Recenze hotelů
Severní Dalmácie - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Až na pár drobností, šlo vše docela dobře. Hotel na fotkách vypadá hezky, ale ve skutečnosti ze předu teda vůbec neodpovídá ceně. Velice...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Až na pár drobností, šlo vše docela dobře. Hotel na fotkách vypadá hezky, ale ve skutečnosti ze předu teda vůbec neodpovídá ceně. Velice malá nabídka suvenýrů a drobností ve městě. Jinak je to průměrné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací taxa se vybírala na konci pobytu, což jsem ještě nezažila a dle mého to není vhodné. Měla by se vybírat na začátku pobytu.

Strava
Strava byla dobrá, žádný luxus, ale nám to stačilo.

Služby hotelu
Služby hotelů, byli dobré.

Pláž
Pláž se nám líbila, výborné pro děti a lidi co mají rádi klid a pohodu. Příroda se nám též velice líbila. Bylo na pláži čisto.

Lucie Jůdlová, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

večerí pohled Pirovac 1 fotografie

Celkem: 7,4 Hotel je umístěný přímo ve městě, spíše je vzhledem k malému parkovišti vhodný pro zájezdy autobusem. Nevýhodou je vzdálená pláž a značný...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěný přímo ve městě, spíše je vzhledem k malému parkovišti vhodný pro zájezdy autobusem. Nevýhodou je vzdálená pláž a značný hluk zvenčí v noci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo rezervováno v pokoji standard, výhled k moři. V pokoji bylo malé okno, nedostatek světla, klimatizace nefungovala. Při otevřeném oknu v noci dovnitř létali komáři a rušil hluk zvenčí. Signál wifi ve třetím patře byl dostačující.

Strava
Rozmanitá, na snídani i na večeři výběr z teplých i studených jídel, ovoce a sladkostí. K snídani káva, čaj a studené nápoje z postmixu zdarma, k večeři číšníci nabízejí předražené nápoje.

Služby hotelu
Nevýhodou je malé parkoviště, parkování je ve dvou řadách, přičemž při stání ve druhé řadě musíte škemrat na recepci o uvolnění místa. Parkovné 10 eur na den.

Pláž
Pláž hotelu je vzdálena cca 500 m, jedná se o betonovou plochu s lehátky a slunečníky, sprcha funguje za poplatek. Výhodnější je popojít asi 1 km do kempu, kde jsou oblázkové pláže a sprchy zdarma.

Anonym, 18.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Borovnik

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Bylo krásné počasí na září takže všechno se tomu podřídilo jídlo dobré a hodně, zájezd byl bez programu a tak jsme si udělali výlety...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Bylo krásné počasí na září takže všechno se tomu podřídilo jídlo dobré a hodně, zájezd byl bez programu a tak jsme si udělali výlety sami, Děkujeme, autobus měl večer trochu zpožděno ale fajn. Zobrazit celou recenzi

Marie D., 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Alba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,3 Bola to veľmi príjemná dovolenka

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Bola to veľmi príjemná dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Obstojné

Strava
Pochutnali sme si - klohnili sme si sami

Služby hotelu
Slušný štandard, príjemný personál

Pláž
Prístup na pláž a jej čistota boli fajn, voda osviežujúca

Ladislav K., 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Hotel jsme navštívili opakovaně, stojí na pláži a je tedy pro ty, kterým se nechce chodit za koupáním nikam daleko. Jeho vybavení je...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsme navštívili opakovaně, stojí na pláži a je tedy pro ty, kterým se nechce chodit za koupáním nikam daleko. Jeho vybavení je starší, trochu omšelé, ale má svou koupelnu v celkem slušném standardu. Hotel je daleko od centra městečka, není pro ty, kteří neujdou 2 km do kopce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje nemají ledničku ani klimatizaci, vybavení je starší. Koupelna má větrák, který je velmi hlučný. Moc už neodpovídá standardu pro 3 hvězdičky. V hotelu chybí výtah.

Strava
Vaří se tu velmi dobře, večeře jsou v dobré kvalitě, snídaně jsou jednoduché a jednotvárné.

Služby hotelu
Hotel má wifi zdarma, směnárnu. Chybí lepší půjčování lehátek (je jich opravdu málo), možnosti půjčení loděk nebo dalších atrakcí do vody je v kempu, moc toho na výběr není.

Pláž
kamenitá, udržovaná, dobrý přístup do moře. V Piranu je opravdu dlouhá pláž, neměli jsme problém najít na ní místo ve stínu.

