Recenze hotelů
Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Byl to skvělý relax ,určitě se brzy vrátíme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byl to skvělý relax ,určitě se brzy vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Líbilo se nám dobové vybavení pokojů, naprostá čistota.

Strava
Jídlo nám chutnalo.

Snídaně formou bufetu, večeře výběr ze tří jídel.

Služby hotelu
Procedury byly super - masáž, vířivka, zabal...naprostá spokojenost s personalem

Tereza H., 24.02.2020, Datum pobytu: 18.2. - 20.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Západní Čechy, Hotel: Penzion Josef (Františkovy Lázně)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvely relaxacni i pobyt v laznich!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvely relaxacni i pobyt v laznich!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani jsme byly ve vile Pernstyn, ktera je chodbou propojena s vilou Antoaneta. Pokoj byl spis mensi, ale stacil. Z okna vyhled do na bazenek. Uzili jsme si klid a ticho, skvelou masaz od pani maserky, koupel, bazen i virivku a kamaradka si chvalila saunu. V bazene je i tryska, takze kdyz nas nebavilo vic plavat, nechaly je se masirovat. Vsichni moc mili a pratelsti, ochotni s cimkoli pomoct od pani uklizecky, po recepcni, byly jsme nadsene.

Strava
Kamaradka byla spokojena, jidlo si chvalila, a ja taktez. Mela jsem bezlepkovou stravu a na vyber z nekolika moznosti, coz jsem ocenila. Posledni den mi dokonce pripravili teply bezlepkovy chleb k snidani!! Maximalni spokojenost, jidla spoustu, ovoce, jogurty, ale i teple jidla -vyber z nejruznejsich parku, klobas, a volska oka... Bohaty vyber caju, a celkove napoju. Obsluhujici personal rychly, usmevavy, pratelsky a ochotny, zaslouzi pochvalu!

Služby hotelu
Vyuzili jsme masaz, ktera byla opravdu kvalitni. Pani maserka je moc sikovna. Dale tepla koupel s prisadou, kterou jsme si mohly vybrat. Zvolily jsme olej 31 bylinek od firmy Just. Uzivaly jsme si vstup do wellness centrea na bazen, saunu i do virivky. Bazen je vecer osvetleny a proskleny, celkove to pusobi velmi dobre. Take v recepci se da koupit za dobrou cenu spoustu darku a suvenyru vcetne produktu Vincentky. Koupily jsme si sirup s tymianem, take spokojenost.

Pláž
Plaz zde neni, ale pokud to ohodnotim na bazen, tak byl chvilemi skoro az prazdny, coz nam vyhovovalo a pokud prisli dalsi hoste, byli vsichni maximalne slusni a ohleduplni vuci druhym hostum, zadny zbytecny hluk.

Miriam, 24.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 19.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: VILA ANTOANETA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Bohužel jsem od dovolené čekala více, v podstatě to byl řetězec menších či větších nepříjemností, který v nás nezanechal příjemnou odezvu.

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel jsem od dovolené čekala více, v podstatě to byl řetězec menších či větších nepříjemností, který v nás nezanechal příjemnou odezvu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl vcelku prostorný, matrace příliš měkké, několikrát za noc jsem se snažila dostat z dolíku. Systém klíč od pokoje a k tomu karta s čipem na vstup do některých prostor hotelu a rozsvícení světla na pokoji jsem nepochopila, protože jsme s sebou museli vláček jak klíč, tak kartu. Ve sprše tekla voda tak malým proudem, že byl problém se osprchovat. Pokoj 213 nedoporučuji, nachází se zřejmě nad kuchyní, takže se od časného rána ozývá bouchání dveří a jiné podivné zvuky. Na druhou stranu máte již brzy ráno jistotu, že řízky, avizované na jídelníčku, k obědu budou. Čistota byla v pořádku, pokojské byly velmi pozorné.

Strava
Strava - katastrofa. Snídaně formou švédského stolu tak podprůměrná, že jsem snad horší nezažila. Ze tří snídaní jsem pouze jeden den zaregistrovala něco jako buchtu, pečivo představovaly jeden krajíčky ne příliš dobrého chleba, rohlíky doplnila obsluha až dost pozdě, další den, byly rohlíky a zase nebyl chleba, a pak tam bylo něco jako pletýnka, zeleninu doplnila obsluha první den v době, kdy jsme z jídelny už odcházeli, šunka byla jen namátkově. Každý den bylo dost párků a klobás. Ovoce hledejte za výčepem, jeden den téměř nebyly talíře, druhý den sklenice na nápoje a třetí den zas hrnky na kávu, takže vlastně můžu říct, že snídaně byly vcelku rozmanité, bohužel spíše v tom, čeho se bude nedostávat. Večeře - pokud máte polopenzi, tak hned při příjezdu na recepci vyfasujete lísteček, se kterým zaběhnete do restaurace, kde Vám personál dá jídelníček na celý týden a vy si na celý týden večeři vyberete. Jestli to jde nějak změnit, jsem nezkoušela. Ovšem ani večeře nebyly příliš chutné. Tak špatnou svíčkovou jsem nejedla ani ve školní jídelně. K večeři je vždy zákusek, ty špatné nebyly. Obsluha u večeře nic moc, dost jsme čekali i na placení, musím však přiznat, že po dvou dnech, kdy se vyměnila směna, byla obsluha rychlá a v pohodě.

Služby hotelu
Recepce, hned při příjezdu Vás zahrne informacemi o klíčích, kartě, kam je nutné si ji s sebou brát. Byli jsme lyžovat, takže jsem si před příjezdem studovala ceník a zjistila jsem, že na Beskyd kartu je sleva a hotel, že tuto kartu poskytuje. Ovšem informace od recepční nečekejte. Svoje pochybení jsem si uvědomila až na pokoji, takže jsem se na ni dotazovala až oblečená do lyžařského nachystaná na odchod na sjezdovku. Odpověď zněla: "Na pokoji mátě formulárik, tak ho vyplňte a doneste, já vám pak tú kartu nachystám." Takže jsem vyběhla na pokoj, vyplnila formulárik a seběhla opět dolů. Probůh, proč recepční neupozorní na formulárik na pokoji ihned anebo nemá formulárik priam v recepci nevím, ale nebyla jsem sama. V době, kdy mi kartu tiskla, přišel další klient se stejným dotazem a i on byl odeslán na pokoj pro formulárik. Součásti hotelu je i bazén, ten je včetně protiproudu, škoda, že je dost chlóru, příjemnější by byla slaná voda, můžete počítat s protiproudem (pokud si tedy před něj nestoupne někdo a nezačne ho používat jako masáž - ale to samozřejmě není chyba hotelu:-), menší nevýhoda je, že musíte přes dvůr, i když je to pár kroků a asi člověka neofoukne, tak v zimě se musíte vždy převléci a nelze tedy přeběhnout v županu, ale to je asi to poslední, co bych považovala za nedostatek. Velkou výhodou jsou sjezdovky u hotelu.

Jana B., 24.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 20.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Bauer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dobře dostupný hotel, hned u velké silnice - žádné řetězy nebo rozjíždění po zmrzlé silničce.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobře dostupný hotel, hned u velké silnice - žádné řetězy nebo rozjíždění po zmrzlé silničce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je vybaven novým nábytkem, velmi prakticky. Dokonce mi nechyběly poličky v koupelně, které klasicky nikde nejsou.

Strava
Výborná, domácí kuchyně. MOžná trochu více ovoce nebo salátů.

Služby hotelu
Ochotný recepční. Možnost dát si pár věcí do ledničky v kuchyňce. Možnost zakoupit si pití nebo zapomenuté drobnosti na recepci.

