Recenze hotelů
Biograd Na Moru - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Byla to naše první společná dovolená u moře a byli jsme ze všechno nadšení

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naše první společná dovolená u moře a byli jsme ze všechno nadšení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byli dostatečně vybaveny a velmi nás překvapila klimatizace na pokoji jediné z čeho jsme byli neštastní byl výhled na cestu a to že na pokoji nebyla Wi-Fi museli jsme si ji zaplatit což bylo dost nepříjemné

Strava
Co se jídla týče nevytkli bychom nic vařili skvěle a bylo z čeho vybírat .

Služby hotelu
Co se tyče služeb hotelu, Recepční byli velmi ochotné dokonce nám vyšly vstříc a další dřív pokoj jelikož viděli ,že malá je po dlouhé cestě unavená . Bohužel kvůli opatření covid-19 jsme nemohli navštívit fitcentrum.

Pláž
Pláže v okolí hotelu drobně kamenité, velice dobře přístupné, i po hlavní sezóně velké množství atrakcí, občerstvení, barů, podél promenáda se suvenýry. Nebyl problém najít své místo i pro osmičlennou skupinu. Moře naprosto čisté, průzračné i v hloubce okolo 1,5metrů lze vidět dno, bez jakéhokoli zápachu, bez řas. Kvůli ježkům nutno nosit obuv. Za drobný poplatek okolo pláží umístěno dostatečné množství sprch i toalet.

Kamila Hanuliaková, 10.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
Na dobré úrovni

Pláž
Čistá pláž, čistá mělká voda, vhodné i pro rodiny s dětmi

Josef P., 09.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená byla krásná, hotel je dobře umístěn

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná, hotel je dobře umístěn Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, určitě bych ho doporučila

Strava
Stravu jsme od hotelu neměli, takže nemohu posoudit

Služby hotelu
Služby byli v pořádku

Pláž
Pláž byla úžasná, dobře přístupná a čistá

Caroline Hajná, 19.08.2020, Datum pobytu: 7.8. - 16.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Studia Mlinár

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,3 Biograd na Moru je úžasné místo, ubytování bych příště hledala jiné.

  • 3 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Biograd na Moru je úžasné místo, ubytování bych příště hledala jiné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kuchyňka v apartmánu pro 4 osoby nedostatečně vybavená. Nefungují plotýnka na vařiči, nefungující klimatizace, veškeré vybavení hodně opotřebované. Odvětrání z restaurace vedlo přes koupelnu. Celkový dojem z ubytování, převážně negativní.

Strava
Stravovali jsme se sami, bohužel nedostatečné vybavení kuchyně nám to celkem ztížilo.

Služby hotelu
Odstranění závad se ani za 4 dny pobytu nedařilo. Po telefonické domluvě s cestovní kanceláří jsme pátý den dostali jiný apartmán. Více než polovinu dovolené jsem se snažila s někým domluvit a čekala a čekala....

Pláž
Udávaná vzdálenost k moři 400 m nesouhlasila. Chodili jsme s dětmi více než 1km. Což při výběru ubytování člověk zohledňuje a tyto klamné informace vám následně komplikují dovolenou.

Michaela M., 16.08.2020, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Penzion Jelena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající ceně

Strava
Každý si vybere

Karel D., 11.08.2020, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dobrá organizace, seriozní servis,profesionální a přátelský přístup.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá organizace, seriozní servis,profesionální a přátelský přístup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídalo představám, blízko do města i na pláž, v dosagu obchod, restaurace i zábava, čisto a klid. Byl jsem spokojen.

Strava
odpovídá zvolenému typu dovolené.

Služby hotelu
bez jakýchkoli připomínek byly plněny naše požadavky a přání.

Pláž
oblázková s dostupným občerstvením, velmi blízko ubatovacímu zařízení.

Jaroslav Petruš, 05.12.2019, Datum pobytu: 31.8. - 10.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Studia Mlinár

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,3 Vse ok

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vse ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V poradku, vse ok

Strava
Stravovali jsme na vlastni naklady

Služby hotelu
Odpovidaji cene

Pláž
Moznost si vybrat z vice plazi

Petr F., 19.11.2019, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmán Albert

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,4 Zájezd nebyl až tak levný, abych si řekla, že to odpovídá ceně, nicméně byla to naše volba jet autobusem / velice nepříjemný zážitek při...

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd nebyl až tak levný, abych si řekla, že to odpovídá ceně, nicméně byla to naše volba jet autobusem / velice nepříjemný zážitek při příjezdu - návratu do Prahy - velice sprostý řidič řval na cestující, která si na něco slušně stěžovala - a to jsem myslela, že nikdy nic takového nezažiju/ myslím, že je lepší si připlatit a letět .

Shrnutí Hotel nic moc - ubytování pro nás hrozné - bazén u hotelu stále přeplněný - k moři daleko . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl nejen ponurý, nepěkný, ale pravidelně nás v 7 - 7:10 budil hrozný kravál z klimatizace z kuchyně, která byla dole - trvalo to 15 - 20 minut. . Recepční nechtěla nic změnit , prý se pokoje nedají vyměnit. Chtěla jsem to vyřešit sama i s tím, že si připlatím, ale bohužel nepochodila jsem. Velice neochotná recepční. Obrátila jsem se na delegátku CK a ta to vyřešila - pokoj se vyměnil , ale bohužel nebyla to žádná sláva, nicméně hlavně klid - žádný rámus . Bohužel jsem byla z tohoto hotelu zklamaná tedy co se týče ubytování - podprůměrné . Dobré, že tu mají 2 bazény, protože k moři to je kousek z kopce a musíte si tam vše odnést a pak zase zpět, takže se zde nevyplatí All-inclusiv jelikož pokud se chcete koupat v moři jste odkázáni na stánky u moře. Pokud chcete být u bazénu je to tu dobré pro rodinu s dětmi. Hotel je na kraji města takže starším nedoporučuji - autobus jsme nenašli .

Strava
Strava dobrá, škoda že kapacitně malá jídelna - stálé hledání místa - ráno v poledne - večer. Pro mě snídaně malý výběr. Pro lidi co nemají rádi ryby a plněné papriky apod. - trochu problém, některé dny byl problém nalézt jídlo v čem by nebyla paprika - rajčata - ryby a tak jsme se těšili na 1 dne v týdnu, kdy bude řízek. Zeleninové saláty neznají - nakrájená rajčata, okurky., cibule - nějaký den zelený salát - velmi mne překvapilo, že nejsou běžně nějaké zeleninové saláty.

Ale to je náš problém, že nejíme všechno - zákusky byly dobré a každý den.

Služby hotelu
Nevím jakých služeb by se dalo využít, když sice asi nabízejí nějaké masáže, ale ve vedrech to asi nikdo neocení , alespoň ne my.

Pláž
Pláž přeplněná - pokud nedojdete ráno kolem 7 hodiny tak pak se člověk nechytí což je nepříjemné a je to od hotelu daleko , musíte tam vše odnést věci tam nechat a modlit se aby to někdo nevzal - pak se vrátit do hotelu na snídani a zase zpět dolů na pláž - odhadem 1 km , ale nevím chodili jsme to asi 10 minut . Ne pro mně to bylo naposledy .

Jaroslava Včeláková, 29.10.2019, Datum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)