Recenze hotelů
Východní Čechy - Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 ubytování skvělé, jídlo dobré, příjemný a ochotný personál, nabídka služeb hotelu také moc fajn

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
ubytování skvělé, jídlo dobré, příjemný a ochotný personál, nabídka služeb hotelu také moc fajn Zobrazit celou recenzi

Kateřina Štěpánková, 25.08.2020, Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Jezerka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, moderní, naprostá spokojenost.

Strava
Strava byla dobrá jen ke snídani chyběla například míchaná vajíčka. Ale jinak moc dobré.

Služby hotelu
Služby hotelu byly skvělé. Bazén, bowling i wellness. Jen jednu malou výhradu bychom měli a to k vířivkám. Myslím, že by měl hotel zvážit, zda by alespoň vířivky neměly být přístupné pouze pro dospělé. Nebo alespoň + 16. Myslíme si, že ostatního vyžití pro děti je v hotelu hodně a tak by dospělý, kteří si tam jedou odpočinout, ocenili klid ve vířivce a sauně. Navíc i z hygienických důvodu, proč děti s plenou v teplé vířivce ? Nebo děti, které se potápí s brýlemi ve vířivce? To je jediné malé mínus, jinak naprostá spokojenost.

Eva P., 19.08.2020, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Kraskov

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Pěkné prostředí, klidné zázemí pro oddech od lidí a malých dětí

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné prostředí, klidné zázemí pro oddech od lidí a malých dětí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvě postele pro romantický víkend kazí dojem z jinak pěkného pokoje a mírně proleželé matrace také nic moc

Strava
Snídaně v dostatečném množství i kvalitě, stále bylo doplňování nové a chybějící jídlo, večeře formou bufetu výběr ze třech jídel, klasika. Překvapilo mě, že není kuchař celý den, na oběd musíte jinam.

Služby hotelu
Vnitřní bazén s protiproudem super, teplíčko, masáže na jedničku, saunu jsme nevyzkoušeli, jinak na víkend stačí

Karin Peroutová, 19.08.2020, Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Vyhlídka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel je na dobrém místě, přímo u kempu Rozkoš, kde je příjemné vyžití. Hotel byl jinak čistý. Akorát si myslím, že před terasou je...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na dobrém místě, přímo u kempu Rozkoš, kde je příjemné vyžití. Hotel byl jinak čistý. Akorát si myslím, že před terasou je nevyužitý plac, kde byla nějaká houpačka, která se asi nepoužívala. Tam by to chtělo upravit a udělat třeba dětské hřiště. Měli jsme malého vnuka a byl spokojený. Byli jsme na 5 dnů a bylo to super. Nádrž Rozkoš v kempu - voda byla teplá, ale špinavější. Dětské brouzdaliště pro děti bylo příjemné.

V kempu bylo čisto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
průměrné, odpovídá hvězdičkám hotelu. Jelikož jsme vždy po snídani odcházeli a přicházeli až večer, tak jsme ubytování neřešili.

postel, koupelna, WC nám stačilo.

Strava
snídaně mě mile překvapila. Vzhledem k ubytování jsem čekala horší. Ale byla dobrá. Akorát bych vejce, občas vystřídala za jiný způsob, denně bylo sázené vajíčko. Vzhledem k tomu, že jsme měli 4 snídaně, tak mi nevadilo. Ještě bych občas prostřídala výběr, bylo denně stejné. Ale samozřejmě se najíte. Snídaně jsou milé, když člověk nemusí nic shánět a sám řešit.

Služby hotelu
Služby odpovídali hvězdičkám hotelu. Personál byl příjemný a ochotný.

Pláž
Nádrž Rozkoš byla špinavější, ale teplá voda.

Dětské brouzdaliště bylo pro děti příjemné.

Lenka K., 17.08.2020, Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Rozkoš (Česká Skalice)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Pěkná dovolená, krásné okolí hotelu

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, krásné okolí hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní pokoj. V noci v něm bylo přílš teplo; bylo by dobré pokoj vybyvit větrákem

Strava
Strava byla velmi dobrá, chutná. Občas některé z jídel nebo nápojů došlo, muselo se čekat na doplnění.

Služby hotelu
Personál byl velmi ochotný, vstřícný. Ocenili jsme možnost dát si kola do úschovny.

Pláž
Okolí hotelu je velmi hezké, krásná květinová a motýlí zahrada. Koupaliště Včelný bylo osvěžující, ne přelidněné. Procházky v lese Včelný a kolem Ivanského jezera byly příjemné.

Jen nás mrzelo, že v krásném divadle pod širým nebem nebyl po dobu našeho pobytu žádný program.

Marie Hronová, 17.08.2020, Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Studánka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

přírodní divadlo u hotelu 2 fotografie

Celkem: 3 Celkový dojem je velmi negativní. Již do hotelu TOMMY nikdy nepojedeme!

  • 2,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je velmi negativní. Již do hotelu TOMMY nikdy nepojedeme! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mělo být 3 a půl hvězdy! Ubytovali nás v nejmenším pokoji ECONOMY pod půdou - rozpálený. Šikmé stěny - neustále jsme se bouchali. Pokoj byl tak malý, že když jsem otevřel okno, nemohl jsem se dostat do postele.

Strava
Dvakrát dcera našla v cereáliích mrtvý hmyz. Nechutné!! V restauraci nás obsluhovali pokojské v tričkách. Jeden den jsme se na večeři dostali až v 18.20 na místo v 18 hodin. Hotel si v jídelně natáčel soukromé propagační videa. Vůbec to nikoho nezajímalo.

Služby hotelu
Neochotný personál. V koupelně bez okna byla centrálně vypnuta žebřina na sušení, takže jsme měli ručníky mokré celý týden.