Hana Kučerová, 24.02.2020, Datum pobytu: 16.2. - 20.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Skiland (Ostružná)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Sice v koutech, ale bez možnosti dopravy k 1km vzdálenému lyžařskému středisku. Pěšky v lyžácích dost úmorné, a dotaz na recepci na...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Sice v koutech, ale bez možnosti dopravy k 1km vzdálenému lyžařskému středisku. Pěšky v lyžácích dost úmorné, a dotaz na recepci na nějakou dopravu ke svahu vyvolal u recepční jenom pobavený výraz... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nový nábytek, okna, ale jinak retor ze začátku 90-tých let, vše funkční, čisté...

Strava
Průměrná, na polopenzi výběr ze tří večeří, snídaně švédský stůl, trochu bez nápadu a s minimální obměnou.

Služby hotelu
Uklizeno, bazén a bowling za poplatek, dětský koutek snad s původními zničenými hračkami z 90-tých let, v poměrně malé prázdné místnosti. Trochu boj o parkovací místa v blízkosti recepce.

Pláž
1km vzdálený areál kouty- pouze pěšky, cca 100m od hotelu zastávka skibudu na Červenohorské sedlo - pro jednoho OK, pro rodinu o 500Kč na den levnější jet vlastním autem, což je pro mě narušení dovolené.

Karel S., 24.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 20.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi spokojen.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota všude bezvadná, koupelna a toaleta na jedničku. Spaní také dobré, matrace jako nové.

Strava
Jídlo výborné. Večeře vždy výběr ze dvou možností (měli jsme polopenzi). Snídaně také dobrá, ale mohla by začínat dříve než v 8:30. Pro mě a hlavně pro děti je to trochu pozdě.

Jiří Líbal, 21.02.2020, Datum pobytu: 13.2. - 16.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: V Gruntě

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Měli jsme balíček Wellness naruby od neděle do úterý s plnou penzí. To kvůli čemu jsme tam jeli splnilo naše očekávání a byl to přijemný...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme balíček Wellness naruby od neděle do úterý s plnou penzí. To kvůli čemu jsme tam jeli splnilo naše očekávání a byl to přijemný relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj typu komfort pěkný, čistý, prostorný s TV, ledničkou, trezorem a sociálním zařízením. Na uvítanou láhev vína. Pokoj jsme měli v části, kde byl klid. Je pravda, že hotel je kongresový a je riziko, že tam bude spousta lidí. I za našeho pobytu zde měla jedna velká stavební firma nějaký seminář, ale vše v pohodě, protože byli ubytováni v jiné části hotelu a v podstatě jsme se s nimi ani nesetkávali. A to včetně jídla, které měli zvlášť a tak nebyl problém.

Strava
Snídaně žádný problém, formou bufetu a docela slušný výběr od teplé i studené kuchyně, pečiva a i sladkého pečiva. Vzhledem k tomu, že jsme měli plnou penzi, tak oběd jsme měli v prostoru baru u recepce, ale to bylo taky v pohodě a jídlo jsme si vybírali ze stálého jídelního lístku. Snad jedině, kdyby člověk tam byl na delší pobyt tak by měl již problém, protože nabídka stálého jídelního lístku není velká, ale že jsme měli pouze dva obědy, tak jsme si vždy vybrali. Večeře byla jeden den podávána u pultu pracovnicí restaurace a na "4*" hotel, tak trochu "závodka s tácem", ale jídlo velmi chutné. Druhý den byla večeře formou bufetu a člověk si mohl vybrat co chtěl a sortiment rozmanitý. Snad jedině prostor jídelny, sice vypadá hezky, ale ne příliš romanticky a nepůsobí dojmem luxusní restaurace, ale to je dáno tím, že tento hotel je zároveň kongresovým centrem a je to prostě taková jídelna pro hodně lidí.

Služby hotelu
V hotelu je několik možností vyžití a to včetně kryté střelnice, bowlingu, golfový trenažér atd. Celkem slušné.

