Recenze hotelů
Petrovac - Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Dovolená byla krásná. Výlety jsme řešili autobusovou dopravou do Budvy 2,5 EU a do Kotoru 5 EU. Jezdí to docela přesně každou hodinu z...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná. Výlety jsme řešili autobusovou dopravou do Budvy 2,5 EU a do Kotoru 5 EU. Jezdí to docela přesně každou hodinu z autobusového nádraží. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé. Každý den probíhal úklid, klimatizace a posezení na verandě bylo super.

Strava
Na snídani si každý vybere ( velice pestrá - vajíčka na všechny způsoby, párečky, pečivo sladké, slané, ovoce, aj.)

Večeři si každý vybere předchozí den ( polévka, salát, hl. chod, zákusek).

Služby hotelu
Naprostá spokojenost. Cokoliv bylo potřeba, tak nám okamžitě vyhověli ( správce, obsluha v restauraci).

Pláž
Navštěvovali jsme pláž mimo centrum města, která byla nádherná a hlavně čistá. Stačilo projít pěší promenádou skrz tunel. Za celý týden jsme tam byli jediní z ČR.

Zuzana R., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Ubytování čisté, pokoje malé, klimatizace funkční. Jídlo podprůměrné. Polévka nic moc a jídla slabší . dostupnost pláže ok, do centra pár...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování čisté, pokoje malé, klimatizace funkční. Jídlo podprůměrné. Polévka nic moc a jídla slabší . dostupnost pláže ok, do centra pár kroků. Zobrazit celou recenzi

Jan F., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Celkový dojem průměrný.

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem průměrný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací zařízení je dosluhující, malé pokoje a koupelna se zapáchajícím odpadem. Neodpovídá to úrovni tříhvězdičkového hotelu.

Strava
Strava kvalitní, rozmanitá, spokojenost.

Služby hotelu
Úklid nekvalitní, výměna ručníků po upozornění přes delegátku.

Pláž
Dostupnost k pláži výborná, pláž na dobré úrovni, moře čisté a bez větších vln. Pro zdravotně postižené problematický vstup do vody.

Marie J., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Petrovac je pěkné přímořské městečko a také velmi čisté.Hezké večerní procházky městem a palmovou riviérou.Večer je ve městě živo plno...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Petrovac je pěkné přímořské městečko a také velmi čisté.Hezké večerní procházky městem a palmovou riviérou.Večer je ve městě živo plno restauraci,obchůdků se suvenýry,pro děti nafukovací skákací hrad,projížďka na poníkovi,a další atrakce pro turisty.. večerní projížďka lodí s oknem pozorovat mořské dno.(ryby,murény,hvězdice..) Ve městě velký výběr lodních výletů, lodní taxi....Stojí za to nějaký ten výlet podniknout(ve městě nebo i u naší delegátky) krásné moře a krásná příroda.Celkově není draho,domluvíte se anglicky,rusky,německy..i nějaké to české slovo... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté,dvojlůžko noční stolky,jedna větší skříň,toaletní stůl s velkým zrcadlem + fén.....klimatizace v ceně,Tv nabizela dokonce i české programy CT24 a Slagr...Pokoj byl vybaven menší ledničkou což bylo super...Menší ale pěkná mramorová koupelna..sprchový kout,umyvadlo se zrcadlem,toaleta...teplá voda tekla okamžitě..Každý pokoj měl venku vedle dveří stůl a 2 židle.K večernímu posezení bylo také možné posedět v menší olivové zahradě a nebo na střeše Vila El Mar Garden kde byla osvětlená terasa s pěkným výhledem na moře. Ve Vila El Mar Garden není problém domluvit se i česky... blzko centra, blízko pláže,zastrčený za zahradou..není na rušném místě.

