Recenze hotelů
Podgora - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Podgoru známe, Čaklji nyní také, příště raději jinam..Jinak koupit zde lze vše.Jsou zde hezčí místa a to máme rádi přírodu i hory.....

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Podgoru známe, Čaklji nyní také, příště raději jinam..Jinak koupit zde lze vše.Jsou zde hezčí místa a to máme rádi přírodu i hory..

Majitelé ochotní, v případě potřeby pomohou s dopravou i zavazadlem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje vybavené, apartmány děleny stěnou,jen při chladnějším počasí trochu zima -nejsou běžně vybaveni prošívanými dekami .Bohužel po celý pobyt byla hodně cítit toaleta.Chyběl úložný prostor na boty a větší šatní skříň.

Apartmán je umístěn v kopci nahoře u autobusové zastávky což není z fotografií dobře vidět.

Pro turisty super stoupání po každé cestě z pláže i nákupu....,

Nedoporučuji kardiakům a osobám s problémy s chůzí do kopce, a rodině s menšími dětmi .

Strava
Opravdu lze jíst,koupit, ochutnat i uvařit vše.

Služby hotelu
Snaží se...bohužel porovnáváme s jiným soukromým apartmánem ten byl bezkonkurenční.

Pláž
Pláž bychom si představovali čistější a větší.

Pet M, 17.03.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Apartmány Radojka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Čakje 3 fotografie

Celkem: 7,8 Podogra je velmi příjemné místo, hotel Podgorka je přímo u pláže, pro nenáročnou klientelu je naprosto dostačující. V sezoně je tam...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Podogra je velmi příjemné místo, hotel Podgorka je přímo u pláže, pro nenáročnou klientelu je naprosto dostačující. V sezoně je tam opravdu přelidněno, ale s tím se musí počítat. Pro tento hotel jsme se rozhodli na základě výborných hodnocení hotelu. Nikdy se nám v hotelech na dovolené (dokonce ani ve stanu) nic neztratilo, proto pro nás bylo velkým šokem, když hned v prvních dnech nám bylo ze zavadla ve skříni uzamčeného pokoje odcizeno 1000 kun. Pokoj jsme měli ve 4.patře. Nenechávali jsme ani otevřená okna a k násilnému vniknutí nedošlo. Tedy to byl někdo, kdo má přístup ke klíčům od pokojů. Zloděj ví, kolik může maximálně ukrást, aby se tím policie nezabývala. Ředitelka hotelu se personálu zastává a neustále tvrdí, že toto se u nich určitě stát nemůže. Nijak s ní nepohlo ani to, že na stejném patře byla ukradena dost vysoká částka eur i v dalším pokoji lidem, kteří v tomto hotelu už byli vícekrát a bez problémů. Delegátka z naší cestovní kanceláře jí jen přizvukovala. Vlastně od začátku bylo vidět, že po ní nemáme nic chtít, protože ona chce mít klid. Ani na možnost trezoru nás neupozornila. Z důvodu výše popsaného okradení personálem a postoji ředitelky hotelu už tento hotel nenavštívíme, ani jej proto nemůžeme doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení starší, ale vše dostačující, pohodlné a čisté.

Strava
Trošku jednotvárná, ale chutná a každý si vybere.

Služby hotelu
Žádné speciální služby hotel nenabízí, ani jsme nic takového nepožadovali. Úklid pokojů pravidelný včetně výměny ručníků. V pokojích čisto. Jen sociální zařízení, které bylo na patrech k dispozici v době střídání turnusů bylo celou dobu mokré a špinavé.

Pláž
Pláž je hned pře hotelem přes silnici, ale na ni je vjezd povolen pouze obsluze. Pláž je menší a užší, kamínková a byla stále čistá. Vstup do moře je pozvolný, moře bylo čisté.

Anonym, 20.01.2018, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,4 výborný

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
trochu zlepšit úklid

Strava
vynikající

Služby hotelu
výborné

Pláž
vynikající

Zdeněk Pták, 23.10.2017, Datum pobytu: 1.9. - 17.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 3,2 Špatné ubytování, malé pokoje bez sedacího nábytku, mizerná strava, neschopný personál.

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 9 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Špatné ubytování, malé pokoje bez sedacího nábytku, mizerná strava, neschopný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj o velikosti 2.2 x 3.2 m, dvoulůžková postel 2.0 x 1.4 m z jedné strany podélně přiražená ke stěně - špatný přístup na lůžko. Chybí sedací nábytek, není kam co odložit.

Ve sprchovém koutu plíseň.

Strava
Polopenze - snídaně formou bufetu, zelenina téměř žádná - jen rajčata a mrkev, dva druhy jogurtů, tři druhy salámů a vejce. Žádný výběr v pečiva.

