Recenze hotelů
Budva - Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Pobytu jsme se zúčastnily čtyři postarší ženy. Byly jsme maximálně spokojené, skutečnost odpovídala fotkám ve fotogalerii. I když už...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobytu jsme se zúčastnily čtyři postarší ženy. Byly jsme maximálně spokojené, skutečnost odpovídala fotkám ve fotogalerii. I když už sezóna končí byl všude pořádek, areál hotelu Slovenská plaža je pečlivě udržovaný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Požadovaly jsme pokoje vedle sebe, ubytované jsme byly nad sebou. Nejprve jsme je chtěly vyměnit, ale upustily jsme od toho a vůbec nám to nevadilo, protože jsme byly okouzlené mořem a areálem celkově.

Strava
Strava výborná, pestrý výběr při snídani i večeři. Dostatek ovoce i zeleniny a každý den byla nějaká změna ani jednou raut stejný jako předešlý den. Velmi dobře připravená a ochucená jídla.

Služby hotelu
Každý den byla vytřená podlaha a vyměněné ručníky, jinak jsme služby žádné nevyužívaly.

Pláž
Pláž krásná, čistá, voda úžasná. Pěkné večerní procházky do staré Budvy nebo Bečiči, Pobyt můžeme jen doporučit.

Jediná nevýhoda je poměrně velká vzdálenost. Komu vadí cesta autobusem může využít leteckou přepravu.

Helena O., 25.09.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Komplex Slovenska Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velmi dobré

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
Velmi dobré

Pláž
Velmi dobrá, voda čistá

Emilia Kubušová, 21.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Komplex Slovenska Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená byla na dobré úrovni ,jen naše delegátka se kromě uvítací schůzky ani neukázala, i když jsme se ji snažili kontaktovat kvůli...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla na dobré úrovni ,jen naše delegátka se kromě uvítací schůzky ani neukázala, i když jsme se ji snažili kontaktovat kvůli zájmu o fakultativní výlet. díky ní jsme se nepodívali kam jme ještě chtěli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné , čisté ,vybaveny standardně, jen škoda že pokoje v patře neměly bakón ani terasu , takže sušení mokrých ručníků byl docela problém.

Strava
Strava rozmanitá , vybere si každý , od vegetariána až po masožravce.

jen od zákusků jsem čekala víc.

Služby hotelu
dobré

Pláž
pláž blízko hotelu , čistá , jen by mohla být širší pro tolik lidí.

Petra Žilinská, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Komplex Slovenska Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená byla skvělá. Určitě se sem zase vrátíme. Každému doporučuji. :)

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá. Určitě se sem zase vrátíme. Každému doporučuji. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly pěkné a čisté, nic nám nechybělo. Celkový dojem z hotelu velmi dobrý. Hotelový personál byl ve všem vstřícný a ochotný, místní lidé jsou velmi milí.

Strava
V hotelu byla strava velmi rozmanitá a to jak na snídaních, tak i při večeři. K snídani vajíčka na deset různých způsobů, párečky, klobásky, různé druhy pomazánek, šunky, sýry, balkánský sýr,ovocný salát, pečivo, čaj, káva, mléko, cereálie a vždy něco sladkého. K večeři byly balkánské místní speciality, pečené masa, ryby, čufty, musaka atd..

Strava nám velmi chutnala.

Celkově stravu v černé hoře doporučuji, všude jsou samé výborné, kvalitní a čerstvé ryby za skvělé ceny a to nemluvím o mase. Lahůdka. Doporučuji si zde kupovat i místní ovoce, je velmi chutné a šťavnaté.

Služby hotelu
Služby hotelu na jedničku, každý den jsme měli pokoje čisté, ručníky nám měnily, žádný problém nebyl.

Pláž
Slovenská pláž, která je od hotelu cca 7 min chůze. Cesta je příjemná, okolo samé palmy a oleandry.

Pláž čistá a moře také.Tady ta pláž je skvělá na plavaní. Další tři pláže jsou u starého města a dál, kde jsou už větší vlny,ale moře úžasné a okolí také.

