Recenze hotelů
Omiš - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Dovolená se nám líbila, počasí nám přálo, moře krásný čistý, to nikdy nezklame. Chorvatsku jsme věrní už 10 let a nic nebudeme měnit....

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, počasí nám přálo, moře krásný čistý, to nikdy nezklame. Chorvatsku jsme věrní už 10 let a nic nebudeme měnit. Jadran je u nás na 1. místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, krásný výhled na moře. Dávám mínus za ty schody /120/ do apartmánu z pláže, ale zase plus, že jsme udělali něco pro zdraví :-)

Strava
Snídaně jsme si dělali sami. Na večeři jsme si někdy došli v Nemiře i v Omiši. Ceny v obchodě jsou malinko vyšší jak u nás,

obchod v Nemiře - sortiment chudší, lepší v Omiši.

Služby hotelu
Za celu dobu pobytu tj. 11 dní, ani jednou nevyměnili ručníky, ložní prádlo a nedoplnili toal. papír.

Pláž
S pláží jsme spokojeni, vstup do moře super, voda průzračná.

Šárka Pasovská, 15.09.2021, Datum pobytu: 30.8. - 12.9.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Vila Mateo & Andrea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 malá děsná postel celý tyden jsme se nevyspali a to jsme štíhlí. žádné soukromí mezi balkonami

  • 3 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
malá děsná postel celý tyden jsme se nevyspali a to jsme štíhlí. žádné soukromí mezi balkonami Zobrazit celou recenzi

Ondřej Rajgl, 14.09.2021, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Apartmány Denis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celková spokojenost, jediná výtka je k počátečnímu fungování delegátky CK. Museli jsme ji kontaktovat jako první s několika otázkami....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost, jediná výtka je k počátečnímu fungování delegátky CK. Museli jsme ji kontaktovat jako první s několika otázkami. Možná proto, že jsme měli nástup v neděli, a tak jsme propásli její sobotní informační schůzku. Na druhou stranu ji musím pochválit za velkou ochotu, okamžitě přijela, věnovala se nám a poskytla nám řadu cenných rad. Na telefonu pak byla k dispozici a nabídla, že ji můžeme kdykoliv zavolat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v apartmánech skvělé, jsou velmi prostorné. Jsou situované v piniovém lese, takže je všude příjemný stín. Na fotografiích to vypadá, že je to pro 4 rodiny (jsou vidět 4 balkony). Ve skutečnosti apartmánový dům má 2 apartmány - přízemí a 1. patro. Je tam kuchyňka s lednicí a se 2 přistýlkami a s klimatizací. V zadní místnosti je ložnice se 2 postelemi, ta je bez klimatizace. Vzhledem k vysokým stromům to nevadilo. Klimatizaci bychom stejně nepoužili. Všechny balkóny jsou situovány k moři.

Jinak parkování OA bylo v areálu zdarma.

Strava
Jedním slovem vynikající. Ve starších recenzích jsem četl, že je stále stejná nabídka. U snídaně asi ano, ale bylo možné si vždy vybrat. Byly vždy švédské stoly.

Snídaně - volská oka, míchaná vajíčka, vajíčka na tvrdo, párečky, klobásky, teplá slanina, vždy nějaký druh teplé grilované zeleniny, zeleninový bar, sýry, salámy, šunka, jogurty, džemy, med, nutela, koblihy, croasanty s čokoládou nebo džemem, chléb opečený ve vajíčku, další druhy chleba, k dispozici topinkovač.

Oběd a večeře - vždy nabídka 2 druhů ryb a 2 až 3 druhů masa, každý den obměňováno. K tomu asi 5 druhů příloh, večer ještě možnost ochutnat skvělou pizzu. Dále zeleninový bar, mnoho druhů míchaných salátů (včetně ryb a jiných mořských živočichů), zákusky, pudink a každý 2. den zmrzlina.

