Recenze hotelů
Gradac - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Kdo chce prožít klidnou dovolenou bez starostí, zajede si do hotelu Neptun. V Gradacu, milý personál, vždy připravený vám se vším pomocí,...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Kdo chce prožít klidnou dovolenou bez starostí, zajede si do hotelu Neptun. V Gradacu, milý personál, vždy připravený vám se vším pomocí, sám majitel se zapojil do obsluhy hostů, rodinný hotel, úžasná atmosféra, příští rok jedu znovu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s možností přistýlky, balkon do ulice, dostatek prostoru pro dva, velká šatní skříň, prostorný balkon, klidně prostředí, okolí není rušené aktivitami ve městě, koupelna s velkou vanou

Strava
Chorvatské jídlo je plné chuti a i když není složité, vás žaludek si s díky odpočine od těžkých svíčkových a gulášů,... brambory, rýže, těstoviny, maso dušené, pečené, obalované, každý večer jako 2 možnost ryba, nebo mořské plody, ke každému jídlu tepelně upravená zelenina a dále možnost si namíchat zeleninový salát s dresinkem, měli jsme plnou penzi, porce zcela dostačující, polévky nekomplikované, chutné, menu v češtině

Služby hotelu
Při příjezdu jsme byli personálem očekáváni, pomoc s kufry a milý úsměv, předvedení pokoje a kde co najdeme, příjemné překvapení, personál dokonalý.. Pro milovníky piva.. Sklenice vychlazené, pivo vynikající, k dispozici bar, terasa

Pláž
Dlouhá čistá kamenitá... Čím dále jdete, tím menší oblázky, místy se nad vámi sklánějí stinné pinie, voda průzračná, hejna malých černých rybiček, možnost navštívit trochu vzdálené pláže nudistické

Petra Šmatová, 15.09.2020, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Neptun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gradac pláž 3 fotografie

Celkem: 9,4 Dovolená proběhla v pohodě,bez jakýchkoliv problému.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla v pohodě,bez jakýchkoliv problému. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo také v pořádku.Měli jsme ideální podmínky ke klidné a pohodové dovolené

Strava
Na jídlo jsme chodili do místnich restaurací kde jsme ochutnávali místní speciality.Ani v jednom případě jsme neměli problém s obsluhou nebo s kvalitou jídla.

Služby hotelu
Ubytování v apartmánu bylo dle našich představ.

Pláž
Na pláž jsme to měli asi 10minut .Pláž oblázková.Přístup do moře vhodný i pro děti.

Jaroslav Běhounek, 15.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 12.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Apartmány Roić

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Ck nezajistila u svého dopravce zaplacené požadované místenky, ačkoliv byly místa sedadel uvedeny ve voucheru, po velkém dohadování jsme...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ck nezajistila u svého dopravce zaplacené požadované místenky, ačkoliv byly místa sedadel uvedeny ve voucheru, po velkém dohadování jsme svá místa v autobuse obhájili.

Týkalo se to cesty tam i zpět, bylo to velmi nepříjemné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo hezké, v pátém patře hotelu s výtahem, byli jsme nadšeni až do doby, kdy nám v noci při náhlém dešti začala proudem téct voda požárním hlásičem do postele, i oknama silně zatékalo. Byli jsme ve chvilce vytopeni a s mokrými věcmi jsme se stěhovali. Překvapilo nás, že na recepci nám řekli, že se to v tomto pokoji stává.

Strava
Jídlo bylo dobré, každý den ryby, kuřecí, vepřové plátky, obsluha dávala až moc velké porce.

Služby hotelu
Personál příjemný, ochotný.

Pláž
Pláž byla v termínu 28.8.-6.9. poloprázdna, voda čistá a teplá.

Marcela Klofandová, 09.09.2020, Datum pobytu: 28.8. - 6.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Labineca

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 2,6 ubytování, služby a jídlo neodpovídalo ceně za tento pobyt. Mohu porovnat. Přesunuli jsme se do jiného hotelu ve stejné kategorii a ceně...

