Recenze hotelů
Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Opravdu nadstandardní ubytování ve dvou apartmánech v prvním patře s úžasným výhledem na Boku Kotorskou a často plující zaoceánské lodě

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu nadstandardní ubytování ve dvou apartmánech v prvním patře s úžasným výhledem na Boku Kotorskou a často plující zaoceánské lodě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé, čisté, nadstandardně prostorné, apartmány v prvním patře, v každém k dispozici dvě sociální zařízení, oddělená ložnice s plochou TV a manželskou postelí, obývací prostor s koženou rohovou sedačkou a druhou TV. Dostatek úložného prostoru.

Strava
Naprosto bez připomínek. Dostatek ovoce, zeleniny, ryb, masa, vždy skvělé sýry, pršut, u oběda a večeře i 4 druhy zmrzliny. Káva, čaj, nealko postmixy, voda, pivo, bílé a červené víno po celý den, u oběda, večeře až do 22.00 hodin i alkoholické nápoje, personál ochotný, usměvavý.

Služby hotelu
Recepční se snažil plnit přání než bylo vysloveno, kvalifikovaně poradil i s výlety.

Pláž
V bezprostřední blízkosti, malé oblázky, měl jsem boty do vody, manželka a dcera naboso. V září lehátka a slunečníky zdarma, pláž denně uklizena. Poměrně brzy od břehu pohodlná hloubka pro plavání.

Jiří Chalupa, 13.01.2018, Datum pobytu: 11.9. - 24.9.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Delfin (Bijela)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 1,4 Otřesná dovolená, mimořádně nevhodné ubytování a velmi ubohá strava. Hotel CK nabízí jako 3*, se stravování formou švédských stolů, toto...

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Otřesná dovolená, mimořádně nevhodné ubytování a velmi ubohá strava. Hotel CK nabízí jako 3*, se stravování formou švédských stolů, toto je informace klamavá, nic horšího jseme zatím nezažili a to cestujeme velmi často s různými cestovkami. Absolutně nedoporučuji. Doposud nedošlo k mimosoudnímu vyřešení sporu, proto byla 20.12.2017 podána u Okresního soudu v Ostravě žaloba o náhradu nemateriální újmy (vyčísleno dle Frankfurtské tabulky slev) způsobené porušením povinností CK. Situace fungování hotelu musela být CK známa již z předchozích sezón, kdy tento hotel již nabízela. Cestovní kancelář je povinna, dle zákona o podmínkách podnikání v cestoním ruchu, před uzavřením smlouvy o zájezdu v katalogu, případně jinou prokazatelnou formou, pravdivě srozumitelně, úplně a řádně informovat o všech skutečnostech, které jsou jí známy a které mohou mít vliv na rozhodnutí zájemce o koupi zájezdu. CK nabízí tento hotel na internetu s dovětkem: "Užijte si nezapomenutelnou dovolenou bez kompromisů“. Na tuhle dovolenou skutečně NIKDY nezapomneneme!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přízemní pokoj byl na dvorku hotelu (klienti CK ho nazývali "chlívek"), vedle otevřené kuchyně (provoz od 5,45 do 23 hod - veškerý hluk, rozhovory personálu i zápach se nese až do postele, viz. foto), výhled do 3m vzdálené zdi (viz. foto) a přímo před pokojem (kde má být "terasa") je průchod do restaurace, případně od moře, pro všechny hotelové hosty i pro návštěvníky přímo z ulice. Lůžko pro 2 osoby má 140cm!! Takhle jsou ubytováni klidně i dva mohutní muži. My jsme měli v pokoji přistýlku, tak jsme jí chtěli využít, ale byla velmi hrbatá. (viz foto). Před pokojem se nachází kanál (viz. foto), který zapáchá. Vše máte v pokoji a na "terase" pobyt docela znepříjemňuje.

Strava
Není výběr, není ovoce, jako zelenina pouze krouhané (neochucené) zelí. Jednou za týden hotel nabídne rajčata a okurky. Toto jednání je cílené, v odpovědi CK na naši reklamaci je uvedeno: "..podávala se rajčata a okurky..". K snídani byla také jako jedna z variant nabídnuta kaše ve formě rozvařeného chleba ve vodě. Fuj! Jako teplé jídlo se nabízí téměř neustále kuře. Kdo to nejí má smůlu. Muži a děti odmítali v hotelu jíst a chodili jinam. Potraviny do kuchyně byly naváženy mj. na zednickém kolečku, které skutečně sloužilo ke stavebním účelům, protože bylo od malty. Z našeho pokoje v přízemí a vedle kuchyně jsme to viděli na vlastní oči.

Služby hotelu
Pokojská se snaží. Rádi bychom jí nechali na pokoji při odjezdu nějaký peníz, ale recepce rozhodla, že do našeho pokoje budou umístěny kufry všech klientů. Přestože byla stanovena doba na desátou, neinformovaní klienti již od 8,30 hod měli snahu nám svoje zavazadla strčit do pokoje. Nakonec byla v našem pokoji taková hromada kufrů, že jsme se nemohli dostat ani k ledničce.

