Recenze hotelů
Severní Dalmácie - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Okolí hotelu i strava super. Stejně tak personální hotelu i paní na recepci. Bohužel vybavení hotelu je dost zastaralé. Do Pirovace...

  • 4 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Okolí hotelu i strava super. Stejně tak personální hotelu i paní na recepci. Bohužel vybavení hotelu je dost zastaralé. Do Pirovace bychom se rádi zase vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zastaralé vybavení jak pokojů, tak hotelu celkově.

Strava
Chutná. Rozmanitá. Vždy bylo všeho dost.

Služby hotelu
Kromě standardu jako Wi-Fi atd služby žádné. Bazén byl zavřeny. Na kulečníku jsme nikoho neviděli. Pronajmuti lehatek na plazi také velmi chaotické, někdy tam ani nikdo nebyl.

Pláž
Pláž kamenita. Ihned u hotelu a moc krásná. Krásné moře bez ježků blízko u pláže.

Ludmila K., 25.12.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

3 fotografie

Celkem: 6 Začátek byl nepříjemný a nedůstojný - příjezd měl být nejdříve v 6 hodin ráno, ale vysadili nás ve 3,30 s malými dětmi na kruhovém...

  • 5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Začátek byl nepříjemný a nedůstojný - příjezd měl být nejdříve v 6 hodin ráno, ale vysadili nás ve 3,30 s malými dětmi na kruhovém objezdu uprostřed městečka, řidič předal telefonický kontakt na delegátku s tím, že o nás už ví. Nevěděli jsme, kde se nacházíme, takže jsme volali delegátce, která byla také v šoku. Navedla nás k našemu ubytování s tím, že si máme nechat zavazadla v úzké chodbě penzionu a počkat na pláži do rána. Penzion jsme nemohli najít, protože fotka v inzerátu zachycovala vedlejší větší a luxusnější penzion a nebylo jasné, že je k němu přilepený malý úzký dům o dvou apartmánech. Nikde nebyl název Riva, ve vedlejším baru název nikdy neslyšeli. Když jsme po skoro hodinovém bloudění sem a tam konečně pochopili, museli jsme nechat opravdu jen zavazadla v odemčené chodbě, kam měl přístup kdokoli, a odebrat se někam, kde se dalo sednout. Na molu jsme museli přečkat do rána. Byla zima, nad ránem totální mlha, nebyli jsme na to připravení a jako bezdomovci jsme leželi na plážových lehátkách. Paní majitelka se o nás přes delegátku dozvěděla a přišla nám dřív uklidit, abychom se mohli nastěhovat a odpočinout. za to jsme byli vděční, ale dojem z nepovedené organizace nezmizel. Paní majitelka byla ochotná nám vždy přikoupit, co chybělo, ale bylo těžké ji dohledat. Místo bylo v centru nočního života a bylo velmi hlučné do 3 do rána každý den, v pátek skoro do 6. Klimatizace nefungovala a vedro nedovolilo zavřít dveře na terasu. Pokud bychom neměli děti, tak by to ani tolik nevadilo. Město celkově je skvělé na dovolenou, ale ubytování a organizace mají co vylepšovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo jakž takž v pořádku, ale kdybychom se neozvali, tak půl věcí nefungovalo. Asi vzhledem k rychloúklidu kvůli našemu brzkému příjezdu nebylo příliš čisto. Matrace pod prostěradly zatečené... Kladně hodnotíme velkou příjemnou terasu.

Pláž
S plážemi jsme byli spokojení, hezké místo s více možnostmi.

Anonym, 26.10.2019, Datum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Riva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 dobré

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel včetně vybavení, sice čisto, úklid každý den, ale připadáte si jako na ubytovně, dlouhá chodba, jedny dveře vedle druhých a z chodby vše slyšet, k naší smůle bylo i to, že čtvrtý den bylo v hotelu ubytováno na 80 náctiletých, na dvě noci, hrozný, neskutečný kravál, o tom nás nikdo neinformoval, v plné sezóně to zde musí být mazec, myslím, že za stejné peníze se dá pořídit ubytování na úplně jiné úrovni.

Strava
strava bez připomínek, jídlo dobré a můžete si vybrat, jen by k večeři mohl být jeden nápoj v ceně.

Služby hotelu
úklid každý den, personál fajn.

Pláž
malá pláž přímo u hotelu, mimo sezónu stačí, v sezóně ne, ale podél pobřeží se táhne docela pěkná pláž, možnost výběru, moře čisté, ale moc se nepotápějte.

Ivana K., 02.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Místo bylo krásné, přímo na nábřeží s pohledem na kotvící lodě a moře s ostrovy okolo.

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Místo bylo krásné, přímo na nábřeží s pohledem na kotvící lodě a moře s ostrovy okolo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl menší, ale pro dva dostačující. Jediné minus byl komín z pece na pizzu a odvětrání z kuchyně, které bylo kolem terasy. Ale výhled z terasy byl skvělý.

Strava
Měli jsme jen snídani. Ta byla jednotvárná a kupodivu velice málo zeleniny.

Služby hotelu
Žádné služby jsme nevyužívali. Byli jsme rádi, že nám umožnili nastěhovat se už v dopoledních hodinách. A při odjezdu nám uschovali kufry až do odjezdu.

Pláž
Pláže byly rozdílné. Betonové, štěrkové i kamínkové. Vstup do moře pozvolný, vhodný pro děti a neplavce, ale i průzračná voda i bez šnorchlu bylo vidět co plave na dně moře.

Jana V., 25.09.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Maslina

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Pohled z terasy 3 fotografie

Celkem: 9,2 Pro nás super odpočinková dovolená,ale rodina s dětmi by se tam určitě nudila.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pro nás super odpočinková dovolená,ale rodina s dětmi by se tam určitě nudila. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž u hotelu malá,my byli mimo sezónu, tak byla dostačující, ale nedovedu si to tam představit v hlavní sezónu.

Eva K., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkově jsme byly s pobytem spokojené.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byly s pobytem spokojené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé - pokoj prostorný, kuchyňka vybavená, WC a koupelna prostorné a vše čisté.

Strava
Strava výborná, porce až příliš velké, bylo nám líto, že jsme nemohli zejména večeři dojíst.

Služby hotelu
Se vším jsme byly spokojené, až na jeden nedostatek a to přidělení WC papíru. Jeden a půl roličky pro dvě osoby na týden a další nám majitel nechtěl dát. To nám přišlo docela ubohé a tím si to majitel u nás pěkně pokazil.

Pláž
Pláže byly malé a kotvilo zde velké množství lodí. Museli jsme chodit dál podél pobřeží a hledat klidné pláže bez lodí.

Na plážích byl nedostatek stromů, turisté hledali stín a tak se tísnilo pod některým stromem mnoho lidí.

Hana Churá, 24.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Mate

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Velmi krásné místo, rozlehlá hotelová zahrada, klid.

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velmi krásné místo, rozlehlá hotelová zahrada, klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký tmavý apartmán, nevybavená velká kuchyň, koupelna, obývací pokoj s TV, ložnice, dva balkony, jeden společný se sousedy, na posteli tvrdá matrace. Spousta komárů.

Strava
Denně se opakující snídaně, dostatečný výběr, chutné večeře, výběr z cca šesti jídel, polévka, saláty, ovoce, dezerty, včetně nápojů (voda,ovocné štávy, pivo, víno).

Služby hotelu
Vířivka a masáže nefungovaly, bylo po sezóně. Bazén u hotelu pěkný, ale studená voda. Vláček na pláž SAKARUN jezdil v pravidelných intervalech. Tenisový kurt, fitness centrum, pujčovna kol apod. v provozu. Milý, ochotný a vstřícný personál.

Pláž
U hotelu žádná, jen betonová plata s plážovými lehátky a schůdky do vody. Cca půl kilometru za hotelem krásná malá oblázková pláž a hřiště. CCa 3 km od hotelu nádherná písčitá pláž SAKARUN s tyrkysovou vodou, 2 plážové bary. CCa 5 km od hotelu romantická pláž z bílých oblázků Veli žal s písčitým dnem a křišťálově čistou vodoul, plážový bar. Obě pláže překrásné.

Radka M., 23.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 18.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Mirta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7,4 Až na pár drobností, šlo vše docela dobře. Hotel na fotkách vypadá hezky, ale ve skutečnosti ze předu teda vůbec neodpovídá ceně. Velice...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Až na pár drobností, šlo vše docela dobře. Hotel na fotkách vypadá hezky, ale ve skutečnosti ze předu teda vůbec neodpovídá ceně. Velice malá nabídka suvenýrů a drobností ve městě. Jinak je to průměrné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací taxa se vybírala na konci pobytu, což jsem ještě nezažila a dle mého to není vhodné. Měla by se vybírat na začátku pobytu.

Strava
Strava byla dobrá, žádný luxus, ale nám to stačilo.

Služby hotelu
Služby hotelů, byli dobré.

Pláž
Pláž se nám líbila, výborné pro děti a lidi co mají rádi klid a pohodu. Příroda se nám též velice líbila. Bylo na pláži čisto.

Lucie Jůdlová, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

večerí pohled Pirovac 1 fotografie

Celkem: 7,4 Hotel je umístěný přímo ve městě, spíše je vzhledem k malému parkovišti vhodný pro zájezdy autobusem. Nevýhodou je vzdálená pláž a značný...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěný přímo ve městě, spíše je vzhledem k malému parkovišti vhodný pro zájezdy autobusem. Nevýhodou je vzdálená pláž a značný hluk zvenčí v noci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo rezervováno v pokoji standard, výhled k moři. V pokoji bylo malé okno, nedostatek světla, klimatizace nefungovala. Při otevřeném oknu v noci dovnitř létali komáři a rušil hluk zvenčí. Signál wifi ve třetím patře byl dostačující.

Strava
Rozmanitá, na snídani i na večeři výběr z teplých i studených jídel, ovoce a sladkostí. K snídani káva, čaj a studené nápoje z postmixu zdarma, k večeři číšníci nabízejí předražené nápoje.

Služby hotelu
Nevýhodou je malé parkoviště, parkování je ve dvou řadách, přičemž při stání ve druhé řadě musíte škemrat na recepci o uvolnění místa. Parkovné 10 eur na den.

Pláž
Pláž hotelu je vzdálena cca 500 m, jedná se o betonovou plochu s lehátky a slunečníky, sprcha funguje za poplatek. Výhodnější je popojít asi 1 km do kempu, kde jsou oblázkové pláže a sprchy zdarma.

Anonym, 18.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Borovnik

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)