Recenze hotelů
Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Dovolená byla úžasná:-)

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté, ručníky a koupelna vždy umytá. Až na zápach z kanalizace nebo z klimatizace. Bylo vše v pořádku.

Strava
Jídlo chutné, pestré. Akorát večer by mohlo byt pití či káva. Škoda je ta ze tam nemají žádný bar nebo nějaký pultik s pitím, který by si člověk rad koupil.

Služby hotelu
Žádný problém až večer byla vytížená WiFi na tak nešla.

Pláž
Pláž je špinavá, ale našli jsem si své místo i s lehatky za 5 euro a super:-) . takže u mě OK

Simona Kulhánková, 15.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Vila Armenko Lux (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,2 Věděli jsme kam jedeme. Vyhovuje nám FKK, klid, žádné kolonády, žádné trhy, žádné tisíce lídí. Ada Bojana je takové retro poklidné místo,...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Věděli jsme kam jedeme. Vyhovuje nám FKK, klid, žádné kolonády, žádné trhy, žádné tisíce lídí. Ada Bojana je takové retro poklidné místo, kde se dá jen "nudit se" na nuda pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hodnotím ubytování L. (Do A už nejedeme - styl "panelák" je děsný, vše je slyšet). Ubytování L odpovídá ceně. Zařízení je staré, retro, nemoderní. Dveře na terasu se nedají pořádně zavřít. Tmavé stropy jsou úděsné, i díky tomu je uvnitř stále tma. Radím přetřít stropy na bílo. Oceňujeme hotelový přístup, tedy každodenní úklid, výměnu ručníků..

Strava
Těšili jsme se na ryby, když jsme u moře. Ryba byla ale jen jednou. Radíme zařadit více ryb. Jinak stravování hodnotíme pozitivně. Naštěstí jsme štíhlí, máme rozum, jíme jen abychom žili, tak nás obžerství lidí jen utvrdilo v tom, že tlustí lidé nejsou nemocní, prostě jen nezřízeně žerou.

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku.

Pláž
Pláž FKK dostupná, nepřelidněná, deštníky akorát od sebe. Oceňujeme klid. Pláž bohužel s odpadky. Záchody smradlavé.

Dušan Urbánek, 15.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 11.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Protože jezdím na pobyty 55+, jsem náročný a mohu srovnávat. Tento pobyt svým známým nebudu doporučovat.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Protože jezdím na pobyty 55+, jsem náročný a mohu srovnávat. Tento pobyt svým známým nebudu doporučovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný s vlastním sociálním zařízením a balkonem. Byl vybaven ledničkou, nefungující televizí.

Strava
Nealkoholické nápoje byly nekvalitní, většinou přeslazené a někdy teplé, pouze připomínající džusy.

Služby hotelu
Byly v pořádku, personál příjemný a ochotný.

Pláž
V bezprostřední blízkosti byla pláž pro nudisty. Pláž pro ostatní je podstatně dál. To je v rozporu s popisem v nabídce.

Bohumil Hruša, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Příjemně strávená dovolená. Pěkné prostředí, hlavně okolní zátoky a menší oblázkové pláže, kde bylo vždy místo na ležení a pozvolný vstup...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená. Pěkné prostředí, hlavně okolní zátoky a menší oblázkové pláže, kde bylo vždy místo na ležení a pozvolný vstup do nádherného moře. Navštívili jsme taky městskou písečnou pláž v Ulcinju a byl jsem rád, že jsme tam nemuseli trávit naši dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování nemám žádné výhrady. Čisto, uklizeno. Denně čisté ručníky. klima fungovala, pěkné posezení na balkóně. To prostěradlo, které sloužilo jako deka, jsme si ráno poskládali, z domu nejsme zvyklí na služebnictvo a taky si stelem postele.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni. Vždy byla možnost si vybrat co nám chutná. Pravda, nebylo to z 10-ti druhů, ale doma to taky nemám. Pitný režim jsme využívali jen v době, kdy jsme se zdržovali na hotelu, a to jsme už na sobě neměli mokré plavky. CK by mohla domluvit podávání nápojů v restauraci u bazénu. Chodit od moře několikrát denně jen kvůli tomu abychom se napili a na 100 % využili služeb all inclusive se nám nechtělo. Využívali jsme služeb plážového občerstvení (ceny jsou podobné jako u nás). Pravdou je, že ovocné nápoje na hotelu byli míchané, ale kde Vám dají 100 % džus (v této cenové relaci za zájezd).

