Recenze hotelů
Istrie - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Spokojenost, není co dodat.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, není co dodat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje odpovídali ceně. Pokoj bez balkonu byl trochu stísněný. S balkonem dostatečně prostorný.

Strava
Stravu bych ocenil 11hvězdami s 10. Opravdu to nemělo chybu. Měl jsem pocit, že tam lidé jezdí aby se dobře najedli. Velice kvalitní suroviny.

Služby hotelu
Kvalitní služby. Spokojenost.

Pláž
Hotel má pěknou pláž hned pod hotelem. A navíc pěkné bazény se slanou vodou. Nechybí ani velký bazén přímo v hotelu. Vřele doporučuji.

Libor M., 04.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Park Plaza Belvedere Medulin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dobrý den,takto si představuji rodinnou dovolenou.Ve všech požadavcích,až na malé prohřešky,které nestojí za uvedeni.Jsem velice...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den,takto si představuji rodinnou dovolenou.Ve všech požadavcích,až na malé prohřešky,které nestojí za uvedeni.Jsem velice spokojen.Mohu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni odpovídá vyššímu standadu.

Strava
Strava,chutná dostatek,mo konzumovát po celý den.Vše co hrdlo ráčí.

Služby hotelu
Služby odpovídají dané kategorii

Pláž
Vstup na plaž upravéný,zajištěný,bez problému,

Karel H., 26.09.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Funtana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 rozhodně v dané ceně velmi kvalitní a příjemné ubytování, Barbariga je malá a nemá moc dobrý vstup do vody, jinak je pláž pěkná a stín...

  • 9,5 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
rozhodně v dané ceně velmi kvalitní a příjemné ubytování, Barbariga je malá a nemá moc dobrý vstup do vody, jinak je pláž pěkná a stín poskytují stromy, lepší je zajet třeba do nedaleké Fažany, kde je možnost i výletů na lodi, blízkost Puly a Rovinje láká k prohlídce krásných památek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi kvalitní a prostorné včetně klimatizace

Strava
vařili jsme si sami, kuchyň dostatečně vybavená ( i myčka ), chyběla mikrovlnná trouba a varná konvice, ale nahradila ji čtyřplotýnková varná deska a trouba

Služby hotelu
apartmán pro nás připraven s ručníky, vybavenou kuchyní, dálší služby nebyly

Pláž
nic moc, obtížný a kluzký vstup do vody, dá se ale jet i na jinou pláž, třeba Fažana je moc pěkná

Miroslav W., 25.09.2019, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Rona Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Až na neochotu ze strany personálu recepce a paní delegátky , byla naše dovolená pěkná.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Až na neochotu ze strany personálu recepce a paní delegátky , byla naše dovolená pěkná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v chatkách u moře bylo pěkné a příjemné,vybavení starší ,čisté a pěkné.

Vše co jsme potřebovali v chatce bylo,teplá voda celý den.

Strava
Strava velice chutná a jídla až moc.Všude čisto a velice příjemný personál. Zaslouží si pochvalu a poděkování.

Služby hotelu
Ze strany recepce a delegátky ,neochota a nezájem .Nechali nás čekat v jedné místnosti bez toalety,umyvadla a vody od 4.30-do 15.00.Když jsme kontaktovali telefonicky delegátku řekla že na nás nemá čas a že se dostaví až v pondělí v 8.00.Podotýkám že do Kanegry jsme přijeli v sobotu ve 4.30 ráno.Od této doby se nás nikdo nevšiml.Dokonce nám řekli že je to náš problém ,že jsme přijeli tak brzy. Pokud vím můj problém to nebyl,ale problém cestovní kanceláře a dopravce.Mělo

by to být lépe organizované.

Pláž
Pláže jsou zde kamenité a čisté. Na pláž jsme měli asi sto metrů , takže pohoda. Voda je zde velmi čistá a průzračná,na září

teplá. Takže chválím.

Věra Bovšková, 24.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Kanegra Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Kanegra bar 3 fotografie

Celkem: 10 Byli jsem mile překvapeni čistotou apartmánů. Služby výborné. Vždy čisté ručníky.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsem mile překvapeni čistotou apartmánů. Služby výborné. Vždy čisté ručníky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Služby hotelu
skvělé