Anonym, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Tatjana

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 1,4 Najhoršia dovolenka

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Najhoršia dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celé zle , nikdy viac taký hotel

Strava
strašné , nedalo sa to jesť

Služby hotelu
Nič na mňa neurobilo dojem , akurát hotel je na dobrom mieste

Pláž
Špina , všade

Jakubčova Mária, 01.09.2019, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Regina - Elena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Celkový dojem narušil arogantný postoj vodiča ktorý neumožnil ženám použiť WC prvá zástavka bola až po piatich hodinách,presne štyri a...

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem narušil arogantný postoj vodiča ktorý neumožnil ženám použiť WC prvá zástavka bola až po piatich hodinách,presne štyri a trištvrte. Cestovka by mala hlavne ženám odporučiť pribaliť si bažanta.Z tohoto dôvodu si pravdepodobne rozmyslím ďalší takýto pobyt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V celku spokojnosť

Strava
Stačilo

Služby hotelu
Vpohode

Pláž
Verejné špinavé / platené čisté

Slavomír Vančo, 28.08.2019, Datum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Vila Tropico

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Průměrné

  • 7,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Průměrné Zobrazit celou recenzi

Strava
Jídlo v hotelu bylo jednotvárné, chyběl jogurt, marmeláda, přemíra vajec. Žádné ovoce

Nedobré. Léčím se s průjmem od konce dovolené

Anonym, 28.08.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Tatjana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8 Počasia na vyšlo skvele. Mestské pláže boli špinavšie, avšak vzdialenejšie nádherne čisté (Hawaj a Ploče - to je unikátna špičková pláž)....

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Počasia na vyšlo skvele. Mestské pláže boli špinavšie, avšak vzdialenejšie nádherne čisté (Hawaj a Ploče - to je unikátna špičková pláž). Mesto krásne a okolie tiež. Prenájom lehátok a slnečníka vyjde na týždeň na 100Euro, ale na internete bola info, že hostia v reštaurácii Tropico to mali mať free. Asi neaktuálny údaj... Delegát naplánoval nočnú prehliadku historického Old Town v Budve, ale neoznámil nikomu, že mení termín z nedele na pondelok (ani na nástenku to nedal), tak sme to absolvovali samy bez sprievodcovského odborného výkladu... Ľudia na fakultatívnom výlete však boli s jeho službami spokojní aj s výborným vodičom autobusu... Cestou späť nám 5 a pol hodiny nezastavili na záchod (prestávky mali byť po 3-4 hod.) až sa ľudia dostali do konfliktu s vodičmi. Vraj mali pokazenú vodu vo WC busu, tak ho jednoducho zamkli! K zaplateným službám mal byť s bus s fungujúcim núdzovým WC (dal sa používať len cestou ram a späť už nie!) Deti a starší tým trpeli značne... Vodiči ináč kvalitný, len nemuseli večer klebetiť navzájom tak nahlas aj vtedy, keď už chceli pasažieri spať. Že nepustili žiadne video, tak na to si nik nesťažoval... Asi im vyhovoval kľud pri tej dlhšej ceste. Naspäť po zdržaní v kolóne za autobusmi z Albánska (colníci hľadali migrantov a pašované veci) zvolili cestu cez Slovinsko a tým výborne dohnali stratu... Knihu s fakultatívnymi výletmi a inými informáciami z recepcie niekto zobral a celý týždeň tam chýbala (mohli ju predsa pohľadať...) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nešla wifi (bez dosahu rootera), tak nám za príplatok delegát vymenil izbu s balkónom a tam to už bolo dobre pokryté. Skrine neutierali od prachu... Centrálne svetlo nesvietilo uprostred miestnosti a ani telka vôbec nešla. Povedali sme to delegátovi, nič sa však nezmenilo (nik to neopravil)! Uteráky a tolaleťáky vymieňali a dopĺňali neustále - super.

Strava
Strava výborná, najmä večere. Len na raňajky (inak chutné) bola obmedzená ponuka ovocia a muesli, vlastne len jednostranná ponuka - len jablká a dvoje stále tie isté cereálie, nič inšie. Museli sme si to spestriť a dokupovať v blízkom mega markete, kde boli ceny veľmi dobré. Doplnili sme si to za vlastné a bolo to už potom OK :-) Stánky na promenádach výborné, ale reštaurácie už drahé na naše rozpočtové možnosti (na 2 osoby by vyšla večera aj 45-50Euro s minerálkou, bez vína, či piva a dezertu...) Zmrzlina lacná, palacinky, giros tiež fajn.