Pití - pivo, víno asi 8 druhů nealko nápojů, u baru pak 5 druhů tvrdého alkoholu. V rámci All inclusive možnost čepovat po celý den.

Ještě byla možnost odpolední svačiny, ale tu jsme nikdy nevyužili vzhledem k množství jídla. Jídlo bylo pravidelně doplňováno. Při sezení ve venkovní části byl nádherný výhled na moře.

Je otázka, jak to bude fungovat v dalších letech, hotel má prý měnit majitele.

Služby hotelu
Apartmán byl čistý, v minulosti se nám málokdy stalo, že by v koupelně vše fungovalo. Tady ano. V koupelně je vana a vlastní bojler, takže teplá voda tekla po celý den. Úklid byl pravidelný a obden nám měnili jak ručníky, tak i prostěradlo na přikrytí. Ve skříních byly ještě deky a prošívané přikrývky - ty jsme ale nemuseli použít vzhledem k počasí.

Pláž
Čistá pláž s oblázky téměř na dosah. Na některých částech pláže lze po celý den vyhledat stín, takže slunečníky nejsou potřeba. U přístupu na pláž se zastavím. Někdo psal, že to není pro rodiny s kočárky. Vzhledem k velkému množství rodin s malými dětmi a s kočárky, to asi lze vyřešit. Možná ale bude lepší hotel - nemá ale výtah, takže neumím odpovědět. Určitě ale není tento komplex vhodný pro osoby, které mají problém s pohybem. Od našeho apartmánu, který byl vzdálenější od hotelu, vedlo na pláž asi 70 schodů. K hotelu asi 30, docházkový čas od nejvzdálenějšího apartmánu do 5ti minut. Velmi příjemná procházka doprovázená vůní borovic.

Václav, 03.09.2021, Datum pobytu: 22.8. - 31.8.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Apartmány Sagitta Holiday

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány - zadní část 8 fotografií

Celkem: 8,5 Velmi dobre

  • 10 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobre Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v naprostém pořádku.Ciste pokoje krásný výhled na moře.

Pláž
Špatná cesta k pláži.Neni vhodná pro malé děti.Samotna pláž super.More krásné čisté.

Šárka P., 01.09.2021, Datum pobytu: 20.8. - 29.8.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Borje apartmány

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Výhled z balkonu. 1 fotografie

Celkem: 9 dovolená se povedla, hezký hotel u pláže, krásné okolí, strava by mohla být -větší výběr/oběd pouze jedno jídlo/více mořské stravy

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená se povedla, hezký hotel u pláže, krásné okolí, strava by mohla být -větší výběr/oběd pouze jedno jídlo/více mořské stravy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hezké ubytování v klidné části hned u pláže

Strava
snídané bufet výběr všeho možného, oběd pouze jedno jídlo/mohl by být větší výběr/,večeře výběr ze 3 menu

postrádala jsem mořskou stravu, pouze jednou byla ryba

Služby hotelu
velmi ochotný personál

Pláž
krásná oblázková pláž přímo u hotelu, čistá voda i pláž, místo se vždy našlo i když bylo více lidí

Irena B., 31.08.2021, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Brzet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velká spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velká spokojenost

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Martin Jelínek, 31.08.2021, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Borje apartmány

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Krásná pláž a blízko Omiše.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná pláž a blízko Omiše. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starý hotel, ale personál skvělý, usměvavý a vždy splnil co jste potřebovali.

Strava
Dobrá.

Služby hotelu
Personál vždy ochotný, usměvavý.

Pláž
Nová super pláž.

Věra Šrámková, 31.08.2021, Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Brzet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Místo pobytu o dovolené v hotelu Plaža, Omiš se nám líbilo. Ubytování, strava skvělá. Ocenily bychom větší zájem / zapojení o...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Místo pobytu o dovolené v hotelu Plaža, Omiš se nám líbilo. Ubytování, strava skvělá.

