Recenze hotelů
Hvar - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 moc pěkná dovolená :-)

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
moc pěkná dovolená :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nevhodné pro staré lidi a invalidy, protože je tam spousta a spousta schodů. My měli štěstí, že jsme byli ubytováni hned nad Fontanou, tudíž všude blízko, ale i přesto jsme museli několikrát denně vyjít hodně schodů.

Pokoje byly skromné, už dost pamatují, postele pohodlné, mínus bylo, že na pokojích nejsou ledničky. Malinkatá televize, kterou jsme nevyužívali, větrák, který přišel vhod. Ve sprchovacím koutě byl igelitový závěs, který nesahal až k vance, tudíž při každém osprchování bylo na podlaze spousta vody. Před vchodem malinkatá teraska s plastovým stolem a dvěma židlemi. Nejsme nároční, tak nám to stačilo. Nevýhoda bylo, že jsme neměli kde sušit ručníky a plavky, jedině rozložit na židle před vchodem nebo na zábradlí nebo si natáhnout šňůru mezi dva stromy. Před hotelem dva malinkaté bazény a pár lehátek. Do města Jelsa asi 15 minut chůze. Nádherné a klidné okolí.

Strava
Měli jsme polopenzi. Nebylo co vytknout, každý den ryby, různé druhy masa, polévky, hranolky, brambory, různé saláty, zeleniny, ovoce a zákusky o které byla vždy bitka. U večeře pití za poplatek. Vše stále doplňovali, tak bylo všeho stále dost.

U snídaně čerstvé pečivo, salámy, sýry, párky, vejce, klobásky, cereálie, džemy, na pití tři druhy džusů, káva a čaj.

Jen kdyby měnili ubrusy, po týdnu dost špinavé.

Služby hotelu
Úklid každý den, vytření a vysypání smetí. Ručníky vyměnili jen jednou a podruhé až na požádání, toaletní papír, když došel, jsme si museli vyžádat na recepci.

Pláž
Přímo pod hotelem skalnaté pobřeží a kamenné plata, špatný přístup do moře a hodně to klouzalo. Kousíček dál asi 150 m malinká oblázková plážička s lehátky za poplatek. Jinak na pár místech vstup do moře žebříkem. Moře nádherné průzračné.

Anonym, 12.01.2019, Datum pobytu: 26.6. - 4.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,2 byli jsme velmi spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
byli jsme velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
skvělá

Služby hotelu
velmi dobré, personál ochotný a vstřícný

Pláž
mohla by být lepší

Jindřiška Klokanová, 16.12.2018, Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Pěkná dovolená, je třeba počítat s delším časem stráveným na cestě.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, je třeba počítat s delším časem stráveným na cestě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj v přízemí v pravé části hotelu s krásnou velkou terasou.

Strava
V první řadě musím vyzdvihnout, že je možné jíst na terase s výhledem na moře což je například při západu slunce krásný zážitek.

Snídaně - řekla bych klasika, výborný čerstvý sýr, dobrá míchaná vajíčka, salámy, párečky apod. ovoce a zelenina.

Obědy a večeře - jsme nenároční strávníci takže nám chutnalo i když musím říct, že jídla se celý týden v různých obměnách opakovali, hlavně ryby, z příloh byly nejvíce hranolky, žádná pizza, dostatek zeleniny a ovoce, 3 druhý zmrzliny. Ke konci už se ji jen to co zbyde už se nedoplňuje.

Svačina jako ve většině Chorvatských hotelů je spíše k smíchu.

Co se týká piti tak v jídelně nealko z automatu, pivo,víno a od 10 do 23 hodin na baru u bazénu pivo( vcelku dobré), víno ( to mi nechutná v žádném hotelu) 4 druhy tvrdého alkoholu a postmix na nealko. Vše je formou samoobsluhy a do skla, pokud chcete pití které není vrámci All je k dispozici obsluha.

Služby hotelu
Mrzelo nás, že CKVT nemá na ostrově ani delegáta a bohužel ani informační materiály o místě samém a možnostech výletů. Jinak služby hotelu jsme nevyužívali, animace pro dospělé nejsou žádné a pro děti něco málo.

Ještě jsme měli trochu smůlu, že ve stejném termínu zde byl organizovaný zájezd Slovinských důchodců kteří se někdy chovali jako by jim patřil celý hotel a přizpůsoboval se jim i večerní program.

