Recenze hotelů
Petrovac - Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Petrovac je menší město, ale má vše potřebné. V městečku fungují tři supermarkety - dvě Voli a jedna Aroma, menších marketů je spousta....

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Petrovac je menší město, ale má vše potřebné. V městečku fungují tři supermarkety - dvě Voli a jedna Aroma, menších marketů je spousta. Tři pekárny, pošta (tady se dají levně pořídit pěkné pohledy, magnety nebo mapy), banka, bankomatů dostatek. Promenáda je lemovaná restauracemi, kavárnami a suvenýry.

Turisté jsou hodně Rusové, takže místní zvládají ruštinu, mladí umí i anglicky. Rukama nohama se dá ale domluvit s každým. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou vybavené standardně. Manželská postel, gauč (rozkládací, slouží i jako přistýlka), skříň, menší lednice, klimatizace, TV. Každý pokoj má vlastní terásku s příjemným posezením. Menší koupelna se sprchovým koutem. Moře kvůli vysokým hotelovým komplexům u pláže moc vidět není.

Strava
Snídaně formou bufetu, celý týden to samé, ale to nám vůbec nevadilo.

Vajíčka natvrdo, volská oka, omeletky se salámem nebo bez. Párky, uzeniny, SKVĚLÝ pršut, sýr plátkový i měkký. Musli, jogurt, marmelády, ovoce. Jediné, co se každý den měnilo byly "kapsičky" z listového těsta, někdy na slano, někdy na sladko.

K pití nepříliš dobrý (nejspíš mátový) čaj, ucházející káva, žlutá voda z prášku, případně i mléko nebo jogurt.

Voda z kohoutku prý pitná není, ale místní ji i přesto pijí. My jsme kupovali v obchodě 5L barel cca za euro.

Večeře se vybírá den dopředu ze dvou jídel, přičemž jedno bývá balkánské (ćevapi, čufty, kuřecí filet,...) a druhé "evropské" (špagety, přírodní řízek, musaka, lasagne,...). Přílohy se mění, zpravidla bývá každý druhý den zelenina. Polévky se točí kuřecí vývar/hovězí vývar/zeleninová. Jako dezert je buchta nebo ovoce. K večeři je i salát, což je variace zelí - rajče - okurka.

Nám chutnalo velmi, ale je třeba počítat s tím, že jde o poctivou balkánskou kuchyni, takže se nešetří na oleji.

Pití k večeři není, dá se koupit na baru, který funguje i přes den (7 - 22h). Nápoje jsou v rozmezí 1,5 - 2,5€ (lahvové Nikšičko za 1,8).

Služby hotelu
Bez výhrad. Stačí nechat ručník na zemi a vymění ho za čistý.

V podstatě každý den se koná nějaký výlet. Zajišťuje je Kovotour ve spolupráci s černohorskou cestovkou (což nejspíš vysvětluje vyšší cenu). Střídají se tři průvodci, Jana je Česka, Vlasta a Miloš Slováci. Dámy v ČH dlouhodobě žijí, Miloš je napůl jejich.

My jsme byli na plavbě po Boce Kotorské se zastávkou na Gospě od Škrpjela a v Kotoru, a můžeme jen doporučit. Na lodi se dá za 10€ přikoupit tříchodový oběd - ryba a mořské plody/vepřová kapsa.

Ve městě se dají takřka totožné výlety pořídit levněji. Cestovat se dá i na vlastní pěst autobusem, nebo půjčeným autem.

Pláž
Pláž je rozpronajímaná soukromníkům, kteří si za dvě lehátka a slunečník účtují od 12 do 20€, po 15. hodině polovic. Dva kousky si drží město, které si neúčtuje nic (ale taky nic nenabízí). Tam je to hlava na hlavě.

Pláž přechází z písku do malých oblázků, ve vodě jsou i kameny, ale nic hrozného.

