Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Hotel je pekny znam to tam dobre už jsem byl vickrat ubytovan pro starsi lidi a nemocni to je raj

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pekny znam to tam dobre už jsem byl vickrat ubytovan pro starsi lidi a nemocni to je raj Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovani na pokoji je luxusni jenom chladnicka tam chybjel

Strava
strava je dobra a le ne pro zdrave lidi malo vyberu je tam

Služby hotelu
dobre jsou služby

Pláž
plaž je dobry miste lehatka jsou tam pro hosti co jsou na Hotelu

Imrich Vitko, 15.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,4 Velká spokojenost se službami hotelu. Problém trochu s parkováním. Kdo dřív přijel měl, zbytek musel dlouho hledat a čekat.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost se službami hotelu. Problém trochu s parkováním. Kdo dřív přijel měl, zbytek musel dlouho hledat a čekat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, pěkné . Dvakrát týdně úklid, výměna ručníků. Jen chyběla klimatizace.

Strava
Obrovský výběr. Každý si našel to své . A že bylo z čeho vybírat.

Služby hotelu
Hotel klasický betonový jak se kdysi stavěli. Pláž ze všech stran, čistá. Personál byl velmi ochotný .Vybavení ne úplně moderní, ale k tomu hotelu stylové.

Pláž
Pláž čistá, hned po hotelem. Žádné davy lidí. Klid, pohoda.

Edita Motyková, 13.10.2019, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pula, Hotel: Brioni

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Prostředí moc pěkné a klidné a i výlety se dali dělat po okolí.

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Prostředí moc pěkné a klidné a i výlety se dali dělat po okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani nebylo nic moc. Rozvrzany nábytek, špinavé zdi a některé dveře nešli zavírat. Ale pokud se tam chce člověk jen vyspat tak dostačující :-)

Strava
Strava byla velmi dobrá a dosti vidatná, té není co vytknout.

Pláž
Pláž přímo naproti hotelu. Krásně čistá, stejně tak i moře. Místy větší výskyt ježků ale s tím se musí počítat. Mi tam byli začátkem září takže jsme měli i dost místa na pláži.

Jitka B., 11.10.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Villa Paškal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,3 Dovolená se nám velice líbila. Ubytování bylo krásné a majitelé velice hodní a milí.

  • 9 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila. Ubytování bylo krásné a majitelé velice hodní a milí. Zobrazit celou recenzi

Veronika Uhlířová, 11.10.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Apartmány Gardenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Byli jsem velmi spokojeni. Do Makarské jezdíme 20 let a v tomto hotelu jsme byli 2x. Příští rok pravděpodobně pojedeme do tohoto hotelu...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsem velmi spokojeni. Do Makarské jezdíme 20 let a v tomto hotelu jsme byli 2x. Příští rok pravděpodobně pojedeme do tohoto hotelu opět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní ubytování. Nový nábytek, ale v letošním roce jsme neměli štěstí na pokoj - opakovaný zápach z odpadu v koupelně. Reklamovali jsme, ale k nápravě nedošlo.

Strava
Dobrá, dostatek. Každý si vybere.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme.

Pláž
Drobné kamínky.

Anonym, 08.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 5.10.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,6 Celkový dojem dobrý, hotel splnil naše očekávání, trochu zklamáním byla strava.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dobrý, hotel splnil naše očekávání, trochu zklamáním byla strava. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi dobré, výhled z prostorného balkonu na moře a zároveň stíněný borovicemi, avšak ne všechny pokoje jsou takto situovány, a pravděpodobně všechny pokoje v hotelu mají pouze 1 elektrickou zásuvku....!?

Strava
Strava byla průměrná, malý výběr hlavních jídel a zeleniny k večeři, při snídaních jeden druh pečiva, absence jogurtů a sladkého pečiva,malá nabídka ovoce, které bylo nekvalitní. Večerní zákusky však byly vynikající a v dostatečném množství.

Služby hotelu
Personál hotelu byl ochotný, pokoje čisté, výměna ručníků každý den i na požádání

Pláž
Přístup k pláži a její čistota byly v pořádku, moře čisté.

