Recenze hotelů
Jižní Morava - Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Príjemné, úslužné prostredie

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Príjemné, úslužné prostredie Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistá, dobre pripravená a vybavená izba aj kúpeľňa

Strava
Zdravé jedlá, pekne a chutne pripravené, azda iba dlhšie čakanie na jedlo a chýbala možnosť výberu

Služby hotelu
Všetky služby boli kvalitné, len parkovanie nebolo v cene pobytu, čo nás prekvapilo

Pláž
Vstup do mestkej plavárne bez obmedzenia bolo super, aj jej čistota bola v poriadku

Vincent Kříž, 09.03.2020, Datum pobytu: 2.3. - 6.3.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Boutique Hotel Radun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pobyt v tomto hotelu splnil nase ocekavani. Prostredi hotelu je krasne, interiery respektuji puvodni funkcionalisticky raz domu a navic...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v tomto hotelu splnil nase ocekavani. Prostredi hotelu je krasne, interiery respektuji puvodni funkcionalisticky raz domu a navic je v pesi dostupnosti k lazenskemu centru. Zazitek z masaze, ktera byla soucasti pobytoveho balicku, byl vyborny a kuchyne v hotelove restauraci byla vynikajici, behem snidani i veceri. Zobrazit celou recenzi

Zuzana P., 02.03.2020, Datum pobytu: 21.2. - 23.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Boutique Hotel Radun

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Skvely relaxacni i pobyt v laznich!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvely relaxacni i pobyt v laznich!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani jsme byly ve vile Pernstyn, ktera je chodbou propojena s vilou Antoaneta. Pokoj byl spis mensi, ale stacil. Z okna vyhled do na bazenek. Uzili jsme si klid a ticho, skvelou masaz od pani maserky, koupel, bazen i virivku a kamaradka si chvalila saunu. V bazene je i tryska, takze kdyz nas nebavilo vic plavat, nechaly je se masirovat. Vsichni moc mili a pratelsti, ochotni s cimkoli pomoct od pani uklizecky, po recepcni, byly jsme nadsene.

Strava
Kamaradka byla spokojena, jidlo si chvalila, a ja taktez. Mela jsem bezlepkovou stravu a na vyber z nekolika moznosti, coz jsem ocenila. Posledni den mi dokonce pripravili teply bezlepkovy chleb k snidani!! Maximalni spokojenost, jidla spoustu, ovoce, jogurty, ale i teple jidla -vyber z nejruznejsich parku, klobas, a volska oka... Bohaty vyber caju, a celkove napoju. Obsluhujici personal rychly, usmevavy, pratelsky a ochotny, zaslouzi pochvalu!

Služby hotelu
Vyuzili jsme masaz, ktera byla opravdu kvalitni. Pani maserka je moc sikovna. Dale tepla koupel s prisadou, kterou jsme si mohly vybrat. Zvolily jsme olej 31 bylinek od firmy Just. Uzivaly jsme si vstup do wellness centrea na bazen, saunu i do virivky. Bazen je vecer osvetleny a proskleny, celkove to pusobi velmi dobre. Take v recepci se da koupit za dobrou cenu spoustu darku a suvenyru vcetne produktu Vincentky. Koupily jsme si sirup s tymianem, take spokojenost.

Pláž
Plaz zde neni, ale pokud to ohodnotim na bazen, tak byl chvilemi skoro az prazdny, coz nam vyhovovalo a pokud prisli dalsi hoste, byli vsichni maximalne slusni a ohleduplni vuci druhym hostum, zadny zbytecny hluk.

Miriam, 24.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 19.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Vila Antoaneta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme naprosto unešeni prostředím.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme naprosto unešeni prostředím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standart je absolutně dostačující, perfektní vybavení a služby.

Strava
Strava výborná, snídaně forou švédských stolů přímo luxusní.

Služby hotelu
Služby perfektní, ochotný pesonál, Wellnes úplně fantastický.

