Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Jediné, co kazilo celková dojem, byla delegátka. Jinak bylo vše perfektní, ale člověk musel spoléhat sám na sebe a na ochotný personál...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jediné, co kazilo celková dojem, byla delegátka. Jinak bylo vše perfektní, ale člověk musel spoléhat sám na sebe a na ochotný personál hotelu. Delegátka nebyla k sehnání a když ano, tak povídala naprosté nesmysly a neustále propagovala ubytování ve svém penzionu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché, odpovídající ceně, ale vše čisté.

Strava
Vždy se dalo vybrat, ať ryby, jiné maso nebo bezmasá jídla, zelenina i zákusky k dispozici.

Služby hotelu
Personál byl ochotný, příjemný.

Pláž
Lehátka na pláži a u bazénu pouze za poplatek. Betonová plata nevhodná pro malé děti, ke kamínkové pláži je třeba kus popojít.

Anonym, 07.12.2018, Datum pobytu: 17.6. - 23.6.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Trogir, Hotel: Jadran

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hezká lokalita s upravenou zelení a kvalitní infrastrukturou.

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezká lokalita s upravenou zelení a kvalitní infrastrukturou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalitní, jen v pokoji bez balkónu byl problém sušit věci

Strava
výborná, velký výběr

Služby hotelu
odpovídající

Pláž
krásná a upravená, čistá voda

Michal Hrdlička, 30.11.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel: Allegro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Skvělé místo, dobře vybavený hotel, hezké okolí, čisté moře a příjemné pláže. Doporučujeme udělat si výlet do města Korčula, trajekt...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé místo, dobře vybavený hotel, hezké okolí, čisté moře a příjemné pláže. Doporučujeme udělat si výlet do města Korčula, trajekt jezdí každou chvíli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezky vybavený pokoj, kvalitní koupelna, pokojové služby každý den. Trochu dále od pláže - budov Depandance je tam několik, některé nejsou až tak vzdálené, některé poměrně dost.

Strava
Jídlo formou bufetu, dostatečně velká nabídka, člověk si vybere. Některé věci, jako větší výběr ovoce, většinou chybí.

Služby hotelu
Dobře vybavený hotel, bazén jsme nevyužívali, navíc byl celkem dost obsazený.

Pláž
Pláží je v okolí celá řada, najdete tu dokonce i větší písečnou pláž (na břehu jsou kamínky, cca 2 metry ve vodě už začíná písek). Je tu ale také spousta malých soukromých pláží mezi skalami, ty jsou však již později dopoledne zabrané. S kapacitou pláží je to někdy trochu obtížnější, ale přeplněné rozhodně nejsou.

Anonym, 11.11.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Orebič, Hotel: Depandance Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná příroda, kombinace moře a hor potěší každého! Vzduch je nasycen vůní moře, borovic a olivovníků.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná příroda, kombinace moře a hor potěší každého! Vzduch je nasycen vůní moře, borovic a olivovníků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělý, klidný pobyt. Komfortní pokoj, dobrá kuchyně, příjemný personál.

Strava
Chorvatská kuchyně je rozmanitá a naprosto vynikající, zejména mám rád plněné papriky a dezerty.

Služby hotelu
Všechno je OK

Pláž
Podzim je nejlepší roční období. Teplé moře, není příliš horko a málo lidí. Taky různé levné ovoce.Pláže jsou rozmanité, čisté a na výběr).. Moře čisté a průzračné

Sergiy Fesenko, 10.11.2018, Datum pobytu: 14.9. - 23.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Jelena

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Brist, Makarska riviera 3 fotografie

Celkem: 10 Všechno je perfektní při příjezdu ze mě vždy spadnou starosti a stresy a pohoda klid vzduch a moře dotváří dokonalý odpočinek

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechno je perfektní při příjezdu ze mě vždy spadnou starosti a stresy a pohoda klid vzduch a moře dotváří dokonalý odpočinek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací pokojíky včetně celých domečků, byly opraveny vylepšeny - svítily novotou, televize, ale na ní jsem nekoukala tu mám doma, lednice, vařič, nádobí, rychlovarná konvice, takže si tam muže kdo chce i uvařit co chce, stále teplá voda, prádlo čisté voňavé a paní správkyně milá příjemná a ochotná

Strava
Byla jsem bez stravy, abychom se nemusely s kamarádkou na čas ráno budit a večer se zase vracet brzy z procházek, ale všude okolo je plno restaurací s dobrým jídlem a pitím po cestě okolo pláže zmrzliny a koktejly - všichni usměvaví - prostě pohoda z dovolené mě provází až do dalšího roku kdy se zase těším na stejnou dovolenou s INVIÍ

Služby hotelu
Tenisové kurty - pingpongové stoly - fotbalové hřiště - potápěčské exkurze - lodě - výlety na ostrovy - večerní živá hudba v restauracích - bazény s čistou vodou - všude samé vysázené květiny krásně čisto a udržované cesty.

