Recenze hotelů
Krk - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Skvělá dovolená, jediná výhrada je k autobusové dopravě, když jsme dlouho čekali na další autobusy, které měli zpoždění a nikdo nám nedal...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, jediná výhrada je k autobusové dopravě, když jsme dlouho čekali na další autobusy, které měli zpoždění a nikdo nám nedal vědět, dokud jsme sami nevolali. Stalo se tak na cestě tam i zpátky. Zobrazit celou recenzi

Sylva Gromnicová, 09.09.2020, Datum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Aminess Magal (ex.Beli Kamik)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolenou jsme si moc užili, krásná příroda, moře nádherně čisté, klid a pohoda. Navštívili jsme Šilo, bahenní zábaly, jeskyni Biserujka,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moc užili, krásná příroda, moře nádherně čisté, klid a pohoda. Navštívili jsme Šilo, bahenní zábaly, jeskyni Biserujka, Malinskou - vlastním autem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu klid, čisto,velmi příjemný personál.

Strava
Výborná, vzhledem k opatření coronavir bylo jídlo servírováno personálem. Jídlo výborné, obsluha milá.

Pláž
V Njivici nebyly plně obsazeny všechny hotely,zřejmě kvůli viru. Z hotelu je pláž asi 10 minut chůze. Je vysypaná kamínky nebo ve vzdálenější části je možné si užít kamenité pobřeží. Tam je i možnost šnorchlovat. Užili jsme si obojí.

Libuše Zverková, 03.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 31.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Aminess Magal (ex.Beli Kamik)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dobré spokojenost.

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobré spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, ale na pokojích není klimatizace, což při teplotě až 37 stupňů byl docela malér.

Strava
Výborná. Bez připomínek

Služby hotelu
Bezvadné. Přístup velmi dobrý bezproblémový personál.

Pláž
***

Zdeněk Zamastil, 02.09.2020, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Depandance hotelu Adratic - Marina a Primorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Výborná poloha hotelu, skvělé stravování, krásná pláž, pozvolný vstup. Pouze jeden nedostatek - pláž přeplněná.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná poloha hotelu, skvělé stravování, krásná pláž, pozvolný vstup. Pouze jeden nedostatek - pláž přeplněná. Zobrazit celou recenzi

Lucie P., 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Corinthia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Hotel je OK, spokojnost.

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je OK, spokojnost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby su rozdelovane podla CK, boli sme tam pred rokmi Saturom, boli kvalitnejsie, hlavne kupelna a pristelka.

Strava
Strava je v pohode, ohladom terajsich opatreni.

Služby hotelu
Dobre.

Pláž
Pekna, pekny vstup do mora.

Marcel G., 25.08.2020, Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Corinthia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Stará dobrá klasika. Jezdíme zde každý rok a jsme vždy spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Stará dobrá klasika. Jezdíme zde každý rok a jsme vždy spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cca 3 roky po rekonstrukci, dostačující. Chybí jen mikrovlnná trouba, nevím proč tam není v apartmánech, asi se k nim hosté dost dobře nechovali. Apartmány jsou velké prostorné.

Strava
Vlastní

Pláž
Krásná oblázková pláž, ve vodě i místa s písečným dnem.

Petr K., 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Vila Capic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkově jsme byli velmi spokojeni. Přístup personálu i strava - výborné.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli velmi spokojeni. Přístup personálu i strava - výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše čisté, bez problémů.

Strava
Plná penze, snídaně a večeře formou buffetu, druhy jídla se měnily.

Jakub H., 20.08.2020, Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Depandansy Villa LOVORKA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Vše proběhlo bez problémů. Hotel má prostě tři hvězdy a vše tomu odpovídá. Pokud není člověk náročný a chodí se do hotelu jen vyspat, tak...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše proběhlo bez problémů. Hotel má prostě tři hvězdy a vše tomu odpovídá. Pokud není člověk náročný a chodí se do hotelu jen vyspat, tak v ničem nevidím problém. To, že je starší je prostě fakt, ale je vidět že se postupně investuje do toho co je potřeba a za mě je to určitě pozitivní poznatek, určitě existují v této cenové relaci i horší hotely. Dané nedokonalosti jsou kompenzovány příjemným personálem hotelu a čistotou, ve které je hotel udržován, zde dávám opravdu 10 z 10. Krk nás překvapil svou rozmanitostí, autem ideál, do půl hodiny se dá dojet na jakékoli místo, takže jsme objeli i dost pláží. I přes veškeré korona komplikace to byla opravdu povedená dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Shrnuto výše. Vyzdvihuji čistotu, každodenní úklid pokoje, vč. výměny ručníků. Ochota personálu být i přes koronavirové komplikace (nošení roušek, servírování bufetu, zakládání stolů...) stále dobře naladěn a dělat maximum pro spokojenost hostů.

