Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Bylo to bezva...

  • 8 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to bezva... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nebyl špatný, jen chyběly pořádný hrnky na kávu a čaj a utěrka a houbička na nádobí ale to si příští rok vezmu sebou

Pláž
Pláže nádherný, moře skvělý, všude čisto vše na jedničku s hvězdičkou..

Renata Zavřelová, 19.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 15.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Umag, Hotel: Polynesia Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Spokojenost,vse nové, prostorného, ciste,příjemný personal

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost,vse nové, prostorného, ciste,příjemný personal Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Vyborna

Služby hotelu
Vyborne

Pláž
Oblazkova, mensi

Petr N., 19.07.2018, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Depandance Oliva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 věděli jsme, co můžeme čekat po loňské zkušenosti, a opět jsme si dovolenou užili

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
věděli jsme, co můžeme čekat po loňské zkušenosti, a opět jsme si dovolenou užili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK, spokojenost

Strava
stravování vlastní - netýká se

Služby hotelu
v pořádku

Pláž
velmi dobré

Jan P., 19.07.2018, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Apartmány Astra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Ubytovanie nestojí za viac ako 35€/deň. Izby vo vilkach sú male a nie priliz čisté, aj napriek tomu, že ich uvádzajú ako...

  • 2 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Ubytovanie nestojí za viac ako 35€/deň. Izby vo vilkach sú male a nie priliz čisté, aj napriek tomu, že ich uvádzajú ako zrekonštruované.

Na izbe sme nemali fén, napriek tomu, že to CK uvádza.

Izba v hoteli je väčšia, no maximálne neútulná /klasická internátna izba/

Strava je chutná, no monotónna (každý deň to iste)

AI je iba v bare v reštaurácií a nie ako uvádza CKpri bazéne, ani žiadna zmrzlina poobede. Jedlo iba počas raňajok, obeda a večere, medzitým len nealko a alko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v zrekonštruovanej vilke -jediné pozitívum bola pekná nová kúpeľňa, no bola veľmi malá.

Izba malá, vymaľovanie považujú asi za rekonštrukciu :-(

Služby hotelu
Nevieme o žiadnych službách hotela, ktoré poskytuju. Využili sme len zmenaren.

Pláž
Pláž kamienkova, mierny vstup do mora, vhodný aj pre deti. Pláž je verejná.

Hotelový bazén je tiež verejný.

Peter P., 19.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 16.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Vodice, Hotel: Vily hotelu Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Lokalitu, hotel doporučuji

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Lokalitu, hotel doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší dvoulůžkové pokoje, ale vše bylo avizováno předem. Věděli jsme do čeho jdeme. Pokoje čisté, ručníky často měněné.

Strava
Jídlo dobré bez větších poznámek

Pláž
Vstup do moře si může každý vybrat. Buď to po schodech z mola nebo přes malé pláže. Moře čisté. Mořské ježky jme neviděli.

Marcela K., 19.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 nebýt chyby v objednávce a absence balkonu na pokoji, bylo vše perfektní. Ale hotelový šéf nám vyšel vstříc a zařídil výměnu pokoje hned...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
nebýt chyby v objednávce a absence balkonu na pokoji, bylo vše perfektní. Ale hotelový šéf nám vyšel vstříc a zařídil výměnu pokoje hned první den bez příplatku, který by jinak byl 78 euro. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje jsou dostatečně veliké, přistýlka kvalitní a úklidové služby skvělé

Strava
strava je pestrá a i když přijde člověk na poslední chvíli, má k dispozici vše, co bylo v menu

Služby hotelu
.

Pláž
pláž je oblázková, místy skalnatá, ale všude je dobrý přístup k vodě a postupné zvyšování hloubky. vhodné i pro seniory i pro rodiny s dětmi.

