Recenze hotelů
Bar - Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Celkově bylo vše dokonale zorganizováno,

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bylo vše dokonale zorganizováno, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké prostorné i koupelna se záchodem dostatek místa a prostoru. Skvělé, hlavně klid v noci i přes den.

Strava
Strava také výborná, možná někdy ráno při snídani více zeleniny, jinak naprostá spokojenost. Všeho dostatek, jak ovoce zdravého mlsání, pečiva, zákusků.

Služby hotelu
Spokojenost se vším.

Pláž
Tak to jediné nás sklamalo. Jadran je jadran, voda byla kalná, někde písek tudíž nemohla být čirá, před hotelem bych řekla nejvíc znečištěné moře, sem tam plavaly papírky chaluhy tráva a další nečistoty. Musí člověk jít na jiné okolní plaže, které spadají k různým barům a restauracím, kde si toho hledí více!!!!! To jediné nás sklamalo!!!! Naštěstí u hotelu byl skvěký bazén , kde bylo klidněji a samozřejmě voda čistá a veškerý servis po ruce. To bylo na 1. Na pláž bychom tam ,ale již jeď nechtěli!!!

Radana Stušková, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Princess Beach & Conference Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme velice spokojeni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkový dojem z ubytování výborný. Pokoj čistý, denně uklizeno, čisté ručníky i povlečení dle potřeby.

Strava
Jídlo široký výběr všeho. Bohaté snídaně i večeře

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku. Žádný problém.

Pláž
Hotel se nachází v blízkosti přístavu. Voda nebyla zrovna nejčiščí, ale poblíž pěkné pláže s lehátky za poplatek. Bazén hotelu naprosto v pořádku. Velice pěkný, čistá voda.

Anonym, 25.06.2019, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Princess Beach & Conference Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,8 jedním slovem katastrofa!! že každá země má jiné mravy, to víme a nějak s tím počítáme! ale upřímně je mi uplně u prdele, že se občané...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
jedním slovem katastrofa!!

že každá země má jiné mravy, to víme a nějak s tím počítáme! ale upřímně je mi uplně u prdele, že se občané řídí 10 pravidly o lenosti. Měli jsme zaplacené služby, kterých se nám nedostávalo. Protože tam maj na všechno čas. a jak se vykláda že je u nich vše NO PROBLEMO, tak problém jsou myslím oni.

Minimálně by cestovní kancelář měla upozornit na danou situaci v lokaci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V první řadě, nás autobus z letiště vysadil někde u marketu, kde jsme cca kilometr museli ze strmého kopce jít pěšky. pro mladý lidi budiž, ale jak to zvládali důchodci nevím, když z 99% byla v důchodovém věku.

Na recepci slečna byla milá, bohužel delegát s námi nevystupoval a na hotelu žádný nebyl. Tudíž postarší lidé nerozuměli co se po nich chce. Slečna z recepce nás zavedla na pokoj, který se nenacházel ani v budově "hotelu". Ukázala nám pokoj odešla. Pokoj malý, nějaká skříň na věci byla, v rámci možností byl pokoj uklizený. Na první dojem žádný problém. To se ukázalo až časem. Postel zažila snad ještě Jugoslávii, péra z ní vystřelovala do zad. Jeden se na posteli otočil, druhý nadskočil. Co se týče ukízeček, kalamita. Přijeli jsme v sobotu na večer, uklízečka nám v pondělí vyměnila ručníky, donesla rolu toaleťáku, utřela zem od kamínku z pláže, od ty doby jsme ji tam do konce pobytu neviděli. Pro toaletní papír jsme chodili na recepci upozorňovat, že není doplněný. Každýmu úplně ukradené.

Na balkóně nebyly kde sušit mokré ručníky. V koupelně metr krát metr tuchly.

Na chodbách apartmánu smrděly odpady. Příjemný přijít z pláže a ňufat výkaly.

Dále už asi bez komentáře

Strava
Co se týče stravy jestli se tomu dá vůbec nazývat strava. To je kapitola sama o sobě, kde bych zvažovala zavření hotelu.

Nějaká hygiena a podobně na bodu mrazu.