Moře je krásně čisté, i u bójek je vidět až na dno. Po prvních asi pěti metrech následuje velký "schod". Jen jeden den moře vyplavilo řasy, trávu a jehličí.

V okolí jsou i další pláže. Zhruba kilometr je Lučice, asi tři kilometry po stezce s tunely je další. Krásná a klidná je Fenix, která je mezi skalami, dostat se tam dá jen lodí.

Jakub N., 07.08.2019, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 4 Hotel z minulého století, kterrý by si zasloužil celkovou rekonstrukci. Hlučná klimatizace, u koupelny a toalety nešly zavřít dveře....

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hotel z minulého století, kterrý by si zasloužil celkovou rekonstrukci. Hlučná klimatizace, u koupelny a toalety nešly zavřít dveře. Rozvrzaný nábytek. Myslím si že za 88000,- Kč bych měl obdržet větší komfort, na hodně dlouhou dobu se budu českým cestovním kancelářím vyhýbat !!!, neboť vaše motto je: Co nejlevnější prodat co nejdráže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viz. celkové shrnutí

Strava
Jedinné pozitivum na hotelu byla kuchyně, byla chutná a personál dělal maximum pro spokojenost hostů.

Služby hotelu
Průměrné nic co by stálo za zmínku.

Pláž
JEDNÍM SLOVEM HRŮZA DĚS A HNUS, neupravenáa ještě čtyři dni probíhaly výkopové práce na hotelové pláži. Pláž se nacází na kraji pláže a veškerý bordel co moře vyplavuje tak končil zde, proto většina hostů byla u hotelového bazénu.

Petr Matucha, 07.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Rivijera

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,4 I za cenu, kterou jsme zaplatili po slevě CK , bych očekával více kvality. Přes pouze kladné recenze na stránkách CK se více dozví na...

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
I za cenu, kterou jsme zaplatili po slevě CK , bych očekával více kvality. Přes pouze kladné recenze na stránkách CK se více dozví na právě na stránkách Invia.cz.

Nestěžuji si zde, ale konstatuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skromné. Vybavení již něco pamatovalo.

Koupelna a WC:

u umyvadla tekla pouze studená voda - baterie funkční pouze na puštění vody, nikoliv volba teplé nebo studené vody. Odsávání leč se větrák točil neodsávalo.

Pokoj:

1.Klimatizace funkční - nikoliv jeho lamela, která se neotevírala.

2.Měli jsme štěstí, že na pokoji byl kuchyňský kout, s dřezem a dvou plotýnkový vařič (to jak jsme později zjistili všechny pokoje nemají). Ovšem z vybavení pouze malá konvička, dva hrnky, dvě skleničky. Toť veškeré vybavení.

3.Povlečení děravé a otrhané. Toto jsou věci se kterými lze jistě něco dělat.

4.Terasa s posezením byla příjemná. Jediné, s čím se nedá nic dělat je to, že kolem všech pokojů prochází ubytovaní návštěvníci po schodišti či chodbě. Jelikož jsme byli na jižní straně dole měli jsme pohled na staré olivovníky a venkovní posezení před hotelem.

Strava
Strava se dá přežít, tak jak vše pokud jste zde týden. Z toho asi El Mar Garden spolu s CK vychází.

Snídaně:

stále stejná, vyjma pouze jejich "žužu" (lískové těsto na sladko, naslano)

Večeře:

polévka z Podravky s čirá, s nudlemi, s masem, s nudlemi a masem :-)

druhý chod byl výběr ze dvou jídel. Nebylo co bychom nesnědli. Jen vše neochucené, ale to je možná

jejich gurmánská tradice.

dezert = koupený v obchodě nic domácího, snad puding v "bébečkách", abych někomu nekřivdil.

Služby hotelu
Uklizeno bylo každý den. První tři dny nám měnili i ručníky s osuškami. Na dotaz u delegátky nám bylo řečeno, že se mění pouze třikrát za pobyt (asi by bylo na místě toto sdělit předem). Další dny bylo vše měněno za čisté.