Marie, 07.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 25.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Laguna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Tučepi 14.9. -21.9.2019 Odpočinková dovolená začátkem druhé poloviny září v hotelu Bluesun Alga. Počasí nám přálo ke koupání po všechny...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tučepi 14.9. -21.9.2019

Odpočinková dovolená začátkem druhé poloviny září v hotelu Bluesun Alga. Počasí nám přálo ke koupání po všechny dny. Ubytování a stravování bylo též na vysoké úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvě karty od pokoje jsme dostali ve 14 hodin, náramek, který nás opravňoval k čerpání all inclusive jsme dostali hned po příjezdu v 10 hodin. Velikost pokoje byla pro dva dostačující, přistýlka by tam ale nevešla. Na pokoji bylo dost místa na uložení oblečení, malý trezor pro uschování cenností, lednička. V té však byla nabídka minibaru za peníze.

V televizi bylo naladěno poměrně dost satelitních programů, i ČT 24, Šlágr a jeden slovenský pořad.

Koupelna byla vybavená velkým sprchovým koutem, teplá voda tekla stále. Ručníky a osušky měnili každý den. Uklízečky byli usměvavé, zdravili hned, sotva člověk vystrčil hlavu z pokoje.

Povlečení bylo vyměněno 1x za týden. Klimatizace běžela bez problémů při zasunuté kartě.

Parkování auta bylo zdarma (což v poslední době není v Chorvatsku pravidlem) na parkovišti před hotelem, místo jsem našel bez problémů. Závora na parkovišti byla „řízena“ z PC v recepci podle SPZ kamerou.

Na recepci s námi komunikoval recepční dobrou češtinou. S jinými recepčními jsme shodou okolností do styku nepřišli.

Strava
Jídelna byla v přízemí hotelu, dostupná z recepce výtahem, nebo po schodech. Skládala se ze dvou částí. Na snídani otevírali pouze jednu část jídelny s terasou a s výhledem na moře. Na večeři bylo možné využít obě jídelny i dva vydávací pulty. V druhé jídelně se při výdeji večeře skoro netvořily fronty, takže jsme ji využívali raději.

Jídlo bylo výborné, neustále doplňované. Velký výběr, od předkrmů, dvou druhů polévek, přes hlavní chody, přílohy, saláty, zmrzlinu, a v neposlední řadě zákusky . Ty byly opravdu fantastické.

Na hlavní chod byly k výběru vždy dva druhy ryb, popř. mořských potvůrek, kuřecí (pečené, smažené, na grilu) a jiná masa též různě chuťově dobře připravovaná,. Též přílohy, počínaje hranolky a konče třeba picou.

Pití při obědě i večeři roznášeli podle objednání číšníci. Od piva, vína po nealko pití.

Snídaně byly „klasické“, od tří druhů vajíček, po klobásky, pečenou slaninu, salámy, sýry. Kuchařka též připravovala vaječnou placku s možností přidání sýra, zeleniny, salámu, hub do amolety.

Jen pečivo se mi zdálo spíše „včerejší“, snad je kroasány byly čerstvě připravované. Byly teplé, ale neměly žádnou náplň. Mohly se namazat nutelou, marmeládou, medem.

V odpoledním snack baru nabízeli salámy, sýry, zákusky, zmrzlinu, ovoce a pití.

Špinavé talíře odnášeli obratem.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Každý večer u bazénu hrála hudba. Obsluha od baru roznášela pití. Podávali asi 6 druhů místního tvrdého alkoholu, pivo, víno, limonády, kávu i s mlékem. Ostatní alkohol byl za kuny.

V hale recepce byli dvě velké televize většinou se sportovním pořadem. Byl tam též all inclusive bar.

Bazény hotelu, kterých tam bylo aspoň pět, měly udržovanou čistou vodu, myslím, že byla i trošku přihřívaná, neboť byla teplejší než moře, které mělo 24 stupňů. Lehátek u bazénu a slunečníků bylo také dost, kdo však chtěl „lepší“ místa, musel si ráno trošku přivstat. V bazénu probíhal vodní aerobik. Lehátka na pláži byla za poplatek. Poblíž byla i zdarma sprcha se sladkou vodou. Naproti hotelu byl poskytován let padákem, jízda na vodních skútrech a i vodní atrakce za člunem. Pláž byla poměrně dost obsazená, i když byla už polovina září

Hotel též nabízel miniklub pro děti. Též byla nabízena možnost projížděk na elektrickém kole po okolí Tučep. Ovšem za kuny, popř. Eura.

Pláž
Pláž je oblázková, myslím, že boty do vody se ocení. V moři je také možné být bez bot. Na ježky jsem v moři nenarazil. Vstup do vody je celkem pozvolný. Polovina pláže je kryta před sluníčkem borovicemi. Negativem jsou „vajgly“ od bezohledných kuřáků.

