Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Prvýkrát sme boli spokojní s dovolenkou v Chorvatsku. Hotel bol vynikajuci. Krásne prostredie. Avšak , boli sme mimo hlavnej sezóny,...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Prvýkrát sme boli spokojní s dovolenkou v Chorvatsku. Hotel bol vynikajuci. Krásne prostredie. Avšak , boli sme mimo hlavnej sezóny, počas sezóny bude trochu "natresk", v okolí bolo veľa inych ubytovaní /mobil home, stany/, ktoré boli v mimo sezóne prázdne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie na úrovni 4*. Maximálna spokojnost

Strava
Strava bola zo všetkých služieb na najvyššej úrovni. 10 bodov z desiatich

Služby hotelu
Uroveň 4*.

Pláž
Pláž je pekná, more čistučke, ale nepostačuje kapacita pre hlavnú sezónu. Mimo sezóny vynikajúca

Ivan Hajdoni, 07.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 3.4.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Šibenik, Hotel: Ivan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pekný hotel ,príjemný personál ,výborná strava .Boli sme spokojný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pekný hotel ,príjemný personál ,výborná strava .Boli sme spokojný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby sú pekné a čisté.

Strava
Super dobrá.Bohatý výber.

Služby hotelu
Výborné a kvalitné.

Milena, 06.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 2.4.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Crikvenica, Hotel: Omorika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Veľmi pekné prostredie

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi pekné prostredie Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderne zariadené izby

Strava
Celkom dobrá, chýbala nám zelenina

Služby hotelu
Ochotní personál

Anonym, 05.04.2018, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10 Nejlepší dovolená na jaké jsem kdy byla, nemám co vytknout :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená na jaké jsem kdy byla, nemám co vytknout :) Zobrazit celou recenzi

Anonym, 05.04.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Crikvenica, Hotel: Pavilony Ad Turres

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Podgoru známe, Čaklji nyní také, příště raději jinam..Jinak koupit zde lze vše.Jsou zde hezčí místa a to máme rádi přírodu i hory.....

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Podgoru známe, Čaklji nyní také, příště raději jinam..Jinak koupit zde lze vše.Jsou zde hezčí místa a to máme rádi přírodu i hory..

Majitelé ochotní, v případě potřeby pomohou s dopravou i zavazadlem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje vybavené, apartmány děleny stěnou,jen při chladnějším počasí trochu zima -nejsou běžně vybaveni prošívanými dekami .Bohužel po celý pobyt byla hodně cítit toaleta.Chyběl úložný prostor na boty a větší šatní skříň.

Apartmán je umístěn v kopci nahoře u autobusové zastávky což není z fotografií dobře vidět.

Pro turisty super stoupání po každé cestě z pláže i nákupu....,

Nedoporučuji kardiakům a osobám s problémy s chůzí do kopce, a rodině s menšími dětmi .

Strava
Opravdu lze jíst,koupit, ochutnat i uvařit vše.

Služby hotelu
Snaží se...bohužel porovnáváme s jiným soukromým apartmánem ten byl bezkonkurenční.

Pláž
Pláž bychom si představovali čistější a větší.

Pet M, 17.03.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Apartmány Radojka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Čakje 3 fotografie

Celkem: 4,8 Celkový dojem .... no CK se tam asi nebylo ani podívat. Když jsem nabídku koncem roku 2016 vyřizoval, hotel se jmenoval Gradac, když mě...