Strava
Strava průměrná..nenadchla ale neurazila...pro nenáročné..těšila jsem se na jejich kuchyni,ryby,mořské plody atd.nic takového nebylo.Strava v tomto hotelu je přizpůsobená té naší české kuchyni..první chod vždy polévka,2.chod výběr ze dvou menu..např.řízek a brambor,špagety,lasagne,karbanátek,plněné papriky..vždy zeleninový salát a nakonec něco sladkého...pití možné zakoupit při večeři platí se ihned na místě..víno výborné :) .Snídaně klasika...salámy,párky.smažené vejce,sýry,máslo,marmeláda,cereálie,ovoce,čaj,mléko..co mě a nejen mě nechutnalo byla káva.Tu jsme si kupovali při cestě na pláž ve stánku za 0,60 Eur..nebo přímo na pláži..nebo zašli posedět do restarace..:)

Služby hotelu
Služby hotelu .. každý den úklid. ..vyměněné čisté ručníky..samozřejmě každý den toaletní papír.Neměli jsme žádný problém.

Pláž
Pláž byla velmi blízko 7 minut od Vila El Mar Garden...dlouhá a úzká ..podél pobřeží městečka Petrovac.Pláž byla písčito-kamenitá..hrubý písek ...místy více kamínková ...není však problém tam zakoupit plážovou obuv.Jediný problém s volným místem na pláži...my jsme byli druhý týden v srpnu, pláž byla přeplněná....ale to je problém každé pláže a každé destinace v tomto období.... srpen kdy vrcholí dovolená....většina pláže je s lehátky a slunečníky...na začátku a na konci je pláž volná ale byla tak přeplněná že jsme využili lehátek a slunečníku..(na den 12Eur- 2 lehátka 1 slunečník)....někde i 15Eur kde lehátka byla velmi pohodlná s koženou madračkou..Pláží prochází zaměstnanci nabízí ke koupi sladké pečivo nebo slanou kukuřici- 2 Euro.Nad pláží je pěkná palmová riviéra k procházce..a za ní plno restaurací a ,stánků ke koupi občerstvení, zmrzliny,cukrové vaty.Moře opravdu nádherné,azurové a průzračné....v něm barevné rybičky..Do poledne moře klidné skvělé k plavání..určitě výborné k šnorchlování..Možnost zapůjčení šlapadel,voru s pádlem, skútru..atd..Nedaleko přes 1km další menší pláž Lučica..

Ivana K., 15.09.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,2 Vše odpovídalo ceně zájezdu.Slabá urověn delegátů.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vše odpovídalo ceně zájezdu.Slabá urověn delegátů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle očekávání a ceně

Strava
Dle očekávání a ceně

Služby hotelu
Dle očekávání a ceně

Pláž
pěkná pláž ,ale málo místa

Libor P., 10.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Černá Hora stojí za poznání. Má krásnou přírodu a přírodní rezervace, které určitě stojí za to vidět. Klidně bych se tam vrátila, avšem...

  • 4,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 4 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Černá Hora stojí za poznání. Má krásnou přírodu a přírodní rezervace, které určitě stojí za to vidět. Klidně bych se tam vrátila, avšem ne do Vily El Mar Garden a ne do letoviska Petrovac. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj standart, k dispozici kuchyňka, ovšem bez vybavení. Plíseň v koupelně.

Strava
Asi to, co nejvíc kazí dojem z dovolené. Na snídani švédské stoly, ovšem jídlo úplně bez zeleniny. Jeden druh pečiva - stále stejná veka, přitom v pekárně je pečiva větší výběr. Večeře servírované, výběr ze dvou jídlel, předpokládali jsme, že aspoň jednou nabídnou nějaké místní jídlo. K večeři zelenina kousek rajčete, př. okurek, 2x zelí. Hlad jsme neměli, ale naše očekávání to nesplnilo.

Služby hotelu
Nevyužili jsme.

Pláž
Špatná. Lehátka za poplatek 20 Euro, neuklizená, všude špačky od cigaret. Odpadky i několik dní staré, stále na stejném místě. Městská pláž bez poplatků nestačí kapacitou, je přeplněná, pokud si tam nedáte ručník v 7 ráno, nemáte šanci na míst.