Pláž
Kamenitá udržovaná a čistá pláž zaručuje čistou vodu - z lodi, kde je 50 metrů na dno, jsou vidět trsy trávy. Některé dny při přílivu se objeví i ježci, ale do vody se tam chodí v obuvi, která je ke koupi u mnoha stánků. Pro mě je nejdůležitější moře, jež má 87 elementů pro naši nervovou soustavu aby mohla zdravě fungovat. Proto mi nevadí kamenitá pláž ani ježci - je to příroda a produkuje čistou pozitivní energii.

Dana S., 07.11.2018, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel: Chatový areál Oliva

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkově super, ale v sezoně bych nejela, protože je to hrozně drahé. Cena v sezoně neodpovídá ani stravě, ani službám hotelu. My jeli za...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově super, ale v sezoně bych nejela, protože je to hrozně drahé. Cena v sezoně neodpovídá ani stravě, ani službám hotelu. My jeli za necelých 7 000 Kč a více bychom za to nedali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný výhled z balkonu, byla by škoda doplácet za výhled na moře. My měli boční na město, hory i moře.

Strava
Po druhé večeři nám bylo oběma špatně, přítel celý následující den proležel. Důvodem byl podle nás růžový nedopečený řízek, který jsme ochutnali.

Služby hotelu
Podle popisu služeb jsme čekali, že sauna bude zdarma (je to tak naformulované), takže jsme byli zklamaní, že tomu tak nebylo. Hodina na osobu stála 80 kun, což mi přijde celkem drahé, takže jsme nešli.

Pláž
Čistá voda i pláž.

Anonym, 05.11.2018, Datum pobytu: 13.10. - 20.10.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Meteor

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená byla dobrá, pro děti spousta vyžitý.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla dobrá, pro děti spousta vyžitý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje malý ale útulný jen s přistýlkou se pak nedalo moc hýbat.Jediný co chybělo byla klimatizece.

Strava
Měli jsme polopenci a bohatě to stačilo.Jídlo bylo super, velký výběr a všeho dostatek.

Služby hotelu
Hotelová služba byla dobrá,zaměstanci příjemný a ochotný.

Pláž
Pláž byla pěkná, čistá a pro děti super

Jana W., 02.11.2018, Datum pobytu: 17.8. - 26.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Omlouvám se, že hodnotím až nyní, byl jsem nemocen. Depandanci jsme navštívili 2x a vždy jsme byli spokojeni s organizací i pobytem...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Omlouvám se, že hodnotím až nyní, byl jsem nemocen. Depandanci jsme navštívili 2x a vždy jsme byli spokojeni s organizací i pobytem hlavně díky prodejkyni, která vyšla vstříc našim požadavkům co se týče ceny, ubytování, stravování apod. (důchodci a těhotná dcera) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je přiměřené našim požadavkům a ceně

Strava
Mile nás překvapilo stravování, jídlo bylo v dostatečném množství a kvalitě, byl dostatečný výběr a nabídka

Služby hotelu
Služby hotelů byly na úrovni, při příjezdu do hotelu, kde nebyl výtah nás oslovil pracovník recepce a pomohl nám vynést věci do druhého patra. Byli jsme autem a nebyl problém bezptatně zaparkovat.

Pláž
Výhoda je při pobytu u vody, že jsou tam stromy, takže je možno být ve stínu. Jinak je tam čisto, nebylo tam přelidněno, v místě jsou 4 občerstvovny s jídlem a pitím. Přístup do vody bezproblémový.

Zdeněk Zdrha, 01.11.2018, Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Krk, Hotel: Adriatic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 pěkný hotel

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
pěkný hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj čistý

Strava
výborné

Služby hotelu
dobré

Pláž
blízko

Anonym, 31.10.2018, Datum pobytu: 7.9. - 16.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel: Allegro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,2 Za ty peníze slušná dovolená

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Za ty peníze slušná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týká ubytování tak nemám snad nic až na to že by majitel mohl dát peřiny na každý pokoj, sousedí měli a my jsme spali pod nějakým hadrem.

Strava
Strava v okolí dobrý ale v září se tam už toho moc u stánku nekoupil sezóna skončí a stánky s jídlem též.

Služby hotelu
Hotel pěkný vzhledově až na WiFi všichni ji měli my ne.

Pláž
Přístup na pláž kousek od hotelu ale pláž všude samý velký kameny ale na ostrově pasman krásná písčitá pláž.

Jiří K., 30.10.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Slavka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)