Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,2 průměrné

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
průměrné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel kterému by bodla rekonstrukce pokojů.

Strava
každý si vybere

Služby hotelu
omezené

Pláž
supr :)

Ondřej Medek, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Velmi pěkný hotel i okolí. Má sice "jen" 3 hvězdičky, ale klidně bych mu dala 4. Až na ty malé pokoje. Kolem hotelu je krásný, udržovaný,...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkný hotel i okolí. Má sice "jen" 3 hvězdičky, ale klidně bych mu dala 4. Až na ty malé pokoje. Kolem hotelu je krásný, udržovaný, travnatý park se stromy, kde hosté hotelu najdou příjemný stín a odpočinek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou opravdu malé. Je zde málo úložného prostoru, zavazadla není kam uložit, takže pokoj pak vypadá neupraveně. Ale vzhledem k tomu, že zde člověk převážně jen přespává, dá se to přežít. Co nám ale vadilo, byl zápach ze sprchového koutu ( měli jsme dva pokoje a zapáchaly oba). Ve sprchových koutech byla plíseň. Jinak ale pokoje čisté, denně uklizené.

Strava
Strava byla chutná, pestrá. Myslím, že každý si mohl vybrat. K snídaních bych přidala více druhů zeleniny. Byla pouze rajčata. K večeři naopak zeleniny dostatek, ovoce, zákusky, zmrzlina. Nápoje, včetně piva k večeři zdarma. Dalo se jíst venku i vevnitř, stoly prostřené, čisté, včetně nádobí.

Služby hotelu
Nemám vůbec žádné připomínky. Najdete zde koutek pro děti, programy pro děti. Děti zde dostanou zdarma i svačinky. Každý večer animační programy na výborné úrovni. Délka trvání přizpůsobená rozumně večerním hodinám.

Pláž
Pláž před hotelem jsou betonová, vyvýšená plata. Do moře se dostanete po schůdkách. Nejsou tím pádem vhodné pro malé děti. Je ale možné jít kousek dál a dojdete k oblázkové pláži s postupným vstupem do moře. Voda krásně čistá. Dají se pronajmout lehátka i slunečníky, ale za poměrně vysokou cenu.

Zdenka P., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Laguna Materada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkově spokojeni. Příjemné dlouhé upravené pláže. Upravený přístup do vody. Obzvlášť vhodné pro rodiny s kočárky s malými dětmi...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojeni. Příjemné dlouhé upravené pláže. Upravený přístup do vody. Obzvlášť vhodné pro rodiny s kočárky s malými dětmi invalidní lidi i seniory. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita pokojů zřejmě odpovídá ceně. ( rozbité skříně,protékající wc, zanesené odpady) Jinak hotel,personál v naprostém pořádku.

Strava
Co se týká jídla v hotelu maximální spokojenost. Různorodost jídel, zeleniny, salátů, bufetový styl.

Služby hotelu
V pořádku. Ochotní, příjemní lidé na recepci. Uklízecí služba přišla každý den na pokoj. Číšníci v jídelně usměvaví, pravidelně doplňovali jídlo.

Pláž
Pláže po celé délce jsou čisté, upravené, ideální pro rodiny s malými dětmi, seniory i postižené lidi. Kousek do města i na tržnici. Vhodné pro in line brusle, kolaře a podobné sporty i šnorchlování.

Pavla Kučerová, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Umag, Hotel: Adriatic Guest House

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Dukic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Krásné prostředí...klidnější...vhodné pro rodiny s dětmi.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí...klidnější...vhodné pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku.

Strava
Vařili jsme si sami.

Služby hotelu
Dobre.

Pláž
Pěkná.

Lenka V., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Dijana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Dovolená nás moc nenadchla. Nebylo to špatné, ale už bychom se rozhodně do tohoto hotelu nevrátili.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nás moc nenadchla. Nebylo to špatné, ale už bychom se rozhodně do tohoto hotelu nevrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nebyl to žádný luxus a výhled z balkonu taky nic moc, ale pokoje byli vždy čisté takže to bylo v pohodě.

Strava
Strava se pořád opakovala jedno a to samé jak snídaně tak večeře. Už jsme nevěděli co si vybrat. K snídani byli většinou nějaké lupínky s mlékem a chleba, marmeláda, máslo, nugeta a večeře většinou nějaké maso, zelenina, rýže atd... s oběděm nevíme měli jsme polopenzi.

Služby hotelu
Služby hotelu byli dobré.

Pláž
Pláž je oblázková a malá. Moře není zrovna moc čisté takže jsme většinu času strávili u bazénu.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Korčula, Hotel: Bon Repos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Všetko bolo nádherné kym neprišli turnusy s deťmi!!! Divimi ktoré nik neusmeenil celý autobus. Humbuk na chodbe vonku. Proste všade....