Zuzana, 19.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 15.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pula, Hotel: Centinera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,5 dovolená se nám líbila moc

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dovolená se nám líbila moc Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování celkem dobré , chtělo by to menší rekonstrukci

Strava
bez stravy

Služby hotelu
služby na dobré úrovni

Pláž
na některých místech se povalovaly odpadky jinak pěkné koupání

Vladislav, 19.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Lanterna Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 S dovolenou jsme byli celkově velmi spokojení. Prodloužili jsme si pobyt v hotelu o jeden týden (původně jsme se chtěli přesunout do...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli celkově velmi spokojení. Prodloužili jsme si pobyt v hotelu o jeden týden (původně jsme se chtěli přesunout do apartmánu, ale cenově vyšel nakonec nejlíp hotel a výborná strava byl bonus, který nás přesvědčil). Hotel je čistý, dobře vybavený, personál velmi příjemný, zmíněné jídlo skvělé. Jsou dobře vybavení pro děti (naše dcera 2,5 roku) měla vše zdarma, byli tam na její pobyt vybavení (dětská postýlka, židlička, herna) a k dětem se celkově chovali velmi hezky. Pro pobyt s dětmi určitě doporučuji - jen pozor, přístup ke všem pokojům není bezbariérový, někde se od výtahu musí po schodech, východ směrem k moři je taky po dlouhých schodech (ale dá se obejít předním vchodem).

Jediné mínus byl hluk z blízké stavby, o které jsme předem netušili, takže na pláži nejblíže k hotelu to na celodenní pobyt nebylo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování se dost liší podle pokoje. My vystřídali celkem 3. Nejdříve nás dali na pokoj 344 (3. patro) s "park view" - v realitě výhled na příjezdovou silnici, zeď a závoru na cestě ke kuchyni. Každou chvíli tam jezdilo zásobovací auto, nechávalo běžet 15min. motor, do toho hluk projíždějící dopravy. Žádali jsme hned o změnu - hotel byl prý plně obsazený, další den nám s pomocí delegáta Tip travel pokoj vyměnili. Pokoj č. 358 měl výhled do vnitrobloku, bylo tam výrazně klidněji a dokonce byl vidět i kousek moře. Hluk přicházel pouze z věže větrací šachty - dominanty celého hotelu, cca kolem 23:00 ustal. Další týden jsme si připlatili pokoj s výhledem na moře (322), který byl nejpříjemnější - slyšet byly jen vlny, šum hlasů z promenády a občas živá hudba z restaurace Modrá terasa, případně z hotelového baru. Zavření okna a okenic vše výrazně ztlumilo.

Pokoje jsou dostatečně velké, postele velmi příjemné, vybavení dostatečné, v koupelně vana, fén na vlasy. Sami od sebe nám přinesli dětskou postýlku s peřinami i když jsme ji nežádali (zdarma). V pokoji je minibar, který jde využít jako mini lednička. Jediná potíž byla s klimatizací, která fungovala jen v pokoji s výhledem v moři. V obou předchozích slibovali poslat technika, ale nezměnilo se nic.

Pokoje k moři jsou v původní budově, počítejte s větším hlukem od sousedů - my slyšeli každé slovo (ale byli poněkud hlasitější). Také je nutné počítat s kuřáky v pokojích s balkónem, pokud máte pokoj nad nimi.

Toto léto (2018) počítejte bohužel taky s hlukem ze staveniště (o kterém vás nikdo informovat nebude). Staveniště je u hlavní pláže hned za silnicí a kolem 7:00 ráno začínají sbíječky a běžný stavební provoz. Opět mořská strana je v tomto klidnější.

Strava
Naprostá spokojenost. Snídaně i večeře podávané formou bufetu - opravdu široký výběr. Snídaně od lupínků a zdravé stravy (sušené ovoce, semínka, jogurty a ovoce, ovocné smoothies) přes míchaná vajíčka a studený bufet (šunky, sýry, salámy, čerstvý sýr) po lívanečky, marmelády, med. Výběr čajů, káva. K večeři denně výběr z cca 6 různých jídel + několika příloh, 2 polévky. Denně, možná obden byla ryba, mořské plody, někdy mušle. Vybere si opravdu každý. Na snídani mi trošku chyběla čerstvá zelenina, ale to byl detail. Zdarma byly i studené nápoje - voda, džusy (resp. chemické sirupy - což je dnes asi všude), večer navíc červené a bílé víno, pivo.

K dispozici je několik dětských židliček.

