Recenze hotelů
Poreč - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,2 Celkově jsme byli s dovolenou spokojení (byli jsme ovšem v září v době covid 19, kdy na hotelu bylo opravdu málo lidi). Pro malé děti...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli s dovolenou spokojení (byli jsme ovšem v září v době covid 19, kdy na hotelu bylo opravdu málo lidi). Pro malé děti bazénove atrakce naprosto skvěle, vstup do moře už je horší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jednoduché, malé, utulne ale hlavně ciste! Pokoje jsou bez klimatizace a lednicky na pokoji. Vše ale bylo v popisu dovolene, takže my jsme s tím před cestou počítali.

Strava
Strava bufetova, u polopenzí uvedeno bez nápojů - milym překvapením bylo kafe, čaj, postmix atd v rámci snídaně. U večeři nanuky pro děti.

Služby hotelu
Dětské vodní atrakce u bazenu naprosto super. Dostat se k bazénu s kočárkem ale bylo dosti složité jelikož jsou všude schody.

Odjizdeli jsme večer před termínem odjezdu, na recepci nám připravili jednoduchý snidanovy balíček. Personál milý, ochotný přiřadit pokoje vedle sebe dle našeho přání.

Pláž
Pristup k moři v pohode, moře opravdu kousek. Kaminkova pláž, spíše mola. V moři byly první 3 dny malé meduzy (spousta), které prý nezahaji ale jsou na dotek slizke. Ale i pár velkých které už mohou zahnout...pote zmizely a moře bylo parádní.

Simona Jasníková, 15.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Docela spokojená

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Docela spokojená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Docela spokojená

Strava
Lepší strava a trošku bohatší na výběr, neustále stejné jídlo se opakující dokola a dokola

Služby hotelu
dobré

Pláž
špatný přístup do moře, jen žebřík, kteří někteří lidé nemohou používat, byl by lepší přístup postupného schodiště se zábradlím,již jsem to psala loni a stejně se nic nezměnilo, ani není pláž očištěná od nánosu po bouřce, hlavně že se za lehátka berou peníze jak v kunách tak v eurách

Jarmila Plačková, 10.09.2020, Datum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Nejdříve jsme nevěděli co máme čekat, týden před odjezdem nám bylo sděleno, že náš původní Hotel Gran Vista nebude otevřen a budeme tedy...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nejdříve jsme nevěděli co máme čekat, týden před odjezdem nám bylo sděleno, že náš původní Hotel Gran Vista nebude otevřen a budeme tedy ubytovaní v Hotelu Istra.

Po příjezdu na místo, Hotel Istra se zavíral a tak nás přesunuli ještě o kus do vyšší katergorie hotelu. Hotel Albatros.

Zde se nám opravdu líbilo, splnili všechny naše požadavky (výhled na moře, balkon i pokoje vedle sebe).

Okolí bylo hezké i díky malé návštěvnosti, popravdě si nedokáži představit, kdyby byly všechny hotely otevřený, asi by tam byla hlava na hlavě.

Během dne byly animační programy, které zabavili především děti což bylo super.

Tento hotel bych doporučila všem, ale věřím, že pokud by ostatní hotely nebyly uzavřený a my díky koronaviru nebyli přemístěni do tohoto 4* hotelu, bychom si normálně tento hotel nemohli dovolit. Ale jsme rádi, že jsme si užili o trochu více toho luxusu :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly dostatečně velké, v jednom z pokojů jsme měli vanu ve druhém sprchový kout. Oba byly čisté s výhledem na moře a na klidnou stranu.

Také jsme využili přištýlky a ani ta nám nijak místo neubírala, beztak jsme na pokoj chodili jen spát.

Úklid byl každý den, výměna ručníků, během týdne i výměna povelečení.

Všude dbali na hygienická opatření.

Recepční byly velice ochotní a se vším poradili.

Strava
Velký výběr jídel jak při snídani tak při večeři. Díky našemu původnímu výběru (Hotel Gran Vista) jsme měli ve službách i snack, který se podával teplý - takže nám úplně nahradil oběd.

Snídaně v celku každý den stejná, ale z výběru asi 10 jídel takže si každý den můžete vybrat něco nového. Pečivo výborné.

Večeře, chutné, velký výběr, pokaždé i různě upravená ryba. Častěji bych preferovala jídlo z mořských plodů, takový večer tam byl jen jednou, kdy opravdu předvedli nabídku především chorvatského jídla, které bylo opravdu moc dobré.

Každý jsme si vybrali ani děti neměli žádný problém. Při večeři se podávala i jako dezert zmrzlina.

Bylo to opravdu výborné.

Služby hotelu
Animační program (během dne u bazénu i pro děti), dětský koutek s hlídáním, dětské večerní diskotéky a večerní živá hudba nebo nějaká zábava při živém vystoupení.

Bazeny 2x větší a 1x brouzdaliště, lehátka a slunečníky.

Půjčovna kol.

Parkování poblíž hotelu.

Pláž
cca 250m od hotelu

betonová plata, menší část kamenitá pláž, u některých částí vstup do moře po schůdkách, ale dá se vybrat místečko i pod stromy na trávě.

první den větší výskyt medůzek (nežahavých), ježci tam nebyly, ale boty doporučuji, je to především kamenité dno.

Mořé krásné čisté, azurové viditelnost i ve větších hloubkách.

Moře bylo krásné.

