Recenze hotelů
Tučepi - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Nízká cena za pěkné ubytování a parádní autobus.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nízká cena za pěkné ubytování a parádní autobus. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány blízko od moře, vybavená kuchyně, měli jsme i pračku.

Služby hotelu
Příjemný majitel apartmánu nám dal pár tipů a předal nám na sebe kontakt. Cestovali jsme luxusním autobusem od Student agency. Děti se dívali na monitorcích sedadlech na pohádky nebo hrály hry.

Pláž
Krásné pláže směr Makarská. V září bylo minimum turistů.

Anonym, 02.02.2018, Datum pobytu: 9.9. - 17.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Vila Paula

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 Super

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.10.2017, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Neptun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byla to již naše druhá dovolená v tomto zařízení. První byla v červnu 2014. Věděli jsme , do čeho jedeme. Naše očekávání však bylo ještě...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to již naše druhá dovolená v tomto zařízení. První byla v červnu 2014. Věděli jsme , do čeho jedeme. Naše očekávání však bylo ještě překonáno. Zlepšila se hlavně kvalita stravování (lepší než vynikající) a i služby byly lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl rekonstruován již při našem prvním pobytu. A i po třech letech působil tak, jako kdyby rekonstrukce proběhla těsně před zahájením této sezony. I když někdo píše, že pokoje jsou malé, nemá pravdu. Velikost stačí. Také místa k uložení věcí je dostatek.Některé zásuvky a police se nám ani nepodařilo zaplnit. Na televizi přibyly programy, bylo jich tam 105. Ovšem jen jeden český (ČT24), Šlágr (ten nepočítám, protože vykecávajícího se Peterku nemusím), 2 slovenské a jinak "zbytek světa".

Potěší i trezor na pokoji a klimatizace, která ovšem nejde regulovat (nebo jsem na to nepřišel jak). Otvírání pokoje je na magnetickou kartu, bez které klimatizace ani světla nejdou.

Koupelna je o něco menší než v hotelu, ale neustále udržována pokojskými v čistotě. Stále doplňovány sprchovací gely, šampony i kondicionéry.Ručníky měněny každý den, ani je nemusíte "házet" na podlahu.

Povlečení měněno jednou za týden, postele každé ráno "přestýlány" do původního stavu perfektnosti.

Strava
Jedním slovem fantastická. Výborný šefkuchař. Jídla výborně ochucená, neustále doplňována, velký výběr možností , u všech snídaní, obědů i večeří. Ani jsem všechno nestačil ochutnal.

V hlavním chodu byly minimálně 2 druhy ryb,mořských potvůrek,2 -3 druhy jiných mas, několik druhů příloh, pica aj.

Samozřejmě zelenina, zeleninové saláty, ovoce - nektarinky, broskve, jablka, pomeranče, melouny,hrozny.

Zákusky a zmrzlina 4. druhy.

Na pití pivo, džusy, limonády, bílé i červené víno.

Na snídani navíc káva, čaj, mléko.

V baru se podával i tvrdý alkohol, míchané koktejly, a všechno výše uvedené od 10 do 24.

Odpoledne ve snack baru bylo k dispozici poměrně rozsáhlé občerstvení včetně zmrzliny. Vše se mohlo nosit k bazenu, kde obsluha s úsměvem sbírala jen vypité prázdné sklenice.

Nemělo to chybu.

Služby hotelu
Využívali jsme pouze WiFi.

Každý večer hrála u bazénu jiná živá hudba k tanci i poslechu. V ceně dovolené byly zdarma lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži.

Bylo možné si domluvit tenisové kurty, i jiná sportoviště.

Pláž
Pláž před hotelem je z drobných kamínků.

Do vody však doporučuji rozhodně boty. V moři byly kameny větší a bez bot byl celkem problém vlézt do vody. Hloubka vody byla tak do jednoho metru pět metrů od břehu. Ježci vidět nebyli. Při klidném moři byla průzračná.Při větších vlnách zvířený písek trochu průzračnost u břehu zhoršil. Voda byla bez plovoucích trav i čehokoliv jiného.

B B, 30.09.2017, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Depandance Maslinik

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Havaj u bazénu 6 fotografií

Celkem: 7,5 Meli jsme malinkaty pokojik se sporakem a zakladnim vybavenim, ktery ovsem odpovidal cene, ktera byla velmi prizniva. Okoli je pekne a...

  • 6 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Meli jsme malinkaty pokojik se sporakem a zakladnim vybavenim, ktery ovsem odpovidal cene, ktera byla velmi prizniva. Okoli je pekne a ciste. Plaz nadherna, dlouha, lemovana borovicemi, ovsem pres sezonu velice plna. Apartman i destinaci doporucuji, nejlepe kratce pred nebo po sezone. Zobrazit celou recenzi

Kateřina K., 27.09.2017, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Apartmány Ljubomira

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,2 S pobytem jsme byly víceméně spokojené. Jen by CK neměla měnit před odjezdem několikrát odjezdy a hodiny. Řidiči, kteří nás vezli do...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem jsme byly víceméně spokojené. Jen by CK neměla měnit před odjezdem několikrát odjezdy a hodiny. Řidiči, kteří nás vezli do Chorvatska, nás vysadili v Tučepech a nepředali nás delegátce. Museli jsme si samy volat do CK,pracovnice volala majitelce vily a ta teprve pak pro nás přijela.Bylo to dosti nepříjemné, protože byla tma a pršelo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byly celkem spokojené. Spaly jsme sice dvě na rozkládacím gauči, ale nakonec jsme si zvykly. Vybavení pokoje bylo dostačující a odpovídající ceně pobytu.

Strava
Jídlo bylo vynikající, porce velké, byly jsme doslova hýčkáni zaměstnanci restaurace.

Služby hotelu
nebyly jsme ubytováni v hotelu, ale na smlouvě byl uveden typ ubytování - studio

Pláž
pláž čistá, moře příjemné, služby na pláži vzorné.

Anonym, 20.09.2017, Datum pobytu: 8.9. - 17.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Vila Tihana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená vše bylo jak bylo napsané

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená vše bylo jak bylo napsané Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo jak by řekla moje mladší sestra luxusní

Služby hotelu
Vynikající

Pláž
Pláž byla blízko a moře čisté

Libuše Kršíková, 20.09.2017, Datum pobytu: 8.9. - 17.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Vila Marko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9 Dovolená byla pěkná, jen to počasí bohužel nevyšlo.

  • 8 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla pěkná, jen to počasí bohužel nevyšlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, jen úložných prostor málo. Třetí osoba na lůžku v kuchyni za stejnou cenu jako v ložnici, nepoměr.

Strava
Nemůžu hodnotit, měli jsme to bez stravy.

Služby hotelu
Delegátka Eva úžasná. Takovou delegátku jsem ještě nezažila.

Pláž
Kráááásná, hned u apartmánu

Helena J., 19.09.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Apartmán Ivan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 S výběrem hotelu - ubytování jsme byli velice spokojení. Příjemný personál, hotelové služby, občerstvení. Vše naprosto ok.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S výběrem hotelu - ubytování jsme byli velice spokojení. Příjemný personál, hotelové služby, občerstvení. Vše naprosto ok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni.

Strava
Naprostá spokojenost, velký výběr, jídla byla výborná a všeho dostatek.

Služby hotelu
Celkový dojem naprosto v pořádku.

Pláž
Přístup na pláž příjemný, bezproblémový.

Hana K., 19.09.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Kaštelet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,8 Dovolenka bola parádna, oddychli sme si. Keď bolo počasie nie na kúpanie šli sme na výlet (Imotski, Sv. Jure, Makarska) a keď pršalo...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola parádna, oddychli sme si. Keď bolo počasie nie na kúpanie šli sme na výlet (Imotski, Sv. Jure, Makarska) a keď pršalo ocenili sme detský kútik s ochotnými animátorkami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľmi som ocenila upratovanie izby každý deň, dokonca nám aj prezliekli raz posteľné prádlo. Všetko čisté, voňavé! Dostali sme výbornú izbu - mali sme výhľad aj na more aj na Biokovo - úplná paráda.

Strava
Kuchári sa snažili o rozmanitosť, ocenili sme hlavne ryby a morské plody. Cestoviny až také chutné neboli, ale vždy sa dalo vybrať z ponuky. Najviac ma oslovili flambované palacinky so zmrzlinou - boli famózne!

Služby hotelu
Páčilo sa mi že personál hotela bol vždy usmievavý, spoločenský a príjemný!

Pláž
Tento hotel sme si vybrali v neposlednom rade aj kvôli blízkosti k pláži Nugal. Boli sme nemilo prekvapení, že návštevníci nedodržiavali pravidlá tejto pláže... Inak štandardná masovka na plážach. Prístup na pláž, čistota, more všetko OK.

Soňa M., 18.09.2017, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Neptun

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Vybavení bylo dostačující. Úklid probíhal jednou za dva dny a zároveň bylo pravidelně měněno povlečení i ručníky.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vybavení bylo dostačující. Úklid probíhal jednou za dva dny a zároveň bylo pravidelně měněno povlečení i ručníky. Zobrazit celou recenzi

Simona K., 12.09.2017, Datum pobytu: 26.8. - 9.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Vila Lucija

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622