Pláž
V místě je spousta spíše maličkých pláži s poměrně složitým přístupem do vody a hloubkou hned u kraje. Voda je nádherně čistá se spoustou rybiček. Vpravo od hotelu je krásná mělká zátoka skvělá pro děti i špatné plavce.

Jana K., 28.10.2018, Datum pobytu: 24.8. - 2.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Hvar (Jelsa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,8 bylo to bezva :)

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
bylo to bezva :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
televize v apartmánu byla pro nás zbytečná... ale chyběla nám lednička (vzhledem k teplému podnebí jsme ji čekali jako standartní vybavení...)

Strava
snídaně a večeře formou švédských stolů... jídla byla moc dobrá a každý si našel, takové kterému vyhovovalo :)

Služby hotelu
žádné jsme nevyužili, dělali jsme si vlastní program

Pláž
přístup super, voda fantastická :)

Alžběta J., 12.10.2018, Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Skvělá dovolená v téměř liduprázdné zátoce, počasí pěkné, moře teplé

  • 9 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená v téměř liduprázdné zátoce, počasí pěkné, moře teplé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v apartmánu, 2 ložnice, obývák a kuchyň. Vytknout lze pouze manželskou postel - ve skutečnosti to byla široká postel pro jednoho s jednou matrací a jedním roštem, na které se ve dvou špatně spalo

Strava
vlastní

Služby hotelu
Majitelé byli příjemní, pozvali nás na večeři - ryby na grilu

Pláž
Apartmán má vlastní oblázkovou pláž, vzdálenou asi 3m. Ve vodě je větší množství mořských ježků, což ale k Chorvatsku patří. Nutno se koupat v botách.

Jaromír K., 03.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 30.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Robinzonáda Nino (Bogomolje)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Supet oddych

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Supet oddych Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel starsi ale cisty

Strava
Chutna

Služby hotelu
Dobte

Pláž
Plaz bola cista, more teple

Michal M., 26.09.2018, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Hvar (Jelsa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8 Dovolená splnila naše očekávání, protože Hvar jsme chtěli už dávno navštívit.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, protože Hvar jsme chtěli už dávno navštívit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo ucházející, chyběla nám lednička, v horkých měsících určitě chybí klimatizace. My jsme byli v září, tudíž nám nechyběla. Na pokoji byla pouze jedna plnohodnotná zásuvka v koupelně, tak ještě že jsme si vzali roztrojku.

Strava
Jídla bylo dost na výběr pro všechny, jen poslední snídaně a večeře už byly ošizené. Bylo poznat že je konec, že jsou to už jen zbytky co se nesnědly. Tak zřejmě to tak asi chodí když je poslední termín zájezdu.

Služby hotelu
Na dovolené většinou jezdíme po výletech, na hotelu víceméně přespáváme, takže nebudu hodnotit.

Pláž
Pláže dobrý, jen bych uvítala lepší přístup do vody.

Lenka Babulová, 26.09.2018, Datum pobytu: 14.9. - 23.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Arkada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dovolená byla dobrá ale nebylo to dokonalé

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla dobrá ale nebylo to dokonalé Zobrazit celou recenzi

Anonym, 25.09.2018, Datum pobytu: 12.9. - 22.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Depandance Lavanda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Vše dle očekávání, odpovídající ceně.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše dle očekávání, odpovídající ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pouze vanička ve sprchovém koutě by již potřebovala vyměnit, jinak vše ostatní odpovídalo ceně.

Strava
Večeře byly naprosto v pořádku, velký výběr a rozmanitost, kvalita odpovídala způsobu nabídky (švédské stoly). Snídaně by mohly být rozmanitější, nabídka byla každý den naprosto stejná, měnily se jen druhy salámu a marmelády, teplý pult byl každý den naprosto stejný.

Služby hotelu
Každý den úklid pokoje a v polovině týdne výměna ručníků. Odpovídající ceně.

Pláž
Není moc co popisovat, na konci sezóny bylo lidí už méně, voda čistá, dno viditelné i ve větších hloubkách.

Pavel Kubiče, 23.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 našla jsem přesně to co jsem chtěla

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
našla jsem přesně to co jsem chtěla Zobrazit celou recenzi

Ubytování
klidné ubytování v přírodě

Strava
naprostá spokojenost

Služby hotelu
služby hotelu jsme nevyužívali

Pláž
každý si yde najde to co preferuje,hlavně málo lidí a klid

Jaroslava Pechová, 23.09.2018, Datum pobytu: 4.9. - 13.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Helios

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)