Co je nebezpečné jsou mramorová nebo leštěná dlažba, která pokud je mokrá, je velmi kluzká a nebezpečná.

Pláž
Jak bylo již někde psáno. Pláž Petrovačka je o něco dál od El Mar Garden než CK uvádí a je tady problém s místem.

Další pláže

cca 1km Lučice-polovina pláže je za 20€ den, na druhou polovinu musíte dojít včas, protože bývá plná, hrubší písek cca 2,2km Perazica-tam procházíte tunely pro pěší,polovina pláže je za 20€-písčitá,druhá část oblázková,kamenitá

cca 3km Buljarica - nejdále, první třetina za 20€, u kempu a dál zdarma, hrubý písek

Voda průzračná, pokud není příliv a ten donese nejen řasy, ale vše co tam lidi zahodí :-(

Jaroslav Z., 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 3,4 Jestli pojedete s CK, ujistěte se, že vás posílají do správného ubytování. Mladé trdlo na letišti nás poslalo do jiného autobusu, který...

  • 4,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Jestli pojedete s CK, ujistěte se, že vás posílají do správného ubytování. Mladé trdlo na letišti nás poslalo do jiného autobusu, který měl namířeno do Hotelu El Mar - a to jsme říkali El Mar Garden. Naštěstí jsme to zjistili, než jsme vyjeli a přestoupili vzápětí do jiného autobusu.

Vila se nachází kus od centra v Petrovaci, v blízkosti jsou 2 markety Voli, kde můžete nakoupit jídlo. Vzhledem k tomu, že už máme za sebou hodně ubytování a dovolených u moře, je tohle spíše průměr.

Co se týče výletů, tak nejezděte s cestovkou, je to 3x dražší a uvádí, že vám např. zaplatí turistickou taxu ve městě, která tam ani není.

Doporučujeme výlet do Budvy autobusem. Autobus má sice zpoždění, na nádraží dojel pokaždé o takových 30 minut pozdě, ale to je u nich běžné. Cenově 3x levnější než s CK . Navíc jsme slyšeli jiné hosty, kteří byli s cestovkou v Budvě. Delegát je vzal do nějaké lékárny a do nějaké hospody a vykládal jim, jak je to tam úžasné a oblíbené. Jeden host si pak všiml, jak inkasoval provize za to, že je tam dovedl. A celkový dojem z výletu měli hrozný. My jsme si v Budvě zašli do starého města, prošli se po mole, zašli si na jídlo, podívali jsme se do obchodů a zkrátka udělali jsme si vlastní program, který byl dobrý.

Byli jsme také v Kotoru (opět autobusem na vlastní pěst), ale ten doporučujeme spíše lodí - na pláži kousek od přístavu je kopa holek, které nabízí boat trip, tak jeďte. Autobus jel do Kotoru 2 a půl hodiny - byla zácpa, přičemž zpoždění měl 45 minut, byl neklimatizovaný a přecpaný a cesta ubíhala pomalu. Raději jeďte na té lodi. Jinak v Kotoru je hodně napáječek, kde se můžete napít.

Celkový dojem z dovolené máme dobrý, protože Petrovac se nám líbil, výlety, které jsme si udělali také. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hodně skromný

- kosmetický stůl se zrcadlem a pod ním malá lednička (asi na 5 pet lahví) s mrazákem

- koupelna se sprchou a toaletou

- fén (nebylo to uvedeno v katalogu, příjemné překvapení)

- velká pohodlná postel a dva noční stolky

- velká skříň

- gauč, taburet, televize

- hučící klimatizace (občas se v noci vypínala, což nás pak vzbudilo)

- balkon (je před pokojem, má k němu přístup kdokoliv z ulice, ale nic se nám neztratilo, např. osušky, plavky)

Výhled je do zastavěné části na další penzion, takže žádné moře.

