo februari 2020, na 11 dni aj s cestou, mali sme cisto slnecne dni, ale aj dazd, zvacsa to boli prehanky, avsak kazdy den bolo teplo a dalo sa opalovat. Teplota vzduchu kazdy den letna, na plavky, ci sortky a kratke tricko, more malo prijemnu teplotu a dalo sa riadne plavat, boli aj vlny, ale tie skor na spestrenie a pekne fotky, nebranili plavaniu. Strava bola tiez v pohode, obzvlast pre tych, co jedia vsetko, ale aj my ako vegetariani sme sa najedli. Rezort velmi prijemny a tak akurat velky pre relax dovolenku bez masy ludi. Lehatka bez problemov kazdy den k dispozicii aj pri bazenoch aj pri mori. Plaz krasna. No a tiez super vylety, ktore naozaj treba zazit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Chceli sme pokludnejsi, nemasovy resort a to sa nam aj splnilo a nebanovali sme, boli sme nadseni. Zaplatili sme si izbu s vyhladom na more a mali sme taku, krasnu, priestrannu, ucelne zariadenu, cistu, s vyhladom, s balkonom, vratane cesty po schodoch nam to z izby k bazenu trvalo asi 25 sekund a k moru na plaz asi 40 sekund pesi.

Strava
Z kazdeho bolo nieco. Obzvlast vsejediaci si urcite prisli na svoje. My vegetariani, kedze bola pre nas vhodna iba cast z ponukanych jedal, by sme potrebovali trochu vacsi rozsah vegetarianskych jedal v celej ich skale, ale v kazdom pripade aj tak sme sa dokazali bez problemov a chutne najest.

Služby hotelu
Neobjavilo sa nic, co by nam prekazalo. Vsetko bolo ciste, vodu na izbu doplnali, dve flase denne, dalo sa ale kludne zaobstarat od personalu aj viac ako bolo treba, chceli sme nacipovat este jednu kartu, to urobili bez problemov, v baroch boli prijemni. Animacne programy boli cez den aj vecer a boli pestre, zaujem o ne bol, tie vecer na amfiteatri boli najma tanecne. Internet zdarma fungoval na amfiteatri cely den, na izbu bolo treba zakupit, pripadne si vyhodnejsie kupit domacu simkartu, ale vystacili sme si s tym zdarma, az na sem-tam vypadky bol funkcny stale.

Pláž
Siroka, jemny biely, bielo zlaty piesok. Na plazi pri mori len samy piesok a jeden pas asi vyplavenych rias, ale ziadny zasadny problem, velka sirka piesku aj cista. V druhej polovici plaze blizsie k hotelu su lehatka, medzi samymi palmami a stromami s drobnym makkym "ihlicim", ktore je napadane aj do piesku, ale da sa po tom normalne chodit, nepicha to ani inak nevadi, lehatka nemaju slnecniky, lebo tien zabezpecuju palmi, kazdy si lehatko nastavi ako uzna za vhodne. Nie je treba ziadnu obuv do vody.

Patrik, 20.04.2020, Datum pobytu: 17.2. - 27.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená se nám velice líbila, poprvé jsme vycestovali mimo Evropu a ten každodenní pohled na pláže s palmami, to se nikdy neomrzí....

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila, poprvé jsme vycestovali mimo Evropu a ten každodenní pohled na pláže s palmami, to se nikdy neomrzí. Určitě doporučujeme výlet na ostrov Saona (prostě nádhera - bílý písek, tyrkysová voda, palmy) a buggyny (parádní půldenní vyjížďka do džungle, kde bahno stříká všude, když se nebojíte pořádně projet kaluže, kterých je po cestě opravdu hodně). Je potřeba počítat s tím, že na plážích se pohybují místní prodejci a jsou kolikrát velice vytrvalí. Ceny v obchůdcích se suvenýry nehledejte, prodejce si je cucá z prstu a je potřeba vždy smlouvat. Jejich nabídnuté ceny jsou kolikrát velice přemrštěné. Prostě to na vás zkoušejí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli nakonec spokojeni. Na recepci nám bylo při příjezdu sděleno, že náš objednaný pokoj se nachází v budově, která je poměrně vzdálená od pláže a nemá manželskou postel, ale pouze dvě jednolůžka. ALE může nám nabídnout pokoj v budově u pláže s připojením na WiFi po celém areálu (standardně stojí WiFi 30 dolarů na týden, jinak zdarma pouze v lobby…) za cenu 400 dolarů, s tím že nám dnes dá slevu na 250 dolarů. Odmítli jsme, avšak recepční začal opět smlouvat... Nakonec jsme se dopídili na 80 dolarů a byli jsme všichni spokojeni :-) Pokoj byl fajn, koupelna s velkým sprchovým koutem, pohodlná postel, klimatizace a minibar s nealkem a pivem, který se denně doplňoval. Areál hotelu je obklopen krásnou udržovanou tropickou zahradou s palmami, moc pěkné prostředí.

