Recenze hotelů
Orlické hory - Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Personal byl milý a snažil se vždy vyhovět!

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Personal byl milý a snažil se vždy vyhovět! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybaveni je staršího typu na přespání stačí. Zasuvka v pokoji byla pouze jedna. Uklid pouze na požádání.

Strava
Jidlo byli dobré, ale snídaně stale dokola. Ocekavala bych aspoň med nebo nakou jinou marmeladu nebo jiny džus.

Služby hotelu
Služby byli dobré.

Michaela L., 24.07.2019, Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Orlické hory, Hotel: Rokytenka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Rokytnice je pěkná vesnička i na procházky, jsou v ní obchody a dobré dopravní spojení. Okolí je nádherné, spoustu turistických stezek,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Rokytnice je pěkná vesnička i na procházky, jsou v ní obchody a dobré dopravní spojení. Okolí je nádherné, spoustu turistických stezek, hradů, zajímavostí. Týden nestačí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly čisté, jednoduše vybavené, což nám vyhovuje. Teplá voda tekla bez problémů.

Strava
Strava je silnou stránkou penzionu :-) Jídla byla jednoduchá a velmi chutná.

Služby hotelu
Žádné specifikcé služby kromě ubytování a stravy jsme nevyužili.

Pláž
-

Marie K., 23.07.2019, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Orlické hory, Hotel: Penzion Rampušák

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Naučná stezka v Kunvaldu 1 fotografie

Celkem: 9,2 Celkový dojem pěkný, prostředí penzionu příiemné, strava vynikající, obsluha příjemná. Doplněno krásným počasím a nádhernou přírodou v...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem pěkný, prostředí penzionu příiemné, strava vynikající, obsluha příjemná. Doplněno krásným počasím a nádhernou přírodou v okolí - bylo to super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Samotný pokoj a sociální zařízení pěkné. Ale - pokoj, ve kterém jsem bydlela, č.9, měl dveře na "terasu"???, na které se ale nedalo pobývat, protože to byla střecha s různými vývody, a přímo naproti štít starého domu, lepenka střechy poletovala, a sednout si tam ani nebylo na co.

Strava
Strava výborná, polévky vynikající, snídaně formou bufetu - bohatý výběr

Služby hotelu
Obsluha v době podávání jídel vynikající, personál příjemného vystupování, ochotný.

Velkým nedostatkem byly ručníky - vyprané ručníky byly tak tvrdé, že samy stály, nedalo se do nich utírat, byly jak struhadlo - ještě že jsem měla své ručníky

Blanka H., 02.07.2019, Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Orlické hory, Hotel: Penzion Rampušák

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Celkově bych to hodnotila jako průměrné. Rozhodně je hodně co na zlepšení ohledně ubytování. Jinak personál velmi vstřícný a ochotný.

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bych to hodnotila jako průměrné. Rozhodně je hodně co na zlepšení ohledně ubytování. Jinak personál velmi vstřícný a ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, ale velmi retro zařízený ,nábytek již má svá nejlepší léta za sebou. Okna staré žaluzie nejsou. Pouze závěsy, které jsou spíše dekorativní než účelové. Jinak naprostá čistota a klidná lokalita.

Strava
Strava jen snídaně jednoduchá klasický výběr, chyběl výběr pro děti např. kakao, ovocný čaj, ale ve své podstatě dostačující množství.

Služby hotelu
Nejlépe hodnotím služby personálu potažmo paní majitelky. Starší paní ,která je velmi milá, příjemná a ochotná. Stará se o hosty s láskou což kompenzuje jisté nedostatky v ubytování. Jinak koupelna velmi prostorná.

Pláž
Nebyla.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Orlické hory, Hotel: hotel Alfa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Pobyt v penzionu vcelku splnil naše očekávání. Dostupnost sjezdovky od penzionu byla přiměřená. Odhadem asi 300 - 400 m.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v penzionu vcelku splnil naše očekávání. Dostupnost sjezdovky od penzionu byla přiměřená. Odhadem asi 300 - 400 m. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se nám líbilo. Pokoj, respektive pokoje, byly prostorné, čisté. Úložných prostorů byl dostatek.

Sociální zařízení čisté.

Nebylo by na škodu, kdyby byl pokoj vybaven alespoň konferenčním stolkem a křesly nebo židlemi.

Strava
Měli jsme v ceně pouze snídani. Výběr potravin byl pestrý. Stravy dostatek.

Občas jsme využili i nabídky restaurace. Jídlo i připravované nápoje zde byly kvalitní, chutné, porce dostatečně velké. Obsluha příjemná, prostředí hezké.

Služby hotelu
Personál penzionu byl příjemný, ochotný, vstřícný. Všude bylo uklizeno.

Josef Zedník, 19.02.2018, Datum pobytu: 11.2. - 14.2.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Orlické hory, Hotel: Penzion Na Statku (České Petrovice)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velice ochotný personál a výborná kuchyně

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velice ochotný personál a výborná kuchyně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Penzion nedávno rekonstruoval koupelný-velice hezké. Určitě budou pokračovat ve zkvalitňování ubytování - třeba výměna lůžkovin. Celkově jsem byla spokojená

Strava
Jídelníček rozmanitý, takže se dalo při polopenzí vždy ochutnat něco jiného k obědu

Služby hotelu
Skvělé, vřele doporučuji

Sjezdovky
Farak není sjezdovka pro náročné, ale je tam velice milý a ochotný personál. Ceny víc než slušné a Říčky jsou od penzionu 6 km, autobus stojí cca 60m od penzionu. Farak vhodný pro školní děti

Margita Fialová, 13.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Orlické hory, Hotel: Penzion Rampušák

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)