Pláž
Přímo před hotelem se prvních pár dní platilo za plážový set 7Euro, tohle bylo záhy zvýšeno na 8. Možností bylo ale více, kdo hledal, našel i za 5.

Silvie Mikulčíková, 25.12.2017, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Savojo (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

lůžko 4 fotografie

Celkem: 2,8 Můj celkový dojem je, že pořádající CK vědomě okrádá spotřebitele a nabízí v katalogu lživé informace a fotografie, které se nezakládají...

  • 1 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Můj celkový dojem je, že pořádající CK vědomě okrádá spotřebitele a nabízí v katalogu lživé informace a fotografie, které se nezakládají na pravdě. Dovolená je předražená asi proto aby si zakazník za své peníze vyzkoušel týden bydlet jako sociálně slabší občané. Za tento pobyt jsme zaplatili necelých 37000 a když jsme si po návratu u CK stěžovali tak nám milostivě vrátili 3797 Kč. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je hotelovém komlexu někdy ze 60let., který možná ve své době byl něco unikátního. Nyní jsou to staré neudržované pokoje, kde je rozjetá plíseň na pokoji, to samé ve sprše. Nábytek otřískaný, povlečení roztrhané. Na pokoji smrad z plísně a odpadů z WC. Z oken se odlupuje stará barva, u klimatizace, přetržený kabel klimatizace omotaný izolačkou. na balkě rezeté zábradlí a odpadávající omýtka ze stropu. Připadal jsem si jak ve skladišti. Díky pobytu v plísni jsem se synem 10let, dostali suchý dráždivý kašel, kterého jsme se zbavovali ještě týden po návratu. Slibovaný bar v katalogu je vlastně skladičtě nepotřebných krámů.

Strava
Stravování co se týče snídaní, které byli formou bufetu nemám moc připomínek. Obědy a večeře na stejný způsob, akorát jinak pojmenované, ale byli chutné. Kdo přišel později nedostal to si objednal, musel vzít za vděk co zbylo.

Služby hotelu
Rozhodně ne žádná pochvala. Personál nezná žádné jazyky, takže krčení ramen. Delegát který zastupuje cestovku vám stejně moc nepomůže, protože pokud si budete stěžovat na ubytování tak vám žoviálně řekne, že nic jiného nemá a že jinte to je ještě horší. Maximálně vám nějakým sprejem postříká plíseň, aby se to na den stratilo a nesmrdělo.

Pláž
Ta jediná byla pravdivá, jemný černý písek, slunečníky a bary na pláži za dostupné ceny. Moře mělké pro rodiny s dětmi ideální.

Jaroslav K., 03.12.2017, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 4,8 najhoršia dovolenky

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
najhoršia dovolenky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pleseň na izbách

Anonym, 30.11.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,8 problem s ubytovanim, menili pokoj

  • 4,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
problem s ubytovanim, menili pokoj Zobrazit celou recenzi

Anonym, 16.11.2017, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Olympic

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6 Celkový dojem bol dobrý. Je to chudobnejšia lokalita ale ma krásne hory a čisté more.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem bol dobrý. Je to chudobnejšia lokalita ale ma krásne hory a čisté more. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo Ok, na izbe bola klíma čo bola výhoda keďže noci boli veľmi teplé. Matrace na posteli na môj vkus tvrdé, bolela ma chrbtica každé ráno.

Strava
Stravu sme nemali v cene takže sme chodili do rôznych reštaurácií. Pri pláži bola dosť vysoká cena za jedlo ale ďalej od pláže sa dalo nájsť jedlo za rozumné ceny. Oceňujem že tam mali aj vegánsku zmrzlinu. Takisto majú vynikajúce kozie jogurty za výbornú cenu v supermarketoch. Oplatí sa ísť aj na miestny trh a kúpiť si čerstvé ovocie- napr figy a paradajky.

Služby hotelu
Vedúca je veľmi milá pani a hovorí anglicky.

Pláž
Pláž bola asi tak 10-15 min chôdze ale dosť preplnená. Dalo sa ísť aj na iné pláže v okolí ale to už bolo na dlhšiu chôdzu alebo jazdu na lodi. Tie vzdialenejšie pláže boli krajšie. More bolo veľmi čisté všade.