Služby hotelu
Popis v č. ubytovanie: Nešla wifi (bez dosahu rootera), tak nám za príplatok vymenili izbu s balkónom a tam to už bolo dobre pokryté. Skrine neutierali od prachu... Centrálne svetlo nesvietilo uprostred miestnosti a ani telka vôbec nešla. Povedali sme to delegátovi, nič sa však nezmenilo (nik to neopravil)! Uteráky a tolaleťáky vymieňali a dopĺňali neustále - super. Výborne nám padla znalosť čašníka, ktorý slušne vedel po slovensky (pri raňajkách a pri večeri). S angličtinou sa však dalo všade dobre dohovoriť...

Pláž
Mestské pláže boli špinavšie, avšak vzdialenejšie nádherne čisté (Hawaj a Ploče - to je unikátna špičková pláž). Mesto krásne a okolie tiež. Prenájom lehátok a slnečníka vyjde na týždeň na 100Euro, ale na internete bola info, že hostia v reštaurácii Tropico to mali mať free. Asi neaktuálny údaj... Na ploče nás skoro vyhodili, lebo nám nik nepovedal, že si tam nesmieme priniesť vlastnú stravu a pitie. Ovocie tam nemali v ponuke. Proste ani delegát to nevedel dopredu oznámiť a ani tam o tom neboli žiadne info tabule. SBS-kári nás odkazovali na managera Ploče, že ten to tak nariadil. Chceli ma poslať loďkou späť, že keď im to tam nenechám. za celý deň v tej horúčave by to mohlo ísť rovno do koša, nehovoriac o finančnej škode...

Peter Bačík, 28.08.2019, Datum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Vila Tropico

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

omyl - znova dtto 1 fotografie

Celkem: 7 Práce delegátku Věru očividně nebaví a dává to dost najevo, o nás se vůbec nestarala a poslední den odjezdu ani se ne objevila.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Práce delegátku Věru očividně nebaví a dává to dost najevo, o nás se vůbec nestarala a poslední den odjezdu ani se ne objevila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ujde

Strava
Průměrná

Služby hotelu
výborné

Pláž
Moc lidi a špatný vstup do vody.

Guzel Dostálová, 23.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Komplex Slovenska Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Celkový dojem z dovolené v hotelu Tatjana v Budvě byl velmi dobrý. Město je uklizené, parky velmi udržované, možnosti nákupu občerstvení,...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené v hotelu Tatjana v Budvě byl velmi dobrý. Město je uklizené, parky velmi udržované, možnosti nákupu občerstvení, ovoce a suvenýrů jsou velké stejně jako porce nabízených jídel v cenovém rozpětí 2-4 E. Chlazené místní pivo v plechovce už od 1,- E, čepované -různé značky- 2,50 - 3,50 E za 0,5 l. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je čistý, pokoje účelně zařízené, televize v každém pokoji. Jediná připomínka k venkovnímu nábytku u apartmánu v přízemí, kde k posezení sloužily židle z vyplétaného plastu, který byl vytrhaný a rozpadlý, takže se na židlích dalo sedět pouze s podložkou. Udivující byla odpověď recepčního na dotaz, zda-li by bylo možné židle vyměnit. Odpověděl, že hotel není jeho, že je pouze zaměstnanec. Tady cítím trošku rezervy v jednání s klientem.

I když by židle během pobytu nevyměnili, projevený zájem to řešit, by nás jistě potěšil. Další drobnost-personál není zvyklý hosty zdravit a komunikovat s nimi. Je fajn se po ránu pozdravit:::)))))

Strava
Hotelová jídelna byla čistá, uklizená, základní vybavení k dispozici. Jídlo chutné, snaha o obměnu menu v rámci možností. Dle poznámek i jiných hostů chyběly úplně jogurty, ovoce a "největší balkánské překvapení"- zelenina.

