Recenze hotelů
Krkonoše - Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Celkově spokojenost

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota, pořádek, vybavení odpovídající

Strava
Jídlo dobré, bohužel čekání na místa k sezení

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
není

Marie R., 11.03.2020, Datum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Wellness Hotel Svornost

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkovy dojem bezvadny

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkovy dojem bezvadny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prekrasny, prostorny, cisty, designovy

Strava
Snidane vyborne, kvalini sypane caje, mleta cerstva kava, vyborne cerealie, cerstve ovoce, cerstve juice mozno vymackat.

Služby hotelu
Úžasne ochotny a prijemny personal jak na recepci tak v restauraci. Jedine co vycitam detsky koutek v rekonstrukci , coz pro nas bylo zrovna klicove, kuli tomu jsme hotel vybirali.

Sjezdovky
Dostatek destskych vleku i instruktoru, pro dospelaky kvalitni sjezdovky

Kateřina, 10.03.2020, Datum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Pytloun Harrachov

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 Tragédie, sem už nikdy více. Doporučuji výletníkům, kteří se za cenu průměrného ubytování chtějí vrátit zpět v čase do období svého...

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Tragédie, sem už nikdy více. Doporučuji výletníkům, kteří se za cenu průměrného ubytování chtějí vrátit zpět v čase do období svého dětství a škol v přírodě. Úroveň, vybavení, personál i jídlo totiž odpovídá tehdejším standardům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme měli být v pokoji SUPERIOR. Po vstupu do pokoje jsme se nestačili divit. Chodbička byla extrémně úzká a stál v ní nábytek, který ji ještě zužoval, taktak se daly otevřít dveře. V koupelně byla na stropě opravdu rozrostlá černá plíseň a jako třešnička na dortu byl pokoj přímo vedle výtahu, který pravidelně a opravdu nahlas vrzal. Na recepci jsme požádali o výměnu pokoje a velmi ochotně nám bylo vyhověno. Personál je evidentně na reklamace tohoto pokoje zvyklý, upřímně nechápu, proč pokoj nepředělají na sklad nebo jiné zázemí, protože tento standard opravdu neodpovídá tříhvězdičkovému hotelu. Po přesunu do jiného pokoje už to bylo lepší. Nicméně celkový dojem hotelu byl i přesto hrozný. Stěny papírové, takže bylo slyšet hosty v přilehlých (a bohužel i nepřilehlých) pokojích, netěsnící dveře, takže nás rušily i děti pobíhající po chodbě. V koupelně nebylo k dispozici mýdlo ani šampon, toto se dalo zakoupit na recepci s vysokohorskou přirážkou. Úklid pokoje nám byl proveden jednou (podruhé jsme nechtěli) a spočíval ve výměně sáčku v koši, ani postele nebyly ustlané. Celkově na nás hotel působil jako velmi stará budova, kterou se někdo pokusil "zmodernizovat" za co nejméně peněz a bohužel je to na hotelu velmi znát. Za tento standard ubytování by dle mne byla adekvátní zhruba polovina z částky, kterou jsem za zájezd opravdu zaplatila.

Strava
Stravování bych shrnula jako "návrat do doby školní jídelny". Příloha byla suchá a bez chuti (brambory téměř bílé), zato maso mastné a přesolené nebo překořeněné. První večer byl jako dezert makový koláč, který byl ještě i druhý den k snídani a zároveň druhý den k večeři (???). Snídaně měly relativně široký výběr, nicméně vejce vařená natvrdo a neoloupaná a slanina plavající v záplavě tuku mi opravdu chuť k jídlu nenavodily. Pro milovníky sladkých snídaní opravdu malý výběr - první den dva (!) kousky perníku a třetí den už ani to. Káva byla odporná a místo džusu byla k dispozici rozředěná šťáva opět jako ze školní jídelny. Když jsme druhý večer šli na večeři a začali si vybírat jídlo, které si dáme, paní kuchařka na nás vyštěkla "A náramky máte kde?". Opět pachuť přístupu kuchařek ve školní jídelně.