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
ubytování, služby a jídlo neodpovídalo ceně za tento pobyt. Mohu porovnat. Přesunuli jsme se do jiného hotelu ve stejné kategorii a ceně v Gradacu a tam bylo jídlo perfektní, ubytování velice příjemné, služby bezvadné a všude naprostá čistota. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování skromné, nesvítily lampičky, sprcha tak malá, že i při opatrném sprchování voda tekla až do pokoje. Na chodbách smetí a nepořádek. V jídelně na zemi neuklizeno. Naprosto podprůměrné.

Strava
Porce naprosto malé, tak pro děti v mateřské školce. pan majitel se snažil na rekreantech hodně ušetřit.........

Služby hotelu
personál se snažil asi do výše svého platu...........................

Pláž
pěkná

Ivana Komínková, 08.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Oaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Ubytování dobré, služby ALL byly horší.Hotel v sobotu se zavíral.Byly jsme poslední hoste.

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování dobré, služby ALL byly horší.Hotel v sobotu se zavíral.Byly jsme poslední hoste. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré pokoj s balkonem na mořskou stranu splnili.

Strava
Služby den ode dne horší výběr ,protože hotel v sobotu zavíral a hosté postupně ubývali.

Služby hotelu
Celkový dojem dobrý až na stravu,den ode dne byl menší výběr.

Pláž
Pláž u hotelu nebyla moc upravená.

Luděk Kobík, 08.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Labineca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,4 Dovolená byla krásná. Vyšlo nám počasí a to udělá hodně. Líbilo se nám jak ubytování, tak okolí.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná. Vyšlo nám počasí a to udělá hodně. Líbilo se nám jak ubytování, tak okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo moc hezké a čisté. Penzion se nachází u cesty, která je docela dost rušná, jezdilo tam hodně aut, motorek a pořvávaly tam děti :)

Strava
Měli jsme snídaně a večeře. Večeře byly skvělé, obrovské porce, výběr ze tří jídel (vždy bylo jedno jídlo ryba - tuňákový salát studený, makrela, sardinky, smažená ryba). Vždy jsme dostali polévku, hlavní chod, pokaždé i salát a dezert (ten už jsme si brali na pokoj, nedalo se to sníst). Ke snídani bych uvítala klidně i každý den vajíčka. Každý den byly salámy, sýr, marmelády (3 druhy), nutela, 2x párek a 2x vajíčka.

Služby hotelu
Velmi nás potěšila paní domácí, která nám hned ráno nabídla při brzkém příjezdu kávu, ukázala nám wc a sprchu, kde jsme mohli chodit, než jsme se ubytovali na pokoj. To samé platilo i v den odjezdu. Odložili jsme kufry a byli jsme celý den na pláži, večer jsme měli k dispozici wc se sprchou.

Pláž
My se rádi potápíme a bohužel pláž byla holá, žádné velké skalky na břehu, ani ve vodě, takže nebylo moc co pozorovat. Pokud jste taky tak akční, zvolte jiné místo. Do 14h se dalo ležet ve stínu pod borovicemi, pak slunečník. Pláž čistá, malé kamínky a písek, bylo to super.

Karolína B., 03.09.2020, Datum pobytu: 7.8. - 16.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Penzion Caldera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 6,4 Celkem dobré.

  • 7,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkem dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj a balkon prostorný a přiměřeně vybavený

Strava
Strava podprůměrná, jak po stránce kvality tak i velikosti porcí.

Služby hotelu
Personál se celkem snaží.

Pláž
Voda čistá průzračná, šnorchlování možné ale moc toho ve vodě není.

Stanislav M., 01.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Oaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Čistá voda 1 fotografie

Celkem: 2,2 Katastrofa

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Katastrofa Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu v pokoji zapáchaly odpady.

Zápach druhý den odstranili, ale pokud jsme v koupelně zapnuly odsávání, ihned to začalo zapáchat znovu.

Strava
Katastrofická. Malý výběr, všechno chutnalo stejně, maso tuhé, omáčky nedochucené, ryby neuvěřitelně smradlavé nebo spálené až hořké. Polévky všechny z prášku - nechutné. Odpolední snack suchá veka se čtvrt kolečkem salámu a kapkou kečupu nebo rozlámané piškoty na tiramisu. Káva byla asi melta. Bylo to poprvé v životě, co jsme si zaplatili All-inclusive a na jídlo a kávu chodili do jiných restaurací v okolí.

