Recenze hotelů
Makarská riviéra - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Byla jsem naprosto spokojená nejen já, ale i maminka.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem naprosto spokojená nejen já, ale i maminka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super.

Strava
Vynikající strava, bezva personál hotelové restaurace, čisto, klid.

Služby hotelu
Skvělé, každopádně doporučím ostatním budoucím návštěvníkům.

Pláž
Paráda

Taťána Hradová, 23.09.2020, Datum pobytu: 11.9. - 20.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Dalmacija

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel prosel rekonstrukci ma nove vybyveni. Okoli htelu a plaze jsou pekne a udrzovane. Jidla bylo dost bylo chutne, jen snidane se casto...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel prosel rekonstrukci ma nove vybyveni. Okoli htelu a plaze jsou pekne a udrzovane. Jidla bylo dost bylo chutne, jen snidane se casto opakovaly. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za ty prachy je pekne.

Strava
Jidla bylo dost, bylo chutne, jen snidane se opakuju.

Jan Vašíček, 19.09.2020, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Krásná příroda i moře.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná příroda i moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
I když jsem požadovala při objednávání lednici a byla mně přislíbena,na pokoji nebyla.Paní delegátka mně řekla,že INVIA slibuje nemožné s věci.Přitom vím,že naproti nám v pokojích lednice byly.

Strava
CHybělo ovoce a snídaně pomalu každý den stejné.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Pláže pěkné.CHtělo by to více WC.

Pavla Vyhnánková, 17.09.2020, Datum pobytu: 4.9. - 13.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Alem

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,2 Nejhorší z celé dovolené bylo jídlo. Z tak otřesným stravováním jsem se v životě nesetkal. Snídaně každý den stejné bez zeleniny a ne...

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nejhorší z celé dovolené bylo jídlo. Z tak otřesným stravováním jsem se v životě nesetkal. Snídaně každý den stejné bez zeleniny a ne dobré chuti. Katastrofální byly i večeře z polotovarů a polévky ze sáčku. Hrůza tohle už nikdy víc!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj zastaralý, sprcha rozpadlá, jinak se to celkem dalo

Strava
Jedním slovem katastrofa. Nikdy nic horšího jsem nikdy nezažil.

Služby hotelu
Kromě stravy a přespání jsme nic nevyužívali

Pláž
Pláž v pohodě , hotel je celkem blízko pláže a centra Makarské

Richard, 15.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,2 Pohodová dovolená, krásné počasí, moře teplé, na pláži dost místa.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená, krásné počasí, moře teplé, na pláži dost místa. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení staršího data,vše čisté,postel nízká a nepohodlná.

Strava
Strava v hotelu Palma dostatečná ale pokud porovnáme v předchozích letech s hotelem Rivijęra,tak tam mnohem lepší.

Služby hotelu
Služby v hotelu - vše v pořádku,není si nač stěžovat.

Pláž
Pláž letos nepřeplněná,voda úžasná, čistá.

Jaroslava, 09.09.2020, Datum pobytu: 24.8. - 2.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Personal pozorny, jen pan majitel misto vysedavani na barovce pred zahradkou restaurace cely den u sklenice vina s cigaretou v ustech by...

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Personal pozorny, jen pan majitel misto vysedavani na barovce pred zahradkou restaurace cely den u sklenice vina s cigaretou v ustech by mohl aspon obcas projit ubytovaci zarizeni a vzit si do riky sroubovak, utahnout volne sroubky treba na stitku dveri pokoje, silikonem zasilikonovat sprchovy kout aby kolem vanicky neprotekala voda pri sprchovani, popriade vymenit prasklou zarovku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani celkem ciste, a vyhovujici

Strava
Strava jednoducha, asi jako kdyz prijdete pozde domu a udelate si neco narychlo tepleho k jidlu. Snidane chutove nenadchnou, je videt nabidka toho nejlevnejsiho

Služby hotelu
Jako plus bazenek na terase, dale snad uz jen za poplatek 5€ na den moznost doplaceni klimatizace nebo parkovaciho mista opodal

Pláž
Cista plaz i voda jako kazdy rok

Jaroslav U., 02.09.2020, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Villa Paškal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,8 Krásné čisté ubytování, personál ochotný. Po příjezdu nás mile překvapil pokoj s výhledem na moře.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné čisté ubytování, personál ochotný. Po příjezdu nás mile překvapil pokoj s výhledem na moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ciste, moderní a prostě super.

Strava
Polopenze super. Výběr z bufetu na snídani byl ohromný.

Každý večer jsme si mohli vybrat, jaký hlavní chod budeme mít k večeři další večer.

Služby hotelu
Čistota a ochota paní uklízečky mne velmi překvapila. Určitě to nebyla naše poslední návštěva tohoto hotelu.

Pláž
Pláž byla hned asi 50m pod hotelem. Kdo vyhledává spíše stín, tak si tu místo pod stromama taky najde.

Veronika, 01.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Ivando

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,8 Ubytování pěkné, čisté, moderní.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování pěkné, čisté, moderní. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž kousek od ubytování, malá, ale pěkný přístup do moře.

Adam P., 26.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Villa Stina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Až na drobné nedostatky u ubytování, jsme byli se službami spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Až na drobné nedostatky u ubytování, jsme byli se službami spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Milan S., 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Apartmán Kostanič

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Ve skutečnosti hotel působí lépe než na fotkách. Pokoje jsou renovované - nové plovoucí podlahy, nové postele s vysunovací části jako...

  • 9 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ve skutečnosti hotel působí lépe než na fotkách. Pokoje jsou renovované - nové plovoucí podlahy, nové postele s vysunovací části jako přistýlka. Všude to voní. Koupelny jsou ještě staré, kohoutek prokapává, ale to nám moc nevadilo, k hygieně to bohatě stačí.

Dole v přízemí v recepci klimatizace je, ale nahoře v patrech už ne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Lze se přikrýt buď dekou nebo prostěradlem - to úplně stačilo. Komára jsme během pobytu v srpnu viděli asi jen jednoho.

Strava
Ze stravy jsme byli zklamaní, ale hlady jsme neumřeli :-) Snídaně - je na výběr ze salámů a sýrů a celý týden jen jeden typ "chleba" - jedná se o nějakou krájenou bílou bagetu. Balené máslo a margarín a balená meruňková marmeláda. Téměř každý den byla míchaná vajíčka a orestované párky, toho nakládali bohatě. Zelenina a ovoce se tu vůbec nevede. Možnost neomezeného čerpání jablečeného a pomerančového džusu a vody, CocaColy. Automat na kafe a čokoládu. Nabídka jejich sladkých jogurtů v kelímcích, i bílý jogurt v kelímku. Mají tam i sypané müsli tak si to může člověk dát s mlékem či jogurtem.

Při jídle stále jezdí personál a odvážejí ze stolů nádobí a odpadky.

Večeře: jednou či dvakrát za celý týden byl meloun, nebo se nabízela v malé misce nastrouhaná mrkev, nebo řepa. K večeři již nebyl k dispozici automat s kávou, nápoje ano. Myslím že si každý něco najde i když někdy to bylo těžké. V současné situaci si člověk nemůže na talíř naložit sám, ale nakládá personál a vy jen ukazujete co vám mají nandat.

Služby hotelu
Pas se odevzdává na recepci a je tam uložen po celou dobu pobytu. Při příjezdu ráno o půl 7 se čeká do 14 hodin odpoledne na pokoj, zavazadla lze mezitím mít v kumbálu a jít se koupat. To stejné v den odjezdu, je třeba vyklidit do 10 hodin a odjezd je v 16 hodin.

Pláž
Na pláži jsou 2 stánky s potřebami pro šnorchlování, nafukovací atrakce. Brýle - ca 80 kun, brýle i se šnorchlem 120 kun. Matrace 80-100 kun. Veliké matrace pro dva 220-250 kun.

Do Bašky Vody i na opačnou stranu do Promajna je to opravdu jen kousek příjemné procházky (když není přelidněno), projíždějí tam turisté na kolech a koloběžkách.

Každé dopoledne podél pláže jezdí loďka s nabídkou ovoce. Ceny nevím.

3 betonové stoly na pinkponk, i když oprýskané.

Voda je čistá, průhledná.

Anonym, 24.08.2020, Datum pobytu: 10.8. - 19.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Alem

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)