Recenze hotelů
Ostrov Pag - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,3 Pěkná dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, čisté, paní domácí milá. Ubytování odpovídá fotografiím.

Pláž
Pláž malá přímo před domem, oblázková, ve vodě hodně mořských ježovek.

Ingrid M. M., 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Apartmány Gaj

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,5 Spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku, jak bylo popsáno

Strava
Bez stravy

Služby hotelu
Vše v pořádku, ochotní i přes jazykovou bariéru

Pláž
Dle očekávání, všude čisto

Jaroslav Benda, 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Camping Straško

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Pobyt zde byl pěkný. I když je kemp obrovský, nikdy se nestalo, že by bylo na pláži moc lidí. Naopak, občas jsme tam byli i sami. Klidné...

  • 9 Ubytování
  • 8 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pobyt zde byl pěkný. I když je kemp obrovský, nikdy se nestalo, že by bylo na pláži moc lidí. Naopak, občas jsme tam byli i sami. Klidné prostředí. Dodržuje se zde noční klid od 23 hod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo nabídce v CK. Měli jsme mít k dispozici gril, ten bohužel v ubytování nebyl.Také jsme měli být ubytování v druhé řadě od moře, byli jsme až v páté. Toto jsme nakonec vyhodnotili jako plus. Na promenádě kolem moře, kde jsou hřiště, se pohybuje hodně dětí.

Strava
Měli jsme pobyt bez stravy. Využívali jsme služeb kempu. Na tak velkou plochu bych očekávala více možností, jak nákupu potravin nebo přímo stravovací. Vše je dost daleko. Doporučuji si vzít kolo.

Služby hotelu
Je zde mnoho možností pro sportovní vyžití (sportoviště, hřiště pro malé děti, půjčovna kol, skútrů, koloběžek, bazény, škola potápění, půjčovna paddleboardů, atd.

Sjezdovky
Šlo o letní dovolenou u moře.

Soňa V., 24.08.2020, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Camping Straško

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 super

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
bez stravy

Služby hotelu
žádné - mobil home

Sjezdovky
ne

Martina Urbančíková, 13.08.2020, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Camping Straško

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělá dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Některé pokoje mají starší vybavení. S majitelem je ale skvělá domluva. Cokoliv jsme potřebovali, jsme vyřešili na místě ihned.

Andrii Shevchenko, 29.07.2020, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Vila Konobine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 10 Dovolená moc krásná, kemp čistý a plno vyžití pro děti. Vše skrz ubytování bylo krásné a čisté. Určitě doporučuji na sto procent.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená moc krásná, kemp čistý a plno vyžití pro děti. Vše skrz ubytování bylo krásné a čisté. Určitě doporučuji na sto procent. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné a čisté

Strava
Bez jídla

Pláž
Kamínky a mola, vše čisté a super přístup do vody. Jen doporučuji boty do vody ????

Kateřina Řezníčková, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Camping Straško

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,8 Výborné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Vlastní

Služby hotelu
Vše je jak ma být

Pláž
Blízko a velmi slušná i okolí

Slavomír Harňák, 17.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Villa Lidija

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krásná dovolená, kemp je moc pěkný a ostrov Pag také.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, kemp je moc pěkný a ostrov Pag také. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborně vybavený mobilheim, akorát je zde vše slyšet. Pokud někdo projde, celý se třese.

Strava
V celém kempu dostatek všeho za rozumné ceny.

Služby hotelu
Služby jsou dokonalé, není co vytknout.

Pláž
Pláž pěkná, čistá, udržovaná. Jediné mínus je přístup do vody přes pás kamenů a ježků.

Vendula, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Camping Straško

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)