Stravu mimo hotel jsme nevyzkoušeli, jen zmrzlinu - nejlepší "domaša" na promenádě u přístavu, udělají vám i dětskou porci za poloviční cenu - ale jen v tom jednom stánku - restauraci. V centru městečka (asi 5 min. chůze) je supermarket, kde seženete i ovoce a zeleninu za dobrou cenu. Dávejte si pozor na podvodníka u hlavní pláže (vpravo od hotelu), který má ceny ovoce příšerně předražené - např. za malý kousek melounu co v obchodě pořídíte cca za 5 HRK chce bez mrknutí oka 20 HRK - vyplatí se ten kousek se do marketu projít :-).

Služby hotelu
Veškerý personál byl velmi vstřícný, příjemný, usměvavý - od pokojské přes recepční, obsluhu restaurace po management. Překvapilo mě pouze, že hlavní manažerka hotelu neovládá angličtinu (tváří se, že rozumí, ale sdělí vám chybné informace nebo vás pošle úplně jinam než jste potřebovali, protože nerozumí otázce). Pokud s ní budete něco vyřizovat, tak v němčině, nebo chtějte manažerku recepce.

Setkali jsme se všude se vstřícným přístupem k nám a nejvíc k dětem :-). Požadavkům se snažili vyhovět a když to nešlo, byli aspoň milí.

Úklid v hotelu byl perfektní, velmi jsme uvítali prostornou a příjemnou dětskou hernu.

V hotelu je dobré zázemí pro čas po příjezdu/před odjezdem, když nemáte ještě/už pokoj - zavazadla se dají nechat na recepci, jsou tam pohodlná křesla, pohovky, kde se dá posedět, nebo na terase s výhledem na moře.

Pláž
Plážička přímo u hotelu je hodně úzká, při přílivu počítejte s mokrým ručníkem. Je tam příjemný vstup do vody, na ranní nebo večerní vykoupání ideální. Za 1 HRK je tam i sprcha. Hotelová lehátka se dají využít za 60 HRK na den (od 10:00 - 20:00) - lehátka na pláži za 40 HRK.

Hned vedle hotelové pláže začíná veřejná pláž, na okraji je příjemné dětské brouzdaliště pro nejmenší. Tato pláž je hodně plná, ale ráno místo v pohodě najdete. My na ni chodili jen na kratší koupání kvůli hluku ze staveniště hned za silnicí u pláže. U této pláže je i dobře vybavené dětské hřiště, stánek s věcmi do vody, suvenýry apod. a nějaké občerstvení (kafe, palačinky) + výše zmíněný předražený zelinář.

Pláž u kempu - vpravo od hotelu podél pláže cca 10 minut chůze je kemp Njivice. Cestou potkáte různé malé plážičky na kamenech, někde i se schůdky do vody. Pláž u kempu je vhodná pro malé děti - pozvolné vstupy do vody, stín pod stromy, hřiště - pirátská loď. V kempu WC/umývárny, kousek restaurace s pitím/nanuky. Na celodenní pobyt asi nejlepší.

Další pláže jsou za promenádou vlevo od hotelu, dá se dojít až do vedlejšího resortu (cca 2km) a vyzkoušet co komu sedí - jsou tam menší plácky - víc soukromí, horší vstupy do vody (velké a někde ostré kameny).

Jana K., 19.07.2018, Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Jadran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Pecka.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pecka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé,hlavně výhled.

Strava
Vlastní.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Pláž kosel asi 30 schodů jedna ulice a kste u pláže.

Jiří K., 18.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Kvarner, Hotel: Vila Anna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velice dobrý hotel, vhodný pro rodiny s dětmi

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice dobrý hotel, vhodný pro rodiny s dětmi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel na okraji města, klidná lokalita, příjemný personál, čisté pokoje ne moc pohodlné postele.

Strava
Široký výběr , moc dobré

Služby hotelu
Veliká spokojenost

Pláž
Přístup dobrý, 300m lesoparkem, spousta aktivit, hospůdek, obchůdků. Pláže čisté s pustupným přístupem do vody ocení malé děti

Tomáš F., 18.07.2018, Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622