Strava
Jednodušší bufet, přesto velmi chutný, vybere si určitě každý. Každý den ryby, vč. gril. tuňáka apod. Snížený komfort z důvodu nutného servírování pokrmů personálem, což zdržuje proces výběru, ale to není na vrub hotelu, to platí pro všechny stejně. Personál vstřícný, u většiny je znatelná ochota a příjemné vystupování.

Služby hotelu
Standardní služby odpovídající 3*, nemáme výtek. Hotel je provázaný s velmi moderním kempem, kde je každý den pro děti nějaký animační program, bohužel ne česky, ale animátoři se snaží a děti to moc stejně neřeší... Určitě se dá zabavit, je tam toho opravdu dost. Hezká vnitřní herna i v hotelu vedle recepce, tu jsme ale nevyužili.

Pláž
Pláž kamenitá (kamínky nejsou kulaté, ale ostřejší), jsou zde ježci, takže raději boty do vody, ale mají je na každém rohu za 70 hrk. Voda opravdu čistá. Součástí pobřeží celkem rozlehlý kemp, ale poskytuje možnost využít super dětské hřiště a obchody. K vodě je to cca 5min, podle toho kam si člověk chce lehnout. Pláže jsou čisté, určitě nejsou přeplněné, všude lidí akorát, bylo to opravdu velmi příjemné. Na pobřeží i dost míst ve stínu, ale chce to jít dříveji, na druhou stranu stín stromů se stejně otáčí, tak to chce trochu plánovat... Šnorchlování určitě, je zde vidět poměrně dost, pod kameny jsou i hvězdice, krabi, mušle, hodně ježků... taková klasika.

Pokud máte auto, určitě využijte možnost navštívit i jiné pláže, všude je to kousek a pláže jsou zde opravdu moc hezké a relativně přístupné i malými dětmi.

Jan R., 10.08.2020, Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Aminess Magal (ex.Beli Kamik)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel průměrný, strava super,bazén u hotelu perfektní..

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel průměrný, strava super,bazén u hotelu perfektní.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Centrální klimatizace nedostatečná, nejlépe by bylo kdyby se dalo regulovat přímo na pokoji.

WiFi dost pomalá,často vypadávající..

Strava
Strava super, polopenze ideální..snídaně i večeře bohaté, široký výběr jídla i nápojů.

Anonym, 06.08.2020, Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Dražica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkově jsme byli po prvotním zklamání docela spokojení. Hotel s all inclusive se při cenách v Chorvatsku vyplatí. Hotel hezky...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli po prvotním zklamání docela spokojení. Hotel s all inclusive se při cenách v Chorvatsku vyplatí. Hotel hezky zrekonstruovaný. Pohodlná lehátka u bazénu. Služby cestovní kanceláře nebyly vůbec žádné, žádný delegát v místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj s opravdu velmi malou koupelnou. Pokoje hezké zrekonstruované, bez balkónu. Chyběla nám na pokoji lednice, trezor sice byl, ale žádný návod, jak ho použít.

Strava
Strava pestrá, ale ne vždy chuťově dobrá, často polotovary. Někdy hodně přesolené, jindy vysušená ryba, míchaná vajíčka jen z prášku. Líbilo se nám, že veškeré pití jsme si mohli čepovat sami od 7:30 - 22:00. Velmi dobrá káva.

Služby hotelu
Avizovaný vláček na pláž jel 6x za den za cenu 7,5 kun za 1 km, takže 1 cesta 15 kun na osobu se dost prodraží. Animační programy hlavně pro děti. Pro dospělé večer žádný program.

Pláž
Byli jsme velmi zklamaní z nepravdivých informací cestovní kanceláře. Vzdálenost jsme měřili na sportovních hodinkách. První miniaturní oblázková pláž téměř 1 km. Normální oblázková pláž 1,5 - 2 km. První betonové "molo" mezi čluny, kde se dalo koupat min. 0,5 km. Moře bylo velmi čisté. Set lehátek a slunečníků na pláži stál 100 kun.

Michaela C., 05.08.2020, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Falkensteiner Park Punat

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)