Recenze hotelů
Jižní Morava - Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Spokojenost nad očekávání suprová

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost nad očekávání suprová Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Opět výborná

Služby hotelu
Slušná ochota personálu

Václav Kozel, 12.10.2020, Datum pobytu: 5.10. - 9.10.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Wellness hotel Pohoda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel pěkny,čisty,velice ochotny a příjemný personal určitě se vratime Radim

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkny,čisty,velice ochotny a příjemný personal určitě se vratime Radim Zobrazit celou recenzi

Radim P., 07.10.2020, Datum pobytu: 1.10. - 3.10.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Galant

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi dobrý

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Útulný čístý pokoj i hotel

Strava
Strava velmi dobrá potěšilo chutné telecí maso, snídaně bohatá ale prakticky stejná,výborné kafe ke snídani.

Služby hotelu
Nabízené služby bez problémů

Pláž
Bez pláže,welnes hotel

Viktor C., 07.10.2020, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Wellness hotel Pohoda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Měli jsme pobyt minirelax, ubytování bylo pěkné, personál ochotný a příjemný. Procedury byly fajn. Welness i s bazénem byly taky v...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme pobyt minirelax, ubytování bylo pěkné, personál ochotný a příjemný. Procedury byly fajn. Welness i s bazénem byly taky v pořádku. Moc děkujeme personálu za krásně strávený čas. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté a pěkné.

Strava
Strava byla velmi dobrá. Velký výběr jídel na snídani i večeři.

Služby hotelu
Vše bylo v pořádku.

Jana Kubíčková, 05.10.2020, Datum pobytu: 27.9. - 1.10.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Wellness hotel Pohoda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 velmi pěkně vybavený hotel pro wellness balíčky, příjemný personál, kousek od přehrady na procházky do přírody, možná pravidelná doprava...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
velmi pěkně vybavený hotel pro wellness balíčky, příjemný personál, kousek od přehrady na procházky do přírody, možná pravidelná doprava do centra Luhačovic Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté moderně vybavené pokoje s balkonem, jen výhled směrem do vchodu trochu kazí chátrající ubytovací areál

Strava
velmi kvalitní suroviny a dostatečný výběr

Služby hotelu
celé přízemí je wellness zázemí, perfektně organizované na čas dle plánu, příjemný personál

Pláž
na přehradu lze dojít zkratkou, kterou jsme ale objevili až ke konci pobytu, jinak je k dispozici krytý bazén se saunovým světem

Marie N., 05.10.2020, Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Wellness hotel Pohoda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově byla dovolená super a řekl bych, že cena odpovídá kvalitě. Měli jsme zaplacený balíček medový víkend relax pro dva a to co bylo...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově byla dovolená super a řekl bych, že cena odpovídá kvalitě. Měli jsme zaplacený balíček medový víkend relax pro dva a to co bylo uvedeno v prvotních informacích, tak jsme také dostali. Opravdu mochu doporučit. Jedná se o klidné prostředí. Pohodový hotel. Příjemný a ochotný personál. Služby odpovídají ceně a v rámci balíčku si můžete dokoupit další služby v rámci relaxačního centra. Relaxační centrum je přímo v hotelu pohoda, takže nemusíme nikde moc přecházet, což hodnotím dobře. Celkově procedury, které máte zaplacené, tak dostanete v co nejlepším časovém souběhu, abyste nemuseli někde čekat a pokud si koupíte další proceduru navíc, tak se vám ji snaží dát co nejdříve k ostatním. Měli jsme volný vstup to wellness a jedná se o příjemné prostředí, které můžete využít po celou dobu pobytu. Hotel je zasazený do lesního prostředí, což je krásné, protože se ráno probudíte a pokud máte pokoj, který směřuje k lesu, tak vyjdete na balkón a díváte se do lesa :) Do centra Luhačovic jezdí od hotelu autobus, který jezdí jak dopoledne, tak odpoledne a to samé platí i zpět. Jinak pokud chcete, tak přímo do Luhačovic dojdete pěšky a je to pěkná procházka. pokud se rozhodujete kam chcete jet, tak hotel Pohoda je dobrá volba :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo kvalitní. Měli jsme pokoj, který směřoval k lesu a byla u měj krásná veranda, takže jsme si mohli jít sednout ráno nebo i odpoledne na verandu :) Vybavení pokoje je dobré. Kvalitní sprchový kout. Matrace byla měkká a příjemná pro spánek.

Strava
Měli jsme zaplacenou polopenzi a očekávání rozhodně bylo splněno.

Snídaně byla formou švédských stolů a musím říct, že všeho byl dostatek. Míchaná vajíčka, volská oka, opékaná slanina, párečky všeho druhu, šunka, sýry, zelenina, všechny druhy musli, káva, čaj džus a to jsme určitě ještě na něco zapomněl. Prostě dobrá snídaně, všechno rychle doplněné a nic nám nechybělo.

Večeře byla taky formou švédských stolů, akorát bylo třeba si koupit pití. Jinak výběr byl dostatečný a každý den se měnil druh jídla. Každý den byl dobrý výběr z vice druh jídel. Kuřecí maso, hovězí maso, vepřové maso. více druhů omacek. Rýže, brambory na více způsobů. Sladkého také bylo dost. Velký výběr zeleniny a zeleninových salátů. Což rozhodně hodnotím kladně.

Jídlo bylo rozhodně dobře zpracované a kvalitní. Obsluha v restauraci byla příjemná, milá a ochotná.

Služby hotelu
Hotelové služby jsem již popsal výše. Nemám k nim žádné výhrady. Celkově bylo příjemné prostředí. Hotelový personál byl příjemný a velice ochotný. Procedury byly kvalitní a personál rekreačního centra se o nás staral a rozhodně služby byly kvalitní. Wellness a saunový komplex byl dobrý. Služby hotelu rozhodně splnily to co měly. Jedná se o příjemný hotel, který si rozhodně drží svou kvalitu a kvalitu svých služeb. Doufám, že to tak zůstane dál.

Vojtěch Káfoněk, 01.10.2020, Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Wellness hotel Pohoda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jsme spokojeni, jen wellness je nedostačující pro obsazenost hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsme spokojeni, jen wellness je nedostačující pro obsazenost hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Super,bez chyb

Služby hotelu
Ok,dobré

Jiří Miksch, 28.09.2020, Datum pobytu: 21.9. - 24.9.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Amande Wine Wellness Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj menší, ale útulný s klimatizací. Koupelna čistá

Strava
Bohaté snídaně ve stylu švédských stolů. Večeře 3 chodové.

Služby hotelu
Nejvíce jsme využívali wellness, které bylo příjemné.

Pláž
Není

Tomáš Vymazal, 28.09.2020, Datum pobytu: 22.9. - 25.9.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Amande Wine Wellness Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)