Strava
Restaurace byla ve spodní části vily. Byla pěkná, moderní, ale stoly malé. Sezení nám vybrali už před tím, než jsme přišli a seděli jsme na jednom místě po celou dobu pobytu s jiným párem. Nevýhoda byla ta, že stůl byl malý pro tolik talířů.

Pro nás bylo stravování největším zklamáním.

Snídaně 8:00-9:30 formou bufetu a na výběr bylo toto:

- vejce (vařená, smažená v oleji), veka, párky (10% masa), 2 druhy pršutu, salám typu vysočina, paštika, tuňák v plechovce, marmeláda, sýr (kostky eidamu) a Lučina, máslo, cornflakes a müsli, dochucovadla (kečup, hořčice, majonéza), ovoce (kiwi, jablko, banán, broskev, žlutý meloun, hruška, pomeranč) a na pití: mléko, káva, čaj, žlutá oslazená prášková voda

Večeře 19:00-20:30 a podávalo se toto:

- střídání na přeskáčku dvou druhů polévek (sáčková nudlová a mastná vepřová), hlavní jídlo (pljeskavica - smažená masová placka, musaka - pečený lilek s mletým masem, plněná paprika mletým masem, neochucený kuřecí řízek s bramborovou kaší, kuřecí stehno s hráškem, poslední večer ryba), salát (většinou zelí bez chuti a rajče nakrájené na kolečka), dezert (jeden oplatek, jedna perníková kostka, jedna broskev, dva plátky melounu)

Proč zklamání?

- snídaně byla po celou dobu pobytu stejná

- co se nesnědlo v neděli, bylo v pondělí, v úterý, ve středu atd. - pak už byla na pršutu plíseň, Lučina byla kyselá, veka tvrdá

- nebyla nikdy obyčejná voda, i když jsem o to prosila delegátku Věru

- káva se nedala pít, hrozně páchla, shodli jsme se na tom všichni hosté

- jídla byla nedochucená - bez jakéhokoliv koření, např. maso úplně plané a bez omáčky

- zapomněli nám dávat salát nebo dezert, museli jsme se připomínat, pak už jsme to vzdali

- k večeři žádné pití

- jediným pitím byla ta žlutá přeslazená voda ke snídani, pak celou dobu pobytu nic

- převaha nezdravého jídla - mleté maso plavající v oleji (na večeři)

- ke snídani býval někdy jenom jeden druh ovoce, např. žlutý meloun

Služby hotelu
V katalogu CK se dočtete, že má vila recepci - nemá. Má pouze malou místnost, kde nahlásíte, že se zde ubytováváte (pokoj už máte přidělený) a kde vám můžou uschovat klíče, když půjdete k moři. V případě odjezdu si nemůžete nechat ale vaše zavazadla v této místnosti - je malá, takže když máte odjezd v 17:40 a vykopnou vás z pokoje v 10:00, máte zkrátka svá zavazadla téměř 8 hodin na terase bez dohledu. Majitel nám slíbil, že na ně dohlédne, ale nestalo se tak. Byla tam bez dohledu.

Chválím pokojskou - denně nám měnila ručníky, byly voňavé (stačilo nechat na zemi jeden a ona vyměnila všechny) a pravidelně nám doplňovala toaletní papír (dávala vždy 3 role).

Pláž
V katalogu CK se uvádí, že je v blízkosti Kraljičina pláž a pláž Lučica.

Tak prosím vás, nejblíže je pláž Petrovačka - 320 m od pláže (ne 260, jak píšou v katalogu) - a je přeplněná. Přes celou pláž jsou lehátka soukromníků (20 € za den) a nepustí vás ani mezi ta lehátka, před ně na břeh nebo za ně. Jsou tam dva malé okraje, kde si můžete dát osušku a vlastní slunečník (doporučujeme přijít velice brzo ráno).

