Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 3,2 Rozhodne nemužu doporučit, skutečne jenom pro silne žaludky a nervy

  • 2,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Rozhodne nemužu doporučit, skutečne jenom pro silne žaludky a nervy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
neudžovany penzion, na urovni hostelu u dalnice nekde na konci sveta. uklid- žadny, klimatizace- velice slaba, okoli- neudržovano, vyhled na more byl jedine pozitivni na cele dovolene

Strava
Skutečne pro silne žaludky. Snaži se o neco jako českou stravu, ale moc jim to nevychazi. Snidane se ani nedaji komentovat, tak špatn jidlo jsem dlouho nezažila!!!

Služby hotelu
žadne. delegatka- nula bodu, zabava- žadna, nabidka piti nebo možnost cokoli si koupit- žadna

Pláž
hezke plaže, čiste more, nekolik malych obchudku a hospod a baru kolem

Anonym, 15.01.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Trogir, Hotel:Villa Kairos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villa Kairos, Trogir, Chorvatsko Anonym 2017-01-15 3.2 1 10 Villa Kairos

Celkem: 5,8 Byla nás 39, rodiny s dětmi. Pokud rádi chodíte, pak to okolí umožňuje, pokud si jedete lehnout na pláž, tak toto místo moc nedoporučuji....

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Byla nás 39, rodiny s dětmi. Pokud rádi chodíte, pak to okolí umožňuje, pokud si jedete lehnout na pláž, tak toto místo moc nedoporučuji.

Řešila jsem s pořádající CK reklamaci, bohužel nenastala dohoda. Šlo o vzdálenost pláže. Reálná vzdálenost od prvních bungalovů je min. 650 metrů! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché bungalovy, které si zaslouží rekonstrukci, mají své nejlepší léta za sebou. Pokud byla nahlášena závada, tak se jí paní delegátka snažila odstranit. Při nastěhování dostanete povlečení, které si povlíknete, při odjezdu chtějí povlečení stáhnout, nejlépe zamést, vytřít.

Strava
Strava česká, ta odpovídala. Porce velké. Hlady trpět nebudete. Vezmete si hrnce, misky a vyrazíte k okénku pro jídlo. Připomíná to pionýrský tábor. Pak si umyjete nádobí. Houbičku a jar si bylo možné nafasovat. V CK nám bylo řečeno, vše vzít sebou.

Bylo možné si od paní delegátky zakoupit české pivo a vody.

Služby hotelu
Celkově je kemp čistý, udržovaný. I společné sociální zařízení, které je po cestě na pláž bylo udržované v čistotě.

Při příjezdu vystoupíte před kempem, doporučuji kufry na kolečkách, je to opět několik set metrů, než dorazíte k bungalovům.

Pláž
Zátoka, na druhé straně Rabacu jsou malé, krásné pláže. Určitě to není jen kilometr. Tato je asi nejhorší. Poměrně špatný přístup do vody, moře se nám v této části nelíbilo.

Na pláži je možné se osprchovat, zapůjčit si šlapadlo. Restaurace fungují.

Lucie H., 08.01.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel:Chatový areál Oliva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Chatový areál Oliva, Rabac, Chorvatsko Lucie H. 2017-01-08 5.8 1 10 Chatový areál Oliva

Celkem: 6,4 Celkově spokojenost

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokojích by neškodilo větší vybavení - např. rychlovarná konvice, lednička

Strava
Ráno nebyla žádná zelenina, ovoce

Služby hotelu
Pomalá obsluha u venkovního baru

Anna P., 07.01.2017, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Vodice, Hotel:Jadran Plavi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Jadran Plavi, Vodice, Chorvatsko Anna P. 2017-01-07 6.4 1 10 Hotel Jadran Plavi

Celkem: 3,5 Díky pěknému okolí a partě lidí se dovolená vcelku povedla.