Měli jsme polopenzi. Je úplně jedno jestli na snídani přijdete v 7 ráno, v 8 ráno, nebo těsně před koncem. Jídlo bylo vždy jak u chudáků. Poslední kolečka šunky, 3 krajíce veky, rozjebanej sýr po tácu. Co se týče pití, opět omyl který vede ke zkrachu hotelu. "Fresh" kde ovoce bylo i se slupkou zmixlí. Hořký, občas naředený vodou. Udělat si čaj,bylo nereálný, voda večně chyběla.

"čísník" opět píšu v uvozovkách, protože to byl nějakej amatér co tam poskakoval od stolku v teplákách a rádoby se snažil něco málo doplnit. 1x máslo na příděl, ukrál dva krajíce veky a podobně. Tohle se samozřejmně dělo, ažp proběhla nějaká stížnost

Co se týče jídla na večeri. Nemám snad ani slov. Výběr opět nulovej. Rozvařená rýže, neudělané brambory, rybu jak chytli tak ji snad hodili na 3 minutky decentně do friťáku a vytahli. Poslední den jsem ohnula vidličku o maso, které bylo tuhé. Důchodci by si museli na tom vylamat protezu. Polívku bych popsala jako olej s pepřem. Každý den jedno a to samé navíc skoro studené. Opět jedno v jakou hodinu jste tam došli. Stůl poloprázdný až prázdný. Vše máme zdokumentováno.

Příště až se se budu chtít posrat pojedu za ty prachy do Egypta.

Služby hotelu
Ke službám hotelu se není třeba ani rozepisovat. Opět uklízečky líné jak vši. úklid první den po příjezdu pak jako by uklizečky neexistovali.

Co se týče bazenu u hotelu. V papire kde se podepisoval check in bylo napsano ze lehatka u bazenu v cene.

Omyl za lehátka chteli penize. Sama nas na to upozornila delegátka.

Jediný s kým se dalo bavit byla milá slečna na recepci.

Co se týče pripojení wifi, hodně špatné. Špatný signál na pokoji. V restauraci se ještě dal jakž takž chytit.

Pláž
Co se týče pláže, abych tu furt nešířila jen negativa, tak tady si nemáme na co stěžovat. Nebyli jsme ještě v úplné sezoně. Díky bohu, protože by byla hlava na hlavě.

Místo jak na zemi na kamínkách tak možnost si lehnout na lehátka (která byla za poplatek) .

Na pláži neleželi zatím žádné odpadky. na to se můžou připravit lidi až přijedou v sezone. Jak rikam lidi jsou tam lini na nic nespechaj, popelari to tam otoci jednou za 2 tydny...

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Aparthotel David

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 3,8 Pěkná dovolená, moře teplé.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, moře teplé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Z pokoje výhled na moře, ale i na staveniště. Celková úroveň hotelu dost nízká.

Strava
Velmi jednoduchá polopence, ale celkem chutná, málo ovoce.

Služby hotelu
Služby hotelu dost špatné, výměna ručníku a úklid pouze jednou, chyběly věšáky, toaletní papíry, smrad z kanalizace. Vrzající postele.

Pláž
Blízko pláže, z moře krásné výhledy na hory. V okolí plno restaurací a obchůdků.

Tana B., 24.06.2019, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Aparthotel David

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1,8 Hotel je nabízen jako hotel kategorie ****, jeho stav a okolí této kategorii zdaleka neodpovídá. Hotelová restaurace je rozbitá, je v ní...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je nabízen jako hotel kategorie ****, jeho stav a okolí této kategorii zdaleka neodpovídá. Hotelová restaurace je rozbitá, je v ní nepořádek, ceny jsou neodpovídající kvalitě jídel. Okolí je neudržované, jsou tam odpadky, výkaly, pach moči. U bazénu je sprcha porostlá mechem a plíseň ze sprchy prostupuje do přilehlého pokoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou malé, chybí police a prostory na uložení věcí. Klima je v ceně. Často vypadává elektrika a potom neteče ani voda. Z blízké restaurace je do noci slyšet hlasitá hudba.