Lucie G., 10.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Laguna Albatros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Přesto, že jsme do odjezdu nevěděly, jestli pojedeme kvůli pandemii, nakonec jsme byly velice spokojené, služby na úrovni, delegátka...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přesto, že jsme do odjezdu nevěděly, jestli pojedeme kvůli pandemii, nakonec jsme byly velice spokojené, služby na úrovni, delegátka naprosto skvělá, všechen personál vstřícný, ochotný, usměvavý. Moc se nám líbilo a všem vřele doporučujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvoulůžkový pokoj byl sice menší, akorát tak pro dvě kámošky, ale nic víc člověk na takové dovolené nepotřebuje, byl čistý, pokojské se snažily a byly usměvavé a ochotné, balkón skvělý na večerní posezení s částečným výhledem na moře

Strava
Pobyt jsme měly s polopenzí a naprosto to bylo dostačující, velký výběr jídel jak na snídani, tak večeři, několik druhů masa, příloh, pokaždé spousta ovoce, zeleniny i sladké tečky na závěr. Naprostá spokojenost

Služby hotelu
V hotelu je bar, směnárna, obchůdek se suvenýry, bazén s mořskou vodou, kde se večer pořádají společenské večery s hudbou, bohaté vyžití pro děti

Pláž
Pláž je částečně oblázková a částečně s vybetonovanými plochami, jsou zde sprchy, za poplatek možnost zapůjčit lehátko

Ivana K., 09.09.2020, Datum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená pro méně náročného klienta.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pro méně náročného klienta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skromné. Sprcha a WC na pokoji. Pokoj s balkonem bez televize, klimatizace, WIFI je pouze u recepce.

K dispozici venkovní bazén a zážitkový bazén.

Nedostatkem byly večerní kulturní programy u tohoto bazénu - kdo má pokoj na tuto stranu určitě neusne dřív než program skončí.

Strava
Rozmanitá, v dostatečném množství v příjemném prostředí. Výhodou bylo oproti loňsku málo lidí z důvodu pandemie.

Služby hotelu
Na dobré úrovni. V případě požadavku byli vstřícní.

Pláž
Rozmanitá. Kamínkové pláže, skalnaté břehy, mola, skokanská věž. Pláž je vybavená sprchami, půjčovnami sportovního náčiní. Možnost občerstvení, procházek kolem moře do dobře vybavených okolních kempů. V blízkosti přístav s možností výletů loďmi.

Anonym, 09.09.2020, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vse super,moc se nam tam libilo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vse super,moc se nam tam libilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokojik maly,ale to vubec nevadi. Cely den jsme venku. Jenom tam chybi lednicka!!!

Strava
Jidlo bylo vybirne a vseho bylo dost!

Služby hotelu
Spokojenost a jedno velke plus neplati se za auto. Parkovani je zdarma!

Alena Švecová, 08.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Krásné prostředí i poloha

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí i poloha Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má svoje nejlepší časy za sebou ale i přesto je to ještě solidní dovolená za tu cenu.

Strava
Jídla je dostatek , k večeři slušný výběr, snídaně pořád stejně, vejce a opečené párky

Služby hotelu
V pořádku

Pláž
Jadran je nezaměnitelný, ta kvalita a čistota vody je super, u tohoto moře jsme po 18x ale pořád se sem rádi vrátíme a zřejmě i do tohoto hotelu, jeli jsme vlastní dopravou a příště si bereme kola, super pokud není počasí na válení u vody.

Josef Pšenko, 07.09.2020, Datum pobytu: 28.8. - 3.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 10 Byli jsme hodne spokojeni - misto se nam libi a more je tu pekne a take okoli a priroda je zde krasna

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme hodne spokojeni - misto se nam libi a more je tu pekne a take okoli a priroda je zde krasna Zobrazit celou recenzi

Ubytování
byli jsme spokojeni

Strava
meli jsme vlastni

Služby hotelu
prekvapilo nas zenam uprostred tydne vymenili rucniky a dodali toaletni papir

Pláž
plaz je zde krasna a kousicek od ubytovani

Lenka, 01.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Apartments Astra Plava Laguna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

plaz 2 fotografie

Celkem: 10 Jsem vždy spokojený a proto se sem rád vracím. Nepamatuji si to přesně ale byl jsem v hotelu Delfín asi 20 x

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsem vždy spokojený a proto se sem rád vracím. Nepamatuji si to přesně ale byl jsem v hotelu Delfín asi 20 x Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jsem spokojen. Každý den vytírají a mění ručníky.

Strava
Velký výběr pokrmů, zákusků a ovoce. Myslím že je spokojen každý.

Služby hotelu
Nikdy jsem se nesetkal s problémy.

Pláž
Pláž je blízko u hotelu a každý si může vybrat co mu vyhovuje. Voda a pláž čistá. Letošní rok bylo míň lidí.

Václav Bezděkovský, 26.08.2020, Datum pobytu: 14.8. - 23.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velice příjemná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, denně úklid a výměna ručníků.Pokoje menší ,ale vyhovující. Hotel udržovaný. V katalogu je fotografie s oddělenými lůžky u zdi, ale náš pokoj měl klasické dvojlůžko.

Strava
Švédské stoly 3 x denně, klasický výběr . V letošním roce výdej jídla personálem podle pokynů strávníků. Obsluha rychlá, fronty minimální.

Služby hotelu
Bar u bazénu, kavárna s výhledem na moře, herny , obchod, denně program pro děti, od 20:30 hodin denně živá hudba, bazén se slanou vodou, součástí bazénu je i část pro děti s různými vodními atrakcemi se sladkou vodou a malou hloubkou pro nejmenší.

Pláž
Pláž je asi 2 minuty pod hotelem, betonová mola i kamínky, lze si lehnou i do stínu stromů , prostory jsou udržované a čisté. 50m půjčovna lehátek, šlapadel, lodí a dalších vodních věcí. Jízda za člunem na lavici a na padáku.

Jaroslav Fišer, 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)