Recenze hotelů
Baška Voda - Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 dovolenou jsme si užili, služby byly v pořádku, splnila očekávání co se týče dopravy a transferu do a z místa pobytu, ubytování i...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dovolenou jsme si užili, služby byly v pořádku, splnila očekávání co se týče dopravy a transferu do a z místa pobytu, ubytování i stravování. Ubytování bylo zcela v souladu s pojmem ubytování v penzionu - nábytek standardní, neopotřebovaný, čisto. Strava domácí. Snídaně v dostatečném množství a výběru, večeře výborné. Vše v domácí kvalitě. Do Bašky Vody jezdíme od r. 1996, letovisko se hodně změnilo jen v dobrém pro cestovní ruch. Příroda i moře jsou čisté, prostě nádhera. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl vybavený neopotřebovaným nábytkem, vybavený byl zcela dostatečně,čisto. Čisto bylo všude - jídelna, společné WC, terasa. Majitelé se objektu věnují.

Strava
Se stravou jsme byli spokojení - byla v domácí kvalitě. Faktem je, že na jídla jsme zvyklí i doma - pro nás to přes dovolenou nebyla změna jídelníčku, obdobně se stravujeme i doma.

Služby hotelu
Jak jsem popsala výše, vybavení bylo neopotřebované, dostatečné, čisté. Výměna ručníků v polovině týdenního pobytu byla dostačující. Služby odpovídaly ubytování v penzionu. Atmosféra byla rodinná, majitelé velmi vstřícní.

Pláž
Pláž je blízko, penzion je situovaný ve vedlejší ulici ve středu města, cesta na pláž zabere do 10 min.. Vzdálenější pláže jsou tak 15-20 min. vzdálené. Pláže jsou udržované, moře i pláže byly čisté.

Hana Muličová, 06.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Penzion Knezovič

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 První dva dny naší dovolené delegátka neměla snahu řešit to, že nás ubytovali v jiném, méně vybaveném pokoji, než jsme měli ve smlouvě,...

  • 5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
První dva dny naší dovolené delegátka neměla snahu řešit to, že nás ubytovali v jiném, méně vybaveném pokoji, než jsme měli ve smlouvě, vyčítala mi, že jsou všichni spokojeni, jen já si stěžuji, i když mám to, co je ve smlouvě, hledala viníky pořád někde jinde. Až po mém telefonátu na CA a pravděpodobně z CA do CK jí majitelka poručila nás přestěhovat do správného pokoje (druhý den ve 20 hodin). Vůbec se nám neomluvila. Jelikož by se museli s námi přestěhovávat starší manželé (paní o francouzských holích), při představě, že by to museli podstoupit,mi jich bylo líto a netrvala jsem na tom, a taky po dvou dnech boje už jsem byla znechucená a chtěla jsem už konečně na dovolené mít klid. Nicméně začátek dovolené byl velmi stresující. Jinak Baška Voda je nádherné městečko s krásnými oblázkovými plážemi a čistým mořem. Řidiči byli příjemní a ochotní, obě cesty proběhly bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dům i se zahradou je pěkný, pokoj (který jsme vlastně neměli mít), byl velmi malý, nešly zavřít dveře do koupelny. Balkonek malý, výhled super na moře.

Strava
Neměli jsme stravu objednanou.

Služby hotelu
Byl to apartmánový dům.

Pláž
V září už bylo méně turistů, daly se najít méně obsazené pláže, nádherně čisté a teplé moře. Servis na pláži dostupný (občerstvení, lehátka)

Anonym, 27.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 18.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Vila Marica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Vše v pořádku, spokojenost, mé požadavky splněny, vč. počasí (jak jste to udělali ?)

  • 10 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pořádku, spokojenost, mé požadavky splněny, vč. počasí (jak jste to udělali ?) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné, čisté, ok

Strava
vlastní

Služby hotelu
-

Pláž
ok

Václav K., 27.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Vila Pavič

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi milá a ochotná majitelka.Pravidelná výměna osušek a ručníků.Vila čistá,moderně zařízená.

Pláž
Pláž krásná , čistá ,pozvolný vstup do moře.

Andrea Müllerova, 25.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Studia Manda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka v Baska voda bola uzasna. Miesto, ktore ziari pokojom.Prijemni domaci ludia, krasne prostredie, nadherne more... k dispozicii...

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka v Baska voda bola uzasna. Miesto, ktore ziari pokojom.Prijemni domaci ludia, krasne prostredie, nadherne more... k dispozicii detske ihrisko na plazi...uzasneee Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo super. Nadherny vyhlad, oddelene izby s kupelnou a obrovska spolocensk miestnot s kuchynou. V zariadeni k dispozicii aj umyvacka riadu a 3 chladnicky. Fakt velka spokojnost. A uzasni mili domaci.

Jana Helíková, 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Ana-Katarina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Super jsem velmi spokojená jezdím tam často

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Super jsem velmi spokojená jezdím tam často Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Luxus

Strava
Strava bez chyby každý si vybere z nabídky

Služby hotelu
Delegátka suprová vyhoví všem

Pláž
Na moře je vidět pláž ucházející přístup trochu složitý pro seniory jsou tam schody

Kateřina Mikolášková, 24.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Bungalovy Neptun Klub

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla krásná, hlavně okolí a vše co k tomu patří.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná, hlavně okolí a vše co k tomu patří. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
To jsme byli trochu rozčarováni když jsme přijeli do destinace v 5h ráno a byli jsme ponecháni na pospas sami sobě a byli jsme ubytovaný až ve 14h.

Strava
Jídlo bylo skvělé, nejvíce nám chutnali pečená masa s omáčkami. ale jinak není co vytknout..

Služby hotelu
Služby byli též v pořádku, každý den nám uklízeli a měnil ručníky i když si myslím že uklízet by se nemuselo každý den.

Pláž
Pláž nádherná všude bylo čisto, i služby na pláži perfektní. Velké vyžití jak sportovní tak zábavné.

Hana Plocová, 22.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Bungalovy Neptun Klub

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Ubytování bez připomínek,rodinného typu-souhlasí s popisem v katalogu a odpovídá ceně zájezdu. Není pravda CK uváděných 200m do...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování bez připomínek,rodinného typu-souhlasí s popisem v katalogu a odpovídá ceně zájezdu.

Není pravda CK uváděných 200m do restaurace,kde je zajištěno stravování!Villa Juroš je od hotelu Palac,kde byla zajištěna polopenze, určitě 1,5km! Přesně tak daleko bylo i na pláž,protože hotel Palac je skoro v přístavu...Zkrátka,kdo máte omezené pohybové schopnosti,hledejte jinde...Jinak vše v pořádku,jídlo výborné a dojmy z pobytu v Baška Voda úžasné.Nádherné okolí,voda i pláže.

Ještě bych chtěla zmínit cestu autobusem: Brno-Baška Voda a zpět - paráda.Pochvala řidičům bus č.11.

Ale svoz účastníků zájezdu na trase Ostrava - Brno je nekonečný příběh a čekání v Brně na ostatní autobusy rovněž.Zřejmě to je běžný postup a nás nenapadlo se při koupi zájezdu na tohle zeptat... Zobrazit celou recenzi

Vilma Golasowská, 21.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Villa Juroš

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla super ????????????????????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super ???????????????????? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování - bylo podle našeho očekávání ????????????????????

Strava
Strava byla velmi dobrá nemůžu si jí vynachválit ????????????????????

Pláž
Pláž byla čistá ???? moře teplé jako kafe průsvitné slané dle očekávání ????????????????????

Lucie K., 20.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Bungalovy Neptun Klub

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)