Recenze hotelů
Tučepi - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Tučepi 14.9. -21.9.2019 Odpočinková dovolená začátkem druhé poloviny září v hotelu Bluesun Alga. Počasí nám přálo ke koupání po všechny...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tučepi 14.9. -21.9.2019

Odpočinková dovolená začátkem druhé poloviny září v hotelu Bluesun Alga. Počasí nám přálo ke koupání po všechny dny. Ubytování a stravování bylo též na vysoké úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvě karty od pokoje jsme dostali ve 14 hodin, náramek, který nás opravňoval k čerpání all inclusive jsme dostali hned po příjezdu v 10 hodin. Velikost pokoje byla pro dva dostačující, přistýlka by tam ale nevešla. Na pokoji bylo dost místa na uložení oblečení, malý trezor pro uschování cenností, lednička. V té však byla nabídka minibaru za peníze.

V televizi bylo naladěno poměrně dost satelitních programů, i ČT 24, Šlágr a jeden slovenský pořad.

Koupelna byla vybavená velkým sprchovým koutem, teplá voda tekla stále. Ručníky a osušky měnili každý den. Uklízečky byli usměvavé, zdravili hned, sotva člověk vystrčil hlavu z pokoje.

Povlečení bylo vyměněno 1x za týden. Klimatizace běžela bez problémů při zasunuté kartě.

Parkování auta bylo zdarma (což v poslední době není v Chorvatsku pravidlem) na parkovišti před hotelem, místo jsem našel bez problémů. Závora na parkovišti byla „řízena“ z PC v recepci podle SPZ kamerou.

Na recepci s námi komunikoval recepční dobrou češtinou. S jinými recepčními jsme shodou okolností do styku nepřišli.

Strava
Jídelna byla v přízemí hotelu, dostupná z recepce výtahem, nebo po schodech. Skládala se ze dvou částí. Na snídani otevírali pouze jednu část jídelny s terasou a s výhledem na moře. Na večeři bylo možné využít obě jídelny i dva vydávací pulty. V druhé jídelně se při výdeji večeře skoro netvořily fronty, takže jsme ji využívali raději.

Jídlo bylo výborné, neustále doplňované. Velký výběr, od předkrmů, dvou druhů polévek, přes hlavní chody, přílohy, saláty, zmrzlinu, a v neposlední řadě zákusky . Ty byly opravdu fantastické.

Na hlavní chod byly k výběru vždy dva druhy ryb, popř. mořských potvůrek, kuřecí (pečené, smažené, na grilu) a jiná masa též různě chuťově dobře připravovaná,. Též přílohy, počínaje hranolky a konče třeba picou.

Pití při obědě i večeři roznášeli podle objednání číšníci. Od piva, vína po nealko pití.

Snídaně byly „klasické“, od tří druhů vajíček, po klobásky, pečenou slaninu, salámy, sýry. Kuchařka též připravovala vaječnou placku s možností přidání sýra, zeleniny, salámu, hub do amolety.

Jen pečivo se mi zdálo spíše „včerejší“, snad je kroasány byly čerstvě připravované. Byly teplé, ale neměly žádnou náplň. Mohly se namazat nutelou, marmeládou, medem.

V odpoledním snack baru nabízeli salámy, sýry, zákusky, zmrzlinu, ovoce a pití.

Špinavé talíře odnášeli obratem.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Každý večer u bazénu hrála hudba. Obsluha od baru roznášela pití. Podávali asi 6 druhů místního tvrdého alkoholu, pivo, víno, limonády, kávu i s mlékem. Ostatní alkohol byl za kuny.

V hale recepce byli dvě velké televize většinou se sportovním pořadem. Byl tam též all inclusive bar.

Bazény hotelu, kterých tam bylo aspoň pět, měly udržovanou čistou vodu, myslím, že byla i trošku přihřívaná, neboť byla teplejší než moře, které mělo 24 stupňů. Lehátek u bazénu a slunečníků bylo také dost, kdo však chtěl „lepší“ místa, musel si ráno trošku přivstat. V bazénu probíhal vodní aerobik. Lehátka na pláži byla za poplatek. Poblíž byla i zdarma sprcha se sladkou vodou. Naproti hotelu byl poskytován let padákem, jízda na vodních skútrech a i vodní atrakce za člunem. Pláž byla poměrně dost obsazená, i když byla už polovina září

Hotel též nabízel miniklub pro děti. Též byla nabízena možnost projížděk na elektrickém kole po okolí Tučep. Ovšem za kuny, popř. Eura.

Pláž
Pláž je oblázková, myslím, že boty do vody se ocení. V moři je také možné být bez bot. Na ježky jsem v moři nenarazil. Vstup do vody je celkem pozvolný. Polovina pláže je kryta před sluníčkem borovicemi. Negativem jsou „vajgly“ od bezohledných kuřáků.

B B, 07.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Alga

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 10 Super dovolená, Chorvatsko je nádherná země, která rozhodně stojí za návštěvu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, Chorvatsko je nádherná země, která rozhodně stojí za návštěvu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, vybavení v pořádku, balkon byl úžasný!

