Recenze hotelů
Biograd Na Moru - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Super dovolená v poměru cena/výkon

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená v poměru cena/výkon Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pohodě hotel, čisté pokoje, špičkový bazén, lehátek dostatek.

Strava
Vynikající, každý den úplně jiná jídla, které neomrzí.

Pláž
Pláž nedaleko, ale hlava na hlavě. Vyplatí se přejet autem do vedlejší vesnice , kde už jsou pláže méně obsazené

Anonym, 21.08.2019, Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Na pobyt a s nim spojene sluzby si nemohu stěžovat.Velmi mě překvalilo neprofeionálni a arogantni jednani řidičů lři cestě do Corvatska....

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Na pobyt a s nim spojene sluzby si nemohu stěžovat.Velmi mě překvalilo neprofeionálni a arogantni jednani řidičů lři cestě do Corvatska. Zpět jsme jeli s jinou spolecnosti a to byl uplně jiný přístup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez problémů

Strava
Dostacujici

Služby hotelu
Bez problémů

Pláž
Lepší hygienické zázemí a větší čistota

Jana Kuhnová, 21.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Penzion Marko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Biograd na Moru je výborná lokalita. Tedy pro ty co maji rádi rušná místa. Určitě pojedem zase

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Biograd na Moru je výborná lokalita. Tedy pro ty co maji rádi rušná místa. Určitě pojedem zase Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo v hodnoceni dobry. Menší pokoj ale to by urcite nevadilo. Trochu rozvrzana postel takze jsme se probudili při každém otočení. Koupelna malinka takze pro ty co maji radši vice místa tak toto urcite není. Ale zase moderní. Ale co mi chybělo tak nedostatek zásuvek. Jsou tam 2 2jity ale na špatných místech. Kde by jste je nejmíň potřebovaly. Ale kde mi chyběla nejvíc tak v koupelně. No a co bych ještě vytkla tak malo místa na pověšeni veci. Balkon malinkaty a tam šňůra na 2 ručníky. Člověk kdyz přijde od vody tak ma mokré veci pak jdete do sprchy a uz to nemate kam dávat. Jinak zbytek byl v super

Strava
Stravování jsme v bobytu nemely nebo spis nechtěly. Stravovaly jsme se tam kde jsme zrovna byly. Ale i to bylo super. Moc nam chutnlo.

Služby hotelu
Základní vybaveni kuchynky. Nic nam tam nechybělo. Pokud nechcete vyvaret. Ale 2 hrnce tam jsou. Lednicka. Jídelní stůl, televize.

Pláž
Hotel byl od pláže opravdu kousek tak 7 min normální chůze. Plaz jak je známo v chorvatsku je kaminkova. Ale je tam i místo kde je písek. Vhodne pro deti protoze ujdete kus a vodu mate u pasu-lehce nad pasem. Ale zaroven se tam da i dobre potapet. Jinak jsou ve vode nafukovaci atrakce. Tobogan, a bazen. Ale hlavně po cele délce pláže restaurace z mnoha vyberu, rychle občerstvení, stánky s oblečením, hračky, jídlo, piti, trafika, směnárna, bankomat opravdu vsechno

Denisa S., 21.08.2019, Datum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmán Albert

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,3 Nevím, proč toto zařízení se nazývá hotel, je to spíše ubytovna. Nachází se na křižovatce dvou rušných silnic, kde až do noci je velký...

  • 1 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Nevím, proč toto zařízení se nazývá hotel, je to spíše ubytovna. Nachází se na křižovatce dvou rušných silnic, kde až do noci je velký silniční provoz. Pod pojmem hotel si představujeme úplně jiné zařízení. Nevím, kdo kontroloval a udělil tomuto ubytování 3 hvězdičky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Podkrovní pokoj studio č. 9 se nacházel ve 2. poschodí, kam vedlo točité schodiště se 45 schody. Vybavení: 1 stůl s igelitovým ubrusem, 3 kovové židle( jedna rozbitá), kuchyňská linka 1 m dlouhá s dřezem a dvouplotýnkovým vařičem. Vedle byla 60 cm široká skříň, spíše na uložení zakoupených potravin, ze které udělali úložnou skříň pro oblečení. Žádný jiný úložný prostor v místnosti nebyl.Vybavení nádobím: 3 malé šálky a podšálky, 3 skleničky, 4 plytké a hluboké talíře, pár vidliček, nožů a lžic. Ani jedna kávová lžička, ani jeden hrnek. Jedna pánev, jeden velký a malý kastrol, ani jedna miska, ani varná konvice, která by měla být samozřejmostí. Nedostatečné vybavení na týdenní pobyt. Delegátka nám řekla, že jsme si měli všecko vyžádat, neskutečná rada.

Jedna manželská postel, 2 malé noční stolky, 1 malá lampička bez žárovky, gauč. Toť vše. Ani polička, ani skříňka, celou dobu jsme měli oblečení na zemi, nebylo kam něco položit a uložit.

Koupelna, dá-li se to tak nazvat. Půlkulatý sprchový kout, přední dveře chyběly, prý je zničili lidé před námi. Byla slíbena oprava do 2 dnů, avšak ta se vůbec neuskutečnila. Při sprchování bez dveří voda stříkala po celé koupelně. Umývadlo menší než ve vlaku, žádná polička ani odkládací místo, opět jsme měli všechny hygienické potřeby na zemi. Na dveřích 4 kovové věšáky.

Na posteli jen 2složená prostěradla na přikrytí. Poněvadž se pokoj nacházel v podroví, všechny stropy byly zkosené, ani jeden rovný, i na Wc jsme museli chodit zohnutí.

V místnosti jedno malé okno u země, půlkulatý balkonek s kulatým stolečkem a 2 židličky. Na balkonových dveřích jen šedá žaluzie, která propouštěla teplo, vůbec nebyly dřevěné žaluzie, jako v apartmánech ve vedlejším ubytování Alberta.Žádná stříška nad balkonem, takže slunce od ráno svítilo a pražilo (venkovní teplota až 36°) a na balkon se nedalo ani vejít.

Výzdoba místnosti: bílé holé zdi, sice čisté, ale ani jeden obrázek nebo hodiny,ani záclona na balkonových dveří nebo závěs, což by zútulnilo interiér a zpříjemnilo pobyt. Tv 50x30 cm.

Strava
bez stravy

Služby hotelu
Veškeré žádné. Ráno po příjezdu v 3.35 min. nám paní, co nás později ubytovala, ukazovala terasu, kterou vlastně tvořil spojovací dvorek mezi dvěma budovami,odkud se chodilo do apartmánů, kde nebyla ani jedna židlička ani stůl, takže za celou dobu pobytu jsme si nikam nemohli venku sednout.

Společenská přijímací místnost se skládala ze stolů, umistěných uprostřed a asi 12 plastových židlí, bez zapnuté klimatizace, jedno WC , většinou bez toaletního papiru a jedno umyvadlo, kde sice bylo mýdlo, ale nic na utření rukou.

V této místnosti se shromaždˇovali přijíždějící i odjíždějící klienti a někteří jako my čekali na odjezd do 21.30 tady, neboť pokoje jsme museli vyklidit do 9 hodin. Ubytování bylo kolem 11 hod.

Pláž
Na pláž cesta z kopečka mezi vilkami a hotely, nejbližší asi 400 m, kamenitá pláž, pláž Soline s písečným dnem asi 1 km.

Milan Kreuzmann, 21.08.2019, Datum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmán Albert

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolená se vydařila..

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je co zlepšovat, např.v kuchyni a koupelně. Jediné velké pro byla krásná terasa

Michaela S., 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmány Nevenka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Celkový dojem z dovolenky je dobrý.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky je dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel veľmi pekný, aj keď izby sú menšie, ale na prespatie to úplne stačí. Akurát by mohli byť v cene aj izby s balkónom. My sme mali izbu bez balkóna a bol problém, že sme si nemali ani kde vysušiť osušky. A tiež sme museli doplácať za parkovanie, ktoré nie je v cene.

Strava
Jedlo super, úplná fantázia. Nemám čo vytknúť.

Služby hotelu
Celkovo som spokojná so všetkým.

Pláž
Dostupnosť k pláži super, kamienkova pláž pre deti vhodná. Voda čistá, vhodná na snorchlovanie.Ale keď sa schladilo zo dva dni, tak bola studená. Pláž preplnená ľuďmi, ale s tým som rátala. Ale nabudúce by som hľadala asi tichsiu lokalitu. Vyhovoval nám kopec stánkov s občerstvením a tieň stromov, kde sme mohli byť celý deň. Veľké mínus je wc, kde sa musí platiť a pri štvorčlennej rodine je to dosť. Nakoniec sme chodili na wc do hotela, kde to bolo bez problémov.

