Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Hotel dobrý, služby výborné. Bol som už v ňom niekoľkokrát, preto som si ho vybral aj tento rok.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel dobrý, služby výborné. Bol som už v ňom niekoľkokrát, preto som si ho vybral aj tento rok. Zobrazit celou recenzi

Strava
Dobrá, pestrá strava, dá sa vybrať. Vyhovovali mi ryby aj zelenina.

Služby hotelu
Služby dobré, wellness výborný, avšak tento rok nepúšťali do saunového sveta, do výrivky deti do 16 rokov.

Vzhľadom k tomu, že sme boli s vnukom, chýbala mi herňa pre deti - a nielen tento rok.

Pláž
Nevyužíval som, ešte sa nedalo kúpať.

Jozef Kováč, 09.04.2019, Datum pobytu: 30.3. - 6.4.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Horizont

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Skvělá dovolená. Velmi milý přátelský a lidský přístup majitelů ubytování manželů "Gojunových". Obyčejná lidskost a pohoda:-)...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Velmi milý přátelský a lidský přístup majitelů ubytování manželů "Gojunových". Obyčejná lidskost a pohoda:-) Pan Igor měl občas po večerech otevřenou domácí vinárničku pod baráčkem v "garáži" - domácí víno, med, olivový olej...Batohy jsme domů skoro neunesli;-) Měli jsme štěstí na počasí - poslední krásné dny v roce(koupací) a jeden den i pořádná horsko-mořská bouře, která ukázala opravdovost místa i z jiné strany. Na hlavních plážích jsme byli jen ze zvědavosti, jinak jsme nelenili a chodili kousek dál podél pobřeží a takhle na konci sezóny se rozhodně dalo najít soukromé místečko...romantika.:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Myslím že jsme měli štěstí na pokoj - byli jsme perfektně spokojení. Krásný výhled do dvou stran...ráno nás budil kohout za baráčkem;-) Kdo má zapotřebí wellness hotely ať nejezdí... Ale kdo ocení obyčejnou příjemnou postel, obyčejnou kuchyňku kde se dá všechno uvařit, obyčejnou koupelnu se sprchovým koutem...a obyčejný balkon nebo terásku (v našem jsme jako žolíka měli případě obojí:) ... na večerní posezení se svíčkou a domácím vínkem...;-)

Strava
K zájezdu byla možnost stravovat se v blízké restauraci-možnost jsme nevyužili a vařili si sami, ale byli jsme tam dvakrát na večeři a spokojenost. Za nás nejpříjemnější restaurace v zálivu malý Drvenik...a jídlo i obsluhana úrovni...takže určitě není chybou si stravování přiobjednat, vyjde to určitě finančně lépe než tam pak chodit na "vlastní pěst".

Služby hotelu
Vše co jsme potřebovali jsme měli.

Jelikož už jsme byli v září, byla nám poslední dva dny (po bouři se ochladilo) trochu zima v noci - žádný problém, když se vám to stane, řekněte si a dostanete přikrývky navíc.

Pláž
Lidí na hlavní oblázkové pláži dost, ale atmosféra velmi příjemná a čistota. K našemu milému překvapení to tam JE jako na fotkách z katalogu...(žádný obludný panelák nebo tovární komplex který na záběrech nebyl nečekejte;-) A ještě něco - o silnici která vede kousek nad městečkem podél celého pobřeží ...jsme upřímně skoro nevěděli. Párkrát za den když tam někdo moc trápil motor svého vozidla jsme vzdáleně zaslechli ale jinak ani hlukem ani znečištěním ovzduší vůbec nerušila. (I proto jsme si vybrali Drvenik - je tam od pláží a obytné části dál než u mnoha jiných městeček na pobřeží.) PS: Pro milovníky romantiky - neváhejte se podívat podél pobřeží dál - vlastně na obě strany... Boty na koupání jsou na romantických skalnatých plážičkách pokud jim dáte přednost před hlavní pláží dobrá věc...

