Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Velmi se nám na ostrově Korčula líbilo, je to klidné místo i s historickým centrem, takže pěkné procházky i možnost výletu lodí. Uvítaly...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velmi se nám na ostrově Korčula líbilo, je to klidné místo i s historickým centrem, takže pěkné procházky i možnost výletu lodí. Uvítaly bychom výlety na okolní ostrůvky i organizovaný zájezd do Dubrovníku, naplánovaly si ho samy a měly pak trochu problém s autobusy ve městě, také moc málo času na prohlídku Starého města. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme dostaly prostorný a pěkný, ačkoliv nebyl s výhledem na moře,jak jsem si přály. Měly jsme ale výhled do zeleně a klid na spaní a vše fungovalo bez problémů.

Strava
Byly jsme přihlášeny pouze na snídaně, abychom mohly jíst pokaždé jinde,ale snídaně byla tak bohatá a pestrá,stylem švédských stolů, že jsme obědvaly často dost pozdě, byla všude výborná kuchyně, kamkoliv jsme šly na jídlo.

Služby hotelu
Vstřícný a milý personál, na recepci vždy ochotně poradily, našly nám i jiný pokoj, ale byl dost malý, tak jsem zůstaly v původním.:)

Pláž
Pláž nebyla daleko, a vstup od hotelu bezproblémový, spíš byla dost malá, tam kde byly kamínky,tak i dost špíny-plasty,sklo a odpadky,dalo se čekat od městské pláže, ale ostatní pláž pouze betonové kvádry přímo pod ulicí do centra města,takže žádné soukromí. Voda v moři ale krásně průzračná, až do velké hloubky,bohužel trochu studená,byl to první týden v červnu.

Hana Košacká, 15.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Korčula, Hotel: Marko Polo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

po nábřeží ke Starému městu 3 fotografie

Celkem: 9 Naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v dané třídě odpovídající, velký důraz na čistotu každodenní úklid pokojů včetně výměny ručníků. V případě potřeby, nebo závady(u nás porucha ventilátoru) bezproblémová výměna pokoje.

Strava
Naprosto dostačující výběr strav stravy od snídaně, přes oběd po večeři. I přes velké množství strávníků, vše v naprostém klidu a pohodě.

Služby hotelu
Příjemný personál jak na recepci, tak v kuchyni a ve všech částech hotelu. Bezproblémové a bezplatné parkování u hotelu a v jeho okolí. Perfektní vodní atrakce pro děti přímo v prostoru u hotelu, ale i na hotelovém pozemku. Hotelový bazén je se slanou vodou a rovněž perfektně udržován v čistotě i přes den. Každé ráno byly všechny prostory do osmé hodiny perfektně umyty tlakovou vodu a vytřeny dosucha,

Pláž
Pláž kamínková přímo pod hotelem, naprosto čistá, včetně parčíku a trávnaté plochy u dětských "prolézaček" a houpaček. Vstup do vody nejlépe v koupacích botách, nebo z betonových plat po žebřících.

Miloslava Šimůnková, 15.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 10.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Letošní dovolená***** Krásná příroda, čisté moře a hlavně všude pozitivně naladění lidé, což u nás je vzácnost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Letošní dovolená***** Krásná příroda, čisté moře a hlavně všude pozitivně naladění lidé, což u nás je vzácnost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl hezky zařízený. Všude vzorně uklizeno a vybavení dostačující.

Strava
Vařili jsme si obědy sami a na večeře jsme chodili do Pagu. Každý den jsme ochutnali něco jiného a musím říci za mě dobrý.

Služby hotelu
Vše v naprostém pořádku.????????????????????????????????????????????????✊????????????????????☝????????????????????

Pláž
Na pláže je dobrý přístup a všude kvalitní služby. Mladí při potápění vše natáčeli a musím říci, že podvodní svět na Pagu je úžasný.

Jitka V., 15.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Ostrov Pag, Hotel: Villa Doris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Nebýt krásy Makarské, tak by jsme byli opravdu zklamání.

  • 3 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nebýt krásy Makarské, tak by jsme byli opravdu zklamání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Špatné. Na pokoji za cely pobyt ani jednou nevytreli ani nezametli podlahu, odpadky jsme se vynášeli sami, o toaletní papír jsme si museli říkat a to jsme zaplatili pobytovou taxu, ktera toto vse mela splňovat + ve smlouvě to take bylo uvedeno.

Strava
Strava byla skvela a obsluha take.

Služby hotelu
Žádné ani Wi-Fi ktera mela byt, nebyla.

Priste urcite vybereme jiny hotel, vilku, protoze na Makarske je vyžití a je tu moc hezky, ale ubytování zvolíme priste jinde.

