Recenze hotelů
Omiš - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Cena, kvalita splňuje očekávání. Byli jsme velmi spokojeni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cena, kvalita splňuje očekávání. Byli jsme velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
komfortní apartmány s dobrou rekonstrukcí

Strava
Byli jsme bez stravy. Kuchyně je dobře vybavena, takže jsme se vaříli sami.

Služby hotelu
Všechno bylo v pořádku

Pláž
příjemný, čistý oblázkový pláž, na pláži jsou pohodlné lavičky

Sergiy Fesenko, 02.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Lana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pláž, Nemira, lana 2 fotografie

Celkem: 7,3 Dovču ok....vše bylo tak jak jsme si predstavovali

  • 7 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovču ok....vše bylo tak jak jsme si predstavovali Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super....

Strava
Vlastni

Služby hotelu
Apartmán komplet zařízen....jen snad na ručníky,které zde nebyly....????????????

Pláž
Kamenitá a moře čisté otevrene

Gabriela H., 23.09.2019, Datum pobytu: 8.9. - 18.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Lana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Dovolenka sa nam velmi pacila. Uzili sme si ju a vratili sme sa plny sil :) Posobi tam super felegat Honza, ktory nam dal vela dobrych...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka sa nam velmi pacila. Uzili sme si ju a vratili sme sa plny sil :)

Posobi tam super felegat Honza, ktory nam dal vela dobrych rad. Boli sme tam vlastnym autom, co pokladam za velku vyodu, pretoze sme mohli podniknut vela vyletov po okoli. Da sa ist aj autobusom na roznie miesta, ale autom je to jednoduchsie a urcite pohodlnejsie.

Urcite odporucam ist na nejaky vylet. Tie cez delegate su trosku drahsie, ale zase väcsina z nich zahrna aj transfer takze je to bez starosti.

Apartman je situovany v nemire. Je to tak min5autom od omisu pripadne cca 45min pesi. Kedze sme boli autom do omisu sme chodili skoro kazdy den, taktie sme navstivili Basku vodu (cca 30km) a dedinku Zadvarje(cca 30km) kde je vyhladkova plosina na vodopady Gubavica. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uubytovanie bolo na 1. Vila bola pekna, cista a moderna. Vsetky apartmany mali vyhlad na more, aj ked tie spodne ho mohli mat trosku obmedzeny kedze tam postavili novu budovu. Pristup na plaz bol po schodoch, kazdy bol inak velky takze sme sa tam naozaj zapotili. S tym sme ale ratali a nevadilo nam to. Ak pridete vlastnym autom treba si dat velky pozor. K vile sa ide dole velmi strmym kopcom. Ak na tento kopec odbacate doprava je velka sanca ze chytite spodok auta. Ak idete z opacnej strany je to lepsie, ale aj tak velmi strme. Treba davat pozor. Nas apartman mal krasny vyhlad na more, bol cisty, moderne zariadeny a naozaj priestranny. Bol plne vybaveny, ale v pripade ze si budete varit vy, odporucam vziat si vlastne noze z domu. Tie co tam boli, boli strasne. Wifi neslo, respektive velmi zle, ale rozhodli sme sa to neriesit a radsej sme si uzili dovolenku. Personal bol velmi mily a cokolvek sme potrebovali, snazili sa nam pomoct.

Strava
Boli sme bez stravy. Bud sme si vrarili alebo sme sa najedli niekde v meste. Priamo na plazi je bufet kde robili hotdogy a nejake bagety, podavali rozne napoje a predavali zmrzlinu. Mali tam famoznu ladovu kavu.Dokonca tam bola moznost platit v eurach co nas prijemne prekvapilo. O kusok dalej zase bol zase stanok s palacinkami. 3min od apartmanu su potraviny, pekaren a stanok s ovocim. Ceny su troisku vyssie, ake zakladne veci sa daju kupit. Väcsie potraviny su v mestach a dedinkach okolo.

Služby hotelu
Vonku bolo posedenie so zahradnym grilom ktore sme mohli pouzit. My sme ale mali vlastny elektricky takze sme grilovali na terase. taktiez je tam zahradna sprcha, ktoru mozete vyuzit pri prichode z plaze.