Jitka Neplechová Šilhanová, 12.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 9.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Kaskáda Golf Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme pouze na jednu noc, ale hotel je moc pěkný, má bazén s jodo-mořskou vodou, infrasaunu, pěknou restauraci. Hotel se nachází...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme pouze na jednu noc, ale hotel je moc pěkný, má bazén s jodo-mořskou vodou, infrasaunu, pěknou restauraci. Hotel se nachází kousek od Lednicko-valtického areálu, okolí je moc pěkné pro procházky a výlety na kole, určitě bychom chtěli dorazit příště na dýl i s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl moc pěkný, čistý, koupelna čistá, prostorná.

Strava
Večeře výborná, snídaně formou bufetu takže za mě super.

Služby hotelu
Měli jsme v ceně jodovou koupel, super.

Martina Zahradilová, 31.01.2020, Datum pobytu: 26.1. - 27.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Spa Resort Lednice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Je pravda, že první dojem nic moc. Vstupovalo se do hotelu bočním vchodem, protože recepce se opravovala.Recepce provizorně ve spodní...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Je pravda, že první dojem nic moc. Vstupovalo se do hotelu bočním vchodem, protože recepce se opravovala.Recepce provizorně ve spodní části jídelny kde bylo dost zima a to je asi vše. Milá recepční to zpravila. Wellness, což byl saunový svět, byl čistý, moc jsme si užili. Je pravda, že v popisu hotelu bylo psáno, že k dispozici jsou župany na pokoji, bohužel v našem nebyli.Ubytování slušné jenom problém s ovladačem tv. Zobrazit celou recenzi

Jana Ševčíková, 21.01.2020, Datum pobytu: 11.1. - 14.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Amande Wine Wellness Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Na lázeňském pobytu jsme byli poprvé, tudíž jsme občas byli jako Alenky v říši divů. Celkově hotel hodnotím velmi kladně. Byl čistý a...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na lázeňském pobytu jsme byli poprvé, tudíž jsme občas byli jako Alenky v říši divů. Celkově hotel hodnotím velmi kladně. Byl čistý a personál ochotný. Asi 10 minut pěšky je zámek Lednice a kolem hotelu je postavena kolonáda a jezírko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dostačující, vše bylo čisté a uklizené. Pokoj velký s možností využití minibaru za příplatek. V cestě byly župany a pantofle na procedury. Okolí hotelu bylo velmi klidné a ničím nerušené.

Strava
Snídaně byla klasicky formou bufetu. Každý si vybral něco, co mu chutná. Na výběr např. slanina, párky, vánočka, marmeláda, cereálie, sýr, šunky, koláče atd.

Večere byly dobré (nenadchne ani neurazí). Na to že to byl 4 hvězdičkový hotel bych čekala lepší gastronomii, ale člověk se dostatečně najedl. Pití k večeři se muselo platit, což bych čekala, že bude spíš u těch "lepších" nápojů (pivo, cola, víno) a voda bude nabízena zdarma, ale platilo se vše.

Služby hotelu
Jelikož jsme byli na lázeňském pobytu poprvé, moc jsme nevěděli, jak na jednotlivé procedury máme přijít. Zda si vzít plavky či ne. Na jodovou koupel jsme si plavky vzali, ale následně jsme je museli vysvléct. Následně na masáž jsme plavky neměli a tam nám bylo řečeno, že jsme je klidně mít mohli (alespoň spodní díl). Člověk, který tak není zvyklý být před cizím člověkem nahatý, je trošku zaražený a celkový dojem a uvolnění při masáží opadá.

Bylo by tedy vhodné, kdyby hotel do svých propagačních materiálů zahrnul i informace o nutnosti plavek (spodního prádla) či nikoliv.

Co mě ještě zarazilo, že župan měl na sobě díru, a to dost velkou (cca jako 50koruna) pod kapsou. Neřešila bych malou dírku, ale tato byla docela velká. Na to že to byl 4hvězdový hotel to bylo docela nemilé překvapení.

Viktor K., 27.12.2019, Datum pobytu: 6.12. - 8.12.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Spa Resort Lednice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Bylo to super, určitě bychom se zde chtěli vrátit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to super, určitě bychom se zde chtěli vrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkně moderní pokoje s minibarem (ten se ale platí)

Strava
Výborná nic nám zde nechybělo.

Služby hotelu
Wellnes, sauny, masáže.

Marek N., 18.12.2019, Datum pobytu: 13.12. - 15.12.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Wellness hotel Pohoda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)