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Díky pěknému okolí a partě lidí se dovolená vcelku povedla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týče ubytování, upřímně, již sem bydlela daleko, daleko lépe za podstatně méně peněz. Pravda je, že skutečnost odpovídá fotu. Asi mají trošku problém s odpadem, celou dobu nám smrděl záchod po celém apartmánu, pokud nebyly zavřené dveře. A pak přístup domácích... vždy jezdíme velká parta a i zde jsme měli asi 5 pokojů, někteří na 2 týdny, já na týden. Ti, co měli týden navíc se setkali s dost nepříjemným přijetím, domácí věděli, kdy kdo přijede a i přes to jim bylo řečeno, že neví, jestli pro všechny mají místo. A po zjištění, že mají děti (malé 1-1,5 roku) se od paní domácí dozvěděli, že tam má hosty, takže děti nebudou křičet, vískat a dupat. Zkuste to tak malému dítěti vysvětlit :o( až po upozornění, že oni jsou též hosté, platící hosté, se paní domácí zamyslela a po nějaké době pochopila, že to přehnala a omluvila se. Když jsme pak přijeli my a řekli, že patříme k nim, slečna udělala "fajn" obličej, ubytovala nás a pak asi po 2-3 dnech už domácí neodpovídali ani na pozdrav. Takže máte - li malé děti, vyberte si nějaké jiné ubytování!

Strava
Vařili jsme si sami. Venku nám chutnalo moc, dokonce mají nabídku v podobě našich "poledních meníček". Vyplatí se zajít i do "Starého města", tam je taky pár pěkných restaurací. Fajn bylo Ovoce a zelenina na lodi, pluli kolem pláže a ceny lepší než ve stánku na pobřežní komunikaci. Každopádně nejlepší restaurace u směnárny na konci pobřežní cesty k opuštěným hotelům.

Služby hotelu
Nekupujte si jídla do mikrovlnky, protože ji tam budete marně hledat, ikdyž ve vybavení psaná byla. Klimu musíte vypínat, ikdyž jdete jen z odpadky, prý jim to tam kvůli ní nedávno vyhořelo.Voda strašně vápenatá, strašně se usazoval vodní kámen na nádobí a spotřebičích, hlavně rychlovarná konvice. Dále jsme si chtěli prodloužit jeden pokoj na odpoledne cca na 4-5 hodin, kvůli osprchování dětí od soli a odpočinku řidičů před cestou. Paní domácí si za to řekla vpodstatě jako nájem za apartmán na další týden a byla strašně dotčená, že jsme to odmítli. Na to, že jsme měli pronajatou téměř polovinu domu, tak tedy nic moc vstřícný přístup. Výměna prádla po týdnu prý proběhla, ale nějak pofidérně a ani tam snad nebylo všechno.

Pláž
Pláž... na spoustě míst docela dost úzká, kamínková, přístupná po schodech. Každé ráno sbírána naplavená tráva a odpadky. Moře klidnější, v odpoledních hodinách větší vlny a hooodně trávy, v našem termínu nebyly pláže přeplněné. Cesta k apartmánu do dost strmého kopce, dlažební kostky, pro kočárky, malé děti či méně pohyblivé a starší lidi je vhodnější cesta okolo pošty, infocentra po asfaltové silnici. Vodní atrakce na této straně žádné, atrakce do půllitru spousta :o)) A co mi vadilo asi nejvíce, každou chvilku si zde lodě vypouštěli WC a nebylo vyjímkou, že se hnědé překvapení dostalo až téměř na pláž. To byla fakt rychta.

Jaroslava F., 05.01.2017, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel:Vila Mirnna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vila Mirnna, Gradac, Chorvatsko Jaroslava F. 2017-01-05 3.5 1 10 Vila Mirnna

Celkem: 5,3 se spolecnosti a zajezdem jsem spise spokojen, ale vylozene bych znamemu nedoporucil jako skvely zazitek

  • 6,5 Ubytování
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
se spolecnosti a zajezdem jsem spise spokojen, ale vylozene bych znamemu nedoporucil jako skvely zazitek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dostali jsme jiny pokoj, nez byl uveden (dle fotografii) na internetu a nasledne v e-mailu, jinak zarizeni bylo hezke

Strava
vlastni

Služby hotelu
nemeli jsme

Pláž
podprumerna, velmi spinava, susna cista plaz byla az cca 1km daleko

Jakub V., 29.12.2016, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel:Vila Rodič

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vila Rodič, Střední Dalmácie, Chorvatsko Jakub V. 2016-12-29 5.3 1 10 VILA RODIČ ***

Celkem: 9 Byl velice odpocinkovy

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byl velice odpocinkovy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Lehka renovace zarizeni by neuskodila, ale za ty penize chvalitebne

Strava
Bohaty vyber s lehkym opakovanim, ale vyborne

Služby hotelu
Animatorky za 1. Zarizeni na zabavu za 3-

Pláž
Vse v poradku. Jenom bar, ktery je na plazi neni soucasti komplexu a tim padem jsou potreba penize i kdyz jste v all inclusive

Igor M., 18.12.2016, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel:Holiday Village Sagitta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Holiday Village Sagitta, Střední Dalmácie, Chorvatsko Igor M. 2016-12-18 9 1 10 Sagitta Holiday Village

Celkem: 9 Moc hezké místo a skvěle prožitá dovolená. Trochu jsme se obávali počasí (termín až konec září), ale vyšlo nám to pěkně. Plánujeme se...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezké místo a skvěle prožitá dovolená. Trochu jsme se obávali počasí (termín až konec září), ale vyšlo nám to pěkně. Plánujeme se vrátit, i když asi spíš vlastním autem. V městečku je možnost půjčit si auto, ale nakonec jsme to nevyužili. Nádherná je cesta podél pobřeží. Promenáda se tomu myslím říkalo. Je to asi dvoukilometrová skalní cesta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné s výhledem na moře. Pokoje byly čisté s ubytováním nebyl žádný problém.

Strava
Vesměs mi vše chutnalo. Našlo se tam pár jídel, co by šlo udělat určitě líp, ale celkově mi chutnalo. I když míchaná vajíčka jim moc nešli :-) A džusy byly strašně sladké.

Možnost udělat si vajíčka na pánvi, takže kdo chtěl, tak si udělal.

Služby hotelu
Se službami také spokojenost. Možnost zapůjčení kánoe a kol.

Pláž
Pláž super - pár metrů od hotelu. Voda nádherně čistá. Občas jsme se prošli na jinou pláž - cca 2 kilometry vzdálenou pláž, abychom měli změnu.

Michal Kuchárik, 11.12.2016, Datum pobytu: 22.9. - 1.10.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Pelješac, Hotel:Faraon

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Faraon, Pelješac, Chorvatsko Michal Kuchárik 2016-12-11 9 1 10 Hotel Faraon

Celkem: 10 Bylo to strašně báječné. Těsně před hotel stojí autobus, kde se dá dále cestovat. Jídlo bylo dobré. Jediné, co je lehká nevýhoda, že do...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to strašně báječné. Těsně před hotel stojí autobus, kde se dá dále cestovat. Jídlo bylo dobré. Jediné, co je lehká nevýhoda, že do hotelu se přijede v 10h, ale ubytování na pokoji je možné až o 14h. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 06.12.2016, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Korčula, Hotel:Bon Repos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bon Repos, Korčula, Chorvatsko Anonym 2016-12-06 10 1 10 Hotel Bon Repos - Begonia Čempres

Celkem: 7,4 Celkově jsme s dovolenou byli spokojeni :)

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme s dovolenou byli spokojeni :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naše ubytování bylo spíše zastaralejší, ale na pokoji jsme moc času netrávili, takže nám to tolik nevadilo.

Strava
Strava v hotelu byla pestrá, velký výběr, každý si přišel na své.

Pláž
Pláž se nacházela pár metrů od hotelu, takže jsme z okna viděli hned na moře. Přístup byl bezproblémový, pláž opravdu krásná, plná oblázků a vstup do moře byl mírný, žádné velké skoky.

Anonym, 01.12.2016, Datum pobytu: 15.9. - 24.9.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel:Girandella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Girandella, Rabac, Chorvatsko Anonym 2016-12-01 7.4 1 10 Girandella

Celkem: 9,8 Skvelé ubytovanie, pláž aj more vynikajúce, pekná príroda v okolí. S dovolenkou som bola maximálne spokojná.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvelé ubytovanie, pláž aj more vynikajúce, pekná príroda v okolí. S dovolenkou som bola maximálne spokojná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Villa je v peknom a pokojnom prostredí, izba s výhľadom na more aj hory, priestranná, čistá a pekne zariadená. Pán a pani domáci sú príjemní, ochotní a pohostinní.

Strava
Bez stravy.

Pláž
Pláž dobre dostupná, čistá, v Septembri dostatok miesta, kvalita vody vynikajúca.

Beáta P., 30.11.2016, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel:Vila Lucija

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vila Lucija, Tučepi, Chorvatsko Beáta P. 2016-11-30 9.8 1 10 Tučepi Villa Lucija

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622