Pláž
Plaz je kamenista bez jezkov. urcite odporucam topanky do vody. My sme nemali a prezili sme to, ale dost to bolelo. Na plazi sa daju prenajat lehatka, toto sme ale nevyuzili. Lezali sme na nasich karimatkach. Voda krasne cista. Su tam aj sprchy so sladkou vodou.

Katarina H., 22.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Vila Mateo & Andrea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 4,6 V hotelu jsem byl pred 30lety tenkrat to bylo pres ROH je to stale ten samy socialisticky hotel.

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsem byl pred 30lety tenkrat to bylo pres ROH je to stale ten samy socialisticky hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postele matrace prolezene

Strava
Spatna organizace pri doplnovani

Služby hotelu
prumer

Pláž
prumer

Jiri Michalejko, 19.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Brzet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Velmi klidná dovolená.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi klidná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré,sociální zařízení čisté, pouze chybí WIFI, i na recepci nedostatečný signál.

Na pokoji sice TV, ale 4 programy německé a ještě nekvalitní obraz.

Strava
Strava dostačující, chutnalo nám.

Služby hotelu
Recepce ok- domluva bez problémů, v jídelně příjemná obsluha.

Pláž
Pláž čistá, od hotelu 20 m, nechybí ani sprchy a převlíkací box.

Roman V., 19.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Brzet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 vše v pohode.přijemni domaci.vřele uvitani.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vše v pohode.přijemni domaci.vřele uvitani. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pro normálního člověka dostačujici.

Strava
jidlo vlastní vařeni

Služby hotelu
hezke a čiste ubytovani

Pláž
hezke a čiste plaže.

Zdeněk Čerešňa, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Penzion Babič

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená v pohodě, všechno dle našich předpokladů.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v pohodě, všechno dle našich předpokladů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobré, odpovídá stáří a možnostem využití hotelu, výborný servis pokojských, snad jen až příliš chladící lednička, která byla vlastně mrazákem...

Strava
pro nás naprosto odpovídající, problém spíš s nenasytností některých hostů

Služby hotelu
nabídky jsme ani nevyužili

Pláž
čistota vody nádherná (samozřejmě ne při větším větru a vlnách, ale s tím se musí počítat), lidí na pláži vzhledem k termínu dovolené přiměřeně, ne moc. Pláž byla umělá, tvořena štěrkem z lomu, což trochu vadilo. Pro šnorchlování nevyužitelná.

Jaroslav Švec, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Brzet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená jak má být - pohoda, spokojenost

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená jak má být - pohoda, spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování klasické, čisté

Strava
Strava skvělá, kontinentální, asi i vegetariánská, pití po večeři libovolné množství.

Služby hotelu
Personál ochotný, vstřícný, při stravování zorganizovaný a pružný

Pláž
Pláž čistá, přístup na pláž přijatelný, plno míst pozvolný i pro vozíčkáře. Voda naprosto čistá, ani vítr nebo bouřka nepřinesly ke břehu nečistoty. přístup do vody pozvolný

Svatava P., 16.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Brzet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Perfektní dovolená

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídajíci hotelu

Strava
My sme to mali bez,ale v okolí dobré

Služby hotelu
výborné

Pláž
Dostupnost ideální,plážoblázková,lidi tak akurát

Robert Mikloš, 13.09.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Apartmán Gale

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Pokud by byl zajezd poskytovan seriozni cestovni kancelari jiste by nemel chybu, hotel, strava, prostredi vse jak ma byt, sluzby cestovni...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pokud by byl zajezd poskytovan seriozni cestovni kancelari jiste by nemel chybu, hotel, strava, prostredi vse jak ma byt, sluzby cestovni kancelare neprofesionalni, nepratelske vuci klientum, nekompetentni personal. S cestovni kancelari jiz nikdy vice! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobre

Strava
Skvela, pestra, velke porce

Služby hotelu
Vyborne, prijemny personal

Pláž
Blizko, kamenita, temer hned hloubka

Anonym, 11.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Brzet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)