Pláž Lučica - necelý 1 km (hezká, čistá, menší, ale občas plná)

Pláž Perazica - 2,5 km vzdálená pláž - doporučujeme nejvíce ze všech (je tam písčitá pláž s lehátky, ale také kamenitá, kde skoro nikdo nechodí, je tam klid a voda nádherně čistá)

Pláž Fénix - asi 300 metrů od Perazici ve skále, malá, se slunečníky a lehátky, ale teď jistě opuštěná, protože tam během našeho pobytu shořel bar. Přístup na tuto pláž byl jen na lodi nebo pro ty, kteří přeplavali z Perazici.

Pláž Buljarica - 3 km vzdálená ve vedlejší vesnici, nebyli jsme tam, ale prý je velká a ne moc hezká

Pláž Kraljičina - 12,5 km vzdálená, nebyli jsme tam a opravdu podle mě 12,5 km není v blízkosti, jak uvádí CK

Šnorchlování - dalo se parádně šnorchlovat z Petrovačky na Lučici (po cestě skály a jeskyně a také menší pláže ve skalách). Moc pěkné šnorchlování bylo také na Perazici. V moři spousta ryb, hvězdice, nějaké oranžové housenky a také medúza.

Poslední den pobytu jsme šli na Lučici a pak na Petrovačku. Nevíme, jestli byl nějaký blbý příliv, ale na obou plážích plavaly mastné olejové skvrny, nepořádek (igelity, odpad), jehličí z borovic, šišky, mořské řasy a zkrátka nám to překazilo poslední plavání. Jinak bylo celou dobu moře krásně čisté - hlavně na Perazici.

Anonym, 31.07.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (0)

Postel 11 fotografií

Celkem: 6,4 Zájezd odpovídal ceně. Cesta letecky = parádní. Rychlá přeprava tam i zpět. Zarazily nás výlety nabízené CK, tedy jejich cena. Pro...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd odpovídal ceně. Cesta letecky = parádní. Rychlá přeprava tam i zpět.

Zarazily nás výlety nabízené CK, tedy jejich cena.

Pro srovnání:

Výlet "Boka Kotorská" - lodní výlet jediným fjornem v jižní evropě. Cena u CK 33e/os, cena místní společnosti 15e/os. Tedy méně než polovinu.

Výlet "Budva" - cesta autobusem do Budvy a zpět. Cena CK Kovotour 17e/os, cena jízdenky na autobus (jezdí každou hodinu) 2x2,5e. Celkem tedy 5e/os. Tedy méně než třetina ceny CK.

Ostatní výlety na tom byly podobně. Výlet do Albánie s CK Kovortou za 42e/os, u místních za 18e/os.

CK Kovotour u výletů uvádí, že je v ceně např. turistická taxa daného místa (Kotor, Budva,..) - je to nesmysl. Žádná taxa se neplatí. Jen oblbují lidi. S místními to je bez českého průvodce, ale toho jsme opravdu nepotřebovali. Domluvit se dá anglicky, nejlépe ale rusky. Ona i srbština má spoustu podobných slov s češtinou, tak se dá něco zachytit i z toho.

Výlety však určitě doporučuji - lépe bez CK. Společností je na hlavní promenádě několik (nejlépe ta nejvíc vzadu u přístavu). Jsou ochotní, předvedou, poradí.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skromné, ale čisté. Výhled z terásky nestál na za nic - byl na sousední dům a hučela tam vzduchotechnika. Což nám ale nevadilo, na pokoji jsme trávili jen noc. Tvrdší matrace. Voda tekla dobře, teplá i studená.

Strava
Strava vyhovující. Nebyla příliš pestrá - polévky se střídaly obden. Umělý vývar z prášku s masem / nudlemi. Druhé jídlo chutné - velké porce masa, málo příloh. Vždy byla zelenina - zelí nebo rajče a okurek. Malý dezert. Strava nám vyhovovala. Snídaně byly nudné, ale na ten týden se to dalo - vločky, jogurt, párky, vejce na více způsobů, sýr, salámy, paštiky, nějaké ovoce..