Nebyl fén. Při příjezdu na ubytování nám bylo řečeno, že když jsme dva samostatné pokoje, máme každý den 30 min. vířivky + 30 min. bazénu zdarma. Recepční nám napsala časový rozpis. S dětmi jsme využívali denně. Při odjezdu nám recepční sdělila, že vířivka nebyla zdarma, a že máme doplatit cca 2000 Kč.. Nic jsem neuhradil. Byl velký konflikt při odjezdu.

Pláž
V Náchodě pláž nebyla

René Vondráček, 09.08.2020, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Tommy

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

bezva pokojík 2 fotografie

Celkem: 9,4 Měli jsme balíček Wellness naruby od neděle do úterý s plnou penzí. To kvůli čemu jsme tam jeli splnilo naše očekávání a byl to přijemný...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme balíček Wellness naruby od neděle do úterý s plnou penzí. To kvůli čemu jsme tam jeli splnilo naše očekávání a byl to přijemný relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj typu komfort pěkný, čistý, prostorný s TV, ledničkou, trezorem a sociálním zařízením. Na uvítanou láhev vína. Pokoj jsme měli v části, kde byl klid. Je pravda, že hotel je kongresový a je riziko, že tam bude spousta lidí. I za našeho pobytu zde měla jedna velká stavební firma nějaký seminář, ale vše v pohodě, protože byli ubytováni v jiné části hotelu a v podstatě jsme se s nimi ani nesetkávali. A to včetně jídla, které měli zvlášť a tak nebyl problém.

Strava
Snídaně žádný problém, formou bufetu a docela slušný výběr od teplé i studené kuchyně, pečiva a i sladkého pečiva. Vzhledem k tomu, že jsme měli plnou penzi, tak oběd jsme měli v prostoru baru u recepce, ale to bylo taky v pohodě a jídlo jsme si vybírali ze stálého jídelního lístku. Snad jedině, kdyby člověk tam byl na delší pobyt tak by měl již problém, protože nabídka stálého jídelního lístku není velká, ale že jsme měli pouze dva obědy, tak jsme si vždy vybrali. Večeře byla jeden den podávána u pultu pracovnicí restaurace a na "4*" hotel, tak trochu "závodka s tácem", ale jídlo velmi chutné. Druhý den byla večeře formou bufetu a člověk si mohl vybrat co chtěl a sortiment rozmanitý. Snad jedině prostor jídelny, sice vypadá hezky, ale ne příliš romanticky a nepůsobí dojmem luxusní restaurace, ale to je dáno tím, že tento hotel je zároveň kongresovým centrem a je to prostě taková jídelna pro hodně lidí.

Služby hotelu
V hotelu je několik možností vyžití a to včetně kryté střelnice, bowlingu, golfový trenažér atd. Celkem slušné.

Pláž
V únoru se nedá hovořit o pláži, ale hotel disponuje aquacentrem, kde je bazén, výřivka, parní kabina a infrakabina. Při našem balíčku byl celodenní vstup kdykoliv zdarma. A pak je tu wellness centrum a to je kapitola sama o sobě. Jedním slovem "paráda". Uvolnění těla, v několika druhů saun, parních kabin, infra, vířivky, včetně venkovní, relaxační bazén, prostě pohoda, klid. Pouze pro budoucí návštěvníky upozornění, že pokud někdo má opravdu velmi velký problém s nahotou, tak ať radši nejezdí, protože to je bezplavková zóna. Ze začátku jsme měli taky ostych, ale velmi rychle to z nás spadlo, protože člověk tam jede především se uvolnit a zrelaxovat a vůbec neregistruje jestli okolo vás chodí nazí lidé. Dál hodnotím velmi dobře práci maséra a možnosti si objednat privátní mini wellness, které je určeno pouze pro vás s možností sauny, velké vířivky, pohovky, možnosti konzumace pití. Pouze k tomuto jsem měl malou výhradu, kterou jsem řešil s paní recepční wellness a to nefunkčnost TV nebo přehrávače hudby. Ne, že by tam člověk chtěl koukat na televizi, ale aby tam hrála aspoň nějaká relaxační hudba, ale to byla jen taková "malá piha na kráse". Celkové shrnutí? Za nás super pobyt a splnilo to naše očekávání, určitě se tam chceme vrátit a vřele doporučujeme.

Petr Kopecký, 21.02.2020, Datum pobytu: 2.2. - 4.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Jezerka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 9 Opravdu moc hezká vyhlídka, příjemná a vstřícná obsluha hotelu i místní restaurace. Rádi přijedeme znovu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu moc hezká vyhlídka, příjemná a vstřícná obsluha hotelu i místní restaurace. Rádi přijedeme znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez připomínek, teplo, útulno a čisto.

Strava
Pestrá, vše dobře ochuceno, prostě pochutnáníčko.

Služby hotelu
Dle našich představ, naprostá spokojenost.

Miroslav Záveský, 12.12.2019, Datum pobytu: 7.12. - 9.12.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Vyhlídka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená se nám líbila,personál skvělý,veškeré procedury co jsme měli proběhly tak,jak měly.Jídlo kvalitní,prostě bylo to krásné.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila,personál skvělý,veškeré procedury co jsme měli proběhly tak,jak měly.Jídlo kvalitní,prostě bylo to krásné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nám vyhovovalo,na pokoji bylo čisto.Akorát schodiště by chtělo více udržovat v čistotě.Byly po stranách chuchvalce prachu.

Strava
Stravě nemáme co vytknout.

Služby hotelu
Kdykoliv jsme něco potřebovali,hotelová služba nám vyšla vstříc.

Dana Sýkorová, 11.12.2019, Datum pobytu: 5.12. - 8.12.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Veselý

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)