Ocenily bychom větší zájem / zapojení o cestovatele ze strany hotelové recepce

nebo CK - delegátem nebyly poskytnuty žádné informace na místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj působil čistě, komfortně, s možností uvařit si kávu a čaj.

Ručníky a povlečení bylo často obměňováno.

Z dříve získaných informací měly být k dispozici župany a pantofle, pantofle jsme nenašly.

Strava
Strava v hotelu byla pestrá, různorodá. Denně k večeři byla možnost výběru z ryb, dalších hlavních jídel a dezertů.

Snídaně a večeře byly doplněny o čerstvé ovoce.

Služby hotelu
Na recepci jsme hned první den požádaly o zprostředkování fakultativního výletu do Dubrovníku, Splitu

či na blízké ostrovy Brač a Hvar. Odezvy z hotelové recepce jsme se nedočkaly.

Recepce nám pouze předala informaci o hodině odjezdu transferu na letiště.

Pláž
Písčitá pláž byla hned vedle hotelu, přístup jednoduchý. Slunečníky, lehátka za poplatek. Ocenily jsme blízkost stromů,

pod kterými se výborně trávily zejména polední hodiny. Voda byla průzračná dále od břehu.

Magdalena R., 28.08.2021, Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Celkový dojem z dovolené převažuje pozitivní.

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené převažuje pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Očekávala jsem, že vchodové dveře do apartmánu budou působit bezpečněji. Jinak v pořádku.

Strava
Strava mne velmi zklamala. Snídaně celkem v pořádku. Jeden den přinesli pár maličkých croissantů, ale bylo jich tak málo, že je snědlo prvních pár lidí, kteří si jich všimli a na ostatní se nedostalo. Škoda, i ostatní by rádi ochutnali sladký koláček ke snídani. Polévka - často pouze vývar bez zavářky, chuť připomínala polévku ze sáčku. Porce hlavního jídla byly malé např. plátek masa + jedna sběračka ochucené rýže na způsob rizota + 8 malých bramborových hranolek. Jako dezert jsme dostávali pouze ovoce. Smutné bylo, že většinou bylo ještě nedozrálé a částečně zelené.

Služby hotelu
Příjemně mne potěšilo, že každý den se zastavila paní na úklid. Zeptala se, zda něco nepotřebujeme, doplnila/vyměnila co bylo třeba. Hodilo by se ještě více obchůdků, kde by se dalo něco koupit a nemuselo se jít až do Omiše.

Pláž
Pláž je hezká, nová, chodníček s vyznačeným pruhem pro pěší i pro cyklisty. Místa pro příjemná posezení u kávy nebo letních nápojů. Čerstvě zasazené stromky, které, až trošku narostou, budou dávat příjemný stín.

Lenka, 25.08.2021, Datum pobytu: 13.8. - 22.8.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Brzet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Vzhľadom k cene celého ubytovania je to super, pláž bola doslova cez cestu. My sme boli spokojné, no nie sme naroční zákazníci. :)

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vzhľadom k cene celého ubytovania je to super, pláž bola doslova cez cestu. My sme boli spokojné, no nie sme naroční zákazníci. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo pekné vzhľadom k cene. Výhoda spoločnej kuchynky s vybavením ako chladničky, mikrovlnná trúba, kanvica, toastovač,... a prístup na terasu z kuchyne, kde bolo aj posedenie. Neďaleko je aj autobusova zastávka v oboch smeroch (Split, Omiš).

Strava
Hneď v bude dole je Konzum (miestne potraviny) čo je veľká výhoda keďže je tam potravín strašne málo a veľmi vzdialené od seba.

Služby hotelu
Milý personál, nemali sme žiaden problém.

Pláž
V okolí sú pekné pláže, nie je to preplnené.

Nikola N., 25.08.2021, Datum pobytu: 13.8. - 22.8.2021
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Zvonimír

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)