Večeře - výběr ze tří jídel + zeleninová mísa + polévka.

Zelenina kuchyňsky neupravená - jen nastrouhané zelí, červená řepa, listová zelenina.

Jídlo mizerné, malé a rozdílné porce masa.

Služby hotelu
Hotel je téměř nový, očekával jsem služby na vyšší úrovni. Je patrné že majitel má problémy s kvalitou personálu, která se odráží všude,ve vstupních prostorách, před hotelem, kde se za celý týden neuklízelo, včetně údržby bazénu. Šetří se kde se dá, bohužel na úkor rekreantů.

Pláž
Vlastní pláž před hotelem je malá. Komfortnější pláže jsou cca. 100 m směrem na Tučepi.

Pláže jsou vcelku čisté, chybí funkční sprchy.

Pláže a moře jsou v Podgoře tradičně skvělé.

Jaroslav K., 03.10.2017, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Sirena

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

pláže 5 fotografií

Celkem: 10 krásná odpočinková dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
krásná odpočinková dovolená Zobrazit celou recenzi

Jana K., 27.09.2017, Datum pobytu: 15.9. - 24.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Vila Tamara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Píšete celkový dojem: perfektní umístění hotelu , bazén, pláž, krásné moře, nadherné město ale přesto bych hotel Sirena velké zklamání.

  • 3,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Píšete celkový dojem: perfektní umístění hotelu , bazén, pláž, krásné moře, nadherné město ale přesto bych hotel Sirena velké zklamání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v 1 patře byl tmavý ,muselo se svítit i přes den (výhled do parku co uvádí popis ck) byl úzký dvorek hotelu, sráz a křoví. Dvojlůžko je užší, jedeni nočni stolek ,malá skřín prostor pokoje pro dvě osoby naprosto nevyhovuje.

Já jako jedna osoba jsem se tam vešla i když k posteli jsem chodila bokem (mám 60kg).

Strava
Snídaně velmi jednoduché a stále stejné, večeře malé porce,musela jsem se chodit dojidat do restaurací.

Služby hotelu
Recepce a personál byli velmi ochotní . Málo prostoru pro přijíždějící a dojíždějící hosty.

Pláž
Pláže okolo hoteu i v celé Podgore jsou nadherné všude snadno dostupné ,moře krasně čisté.

Věra Zýková, 22.09.2017, Datum pobytu: 8.9. - 17.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Sirena

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,4 Bolimsme spokojni.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bolimsme spokojni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie primerane cene.

Strava
Strava v poriadku, rano by pomohlo viac cerstvej zeleniny.

Služby hotelu
Hotel na primeranej urovni.

Pláž
Poloha hotela vyborna, plaž hned na dosah... 20 m.

Zdenko Pavelka, 21.09.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Spokojnost priemerna,prevažovali pozitíva,cítili sme sa dobre.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Spokojnost priemerna,prevažovali pozitíva,cítili sme sa dobre. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
malá izba,bez balkona,tmavá,klíma nefungovala,uchytky na sprche chýbali,slabý odtok vody v umývadle,chladnička nefunkčná,

Strava
vyhovujúca

Služby hotelu
vyhovujúca

Pláž
dostupna,čistá,tiché okolie,

Jana Mitošinková, 19.09.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Sirena

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá lokalita pro klidnější trávení dovolené, doporučuji.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá lokalita pro klidnější trávení dovolené, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací zařízení čisté, rozměrově vyhovuje. Nevýhoda byla, že z jednoho pokoje nebyl přístup na balkón a pokoj neměl klimatizaci (druhý měl). Nedoporučuji 2 párům, vhodné pro rodiny s dětmi. Z balkonu je vidět na moře, výhled je ale částečně omezen domy stojícími před ním. Rovněž balkón byl menšího rozměru, 4 židle se vešly tak tak.

Ubytování blízko pláže a bokem centra. To vykoupeno delší vzdáleností do restaurací (v místě jen 1 hotel, ne vždy jsme byli obslouženi).

Strava
Bez stravy. Kuchyňka skvěle vybavená.

Služby hotelu
Příjemný majitel. Vítr nám zavřel dveře s klíči uvnitř. Majitel bez problému přijel a s úsměvem vyřešil.

Pláž
pláž přímo před domem, chodili jsme ale na cca 400 m vzdálenou pěknou oblázkovou pláž

Anonym, 17.09.2017, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Dům Dražena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 příroda ok

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
příroda ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel měl být po rekonstrukci ale , bylo tam vše jako předloni, v koupelně ze zdi vytékala voda ,,

Strava
brambory jsme neviděli za celý pobyt, jen studené hranolky ostatní ok

Služby hotelu
služby uklid ok, recepce ok

Pláž
super

Jarmil S., 14.09.2017, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL