Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,3 Celkový dojem z dovolené je spíš špatný. Necítili jsme se tam moc dobře. Určitě už tam nepojedeme a ani nedoporucime. Dokonce jsme odjeli...

  • 3 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je spíš špatný. Necítili jsme se tam moc dobře. Určitě už tam nepojedeme a ani nedoporucime. Dokonce jsme odjeli o den dřív. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování mě velmi zklamalo. Velice špatně vybavené. Byli jsme 4 a měli jsme pouze dvě peřiny a i přesto, že jsme si byli říct o další dvě, tak jsme je nedostali. Nedostatečné vybavení kuchyně.

Strava
Stravu jsme neměli.

Služby hotelu
Nemohu hodnotit, s žádnou službou jsme se nesetkali. Ani úklid.. Sama jsem sbírala odpadky kolem apartmánu, aby se tam mohly pohybovat děti. O pytel do smetí jsem si také musela říct sama...

Pláž
S pláži jsme byli víceméně spokojeni. Sem tam odpadky...

Nikola Stašková, 21.11.2019, Datum pobytu: 24.8. - 30.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Umag, Hotel: Polynesia Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,3 Vse ok

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vse ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V poradku, vse ok

Strava
Stravovali jsme na vlastni naklady

Služby hotelu
Odpovidaji cene

Pláž
Moznost si vybrat z vice plazi

Petr F., 19.11.2019, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmán Albert

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Omiš- Duče je nádherné místo. Spoustu vyžití - turistika, rafting, koupačka v čistém moři s písečnou pláží, mnoho výletů

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Omiš- Duče je nádherné místo. Spoustu vyžití - turistika, rafting, koupačka v čistém moři s písečnou pláží, mnoho výletů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme požadavek na apartmán v 1. Patře, bylo přislíbeno při uzavírání smlouvy. Bohužel při příjezdu nás ubytovali do přízemí, jelikož patro bylo obsazeno. Apartmán v přízemí byl prostorný, ale toaleta a sprchovací kout je umístěn hned za vstupními prosklenými dveřmi. Čili v případě sprchování večer, kdy musíte rozsvítit, všichni z venku vidí, co za dveřmi děláte. Postrádali jsme tam nějaký věšák u sprch. koutu. Nebylo si kde odložit ručník.

Strava
Strava byla výborná. Měli jsme polopenzi v nedaleké restauraci. Velmi příjemný a ochotný majitel

Služby hotelu
Vila Babaja služby hotelu neposkytuje. K majitelům mohu říct, že maji rádi svůj klid. My jsme problém neměli, jelikož máme děti odrostlé. Ale byli jsme svědky, jak paní majitelka křičela po hostech, že dětí dělají u bazénu hluk. Byly to malé děti a pouze se smály. Byly tam s rodiči. Dle nás hluk vůbec nebyl. Ale v jiný den, dělala jejich vnučka kravál ještě v půl jedné v noci. Ale ta hrozně nepříjemně ječela. Tu ale neumravnil nikdo. Dost dlouho jsme to museli poslouchat.

Pláž
Velmi krásná, čistá, našel se i stín. Voda průzračná, bez nečistot, několik barů. Vhodná pro děti - pozvolný vstup do moře, kousek od apartmánu

Anonym, 19.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Omiš, Hotel: Apartmány Babaja

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme zde již podruhé, takže spokojenost. Cena odpovídá kvalitě.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde již podruhé, takže spokojenost. Cena odpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme veliký rodinný pokoj o 2 místnostech.

Strava
Snídaně i večeře formou bufetu. Vždy jsme si vybrali. Jedině pití u večeře je zbytečně předražené.

Služby hotelu
Každý den čisté ručníky, osušky, vysypaný koš.

Pláž
Pláž čistá, za poplatek lehátka, spousta stromů, takže i dostatek stínu.

Petra F., 18.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 V tomto hotelu a v této destinaci jsme byli i vloni /2018/. Úroveň hotelu celkově trochu upadá, Malá vesnička, příjemná , naleznete i...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu a v této destinaci jsme byli i vloni /2018/. Úroveň hotelu celkově trochu upadá, Malá vesnička, příjemná , naleznete i lékárnu. Moře krásné, čisté. Z terasy pohled na moře , uklidňující.

Příjemná dovolená pro skromnější klientelu. Mini disco pro děti, dopolední mini klub pro děti, úžasná věc na odpočinek .

Večerní živá hudba s tanečkem, příjemná domácí atmosféra Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje docela prostorné, televize, fen, mini lednička , balkon na sušení, klimatizace .

Výhled na moře . Co víc si přát za tuto cenu??

Strava
Jídelna prostorná, čistá. Hlavní chody se dají nakombinovat, nechybí ovoce a zelenina ani zmrzlina pro děti.

Jediné mínus - u dveří Vás hlídá personál, jestli něco nevynášíte . Trochu ponižující.

Ol in u bazénu docela ok, jen někdy si musíte nápoje natočit sami, mladý personál byl očividně unavený po probdělé noci a nezvládal. Těch nocí za týden bylo víc.

Služby hotelu
Služby jako všude, kde se sejde pár mladých brigádníků. Někdo usměvavý, jiný zamračený /prostě nemá den/

Bazén v podstatě čistý, lehátka a slunečníky k dispozici, nutno si pořešit sami. K bazénu přistupujete přes malou špinavou louži, musíte si namočit boty nebo sundat. To jsme trochu nepochopili?? To je jen po ránu, pak už tam většinou nikdo nebyl, unaven nocí.