Lucie B., 19.03.2019, Datum pobytu: 14.9. - 23.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Apartmány Porat

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Jezdíme na toto místo dlouhodobě, líbí se nám tam.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jezdíme na toto místo dlouhodobě, líbí se nám tam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pavilony ZORA jsou vybaveny základním vybavením, ale vzhledem k tomu, že jsme byli celé dny venku a služby poskytuje hotel v místě, není důvod k nespokojenosti.

Strava
Oproti dřívějším letům trochu skromnější výběr, ale jídla dost a chutné - spokojenost.

Služby hotelu
Služby, které využíváme - bez připomínek.

Pláž
Pláž jako jinde v Chorvatsku - oblázková. Nelíbí se nám pronájem pláže - údajně podnikatelům, kteří si na pláži staví slaměné slunečníky a za draho pronajímají. Řady slunečníků se tam vyloženě nehodí a připomínají spíše Španělsko, než Chorvatsko.... :(

Petr, 17.02.2019, Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Primošten, Hotel: Pavilony Zora

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8 Spokiojenost, až na... viz níže.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokiojenost, až na... viz níže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobrá.

Strava
Velmi dobrá, až na to, že vzhledem k ceně pobytu, nejsou k večeři jako v jediném v okolí, zahrnuty nápoje. Dříve než to koupili italové, tomu tak nebylo.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Nic moc. Beton, písek..

Anonym, 16.02.2019, Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Umag, Hotel: Sipar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,8 I na tu cenu to bylo hrozné, nechutné jídlo, pavouci v pokoji, nepříjemná CK, už nikdy více.

  • 3,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
I na tu cenu to bylo hrozné, nechutné jídlo, pavouci v pokoji, nepříjemná CK, už nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Patrik D., 11.02.2019, Datum pobytu: 3.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (8)

Celkem: 9,2 Dovolenka bola perfektná. Gradac je pokojné letovisko, nemožno tu očakávať extra nočný život a úžasné atrakcie. Ale aj to, keď veľmi...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola perfektná. Gradac je pokojné letovisko, nemožno tu očakávať extra nočný život a úžasné atrakcie. Ale aj to, keď veľmi chcete, tak nájdete. Voda bola čistá a teplá. V okolí sú možné super výlety - Korčuľa, Dubrovník, Bačínske jazerá či Pelješac, Hvar a Brač .... Samozrejme, sú tu k dispozícii vodné športy. Labineca je fajn hotel a určite by sme sa vrátili, ale zmena je život a v danej lokalite sme boli už 3x, takže stačilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo pekné a čisté. Nebol to žiadny luxus, ale bol to lepší priemer. Pani upratovačka chodila každý deň, vysypala smeti, povysávala, vymenila osušky....

Klimatizácia fungovala a dala sa nasaviť na požadovanú intenzitu. Izba mala balkón a výhľad na more, takže super. Pre dvoch ľudí je šandardná izba akurát. V izbe bola aj prísteľka (rozkladacie kreslo). Ak cestujete 2+1+1 (do 2 rokov) - detská postieľka, tak je štandardná izba malá. Zmestíte sa, ale nebudete sa mať kam pohnúť.

Hotel je veľký, takže bol trochu problém s čakaním na výťah. Ale to je asi všade.

Strava
Strava bola pestrá. Jedlo bolo neustále dokladané a vždy teplé. Na obed boli na výber vždy 2 chutné polievky. Inak boli obedy aj večere vystavané tak, aby si tam každý niečo našiel. Každý deň bola na výber aj ryba alebo nejaká morská potvorka. Vždy bolo aj niečo sladké (každý deň iné!) aj zmrzlina. Ovocia bolo tiež dosť. Jediným nedostatkom bolo málo zeleniny pri raňajkách. A už taká takmer samozrejmosť, že raňajky boli stále rovnaké, ale pestré, chutné a čerstvé.

Služby hotelu
Využívali sme allinclusive bar = miestne víno, pivo, alko, nealko, káva a drobné pochutiny. Vždy bolo všetkého dosť. Služby animátorov sme nevyužili a programu sme sa nezúčastňovali, tak to neviem ohodnotiť, ale bolo tam veselo a animátor sa hosťom venovali a deti ich doslova "žrali". Hotel požičiava bicykle a skútre (cestné), čo bolo super. Využili sme aj hotelový trezor na recepcii. Malá pripomienka - hotel poskytuje aj služby práčovne, ale platí sa za kus oblečenia (nie na váhu, ani objem ...). Cenník je na izbe. Lobby bar sme nevyužili.

Pláž
Prístup na pláž bol perfektný. Pláž je menšia = plná, ale vo vode bolo miesta dosť (žiadna hlava na hlave). Prenájom lehátok fungoval. Dalo sa nájsť aj miesto v polotieni, aj pod borovicami aj na priamom slnku. Plaž je tvorená drobnými kamienkami a mohla by byť čistejšia, ale to je o ľuďoch. Ako sme si ráno rozložili veci, či už na lehátka alebo len na zem, tak sme ich aj vždy našli, bez ohľadu na to, aká bola pláž plná a ako ako dlho sme boli preč.

Anonym, 04.02.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Labineca

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost jak s personálem tak s okolím moře čisté průzračné vřele doporučuji.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost jak s personálem tak s okolím moře čisté průzračné vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné naprostý komfort majitel milí vlídný a usměvavý a vtipný moc príma chlap určitě přijedeme znovu.

Strava
Jídlo nám moc chutnalo ani se to nedalo sníst velké porce příjemná obsluha byla s nimi i sranda viděli jsme na přístav opravdu moc spokojeni .

Služby hotelu
Nebudu komentovat naprosto všechno klapalo tak jak mělo.

Pláž
Oblázková čistá nutno silnější deku aby jste necítili kamínky na zádech je škoda že pro toto ubytování nejsou zde deštníky na trochu stínu nevadí užili jsme si sluníčka.

Lucie Veselá, 03.02.2019, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Apartmány Ruža Nikolina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme mimo sezónu, pro nás výborné načasování. Nikde žádné davy lidí, počasí vyšlo na jedničku.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme mimo sezónu, pro nás výborné načasování. Nikde žádné davy lidí, počasí vyšlo na jedničku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé, asi 5 minut chůze od pláže a obchůdků, pokoje byly čisté a hezky zařízené.

Strava
Strava v hotelu byla výborná, měli jsme polopenzi. Na snídani byl menší švédský stůl. Rozmanitost nabízené snídaně byla menší, protože nás v hotelu bylo ubytováno jen pár. Ale majitel se velmi snažil, vždy nám nabídl i něco navíc, vajíčka atd.

Polopenze se skládala z polévky, hlavního jídla a dezertu. Vařil pan majitel, ráno nám vždy nabídl 2 varianty večeří, ze kterých jsme si mohli vybrat.

Služby hotelu
Dojem na nás udělal hlavně milý personál a pan majitel. Vždy se nám snažil maximálně vyhovět a pomáhal nám i naplánovat výlety, jak do hor tak do měst. Dal nám tipy i mapku kde nejlépe zaparkovat a co stojí za to navštívit.

Pláž
Pláž byla jen asi 5 min chůze od hotelu, byli jsme mimo sezónu, takže bylo jen pár návštěvníků. Jediná nevýhoda přilehlé pláže, byl ne úplně dobrý přístup do vody (byl betonový okraj). Ale asi 10min chůze, byla další pláž s dobrou dostupností.

Eliška S., 01.02.2019, Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Barba

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,8 Do tohoto hotelu jsem jezdila již před 30ti lety, naposledy jsem ho navštívila v roce 2017 a musím konstatovat, že se zde zastavil čas....