B B, 07.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Alga

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 8 dovolenou jsme si užili, služby byly v pořádku, splnila očekávání co se týče dopravy a transferu do a z místa pobytu, ubytování i...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dovolenou jsme si užili, služby byly v pořádku, splnila očekávání co se týče dopravy a transferu do a z místa pobytu, ubytování i stravování. Ubytování bylo zcela v souladu s pojmem ubytování v penzionu - nábytek standardní, neopotřebovaný, čisto. Strava domácí. Snídaně v dostatečném množství a výběru, večeře výborné. Vše v domácí kvalitě. Do Bašky Vody jezdíme od r. 1996, letovisko se hodně změnilo jen v dobrém pro cestovní ruch. Příroda i moře jsou čisté, prostě nádhera. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl vybavený neopotřebovaným nábytkem, vybavený byl zcela dostatečně,čisto. Čisto bylo všude - jídelna, společné WC, terasa. Majitelé se objektu věnují.

Strava
Se stravou jsme byli spokojení - byla v domácí kvalitě. Faktem je, že na jídla jsme zvyklí i doma - pro nás to přes dovolenou nebyla změna jídelníčku, obdobně se stravujeme i doma.

Služby hotelu
Jak jsem popsala výše, vybavení bylo neopotřebované, dostatečné, čisté. Výměna ručníků v polovině týdenního pobytu byla dostačující. Služby odpovídaly ubytování v penzionu. Atmosféra byla rodinná, majitelé velmi vstřícní.

Pláž
Pláž je blízko, penzion je situovaný ve vedlejší ulici ve středu města, cesta na pláž zabere do 10 min.. Vzdálenější pláže jsou tak 15-20 min. vzdálené. Pláže jsou udržované, moře i pláže byly čisté.

Hana Muličová, 06.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Penzion Knezovič

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Myslela som, že budeme ubytovaní v hoteli, mam zdravotne problemy s kolenami, tam bol výťah. Boli sme ubytovaní v DEPADANS, našťastie nie...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Myslela som, že budeme ubytovaní v hoteli, mam zdravotne problemy s kolenami, tam bol výťah. Boli sme ubytovaní v DEPADANS, našťastie nie vysoko, tam nebol výťah. Kým som sa dostala do izby musela som prekonať troje schody. Dokonca na troch schodoch nebolo ani zabradlie, steny a okna som sa musela chytať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubyovanie bolo čisté a pekné.

Strava
Na raňajky nikdy nebola čerstva zelenina napr. paprika, paradajky. V Chorvatsku sa pestuje zelenina mangold a počas našho týždna sme ani raz dusený mangold nemali. Nakladane olivy vždy bývali ako príloha na večeru, ale aj k praženici na raňajky by sa hodili.

Služby hotelu
Služby boli v poriadku.

Pláž
Na plaži boli sprchy na peniaze, len zabudli tie peniaze vyberať a nedalo sa sprchovať koli tomu, že bola plna pokladnička.

Hana Húdoková, 06.10.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Laguna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 dovolená v hezkém prostřední se zajištěnými službami, snad jediná výtka - malá hotelová pláž, kde si lidé hozením ručníků zajištovali...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená v hezkém prostřední se zajištěnými službami, snad jediná výtka - malá hotelová pláž, kde si lidé hozením ručníků zajištovali místa, aniž by byli přítomni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování odpovídající, vyhovující, krásné čisté okolí

Strava
odpovídající al linclusive,které jeparadoxně jistě ekonomičtější a pro strávníky rozmanité a výborné, než podávání jednotlivých porcí, toto nelze vůbec srovnávat např s hladovými jídly při pobytu v Itálii, který jsme následně absolvovali

Služby hotelu
odpovídající přístup, byt jsme se ale mezi převažujícími německými turisty malinko cítili opovrhováni, na druhé straně skvělý přístup personálu k našemu autistickému dítěti

Pláž
hotelová pláž romantické, oddělená, ale problémy s místy / spíše se sobeckostí hostí, kteří si usurpovali místa na plažových lehátcích, aniž by byli přítomni/, koupání ideální

nevyšlo nám počasí, 2 dny z 5 pobytových nejenže se nedalo koupat , ale byla zima . chodili jsme v bundách - toto samozřejmě není výtka cestovní kanceláři, jen konstatování ,

Jana Beranová, 06.10.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Brač, Hotel: Bretanide

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)