Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Podgora - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,4 Nakolko dovolenka bola kupovana za cenu last minute, cena zodpovedala danym sluzbam. V pripade plnej ceny - maximalna nespokojnost.

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Nakolko dovolenka bola kupovana za cenu last minute, cena zodpovedala danym sluzbam. V pripade plnej ceny - maximalna nespokojnost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba velmi mala, postele nevyhovujuce pre dve dospele osoby. Uvedeny vyhlad na park - sukromna neudrziavana zahrada s divokou stavbou.

Strava
Ranajky: pri prichode cca. 8:30 - 8:45 hod. velmi slaby vyber jedla.

Vecera: polievka - nenazvala by som to polievkou...

hlavne jedlo - limitujuci vyber ....

Nastastie v okoli hotela vela restauracii, ktore ponukali chutne jedla.

Služby hotelu
Zamestnanci hotela boli prijemni. Cistota hotela bola na velmi dobrej urovni. Hotel disponuje peknymi terasami.

Pláž
V blizkosti hotela vela peknych plazi s cistou vodou. Moznost prenajat si lezadla a slnecniky za prijatelny poplatok.

Ružena M., 11.08.2018, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Sirena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Spokojenost

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší ,ale vyhovující

Strava
Skvělá

Služby hotelu
Spokojenosz

Pláž
Různorodá

Anonym, 08.08.2018, Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Apartmán čistý, udržovaný, celkový dojem super.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Apartmán čistý, udržovaný, celkový dojem super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování přímo u pláže v centru dění. Vše bylo čisté. Vybavení odpovídá uvedenému.

Strava
Stravu jsme neměli objednanou.

Pláž
Pláž před hotelem a v centru Podgory oblázková v moři plná velkých kamenů, po pár metrech velká hloubka. v sezóně přeplněná. vyplatí se chodit na vzdálenější pláže směr Tučepi, nebo Čaklje.

Martina Fialová, 08.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Apartmány Dota

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Boli sme celkom spokojný.

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme celkom spokojný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba jednoduchá a čistá.

Strava
Strava celkovo slabá, raňajky vždy to iste, žiadna zelenina.Co ostane z večere vyložia rano.

Služby hotelu
Personál veľmi ochotný

Pláž
Zlý prístup do vody bez topánok.

Marcel Bezek, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Aurora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel je na výborném místě. Jídlo bylo výborné, nějací rypalove ( jako jsem já :-) by se ráno na snídani hodila nějaká buchta (bábovka)...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na výborném místě. Jídlo bylo výborné, nějací rypalove ( jako jsem já :-) by se ráno na snídani hodila nějaká buchta (bábovka) plus ještě nějaké pomazánky...a bylo by to TOP :-) pokoj byl čistý a my jsme měli výhodu oproti jiným...výhled na moře-luxus :-). Jinak klima nechladila jak měla...bylo nám neustále horko,ale přežili jsme to (sdělil jsem to na recepci, prý to dají do pořádku,ale nedali..)dále co bych ještě vytkl,tak smrděl odpad...jinak bych neměl co vytknout.. celkově hodnotím hotel kladně a doporučuji ostatním ;-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl čistý a my jsme měli výhodu oproti jiným...výhled na moře-luxus :-). Jinak klima nechladila jak měla...bylo nám neustále horko,ale přežili jsme to (sdělil jsem to na recepci, prý to dají do pořádku, ale nedali..)dále co bych ještě vytkl,tak smrděl odpad...jinak bych neměl co vytknout

Strava
Jídlo bylo výborné, nějací rypalove ( jako jsem já :-) by se ráno na snídani hodila nějaká buchta (bábovka) plus ještě nějaké pomazánky...a bylo by to TOP :-)

Služby hotelu
Takový střed bych řekl...

Pláž
Super...

Ondřej V., 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Aurora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Spokojnosť

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojnosť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je potrebná celková rekonštrukcia

Strava
Spokojnosť

Služby hotelu
Záležalo kto bol na recepcii

Pláž
Pláž je už malá na taký nával klientov

Ľubica S., 07.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,3 Moře, přístup na pláž a samotná pláž na výbornou. Ubytování v přízemním apartmánu s velkými rozpaky.

