Recenze hotelů
Krk - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 velmi klidná dovolená, příjemná a ochotná delegátka cestovní kanceláře

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
velmi klidná dovolená, příjemná a ochotná delegátka cestovní kanceláře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
starší hotel, včetně zařízení, celkový dojem zpříjemnila čistota pokojů, výměna ručníků každý 2. den

Strava
polopenze - švédské stoly, velký výběr jídel, salátů, zákusků, včetně nápojů, a to ke snídaní i k večeři

Služby hotelu
vždy usměvavý personál

Pláž
kamenitá i písčitá, přístupná po schodech nebo ze svahu

Jana K., 23.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Depandance hotelu Adratic - Marina a Primorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 výborné

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje super,ale ty schody byli katastrofa,3 patro bez výtahu

Strava
jídlo v pořádku

Služby hotelu
služby byly výborné,10 hvězdiček,obsluha i úklid

Pláž
čistá a moře bylo studené,takže výborně osvěžilo

Irena Kohoutová Blechová, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Adriatic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Baška je nádherné město, čisté, všude množství restaurací, kaváren a obchodů. Pláže jsou oblazkové a voda az tyrkysová a krásně čistá.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Baška je nádherné město, čisté, všude množství restaurací, kaváren a obchodů. Pláže jsou oblazkové a voda az tyrkysová a krásně čistá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo ceně, skromnější vybavení, ale vše perfektně čisté. Výhled není na moře. Parkování cca 200 m od domu. Majitelé příjemní, domluvite se česko-chorvatsky.

Strava
Beze stravy, ale v okolí jsou desítky restaurací.

Pláž
Menší oblazková pláž přímo před domem, velice čistá voda, vstup do vody pozvolný. Dá se jít i bez bot, ale s botama je to příjemnější. Další velká pláž přimo v centru. Dá se pronajmout lodní taxi za cca 200,- kč, kreté vás odveze na nádherné olázkové pláže za městem a zase pro vás prijede až budete chtít.

Pavel T., 18.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Apartmány Evelina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel je hned u pláže. Pláž je kamenitá, ale s upravenými plácky na ležení, vstup do moře je po schůdcích jako do bazénu. Personál jak v...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je hned u pláže. Pláž je kamenitá, ale s upravenými plácky na ležení, vstup do moře je po schůdcích jako do bazénu. Personál jak v recepci, tak v jídelně velmi milí. Prostředí je velmi krásné, do starobylého města je asi 1 km, doporučuji si ho prohlédnout. Zobrazit celou recenzi

Lena Duhajská, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Dražica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená splinila naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splinila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování výborné, čistota úklid vše v pořádku.

Strava
Výborná jak v hotelu tak v přilehlých restauracích.

Služby hotelu
Standartní kadeřník,fitnes,výlety na kole s průvodcem, hlídané parkoviště

Pláž
Pláž dostupná cca150m, přístup na pláž dobrý, voda čistá a možnost i šnorchování, půjčovna vodních skutrů,šlapadel i motorových člunů, možnosti výletů na lodích

Luboš Vágner, 14.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 10.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Beli Kamik

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Doporučuji všem

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji všem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše bylo v naprostém pořádku

Strava
To nejlepší co se nám mohlo dostat na talíř.Nevěřím tomu že by někomu nechutnalo.

Služby hotelu
Dobré

Pláž
skvělí přístup k vodě.Fantasticky čisto jak na pláži tak v okolí hotelu.Jsme naprosto spokojeni .

Jan Šindelka, 13.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Adriatic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hezká dovolená, vyšlo počasí-lokalita se nám líbila.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená, vyšlo počasí-lokalita se nám líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré. Nechtěli jsme pokoj s výhledem na moře. Chyběla nám pouze židle, pokoj vybaven jen taburetem. Denně bylo vzorně uklizeno. Klimatizace fungovala bez problémů. Nejvíce se nám líbila terasa s bazénem, denně vzorně uklizená. Trávili jsme tam celý den a k moři jsme se chodili jen koupat.

Strava
Výběr jídel byl pestrý. Denně ovoce a zákusky. Spokojenost.

Služby hotelu
Služby také v pořádku. Potřebovali jsme opravit sprchový kout-ráno jsme nahlásili závadu a když jsem přišli navečer na pokoj, opraveno.

Pláž
Pláž jsme celodenně nevyužili. Byla betonová a vše za poplatek, lehátka i deštníky. Koupání bylo po schodech do moře, ale nevadilo. Teplota vody cca 26 stupňů, koupání příjemné.

Věra C., 13.09.2019, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Malin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Rád se vrátím.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Rád se vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na slušné úrovni.

Strava
Spokojen,chutnala výběr dobrý.

Služby hotelu
Na velmi slušné úrovni.

Pláž
Pláž čistá,sprcha výborná,WC čisté,toaletní papír a ručníky byly.

František Šindelka, 11.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Adriatic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Jsem spokojená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsem spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jsem spokojená.

Strava
Strava výborná akorát chybělo čerstvé ovoce.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Jsem spokojená.

Marie Pečenková, 08.09.2019, Datum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Adriatic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Po příjezdu šok, kam jsme to přijeli. Nakonec jsme ještě o týden pobyt prodlužovali :) . Velmi sympatický personál jak na depandanci...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Po příjezdu šok, kam jsme to přijeli. Nakonec jsme ještě o týden pobyt prodlužovali :) .

Velmi sympatický personál jak na depandanci Primorka, tak v hotelu.

Zaměstnancům patří speciální dík. Jak pokojským, tak číšníkům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Levné - postele, skříň, stolek a dvě křesílka. Televize nám nechyběla, ovšem lednička ano. Měli jsme svoji. Nábytek a vybavení staré, ale čisté.Každý den nové ručníky, vyluxováno, koupelna umyta.

Strava
Vynikající. Velký výběr u snídaně i u večeře. Jídlo stále doplněné. Nápoje zdarma.

Služby hotelu
V hotelu je pro nové i pro odjíždějící voda k dispozici zdarma. Jeden pokoj vyčleněn na osprchování v den odjezdu, jinak v hotelu lze čekat na odjezd v místnosti s tv, s kulečníkem.

Pláž
Pláže opravdu pro každého. Stín, přímé slunce, i polostín. Oblázky, betonová plata i jemný píseček pro nejmenší. Několik restaurací, občerstvení přímo u pláže, zmrzliny též . Lze být na pláži celý den. Sprchy i toalety na pláži.

Anonym, 05.09.2019, Datum pobytu: 17.8. - 31.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Depandance hotelu Adratic - Marina a Primorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)