Pláž
Tak pláž je malá, čistá, moře průhledné a teplé. O kus dál je nová pláž, stánky, wc atd. Taková malá sympatická zátoka. Ale kdo si chce zaplavat, v čistém, příjemné a teplém moři zůstane u hotelu. Vloni jsme dokonce viděli hejno delfínů, projíždí se kolem pohoří naproti pláži.

Alena T., 15.11.2019, Datum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Kvarner, Hotel: Zagreb

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Byli jsme spokojeni se vším. Za nízkou cenu bylo super ubytování i polopenze. Ubytování bylo sice od moře dál, ale to nám tolik nevadilo.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni se vším. Za nízkou cenu bylo super ubytování i polopenze. Ubytování bylo sice od moře dál, ale to nám tolik nevadilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké, útulné. Jediné, co chybělo byla klimatizace...

Strava
Polopenze na ubytování byla moc dobrá. Snídaně mi tolik nevyhovovaly, ale večeře byly moc dobré a jídla bylo dost takže jsme to občas ani nedojedli.

Služby hotelu
Delegatky nám byly neustále k dispozici, byly moc sympatické a vždycky nám poradily. Byli jsme i na výletech třeba do Biokova a to se nám moc líbilo. Možností zájezdů bylo opravdu hodně, takže si každý vybral.

Pláž
Pláž byla od ubytování dál. Odpoledne byla hlavní část přeplněná, ale odlehlejsi části byly moc pěkné.

Matěj Z., 14.11.2019, Datum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Dukic

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 5,8 Bylo to fajn.

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to fajn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skanzen. Zajímavá sonda do způsobu rekreace našich rodičů a prarodičů.

Strava
Hlady jsem netrpěl, jednou nebo dvakrát jsem si dokonce pošmáknul. Přítelkyně je náročná labužnice, remcala co chvíli. Děti kvalitu jídla nijak extra neprožívaj, pro ně jsou důležitý zážitky.

Služby hotelu
Nevím, potřebovali jsme jen někde přespávat. Odpad ze sprchového koutu mohl být vyčištěný. Jiné služby jsem nepoužíval.

Pláž
Lidí jak psů, to ano, ale jinak opravdu moc pěkné místo. Překvapilo mě, že pláž je samý šutr, ale prý je to takhle u Jadranu všude a nakonec má to příznivý dopad na průzračnost vody.

David M., 14.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Depandance hotelu Alem

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená byla perfektní, jen cesta poměrně náročná a dlouhá.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla perfektní, jen cesta poměrně náročná a dlouhá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V apartmánu bylo vše potřebné- vybavená kuchyň, dostačující koupelna, velký balkon. Jen pokoj byl pro dvě osoby poměrně malý.

Strava
V námi navštíveném ubytování nebylo jídlo nabízeno. Jinak v oblasti městečka Mimice je spousta restaurací, kde nabízí širokou škálu vybikajících pokrmů. Jen oproti Česku poměrně drahé.

Služby hotelu
parkování, Wi-Fi , stolní tenis

Pláž
Pláž byla poměrně čistá, ale kamenitá ( nutnost bot do vody). Cesta na pláž od ubytování je sice krátká ale po strmých schodech, což neocení lidé s potížemi pohybového aparátu.

Anonym, 14.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Vila Kennedy

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Naprostá spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkové vybavení hotelu perfektní

Strava
Jídlo v dostatečném množství, široká nabídka od předkrmu po dezerty, ovoce i zeleniny, včetně nápojů

Služby hotelu
Personál hotelu milý a ochotný, služby hotelu na skvělé úrovni

Pláž
Vstup do moře z betonového mola po schodech.... Hned vedle oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře..... Všude čisto

Romana E., 14.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Laguna Materada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Na dovolené jsme byli s ročním dítětem. Líbilo se mi, že v jednom křídle hotelu bydleli rodiny s dětmi a na druhé straně starší lidé....

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené jsme byli s ročním dítětem. Líbilo se mi, že v jednom křídle hotelu bydleli rodiny s dětmi a na druhé straně starší lidé. Bohužel s kočárkem jsme při cestě na pláž museli objet celý hotel nebo skákat x schodů a nebo zdolat lesní terén, aby jsme se dostali k moři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší, čisté pokoje. Dětskou postýlku jsme první ráno složili a už do konce pobytu nerozložili, jinak by jsme se i s kočárkem na pokoji nepohli.

Strava
Strava nebyla žádná sláva, ale vždy se dalo něco jedlého najít.

Služby hotelu
Starší, udržovaný hotel. Na začátku pobytu nás zarazil systém přiřazování pokojů. Od 13 hod se stála fronta přes celou recepci cca 300 m a všichni čekali, až ve 14 hod otevřou recepci, aby rozdali klíče od pokojů. Bohužel to tak funguje každou SO, na začátku dovolené, po tak dlouhé cestě nepříjemná věc.

Pláž
Čistá, udržovaná, typická pro Istrii. Třeba vybetonují bezbariérový přístup i z druhé strany a bude to v pohodě.

Patricie K., 11.11.2019, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)