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem .... no CK se tam asi nebylo ani podívat. Když jsem nabídku koncem roku 2016 vyřizoval, hotel se jmenoval Gradac, když mě cca v březnu posílali fakturu tak se hotel jmenoval Pinia, no a teď je to Oaza. Těžko potom hledat recenze. V nabídce psali, že hotel je po rekostrukci. Skutečnost byla asi tak na půl. V hotelu je jen jídelna a výčep. Okolí hotelu vůbec neupravené.Pro starší do Gradacu celkem daleko. Kladem je přímo pod hotelem malé plážičky s pár lidma. No a perlička na konec, v sobotu 29.7.2017 po našem odjezdu hotel zavřen a zapečetěn. Kam ubytovali ty co měli přijet, to nevím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování celkem ucházející až na malou koupelnu se záchodem. Měli jsme mít pokoj na mořskou stranu, ale čuměli jsme do lesa a na nějakej barák, kde asi bydlel nějaký personál hotelu. Hotel nebyl připojen k elektrické síti a jel na agregát, naštěstí byl na druhé straně, tak jsme ho neslyšeli.

Strava
Strava byla celkem dobrá. Majitel asi si vědom nedostatků hotelu se celkem snažil, aby hosté byli spokojeni. Na snídaně výběr salámů, nějaký sýr, míchaná vejce, čaj, káva s automatu. Večeře výběr ze dvou jídel a možnost si nabrat zeleninového salátu.

Služby hotelu
Služby hotelu žádné. Personál slušný a ochotný.

Pláž
Pláže pěkné s většími oblázky, moře paráda.

Zdeněk Bálka, 16.02.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Oaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (0)

Výhled na moře 8 fotografií

Celkem: 6,4 Město Igrane bylo hezké, ale ubytování teda nic moc. A to nejsem žádný rozmazlený člověk, několikrát jsem spal v přírodě pod širákem. Ale...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Město Igrane bylo hezké, ale ubytování teda nic moc. A to nejsem žádný rozmazlený člověk, několikrát jsem spal v přírodě pod širákem. Ale když už jedu na dovolenou, tak čekám, že to bude lepší. Náš pokoj rozhodně neodpovídal třem hvězdičkám. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Podle obrázku jsme si mysleli, že náš pokoj bude větší, ale omyl. Byla zde pouze jedna hlavní místnost, balkón a koupelna. Koupelna nic moc, sprcha i záchod poměrně zastaralé. Malá příruční kuchyň byla také starší ,ale moc jsme jí nevyužívali. Apartmán by si měl ubrat jednu hvězdičku, například hotel Angeli ve Vodici, kde jsme byli dvakrát, je též tříhvězdičkový, ale kvalita je na vyšší úrovni.

Strava
Měli jsme dokoupenou polopenzi v blízké restauraci. Snídaně nic moc, očekávali jsme švédské stoly, což bývá opravdu ve většině případů. Ale člověk se z toho najedl, nebyl to nejhorší výběr. Večeře na tom byly podstatně lépe, každý den výběr ze tří chodů plus před každým jídlem byla polévka a po každém jídle dezert. Nápoje k večeři bohužel za poplatek. Doplňkové stravování ve zdejších restauracích a obchodech - spokojenost.

Služby hotelu
Žádné služby jsme nevyužívali, kromě wi-fi, která fungovala bez problému.

Pláž
Městská pláž byla poměrně plná, radši jsme chodili na pláž, která byla sice dál, ale mnohem lepší, větší na šířku a bylo zde i méně lidí. V Igrane i v okolí je krásná středomořská příroda, párkrát jsme byli i na tůrách, které byly hezké, ale v tom horku poměrně náročné. Jeden den jsme byli na výletě lodí, který byl skvělý.

Hynek B., 14.02.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Apartmány Prug

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nízká cena za pěkné ubytování a parádní autobus.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nízká cena za pěkné ubytování a parádní autobus. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány blízko od moře, vybavená kuchyně, měli jsme i pračku.

Služby hotelu
Příjemný majitel apartmánu nám dal pár tipů a předal nám na sebe kontakt. Cestovali jsme luxusním autobusem od Student agency. Děti se dívali na monitorcích sedadlech na pohádky nebo hrály hry.

Pláž
Krásné pláže směr Makarská. V září bylo minimum turistů.

