Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Makarská riviéra - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Vhodné pro nenáročné hosty.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vhodné pro nenáročné hosty. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Retro vybavení, ale vždy čisto.

Strava
Večeře výborné, výběr, saláty, přílohy ok. Snídaně jednoduché, chce to pestřejší výběr.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Pestrý výběr pláží.

Josef Stříbný, 09.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Alem

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělá dovolená, nádherné počasí, teplá voda v moři, výborná polopenze

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, nádherné počasí, teplá voda v moři, výborná polopenze Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli ve třetím poschodí vedlejšího křídla hotelu. Hotel je bezbarierový, vybaven výtahy.

Pokoj s výhledem na krásné hory jsme dostali hned po příjezdu kolem desáté hodiny dopolední. Byl dostatečně vybavený skříňkami, skříněmi ,televizí, funkční klimatizací. Ovšem na programu TV nebyl žádný český.

Na postelích byly "nové" měkčí matrace. Spalo se na nich dobře. Pokoj měl dostatečně velký balkon se stolkem a dvěma křesly a zabudovaným sušákem na ručníky a plavky. Koupelna nádherná se sprchovacím koutem, bezbariérová. Při příjezdu vybavená mýdlem, šamponem, sprchovací čepicí. Ručníky měnili každý den.

Strava
Objednanou jsme měli polopenzi. Nezklamala nás.

Snídaně sice trochu "jednotvárné", ale vždy jsme si vybrali na co byla chuť. Teplé, studené, sladké, "zdravé", "nezdravé".

Ono toho na snídani taky moc co není na obměnu, proto byl výběr každý den stejný. Na snídani bylo pití (džusy z automatu), káva, čaj, mléko. Výborný byl ananasový džus.

Večeře ty byly už rozmanitější. Pokaždé se dalo vybrat něco jiného, včetně předkrmů, hlavních jídel, tak i zákusků, zmrzliny a ovoce. Chybělo trochu pití, čepovali ale vodu (zdarma), nebo servírka u dveří prodávala různé láhve s limonádami, kolou apod.

Na večeři byly vždy dva druhy ryb, kuřecí, vepřové, skopové maso v různých úpravách . A různé přílohy. Od brambor po těstoviny, různě upravené. Rýže jsem si nevšiml. Byly i kousky pizzy.

Před večeří byly minimálně 3 druhy předkrmů, a zeleninová příloha, rajčata, zelí, okurky apod.a 3 druhy zálivek, kompoty (ananasový, broskvový).Vždy byly dva druhy velkých hroznů.

Zákusky trošku zklamaly, hodně piškotu, méně krému. Ale zase 4 druhy zmrzliny potěšily. Tak dobrou jsem v hotelu ještě nejedl.

Se stravou jsme byli velmi spokojeni.

Služby hotelu
Využili jsme jen parkování. Bylo mimo sezonu, hotel nebyl plný, takže místo bylo před hotelem na asfaltu. Mají tam i boční parkoviště pod borovicemi, bylo také poměrně obsazené. Parkoviště bylo zadarmo, je odděleno od ulice plotem.

V kavárně večer od 21.00 pořádali akce s živou muzikou, tedy aspoň podle nástěnky.

Jelikož je hotel "lázeňské" zařízení, provádějí v něm různé rehabilitační cvičení, na které se můžete objednat.

Pláž
Nádherná, jako všude na Makarské. Drobné kamínky, dostatečně široká, částečně stíněná borovicemi.Na pláži sprcha za poplatek a box na převlékaní.

Možnost zapůjčit na celý den lehátko se slunečníkem za 60 K. Hodně lehátek bylo prázdných, nebo lidé z nich utíkali, když šel "výběrčí daní". V ruce pokladnu na EET a už vydával stvrzenku tomu, kdo na lehátku zůstal.

Pro méně pohyblivé na pláži je "jeřáb", kterým spouštějí do moře nechodící. Byl celkem dost využívaný.

Na pláži je možné využít za patřičný obnos padák, jízdu za člunem, půjčení vodního skútru, šlapadla.

Po pláži chodí švarná pekařka s košíkem a prodává koblihy. Taky nějaký zelinář nabízel hrozny a fíky.

Pláž měla jedinou vadu a to vajgly. Těch tam bylo dost i když kuřáků jen pár.

B B, 02.10.2018, Datum pobytu: 19.9. - 24.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 fajn dovolenka, užili sme si to, len nám tiekla klimatizácia ale vyriešilo sa to

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
fajn dovolenka, užili sme si to, len nám tiekla klimatizácia ale vyriešilo sa to Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.10.2018, Datum pobytu: 24.8. - 2.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme spokojeni. Ubytování s nádherným výhledem na moře. Čisté pokoje, Bohatý výběr jídla.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Ubytování s nádherným výhledem na moře. Čisté pokoje, Bohatý výběr jídla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost. Pravidelný úklid. Nové vybavení pokoje.