Hana Doležalová, 17.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 dobré

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vyhovující

Strava
nebyla objednána

Služby hotelu
žádná nabídka,

nesympatická delegátka, nekomunikativní, naštěstí jsme ji nepotřebovali

Pláž
vyhovující

Josef P., 13.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Odpovídá třem hvězdičkám, takže co jsme čekali se splnilo. Klimatizace fungovala bezvadně. Možná na náš vkus bylo v hotelu příliš mnoho...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Odpovídá třem hvězdičkám, takže co jsme čekali se splnilo. Klimatizace fungovala bezvadně. Možná na náš vkus bylo v hotelu příliš mnoho chorvatských důchodců, ale zase o to více tam bylo klidněji. Prostě spokojenost co se týče hotelu i pobytu. Zobrazit celou recenzi

Strava
Jídlo bylo pestré a chutné, není si na co stěžovat. I naše malá dcera si vždy vybrala.

Pláž
Přímo u hotelu, taková kamínková, nutné si vzít sebou obuv. K pronájmu jsou sice lehátka, ale jsou bez slunečníků a není jich mnoho. Moře čisté a teplé.

Jan S., 12.09.2019, Datum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 pobyt v Chorvatsku ve výše uvedené destinaci splnil naše očekávání a celou dovolenou jsme si užili do posledního dne i slunečného počasí....

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
pobyt v Chorvatsku ve výše uvedené destinaci splnil naše očekávání a celou dovolenou jsme si užili do posledního dne i slunečného počasí. Ubytování bylo kousek od vody, přístup do ní byl jednoduchý po malých kamíncích, pláže byly čisté, převlíkárny i sprchy s čistou vodou po vykoupání. V okolí byly stánky s občerstvením, zmrzlinou, obchůdky se suvenýry i obchody na nakupování běžných potravin. Celkově vše ok, doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo pěkné a čisté, klimatizované, zařízená kuchyňka, sprchový kout a záchod vše bylo ve studiu. I balkon se stolem a 2 židlemi.

Jen byl problém s parkováním před vilou. Sice byla volná místa na parkování, domácí nám řekla, že musíme parkovat na parkovišti za 200 kun za týden. Tak jsme zaplatili, ale od jiných ze sousedních vilek jsme se dověděli, že parkování musí být na každou ubytovací jednotku zajištěno zdarma, a když není místo a musíme parkovat jinde, tak domácí té dané vily by to měla zaplatit za nás, že to je podle chorvatského zákona.

Strava
stravu jsme měli vlastní - takže jsme byli spokojeni

Služby hotelu
žádné služby jsme nevyužívali a ani o žádných nevěděli.

Pláž
byla čistá, voda průzračná, sluníčko svítilo celou dovolenou, jen jednou v noci pršelo, ale po obědě už zase sluníčko svítilo, jako by chtělo dohnat ten dopolední odpočinek.

Anonym, 10.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Vila Jelena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Klídek a pohoda

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klídek a pohoda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré.

Strava
Bez výhrad.

Služby hotelu
Velice dobré.

Pláž
Vhodná pro seniory i malé děti!d

Jaromir, 10.09.2019, Datum pobytu: 26.8. - 6.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Kimen (Cres)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Musím řict,že my jako nenaroční lidi jsme byli naprosto spokojeni..Velmi milé překvapení bylo,ze zde byla i plne funkční klima,o které se...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Musím řict,že my jako nenaroční lidi jsme byli naprosto spokojeni..Velmi milé překvapení bylo,ze zde byla i plne funkční klima,o které se nikde nepíše. Co se týká čistoty tak za mě naprosto super,2x za tyden nam vymenili ručníky i ložní prádlo..plaž byla od apartmanu cca 2minuty,což oceňuji kor když jsou malé děti..Velmi příjemné bylo i přivítání, kdy nám klíče od apartmanu dali hned po příjezdu v cca 10hod a ne az odpo jako bylo psáno v pokynech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni skromné,rozkládací gauč,postel,kuchyňka..vše plně funkční ..vybavené skromně..ale stačilo..čistota byla na 100%..naprostá spokojenost..Klimatizace,oceňuji i velikou terasu

Strava
Strava vlastní. Chodili jsme ale i na jidlo..za sebe můžu říct ze hamburger za 25kn o velikpsti maleho taliřku může naše hambače strčit do kapsy..hranolky velké porce i pizza obrovská..vše v baru u plaže..Pivo České i Chorvatské,vše točené..káva za 10kn,což nemám ani u nás v kavárně..ceny v obchodech skoro stejné jako i nás..4 obchody s potravinami u plaže,za hlavni silnici velký obchod Plodine a asi 3km odsud Lidl,kde jsou ceny jako u nás..

Pláž
Pláží bylo několik,štěrková oblazková i betony..Vše čisté,všude sprchy zdarma a všude wc zdarma..byl zde i nezbarierový vstup do moře..jsou zde i pláže kde se můžou koupat psi

Zuzana Čalkovská, 10.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Croatia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie