Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Česká republika

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Řekl bych, že hotel je ze sedmdesátých až osmdesátých let podle okem, které mám přesně ty samé z té doby. Jinak pohled nádherný na...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Řekl bych, že hotel je ze sedmdesátých až osmdesátých let podle okem, které mám přesně ty samé z té doby.

Jinak pohled nádherný na přehradu.

Co se týče terasy při snídaní, obědech nebo večeří jak jsem již napsal krásně směřovaný na přehradu, ale co mi vyrazilo dech že v rohové části terasy je posezení sestavené z europalet. No něco strašného. To kdybych doma připravil návštěvě hanbou bych se propadl. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku, ale scházela lednička.

Klimatizace by byla asi velký nadstandart.

Strava
Strava dobrá. Bohužel nedostatečná informace o tom, že máte nárok na hlavní jídlo včetně polévky nebo dezertu.

Služby hotelu
Bohužel plná Welness jedenkrát za den,

Kdo by tam také byl celý den? Z Welnessu jsem využili pouze půl hodiny. Proč to nemůžu použít vícekrát za den, když jsem tam takovou chvilku.

Pláž
Co se týče pláže a jeho okolí velice pěkné, veliké a udržované. Za to voda strašná-hnusná. Do té bych nikdy nevlezl.

Stanislav B., 13.08.2018, Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: OREA HOTEL Santon

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

voda 3 fotografie

Celkem: 10 Byli jsme maximálně spokojeni, vše bylo super, okolí i hotel

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme maximálně spokojeni, vše bylo super, okolí i hotel Zobrazit celou recenzi

Petra P., 13.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Horský hotel Čeladenka (Čeladná)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Krásné prostředí s maximálním vyžitím.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí s maximálním vyžitím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ucházející, akorát okna s balkónovými dveřmi by chtěla vyměnit, nejdou skoro otvírat nebo zavírat.

Strava
Strava dle našich představ, v okolí je dostatek možností dalšího stravování.

Služby hotelu
Ucházející.

Pláž
Z důvodu sucha bylo v Luhačovické přehradě málo vody, i tak byla vhodná ke koupání. Pláž je kamenitá, nutno používat boty do vody.

Dušan Kováč, 13.08.2018, Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Adamantino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel, stravování a personální- výborný! Mohu jen doporučit.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, stravování a personální- výborný! Mohu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 11.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Hotel: Bezděz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Vyborne

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Doporucujeme

Strava
Rozmanitá,chutna

Služby hotelu
Čistota,dobre

Leona Novotná, 10.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Wellness hotel Frymburk

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Nečekali jsme nijak velký luxus, ale předpokládali jsme, že nějaká čistota a chování k zákazníkům je úcta. Docela jsme se štítili na něco...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nečekali jsme nijak velký luxus, ale předpokládali jsme, že nějaká čistota a chování k zákazníkům je úcta. Docela jsme se štítili na něco sáhnout a ještě z toho pít a jíst. Slibovaná wifi nefungovala. Ostatní služby opravdu nebyly takové jak člověk očekával. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na první pohled dobré. Nicméně neuvěřitelný cigaretový zápach z koberců, naprostá nečistota všude. Paní nás ujistila, že pokoje jsou uklizené, přesto jsme již při příchodu objevili ne zrovna malé pavouky jak v pokoji tak v koupelně i poměrně starý prach. V koupelnách chybí odsávání. Dveře nešly ani pořádně zavřít.

Strava
Jídlo průměrné až lehce nadprůměrné, ale odrazovalo nás od něj špinavé nádobí, kterými jsme měli pokrm konzumovat a ze kterých jsme měli pít. Snídaně formou švédských stolů výborná, ale opět špinavé sklenice, hrnky i příbory. Jinak celkový nepořádek a špína v jídelně.

Služby hotelu
Zarazilo nás, že nejsou k dostupnosti žadné mapy okolí ani turistický průvodce, co víc i neochotnost slečen a dam na recepci, které nám pouze ne zrovna milým hlasem sdělily, že nic takového nemají. Číšníci též nebyli zrovna příjemní a ochotní. Překvapila nás i funkčnost bázenu, především také to, že byl slíben teplý slaný bazén, který byl však ledový, rozhodně ne slaný a chloru v něm bylo tolik, že člověk neviděl na dno. Kolem bazénů i ve sprchách nebyly protiskluzové kachličky, takže docela nebezpečná záležitost, a mezi schody a bazénem se nachází mezera, která by tam rozhodně být neměla.

Anonym, 10.08.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Petr Bezruč (Malenovice)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,6 Písek je krásné město, , hotel by chtěl více údržby, čtyřem hvězdičkám neodpovídal.

  • 4 Ubytování
  • 8 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Písek je krásné město, , hotel by chtěl více údržby, čtyřem hvězdičkám neodpovídal. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nic moc ,mimi bar nechladil, po stížnosti byl asi vyměněn, bylo to lepší, jeětě že ohúkna byla do lesa , byl chládek , klimatizace není.Při vstupu na terasu výhled do lesa , před okny by mohly být nějaké keře , záhonky, na terase jen dvě židle , alespoň stoleček, možná i sušáček na prádlo (nebylo kam pověsit plavky z bazénu).

u ručníků otržená poutka a dokonce i díry .

Strava
stravě není co vytknout, příjemný personál i prostředí

Služby hotelu
bazán ušel, bar před bazénem zavřený - prázdný, terasa ven zavřená , neudržovaná .

Pokud byla zavřená restaurace např. pivo ani klasické logrové kafe nikde , přitom venku před hotelem je krásné posezení.

Pláž
není

Zdeňka P., 10.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Čechy, Hotel: America

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Můj celkový dojem z dovolené byl velice dobrý neboť jsem si mohl dělat co jsem chtěl.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Můj celkový dojem z dovolené byl velice dobrý neboť jsem si mohl dělat co jsem chtěl. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel a pokoje jsou čisté, naprosto v pořádku, jediný problém je umístění městské kašny a terasy restaurace přímo pod okny pokojů a ve vedru při otevřeném oknu bez špuntů do uší skutečně neusnete a neslyšíte ani televizi.

Strava
Výborná, večeře takové porce, že se to ani nedalo sníst.

Služby hotelu
Na žádost mi zařídili parkování moto ve dvoře a ochotně mi chodil personál neustále odemykat vrata, což mě potěšilo.

Pláž
Naštěstí tam žádná pláž nebyla, neboť by na ní partnerka určitě chtěla jít a já bych se tam děsně nudil.

Anonym, 10.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Bobík

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 S dovolenou jsme byli velmi spokojeni.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je krásný a čistý, personál velmi ochotný. Jediný nedostatek je nepřítomnost klimatizace, takže pobyt v pokojích ve 3. patře pod střechou byl v horkých letních dnech velmi nepříjemný.

Strava
Strava byla skvělá, večeře úžasné. Jen u snídaně jsem postrádala trochu pestrost, např. úplně chyběla zelenina a nabídka ovoce by rovněž mohla být pestřejší.

Služby hotelu
Služby hotelu byly nadstandardní. Veškerý personál byl velmi ochotný.

Pláž
Koupání v Novém Boru je možné jen na místním koupališti, které je vzdáleno poměrně daleko od hotelu. Voda nebyla příliš lákavá, ale zázemí (toalety, převlékárna, občerstvení) bylo zajištěno.

Další alternativou je koupání ve Sloupu, kam je nutné dojet autem. Ale prostředí je tam poměrně atraktivnější než ve Novém Boru.

Dominika P., 10.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Severní Čechy, Hotel: Parkhotel Morris (Nový Bor)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Boli sme spokojní.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme spokojní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba pekná, ale bez klimatizácie a chladničky.

Strava
Polpenzia, úplne postačujúce.

Služby hotelu
Bez problémov.

Anonym, 10.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622