Monika Majáková, 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adriatic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,6 S dovolenou jsme byli v míře spokojeni. Na hotelu jsme netravili moc času, jen jsme cestovali. Čtyři dny je málo, ale stačí to k odpočinku.

  • 2,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli v míře spokojeni. Na hotelu jsme netravili moc času, jen jsme cestovali. Čtyři dny je málo, ale stačí to k odpočinku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je z venku pěkný. Jde vidět že je po nějake rekonstrukci. Pokoje byli první den pěkně nachystané. Nejvíce se nám líbila koupelna. Bohužel po chvíli se nám stala nehoda. V kuchynskem koutku byl vyrvany sifon, takže je trochu vytopili kuchyň. Po jedné noci nám bylo divné, že nikdo nedopnuje toaletak, byli jsme se na to zeptat domácí a ta nám řekla, že tyto služby nedělá. Hotel pěkný, ale ty služby nás zklamali.

Strava
Ubytování jsme měli bez stravy, takže jsme si vařili sami.

Pláž
Voda byla krásně čistá, že šlo vidět až na dno. Byla kamenitá, takže nejlépe jít v botách do vody. My našli snad jedinou písčitou pláž v okolí směrem na Svatý Filip a Jacob.

Nikola Z., 19.08.2019, Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmán Albert

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 S apartmanom sme spokojný neboli, bol špinavý, neupratany,

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
S apartmanom sme spokojný neboli, bol špinavý, neupratany, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola neutulna, nábytok bol starý, pozliepany z rôznych druhov nábytoku, niektoré veci boli dolamane

Strava
Stravovali sme sa sami

Služby hotelu
Apartman bol špinavý, okolie neupravene, necitili sme sa tam prijemne

Pláž
Pláž bola pekna, voda bola prijemne tepla, na pláži bolo vela možností kde sa zabaviť aj obcerstvit

Marcela Sedmáková, 17.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Vila E

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super zájezd za fajn cenu :-) s cestovní agenturou dobrá komunikace, řidiči sympaťáci :-) Biograd byl dobrá volba pro dva mladé lidi -...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super zájezd za fajn cenu :-) s cestovní agenturou dobrá komunikace, řidiči sympaťáci :-) Biograd byl dobrá volba pro dva mladé lidi - dostatek plážových barů ;-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme dvoulůžkový apartmán v prvním patře,vybavený vším co jsme potřebovali. Bylo znát, že vybavení je novější (hezká koupelna). Plusem byl malý balkonek, který nebyl v popisu apartmánu a nepřipláceli jsme si za něj. Majitelka příjemná, dá se s ní výborně domluvit. Přijeli jsme kolem šesté ráno, ubytovaní jsme byli kolem 12, mezitím jsme aspoň omrkli okolí.

Pláž
Vstup do vody pozvolný, na pláži byl každý den prováděn úklid, takže čisto. Na hlavní pláži je možnost zapůjčení lehátek, my jsme chodili na pláž vedlejší, takže jsme lehátka měli vlastní, v Chorvatsku je to kvůli kamenitým plážím nutnost, stejně jako boty do vody. Pláž byla dost plná, ale vzhledem k tomu že jsme Chorvatsko navštívili v hlavní sezóně, tak je to pochopitelné.

Pavlína P., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmán Albert

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Toto místo je ideální pro dovolenou s dětmi. Budeme se určitě vracet.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Toto místo je ideální pro dovolenou s dětmi. Budeme se určitě vracet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán je čistý, udržovaný. I přesto, že majitel v něm také bydlí, máte plné soukromý. Má užasnou terasu. Přístup majitelů je velice přátelský.

Strava
Strava byl chutná a obsluha plně vstřícná. Bohužel jídlo bylo dost jednostranné. Každopádně s grilem umí zázraky.

Pláž
Pláž je pouze s oblázky, ale dlouhý pozvolný vstup do moře, takže pro malé děti úplně super. Je tam i molo odkud je možné skákat a schody pro dospělé rovnou do hloubky. Dále jsme i ocenily bazén s mořskou vodou hned u moře.

A opravdu je zde dostatek vodních atrakcí pro děti.

Marcela B., 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmány Nevenka

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)