Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 krasne prostredi,velmi prijemna a ochotna pani domaci,nadherna pláz,meli jsme 5 pejsku a zadny problem

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
krasne prostredi,velmi prijemna a ochotna pani domaci,nadherna pláz,meli jsme 5 pejsku a zadny problem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pekne

Strava
vlastni

Pláž
oblazkova nadherna voda cista

Monika Třísková, 22.02.2020, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Apartmány Benedikt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Byl jsem zde s rodinou pouze na 5 dní, protože jsme jeli autem a dále pokračovali do Itálie na další dovolenou. Byl jsem spokojený. Výlet...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byl jsem zde s rodinou pouze na 5 dní, protože jsme jeli autem a dále pokračovali do Itálie na další dovolenou. Byl jsem spokojený. Výlet místní lodí, kterou používají zejména místní, do Poreče za pár korun. Jezdila jako pravidelná linka. Městečko nádherné se spousty obchůdků, taveren, kaváren, cukráren atd.. Velice doporučuji pro nenáročné klienty, kteří nevyžadují hotelové ubytování. Je zde možnost si pronajmout stan s klimatizací. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mobilhome je perfektní. Ubytování pro čtyřčlenou rodinu naprosto vyhovující. Kompletně vybaveno včetně klimatizace. Terasa, židle i stůl, všechno super. Umístění domu v horní části kempu, takže pěkný výhled.

Strava
Vařili jsme si sami. Takže super :-D V okolí je spousty restaurací, kde je možné se velmi dobře najíst. Je to tu ale trochu dražší. Lepší je si zajet do soudní vesnice do Billy a navařit si sám.

Služby hotelu
Slovenská delegátka se o nás starala vzorně. Neustále na příjmu. Dokonce nám sehnala i české pivo za 25,-, což je na místní poměry opravdu velmi výhodná cena. V obchůdku v kempu stálo 0,5 l přes 50,-!!! Jsou tu vodní atrakce pro dospělé i děti. Trampolíny. Dokonce i bazén uprostřed kempu.

Pláž
Kamnková až oblázková. Bez lehátek. Bez problémů najít místo. Voda křišťálově čistá a pro mě osvěžující. Pro některé studená. Boty do vody nutností kvůli ježkům. Sprchy a toalety jsou na pláži. Pro šnorchlování je to tu ideální.

Marek Krejbich, 05.02.2020, Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Camping Bijela Uvala - mobilhome

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolenka.Chodili sme tam 20 rokov.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolenka.Chodili sme tam 20 rokov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Max.spokojnost.

Strava
Dobra

Služby hotelu
Veľmi dobrr

Pavol Halanfa, 19.01.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Pension Kod Irene

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 V Chorvatsku jsem pár let nebyla a byla jsem příjemně překvapena službami a vybavením hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Chorvatsku jsem pár let nebyla a byla jsem příjemně překvapena službami a vybavením hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi hezké s výhledem na moře.

Strava
Strava byla rozmanitá, bylo vždy z čeho si vybrat.

Služby hotelu
Hotel velmi uživatelsky příjemný-

Pláž
Pláž vzdálená od hotelu pár metrů, drobné kamínky, čistá.

Renata Steblová, 06.01.2020, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel: Aminess Grand Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 7,8 Ubytovaní a pokoj velmi příjemný pro skvělý odpočinek.Okolí se spoustou krásných míst.Byli jsme velmi spokojení

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytovaní a pokoj velmi příjemný pro skvělý odpočinek.Okolí se spoustou krásných míst.Byli jsme velmi spokojení Zobrazit celou recenzi

Vladimíra, 29.12.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Pension Mara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,6 Dovolená byla super,až na ubytování,to bylo katastrofální.Po příjezdu a ubytování jsme zjistily rozpadající se skříně,podlahu.Po urgenci...

  • 1 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super,až na ubytování,to bylo katastrofální.Po příjezdu a ubytování jsme zjistily rozpadající se skříně,podlahu.Po urgenci delegátce přišla osoba,která opravila jen zlomek rozpadajícího se nábytku.Po druhé urgenci delegátce už nepřišel nikdo,takže do konce týdne se nám rozpadaly dvířka u šatní skříně,u noního stolku a parketová podlaha se rozpadala též.U společné lednice na chodbě koukaly dráty ze zdi.Toto ubytování již nikdy více!!!!!!! Zobrazit celou recenzi

Strava
Průměrná,menší porce,polévky výborné.

Pláž
Pláž dobrá,čistá

Anonym, 28.12.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Crikvenica, Hotel: Pension Mudražija

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8 S dovolenou jsme byly spokojení . Stravování nic moc ale dá se přežít. Nedaleko je obchod . Pláže jsou pěkné směrem na Ploče asi 10min...

  • 8,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byly spokojení . Stravování nic moc ale dá se přežít. Nedaleko je obchod . Pláže jsou pěkné směrem na Ploče asi 10min chůze. Dovolenou doporučuji . Jen to stravování by mohlo být lepší. U oběda snídaně atd. nesedíte samy ale někoho vám k sobě přidělí a s tím párem sedíte pokaždé až do konce dovolené u toho samého stolu. Což teda když chytnete nějaký né moc dobrý pár tak to není ideální. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týče ubytování asi jsme měli štěstí měli jsme pokoj přímo s výhledem na moře. Viz fotky.

Strava
Stravování jsme čekali lepší .Na výber ze dvou jídel.

Nejsme nároční najíst jme se pokaždé najedli.

Služby hotelu
Každý den bylo na pokoji uklizeno , vytřeno a ustlána postel . Měnily i ručníky, doplňovali toaletní papír. Vynesený koš.

Pláž
Pláže jsou krásné. Ovšem jsou hodně narvané. Lepší je jít pěšky směrem na Ploče po pár minutách chůze uvidíte po pravé straně takové schované pláže kde moc lidí nechodí . Je to tam krásné.

Anonym, 28.12.2019, Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Penzion Posejdon

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Výhled na Penzion z moře. 10 fotografií

Celkem: 6 Okolí hotelu i strava super. Stejně tak personální hotelu i paní na recepci. Bohužel vybavení hotelu je dost zastaralé. Do Pirovace...

  • 4 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Okolí hotelu i strava super. Stejně tak personální hotelu i paní na recepci. Bohužel vybavení hotelu je dost zastaralé. Do Pirovace bychom se rádi zase vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zastaralé vybavení jak pokojů, tak hotelu celkově.

Strava
Chutná. Rozmanitá. Vždy bylo všeho dost.

Služby hotelu
Kromě standardu jako Wi-Fi atd služby žádné. Bazén byl zavřeny. Na kulečníku jsme nikoho neviděli. Pronajmuti lehatek na plazi také velmi chaotické, někdy tam ani nikdo nebyl.

Pláž
Pláž kamenita. Ihned u hotelu a moc krásná. Krásné moře bez ježků blízko u pláže.

Ludmila K., 25.12.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Miran

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7,8 Dovolená byla skvělá, s manželem jsme tam našli přesně to,co jsme od dovolené očekávali.Klid .pohodu.skvěle jsme si odpočinuli.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá, s manželem jsme tam našli přesně to,co jsme od dovolené očekávali.Klid .pohodu.skvěle jsme si odpočinuli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj byl menší,ale čistý a pořád uklizený.Stejně to vypadalo i v celém hotelu

Strava
Co se týče stravy snídaně byli fajn-formou bufetu,ostatni jidlo bylo na výběr-mohlo být lepší.Jídlo mimo hotel bylo rozmanité,každý si tam našel co má rád.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužívalí.

Pláž
Pláž jsme měli přes cestu,hned před hotelem.Bylo tam čisto a v září pár lidí.Měli jsme krásné počasí,Moře i pláže jsme si užili dost.

Gabriela Hutyrová, 22.12.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Podgora, Hotel: Sirena

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,3 Majitel chtěl znova platit za ubytovanou osobu. Ubytování velmi špinavé.

  • 2,5 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Majitel chtěl znova platit za ubytovanou osobu. Ubytování velmi špinavé. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 17.12.2019, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Apartmány Almir

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)