Pláž
moc měljká

Vlastimil Pola, 23.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Ai Pini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Cena zájezdu odpovídala možnostem, které městečko, spíše vesnička nabízela. Ubytování pro nás je jen místo, kde přespáváme, jinak každý...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cena zájezdu odpovídala možnostem, které městečko, spíše vesnička nabízela. Ubytování pro nás je jen místo, kde přespáváme, jinak každý den cestujeme a poznáváme okolí. Koupat jsme se jezdili také mimo město. Pokud bychom sem přijeli autobusem, tak zde není žádné vyžité, jde o vesnici, ale jinak vše čisté a upravené. Jezdíme autem, ubytování nám v klidné části vyhovuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté, v ceně byly ručníky v koupelně, povlečení, vše čisté s tím jsme se ještě nesetkali. Tím mám myšleno, že se jednalo opravdu o velmi levné ubytování a to, že dovolená byla v září. Většinou jsme se v září setkali s tím, že deky byly špinavé (vozíme si svoje), chybělo nádobí atd..... Zde bylo vše v naprostém pořádku, opravdu velká pochvala, až tedy na asi dost nekvalitní postele, které i při malém otočení vrzali a v noci když lidé spali, tak bylo slyšet ze sousedních pokojů, jak se v noci lidé otáčeli, že postele vržou všude. Ale to je jen taková maličká připomínka

Strava
Měli jsme bez stravy

Služby hotelu
Recepce v apartmánech fungovala skvěle, domluvili jsme se česky, super.

Pláž
Pláž byla asi 5 minut pěšky, my jsme využívali auto a jezdili jsme na nádherné pláže kousek od ubytování, zároveň mimo civilizaci.

Žaneta Rybářová, 23.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Rona Volta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Při cestě z Prahy do Chorvatska, byl přestup v Brně,čekání na další cestujíc 2 hodiny. Nebyla jsem o tom informována, že přestup bude v...

  • 8 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Při cestě z Prahy do Chorvatska, byl přestup v Brně,čekání na další cestujíc 2 hodiny. Nebyla jsem o tom informována, že přestup bude v Brně.Cesta trvala 16 hodin.

Při zpáteční cestě cca 22h, autobus z Prahy měl poruchu.

Ces. kancelář již nikdy více Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal ,tak jak bylo vyfoceno na obrázku.

Strava
Saláty moc slané a kyselé. K snídani jsem postrádala zeleninu.

Monika, 20.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Pension Sandra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Velká spokojenost s výběrem destinace,klidné noci bez diskoték, krásné počasí,

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost s výběrem destinace,klidné noci bez diskoték, krásné počasí, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj a koupelna by zasloužila renovaci, výměna ručníku bez problému

Strava
Jídlo výborné,vždy velký výběr ovoce,pečiva,desertů,trochu slabší nabídka ryb,ale jinak vše velmi chutné

Služby hotelu
Personál hotelu vstřícný,nábídku výletů jsme nevyužili,půjčili jsme si kola ne moc kvalitní, na delší trasy lépe vzít vlastní,využili jsme šlapadla.

Pláž
Na pláži a u bazénu byl vždy dostatek lehátek,od hotelu na pláž 5 min. dostatek soukromí,vstupy do moře se žebříčku, i starší lidé neměli problém,moře čisté,v září teplota 23st.

Marcela K., 18.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Funtana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Jedním slovem nádherná dovolená. Byli jsme na FKK poprvé a určitě pojedeme zase. Opravdu doporučujeme. Takový pocit svobody je k...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedním slovem nádherná dovolená. Byli jsme na FKK poprvé a určitě pojedeme zase. Opravdu doporučujeme. Takový pocit svobody je k nezaplacení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy se údajně budou rekonstruovat, tak rozumíme tomu, že údržba jde stranou. Na přespání dostačující.

Strava
Naprosto výjimečná, rozmanitá, stále doplňováno, paráda.

Služby hotelu
Nepotřebovali jsme služby hotelu, nepotřebovali jsme vlastně vůbec nic, jen ručník

Pláž
Překvapivě skvělé, všude žebříky a zábradlí až do vody, vlny, hloubka, podle potřeby si každý vybere.

Roman Stříbrný, 16.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 13.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Bungalovy Koversada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,3 relaxační dovolená, jen spousta komárů v noci.

  • 10 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
relaxační dovolená, jen spousta komárů v noci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velice velký apartmán, velká terasa, kuchyně starší, uvařit se dá a lednice velká, postele velké a pohodlné

Strava
restaurace je 0,5 km daleko a porce jsou extrémně velké a cenově rozumné, obchod s potravinami je 1 km s vyššími cenami(je sám a využívá toho). Lepší dojet do market do Puly a tam jsou ceny srovnatelné s našimi supermarkety.

Služby hotelu
možnost grilu, venkovní kuchyně a společenského posezení

Pláž
betonová 200m 1kun/osoba, oblázková 300m pod kempem, kamenná od 300m kam až dojdete. Pláže jsou v zálivu tak voda není jasně průzračná ale je zde klid a není zde hlava na hlavě.Možno je dojít zdarma na druhou stranu ostrova 1,9km nebo zajet autem za 80kun na několik kamenných terasových pláží a zde je voda nádherně průhledná, ale hlava na hlavě. V dosahu jsou i bufety kde se občerstvíte.

Pavel Řezníček, 15.09.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Istrie, Hotel: Apartmánový dům Mara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)