  • 4 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Moře, přístup na pláž a samotná pláž na výbornou. Ubytování v přízemním apartmánu s velkými rozpaky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fotografie vystavené v katalogu pouze z části odpovídají vybavení apartmánu v přízemí, kdy byly použity fotografie z jiných apartmánů. Z apartmánu v přízemí je na fotografiích pouze část kuchyňské linky a hezčí část ložnice. Ložnice je v podstatě sklep s oknem na úrovni zahrady, oddělené asi 1m širokým vybetonovaným prostorem, ve kterém je pračka a šňůry na sušení prádla. Vzhledem k tomu, že v přízemním apartmánu není kimatizace je nutno větrat, příčemž ze zahrady lítá množství komárů a jsou cítit různé pachy neboť zahrada není okrasná... Když se zavře okno, tak je v apartmánu velké teplo. Postel v ložnici rozvrzaná s matracemi, které smrdí po zatuchlině. Na WC chybí ventilátor. Celkově nábytek je dost starý. Posezení před apartmánem vůbec nenabídne žádné soukromí a je tam celkem nepořádek. Problém je se sušením prádla.

Strava
ubytování bylo bez stravy, v blízkém okolí je mnoho možností na stravování

Služby hotelu
cena za přízemní apartmán neodpovídala jeho vybavení, možná lokalitě

Pláž
je hned přes pěší zónu, cca 10m od apartmánu, jemné oblázky, čistá, dobrý přístup do moře, moře čisté

Tomáš H., 05.08.2018, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Apartmány Dota

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9 Tepla voda krasne okolie

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tepla voda krasne okolie Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cakali sme trosku vatsiu izbu ,smrad v kupelni

Strava
V jedalni velky vyber

Služby hotelu
Velmi mili pracovnici a vobec vsetci

Pláž
Plaz 5 metrov od hotela cistucko voda cista tepla mokra a slana

Dušan T., 01.08.2018, Datum pobytu: 20.7. - 29.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 5,6 Celkově nám zájezd líbil. Počasí nám přálo, moře skvělé.

  • 3 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově nám zájezd líbil. Počasí nám přálo, moře skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo hodně pod průměrem. Vana v koupelně byla natřená barvou (asi aby působila lepším dojmem), která se při každém sprchování i koupání loupala a stále jsme sundávali (z vany i ze sebe) kusy oloupané barvy. Skříň byla polorozpadlá. Šuplíky nešli používat vůbec, takže jsme si věci nechali v kufrech. Také pořádek (vyluxování pokoje, setření balkonu) byl téměř nulový. Také nám chyběla šňůra, nebo sušák na pověšení mokrých věcí.

Strava
Strava byla fajn. Chutná, rozmanitá a i dostatečné množství.

Služby hotelu
Personál hotelu (recepční) byl milý, vstřícný. Bez problémů.

Pláž
Pláž čistá, v bezprostřední blízkosti hotelu.

Anonym, 01.08.2018, Datum pobytu: 20.7. - 29.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Hezká dovolená, ve výsledku za docela dost peněz.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená, ve výsledku za docela dost peněz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Solidní hotel, s klimatizaci v noci super a bez poplatku, venkovní bazén se sladkou vodou, taky super. Horší postele, pravděpodobně od počátku hotelu, rozvrzane a proležené madrace. Pavilon Lucija má sice výhled na moře ale také na střechu pavilónu před ním, kde jsou umístěny dosti hlučné klimatizační jednotky, které byly slyšet i přes zavřené dveře.

Strava
Ze začátku super, ale ke konci týdne se výběr jídel neměnil a byli jsme prejedeni že stále stejného výběru jídel.

Služby hotelu
Skoro za vše se draho platí, hlavně drahé parkování, a pokud chcete jezdit výtahem až na pláž musíte si pronajmout kartu za 20eur, a nebo po svých několikrát denně po dosti schodech.

Pláž
Super.

David K., 31.07.2018, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Aurora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622