Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Pelješac - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Byli jsme velice spokojeni, jídlo bylo dobré,počasí vyšlo, jen polská klientela velice hlučná.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni, jídlo bylo dobré,počasí vyšlo, jen polská klientela velice hlučná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování standard

Strava
dobrá, rozmanitá

Služby hotelu
dobrý

Pláž
moře i pláž čistá, přístup do vody vynikající

Alena Sedláčková, 19.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 16.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Pokoj jsme měli na úrovni schodiště a vchodu do budovy tak hrozný hluk od všech kolemjdoucích.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Pokoj jsme měli na úrovni schodiště a vchodu do budovy tak hrozný hluk od všech kolemjdoucích. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nefungoval fén a nesli pořádně zavřít balkonové dveře byli zkřížené.

Strava
Dost vše jednotvárné stejné snídaně. Každý den opečené brambory kus masa. Omáčka s těstovinami. A ryba. Nic jiného. Co se týče snídaně. 3 druhy salámu míchaná vejce a parky plus jogurt každý den stejné.

Služby hotelu
Vše zpoplatněné dost nepřiměřena cena. Parkování lehátka. Vifi a animační program. Celý den hrozný kravál.

Pláž
Hodně lidí a nic moc uklizeno

Markéta Štěpanovská, 13.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 průměrné bez velkých problémů

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
průměrné bez velkých problémů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování komu padni tomu padni,přestože jsme měli všichni objednané jednolůžkové pokoje,každý dostal ´uplně něco jiného !!!

Strava
poměrně slušné,ovšem bez velké variability,

Služby hotelu
vystupování zaměstnanců bylo milé,ˇuklid bez závad. Celý dojem ovšem pokazil odjezdový balíček,který jsme ráno obdrželi...ve kterém byly suchá baketa tři rozbředlá másla a dvě omačkané broskve. To jsem jěště nikdy nazažil !!

Pláž
velmi příjemný vstup do moře,bazén pouze se sladkou vodou.

Henrych Porada, 07.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 4.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Aminess Grand Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celková spokojenost. Moc se nám líbilo v hotelu i jeho okolí.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost. Moc se nám líbilo v hotelu i jeho okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, každý den úklid. Byli jsme ve dvoulůžkovém pokoji, který byl prostorný, s odpovidajícími uložnými prostory. Vybavení odpovídalo popisu (TV, sejf, telefon, klimatizace, fén).

Strava
Jídlo bylo dobré, rozmanitá nabídka, některá jídla se opakovala, ale v nabídce bylo i vždy něco nového, takže během týdenní dovolené klidně můžete mít každý den jiné jidlo. V nabídce také zákusky, zmrzlina, ovoce, zelenina. Jediná výtka ke kávovaru, který byl k dispozici jen u snídaně.

Služby hotelu
Velmi příjemní v recepci hotelu; recepční se, kterým se domluvíte česky. V hotelu je možné zakoupit nějaké suvenýry, výlet do okolí, zakoupit a poslat pohled, je tu bankomat, internetový koutek, všude wi-fi (i na pokoji), kafe bar s terasou, plážový bar (k placení je možné používat hotelovou kartu a pak vše uhradit najednou při odjezdu, resp. každých sedm dní), pro hosty lehátka u bazénu, k zapůjčení osušky, každý den nějaký program animátorů (cvičení na pláži, karaoke, živá hudba, disco pro děti...).

Pláž
Pláž oblázková, při vstupu do vody písek. Dostatečný prostor pro lenošení na slunci i ve stínu. Plažový bar. Upravené prostory, cestička, která vede od pláže podél pobřeží až k přístavišti v Orebiči (příjemná večerní procházka).

Lenka B., 05.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Aminess Grand Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Byla jsem zde po čtvrté, vždy jsem byla spokojená.

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem zde po čtvrté, vždy jsem byla spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měla jsem zaplacený dvoulůžkový pokoj s balkonem a výhledem na moře .Při zapisování na recepci se mi paní začala omlouvat ,že zaplacený pokoj pro nás nemají ,že nemá výhled na moře a začala mi nabízet kompenzaci. Že máme zdarma parkovné ,ale mi jeli na zájezd autobusem. Ještě jsme měli zdarma slunečník s lehátky na pláži. No ,ale pokoj mne šokoval....v nejvyšším patře ,nejdále od schodů a při otevření okna se objevila metr vzdálená skála .Při představě ,že místo pohledu na moře se budu týden dívat na kámen jsem se vrátila zpět na recepci a snažila se domluvit ,že žádnou kompenzaci nechci ,že chci pokoj jaký mám zaplacený. V tomto hotelu jsem byla po čtvrté, personál se nám omlouval ,že jsme stálý hosté a že je to mrzí .Tak nakonec jsme zkončili v jednolůžkovém pokoji s přistýlkou ,ale s výhledem na moře. Pokaždé jsem byla velmi spokojená ,ráda jsem se sem vracela ,ale po strávené dovolené na přistýlce se mi sem už nechce. Byla jsem ráda ,že personál byl milý a snažili se ,ale nechápu jak se to mohlo stát.

