Recenze hotelů
Pelješac - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Bezchybná dovolená, fantastická delegátka. Do tohoto hotelu příliš Čechů nejezdí, což je škoda, hotel rozhodně stojí za to.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bezchybná dovolená, fantastická delegátka. Do tohoto hotelu příliš Čechů nejezdí, což je škoda, hotel rozhodně stojí za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme menší pokojík s výhledem na horu, že není balkon vůbec nevadilo, velké okno se dalo otevřít a mokré plavky uvázat na zábradlí za oknem. Pokoj má Wifi zdarma (i v celém hotelu :) ), automatickou klimatizaci s jemnou vůní, která se sama sepne, když zavřete okno. Pokojské vždy milé a usměvavé.

Strava
Vše bylo moc dobré, každý den ryba na různé způsoby, těstoviny, saláty, grilované maso atd., kdo si nevybral ani z té hromady možností, vždy bylo možné dát si domácí pizzu. Naprosto báječné byly dezerty. Je možno nechat si za poplatek udělat i nápoj z čerstvého ovoce.

Služby hotelu
Personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, stačí sejít pár schodů od bazénu. U bazénu jsou lehátka zdarma, na pláži žádná nejsou a myslím, že ani nejsou potřeba, ručník stačil. Páž je malá, ale čistá, můžete pozorovat malé rybky a kraby. Výhled je na malé ostrůvky v dálce. Žádní ježci u hotelu nejsou, což se nedá říct o hotelech okolo.

Veronika Růžičková, 21.01.2018, Datum pobytu: 17.6. - 25.6.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Aminess Grand Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Cena zájezdu odpovídá kvalitě.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Cena zájezdu odpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje je ve slušném stavu, pouze koupelna by uvítala menší opravy a modernizaci.

Strava
Množství a výběr dostačující.

Pláž
U hotele menší klidná pláž s pozvolným stupem do vody, vhodná i pro děti. Další možné pláže cca 5-10min chůze od hotelu.

Ondřej Medek, 25.10.2017, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Orsan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 5,2 Pro mě byl největší problém špatná informovanost odjezdu z dovolené. Neměli jsme delegáta ani nástěnku s informacemi. Když jsem si...

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pro mě byl největší problém špatná informovanost odjezdu z dovolené. Neměli jsme delegáta ani nástěnku s informacemi. Když jsem si dovolila zavolat ve čtvrtek odpoledne do CK, zda bych nemohla dostat přesnější informace informace o odjezdu vzhledem k tomu, že cesta tam trvala 33 hodin a musela jsem se dopravit z Ploče trajektem a ten má také nějaký jízdní řád a pokud dostanu informaci pozdě, tak to na autobus nemusím stihnout. Pracovnice CK mi místo toho, aby mi odpověděla, kdy bude odjezd, nebo mě informovala, kdy dostanu tuto informaci tak mi řekla, že nemám zaplacený balíček s průvodcem. Řekla jsem ji, že s ní neřeším průvodce, ale odjezd. Nato mi odpověděla, že informaci dostanu v pátek odpoledne nebo v sobotu ráno. Řekla jsem ji že v sobotu je to pozdě. Nakonec mi slíbila, že mi její spolupracovnice během odpoledne zavolá, což se nestalo. Myslím si, že pracovníci CK jsou tu pro nás a podle toho by měl jejich přístup a chování k nám vypadat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení pokoje bylo takové jak jsem očekávala. Co se týká úklidu: ručníky, pokud jsme je nechali na zemi, tak je vyměnili, dokonce každý den vysypaly koše. Pokoj ani koupelna nebyl uklízen ani jednou a ložní prádlo také nevyměnily, o poschodí níže se tak dělo, jak jsem zjistila.

Strava
Strava průměrná, vzhledem k tomu co jsem zažila při předchozích dovolených v Chorvatsku. K obědu a k večeři byl výběr ze 3 druhů mas. Naštěstí vždy byly aspoň jednou ryby, které mám ráda, takže jsem byla spokojena.

Služby hotelu
Úklid jsem popsala. Inzerované cvičení ve vodě se konalo pouze 1x v neděli a živá hudba tam nebyla ani jednou. Vzhledem k tomu, že jsme měli po celou nádherné počasí, pláž byla super a kvůli tomu se na dovolenou vlastně jede, dokázala bych nad všemi nedostatky mávnout rukou. Myslím si ale , když zavolám do CK, tak by chování a přístup ke klientům měl být mnohem vstřícnější a slušnější.