Strava
Strava bohatá na výběr.

Služby hotelu
Bazén jsme využili pouze jednou - bylo hezké počasí, proto jsme volili moře.

Celkově hodnotím služby hotelu dobře. Ochotný personál. Příznivé ceny.

Pláž
V září nejsou již pláže přeplněné. Oblázkové s pozvolným přístupem do moře. Jezdíme do Makarské již 15 let. Jsme zde spokojeni.

Dana, 02.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 29.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Skvělá dovolená, mnoho možností jal využít čas a nikdy se nenudit, krasna příroda, nadherne more

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, mnoho možností jal využít čas a nikdy se nenudit, krasna příroda, nadherne more Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neni co vytknout, ubytovani krasne

Strava
Skoda, ze je jenom ceska strava, ale jinak dobra, jen kava u snídaně chybela :-)

Pláž
Na hlavni plazi hodne lidi, ale kdekoliv dal, krasne soukromi

Tereza B., 30.09.2018, Datum pobytu: 14.9. - 23.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Penzion Kate (Goran)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Tmavý pokoj bez oken, postel v šíleném stavu, žádné soukromí...

  • 2,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Tmavý pokoj bez oken, postel v šíleném stavu, žádné soukromí... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maximální spokojenost, velké a chutne porce, všeho dost...

Strava
Paní domácí nekomunikovala, běžná věc jako toaletní papír byl problém.....

Služby hotelu
Maximální spokojenost, čistá pláž a nádherný výhled

Bohumil Reich, 28.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 16.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Penzion Bartulović

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi dobře jsem věděl kam jedu a pokaždé se v této lokalitě líbilo.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře jsem věděl kam jedu a pokaždé se v této lokalitě líbilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Obrovské štěstí bylo že jsem vůbec odjel při chaosu s časem při nákupu.Na moje požadavky je hotel víc než luxusní,jedině vadilo že / druhý týden na jiném pokoji/ na balkón dost pražilo slunce.Ale dalo se to překonat a přijmout.

Strava
Strava v hotelu byla dobrá a množství až nadbytečné.

Služby hotelu
Hotelový personál byl ochotný a vstřícný.Zejména v restauraci kde skoro všichni hovořili i česky.

Pláž
Makarská je léty prověřená a proslulá.Snad už by tam ale měli přestat stavět další penzióny a hotely,,plná sezóna tam už hodně přelidněná.

Libor Mohout, 28.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 16.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Pavilony Rivijera I

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolená byla skvělá celá rodina jsme si to užili. Překrásné moře.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá celá rodina jsme si to užili. Překrásné moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez starostí na dovolené u moře se potřebuji akorát vyspat.

Strava
Bez komentáře snídaně stále dokola, večeře 3 krát ušli.

Pláž
Krásná, čistá, plno vyžití.

Martin P., 27.09.2018, Datum pobytu: 14.9. - 23.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Penzion Bartulović

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

makarska 1 fotografie

Celkem: 9,5 Dovolená byla super. Letovisko Brela je nádherné se spoustou možností výletů a klidné dovolené, do Chorvatska již jedině v září klid,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super. Letovisko Brela je nádherné se spoustou možností výletů a klidné dovolené, do Chorvatska již jedině v září klid, teplo a krásně vyhřáté moře. V místě jsme byli již podruhé a znovu zcela nadšení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Villa je jednoduše zařízená, v pokojích je vše, co člověk potřebuje.Úklid probíhal obden, vše perfektní. Pan domácí je velmi vstřícný a milý člověk. K vile je veliká terasa s výhledem na moře, gril, parkování hned u ubytování. Na pláž se jde po schodech, ale vůbec to nevadilo.

Strava
Ubytování bylo bez stravy, nicméně v okolí je spousta restaurací s širokou a kvalitní nabídkou

Služby hotelu
Pan domácí nám věnoval pár kousků domácích hroznů, úklid a personál perfektní. Pan Marko ochotně poradil s možnostmi v okolí a vyšel ve všem vstříc.

Pláž
Pláž byla hned pod schody asi 50m. Klidná příjemná pláž, sprchy, pozvolný vstup místy s pískem. Moře čisté, krásné, měli jsme štěstí i na ryby, takže se dalo i šnorchlovat.

Miroslav B., 25.09.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Vila Bonanca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojenost. Okolí a příroda byla krásná. Personál v hotelu ochotný a usměvavý.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Okolí a příroda byla krásná. Personál v hotelu ochotný a usměvavý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje útulné a odpovídali ceně

Strava
Co se týče stravy si nemůže vůbec stěžovat. Bohatý výběr jídel jak na snídani, tak při večeři - výběr ze 3 chodů

Zuzana Pelikánová, 25.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 9.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622