Máslo bylo podávané v podobě plátků nakrájených na malé čtverečky a rozprostřené na podnos, což už se málokde vidí. Jeden druh marmelády v malé misce. Ovoce se používalo pouze k dozdobení podnosů a v mizivém množství do ovocného salátu- jednou jeden meloun nakrájený na drobné kousky. Přitom ve městě bylo možné si koupit 1/4 kg vaničku malin nebo ostružin za 1 E. Nabízen byl denně okurek na plátky, červená řepa na plátky, krájené syrové zelí. Rajčata a papriky jsme za celý pobyt nepotkali. Ocenili jsme tři druhy pomazánek u snídaně. Jinak OK. Asi tak, kdo jede poprvé je nadšený, kdo jezdí opakovaně do podobných hotelů více srovnává a je v něčem nespokojený, kdo cestuje hodně do hotelů různých kategorií na různých kontinentech, je více tolerantní, protože dokáže více porovnat poměr cena-služba.

Služby hotelu
Výstupním místem do hotelu Tatjana v Budvě při příjezdu do destinace bylo podloubí u recepce hotelu Slovenska plaža. Tam čekal zaměstnanec hotelu Tatjana, který zajistil hostům taxíky, které je převezly do hotelu Tatjana. Při zpáteční cestě byl delegátkou vypsán odjezd v 16,25. Nebylo ovšem zřejmé jestli od hotelu opět taxíkem k recepci hotelu Slovenska plaža nebo přímo od recepce hotelu Tatjana. Po deseti minutách čekání v recepci personál na dotaz teprve ověřoval, jestli je služba převozu taxíkem nasmlouvaná. Ujistil se, že ano a taxíky objednal. Čekající animátorka se však u recepce Slovenske plaže divila, proč jedem tak pozdě. Možná do budoucna upozornit další klienty, že čas odjezdu se týká odjezdu taxíku od hotelu Tatjana a požádat recepci hotelu Tatjana, aby taxíky v požadovanou dobu zajistila.

Pláž
Noooo, tak to je jedno veliké překvapení! Pláž je široká asi deset metrů-5 řad lehátek-a dlouhá asi 1,5 - 2 km. Lehátka a slunečníky po celé délce pláže s rozestupem 40 cm mezi jednotlivými lehátky. 2 lehátka + slunečník za 10,- E, v první řadě za 12,-E. Za pláží promenáda po celé délce pláže, za promenádou jedna restaurace vedle druhé. V každé restauraci vlastní hudební produkce rozlévající se z 15 vlastních reproduktorů nastavených na 80 dcb -nejvíc frčí techno a haus- od rána do večera. Na kraji pláže u mola jede denně od 15,00 hodin asi 2 hodiny pěnový bazén, který milují mladí lidé z celé Budvy a mladí cestovatelé z Itálie, Srbska, Ruska a asi i z Chorvatska.(Moje osobní domněnka je, že Budva usiluje o to, stát se Ibizou Balkánu). Hned první den nám zpod stolečku mezi lehátky ukradli plážovou tašku s telefonem, peněženkou,hotelovou kartou, oblečením i přesto, že jedno z našich 4 lehátek bylo obsazeno "hlídačem". Hustota rozmístěných lehátek je tak velká, že nemáte šanci hlídat pohyb všech kolemjdoucích. Majitel restaurace se nám snažil aspoň pomoc věci bez výsledku hledat. Voda připomíná rybník, protože tam ASI betonovými kanály vtéká na jaře sladká voda.Určitě boty do vody! Dají se koupit za 5 E v stáncích u Slovenské plaže. Jinde je mají i za 12,-E.

Cesta na pláž vede hlavní velmi frekventovanou ulicí. Už ulice z hotelu, která vede k hlavní, je pořád zaplněna auty, která projíždějí v těsném kontaktu s chodci -takže pořád ve střehu. Cesta trvá asi 15 minut. Pokud nechcete permanentně na pláži tančit techno, doporučuji využít přepravu lodí na protější ostrov Sv. Nikola, kde je pláž HAWAI.

Loď MAGIC STAR od mola blíž starému městu jezdí za 4,- E každých 30 minut tam a zpět od 8,00 do 20,00 hodin večer. Na pláži sice stejně lehátek, ale málo obsazených, moře ÚŽASNÉ,TEPLÉ,ČISTÉ-PARÁDA.

Od mola na druhé straně jezdí loď EL ŇIŇO tak za 4,- E nebo jiná (jméno jsem teď zapomněla), která jede za 5,- E ale cestou tam objiždí poloostrov Sv. STEFANA. Hezký výlet, který rozšíří obzory. Sv Stefan je jinak nepřístupný.

Eva Stiborová, 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Tatjana

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)