Recenze hotelů
Východní Čechy - Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Byli jsmemoc spokojení

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsmemoc spokojení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo velice pěkné byli jsme spokojeni

Strava
Jidlo bylo perfektní

Služby hotelu
Byly skvěle

Pavla H., 11.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 8.9.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Studánka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný víkend, klidný hotel, hezké ubytování, výborné jídlo a ochotný personál. Lépe vybrat nešlo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný víkend, klidný hotel, hezké ubytování, výborné jídlo a ochotný personál. Lépe vybrat nešlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojenost

Strava
vynikající

Služby hotelu
masáže, personál - perfektní

Kateřina Ratajská, 11.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 8.9.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Vyhlídka (Náchod)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Dovolena se nám líbila.Majitelé byly vstřícní.Obsluhující servírka vlídná,milá.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nám líbila.Majitelé byly vstřícní.Obsluhující servírka vlídná,milá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování mnělo jeden problém-uzké dveře do sprchového koutu a hlvně se nedali zavřít-vypadalo to,že se rozpadnou.

Strava
Snídaně byly v pořádku.Večeře se dala sníst,představa byla jinná.Dětem nechutnala.

Hana Holečková, 09.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: U Splavu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byla jsem velmi spokojená a krátkou dovolenou jsem maximálně vyuřžila.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem velmi spokojená a krátkou dovolenou jsem maximálně vyuřžila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné, okno otočené od silnice směrem k vodě - paráda. V pokoji televize a pohodlné křeslo pro případ špatného počasí.

Strava
Měla jsem objednané jen snídaně. Ty byly bohaté i dál koupené jídlo kvalitní a cenově přístupné.

Pavlína Výšková, 09.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 5.9.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Rozkoš (Česká Skalice)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 Pobyt v tomto hotelu a prostředí, ve kterém se hotel nachází, je fantastický.Celková spokojenost.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v tomto hotelu a prostředí, ve kterém se hotel nachází, je fantastický.Celková spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvoulůžkový pokoj je prostorný, vybavení odpovídá stáří hotelu. Bylo by vhodné provést výměnu záchodů za jiný typ, čímž by hotel měl určitě nižší spotřebu vody.

Strava
Hotel nabízí možnost stravování formou polopenze. Snídaně i večeře bufetová, bohatá nabídka.

Služby hotelu
Bazén, welnes, masáže, kulturní program, dětské hřiště, minigolf, posilovací stroje a další.

Věra N., 27.08.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Studánka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Bylo to moc pěkné, příjemné prostředí,příroda

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to moc pěkné, příjemné prostředí,příroda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dobře vybavený,prostorný,čistý

Strava
Moc dobrá, je tam výborný kuchař

Služby hotelu
Vstřícný personál

Pláž
Bazén je pouze vnitřní, v horkém počasí by byl dobrý i venkovní

Naděžda Semelková, 19.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Studánka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)