Služby hotelu
Wellness jsme po zkušenostech s ostatními službami hotelu raději ani nevyužili. Pro děti hotel nabízí dobré vyžití, bar v přízemí byl fajn. Paní barmanka nesměla být příliš vytížená, jinak byla nepříjemná. Kulečník by to chtělo trochu posunout, sloupy okolo vadí při hře a omezují hráče. Jediné plus, které tomuto hotelu musím nechat, je velmi příjemná paní na recepci.

Lucie Ryčňáková, 10.03.2020, Datum pobytu: 29.2. - 3.3.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Parkhotel Harrachov

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Opravdu příjemná dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu příjemná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Super.

Služby hotelu
Dobré. Vynikající masáže.

Zuzana Benedyktová, 09.03.2020, Datum pobytu: 3.3. - 6.3.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Parkhotel Harrachov

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Lokalita dobrá, parkování v blízkosti hotelu (pokud mají volné místa), recepce mimo hotel (hlavně v nepříznivém počasí to hodně snižuje...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita dobrá, parkování v blízkosti hotelu (pokud mají volné místa), recepce mimo hotel (hlavně v nepříznivém počasí to hodně snižuje komfort), pokoje pěkné (koupelny nově pěkně zrekonstruované), večeře slabé (výběr jídla na první večeři na celou dobu pobytu), snídaně průměrné (švédské stoly).

Pobyt byl s wellness službami, které jsme bohužel nevyužili. Rozvrh nám byl jasně daný (masáž ihned po večeři nebo ihned po snídani. V tom lepším případě v 13:00, kdy je člověk po snídani nebo je na výletě).

Naopak zaměstnanci vždy se vším pomohli, pokud mohli. Na všem se dalo domluvit (až na wellness služby, to ale chápu, vzhledem k počtu zájemců) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pěkné, zrekonstruované. Obzvlášť koupelna.

Strava
Jídelna malá. U jednoho stolu sedí více pokojů. Večeře i snídaně v průměru. Každý si vybere, ale nic extra. Večeře se vybírá hned první den na celý pobyt

Služby hotelu
V podstatě jsme nevyužili žádnou, kromě lyžárny. Ta funguje, klíč na recepci

Pavel K., 26.02.2020, Datum pobytu: 20.2. - 23.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: LD Terra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel se skvělým personálem a fantastickou polohou.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se skvělým personálem a fantastickou polohou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pokoji se starším nábytkem plně postačovalo.

Strava
Strava byla chutná, klasická česká kuchyně, ale horké maliny byly nepřekonatelné.

Služby hotelu
Personál hotelu byl úžasný, milý a usměvavý a uměl skvěle poradit.

Pláž
x - byly jsme na zimní dovolené :o)

Lenka Slabejová, 25.02.2020, Datum pobytu: 16.2. - 21.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Nico

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkově dobré

  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Velmi dobrá.Na snídaně brzy rano na večeře později. (mnoho dětí pobíhání a hluku )

Služby hotelu
Dobré

Program poznávacího zájezdu
Bar a lyže.

Jiři Fukal, 16.02.2020, Datum pobytu: 30.1. - 2.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Clarion Hotel Špindlerův Mlýn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkový dojem z dovolená máme velmi dobrý.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolená máme velmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dobře zařízen, čistý a s hezkým výhledem na sjezdovku.

Mínus -vypadával televizní signál

Strava
Velmi dobré snídaně, večeře by mohli být rozmanitšjší.

Služby hotelu
Celkový dojem se službami je velmi dobrý

Martin Marek, 05.02.2020, Datum pobytu: 30.1. - 2.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Parkhotel Harrachov

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel je po rekonstrukci, vnitřek je krásný jen je trochu hlučný! Byli jsme spokojený, za kvalitu si zaplatíte !!!

  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je po rekonstrukci, vnitřek je krásný jen je trochu hlučný! Byli jsme spokojený, za kvalitu si zaplatíte !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobře ????

Strava
Strava spokojenost, pestrá , kvalitní, velmi dobré!

Služby hotelu
Spokojený

Petra Rosenkrancová, 03.02.2020, Datum pobytu: 27.1. - 31.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: OREA Resort Horal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)