Recenze hotelů
Jižní Dalmácie - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Výborné až nadstandardní služby celého personálu

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné až nadstandardní služby celého personálu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal typu grand hotel

Strava
Chorvatská strava odpovídala skladbou i rozmanitostí mým představám

Služby hotelu
Služby hotelu na vysoké úrovni, personám velice ochotný

Pláž
TOP, ocenili jsme nejen pohodu, čistotu, plážový servis, ale i klid

Rostislav Chobola, 03.12.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Hotel: Admiral Grand Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Pěkné a klidné místo pro odpočinek.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné a klidné místo pro odpočinek. Zobrazit celou recenzi

Eva Nesrovnalová, 30.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Hotel: Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dobře vybaven, čisto,

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobře vybaven, čisto, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré, nebyl problém s výměnou pokoje, čisto

Strava
Velký výběr, chutné, rozmanité

Služby hotelu
ochotný personál, služby dobré

Pláž
pouze betonové plato, velikost nevyhovující vzhledem k tomu, že jí vyxužívali i turisté připlouvající výletními loděmi, pokud jste se chtěli na pláž dostat, museli jste již brzy ráno zabrat místa, jinak skály, které klouzaly

Josef M., 21.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Hotel: Odisej

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byli jsme spokojeni, jak se službami,tak i a ochotou personálu (s menšími výhradami na úroveň pokojových služeb, spíše technické rezervy....

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni, jak se službami,tak i a ochotou personálu (s menšími výhradami na úroveň pokojových služeb, spíše technické rezervy. My nejsme až tak nároční, ale chápeme, že hotýlek je už starší, jinak i tak, ochota a čisto.) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
viz. výše

Strava
Snídaně klasická nabídka. Z nabídky jsme si vždy každý vybral to svoje. Porce masa velká. Pouze nám chybělo více zeleniny, ačkoliv mistička salátu nikdy nechyběla.

Služby hotelu
Výborný, rodinný, lidský přístup, což nám vyhovuje.

Pláž
Byli jsme po sezoně. Vzhledem k malé pláži, v létě asi musí být hodně plná. Výhoda v umístění hotelu. Ve vesničce vše potřebné, a to na malém prostoru. Pláž samotná navezený štěrk, který nám osobně nevyhovuje, ale byli jsme předem z recenzí vaší CK na toto připraveni. Poradili jsme si. Pro šnorchlování jsou určitě lepší místa. Nejsme nároční, ačkoliv můžeme posuzovat, nejezdíme jen Chorvatsko..., ale rozhodně pláže jsou horší i lepší. Dle názoru.

Libuše Vejchodová, 19.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Hotel: Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkový dojem byl skvělý. Nemůžu si na něco vyloženě stěžovat.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl skvělý. Nemůžu si na něco vyloženě stěžovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, s výhledem na moře a koupelna byla dostatečně zařízená.

Strava
Snídaně byly každý den stejné. Uvítala bych menší obměny. Chyběla mi čerstvá zelenina a ovoce. Na večeře si nemůžu stěžovat.

Služby hotelu
Na služby hotelu si nemůžu stěžovat. Byla jsem spokojená.

Pláž
Pláž byla hned pár metrů od hotelu. Voda byla čistá, lidí tak přiměřeně, vzhledem k tomu, že bylo září.

Jana, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Hotel: Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pěkně upravený hotel i pláž, která je hned před hotelem.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkně upravený hotel i pláž, která je hned před hotelem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné.

Strava
Chutná

Služby hotelu
wifi

Pláž
upravená, oblázková

Radvana Stonavská, Ing., 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Hotel: Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 krásná dovolená, kousek do Dubrovniku, do Bosny, nákup a restaurace v Neumu za přijatelnější ceny. Krásný Mostar, Vodopády Kravica,...

  • 7 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
krásná dovolená, kousek do Dubrovniku, do Bosny, nákup a restaurace v Neumu za přijatelnější ceny. Krásný Mostar, Vodopády Kravica, pramen řeky Bune (Vrelo Bune)….. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu menší, než jsem čekal. Byli jsme 2, tak dobrý. 4 osoby se v apartmánu budou trochu mačkat.

Strava
bez stravy

Služby hotelu
Nic jsme nepotřebovali. Pobíhá tam kolem apartmánů volně docela dost koček.

Pláž
Bylo krásné počasí, pláž krásná. Byli jsme v září, takže i volná.

Miroslav Chlebúch, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Hotel: Apartmány Bonaca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Ubytovani ciste a celkem nove. Klek se hodi spise pro starsi lidi. Pro rodiny s detmi chybelo vyziti a zabava.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ubytovani ciste a celkem nove. Klek se hodi spise pro starsi lidi. Pro rodiny s detmi chybelo vyziti a zabava. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezke ciste, jen zapomenute spinave trenky predchozich klientu ve skrini.

Pláž
Plaz hezka ale dost neudrzovana, vsude vajgly a drobny neporadek

Michala M., 17.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Hotel: Vila Katica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)