  • 2 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Do tohoto hotelu jsem jezdila již před 30ti lety, naposledy jsem ho navštívila v roce 2017 a musím konstatovat, že se zde zastavil čas. Hotel již nežiej. Dle informací, které jsem dostala od místních, se již měl zavírat před dvěma lety, aby prošel rekonstrukcí, nebo spíše moderznizací. Jak vybavení pokojů, tak vybavení restaurace, je v udržovaném stavu, ale pamatuje již hodně desítek let. Na pokoji nemáte ledničku, ani se nedá dokoupit klimatizace za příplatek, jelikož není nainstalovaná. Samotné městečko Korčula je překrásné, místní lidé jsou milí, nikdo nikam nepospíchá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, pravidelný úklid, ale zastaralé. Pokoje s balkonem, mají výhled na moře. Pokoje pouze s oknem, mají výhled do svahu, takže pokud necháte otevřené okno, je jisté, že váš navštíví nějaké zvířátko.

Strava
Strava byla dobrá, vařeno s čerstvých surovin, vždy dobře ochuceno.

Služby hotelu
?????

Pláž
Vstup do moře po žebříku z betonového plata, který byl celý prorezivělý a zčásti utržený, takže hrozilo, že si o něj roztrhnete nohu. Další vstup přes miniplážičku, která byla zčásti písečná s kameny. Pláž bez občerstvení. Kdysi dávno zde býval dřevěný bar, kde jste si mohli dát alko i nealko nápoje, rybu nebo krkovici na grilu, pleskavici, zeleninový salátek. Nyní z baru zbyly jen betonové základy.

Anonym, 29.01.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Korčula, Hotel: Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 moc pěkná dovolená :-)

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
moc pěkná dovolená :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nevhodné pro staré lidi a invalidy, protože je tam spousta a spousta schodů. My měli štěstí, že jsme byli ubytováni hned nad Fontanou, tudíž všude blízko, ale i přesto jsme museli několikrát denně vyjít hodně schodů.

Pokoje byly skromné, už dost pamatují, postele pohodlné, mínus bylo, že na pokojích nejsou ledničky. Malinkatá televize, kterou jsme nevyužívali, větrák, který přišel vhod. Ve sprchovacím koutě byl igelitový závěs, který nesahal až k vance, tudíž při každém osprchování bylo na podlaze spousta vody. Před vchodem malinkatá teraska s plastovým stolem a dvěma židlemi. Nejsme nároční, tak nám to stačilo. Nevýhoda bylo, že jsme neměli kde sušit ručníky a plavky, jedině rozložit na židle před vchodem nebo na zábradlí nebo si natáhnout šňůru mezi dva stromy. Před hotelem dva malinkaté bazény a pár lehátek. Do města Jelsa asi 15 minut chůze. Nádherné a klidné okolí.

Strava
Měli jsme polopenzi. Nebylo co vytknout, každý den ryby, různé druhy masa, polévky, hranolky, brambory, různé saláty, zeleniny, ovoce a zákusky o které byla vždy bitka. U večeře pití za poplatek. Vše stále doplňovali, tak bylo všeho stále dost.

U snídaně čerstvé pečivo, salámy, sýry, párky, vejce, klobásky, cereálie, džemy, na pití tři druhy džusů, káva a čaj.

Jen kdyby měnili ubrusy, po týdnu dost špinavé.

Služby hotelu
Úklid každý den, vytření a vysypání smetí. Ručníky vyměnili jen jednou a podruhé až na požádání, toaletní papír, když došel, jsme si museli vyžádat na recepci.

Pláž
Přímo pod hotelem skalnaté pobřeží a kamenné plata, špatný přístup do moře a hodně to klouzalo. Kousíček dál asi 150 m malinká oblázková plážička s lehátky za poplatek. Jinak na pár místech vstup do moře žebříkem. Moře nádherné průzračné.

Anonym, 12.01.2019, Datum pobytu: 26.6. - 4.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

7 fotografií