Jiřina P., 06.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,2 podprůměrné

  • 3,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
podprůměrné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nefungovala dostatečně klima

Strava
snídaně ok, večeře špatné

Služby hotelu
snad v pohodě

Pláž
špína nepořádek přelidněno ...nemohly jsme jinam zlomila jsem si tam ruku

Anonym, 03.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Docela pěkná dovolená, příště bych sem ale jela jedině mimo sezónu

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Docela pěkná dovolená, příště bych sem ale jela jedině mimo sezónu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj spíš menší a tmavší, úklid sice probíhal každý den, ale nepříliš efektivně. již při příjezdu byly v koutech chomáče vlasů, chtělo by to vzít lux do ruky. jinak byla i malá lednice, což je fajn, ale dost hlučela, tedy jsme ji museli vypínat na noc. klimatizace funkční, ale trochu páchla. chtělo by to asi údržbu. jinak ok.

Strava
Strava docela dobrá, ale pro nenáročné. Polévka víceméně stále stejná, jako zelenina bylo 3-4x jen lehce ochucené syrové zelí. když dali okurku s rajčaty, tak okurka nepříliš čerstvá. snídaně v pohodě, výběr ale ne moc rozmanitý. k pití čaj (asi mátový?) káva a žlutá limonáda z prášku... kdyby byla radši voda

měli jsme stůl venku, ráno v pohodě, ale u večeře nám nad hlavou hučela klimatizace a foukala na nás teplý vzduch, hrůza.

Pláž
Voda úžasně čistá, asi lepší i než v Chorvatsku. pláž hrubší písek. v 2. polovině srpna ale šíleně lidí. 3/4 pláže zabírají rozložená lehátka za až 20 euro za dvě, tzn. s dekou se chytnete ráno max do 9 h.

Jitka K., 28.08.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,4 Celkový dojem mám dobrý, zájezd splnil moje očekávání.

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem mám dobrý, zájezd splnil moje očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo výborné.

Strava
Polopenze mě vyhovovala. Ke snídani mě chyběla zelenina, nabízená káva měla hodně zvláštní chuť, pro mě velice nezvyklou.

Večeře byly chutné.

Služby hotelu
Služby hotelu byly dobré, personál byl vstřícný a ochotný.

Pláž
Pláž je blízko, ale bylo zde mnoho lidí. Na pláži bylo hodně odpadků, které nikdo neuklízel. Raději jsem chodila na pláž vzdálenou 2 km od hotelu.

Věra P., 27.08.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolená zhruba odpovídala ceně. Městečko Petrovac se mi líbilo, promenáda s množstvím obchůdků, restaurací, kaváren. Celkově se v této...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená zhruba odpovídala ceně. Městečko Petrovac se mi líbilo, promenáda s množstvím obchůdků, restaurací, kaváren. Celkově se v této oblasti stále staví nové apartmány a hotely, ale kapacita pláží je příliš malá vzhledem k počtu návštěvníků ( alespoň tedy v sezóně). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj menší s manželskou postelí a přistýlkou ( rozkládací pohovka). Kuchyňská linka a dvouplotýnkový vařič ( nevyužili jsme). Z vybavení 4 malé hrníčky, 3 sklenice, 1 lžička. Dále televize ( asi 5 programů v češtině), na terase stůl a 2 židle. Koupelna malá, rekonstruovaná.

Strava
Snídaně formou švédských stolů, v podstatě denně to samé ( vajíčka na více způsobů, uzeniny, jogurt, sýr, lupínky, ovoce, někdy malé plněné kapsičky, k pití mátový čaj, ovocný džus ). K večeři výběr ze 2 jídel- porce velké, jídlo chutné. Nápoje k večeři nutno dokoupit.

Služby hotelu
Úklid- denně výměna osušek, ručníků. Ložní prádlo celý týden stejné. Personál příjemný.

Pláž
V sezóně pláže přeplněné lidmi, velká část pláží zabraná soukromníky ( poplatek 20 euro na den za slunečník a 2 lehátka), na zbylých malých částech pláže doslova " hlava na hlavě". Jediná solidní pláž, kde nebylo tolik lidí vzdálená zhruba 2,5 km ( zde čisto, průzračná voda, oblázkovo- písečná pláž).

Šárka E., 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)