  • 3,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Všetko bolo nádherné kym neprišli turnusy s deťmi!!! Divimi ktoré nik neusmeenil celý autobus. Humbuk na chodbe vonku. Proste všade. Prišli nám hneď prvý deň!! Hulakali lietali po chodbe trieskali dverami. Otras. Toto prosto bolo ako za trest! Ste v rozprávkovom prostredí deň strávite v pohode a na večer vás čakalo toto. Najhoršie bolo že sa na vás a vaše sťažnosti nikto nesustredil. Upozornili ste pedagógov ktorí mali deti na starosti nic.. delegatku tak ta sa nahnevala a cítila sa urazene. Delegatka bola super áno kym nebol problém potom už podráždene reagovala! Ale treba si uvedomiť zásadnú vec a to ze na dovolenku idú ľudia oddychovať a nie sa rozculovat a keby chcem párty hotel idem na ibizu!! Mali nás na toto upozorniť ak sa to opakuje čo sa zrejme opakuje v septembri ( ubytovanie školských zájazdov ktoré sa striedajú po 4 dnoch)rozhodne by sme sen nešli!!!!!! Ani keby to stalo 5e na noc nestojí mi to za to aby som bola zrušená hlukom vreskom a skrekotom na dovolenke Zobrazit celou recenzi

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Orebič, Hotel: Orsan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 dovolená byla vynikající bez sebemenších výhrad

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená byla vynikající bez sebemenších výhrad Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo ve stanech vzbavených veškerým potřebným zařízením ( el.vařič,rychlovarná konev, nádobí)

Strava
stravovali jsme se ve vlastní režii + návštěva restaurace LUCIA , kde byla vykající nabídka jídel (skvělá chuť) a obsluha na skvělé úrovni

Pláž
dostupnost pláže byla do cca 5minut, pláž čistá s možností občerstvení, voda čistá s možností šnorchlování a obsazenost cca 30-50 %

Miroslav Samec, 04.09.2018, Datum pobytu: 10.8. - 19.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Kemp Paklenica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

stany 2 fotografie

Celkem: 7,8 Dovolená je vhodná pro rodiče s dětmi.Primo u hotelu je malý nový aquapark,letos postaveny.Klouzacky,tobogan,brouzdaliště,fakt paráda.

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená je vhodná pro rodiče s dětmi.Primo u hotelu je malý nový aquapark,letos postaveny.Klouzacky,tobogan,brouzdaliště,fakt paráda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme rodinný pokoj s výhledem na moře.Dve místnosti a v každé dvě postele,koupelna a velký balkon s výhledem na moře.

Strava
Snídaně každý den výběr z toho stejného.Salamy,sýry,musli,vejce,parky,zelenina/olivy,kapie/,balkánský sýr,ovoce trochu.Obedy a večeře byly podobného charakteru.Teply bufet,varianty příloh a ryba a různa masa.Dve polívky po cely týden téměř stejně,jeden vývar s testovinou a jedna zeleninova.Chutove dobre.Dale k dispozici nanuky v no name obalu.Pak zeleninové saláty ze syrové zeleniny a pak i saláty z nakladane zeleniny.Dezerty ve formě pudinku,buchta ala nás pernik bez polevy,pak těsto a navrchu krém.Ovoce většinou jeden druh.Nic se nesmí vynášet z restaurace,hlídají to.

Služby hotelu
Animační program obsahoval pouze dopolední cvičení ve vodě.Pak cely den nic a někdy večer byla živá hudba.Pro děti byl dětský výtvarný koutek s hlidanim.

Pláž
Horší přístup do moře i v botech.Jsou místa kde se to dá,ale není to nijak pozvolný přístup.Nekde i vlez po žebříku.Je tam i nudistická pláž.

Pavla B., 04.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 1.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8 Spokojenost, ubytování skvělé, strava vlastní, trošku dál na pláž, ale to bylo v nabídce uvedeno, pláže čisté, pozvolný vstup do vody.

  • 9 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, ubytování skvělé, strava vlastní, trošku dál na pláž, ale to bylo v nabídce uvedeno, pláže čisté, pozvolný vstup do vody. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
VILA IVANA je velmi pěkná, čistá, pan domácí velmi příjemný. Možná by mohlo v apartmánech být trošku více nádobí(např. mísa na salat, cedník na těstoviny apd.). Jinak velká spokojenost.

Strava
Vlastní.

Andrea Kramerová, 04.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Vodice, Hotel: Vila Ivana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622