Strava
Velmi špatná. Hosté si nosí do restaurace sami jídlo, protože to, co se vydává je neustále se opakující, je ho málo, při pozdějším příchodu už nic není. Neexistují mléčné výrobky, jen bílé pečivo jednoho druhu, na požádání jedna celozrnná večka pro všechny. Sýr je cítit plísní, ovoce je plesnivé, je ho málo, např. jen 4 broskve na celou restauraci. Večeře jsou pořád dokola, studené, nechutné, někdy přesolené. Zákazníci mají zažívací obtíže. Nealkoholický nápoj je pořád dokola rozmixovaný celý pomeranč ve vodě.

Pozor! Při reklamaci vám pracovnice CK vysvětlí, že toto je v souladu se všeobecnými obchodními podmínkami !!!!!!!!

Služby hotelu
Dle pracovníků CK je stav služeb hotelu v souladu se všeobecnými obchodními podmínkami.

Uklízí se 2x za pobyt.

Pláž
Pláž je nedaleko hotelu, cesty v okolí hotelu jsou lemovány odpadky, (snad jen psími) výkaly. Moře je standardní, přístup pozvolný.

Ivo Špičák, 15.10.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Aparthotel David

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Hezká dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel předčil naše očekávání. Pokoj byl nově zrekonstruovaný a moderně zařízený. Ručníky měnili každý den. Všude čisto.

Strava
Snídaně: čaj, vajíčka, párky, jogurty ... Jen kávu si platíte. Večeře: každý den 3 druhy masa a 3 druhy příloh,saláty, zákusek. Vše bylo dobré. Velmi milý personál.

Pláž
Oblázkovo písečná pláž, vhodné boty do vody. Byli jsme v září, tak pláž nebyla přeplněná. Podél pláže jsou restaurace, rychlé občerstvení, potraviny a stánky s plážovým zbožím.

Tomáš H., 06.10.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Penzion Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená vhodná pro starší osoby,ale i ty mají problémy s přístupem do vody. Nevhodné pro rodiny s dětmi neboť pláž je z oblázků trochu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená vhodná pro starší osoby,ale i ty mají problémy s přístupem do vody.

Nevhodné pro rodiny s dětmi neboť pláž je z oblázků trochu větších a dále do moře úplně velké kameny.

V destinaci nejsou žádné stánky s možností nákupu plážových lehátek, hraček , tašek atd.

Ostatní bylo dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním v dvoulůžkovém pokoji jsme byli spokojeni. Vše dle nabídky cestovky.

Strava
Se stravováním formou švédských stolů jsme byli spokojeni.

Služby hotelu
Neměli jsme problém.

Pláž
Pláž byla neudržovaná, nedostatek lehátek a slunečníků i když bylo po hlavní sezoně.

Ludmila B., 30.09.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Princess Beach & Conference Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 dovolená splnila naše očekávání a jsme zcela spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená splnila naše očekávání a jsme zcela spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naše ubytování bylo vynikající, čistota bez připomínek, paní domácí super. Takže zcela spokojenost

Strava
Měli jsme jen snídaně. Takže nemohu celkové stravovávní. . Se snídaní jsme byli spokojeni

Služby hotelu
Nebyli jsme v hotelu ale v apartmánu. Naše paní domácí se o nás starala velmi dobře. Naše naprostá spokojenost.

Pláž
Naše pláž byla vynikající. Lidí málo, což nám zcela vyhovovalo. Čistota pláže v mezích, žádné povalující odpadky jsme neviděli. Přístup k vodě dobrý. Nutné ale byli boty do vody.

Celkově jsme s pláží byli spokojeni.

Jaroslav Praisler, 23.09.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Vila Sara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,8 Velice se mi tam líbilo, velká spokojenost.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice se mi tam líbilo, velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, snad vytknout velmi malý prostor ve sprše.

Strava
Dostačující, v hotelu chodit brzy, později málo doplňováno.

Služby hotelu
Sympatický personál, vstřícný, vždy vyhověl.

Pláž
Dostupnost s hlavní pláže dobrá, u hotelu David bazén se slanou vodou perfektní, voda čistá, pláže čisté, sprchy a toaletní zařízení v dobrém stavu.

Hana L., 18.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Aparthotel David

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)