Pláž
V únoru se nedá hovořit o pláži, ale hotel disponuje aquacentrem, kde je bazén, výřivka, parní kabina a infrakabina. Při našem balíčku byl celodenní vstup kdykoliv zdarma. A pak je tu wellness centrum a to je kapitola sama o sobě. Jedním slovem "paráda". Uvolnění těla, v několika druhů saun, parních kabin, infra, vířivky, včetně venkovní, relaxační bazén, prostě pohoda, klid. Pouze pro budoucí návštěvníky upozornění, že pokud někdo má opravdu velmi velký problém s nahotou, tak ať radši nejezdí, protože to je bezplavková zóna. Ze začátku jsme měli taky ostych, ale velmi rychle to z nás spadlo, protože člověk tam jede především se uvolnit a zrelaxovat a vůbec neregistruje jestli okolo vás chodí nazí lidé. Dál hodnotím velmi dobře práci maséra a možnosti si objednat privátní mini wellness, které je určeno pouze pro vás s možností sauny, velké vířivky, pohovky, možnosti konzumace pití. Pouze k tomuto jsem měl malou výhradu, kterou jsem řešil s paní recepční wellness a to nefunkčnost TV nebo přehrávače hudby. Ne, že by tam člověk chtěl koukat na televizi, ale aby tam hrála aspoň nějaká relaxační hudba, ale to byla jen taková "malá piha na kráse". Celkové shrnutí? Za nás super pobyt a splnilo to naše očekávání, určitě se tam chceme vrátit a vřele doporučujeme.

Petr Kopecký, 21.02.2020, Datum pobytu: 2.2. - 4.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Východní Čechy, Hotel: Jezerka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 10 Krásný pokojný víkend, paní na recepci velice příjemná a vstřícná. I personál při reklamaci ovladače od televize obratem se zájmem vše...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný pokojný víkend, paní na recepci velice příjemná a vstřícná. I personál při reklamaci ovladače od televize obratem se zájmem vše vyřešit . No a skanzen Rožnov s fašankem také výborná akce, byli jsme na ní celý den a neměli potřebu měnit místo. Navíc krásné jarní počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nic nám nechybělo, krásně měkká postel, čisťoučko, teploučko.

Strava
Vše mi chutnalo a večeře byly na mě až moc jídla. Obsluha bez chybičky.

Služby hotelu
Jak jsem psala výše personál byl domácí, jak má být a je vidět, že jim ani hosté ani hotel nejsou lhostejné, fajné.

Naděžda Božková, 19.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Relax (Rožnov pod Radhoštěm)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel odpovídal ceně i představám, personál naprosto profesionální přístup, malá kaňka,byl pan starající se o saunu. Choval se arogantně,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovídal ceně i představám, personál naprosto profesionální přístup, malá kaňka,byl pan starající se o saunu. Choval se arogantně, byl velmi nepříjemný a proto , že jsme chtěli jít z bazénu do sauny mi zdělil, že to není možné a ať si příště rozmyslím co chci, obojí není možné, protože nejsem řádně vysušen(?) a kapacita sauny je 8 lidí a my bychom už byli 5 a 6, přesto , že jsem byl dopředu nahlášen. Bohužel , vždy se najde někdo , kdo svým přístupem kazí dojem celého kolektivu, který byl jinak skvělý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto bez chyb.

Strava
Exelentní, vyzvednout kuchaře.

Služby hotelu
Maximum pro klienty, skvělé.

Rostislav Hrček, 19.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Diana (Velké Losiny)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový dojem dobrý

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, útulné, na pokoji minibar,TV

Strava
Jídlo výborné,rozmanité

Služby hotelu
Zklamání z wellnes, bazén je otevřený 7-11(do 10 jsou snídaně) a pak až od 15-21. Jedna pára, jedna sauna,kde je pořád plno.

Šárka Fáberová, 19.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Srní (Srní)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)