Recenze hotelů
Makarská riviéra - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Hotel je pekny znam to tam dobre už jsem byl vickrat ubytovan pro starsi lidi a nemocni to je raj

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pekny znam to tam dobre už jsem byl vickrat ubytovan pro starsi lidi a nemocni to je raj Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovani na pokoji je luxusni jenom chladnicka tam chybjel

Strava
strava je dobra a le ne pro zdrave lidi malo vyberu je tam

Služby hotelu
dobre jsou služby

Pláž
plaž je dobry miste lehatka jsou tam pro hosti co jsou na Hotelu

Imrich Vitko, 15.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,4 Prostředí moc pěkné a klidné a i výlety se dali dělat po okolí.

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Prostředí moc pěkné a klidné a i výlety se dali dělat po okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani nebylo nic moc. Rozvrzany nábytek, špinavé zdi a některé dveře nešli zavírat. Ale pokud se tam chce člověk jen vyspat tak dostačující :-)

Strava
Strava byla velmi dobrá a dosti vidatná, té není co vytknout.

Pláž
Pláž přímo naproti hotelu. Krásně čistá, stejně tak i moře. Místy větší výskyt ježků ale s tím se musí počítat. Mi tam byli začátkem září takže jsme měli i dost místa na pláži.

Jitka B., 11.10.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Villa Paškal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Byli jsem velmi spokojeni. Do Makarské jezdíme 20 let a v tomto hotelu jsme byli 2x. Příští rok pravděpodobně pojedeme do tohoto hotelu...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsem velmi spokojeni. Do Makarské jezdíme 20 let a v tomto hotelu jsme byli 2x. Příští rok pravděpodobně pojedeme do tohoto hotelu opět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní ubytování. Nový nábytek, ale v letošním roce jsme neměli štěstí na pokoj - opakovaný zápach z odpadu v koupelně. Reklamovali jsme, ale k nápravě nedošlo.

Strava
Dobrá, dostatek. Každý si vybere.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme.

Pláž
Drobné kamínky.

Anonym, 08.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 5.10.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Naprostá spokojenost. Kuchyňský kout s lednicí a klimatizace na pokoji v ceně. Menší mínus 96 schodů k pláži.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Kuchyňský kout s lednicí a klimatizace na pokoji v ceně. Menší mínus 96 schodů k pláži. Zobrazit celou recenzi

Silvie M., 04.10.2019, Datum pobytu: 31.8. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Vila Marko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Jel jsem do stejného hotelu a to protože mi maximálně vyhovuje.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jel jsem do stejného hotelu a to protože mi maximálně vyhovuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení jednoduché,ale funkční.Za mě spokojenost,nepotřebuju mít zlaté kohoutky v koupelně,stačí mi postel a střecha nad hlavou.

Strava
Množství i kvalita vynikající.

Služby hotelu
Vlastně jsem další možnosti nevyužil,tzn že nemůžu hodnotit.

Pláž
Pláž velmi dobře dostupná.Ale raději jsem chodil kousek dál,tam kde je spíš neupravená,divoká.

Libor Mohout, 02.10.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Rivijera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost s ubytováním. Krásný výhled na moře, kuchyňka vybavena vším potřebným. Paní Neda je velice milá a ochotná. Ubytování...

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost s ubytováním. Krásný výhled na moře, kuchyňka vybavena vším potřebným. Paní Neda je velice milá a ochotná. Ubytování jsme využili již po třetí a rádi se sem zase vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý a vybavený vším potřebným. Ručníky a osušky byly k dispozici hned po příjezdu. Kuchyňka vybavena standardním vybavením, které je dostačující.

Strava
Vařili jsme si sami, ale je zde spousta a spousta restaurací, barů a obchodů, kde nakoupíte vše potřebné.

Služby hotelu
Celkový dojem je velice příjemný. Útulné ubytování s krásnými výhledy jak na moře tak na hory se nám moc líbilo.

Pláž
V centru pláže s pískem a malými oblázky, ale přeplněné. Raději jsme navštěvovali pláže směrem ke Krvavici, které jsou poloprázdné a oblázkové. Doporučujeme ale i pláž Nugal směrem k Tučepi nebo výlet na ostrov Brač do Sumartinu, kde je krásná pláž z průzračnou vodou a výhledem na Makarskou.

Iveta M., 01.10.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Vila NEDA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Makarská - Z trajektu na Brač 10 fotografií

Celkem: 6 Jednání s CA bylo poměrně složitíé, po zaplacení je již zákazník až druhořadý.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Jednání s CA bylo poměrně složitíé, po zaplacení je již zákazník až druhořadý. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 27.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Alem

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Byli jsme velice spokojeni.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel by zasloužil alespoň částečnou inovaci, vše ale čisté a upravené.

Strava
Strava velmi dobrá. Vždy byla možnost velkého výběru.

Služby hotelu
Službám hotelu se nedá nic vytknout.

Pokud se ke službám hotelu dá přiřadit práce delegátky CK chceme ji touto cestou poděkovat za péči a starostlivost, i za bohaté informace ohledně ubytování, okolí a o životě místních obyvatel dříve i nyní. Díky.

Pláž
Krásné pláže, průzračná voda. Na velmi rozsáhlé pláži pouze jedna sprcha.

Dáša P., 26.09.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Alem

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dojem z dovolenky bol dobrý, pekný areál, more čisté a teplé, na oddych ako stvorené.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolenky bol dobrý, pekný areál, more čisté a teplé, na oddych ako stvorené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex má dve hviezdičky, preto netreba očakávať luxus. Inak v pohode. odpovedá cene.

Strava
Strava dobrá,

Služby hotelu
Spokojnosť.

Pláž
V sezóne preplnená, nemáte dostatok súkromia.

Ladislav Funta, 26.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Rivijera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Průměrná dovolená, jezdíme každý rok i 3x, tato byla nejslabší co do kvality ubytování a stravy a služeb.

  • 3 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Průměrná dovolená, jezdíme každý rok i 3x, tato byla nejslabší co do kvality ubytování a stravy a služeb. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zastaralé a hygienicky nevyhovující

Strava
Kvalita celkem dobrá, ale malý výběr a 4 jídla která se celou dovolenou 14 dní denně opakovaly, bufet malý na počet hostů nebyl doplňován a tak v průběhu stravování na nás několikrát nic nezbylo. Pečivo byvalo z minulého dne okoralé a jen chléb a veka každy den žádné jiné pečivo. K snídani bylo každý den to samé chléb , veka, marmeláda, sýr a 2 druhy salámu stále stejné po 14 dní.Žádné sladké pečivo a výběr ovoce.Strava málo pestrá.

Služby hotelu
Personál byl ochotný a milý, viděli že je stravování nedostačující, ale evidentně to nemohli ovlivnit.Úklid byl denně , ale velmi povrchní. Museli jsme si říci o desinfekci koupelny., odpady atd.

Pláž
pláž pěkná čistá, přístup dobrý.

Dana S., 26.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Rivijera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)