Strava
Strava je all inclusive, s možností využít několik á la carte restaurací, kde je potřeba mít vždy rezervaci dopředu. My jsme chodili pouze do bufetové restaurace, kde si každý vždy musel vybrat. Na snídani byly připravovaný i fresh džusy z melounů. Pomerančový džus však byl z prášku a nebyl dobrý. Na večeři vždy moc dobré zákusky. Přes den je možné se občerstvit v kavárničce vedle recepce nebo si dát pizzu, nachos, párek v rohlíku či hamburger u bazénu v pizza snacku. Pizza a hamburgery byly výborné, několikrát jsme tuto variantu zvolili i místo oběda. Co se týče koktejlů v barech na pláži, u bazénu a v lobby, tak hodně záleží který barman vám je připravuje. Nečekejte však žádné zázraky. Za nás nejlepší mojito a piňa colada. Zkusili jsme dát dolar jako spropitné, ale žádný rozdíl jsme nepoznali. Někteří barmani se tvářili, jak kdybychom je snad obtěžovali a opravdu se kvůli vám nepřetrhnou. Doporučujeme si vzít s sebou termohrnky (klidně i velké), do kterých si můžete nechat koktejly a jiné nápoje načepovat. Mnoho hostů to takto praktikovalo a je to OK. V opačném případě vám budou nápoje servírovaný do plastových kelímků. Obecně plast je velký problém, tácky a kelímky pak končí na skládkách v přírodě, což jsme měli možnost vidět během výletu.

Služby hotelu
Hotel nabízí animace po celý den, ať už na pláži nebo v bazénu. K dispozici je i SPA s masážemi - není v rámci All-in. Večer je vždy program, různá vystoupení - taneční, zpěv, promítání filmů s popcornem atd. My jsme nechodili. Ze služeb jsme využívali pouze posilovnu a na pláži jsme si zahráli petanque. Bazény jsou velké a udržované. Co ale musím zmínit, tak jsou otravní prodejci výletů, kteří mají své stánky přímo v areálu hotelu a denně chodí a snaží se vám prodat výlet. Je to už únavné, když je denně musíte odmítat. Navíc ty jejich ceny... Nedoporučujeme... Výlety jsme koupili od místního za zlomek ceny oproti hotelu. Jednou večer byla cesta přes areál do restaurace obsypaná stolečky, kde se prodávali suvenýry, a když se chtěl člověk dostat na večeři, tak prostě musel kolem všech prodejců projít a opět všechny odmítat... To se nám nelíbilo.

Pláž
Pláž byla moc pěkná, lehátek dostatek. Denně čištěná od řas. Je tam i molo, kam se můžou jít podívat pouze hosté hotelu. Pláž je hlídána security. Podél pláže na obě strany se dá chodit na dlouhé procházky. Moře má krásné modré odstíny, na šnorchlování to však není.

Anonym, 29.03.2020, Datum pobytu: 13.3. - 22.3.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Impressive Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (0)

18 fotografií

Celkem: 10 Naprostá dokonalost! Krásný hotel v koloniálním stylu, rozmanitá kuchyně, nádherná zahrada i pláž a moře. Vše je denně udržované a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá dokonalost! Krásný hotel v koloniálním stylu, rozmanitá kuchyně, nádherná zahrada i pláž a moře.

Vše je denně udržované a čisté, personál hotelu vstřícný. Široký výběr jídel a nápojů po celý den. K dispozici je k večeři dokonce 5 restaurací.

Pochvalu si zaslouží delegátka cestovní kanceláře paní Rostislava, která musela řešit komplikace v souvislosti s ruším letů kvůli koronaviru. Zajistila nám prodloužení pobytu o jeden den a průběžně s námi o situaci komunikovala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné ubytování, zařízení trochu starší, ale udržované a čisté. Prostorný pokoj. Z balkonu byl výhled do krásné zahrady a na bazén. Žádný hluk kromě pávů.

Strava
Vynikají! Nic pro ty, co chtějí zhubnout!

Široký výběr jídel, sýry, salámy, ryby, mořské plody, maso, polévky, ovoce, zelenina, zeleninové a jiné saláty, dorty, zmrzlina, hamburgry .... K tomu drinky, co si kdo vymyslí.

Služby hotelu
Hotel pořádá akce - cvičení, lukostřelbu, volejbal, večerní show a diskotéky. Možnost zapůjčení kajaků, tenisové kurty, stolní tenis....

Pláž
Pěkná písečná pláž s lehátky a slunečníky. A barem. Pláž byla denně uklízena. Moře průzračné čisté s pozvolným sestupem. A k tomu množství malých ryb. Teplota vody příjemná, kolem 28 stupňů. Prostě ráj!

Jana K., 23.03.2020, Datum pobytu: 7.3. - 19.3.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Iberostar Selection Hacienda Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Pláž 2 fotografie

Celkem: 9,6 Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená,příjemní lidé,krásné moře i pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné,každý den úklid,denně doplňována lednice vodou,pivem a nealko nápoji.Na každém pokoji,postel s nebesy,lednice,kávovar,trezor,vana se sprchou,televize,klimatizace s manuálním ovládáním.Areál je velký,všechny domy s apartmány leží v palmové zahradě.Každý hotel má minimálně dva bázény a každý bazén má bar.Je jedno,v které části jste ubytovaní,jestli blíž k pláži,nebo k jídelně,protože mezi jídelnou a pláží neustále jezdí několik vláčků,které vás dovezou kam potřebujete.

Strava
Jídlo velmi pestré,neustále doplňováno,každý si vybere.Nápoje roznáší personál(pivo,víno,juice,voda,káva,čaj).

Služby hotelu
Každý večer,několik programů-hudba tanec,kino atd.Na pláži půjčovna kajaků,možnost potápění,šnorchlování,let padákem tažený člunem,možnost letu helikoptérou,jízda na banánu atd.Velká nabídka výletů.Já osobně doporučuji,výlety jsou naprosto skvělé.

Pláž
Pláž krásná,čistá,denně uklízena,dostatek barů,moře krásné,teplé.

Anonym, 10.03.2020, Datum pobytu: 16.2. - 24.2.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Grand Bahia Principe Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)