Anonym, 02.02.2018, Datum pobytu: 9.9. - 17.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Vila Paula

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 10 Bezchybná dovolená, fantastická delegátka. Do tohoto hotelu příliš Čechů nejezdí, což je škoda, hotel rozhodně stojí za to.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bezchybná dovolená, fantastická delegátka. Do tohoto hotelu příliš Čechů nejezdí, což je škoda, hotel rozhodně stojí za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme menší pokojík s výhledem na horu, že není balkon vůbec nevadilo, velké okno se dalo otevřít a mokré plavky uvázat na zábradlí za oknem. Pokoj má Wifi zdarma (i v celém hotelu :) ), automatickou klimatizaci s jemnou vůní, která se sama sepne, když zavřete okno. Pokojské vždy milé a usměvavé.

Strava
Vše bylo moc dobré, každý den ryba na různé způsoby, těstoviny, saláty, grilované maso atd., kdo si nevybral ani z té hromady možností, vždy bylo možné dát si domácí pizzu. Naprosto báječné byly dezerty. Je možno nechat si za poplatek udělat i nápoj z čerstvého ovoce.

Služby hotelu
Personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, stačí sejít pár schodů od bazénu. U bazénu jsou lehátka zdarma, na pláži žádná nejsou a myslím, že ani nejsou potřeba, ručník stačil. Páž je malá, ale čistá, můžete pozorovat malé rybky a kraby. Výhled je na malé ostrůvky v dálce. Žádní ježci u hotelu nejsou, což se nedá říct o hotelech okolo.

Veronika Růžičková, 21.01.2018, Datum pobytu: 17.6. - 25.6.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Aminess Grand Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,8 Podogra je velmi příjemné místo, hotel Podgorka je přímo u pláže, pro nenáročnou klientelu je naprosto dostačující. V sezoně je tam...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Podogra je velmi příjemné místo, hotel Podgorka je přímo u pláže, pro nenáročnou klientelu je naprosto dostačující. V sezoně je tam opravdu přelidněno, ale s tím se musí počítat. Pro tento hotel jsme se rozhodli na základě výborných hodnocení hotelu. Nikdy se nám v hotelech na dovolené (dokonce ani ve stanu) nic neztratilo, proto pro nás bylo velkým šokem, když hned v prvních dnech nám bylo ze zavadla ve skříni uzamčeného pokoje odcizeno 1000 kun. Pokoj jsme měli ve 4.patře. Nenechávali jsme ani otevřená okna a k násilnému vniknutí nedošlo. Tedy to byl někdo, kdo má přístup ke klíčům od pokojů. Zloděj ví, kolik může maximálně ukrást, aby se tím policie nezabývala. Ředitelka hotelu se personálu zastává a neustále tvrdí, že toto se u nich určitě stát nemůže. Nijak s ní nepohlo ani to, že na stejném patře byla ukradena dost vysoká částka eur i v dalším pokoji lidem, kteří v tomto hotelu už byli vícekrát a bez problémů. Delegátka z naší cestovní kanceláře jí jen přizvukovala. Vlastně od začátku bylo vidět, že po ní nemáme nic chtít, protože ona chce mít klid. Ani na možnost trezoru nás neupozornila. Z důvodu výše popsaného okradení personálem a postoji ředitelky hotelu už tento hotel nenavštívíme, ani jej proto nemůžeme doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení starší, ale vše dostačující, pohodlné a čisté.

Strava
Trošku jednotvárná, ale chutná a každý si vybere.

Služby hotelu
Žádné speciální služby hotel nenabízí, ani jsme nic takového nepožadovali. Úklid pokojů pravidelný včetně výměny ručníků. V pokojích čisto. Jen sociální zařízení, které bylo na patrech k dispozici v době střídání turnusů bylo celou dobu mokré a špinavé.

Pláž
Pláž je hned pře hotelem přes silnici, ale na ni je vjezd povolen pouze obsluze. Pláž je menší a užší, kamínková a byla stále čistá. Vstup do moře je pozvolný, moře bylo čisté.

Anonym, 20.01.2018, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Podgorka

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622