Anonym, 02.11.2017, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Olga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Krásná země, především hory, mimo pobřeží velmi slušné ceny

  • 3,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Krásná země, především hory, mimo pobřeží velmi slušné ceny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme smůlu, byli jsme ubytovaní v přízemí, pokoj bez okna, pouze dveře, prosklenou část dveří bylo možné otevřít jako ventilaci, "terasa" přímo do dvora - prostor tak 3m2, přes který chodili další lidi z vedlejšího pokoje, posezení k ničemu, ubytování opravdu jen na přespání

Strava
Měli jsme polopenzi, absolutní absence zeleniny a ovoce, s výjimkou nastrouhaného zelí bez jakéhokoliv ochucení ke každé večeři , čaj jako na táboře z várnice s kohoutkem pouze heřmánkový, snídaně neustále stejné , jen variace na vejce (na tvrdo, oko,míchané), občas nechutný párek, marmeláda, suché vločky, máslo-to bylo dobré. Při vznesení požadavku na alespoň nějakou zeleninu či osoce, nám delegátka sdělila, že si ji můžeme koupit ve stánku

Služby hotelu
Asi žádný, ráno jsme se sebrali a odešli a vraceli se večer. Nabídky na zájezdy byly, ale nevyužili jsme je, byli jsme autem a týden před mořem jsme strávili v horách a zemi projeli od severu dolů.

Pláž
Poměrně dlouhá pláž, ale uržovaná a docela čistá je pouze její část, část souše za cestou podél moře tvoří bažiny. Většinou jsme jezdili každý den někam jinam.

Pokud by někdo v tomto místě uvažoval o kempu - tak horší jsme asi nidke neviděli.

Jana S., 02.11.2017, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Savojo (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Anonym, 25.10.2017, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (5)

Celkem: 9,8 Klidná dovolená pro všechny, kteří si chtějí odpočinout.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidná dovolená pro všechny, kteří si chtějí odpočinout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v malých domečkách, každý má jedno patro obsahující koupelnu a velký pokoj s balkonem. V pokoji je televize a mini lednička, do které se moc věcí nevleze, ale vzhledem k plné penzi větší lednice potřeba není. Nevýhodou je že sprchový kout nemá závěs, ale jelikož vám každý den vymění osušku na nohy a vytřou koupelnu, nebyl s tím problém. Uklízečky jsou příjemné, dá se s nimi domluvit i česky.

Strava
Snídaně a večeře formou bufetu, oběd na výběr ze 2 jídel plus dezert. Snídaně je bohatý výběr, sice každý den stejný, ale není problém si vybrat. Obědy chuťově dobře ochucené akorát mi přišlo, že masa je více než přílohy. Polévky se moc neměnily, avšak chuťově byli dobré, většinou se jednalo o vývar. Dezert byl každý den jiný, jednou byla vynikající zmrzlina, většinou byli rajčata, zelí nebo nějaké ovoce (banán, jablko). Na večeři bylo na výběr s několika příloh a masa, jako obloha byli rajčata, okurky, popř. zelí a polévka, co byla na oběd. Vždy byla možnost nějakého sladkého - bublanina, meloun, ovoce. S pitím zde celkově byl problém, v areálu není pitná voda (v místním obchodu lze dokoupit). Na snídani máte možnost sladkých nápojů, kávy, kakaa, čokolády. Na oběd, čistá voda, jeden zvolený nápoj - pivo/víno a jeden pohár limonády. Večeře jen voda a zvolený nápoj.

Služby hotelu
Wifi je za poplatek, funguje pouze v částech kempu (pláž u baru, restaurace) - nejlepší je koupit si v Ulcijn sim kartu za 5€, kde získáte 100GB na týden zdarma, T-mobile má velice dobrý signál i na ostrově. Z hotelu 2krát denně jezdí taxík do Ulcijn (ráno a večer). V rámci cestovní kanceláře je nabízeno několik výletů. Využili jsme objížďku kolem ostrova. Jedinou výtku k této objížďce mám, že nás na lodi bylo mnoho. Výlet s ck na Skadarské jezero, zde nemám žádnou výtku. Určitě bych doporučila nějaký výlet během zájezdu, Černá Hora je krásná a je zde spoutu zajímavých míst.

Pláž
Písek na pláži je černý a měl by mít léčivé účinky. Pláž se dělí na 3 části: divoká pláž, kde naleznete snad úplně vše (myšleno odpadky, např. gauč)- tahle pláž je nevyužívaná. Vedle ní se táhne dlouhá čistá pláž pro naturalisty, kde je vstup v plavkách zakázán. Poslední je pláž pro "textiláče", tato pláž je také čistá denně uklízená. Nevýhodou na pláži je, že si musíte platit za lehátka. Pokud si chcete lehnout jen na deku musíte tak, aby jste nepřekáželi ostatním a ve většině případů vás posílají mimo lehátka.

Anonym, 22.10.2017, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 6,4 celkovo spokojnost

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkovo spokojnost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
najprv bili zmatky ohladne izby, porvu noc sme spali v izbe, ktorou sme neboli, slusne povedane, nadsene, ale druhy den bez problemov napravili a po prestahovani sme boli spokojne

Strava
vcelku uspokojiva, len priatelka, ktora ma bezlepkovu dietu, nie vzdy dostala chlieb, ale snazuili sa a vychadzali jej v ustrety

Služby hotelu
spokojnost

Pláž
ocakavali sme, ze bude to kludnejsie, bolo dost vela ludi, plaz pred hotelom, len voda dost studena, to nas zaskocilo, ale za to hotel ani cestovka nemoze

Edita P., 21.10.2017, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622