Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,4 Hotel na krasnem poloostruvku vybihajicim do more, plaz ostre (zrejme navezene)kaminky. Puvodne hezky, ale "vybydleny"...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel na krasnem poloostruvku vybihajicim do more, plaz ostre (zrejme navezene)kaminky.

Puvodne hezky, ale "vybydleny" hotel.

Sluzby nemohu hodnotit objektivne, protoze

kvuli covidu byl vyhlasen zvlastni rezim - vydej jidla u pultu, omezen vstup do hoteloveho bazenu,... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani jednoduche, ale dostacujici.

Koupelna jevila znamky znacneho opotrebeni.

Strava
Snidane dostacujici, ne prilis velky vyber.

Vecere - opakujici se jidla, malo zeleniny.

Cely tyden dva salaty - nakrajena rajcata s okurkou a zelny salat - nandane v miskach pod folii na chladicim pultu - vetsinou primrzle k pultu.

Obsluha ochotna, mila, rychla - personal jidelny chvalim!

Služby hotelu
Starsi pani recepcni vetsinou neochotna, bez zajmu poradit - mozna byla neochota zpusobena tim, ze nemluvila německy ani anglicky. Stejne tak jeji kolega.

Jedina vstricna recepcni - mlada divka.

Pláž
Plaz hezka, ale ostre nepuvodni kaminky, voda nadherna!!!

Poplatek za slunecnik a jedno lehatko 400,- Kc( 100,- Kuna) na den.

Vzhledem k nizsi obsazenosti hotelu, byla plaz sice obsazena, ale ne preplnena. Prijemne prostredi.

Alena Novaková, 19.10.2020, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Primošten, Hotel: Zora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,3 S klidným svědomím můžu doporučit nenáročným dovolenkářům.Ubytování bylo čisté, klidne, s nádherným výhledem na pláž. Schodů bylo od...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S klidným svědomím můžu doporučit nenáročným dovolenkářům.Ubytování bylo čisté, klidne, s nádherným výhledem na pláž. Schodů bylo od apartmánů asi 200,ale nebylo to nic strašného. Mimice jsou opravdu malé, takže velké kulturní vyžití nečekejte, nám to ale vyhovovalo. V městečku bylo jen pár restaurací, pro suvenýry jsme jeli do nedalekého omise. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Žádný luxus, ale ubytování bylo čisté a zachovalé, v koupelně osušky i ručníky. Kuchyňka dokonale vybavena včetně uterek, jaru na nádobí apod.

Strava
Ubytovani jsme měli bez jídla. Ve vile Kennedy možnost dokoupit HB nebo FB nebyla. Jezdili jsme si na nákup do nedalekeho supermarketu, kde měli ceny cca jako u nás. Na večeře jsme chodili do restaurací.

Služby hotelu
Paní domácí byla moc milá. Můžete využít venkovní gril, zahrát si pinpong.

Pláž
Pláž čistá, byli jsme spokojeni.

Simona J., 12.10.2020, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Vila Kennedy

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 10 Spokojenost klidný odpočinek v krásném prostředí .

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost klidný odpočinek v krásném prostředí . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost čistota

Strava
Snídaně dle představ

Služby hotelu
Super

Pláž
Prázdné čisté pláže a příjemný relax v moři

Radek Dvořák, 06.10.2020, Datum pobytu: 30.9. - 3.10.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Palac

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Jedna z našich nejkrásnějších dovolených.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z našich nejkrásnějších dovolených. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj, čisto, útulno.

Strava
Strava vlastní. V okolí se nechá výborně najíst za rozumné ceny.

Služby hotelu
Celková spokojenost. Chválím vstřícnost delegáta ( Pave P.).

Pláž
Pláž blízko apartmánu, čistá, voda skvělá. Lidí málo a dostatek občerstvení na pláži.