Služby hotelu
Bylo čisto, výměna ručníků častá, vynášení smetí téměř denně (snad jednou nebylo). Jiné služby jsme nepotřebovali.

Pláž
Pláž nejblíže hotelu nacpaná k prasknutí. Nic pro nás. Chodily jsme buď 3km na jih - málo lidí, ve vodě bez života (velmi málo rybiček apod.). Raději jsme chodili na sever cca 2,5km přes 3 tunely. Tam nejprve hodně lidí, ke konci pláže méně. Ve vodě spousta života, velká hejna rybiček, chobotnice apod. Na Černou Horu slušné šnorchlování.

Aleš T., 24.07.2019, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (17) Ne (0)

Celkem: 7,4 Za danou cenu, perfektní dovolená

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Za danou cenu, perfektní dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší pokoje, velmi malé sociální zařízení.

Strava
Dobrá nabídka.

Služby hotelu
Služby dobré.

Pláž
Volné pláže přeplněné, vysoké ceny za lehátka a slunečník na vyhrazené pláži. (12 až 20 euro za 2lehátka a slunečník denně).

Miroslav Hruška, 23.07.2019, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená byla velmi pěkná

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla velmi pěkná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký

Strava
strava výborná i vyšli vstříc se změnou jídla pro přítele.....má dietu

Služby hotelu
zde nejsem spokojená...neměnili často ručníky a ložní prádlo ani jednou o toalet papír jsme si museli poprosit..

Pláž
pláž byla super a čisto

Jiří Hopp, 14.07.2019, Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Vila El Mar Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (2)

Celkem: 5 Průměr - město Petrovac je hezké - doporučuji turistickou stezku kolem moře pro pěší s tunely ve skále

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Průměr

- město Petrovac je hezké

- doporučuji turistickou stezku kolem moře pro pěší s tunely ve skále Zobrazit celou recenzi

Ubytování
- měli jsme dvoulužkový pokoj bez balkonu s výhledem na zástavbu a hory

- Po příjezdu jsme zjistili, že máme půlku sprchy - tj. chyběly dveře. Přestože nás na recepci chápali, přislíbili zpravení po sezóně. Náhradní pokoj pro nás neměli.

Strava
- snídaně skvělé, pestré. Snad jen kafe bylo divné

- večeře slabší - zvláště vegetariáni měli občas problém si vybrat

- výborné dezerty k večeři

- ovoce k večeři

- pití k večeři za poplatek

Služby hotelu
- využili jsme masáž. Excelentní!

Pláž
- je to s procházkou

- pláž čistá, velmi málo prostoru pro vlastní slunečník; Platili jsme 10 eur za set slunečník+2lehátka/den

- voda čistá, průzračná

- krásný výhled z pláže na dva ostrůvky s kostelíkem

Petr V., 09.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Durić

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý,služby výborné personal ochotný a usmevavy.jedinou chybu bych viděla v tom,že přes terasu,která nalezela k našemu.pokoji.vedla cesta k dalším pokojum.takže absolutně bez.možnosti.soukromí.

Strava
Vzhledem ke stravě nemůžeme vznést jedinou stížnost.jídlo čerstvé chutné výběr velký včetně ranní kávy mléka džusu .....ovoce,zelenina, dezerty,

Služby hotelu
Standartní.služby

Pláž
Pláž byla v procházkove vzdálenosti.jen.po celodenním.slunění poslední.úsek.před hotelem.do.táhlého kopečka by mohl být pro.někoho problém(dět,i popřípadě starsi, méně pohyblivé )Pláž byla vcelku čistá s pískem a.menšími kaminky.Lidi bylo.dost ale lehátka se slunečníky jsme měli k dispozici každý den.

Anonym, 14.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Petrovac, Hotel: Durić

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie