Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Skvělá dovolená v nádherném hvarském prostředí za slušnou cenu. My jsme byli velice spokojeni, takže letos jedeme do tohoto resortu...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená v nádherném hvarském prostředí za slušnou cenu. My jsme byli velice spokojeni, takže letos jedeme do tohoto resortu znovu. Největší plus: kousek do centra města, pár metrů na pláž (na výběr jak kamenné molo, tak betonová plata, kde má člověk soukromí, tak i oblázková plážička. Na druhé straně Jelsy je pak i písečná pláž). Resort je umístěn v borovém háji, takže i když není na pokojích klimatizace, tak je příjemný chládek a navíc opojná vůně pryskyřice. A v neposlední řadě jídlo - opravdu výborné. Jen pro info: Jelsa je krásné městečko s marinou plné obchůdků, cukráren, barů a restaurací s původní architekturou. Když chcete zajít na skleničku, doporučuji si zajít pár kroků od mariny do města, ceny jsou o poznání nižší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování asi největší mínus. První den jsem chtěla dokonce na recepci připlatit apartmán (ty jsou opravdu krásné, ale také o dost dražší). Pak jsme se z té pocestovní depky vyspali a viděli jsme to v jiných barvách. Ano, pokoje jsou chudě zařízené, chybí lednička (největší mínus) a v koupelna igelitový závěs (nenávidím), ale jinak: čisté, každodenní úklid, krásný výhled na zátoku a proplouvající lodě do mariny, příjemný chládek z borovic. Na pláž kousek a do restaurace prakticky po rovině :) Nakonec, člověk se jde na pokoj jenom vyspat a luxus není potřeba. Hlavně, že bylo čisto. Za ty peníze by v ČR nebyla pomalu ani ubytovna.

Strava
Skvělé, skvělé, skvělé. Jeden z hlavních důvodů, proč se sem vracíme. Snídaně: jak sladké, tak zrní i vajíčka a uzenina. Kafe a čaj z automatu a docela i chutné (oproti Egyptu nebo Tunisu). Ti, kteří si stěžují na jednotvárnost: a co byste chtěli pořád k snídani vymýšlet nového??? Večeře, pro mě jako milovníka ryb, splněný sen. Každý den cca 3 druhy jídla (maso a špagety) a ryba. Ne pořád stejné filé, ale celé ryby a každý den jiná a výborně připravená. Salátový bufet s čerstvou zeleninou, výborná polévka, a vždy nějaké ovoce a sladké. Bonus: krásný výhled na moře z terasy. Jediné mínius: kvůli jejich báječné kuchyni jsme ani neměli příležitost si zajít na "lepší večeři" do města :D

Služby hotelu
Nemůžu posoudit.

Pláž
Přímo u hotelu kamenné molo se sprchami a v sezóně s lehátky, z druhé strany plážička s bílými oblázky a mezi tím betonová plata, kde si každý může zabrat to svoje soukromé (ihned u moře, takže máte pocit že vám moře šplíchá o nohy). Na druhé straně Jelsy u hotelu Hvar je písečná pláž, ale i mimo sezonu dost přelidněná. Bazének u hotelu je dostačující. Žádná 25ka ale menší na smočení a pár temp ideální.

Ivana V., 15.01.2018, Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ubytování, přesto, že bylo v nezrenovovovaném pokoji, tak bylo perfektní, nábytek sice starší, ale plně funkční, denně úklid, čisté...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování, přesto, že bylo v nezrenovovovaném pokoji, tak bylo perfektní, nábytek sice starší, ale plně funkční, denně úklid, čisté ručníky, výhled z balkónu sice ne na mořskou stranu, ale na hory byl také příjemný, hotel přesto, že byl plně obsazen, tak byl klidný ... Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava polopenze bezchybná, velký výběr jak na snídani, tak večeři formou bufetu - každý si vybral dle své chuti, denně i místní speciality. Jinak v místě i na konci sezóny přehršel restaurací a kaváren, v dosahu i místní dibře zásobené obchody ...

Pláž
Pláže čisté, výběr místa dle chuti , od jemně oblázkové , bylo kde se převléknout, dojít na WC, občerstvení.

I když to byl poslední týden sezóny , moře krásně teplé a slunečné počasí

Lenka S., 14.01.2018, Datum pobytu: 22.9. - 1.10.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Bristol je klidne místo, stvořené k odpočinku. Za ruchem se dá dojít příjemnou procházkou do Gradacu. Příště bychom ale volily jiné...

  • 4,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Bristol je klidne místo, stvořené k odpočinku. Za ruchem se dá dojít příjemnou procházkou do Gradacu. Příště bychom ale volily jiné ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu v 7:30 nám bylo řečeno, že ubytovány budeme kolem 14 hod. Pokoj jsme dostaly kolem půl čtvrté a bylo videt, že se v něm moc neuklizelo, pouze se převléklo ložní. Koš se vynášel až po naší urgenci, nové sáčky též až na požádání. Úklid pokoje se žádný nekonal, takže jsme si samy i luxovaly, koště nebylo k dispozici. Výměna ručníků taky nefungovala, byl tam pro každého jen jeden malý ručník. Prima byla klimatizace na pokoji zdarma a lednička, i když ta nebyla umyta taky pěkně dlouho. Z balkonu byl pěkný výhled na moře.

Strava
Kuchař byl asi dříve chemikem. Strava nevýrazná, jednoduchá, instantní. K veceri polévka, výběr ze 3 menu den předem a jeden dezert (napr. ovoce, kobliha, kupovaný puding, zmrzlina). Snidane též jednotvárné, jednoduché-2 druhy pečiva, káva, čaj, sýr, salám, vajicka, když buchta, tak kupovana. Občas ovoce a zelenina, smaženky.

Služby hotelu
Prakticky žádné. Při příjezdu/odjezdu nehlídaná zavazadla na terase vily, hned u hlavní silnice, WC až v hotelu Rival, úklid nulový. Nicméně, byla tam ochotná slečna "správcová", se kterou se dalo anglicky domluvit a vše nám zajistila.

Pláž
Chodily jsme na pláž trochu dál ( asi 5 minut chůze), malá plazicka mezi skalami, tudíž klid a soukromí, blízko i pár stromů, kam se dalo přes poledne schovat. Moře v Chorvatsku je bezkonkurenční, čisté a teplé.

Veronika S., 14.01.2018, Datum pobytu: 28.7. - 6.8.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Vila Lidus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 pomer cena/kvalita ok, všetko zodpovedalo 2* ubytovaniu, boli sme spokojní

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
pomer cena/kvalita ok, všetko zodpovedalo 2* ubytovaniu, boli sme spokojní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
zodpovedalo 2*

Strava
plná penzia- na obed nebol výber, ale s tým sa dalo rátať, boli sme celkom spokojní, nehladovali sme

Pláž
super

Anonym, 08.01.2018, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Dobrý

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Strava vlastní

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Celkem dobrá

Miroslav Pláňava, 04.01.2018, Datum pobytu: 15.9. - 24.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: vila Milka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 S ubytováním a vším ostatním jsme byli naprosto spokojeni, doporučujeme, do centra Poreče malá procházka

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S ubytováním a vším ostatním jsme byli naprosto spokojeni, doporučujeme, do centra Poreče malá procházka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování spokojenost, veškeré vybavení, pouze chybí lednička

Strava
Strava naprostá spokojenost, co jezdíme 22 let, tak byla nejrozmanitější, ani jsme nemohli vše ochutnat, dostatek ovoce, zeleniny, moučníků, ráno dělali i teplé lívance, prostě super

Služby hotelu
Naprostá spokojenost

Pláž
Betonové plácky, od hotelu se k moři i bazénu chodilo po schodech, nebo kolem po cestě z hlavního vchodu. Nutné obutí, pro děti bylo na břehu brouzdaliště.

Anonym, 03.01.2018, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Valamar Rubin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pláž 4 fotografie

Celkem: 8,4 celkový dobrý dojem narušilo jenom čekání na ubytování při příjezdu. Nejhorší to bylo při odjezdu, kdy jsme vlastně od 11 hodin byli ve...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
celkový dobrý dojem narušilo jenom čekání na ubytování při příjezdu. Nejhorší to bylo při odjezdu, kdy jsme vlastně od 11 hodin byli ve vestibulu a dověděli jsme se až o 15 hodině, kdy budeme odjíždět a to bylo až kolem 22 hodiny. Nebylo se kde převléci , abychom mohli být na pláži a zavazadla byla v místnosti , kde měl přístup každý. Vím, že se to tak dělá pokaždé, ale myslím že to kazí dojem z pěkně prožité dovolené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nám vyhovovalo , spokojenost s úklidem i výměnou ručníků.

Strava
Měly jsme jen polopenzi. Jídla bylo dost na snídani i večeři. Mám dojem, že oproti minulému roku se zhoršila pestrost stravy hlavně u snídaní.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byly spokojeny.

Pláž
Pláž byla každodenně vyčištěna. Jen si myslím, že lehátka by mohla být půjčovaná i na určitý čas. Když pršelo a na pláž jsme přišly kolem 17 hodiny tak chtěli za lehátko cenu jako za celý den. Jinak vše perfektní. Příjemní místní lidé, prodavači ve stáncích nebo restauracích u pláže.

Jiřina K., 15.12.2017, Datum pobytu: 1.9. - 10.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Laguna

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 4,6 Okolí a pláž s bazénem nebylo špatné, ale očekávali jsme více.

  • 1,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Okolí a pláž s bazénem nebylo špatné, ale očekávali jsme více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo hrozné. Když jsme vešli do zelené budovy, chtěla jsem odejít jak byl byt špinavý a hrozně zařízený. Jako první jsem se vrhla do umývání soc. zařízení, kuchyňského koutu s nádobím. Stará lednička bez mrazícího boxu, nádobí jen základ. Špinavé zdi, okna, parapety i záclony-štítila jsem se tam na něco sahat. Terásku jsme pro špínu nevyužili. V zařízení nebyla klimatizace. Nikdo nás neupozornil na to v jakých podmínkách budeme ubytovaní. Na toto místo už nikdy více. Máme Chorvatsko proježděné a vždy jsme měli úžasnou dovolenou, ale toto jsme nečekali!!!

Strava
Vařili jsme si převážně sami. Využili jsme možnost koupit si večeři v restauraci u pláže. Jídlo výborné.

Služby hotelu
Žádné - špína, na pokojích neuklízeli, odpadky jsme si též vynášeli, ručníky a osušky měnili 1x za týden-ty co přinesli samé hnědé skvrny- raději jsme používali své. Takže po dobu dovolené místo odpočinku jsme i uklízeli.

Pláž
Pláž docela čistá, velká, občas rostliny ve vodě. Větší množství lidí na pláži i u bazénu. Neměli jsme možnost využít lehátek u bazénu-lidé si tam i v nepřítomnosti nechávali celý den osušky.

Dagmar L., 06.12.2017, Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Umag, Hotel: Polynesia Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 6,8 Byli jsme spokojeni se službami a okolím.Akorát nám celý týden propršelo,tak že sluníčka jsme si neužili.

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni se službami a okolím.Akorát nám celý týden propršelo,tak že sluníčka jsme si neužili. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 06.12.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Camping Bijela Uvala - karavany

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,4 Příjemná dovolená, na můj vkus trochu moc lidí...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, na můj vkus trochu moc lidí... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za danou cenu odpovídající, příjemné ubytování

Strava
Bez problému, snad větší pestrost..

Služby hotelu
Sympatické...

Pláž
Bez podstatných problémů, občas zastrčené "vajgly" od cigaret, jinak čisto

Petr Lněnička, 04.12.2017, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel: Marina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622