Recenze hotelů
Šibenik - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Velmi pěkná dovolená. Hotel je starší, pár oprav by uvítal, ale služby personálu to naprosto vykompenzovaly - vždy milí, ochotní,...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená. Hotel je starší, pár oprav by uvítal, ale služby personálu to naprosto vykompenzovaly - vždy milí, ochotní, vstřícní vyhovět. Úklid pravidelný a pečlivý. Prostředí okolo hotelu moc hezké, exotické, ovšem jedná se o lokalitu naprosto odříznutou od města Šibenik, spíše rozlehlý hotelový komplex, kde nenajdete jiné služby než několik hodně drahých (i nad poměry místních) restaurací a barů nebo drahé butiky. Ani suvenýry a pohledy zde moc nenajdete ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dostačující, dostali jsme dva vnitřkem propojené pokoje s balkóny (rodina 2+2), každý s vlastním soc. zařízením. Vše čisté, upravené, jen klimatizace byla zastaralá a nedostačující, na toaletách chybělo odvětrávání, byly cítit odpady. Ostatní prostory hotelu (vstupní hala, jídelna, venkovní posezení) byly fantastické. Byl tu klid.

Strava
Strava v hotelu byla fantastická, vždy různorodá, snídaně i večeře formou švédských stolů, všeho dostatek.

Služby hotelu
Služby hotelu vynikající, personál vždy ochotný a vstřícný. Možnost využití dvou krásných venkovních bazénů, lehátka a ručníky zdarma. Platby v celém areálu pouze v kunách nebo kartou. Eura možno vyměnit na recepci.

Pláž
Je zde více dostupných pláží, nejbližší asi 100 m po chodníčku od hotelu. Čistá, s drobným kamínkem s pískem, pozvolný vstup, v moři pak větší kameny. Lehátka bohužel všude za poplatek, asi 200,- Kč na den. V areálu také minigolf, plavba pirátskou lodí, aquapark.

Lucie V., 22.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Solaris Beach Hotel Niko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkově Super

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné

Služby hotelu
Výborná

Pláž
Perfektní

Sylva Košnarová, 19.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Apartmány Bugenvila

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,5 Dovolená se nám líbila. Rogozdnica má moc hezké pobřeží. Pláže jsou zde oblázkové, bohužel kamínky mají ještě ostré hrany a stromy, které...

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. Rogozdnica má moc hezké pobřeží. Pláže jsou zde oblázkové, bohužel kamínky mají ještě ostré hrany a stromy, které vytváří stín jsou ještě malé. Ale určitě to na celkovém dojmu moc neubírá. Je tam spousta různých zákoutí a zálivů, takže je pořád co objevovat Byla jsem příjemně překvapena.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl hezký, krásná terasa, vířivka, příjemní majitelé. Jenom by bylo potřeba opravit některé věci, jako např. dveře na balkon. Ale bylo vidět, že tam postupně probíhá rekonstrukce, takže věřím, že tyto drobné závady budou odstraněny.

Jana B., 14.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 6.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Apartmány Koral

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 veľmi pekná dovolenka

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
veľmi pekná dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie slušné , poriadok zabezpečený každý deň,

Strava
raňajky pestré ... veľký výber .... večere miestne a výber podľa chuti ... pripomienka iba jedna , keďže som celiatik najedla som sa sa aj ja , ale nikde nevedú alergeny v jedle

Služby hotelu
po príchode nás ubytovali až po 15hodine ... inak hotelové služby v poriadku

Pláž
pláž upravená v celom areáli ... čisto , poriadok a pohoda

Katarína Barčíková, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Amadria Park Ivan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,5 S pobytem jsme celkově byli spokojeni.

  • 7 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem jsme celkově byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hlučnější a málo chladící lednice, výborná okna se stahovací sítí proti hmyzu takže ani nevadilo že v apartmánech není klima, protože se dalo dobře větrat i při rozsvíceném světle bez obtěžování komárů. Poměrně malá kuchyň i malý pokoj byli jsme tři (2 dospělí a dítě 15let) a to je naprosté maximum 2+2 jak je uváděno si nedokážu představit ani v případě dvou menších dětí.

Strava
Ubytování bylo bez stravy

Služby hotelu
Apartmán bez služeb

Pláž
Přístup na pláž výborný pár kroků, nejvíc se ušlo při sestupu z druhého patra, lidí poměrně dost ale byla to ta nejhlavnější sezóna a hlava na hlavě to úplně nebyla. Pláž štěrková místy pozvolnější vstup, místy strmější jen bójky zbytečně moc blízko břehu, ale dalo se zaplavat i mimo bójky. Na vedlejší pláži, která byla blízko i vodní atrakce a ještě další pláž v bezproblémovém dosahu pěšky určená pro majitele pejsků.

Petr M., 12.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Apartmány Miro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 My sme boli v tomto hoteli už štvrtý krát, stále sme boli spokojní a vidíme tu ešte aj zlepšenie. Veľmi príjemný personál, pohoda,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
My sme boli v tomto hoteli už štvrtý krát, stále sme boli spokojní a vidíme tu ešte aj zlepšenie. Veľmi príjemný personál, pohoda, čistota a fantastické jedlá. Oproti minulým rokom sme našli novovybudované parkovisko, nebol žiadny problém s parkovaním. Celé okolie je prerobené, veľa kvetov a parkov pribudlo. Udržiavaju okolie v čistote, videli sme, denne viackrát vymieňali sáčiky v smetných košoch. Velmi pekný hotel s bazénom, kde bola slaná voda. Lehátok bolo stále dosť, osušky sme dostali pri príchode k bazénu, odovzali sme, keď sme išli na izbu. To bolo pre nás nové, pred tromi rokmi to ešte nebolo. Poobede nosili k bazénom na tácke chladené narezané melóny a dospelých ponúkali pohárikom šampusu. Večere sú fantastické, bohatý výber a veľké množstvo ovocia. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My sme mali izbu s prístelkom, takže to bolo trošku tesnejšie, pre dvoch je to ideálne. Upratovali každý deň, vymieňali denne uteráky. Uteráky boli pekné biele a vôňavé.

Strava
Strava je úžasná, tak raňajky ako aj večere. Bohatý výber, kvalitné jedlá, fantastické rybie špeciality, klasické jedlá ( bravčové a telacie mäso) ako i talianska kuchyňa ( viac druhov cestovín a pidze) a velmi vela ovocia. Aj zákusky boli výborné.

Služby hotelu
Na recepcii bol personál stále veľmi ochotný, milí ludia.

Pláž
Máte možnosť byť pri bazénoch alebo na pláži. Na pláži je viac ludí, ale medzi slnečníkmi a lehátkami bolo dosť miesta, necítili sme, že by nás niečo obmedzovalo.

Agneša Hromádková, 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Solaris Beach Hotel Niko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Okrem ubytovania celková spokojnosť

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Okrem ubytovania celková spokojnosť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie - sklamanie. Izba, ktorú sme dostali určite nezodpovedá : 2+2. "Miestnosť mala rozmer 6x3m!!

Strava
Mam dosť veľký nárok na stravu a napriek tomu veľká spokojnosť

Služby hotelu
Výborne

Pláž
Pekné

Anonym, 05.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Solaris Beach Hotel Niko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Byli jsme velice spokojeni.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj se starším vybavením. Tak stejně lehátka a deštníku u bazénu. Bar a terasa zase nové, krásné. Stejně tak nádherná pláž.

Strava
Na jídle jsme si opravdu pochutnali. Všeho bylo dost, výběr, obsluha skvělá.

Služby hotelu
Běžné. Překvapil nás welcome drink a sekt s melounem kazdy den u bazénu. S tím jsme nepočítali :)

Pláž
Nádherná, čistá, s barem a zmrzlinou hned u lehatek.

Markéta Kozlová, 02.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Solaris Beach Hotel Niko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Pomer celková cena (nie cena zájazdu) a výkon nebol celkom uspokojivý.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pomer celková cena (nie cena zájazdu) a výkon nebol celkom uspokojivý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Priemerné.

Strava
Strava výborná, kvalitná a rozmanitá.

Služby hotelu
Najlepšie na mňa pôsobil personál. Ochotný recepčný, čašníci, upratovačky, proste všetok personál bol veľmi milý, zjavne vyškolený, napriek dlhým smenám aj po dlhých hodinách služby usmiaty a ústretový. Bolo mi to až nezvyčajne zvláštne, že boli takí milí.

Pláž
Blízko a relatívne čisto.

Ronald Blaho, 17.07.2019, Datum pobytu: 3.7. - 12.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Solaris Beach Hotel Niko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,5 Dovolená skvělá. Místo s úžasným výhledem z pláže na moře. Moře opravdu čisté, žádné odpolední naplaveniny. V této lokalitě byl klid.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená skvělá. Místo s úžasným výhledem z pláže na moře. Moře opravdu čisté, žádné odpolední naplaveniny. V této lokalitě byl klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán čistý. Velká kuchyně dobře vybavená. Majitelka velice příjemná.

Pláž
Pláž byla pochopitelně plná lidí, ale vždy čistá. Ten úžasný pohled na moře je nezapomenutelný.

Eva R., 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Apartmány Bugenvila

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)