Václav Petrů, 02.10.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Apartmány Ruža Nikolina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Spokojenost, krásné počasí po celou dobu pobytu, místní nám říkali, že jsme si vybrali nejlepší termín.Moře bylo čisté, na pláži příjemný...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, krásné počasí po celou dobu pobytu, místní nám říkali, že jsme si vybrali nejlepší termín.Moře bylo čisté, na pláži příjemný bar a lehátka zde byla zdarma.( Podmíněno konzumací v baru). Chodilo sem hodně místních, myslím, že mnohem více, než rekreantů. Vadilo nám, že místní chodili venčit psi do okolí pláže, ale nikde nebyly sáčky na exkrementy a nikdo to tam ani neřešil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, paní domácí nás ubytovala hned ráno, když jsme dorazili. Bylo to příjemné, mohli jsme si odpočinout po cestě a odpoledne již být na pláži. Penzion byl čistý, personál milý. Co nám ale vadilo, zvláště v době " kovidové", že nám po celou dobu nikdo neuklízel, nevyměnil prádlo ani ručníky. Údajně kvůli ochraně našeho soukromí, ale my bychom raději dali přednost úklidu. Ostatně jako na každé předchozí dovolené, tam to bylo samozřejmostí po 2 - 3 dnech.

Okolí nás nijak nenadchlo, obchod byl asi 750 metrů a bez problémů na karty.Našli jsme ještě 1 obchůdek s potravinami a jinak v této lokalitě nekoupíte nic. Žádné oblečení, sportovní potřeby ani suvenýry. Musíte si zajet do nejbližšího městaTrogiru, ale jízdní řád nikde nenajdete, paní domácí tvrdila, že tam nic nejezdí, ale viděli jsme projíždět autobusy, takže asi ano. Bohužel, paní delegátka nebyla přítomná, a nikde nám nenechala ani základní informace jak se kam dostat. Nakonec jsme si našli cestu pěšky sami a stálo to za to! Opravdu krásné.

Strava
Strava domácí, snídaně formou bufetu který byl celkem dobře zásobený, strávníků nás bylo celkem na snídani max. 15, po víkendu ještě méně. Večeře se podávala podle nás dost brzy - již v 18,00 hod., a protože jsme se stravovali ke konci jenom 4, museli jsme chvátat, aby jsme to měli čerstvé a teplé, nebo prostě večeři oželet.

Služby hotelu
Dobré, jistě se dá leccos vylepšit, možná je to v sezoně jiné než začátkem září. My v tomto termínu ale jezdíme mnoho let, většinou však do Řecka a to se nedalo srovnat. Tam fungovalo vždy vše mnohem lépe, ( doprava,delegát, jízdní řády, výlety, ad. )

Pláž
Pláž je v dosahu penzionu asi 70 metrů. Nechtěla bych ji zažít v době opravdové naplněnosti všech ubytovacích zařízení, protože je úzká a nedovedu si představit jak se tam všichni vejdou když je plná sezona. Nás tam bylo tak akorát aby byla dodržena vzdálenost 1,5 metru a to byla většina hotelů a vill zavřena.

Hana H., 02.10.2020, Datum pobytu: 4.9. - 13.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Villa Jelavić

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Již podruhé jsme na stejném místě,k našemu zděšení je zákaz psů na pláži,takže jsme byli naposled, veliká škoda je tam opravdu nadherne

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Již podruhé jsme na stejném místě,k našemu zděšení je zákaz psů na pláži,takže jsme byli naposled, veliká škoda je tam opravdu nadherne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Vlastni

Pláž
Rodinná, zákaz kouření se nedodržuje, čistá super pro rodiny s detma

Monika Třísková, 02.10.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Apartmány Benedikt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Fantastická dovolená, služby hotelu super, byl jsem v Rabacu již asi 15x a vždy se tam rád vracím, nádherné čisté moře, menší pláže,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolená, služby hotelu super, byl jsem v Rabacu již asi 15x a vždy se tam rád vracím, nádherné čisté moře, menší pláže, služby v hotelích vždy na vysoké úrovni. Místní lidé, usměvaví a vstřícní. Jestli to situace dovolí, tak určitě příští rok pojedu do Rabacu znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytovaní v hotelu vyšší úrovně (5 hvězdiček), dvoupokojový apartmán, s velkou koupelnou, toaleta samostatně, minibar, dvě televize, manželská pohodlná postel, sedací souprava, velký prosklený balkón s výhledem na moře.

Strava
Strava rautovými stoly, stravování bylo sice mimo hotel, ale jídlo bylo super, výběr z mnoha druhů, máme rádi mořské plody a na večeři byly každý den, kalamáry, krevety, chobotnice, tuňák, atd. Prostě jak jsem napsal SUPER!

Služby hotelu
Služby na byly na vysoké úrovni, každý den úklid, čisté ručníky, každý den nové ručníky na pláž, na pláži pohodlná lehátka a slunečníky v ceně. V ceně k dispozici 3 venkovní bazény se sladkou vodou, tobogán a skluzavky. Prostě fantazie.

Pláž
Pláž je oblázková, koho při chůzi oblázky tlačí do chodidel musí mít boty do vody. Pláže jsou menší, odděleny skalními výstupky, proto zde na na plážích není kumulace lidí, moře je ale fantasticky čisté, snad nejkrásnější v Chorvatsku.

Radoslav P., 30.09.2020, Datum pobytu: 16.9. - 20.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel: Miramar Sunny Hotel & Residence by Valamar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Resort je celkem velky. Pri predstave, ze je zcela zaplneny, musi to byt mraveniste. V dobe me navstevy bylo obsazeno pouze cca 15-20%...

  • 6 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Resort je celkem velky. Pri predstave, ze je zcela zaplneny, musi to byt mraveniste. V dobe me navstevy bylo obsazeno pouze cca 15-20% resortu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klimatizace skvele fungovala. Uklid byl skvely. Vybaveni prumerne mozna podprumerne. Vse takove starsi, pouzite. Na hotelovych fotkach jsou vyfoceny snad jen ty nejlepsi apartmany. Ten jsme bohuzel nemeli :) Apartman byl prostorny s malou zahradkou. Za me ok.

Strava
To byl ten nejvetsi kamen urazu. Chybela pestrost. Kazdy den to same. Cevapcici nebo jeleni maso kazdou veceri proste nebavi. Zelenina skoro zadna. Snidane asi klasika. Kava z automatu (z prasku) vyber peciva celkem usel a pak byly vejce, uzene maso na platky (asi jako slanina) a salamy. Opet bez ovoce a zeleniny. Po pravde tam vzdy byl nejaky banan nebo jablko, ale cekal jsem vic.

Služby hotelu
Obsluha baru byla skvela. Recepce strasna. Starsi pan na recepci byl nejvetsi nervak ve sluzbach koho jsem kdy potkal. Vzdy, kdyz jsem mu rekl neco co mu nebylo po chuti, beze slova odesel na par vterin vedle do mistnosti, tam se pravdepodobne uklidnil a pak se vratil vec doresit. Stalo se mi to 3x. Ostatmi na recepci ok. Obsluha (kuchari) na snidanich ci vecerich to je kapitola sama o sobe. V dobe covidu nam oni nandavali jidlo na talir. Kuchari absolutne bez zajmu a emoci nakladali co se jim zlibilo. Napr.: jsem chtel jedno vejce, dostal jsem tri. Chtel jsem jeden parek, dostal jsem dva+vejce+michana vejce. Nerad jidlo vyhazuji, proto se mi tento pristup nelibil. Nicmene bylo videt, ze kuchari rozumneli a vedeli co si preji.

Pláž
Betonova plata, stridaly ostre kamenne plaze. Spatny pristup do vody i pro dospele, natoz pro deti. Mala hloubka asi km od plaze. Voda nadherne cista, bez vln.

Luboš Dupák, 28.09.2020, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Umag, Hotel: Melia Istrian Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásných 14 dní v depandacích Maslinik u hotelu Bluesun Jadran. Opět jsme nebyli zklamáni, hotelem, stravou, ubytováním, obsluhou. Trošku...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásných 14 dní v depandacích Maslinik u hotelu Bluesun Jadran. Opět jsme nebyli zklamáni, hotelem, stravou, ubytováním, obsluhou. Trošku problémy jsou s „novou“ pláží. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do hotelu jsme přijeli v devět hodin ráno. Očekávali jsme, že budeme ubytováni až kolem čtrnácté hodiny, jako v jiných hotelech. Recepční řekla, přijďte v 10, Přitom mi okamžitě předala bez problémů kartu k otevření závory na parkoviště.

V 10.00 jsme dostali další kartu k otevření pokoje v depandanci Bjelica a „náramek“ na ruku k využívání všech služeb hotelu.

Měli jsme objednaný pokoj 2 + 0, dostali jsme pokoj 2+1 , dvě místnosti s velkým prostorem, dvěmi většími skříněmi s nástavcem, televizí, trezorem. Koupelna byla sice menší, sprchový kout a záchod, umyvadlo, ale pro jednu osobu místa dost. Mohu napsat, že takové ubytování jsme ještě v hotelu této kategorie neměli.