Služby hotelu
Na recepci protivný perzonál, který ani neodpoví na pozdrav.

Pláž
Pláž je moc malá. Vůbec netuším, kam si lidé lehají, když je hotel plně obsazen.

Pavel Kašpar, 31.08.2020, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Depandance hotelu Labineca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 7,6 Gradac je velmi krásné místo, kde jsme již několikrát byli a určitě se ještě vrátíme. Těšíme se na příští rok.

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Gradac je velmi krásné místo, kde jsme již několikrát byli a určitě se ještě vrátíme. Těšíme se na příští rok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nás trochu zklamalo, v pokoji nebyla manželská postel, ale rozdělené válendy. .

Strava
Měli jsme vlastní stravování z důvodu nehlídání času. Gradac má spoustu možností, kde se dá dobře najíst i za normální ceny.

Služby hotelu
Vila Josko je v dobré lokalitě.

Pláž
Pláž v Gradaci je velmi krásná.

Jana Kozielová, 27.08.2020, Datum pobytu: 14.8. - 23.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Vila Josko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Gradac je pěkné malé městečko s hezkými plážemi a výhledy na pohoří a ostrovy. Jsou zde minimálně dva obchody, dvě směnárny, jeden bankomat.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Gradac je pěkné malé městečko s hezkými plážemi a výhledy na pohoří a ostrovy. Jsou zde minimálně dva obchody, dvě směnárny, jeden bankomat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj měl vše, co jsme potřebovali, uvítali bychom navíc jen nějaké křesílko, stoličku, kam bychom si mohli ukládat roznošené oblečení - takto jsme všechno měli po zemi. Úklid probíhal každý den - stlaní, výměna ručníků, doplnění toaletního papíru, umytí umyvadla. Delegátka nás v souvislosti s koronavirem upozorňovala, že zájem o úklid máme nahlásit na recepci, jinak do pokojů nechodí, ale realita byla jiná - chodili automaticky. Funkční klimatizace dobu strávenou na pokoji hezky zpříjemnila. TV má zdířku na USB. Pokoj byl dobře odhlučněný, neslyšeli jsme okolní zvuky z ostatních pokojů. Pouze nad ránem zavírání dveří :-o.

V místnosti u vstupu na terasu s barem odkládali návštěvníci nafukovací kruhy, lehátka apod., tato místnosti nebyla nějak využívána, takže to nikomu nevadilo.

U recepce byla k dispozici místnost pro odložení kufrů, kterou jsme mohli využít, než nám byl přidělen pokoj.

Strava
V souvislosti s koronavirem nám stravu nabírali číšníci. Ti byli vždy usměvaví a příjemní. Jídla bylo dostatek, vždy brambory různě upravené, další přílohou byly těstoviny, rýže, nechyběla tepelně upravená zelenina a samozřejmě nejrůznější masové pokrmy. Ryby byly také. V nabídce bylo i ovoce (banány, jablka, hrušky, pomeranče, nektarinky, hrozny), zákusky (ty byly slabší, chutnaly všechny podobně) a kopečková zmrzlina. K jídelně navazovala prostorná venkovní terasa, kde občas strávníci museli "bojovat" s vosami. Z terasy krásný výhled na moře.

Služby hotelu
Až na úklid jsme nevyužili žádné služby hotelu.

Pláž
Pláž hned pod hotelem byla hojně navštěvovaná, nabízela stín, byla i širší. Na pláži blíž k centru byly drobné kamínky, stejně tak i při vstupu do moře. Bohužel žádné stromy, které by udělaly nějaký stín. Na pláži, ke které se musel vyšlapat kopeček, už sem tam nějaký strom byl. Podél pláže byly restaurace, krámky se suvenýry, zmrzliny. Na pláži byla možnost pronajmout si lehátko.

Koupat jsme se chodili také na pláž na druhou stranu - směrem k městečku Brist, kam se dá dojít po chodníčku podél pláže. Cca 500 m od hotelu tímto směrem je malá nudistická pláž. Sprchy byly za 2 Kn, jednu sprchu bez poplatku jsme objevili právě při cestě do Bristu.

Martina K., 27.08.2020, Datum pobytu: 14.8. - 23.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Labineca

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)