Pláž
Pláž byla krásná, čistá, lidí přiměřeně. Bylo tam pouze 8 slunečníku s lehátky. Mohlo by jich tam být více. Určitě by byl zájem.

Miroslava Vašková, 16.09.2017, Datum pobytu: 25.8. - 3.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Velmi dobré. Trochu chaos při příletu, delegátky na letišti nebyly moc ochotné a moc informací např.typu kam a kudy k autobusu nepodaly.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré.

Trochu chaos při příletu, delegátky na letišti nebyly moc ochotné a moc informací např.typu kam a kudy k autobusu nepodaly. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice slušné. Některé nedostatky v koupelně dané již zřejmě opotřebením zařízení ke konci sezóny - např sprchový kout.

Strava
Strava dobrá,chutná a vcelku rozmanitá. Jen výběr ovoce byl omezený a stále stejný na letní sezónu chudší. Zásadní problém - chyběla obyčejná voda nebo neperlivá voda.

Perlivá voda se nedala moc pít.

Služby hotelu
Dobré, úklid velice dobrý, jen na recepci hotelu ne vždy moc vstřícní.

Pláž
Dostupnost pláže skvělá, pláž čistá. Spokojenost.

Ivana Šuhajová, 15.09.2017, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Splněný sen o cestě k moři. Návrat do míst, která jsem znala z minulosti..

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Splněný sen o cestě k moři. Návrat do míst, která jsem znala z minulosti.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Útulný pokoj s veškerým zázemím, postel, na které se člověk vyspí do růžova, balkon, který každé ráno nabídne nádherný pohled na tyrkys Jadranu. Opatrně bych volila u těch, kteří mají obtíže s pohybovým aparátem - není zde výtah a pokoje ve vyšších patrech by tak byly hůře dostupné.

Strava
Kuchaři v hotelu Faraon si zaslouží velkou pochvalu, stejně tak i obsluhující personál. Servíruje se zde rozmanité a nepřeberné množství jídla, jehož zásoby se zdají být naprosto nevyčerpatelné.

Služby hotelu
Velký dík patří také ochotnému týmu recepce a delegátce cestovní kanceláře Vítkovice Tours.

Pláž
Pláž komorní, přímo před hotelem, kamínková, čistá. Voda průzračná bez medůz a ježků.

Bohdana Růžková, 13.09.2017, Datum pobytu: 1.9. - 10.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 celková spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celková spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj, hotel, bazén, jídelna sociálky vše v pohodě, pěkné. jen jsme dostali pokoj s výhledem na kopec 2m od okna. více času jsme ale trávili venku, takže v poho

Strava
chutná, bylo z čeho vybírat, pouze snídaně pořád stejné a chyběla ranní zeleninka, ale asi to tak mají

Služby hotelu
jidlo, pití, bazén všeho dosytosti.... animace moc nezajímavá...

Pláž
pláž ok, lidi málo, kamínky , hnusní kuřáci-všude vajgly, pěkná voda, bohužel dno zas tak pěkné nebylo- špina z ulic a přístavu, raději jsem navštěvovali jiné pláže...

Eduard Matějíček, 07.09.2017, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělé místo a orientace hotelu. nádherný výhled na moře a krásná pláž a čistá voda plná ryb. Stravování skvělé a 2x denně ryby, maso,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé místo a orientace hotelu. nádherný výhled na moře a krásná pláž a čistá voda plná ryb.

Stravování skvělé a 2x denně ryby, maso, těstoviny, zelenina, zmrzliny, a adekvátní rozmanitá strava.

Za danou cenu skvělé! Krásná procházka na promenádě okolo pobřeží. Zobrazit celou recenzi

Dušan C., 06.09.2017, Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Krásné a klidné prostředí, umocněné skvělým počasím, splnilo naše očekávání.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásné a klidné prostředí, umocněné skvělým počasím, splnilo naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postele kvalitní, krásný balkon s překrásným výhledem na moře.

Uvítali bychom alespoň jeden český tv. program. Špatné připojení wifi - neustále přetížené.