Strava
S kvalitou stravy jsme byli též spokojeni. Každý si musel vybrat. Snídaně teplé (párečky, klobásky , opečená slanina (ňam) smažená vejce, vaječná omeleta aj.) nebo studené (několik druhů salámů, sýru, jogurtů a příloh k nim), ovoce čerstvé i sušené. Výběr byl i v pečivu.

Obědy a večeře byly též dobře připraveny, Minimálně dva druhy ryb a i ostatní maso se střídalo (kuřecí, vepřové, jehněčí, hovězí, kachní). Příloh bylo též dostatek (hranolky, rýže, různé těstoviny, pizza). Nechutnali jen vařené vodnaté brambory.

Výdej stravy byl ztížen „hygienickými“ opatřeními, kdy jídlo nabírali číšníci. Jediná chyba, nerozuměli slovu „malo“.

Zákusky zasluhují zvláštní pozornost. Byli výborné. Na závěr jídel byla pravidelně zmrzlina , co „hrdlo ráčilo“.

K pití pivo, vína, limonády. V pool baru též možnost několika druhů místních tvrdých alkoholů, kávy a míchaných nápojů. Nám nejvíce chutnal Green Dream.

Služby hotelu
Již jsem chválil v předešlých řádcích. Recepce na podtrženou jedničku.

Úklid též probíhal pravidelně a poctivě. Minimálně třikrát měněno povlečení, nachystané ručníky každý den.Zameteno.

U každého vchodu kamkoliv byla nachystána dezinfekce rukou. Zaměstnanci chodili včetně šéfů v rouškách.

U bazénu každý den probíhal vodní aerobic se šikovnou cvičitelkou pocházející až z Alžírska. Možné je zahrát si tenis, ping pong, využít fitness. Nabízí i zapůjčení kol

Několikrát večer hrála u bazénu i živá hudba.

Bazén čistý, voda teplá. Každý den ráno luxovali nečistoty. Lehátek u bazénu dostatek, v sezóně asi málo.

Kladně hodnotím i možnost parkování zdarma v prostorách hotelu.

Pláž
Tak to je jediný zápor tohoto pobytu. Pro rozšíření pláže sem byly navezeny drcené kameny, které zdaleka nepřipomínají oblázky a kamínky opracované mořskou vodou. Možná za 50 let to bude OK.

Pláž se dostatečně rozšířila, je minimálně 2 x tak široká než bývala. Do vody tedy jen v botách. Na pláži půjčují lehátka a slunečníky, letos už za 50 kun.

V dosahu je možno využít radovánky na padáku za člunem, půjčení si lodi, skútru a jiné.

Na lepší pláž se dá popojít před hotel Jadran, kde je stále otevřená branka, nebo směrem k centru Tučep, kde je asi po 200 metrech typická chorvatská pláž.

B B, 28.09.2020, Datum pobytu: 12.9. - 26.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Tučepi, Hotel: Depandance Maslinik

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 10 Rejpavým Čecháčkům lépe zůstat doma a chtít jídlo a pití zdarma v supermarketech.... Za nás absolutní spokojenost a těšíme se na příští...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Rejpavým Čecháčkům lépe zůstat doma a chtít jídlo a pití zdarma v supermarketech....

Za nás absolutní spokojenost a těšíme se na příští rok, určitě se vrátíme... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje menší, ale naprosto dostačující a čisté. Každý den nové ručníky a celkově uklízený pokoj.

Měli jsme pokoj s výhledem k bazénům a moři s balkónem.

Strava
Měli jsme polopenzi.

Snídaně bohaté, jak teplé tak studené.

Při večeři velký výběr teplých pokrmů.

Servis v restauraci na 1.

V okolí hotelu a blízkém městě plno restaurací kam případně zajít na oběd.

Služby hotelu
Bar u recepce s milým personálem, zdravíme Petra a Anku. ????

Obchod se suvenýry, kde jak paní prodavačka povídala, že seženete vše.

A bar u bazénu s denním hudebním programem.

Vše v naprosté spokojenosti

Pláž
Pláž na dosah ruky, betonová mola, schůdky, ale i oblázkové pláže, všude čisto a přístup do vody naprosto v pořádku. Pláže a prevlekarny co 30m.

Neni co vytknout.

Anonym, 26.09.2020, Datum pobytu: 30.8. - 5.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Pohled z balkonu 2 fotografie