Recenze hotelů
Severní Dalmácie - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Chtělo by to se domluvit s hotelem, aby se nestalo že bude někdo čekat jako my 6hodin než vám dají klíče od apartmánu..

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Chtělo by to se domluvit s hotelem, aby se nestalo že bude někdo čekat jako my 6hodin než vám dají klíče od apartmánu.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán nic moc

Strava
Strava formou švédského stolu

Služby hotelu
Služby prakticky žádné

Pláž
Písecká s kameny

Jarmila Hlobíková, 09.06.2021, Datum pobytu: 28.5. - 6.6.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Croatia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 celkově jsme byli spokojeni

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
celkově jsme byli spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohužel chybí klimatizace, což je velký nedostatek

Strava
dobrá

Služby hotelu
kvalitní

Pláž
pláže dobré ,dobrá dostupnost

Luděk K., 22.09.2020, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Alba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Vše skvělé.Nejlepší byl přístup na pláž,kterou jsme měli pár kroků od dveří apartmánu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše skvělé.Nejlepší byl přístup na pláž,kterou jsme měli pár kroků od dveří apartmánu. Zobrazit celou recenzi

Dominika L., 15.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Vily Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší dovolená,spokojenost,skromné,ale to jsem si přál

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená,spokojenost,skromné,ale to jsem si přál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
také dobré

Strava
vlastní

Tomáš Kysela, 14.09.2020, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmán Jole

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Celková spokojenost

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vzhledem k prostředí ve kterém jsme byli ubytování a které bylo uváděno, bylo dle očekávání v pohodě.

Strava
Dobrá a bylo vždy z čeho vybírat a vzhledem ke covidovým omezením také spokojenost.

Služby hotelu
Personál vstřícný a možnosti vyžití bohaté.

Pláž
Pláž i voda čisté s přístupem do vody jak pro děti ,písečná pláž, tak pro všechny ostatní z několika mol .

Vladimír Vilhám, 12.09.2020, Datum pobytu: 2.9. - 8.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Pine Beach Adriatic Eco Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byla to naše první společná dovolená u moře a byli jsme ze všechno nadšení

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naše první společná dovolená u moře a byli jsme ze všechno nadšení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byli dostatečně vybaveny a velmi nás překvapila klimatizace na pokoji jediné z čeho jsme byli neštastní byl výhled na cestu a to že na pokoji nebyla Wi-Fi museli jsme si ji zaplatit což bylo dost nepříjemné

Strava
Co se jídla týče nevytkli bychom nic vařili skvěle a bylo z čeho vybírat .

Služby hotelu
Co se tyče služeb hotelu, Recepční byli velmi ochotné dokonce nám vyšly vstříc a další dřív pokoj jelikož viděli ,že malá je po dlouhé cestě unavená . Bohužel kvůli opatření covid-19 jsme nemohli navštívit fitcentrum.

Pláž
Pláže v okolí hotelu drobně kamenité, velice dobře přístupné, i po hlavní sezóně velké množství atrakcí, občerstvení, barů, podél promenáda se suvenýry. Nebyl problém najít své místo i pro osmičlennou skupinu. Moře naprosto čisté, průzračné i v hloubce okolo 1,5metrů lze vidět dno, bez jakéhokoli zápachu, bez řas. Kvůli ježkům nutno nosit obuv. Za drobný poplatek okolo pláží umístěno dostatečné množství sprch i toalet.

Kamila Hanuliaková, 10.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
Na dobré úrovni

Pláž
Čistá pláž, čistá mělká voda, vhodné i pro rodiny s dětmi

Josef P., 09.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená se nám moc líbila. Hotel nabízí mnoho vyžití jak pro děti, tak i pro dospělé.

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Hotel nabízí mnoho vyžití jak pro děti, tak i pro dospělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo prostě SUPER! Měli jsme velký apartmán, nový, prostorný. Byl to luxus. Prostorné 2 ložnice, společenská místnost - všude k dispozici televize (3) a 2 velké koupelny (jedna se sprchovým koutem a druhá s velkou vanou). Nemělo to chybu.

Strava
Stravu jsme měli vlastní, nechtěli jsme z důvodu Koronaviru chodit do jídelny. Restaurace v hotelu nabízí vynikající jídla, bohužel bylo ve všech dost draho. Např. pivo v restauracích hotelu 28 kun (103,-Kč), když jsme byli na výletu v Zadaru-tam stálo pivo 19 kun(70,- Kč) - celkem dost rozdíl...

Služby hotelu
Hotelové služby nemůžeme hodnotit, protože z důvodu koronaviru nebyly žádné, pouze jsme dali před dveře špinavé ručníky, které nám vyměnili.

Pláž
Pláž byla hezká, čistá, ale když jste si chtěli zaplavat, tak to bylo opravdu hodně daleko do moře. Zaplavat jsme si chodili do bazénu.

Martina V., 09.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 31.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Zaton Holiday Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Vše v pořádku, zážitky, ubytování i strava

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pořádku, zážitky, ubytování i strava Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté, pokojová služba top

Strava
Výborné snad každé jídlo, bohužel kvůli koroně jsme nemohli nabírat sami, vše nám podávali kuchaři, ale stejně skvělé

Služby hotelu
Super

Pláž
Soukromá pláž u hotelu

Nela K., 01.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Pinija

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená i v době koronaviru se nám vydařila, ubytování bylo blízko moře, centrum městečka bylo blízko, velký supermarket byl hned vedle...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená i v době koronaviru se nám vydařila, ubytování bylo blízko moře, centrum městečka bylo blízko, velký supermarket byl hned vedle přes silnici. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První dojem se člověk zalekne, ale když se dostane na pokoj, apartmány jsou prostorné, čisté, v kuchyňské části bych doplnila víc nádobí, nebyl zde ani ostrý nůž.

Strava
Jídlo bylo výborné, každý si mohl vybrat podle své chuti, dostatek zeleniny i ovoce.

Služby hotelu
Pokojské měnily pravidelně ručníky, doplňovaly toaletní potřeby.

Pláž
Pláže čisté, málo lidí, poznolný vstup do vody, mělko.

Alice S., 28.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Croatia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)