Strava
Strava výborná, bohužel malá nabídka vína. Pivo výborné, nealko vynikající. Moučníky při obědu a večeři bychom uvítali i při snídani.

Služby hotelu
Zaměstanci korektní, vstřícní, příjemní. Perfektní servis hotelového personálu.

Pláž
Přímo u hotelu - nádherná tyrkysová pláž s perfektní čistou vodou.

Soňa A., 06.09.2017, Datum pobytu: 25.8. - 3.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Všichni jsme byli velmi spokojeni. Pobyt doporučuji všem zájemcům o krásnou a slunnou dovolenou u moře. Zvláště vhodné pro rodiny s dětmi.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Všichni jsme byli velmi spokojeni. Pobyt doporučuji všem zájemcům o krásnou a slunnou dovolenou u moře. Zvláště vhodné pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v tříhvězdičkovém hotelu - pokoj s výhledem na moře byl super. Byl ve 4. poschodí bez výtahu, ale vzhledem k tomu, že jsme zdraví a sportovně založení, vůbec nám to nevadilo. Asi by bylo vhodné informovat klienty o této skutečnosti, pokud mají nějaké zdravotní potíže, případně již předem dohodnout umístění pokoje v nižších patrech.

Strava
Vzhledem k tomu, že jsme měli stravu all inclusive, stravovali jsme se pouze v našem hotelu. Čas podávání stravy i její pestrost nám vyhovovala. Všechna jídla byla velmi chutně připravená, byl i dostatek rybích pochoutek. Velkým kladem bylo i celodenní fungování baru s alkoholickými i nealkoholickými nápoji v bazénovém komplexu. Výhodou bylo, že podávání nápojů bylo samoobslužné. Obsluhující personál byl příjemný. Celková spokojenost.

Služby hotelu
V hotelu dobře fungovaly služby úklidu, všude bylo čisto. Animační tým se snažil zabavit děti po celý den (společenské hry,kreslení,večer mini diskotéka..), večer i dospělé. 2x organizován večer s živou hudbou k posezení a tanci.

Pláž
Pláž oblázková a udržován pořádek. Nacházela se přímo u hotelu. dopoledne voda olej, odpoledne trochu vlny, 1x i velké. Možnost zakoupení plážových lehátek. Vhodnost používání vlastních nafukovacích lehátek a dalších věcí do vody, po celou dobu vítr vanul směrem ke břehu, takže ani dětem nic neuplavalo. Lehátka, deky, boty do vody, ručníky jsme mohli ponechat opuštěné na pláži (pokud jsme se šli občerstvit k baru nebo v době oběda), nikdy se nám nic neztratilo. Šnorchlování je možné, ale na dně mořském rozmanitost nečekejte.

Jana Bartušková, 05.09.2017, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Moře - výhled z  pokoje 6 fotografií

Celkem: 8,8 Příjemná pěkná dovolená. Hotelu bychom vytkli pouze to, že nemá výtah. Těch 113 schodů bylo pro starší generaci velice náročná překážka....

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná pěkná dovolená. Hotelu bychom vytkli pouze to, že nemá výtah. Těch 113 schodů bylo pro starší generaci velice náročná překážka. Pokoje denně uklizené, čisté. Animační tým v hotelu v našich očích podprůměrný. Nic se nedělo. Těšili jsme se na slibovaný bohatý program, který se neuskutečnil. Pouze jednou aquaaerobik a denně dětská disco, která spočívala ve třech opakujících se písničkách a jedné hře. Naše děti už se po třetí zúčastnit nechtěly a upřímně se nedivím:-). Program pro dospělé pouze dvakrát za celý týden. Denně také k bazénu přinesl animační tým šachy a malování. Šachy hráli animátoři převážně spolu, když za nimi dítě přišlo, že si zahraje taky, řekli ať počká až dohrajou oni:-(. Program sice měli vypsaný, ale nikdo z nás netušil kdy a kde se slibované programy dějí. Od animátorů nebyla žádná motivace dětí ani dospělých pro zapojení do slibovaných programů. Připadalo nám, že mají studenti velice pěkné a zaplacené prázdniny!!! Zobrazit celou recenzi

Monika B., 03.09.2017, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622