Recenze hotelů
Tučepi - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,5 Levné nenápadné ubytování kousek od pláže a hned vedle Marketu. Uvnitř vypadá lépe než z venku :). Příjemný majitel, pomohl i s kufry.

  • 8 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Levné nenápadné ubytování kousek od pláže a hned vedle Marketu. Uvnitř vypadá lépe než z venku :). Příjemný majitel, pomohl i s kufry. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení v pořádku, vše čisté, plně vybavená kuchyňka . Za ty peníze v pořádku.

Služby hotelu
Klimatizace, TV s mizerným zvukem, Wifi jakž takž.

Pláž
Oblázková pláž, bez plážových bot nepochůzné, alespoň pro mě. Moře čisté, pláže plné , ale nijak extrémně.

Libor S., 07.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 4.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Apartmán Danica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vynikajúce ubytovanie v rodinnom penzióne. Milí domáci hostitelia, celý personál. V Tučepoch som býval viackrát na rôznych miestach, Vila...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikajúce ubytovanie v rodinnom penzióne. Milí domáci hostitelia, celý personál. V Tučepoch som býval viackrát na rôznych miestach, Vila Vinka bola pravdepodobne najlepšia. Je to istota. Výborná a dostačujúca strava. Dobrá dostupnosť pláže (asi 150-170 m) dole ulicou, v blízkosti dva supermarkety, pekný výhľad na Biokovo. Tučepi ma ešte nikdy nesklamali a Villa Vinka len posilnila toto tvrdenie. Vrelo odporúčam. Štandardné ubytovanie, každý deň vzorne uprataná izba, vymenené uteráky, dobrá starostlivosť. Servis vily znesie v pohode kritériá stredne náročného dovolenkára. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba s výhľadom na more je útulná, má všetko, čo treba. Čistú kúpeľňu, pohodlnú posteľ, TV, klimatizáciu a peknú terasu. Bonusom je chladnička.

Strava
Raňajky dostačujúce. Rôzny šunky, salámy, syry, zelenina, sladké, slané, teplé párky, chlebík vo vajíčku, možnosť doobjednať si omeletu so šunkou a syrom či volské oká. Švédsky stôl pravidelne dokladaný, dopĺňaný, aj pár minút pred oficiálnym koncom raňajok. Večere - polievky menej kvalitné, cítiť z nich sáčkový charakter, ale polievky celkovo nie sú silnou zbraňou chorvátskej kuchyne a tie pripravené sa dajú zjesť. Jedlá aj porcie okej, v cene večera tiež neobmedzený prístup k bohatému šalátovému bufetu, rôzne druhy šalátov a príloh. Ideálne dochutené, možnosť jesť v akomkoľvek množstve. Po večeri dezert, každý deň niečo iné - zmrzlina, zákusok, koláč, melón, iné ovocie... Výber z troch druhov jedla, jedno je vždy miestna špecialita, či už chorvátska alebo bosnianska, ryba, miestny hoväzí guláš. A chuť veľmi dobrá.

Služby hotelu
Vo ville sa uvádza, že klimatizácia a trezor je ku každej izbe zadarmo. Bez poplatkov. Cestovná kancelária ponúka izby bez klímy aj s klímou. Bez sú na prízemí, ale všimol som si, že vo ville aj minimálne jedna izba na prízemí má klímu. Ak vám bude cestovka argumentovať, že izba s klimatizáciou je drahšia (a nie o málo eur), tak sa skúste odvolať na to, že prečo je vo ville napísané, že klimatizácie a trezory sú zadarmo, bez poplatku. Prečo potom ponúka cestovka izbu s klímou o cca 200 eur drahšie ako izbu bez klímy na prízemí?

Pláž
Tučepská je skvelá. Niekde jemný štrk, niekde väčšie kamienky, ale dá sa. Istotou sú topánky do mora. Plusom je, že vstup do mora je pozvolný, more čisté a priezračné (kým vlny nepriplavia odpad ako trávu a konáre po búrkach na otvorenom mori, prípadne okolitých ostrovoch - žiaľ, tomu sa nedá zabrániť - inak je more čisté a nie je znečistené). Všade borovice ako možnosť prírodného tieňa - to je na nezaplatenie. Vstup do mora bez ježkov po celej dĺžke pláže, žiadne nechutné betónové plochy a schodíky do mora. Žiadne veľké ani ostré kamene. A čo je veľký plus celých Tučep - žiadne komáre. Odporúčam Tučepi každému, kto chce pokojnejší typ dovolenky. Nie je to stredisko, kde dunia decibely a hudba z každého rohu. Nájdu sa aj také bary a podniky. Ale inak je to pokojná a tichá lokalita s fascinujúcim výhľadom. Rovnako ako všade na Makarskej riviére. Mínusom sú trochu vyššie ceny za služby. Cena za čapované pivo siaha v baroch pri pláži aj do troch eur. Káva a jedlá primerane. Skôr alko nápoje a koktaily sú drahšie. Ak prídete do Tučep, verím, že neoľutujete. Je to iné ako inde v Chorvátsku. Plus v prípade pobytu odporúčam viacero dobrých výletov v okolí - či už Bosna a parádne a krásne historické mesto Mostar, alebo plavba loďou na ostrovy Hvar a Brač. Najmä Brač a pláž Bol je zážitok. Bol som dvakrát, dvakrát skvelé. Je možnosť prejsť sa peši do Podgory či Makarskej po promenáde, ísť do národného parku Biokovo (cez Horné Tučepi) odkiaľ sú fantastické výhľady atď.

Tomáš K., 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Villa Vinka

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Fantastická dovolená. Je to tam krásný. Všechno ubytovani, strava, pláže a celkově okolí velké množství výletu. Prostě super.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolená. Je to tam krásný. Všechno ubytovani, strava, pláže a celkově okolí velké množství výletu. Prostě super. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 31.07.2019, Datum pobytu: 19.7. - 28.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Krásná dovolená v Tučepi. Tučepi je krásné letovisko, kde je dostatečné množství hotelů, restaurací, kaváren. Je o něco klidnější než je...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená v Tučepi. Tučepi je krásné letovisko, kde je dostatečné množství hotelů, restaurací, kaváren. Je o něco klidnější než je Makarská. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Penzion Aqua je nově postavený a moderně vybavený hotel. Nachází se cca 300 m od pláže. K pláži se jde z mírného kopečku. Na pokojích je klimatizace, malá lednička na cca tři dvou litrové flašky pití.

Strava
Snídaně byly formou bufetu (trošičku slabší výběr než jsme byli zvyklí z jiných hotelů). K večeři se podávalo vždy hlavní jídlo, které jste si den předem vybrali ze tří možností. Dále byla k večeři polévka (žádné domácí vývary .-(). Pak jste si mohli dát salát, výběr byl ze čtyř a bohužel po celý týden stejný. Nechyběl dezert.

Pláž
V Tučepi je pláž krásná, čistá, dlouhá a celkem široká. Dostatečné množství borovic, takže každý si najde svoje místečko ve stínu nebo na sluníčku.

Jana, 31.07.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená se nám líbila. Komunikace s paní z Invia Třebíč bylo naprosto dokonalá. To však nemohu říci o CK, zájezd jsme museli mít...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. Komunikace s paní z Invia Třebíč bylo naprosto dokonalá. To však nemohu říci o CK, zájezd jsme museli mít zaplacený do 20 minut (opravdu málo času) a na pokyny k zájezdu, kartičky zdravotního pojištění jsem se dočkala pár hodin před cestou...., takže jsem to musela urgovat v 5 hodin odpoledne (jinak bych se snad ani nedočkala), takže už jsem neměla moc času si to projít všechno. Ale paní delegátka v chorvatsku byla milá. Tak nevím kde se u nich stala chyba, nabízejí last minute a last minute to moc udělat neumí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo moc krásné. Za tu cenu až neuvěřitelně.

Strava
Strava odpovídala ceně, ale byla chutná. Porce ani velké ani malé.

Služby hotelu
V restauraci služba dobrá. Ale docela mi vadilo, že ani jednou nevytřeli podlahu v pokoji.

Pláž
Pláž byla blízko, ale bylo tam hodně lidí. Když se došlo o kousek dál, tak už bylo lidí méně. Voda byla čistá a teplá. Na promenádě plno restauraci. Bylo trochu zvláštní, že na promenádě jezdili auta, takže se pořád musel mít na pozoru, nebyla to taková klidná procházka

Šárka K., 31.07.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Apartmán bohužel zvolený na místě,kde je obchod,ten je otevřeny od 6:00 do 24:00 k tomu zásobování hotelu a cesta k zásobování cele...

