Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Vše v pořádku

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pořádku Zobrazit celou recenzi

Anonym, 20.04.2017, Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Penzion Andělko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Penzion Andělko, Střední Dalmácie, Chorvatsko Anonym 2017-04-20 10 1 10 Penzion Andělko

Celkem: 10 Byl jsem s dcerou a babičkou. Klid letoviska a krásné pláže nám vyhovovaly.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byl jsem s dcerou a babičkou. Klid letoviska a krásné pláže nám vyhovovaly. Zobrazit celou recenzi

Janek M., 20.04.2017, Datum pobytu: 21.7. - 30.7.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Penzion Andělko

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Penzion Andělko, Střední Dalmácie, Chorvatsko Janek M. 2017-04-20 10 1 10 Penzion Andělko

Celkem: 9,6 Velkonocna dovoleka bola uzasna. Vdaka odporucaniu pracovnika CK Invia, ktoey mi to vyhladal. Maximalna spokojnost s rezortom, sluzbami a...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velkonocna dovoleka bola uzasna. Vdaka odporucaniu pracovnika CK Invia, ktoey mi to vyhladal. Maximalna spokojnost s rezortom, sluzbami a prostredim. Personal maximalne ustretovi. Chorvatsko je krasna krajina aj na jar. Este raz velke podakovanie hlavne Invii, ktora mi to zabezpecila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Boli sme sko rodina 2+ 1 dieta. Izba vyhlad na more. To bolo hadam jedine co mi trosku v rezorte valamar sanifor 4* vadilo, ze izby su dost malicke.

Strava
Strava 100% nemam co k tomu dodat. Rezort je velky bol plne obsadeny a nestslo sa nam, ze by nieco chybalo alebo by sme cakali. Personal max profesionalny. Jedlo bolo pestre, chutne, vela zeleniny a ovocia.

Služby hotelu
Sluzby hotela 100%. Mozem povedat ze od upratovaciek (velmi zlate a mile) az po recepciu. Vsetko tam klape ako si to v takom rezorte predstavujete. Vsetci su velmi mili, ochotni a ustretovi.

Pláž
Plaz v case ked sme boli ju upravovali. Plaz je nadherna spojena s morom a prirodou . Oaza pokoja.

Zuzana C., 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel: Valamar Sanfior

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Valamar Sanfior, Rabac, Chorvatsko Zuzana C. 2017-04-19 9.6 1 10 Valamar Sanfior

Celkem: 8,8 Jarní dovolená v Chorvatsku překvapila, bylo to super! Hotel nabízí i animační program i takto před sezonou což je skvělé.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jarní dovolená v Chorvatsku překvapila, bylo to super! Hotel nabízí i animační program i takto před sezonou což je skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostačující, čisto, útulno.

Strava
Velmi bohatý výběr, denně ryby, ovoce, zelenina, vše vynikající.

Služby hotelu
Animační program, bazén, milý personál.

Pláž
Krásná, členitá s kouzelnými zákoutími. V létě bude asi přeplněná.

Lenka H., 19.04.2017, Datum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel: Allegro

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Allegro, Rabac, Chorvatsko Lenka H. 2017-04-19 8.8 1 10 Velikonoce v Chorvatsku

Celkem: 8,2 Velice hezka a prijemna dovolena. Nad ocekavani :-)

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velice hezka a prijemna dovolena. Nad ocekavani :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krasne ubytovani, jen chvilku zlobila TV ale pak vse bylo OK. Krasny vyhled na more, co vic si prat.

Strava
Pestra strava, kazdy si vybere, jen by mohlo byt vice ryb na vyber...

Služby hotelu
Ochotny personal, jen jsme nezkusili vnitrni bazen, jelikoz jsme byli jen u more, kdyz se nam tak vyvedlo pocasi :-)

Pláž
Krasne oblazky, jen problem s hledanim mista, i kdyz se to nesmelo tak kazde rano budicek v 7:30 a zablokovat na plazi mista dekou, od 9:00 tam je zu docela narvano, ale jinak super - pocasi nam pralo, pres den ca 33 stupnu - krasa

Jan S., 29.03.2017, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Corinthia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Corinthia, Krk, Chorvatsko Jan S. 2017-03-29 8.2 1 10 Corinthia

Celkem: 2,3 bobyt celé zle, zvyšok dobré

  • 1,5 Ubytování
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
bobyt celé zle, zvyšok dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrôza, nikdy viac do tohto apartmánu...prístup domácich katastrofa. Bolo nás viac a rozdelení sme boli do troch apartmánov..Domáci nás každý večer kontrolovali a ak sme náhodu boli v inom apartmáne ako vo vlastnom hned nás vyhadzovali..že to nie je nás apartmán...o desiatej večer večierka, vyhrážali sa nám políciou..najhoršie, že domáci tam bývaju, cestovky však uvádzajú inak....popis v žiadnom prípade nezodpovedá skutočnosti.

