Recenze hotelů
Tučepi - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Byla to hezká dovolená i počasí vyšlo

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla to hezká dovolená i počasí vyšlo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel působil čistým dojmem, s personálem jsem byla spokojená a pokoj byl velmi hezký a čistý i ložní prádlo bylo vyměňováno, jak bylo trochu ušmudlané.

Strava
Se snídaní i večeří jsem byla spokojená, jídla bylo dostatek i deserty a ovoce byly moc dobré.

Služby hotelu
Služby byly v pořádku, když jsem o něco požádala, bylo mě vyhověno.

Pláž
Pláž byla čistá, jen ceny lehátek se mě zdály moc předražené. Voda v Jadranu, u pobřeží již nebyla tak krásně modrá, jak před 35 lety, když jsem tam byla poprvé.

Jarmila Kalendová, 23.09.2020, Datum pobytu: 4.9. - 20.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Alga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Kromě nepořádku na podlaze, který zůstával i při každodenním úklidu jsme byli nadmíru spokojení.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Kromě nepořádku na podlaze, který zůstával i při každodenním úklidu jsme byli nadmíru spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování do pokoje pro 5, i když jsme byli jen dva, tak jsme druhou místnost vůbec nevyužívali, abychom nedělali nepořádek. Pokoje krásné, jen ten nepořádek na zemi. Když jsem se prošla bosá, tak jsem měla černé nohy.

Strava
Výborná! Každý den nějaké změny - u večeře a oběda. Snídaně stejné, ale s bohatým výběrem od vajec na různé způsoby až po kaše, müsli, zeleninu apod.

Služby hotelu
Personál ochotný a příjemný.

Pláž
Pláž byla nadohled od hlavního vstupu. Čistá voda i okolí.

Daniela M., 22.09.2020, Datum pobytu: 12.9. - 18.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Depandance Maslinik

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hezke klidne misto

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezke klidne misto Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytovani je vyborni. Doporucuji

Služby hotelu
Paradni. Z pani domaci da vse domluvit .

Gorkun Volodymyr, 10.09.2020, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Vila Marko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 uspokojivá

  • 10 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
uspokojivá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré

Strava
průměrná,malé porce

Služby hotelu
dobrá

Pláž
čistá

Anonym, 10.09.2020, Datum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Villa Vinka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme moc spokojené.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojené. Zobrazit celou recenzi

Oksana Yanytska, 08.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Vila Paula

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Penzion nově postavený, velice pěkný, prostorný, velký balkon.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Penzion nově postavený, velice pěkný, prostorný, velký balkon. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Chyběl nám alespoň smetáček a lopatka na zametení kamínků, úklid, který byl prováděn každý druhý den od personálu byl bez vysátí,zametení a bez vytření podlah. Vynesli jen odpadky a vyměnily ručníky pokud je člověk hodil na zem v koupelně.

Strava
Strava formou polopenze bohatá snídaně i večeře, byli jsme spokojeni, obsluha velmi příjemná.

Pláž
Pláž široká, spousta stínu pod stromy, vždy jsme si měli kam lehnout, přístup do vody s jemnými oblázky pozvolný, úžasné.

Eva Čápová, 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Pláž od desíti hodin dopoledne přeplněná lidmi a celkem draho .....všude.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pláž od desíti hodin dopoledne přeplněná lidmi a celkem draho .....všude. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré ,čisté povlečení a 3vrstvý toaletní papír k dispozici po celý pobyt, Televize a klimatizace v ceně .Balkou v pohodě jen společný s druhým pokojem ale dá se to těch pár dní vydržet jen že pán po ránu hulil jak sádrovej ježek tak že zavřít dveře ale jinak dobrý.

Strava
strava s donáškou ,dobré jídlo a večeře ochucené k tomu nic dodat jen ta obsluha by mohla zařadit dvojku.Je to takové utahané ale dovolená v pohodě.

Služby hotelu
Služba pana majitele na stardartní urovni.Nešla wifi tak že to lidé s ním konzultovali a do konce dovolený wifi nešla tak že asi tak.Prkotina dá se říci ale mě to bylo jedno ale někdo byl asi odříznut od rodiny.

Pláž
Pláž plná lidí více méně Chorvatů a Němců no a pak Češi , spousta nafukovacích nesmyslů co nikoho nezajímali (děti) tak že to jen zabíralo místo ale je to v lidech a stím se nedá nic.Jinak kuřáci píchají vajgly do kamínků tak že taky celkem čunata ale jinak až přez lehátka z plastu co tam místní "podnikatelé"dávaji no......

Václav T., 19.08.2020, Datum pobytu: 31.7. - 9.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená super, Chorvatsko je prostě hezká země. Město Tučepi je pro turisty vhodná volba, je tu spousta restaurací a obchůdku na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super, Chorvatsko je prostě hezká země. Město Tučepi je pro turisty vhodná volba, je tu spousta restaurací a obchůdku na promenádě podél moře. Pláž je oblázková, ale to nám určitě nevadilo. Voda skvělá, čistá a teplá. Za mě určitě doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé, moderní a čisté.

Strava
Měli jsme polopenzi. Snídaně byla klasika jako všude, takže chutná. Večeře byla na výběr vždy ze 3 jídel, které jsme volili den dopředu. Nechyběla polévka - každý den jiná a velice chutná. K jídlu bylo možné si dát i sálat. Poté byl vždy lahodný dezert.

Služby hotelu
Jednou za dva dny úklid pokoje, personál velmi milí a vždy vyhověl našim požadavkům.

Pláž
Oblázková, takže my jsme volili boty do vody. ale není to nic co nám zkazilo dovču. Podél celé pláže jsou stromy, takže přírodní stín. Voda skvělá, čistá a teplá.

Jan Melichárek, 18.08.2020, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 V Tučepech jsem byl již potřetí, byla to sázka na jistotu. Krásné prostředí, krásné dlouhé pláže a promenáda, čisté teplé može, prostě...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Tučepech jsem byl již potřetí, byla to sázka na jistotu. Krásné prostředí, krásné dlouhé pláže a promenáda, čisté teplé može, prostě super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v novém penzionu Aqua, byli jsme překvapeni z velikosti pokoje a jeho vybavení, čekali jsme malý pokoj s přistýlkou a dostali jsme místo toho apartmá s kuchyňkou, obývákem ložnicí, balkón na moře, kouplena s WC. Krásné ubytování.

Strava
Strava byla ve Vile Vince, byl jsem tam již potřetí, takže jsem měl ověřeno, že bude strava dobrá. Snídaně formou švédských stolů, kde vše nosili kvůli covidu ke stolu číšníci. Obsluha milá, jídlo super, večeře výběr ze tří jídel.

Služby hotelu
Malý penzion bez extra služeb, nic nebylo potřeba, wifi zdarma, úklid fungoval.

Pláž
Pláže krásně čisté, oblázkové, dlouhé. Možnost si půjčit lehátka, nevyužili jsme. Spousta atrakcí a služeb. Krásná promenáda. Moře čisté a teplé.

Martin Pyšna, 18.08.2020, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Residence Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)