  • 3 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Apartmán bohužel zvolený na místě,kde je obchod,ten je otevřeny od 6:00 do 24:00 k tomu zásobování hotelu a cesta k zásobování cele kolonády takže od rána vás vzbudí pravidelné třískání dveří a nájezd větších aut až do večera,kdy na řadu přicházejí zase hluční zákaznici,bohužel ale po dvou dnech vás to začne štvát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý pokoj a bohužel i zklamání,že vám aspoň jednou za týden nevytřou podlahu(když jsem chtěl sám,nebylo bohužel čím) a nevymění ložní prádlo popř. ručníky.

Martin Měsic, 30.07.2019, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Apartmány Ljubomira

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Výborná lokalita, čisté more.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná lokalita, čisté more. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Solídne vybavené izby, čisté.

Strava
Mali sme len večere formou bufetu v nedaľekom hoteli, ale boli bohaté a pestré.

Pláž
Apartmánový dom je veľmi blízko pláže. Pláže boli s drobných kamienkov a čisté.

Jozef Gombarček, 28.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Apartmány Ljubomira

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Tučepi a Vilu Vinka (mateřská Penzionu Aqua) známe z minulosti a opět jsme byly naprosto spokojené po všech stránkách.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tučepi a Vilu Vinka (mateřská Penzionu Aqua) známe z minulosti a opět jsme byly naprosto spokojené po všech stránkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nové, moderně a funkčně zařízené, velice pěkné (okolí ještě v procesu dokončování, nicméně to vůbec nevadilo). Úklidový servis každý den (výměna ručníků, odpadky). balkon prostorný vč. posezení a sušáku. Lednice, trezor, klimatizace a fén na pokoji. Žádná výtka, samé plusy.

Tučepi jsou rodinná destinace, vhodné pro rodiny s dětmi (řada vyžití jak mořských, tak "zemských") tak pro ty co hledají klidné prostředí.

Strava
Stravování zajištěno v domovském penzionu Vinka (cca 100m od Rezidence Aqua), zde i recepce. Snídaně formou bufetu + míchaná vejce, volská oka na přání, pestrá, nicméně nás zklamalo pečivo. Večeře na výběr ze tří jídel (bez problémů si vybere každý) polévka, salátový bufet a dezert (zmrzlina, štrůdl, ovoce, palačinky). Nápoje nejsou v ceně, hradí se při odjezdu.

Tučepi jinak nabízí pestrou škálu restaurací, bufetů a bister a řadu obchodů s potravinami, pekárny i masnu.

Služby hotelu
Perfektní, domácí ale profesionální přístup.

Pláž
Pláž rozsáhlá, dlouhá, zastíněná stromy, místy úzká těsně pod kolonádou, jinak prostorná, v hlavní sezóně dosti přeplněná, ale evidentně to nikomu nevadí ;-) dají se najít klidnější a méně přelidněná místa. přístup do vody pozvolný, pláž oblázková, řada atrakcí...

Lucie P., 25.07.2019, Datum pobytu: 12.7. - 21.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená báječná, byla jsem tu po třetí,. věděla jsem do čeho jdu. Byla jsem opět nadšená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená báječná, byla jsem tu po třetí,. věděla jsem do čeho jdu. Byla jsem opět nadšená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, pravidelně uklizený, pravidelná výměna ručníků.

Strava
Strava výborná, velký výběr kvalitních pokrmů.Dobre rozložené celodenní stravování.Snidane, oběd, svacina, večeře.

Služby hotelu
Na vysoké úrovni.

Pláž
Poměrně dost lidnatá. Vadilo mi pronajímání lehátek. Možnost lehátek a slunečníků v areálu hotelu u bazénu (zdarma).

Eva Pejchalová, 24.07.2019, Datum pobytu: 9.7. - 21.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Depandance Maslinik

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená pěkná, moře studenější oproti minulým rokům.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pěkná, moře studenější oproti minulým rokům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší pokoj, ale na vyspání stačil. Výborná je klimatizace a lednice na pokoji.

Strava
Snídaně nebyly tak pestré, chybělo sladké pečivo, málo druhů salámů i sýrů. Večeře v pořádku. Výborné saláty.

Služby hotelu
Velice čisté prostředí. WIFI pouze na recepci a na terase vedle recepce. Uklizeno a vlídný přístup majitele i personálu.

Pláž
Na pláži bylo letos méně lidí, takže SUPER.

Jaroslava Z., 24.07.2019, Datum pobytu: 12.7. - 21.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Villa Vinka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)