Pláž
Super

Anonym, 14.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 16.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Vila Grubišič

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 příjemná týdenní relaxace u moře

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
příjemná týdenní relaxace u moře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj jsme nedostali slíbený s výhledem na moře, ale do dvora, nicméně byl klidný, až na ranní dodávky nás nic nerušilo

Strava
strava velmi rozmanitá, skvělá a velmi chutná, v hotelu velké a bohaté snídaně , i v restauracích měli výborné a cenově dostupné jídlo

Služby hotelu
milý a vstřícný personál, velmi ochotný, čeští recepční by si z něj měli vzít příklad, měli o nás skutečný zájem a stále se ptali, zda jsme spokojeni

Pláž
jediné minus tohoto hotelu, trochu delší cesta k pláži, a kamínková dost špinavá,pouze městská, a pak už jen betonová, kde moc místa nebylo, trénovali tam surfaři.

Anonym, 13.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Korčula, Hotel: Marko Polo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Klidná rodinná dovolená.

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Klidná rodinná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme byli na začátku měsíce června. Nejprve jsme byli ubytování na pokoji mezi dětmi, které měly výlet se školou, což mě velice znepokojovalo. S malým dítětem jsme neměli vůbec klid, protože děti byli hodně hlasité. Po stížnosti na recepci nás přemístili do 3 třetího patra do pokoje, který byl podstatně lepší.

Strava
Jídlo vynikající. Nemám co vytknout.

Služby hotelu
Vychází vstříc a není problém se domluvit.

Pláž
Pláž nebyla čistá. Po okrajích a v moři plavali kousky kůry. Při odjezdu, ale jsme viděla personál jak zameta a připravuje okolí na hlavní sezónu.

Martina V., 13.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Orebič, Hotel: Orsan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla opravdu perfektní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla opravdu perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo opravdu moc hezké.Veliká vstřícnost a ochota ze strany majitele Villy Santro. Klidná lokalita. Doporučujeme.

Strava
Zpočátku bylo uvedeno jiné stravovací zařízení než jsme měli uvedené na Voucheru i na stravovacích lístkách,které jsme obdrželi v agentuře v místě.V restauraci Sebin bylo zavřeno a zjistili jsme,že máme stravování zajištěno v restauraci Palace.Potom již vše probíhalo velice dobře.Jídlo bylo opravdu velmi dobré a velké množství.Chválíme.

Služby hotelu
Ihned ještě v agentuře se nás ujal zástupce Villy Santro,který nás doprovodil do místa ubytování a dokonce nám ještě donesl kufr až do pokoje.Majitel villy byl velice hodný člověk,výborně jsme si s ním rozumněli.Krásné ,klidné prostředí.

Pláž
Pláže byly čisté,dostupné.V době naší dovolené nebyla ještě sezona,ale i tak tam bylo hodně turistů,přesto na plážích nebylo o místa nouze.Klidné,čisté moře s možností šnorchlování a koupání i pro děti.

Ivana Doležalová, 13.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 9.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Villa Santro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Ubytování, strava, personál, okolí, prostě na jedničku.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování, strava, personál, okolí, prostě na jedničku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita byla vysoká.

Strava
Perfektní

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Chodím na FKK pláže. Špatná dostupnost od hotelu

Eva Skokánková, 13.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 9.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rab, Hotel: Veli Mel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Bylo to super chteli by jsme jet asi i pristi rok jeste s jednou rodinou na ten stejny pension vedle sebe dej vedet kdy nejdriv muzem...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to super chteli by jsme jet asi i pristi rok jeste s jednou rodinou na ten stejny pension vedle sebe dej vedet kdy nejdriv muzem poslat objednavku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani dobre domluvil jsem se i s panem domacim akorat mohl byt ve vybaveni mop gbelik na vytreni podlahy a nejakou desinfekci na toaletu

Strava
Strava byla vyborna meli jsme moznost ochutnat vsechno

Služby hotelu
Nemam co dodat slusni

Pláž
Bylo chladno tak nebyla moznost vyzkouset

Josef Klapil, 12.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Apartmány Maslina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S pobytem na Istrii jsme byli velmi spokojeni. Název Zelená Laguna skutečně odpovídá poloze hotelu. Procházky kolem moře parky a zelení v...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem na Istrii jsme byli velmi spokojeni. Název Zelená Laguna skutečně odpovídá poloze hotelu. Procházky kolem moře parky a zelení v letním období úžasný odpočinek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl už starší, ale po vcelku zdařené rekonstrukci. Všude bylo čisto a příjemně. 2 z budov hotelu jsou bez výtahu, což při ubytování ve 2. patře pro starší osoby není vždy komfortní.

Strava
Nabídka stravy byla velmi široká a pestrá. Několik druhů masa, ryb, těstoviny, rýže včetně jak teplých a studených příloh.

Služby hotelu
Hotelové služby na dobré úrovni, nelze nic vytknout.

Pláž
Hotel se nachází v těsné blízkosti moře. Pláž oblázková, ne příliš široká, ale lze pohodlně odpočívat na trávě či na lehátku u pláže s možností příjemného stínu, kdo vyžaduje.

Jana Sedláčková, 12.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 9.6.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Zorna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)