Recenze hotelů
Jeseníky - Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 8 dobrý

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj menší,ale byli jsme spokojeni

Strava
velmi dobrá

Služby hotelu
dobrý,velmi příjemný personál

Sjezdovky
bylo málo sněhu a špatné počasí,takže jsme moc nevyužili

Zuzana Lukšová, 12.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Diana (Velké Losiny)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená se vydařila :)

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, pohodlný a útulný. Musím pochválit kvalitu postele.

Strava
Snídaně byly výborné. Večeře byly, že byly. Zaplnily žaludek, a to je vše.

Zdeněk G., 11.01.2020, Datum pobytu: 28.12.2019 - 2.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ubytování v krásné krajině, pohodová atmosféra penzionu s milým personálem a výbornou českou kuchyní. Naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v krásné krajině, pohodová atmosféra penzionu s milým personálem a výbornou českou kuchyní. Naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Lucie K., 10.01.2020, Datum pobytu: 28.12.2019 - 1.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: V Gruntě

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Bezvadné 2 dny v Jeseníkách.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bezvadné 2 dny v Jeseníkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, pohodlné, vše v pohodě a v pořádku.

Strava
Jídlo dobré, personál ochotný. Vyhověli nám i s vegetariánskou stravou.

Služby hotelu
Welnes v hotelu bezvadný. Bowling, kulečník, ping pong. Fajn nabidky :-)

Michaela Králová, 07.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 4.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Po dlouhé době jsme byli na Silvestrovském pobytu a můžeme jen kladně hodnotit a to nejen Silvestr, který probíhal ve všech prostorách...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Po dlouhé době jsme byli na Silvestrovském pobytu a můžeme jen kladně hodnotit a to nejen Silvestr, který probíhal ve všech prostorách hotelu, perfektní hudba, raut i nápoje - všeho dostatek. Opravdu jsme si to užili se vším všudy.

I když jsme nelyžovali, tak jsme denně nachodili spoustu kilometrů. Udělali jsme si autem i výlety do okolí.

Také nám vyhovoval odjezd až 2.1.2020 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
I když někdo říkal ubytování RETRO, tak to nám také nevadilo. Všude čisto a to je důležité.

Jen možná bazén - velikostně menší a pro nás studená voda.

Ale zachránila to vířivka.....

Strava
Strava byla pestrá a nám vyhovovala.

Služby hotelu
I když jsme nevyužili přepravu od hotelu na nádraží, tak to hodnotíme velmi kladně.

Jaroslav Kotiba, 06.01.2020, Datum pobytu: 28.12.2019 - 2.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvěle strávený konec roku na horách v hotelu s polopenzí a saunou

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvěle strávený konec roku na horách v hotelu s polopenzí a saunou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj je prostorný, čistý, nově vybavený, koupelna by zasloužila renovaci

Strava
bohatá polopenze, na večeři výběr z 3 jídel včetně vegetariánského

Služby hotelu
možnost využít wellness

Blanka Marková, 06.01.2020, Datum pobytu: 29.12.2019 - 1.1.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,2 Hotel bych nedoporučil ani pro řemeslníky

  • 1 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bych nedoporučil ani pro řemeslníky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování není vůbec pro zimní období. Navíc v náš příjezd 25.12 začal hotel fungovat po nějaké pauze. V hotelu zima, bylo nám nabídnut i přímotop. O teplo si musíte říct na recepci. Pro jeden pokoj jeden malý radiátor. V koupelně ani žebřík na usušení ručníků. Absolutně nevhodné pro zimní dovolenou. Mokré věci nemáte prakticky kde usušit

Strava
Snídaně: Studené vajíčka, zředěné nápoje.

Večeře. První den, žádný výběr, pak už to celkem šlo

Obsluha se fakt snažila

Služby hotelu
První den recepční ani nevěděla, kde jsou jaké pokoje( prý pokojská)

Wellness: Plavčík v pracovní kombinéze. Po dni na kopci, kdy se těšíte že se ohřejete, studená voda jak v bazénu, vířivce, tak i v místnosti.

Těšili jsme se na vinárnu. Pořád to stejné. K velké zimě ještě zatuchlý smrad

Do wellness v županu, pouze přes restauraci a nebo venkem

Pláž
Ta by se hodila)))

Luděk Černý, 31.12.2019, Datum pobytu: 25.12. - 28.12.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)