Recenze hotelů
Severní Dalmácie - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Dovolená splnila naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku. Byli jsme ubytování v dopoledních hodinách, což se nám stává málokde.

Strava
Strava byla v pořádku, ale mohla být rozmanitější. Chápeme to, byl začátek sezóny.

Služby hotelu
Služby byly na vynikající úrovni. Byli jsme se vším spokojeni.

Pláž
Dovolená se nám líbila, pláž byla postupně upravována, čistota moře perfektní,přístup do moře pozvolný s malými kamínky. Jediná vada - byly tam ježci, takže nutné boty do vody.

Josef Špička, 21.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 16.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Alba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělá dovolená, krásná písečná pláž necelých 50 metrů od apartmánu, hezké ubytování, dobré jídlo, počasí se povedlo.. co víc si přát.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, krásná písečná pláž necelých 50 metrů od apartmánu, hezké ubytování, dobré jídlo, počasí se povedlo.. co víc si přát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký,čistý apartmán. Je dobré si přivézt toaletní papír.

Strava
Výborná.

Zdeňka K., 19.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Maslina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 velmi dobré

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobré

Strava
velmi dobré

Služby hotelu
velmi dobré

Pláž
velmi dobré

Josef Plášek, 19.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 16.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velká spokojenost, vše blízko, což v horku každý ocení.Čisto, uklízečky každý druhý den...ručníky toaletní papír...a recepce na jedničku...

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost, vše blízko, což v horku každý ocení.Čisto, uklízečky každý druhý den...ručníky toaletní papír...a recepce na jedničku ochotný personál, vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za nás vše v pořádku.

Strava
Strava vlastní.

Pláž
Pláž kamínková i písčitá kousek dál od apartmánů, všude čisto sprcha i WC na pláži.

Iveta Smysitelová, 19.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 16.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Croatia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 7.6.-16.6. Moře první den osvěžující, ale koupali jsme se, potom už každým dnem teplejší. Zima nám nebyla ani v noci.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
7.6.-16.6. Moře první den osvěžující, ale koupali jsme se, potom už každým dnem teplejší. Zima nám nebyla ani v noci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Roztomilé rákosové chaloupky bez elektřiny. Společná sociální zařízení moderní a čistá.

Strava
Všechno nám chutnalo, velký výběr jídla i pití, dostatek zeleniny, ale málo druhů ovoce.

Služby hotelu
K dispozici sportoviště s vybavením, bez nutnosti rezervace předem, každodenní program cvičení a zábavy.

Pláž
Mělká písčitá pláž nebo skalnaté pobřeží s molem a žebříkem, čisté moře, dostatek lehátek na slunci i ve stínu.

Anonym, 19.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 16.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Pine Beach Adriatic Eco Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ubytování je netradiční - rákosové chýše bez elektriky a oken, ale to je ten důvod proč se sem jezdí. Jinak camp je krásný, čisté toalety...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování je netradiční - rákosové chýše bez elektriky a oken, ale to je ten důvod proč se sem jezdí. Jinak camp je krásný, čisté toalety a sprchy. Příjemné okolí, krásné pláže. Mnoho sportovních aktivit (kajak, paddleboard, windsurfing, plachetnice, mořská trampolína, minigolf, ping pong, tenis, volley, fotbal, adventure stezka v korunách stromů ...).

Úžasný animační program - pro děti aktivity, večer minidisco - animátorka je uzasna! Kouzelnická show. Taneční představení . Běhen dne sportovní turnaje. Proste se nemáte čas nudit, zapomenete na internet a Facebook. Do města v pohodě pěšky a pak třeba lodi do Biogradu.

Exklusivni jídlo. Pestrý výběr. Moc nám chutnalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nevadí mi spát v rákosovém bungalovu bez 230V. Komáři na nemohli díky síti kolem postele. Snad možná by po určitém čase mohli vyměnit matrace - ta moje byla už poněkud proleželá.

Strava
Nepřeberný vyber. Velká pestrost. Chutné. Každý večer zmrzlina.

Služby hotelu
Mnoho aktivit v ceně. Viz celkový popis s stejně jsem na nějaké zapomněl.

Pláž
Jedna písečná spíše pro děti - velká se slunečníky a lehátka s barem.

Dále kamenitá - s molem - osobně jsem ji měl raději.

Štěpán B., 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Pine Beach Adriatic Eco Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena super ubytování v hotelu alba skvěle personál dobrý jídlo dobře vše bylo k naši spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena super ubytování v hotelu alba skvěle personál dobrý jídlo dobře vše bylo k naši spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel alba doporučuji

Strava
Doporučuji

Služby hotelu
Personal hotelu dobrý

Pláž
Pláž kamenná ale dobrý voda též dobra hned u pláže jsme měly obchod tak ze kdykoliv jsme si mohly koupit nějaké osvěžení

Ilona Ullmannova, 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Alba

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,6 Bylo to super chteli by jsme jet asi i pristi rok jeste s jednou rodinou na ten stejny pension vedle sebe dej vedet kdy nejdriv muzem...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to super chteli by jsme jet asi i pristi rok jeste s jednou rodinou na ten stejny pension vedle sebe dej vedet kdy nejdriv muzem poslat objednavku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani dobre domluvil jsem se i s panem domacim akorat mohl byt ve vybaveni mop gbelik na vytreni podlahy a nejakou desinfekci na toaletu

Strava
Strava byla vyborna meli jsme moznost ochutnat vsechno

Služby hotelu
Nemam co dodat slusni

Pláž
Bylo chladno tak nebyla moznost vyzkouset

Josef Klapil, 12.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Maslina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 tento hotel nám vyhovuje, boli sme tam už 5. krát

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
tento hotel nám vyhovuje, boli sme tam už 5. krát Zobrazit celou recenzi

Ubytování
detto

Strava
ako vždy výborná

Služby hotelu
OK

Pláž
nakoľko som ZŤP robí mi problém pozvolný vstup do mora - čo iným vyhovuje, hlavne s malými deťmi, mrzí ma že zrušili mólo so schodmi do vody, ja potrebujem betónové schody s madlom, aby som už hned "vhupla" do vody

Mária Nováková, 11.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Alba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)