Anonym, 05.09.2018, Datum pobytu: 24.8. - 2.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Pelješac = víno, olivový olej a mušle. Poloostrov, kde se dají objevit místa, která nejsou přelidněná a zaplavená turisty. Poloha je...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pelješac = víno, olivový olej a mušle. Poloostrov, kde se dají objevit místa, která nejsou přelidněná a zaplavená turisty. Poloha je vhodná i na výlety do nepříliš vzdálených destinací (Dubrovník, Medžugorje v Bosně a H. atp.), ale bohatě si vystačíte i s poloostrovem. Pláže různého typu (Duba, Divna, okolí Žuljany, Trstenik atd), přístavy, malé vesničky a městečko Ston. Týden nestačí na to, aby člověk všechno navštívil. Pelješac je místo, kam stojí za to se vydat několikrát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cena za ubytování odpovídala kvalitě. Žádný luxus, ale jako základna na pobyt bylo vyhovující. Super byla klimatizace na pokoji. Dojem z ubytování trochu kazí pár drobností, zmíním jen jednu - pozdě v noci se stávalo, že již netekla teplá voda. Ubytování je sice robinzonáda, jste dál od civilizace, ale nepočítejte s tím, že tam budete sami.

Strava
Ubytování bylo bez stravy, ale majitel na uvítanou (i na odjezd) věnoval víno ze své produkce. Jednou za pobyt připravil pro hosty k večeři mušle (též domácí). Jinak v okolí (autem cca 10 minut jízdy) je několik taveren, kde se najíte velmi dobře za rozumné peníze. Pokud máte zájem, naleznete i lepší restaurace. Stačí se projet po okolí a vybrat si dle svého.

V popisu zájedu bylo, že majitel občas udělá i ryby. Bohužel jsme tam byli v období, které rybolovu nepřálo, ale zato mušle pana domácího byly skvělé.

Služby hotelu
Pobyt nebyl primárně s rozsáhlými doplňkovými službami, ale velmi příjemné je, že máte možnost kotvit vlastní člun zdarma a pokud máte zájem, můžete si od majitele půjčit lodičku, kterou s oblibou používali hosté - rybáři.

Pláž
Přímo před ubytováním je malý kout se vstupem do moře. Štěrkový s přiměřeně se svažujícím vstupem do hloubky. Nic velkého, rozsáhlého, ani s táhnoucí se mělčinou. Ale pro nenáročné koupání dětí a neplavců to stačí. O kousek dál je žebřík do vody, kde je hloubka větší. Mořského ježka jsem tam zahlédl jen jednoho za celou dobu pobytu. Ale boty do vody se určitě hodí. Pro šnorchlování naleznete vhodnější místa jinde. Na slunění máte k dispozici lehátka.

Jaroslav Drobný, 05.09.2018, Datum pobytu: 10.8. - 24.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Apartmány Dora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Pro odpočinek a relax, naprosto ideální!

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pro odpočinek a relax, naprosto ideální! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni. Hotel i pokoj byl čistý a uklizený. Někteří měli problém s absencí výtahu, což nám osobně vůbec nevadilo.

Strava
Měli jsme all inclusive a nepamatuji si, že by nám nějaké jídlo nechutnalo. Myslím, že pokud není člověk hodně náročný, vždycky si vybere z pestré nabídky. Jediné, co mi chybělo, byla neperlivá voda u baru, ale opět podotýkám, že pokud člověk není náročný, může si napustit vodu z kohoutku.

Pláž
U hotelu i v jeho blízkosti bylo několik pláží s oblázky. Moře krásně čisté!!!

Jarmila H., 05.09.2018, Datum pobytu: 24.8. - 2.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající. Čisté, klidné, příjemné.

Petr O., 03.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 31.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Pěkná pohodová dovolená pro rodiny s dětmi. Pohodový hotel, příjemný personál, fajn animátoři. Co se týče delegáta - přijeli jsme ve...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná pohodová dovolená pro rodiny s dětmi. Pohodový hotel, příjemný personál, fajn animátoři.

Co se týče delegáta - přijeli jsme ve středu /jediní/ a delegátka přijela až v sobotu - byli jsme 4 dny bez informací. Informace jsme dostali až s klienty, kteří přijeli so - so. Chyběla mi na recepci vylepená nabídka fakultativních zájezdů a nějaké obecné info. Polské cestovky tam měli celou dobu nabídku zájezdů - ceny, odjezdy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je tříhvězdičkový - což odpovídá. Personál příjemný, služby dobré.

Strava
Strava byla rozmanitá - švédské stoly, dezerty, ovoce, saláty... Jen malá připomínka - na večeři by mohla být zelenina, olivy a balkánský sýr /byl na snídani/, aby se dal udělat salát k večeři.

Služby hotelu
Hotel v pohodě, personál včetně recepce ochotný. Super je půjčovna kajaků za dobré ceny.

Pláž
Pláž hned u hotelu, čistá, oblázková, není přeplněná - pohoda.

Martina P., 28.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 Po prichode nás na recepcii privital znudeny recepční ktory nemal pre nás ziadne info okrem toho ze parkovanie je 400m od hotela- cca 15...

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Po prichode nás na recepcii privital znudeny recepční ktory nemal pre nás ziadne info okrem toho ze parkovanie je 400m od hotela- cca 15 min chodze. Po ubytovani sme sa chceli obcerstvit - restauracia Aj bar zatvoreny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fajčiarske nevyvetrané pokoje.

Strava
Strava bola hrozná, to čo sa zvyšilo z večere z toho bolo nové jedlo na obed a podobne. Skysnute šalaty, nakrájené uhorky aj paradajky. Stará smradlavá šunka bola každý druhy deň. Malý výběr nealko a alko nápojov.

Staré mutné víno, pivo je zriedené z vodou.

Poobednajsia kava- bola kávová voda ako melta a ktomu cely tyzden Iba jedne susienky na ktore sa stálo v rade.

All-inclusive sa vobec nevyplatí.

Služby hotelu
Úklid izieb bol jediný ktory v tomto hoteli Dobre fungoval.

Pláž
Kamenista, čisté moře.

Melánia B., 23.08.2018, Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622