Strava
Měli jsme pobyt bez stravy, takže jsme se s dcerou stravovaly samy, a nutno říci, že i po této stránce jsme si to užily, jen v tom nejlepším smyslu slova.

Služby hotelu
Ubytování v nejlepším pořádku, zázemí v přízemí penzionu pro dobu po příjezdu a před odjezdem, když jsme nebyli ubytovaní, bylo velmi příjemné.

Pláž
Pláž krásná, čistá, stejně tak voda, množství lidí přiměřené lokalitě a období.

Blanka Galitová, 04.10.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Apartmány Dalmatina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 předem vám mocděkuji.Byla to super dovolena. přiští rok jedu opět s Vámi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
předem vám mocděkuji.Byla to super dovolena. přiští rok jedu opět s Vámi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
výborna každy si vybere

Služby hotelu
jako doma

Pláž
paráda

Ladislav Juřena, 25.09.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Villa Vinka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 všechno ok devitinasobna návštěva hovoří za vše

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
všechno ok devitinasobna návštěva hovoří za vše Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto každy den uklizeno prostě skvělé

Strava
výborná mnoho možností kombinace jídel

Služby hotelu
ochotný a slušný personal od uklízečky až po vedoucí useku

Pláž
rozšířená pláž skvělý přístup do moře čistá pláž i moře

Pavel Nekola, 19.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Neptun depandance

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Příjemné překvapeni.Cistota.Ochota.Krasne okolí i dobra strava.Pekne pláže.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné překvapeni.Cistota.Ochota.Krasne okolí i dobra strava.Pekne pláže. Zobrazit celou recenzi

Zdeňka Rafajová, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Veľmi pekná dovolenka, určite sa vrátime.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi pekná dovolenka, určite sa vrátime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľmi pekné ubytovanie, nové zariadenie, blízko krásnej pláže. Krásny výhľad na pohorie Biokovo.

Strava
Stravovanie vo vile Vinka bolo veľmi blízko penziónu. Raňajky formou bufetu, večere servírované polievka, hlavné jedlo a dezert. Veľmi nám chutilo

Pláž
Krásna pláž s drobnými kamienkami lemovaná borovicami.

Simona K., 18.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,4 celkem pěkná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkem pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo výborné, pokoj přímo fantastický, bylo to tím, že byl čerstvě rekontruhován, takže zářil novotou

Strava
strava dobrá, sice převažovalo kuřecí maso a ryby, chybělo trochu vepřové maso

Služby hotelu
v pořádku

Pláž
pláž je před hotelem velmi blízko, škoda je, že není krásně modré jak normálně bývá, ale je to způsobené pískem, který ho zakaluje

Jarmila Kalendová, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Alga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,8 Výborný

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Dobrá, akorát tedy lehátko za 50 kun se nám zdalo přemrštěné.

Vít U., 16.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 12.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Depandance Maslinik

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 v Tučepoch /hotel ALGA/ sme boli v posledných rokoch 5 krát, /vždy na prelome august/september/ pretože to je hotel s výbornou polohou v...

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
v Tučepoch /hotel ALGA/ sme boli v posledných rokoch 5 krát, /vždy na prelome august/september/ pretože to je hotel s výbornou polohou v blízkosti jednej z najkrajších pláží na Jadrane. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
veľmi dobré, ale niektoré izby nezodpovedajú ponúkanej úrovni hotela./

Strava
vynikajúca a aj celková úroveň stravovania

Služby hotelu
poriadok a čistota/interier -exterier/ zodpovedali úrovni hotela. Sklamaním bol chaos, zmätok na recepcii a v parkovaní. Oproti minulým rokom nebolo možné pre zle parkujúce autá sa dostať s autom ku vchodu do hotela vyložit batožinu.! Taký chaos v parkovaní sme tam ešte nezažili. A potom nebolo kde zaparkovať! Ani v blízkom okolí. O 16,00 nebola pripravená izba. Potom nám bola daná izba inej kategorie ako bola objednávka. Nakoniec po cca 2 hod. chaosu a zvady na recepcii /recepční medzi sebou/ bolo všekto O.K.

Pláž
Zmenu k horšiemu začína byť vidieť aj na pláži hlavne v oblasti poriadku a čistoty. Ohorok či iná nečistota na pláži bola v minulosti skôr rarita. V tomto roku bolo tých ohorkov a iných nečistôt viditeľne viac. Nevem, možno to súvisí so zmenou klienteli, ktorá je zrejmá o. i . i podľa značiek všade parkujúcich aut.

Danka Mnichová, 12.09.2019, Datum pobytu: 27.8. - 5.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Alga

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená se nám moc líbila po všech stránkách.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila po všech stránkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, hezké.

Strava
Strava výborná, bohatá. Výborná a milá obsluha.

Služby hotelu
Milý a vstřícný personál. Uvítali bychom WiFi na pokojích.

Pláž
Pláž hezká, čistá voda.

Eva Hovorková, 11.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Villa Vinka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vila vinka 1 fotografie