Strava
varili sme si sami

Služby hotelu
neodporúčam

Pláž
celkom fajn

Anonym, 28.03.2017, Datum pobytu: 11.6. - 20.6.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmány Bobič

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Apartmány Bobič, Biograd Na Moru, Chorvatsko Anonym 2017-03-28 2.3 1 10 Apartmány Bobič

Celkem: 3,4 Nikdy vice- ani za tu cenu, to už radši do kempu nebo bungalovu (jen pro srovnani)

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nikdy vice- ani za tu cenu, to už radši do kempu nebo bungalovu (jen pro srovnani) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
špina, rozvzane postele, stare skrine, hodne nedostatku by se dalo vyrešit kdyby se do toho trocha zainvestovalo

Strava
snida- podprumerna... porad to same, levne, nekvalitni salamy, žadne ovoce ani zelenina, hodne slaby bufet

večere- dalo se neco snist, ale taky to mohlo byt lepši. Vyber jako ve školni menze

Služby hotelu
žadne služby tady nebyly, jenom neprijemna pani na recepci- zrejme majitelka nebo provozni

Pláž
hezka, upravena, dalo se najit prijemne mistečko

Anonym, 22.03.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Trogir, Hotel: Villa Kairos

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Villa Kairos, Trogir, Chorvatsko Anonym 2017-03-22 3.4 1 10 Villa Kairos

Celkem: 9,4 Naprostá paráda. Spokojenost veliká. Byla jsem zde zatím dvakrát, ale vždy se ráda vrátím. Naštěstí vždy vyšlo počasí, ale je pravda, že...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá paráda. Spokojenost veliká. Byla jsem zde zatím dvakrát, ale vždy se ráda vrátím. Naštěstí vždy vyšlo počasí, ale je pravda, že pokud by třeba více dní propršelo, už tu není tolik možností, jako za pěkného počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super. Dostačujicí. Není to žádný luxus, ale s tím se počítá, když je cena takto přívetivá a jsou zde uvedené snad jen dvě nebo tři hvězdy.. což odpovídá. čisto, mění ručníky.. klid, božský vzduch.. Balkony směřované k moři. K moři pár kroků... s promenádou pěšky taky všude kousek. Já jsem zde byla a snad i budu max spokojená :) Skormné, ale pěkné ubytko.

Strava
Naprosto dostačující. Sice se nemění. Snídaně vesměs pořád stejné. Večeře se tak nějak točí dokola, ale vždy se dá vybrat a dobře najíst :) můžete si přidat kolikrát chcete.

Služby hotelu
V pořádku. Když něco potřebujete, jsou ochotní. Nesvítila nám např. lampička, dopo náhlášeno, odpo opraveno.

Pláž
Pláže jsou čisté, okolí udržované. Veřejné záchody uklízí, papír doplňují... pořád někdo zametá popadané jehličí Za mě prostě super.

Anonym, 10.03.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Depandance hotelu Alem

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

1 fotografie

Depandance hotelu Alem, Střední Dalmácie, Chorvatsko Anonym 2017-03-10 9.4 1 10 Depandance hotelu Alem

Celkem: 8 Souhlas s předešlou recenzí Jakuba, a to i za střední i starší generace - stejný termín pobytu. Jediná výtka je na pořádající CK, která...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Souhlas s předešlou recenzí Jakuba, a to i za střední i starší generace - stejný termín pobytu.

Jediná výtka je na pořádající CK, která z ničeho nic zrušila následující termín pobytu,

což bylo rozčarování a zklamání pro několik účastníků, které si chtělí pobyt prodloužit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje za tu cenu vyhovující, snad jen na dva, které jsou směrem na hory a zároveň silnici,

zase ale mají klimošku v ceně, což je pro některé vyhoda.

Strava
Super, středomořská kuchyně, což některým nemusí vyhovovat.

Služby hotelu
Snaží se vyhovět, dámy jsou milé, vstřícné, i když bábinka je trochu kontrolórka :-).

Pláž
Fajné, především, ty maličko vzdálenější.

Anonym, 25.02.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Jelena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Jelena, Střední Dalmácie, Chorvatsko Anonym 2017-02-25 8 1 10 Villa Jelena Brist

Celkem: 8,2 velmi levná dovolená a přitom plná zážitků.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
velmi levná dovolená a přitom plná zážitků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velké pokoje s balkonem, pohodlně se vyspí 4 lidi. Chyběla nám klimatizace, nedala se ani připlatit.

Strava
Byli jsme velmi spokojeni, strava rozmanitá, spousta zeleniny i ovoce, dobře se najedly i děti. na hotel s 2,5 hvězdičkami super luxus.

Služby hotelu
Moc jich tam nebylo, krámek se suvenýry, bankomat. jinak chyběl výtah. Nebyla možnost pronajmout si ledničku. Jsou tu i tenisové kurty.

Pláž
Pláží je zde několik, nejbližší s betonovými platy, kde si můžou hrát děti. my chodili na vzdálenější,

byla také čistá a velmi klidná.

Lucie K., 21.02.2017, Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Adriatic

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

3 fotografie

Adriatic, Krk, Chorvatsko Lucie K. 2017-02-21 8.2 1 10 Adriatic

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622