Služby hotelu
Služby hotelu byly dostačující. Bazén u hotelu jsme nestihli využít, radši jsme chodili k moři, kvůli kterému jsme tam jeli. Delegátka byla ochotná a vstřícná, všechny informace jsme dostali včas. V kostce nám nabídla možnost výletů, využili jsme jen nabídku o kterou jsme měli zájem. Měli jsme svůj program.

Pláž
Pláž u hotelu je kamenitá se vstupem do vody po žebřících. CK by toto měla upravit v popisu. Na pláži byly hotelové lehátka se slunečníkem, za které se neplatí. I když jsme přišli odpoledne, tak jsme si lehli. Okolní menší pláže, jsou oblázkové s pozvolným vstupem. Na pláži u hotelu je plovoucí molo, které opravdu nemá chybu. Vyblbnou se něm malí i velcí, pravda, ale jen plavci. i když jsem tam viděl i děti, které měli rukávky.

Vilém K., 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: El Mar (Kruče)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 dobry

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dobry Zobrazit celou recenzi

Ubytování
zodpoveda cene

Strava
slabší výber

Služby hotelu
priemer

Pláž
priemer

Rudolf K., 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Boli sme spokojný aj s ubytovaním aj strava bola dobrá

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme spokojný aj s ubytovaním aj strava bola dobrá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bolo tam čisto pohodlne

Strava
Veľký vyber chutne

Služby hotelu
Dobrý dojem upravené okolie

Pláž
Blízko pri hoteli dalo sa vybrať

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 11.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Komplex Slovenska Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,6 Dovolenou jsme si uzily, ale strava, spinava plaz a hlavne personal nam dovolenou dost kazily.

  • 6,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si uzily, ale strava, spinava plaz a hlavne personal nam dovolenou dost kazily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel z komunisticke ery ale fajn vybaveni. Je videt ze drive to byl zrejme jeden z top hotelu ze Sutomore.

Strava
Skolni jidlo formou UHO omacky na tisic zpusobu, po dvou dnech se neda jist. Skoro zadna zelenina, same maso, ktere tedy umi pripravit. Velice mala moznost vyberu jidla. Pro lidi co neji maso nebo jo ji mene to neni. Po 3 dnech na masu nam bylo dost spatne. All inclusive to vubec neni. Jidlo je formou snidane, obedu a vecere. Piti az od 12-22 kava jen do 21h. Vyber i tak dost maly, svaciny zadne nejsou, nebo tedy 1 svacina formou 1 mensi misky bramborovych lupinku na cely komplex hotelu. Pivo si nemuzete sami natocit i kdyz ho nataceji oni sami uplne bez bublinek a peny a jeste na ne cekate nez se vubec uraci prijit a natocit vam ho. Piti si nemuzete dat ani do jine sklenky (napr pullitr) nez je urceno. Obsluha Vam jinou sklenku v cuku letu vytrhne z ruky s nadavanim, ze si nalijete vodu do male sklenky a hotovo. Staly nedostatek nadobi, nedodavani jidla atd atd

Služby hotelu
Delegatka super, dost zachtanuje situaci, jelikoz personal hotelu je absolutne arogantni. Vypinani wifi, arogance pri obsluhovani, cepovani piva ci pripravy kavy, neochota absolutne ke vsemu. Celou dobu nevymenene rucniky, predposledni den uz ani neprisli uklidit.

Pláž
Voda suprova, celkem tepla, krasne pruhledna. Posledni 2 dny tedy krapet curbik a mistama pena. Plaz spinava, neuklizena, vzdy jsme si misto museli nejdrive odklidit. Malo mista pro volne obyvani plaze bez lehatek.

Veronika H., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Příjemná destinace a hotel, rozhodně mohu pro letní dovolenou doporučit.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná destinace a hotel, rozhodně mohu pro letní dovolenou doporučit. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Komplex Slovenska Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 celková naprostá spokojenost, doporučuji

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
celková naprostá spokojenost, doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo ok, kromě balkónu ten byl malý, bez posezení a výhled na střechu jídelny nebyl moc příjemný

Strava
strava byla chutná a jídla včetně výběru bylo dostatek

Služby hotelu
služby hotelu dle našich představ

Pláž
pláž byla upravená lehátka nebylo nutno obsazovat, trochu chyběl hotelový bar na pláži

Jiří U., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bečiči, Hotel: Montenegro Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkově bylo vše dokonale zorganizováno,

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bylo vše dokonale zorganizováno, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké prostorné i koupelna se záchodem dostatek místa a prostoru. Skvělé, hlavně klid v noci i přes den.

Strava
Strava také výborná, možná někdy ráno při snídani více zeleniny, jinak naprostá spokojenost. Všeho dostatek, jak ovoce zdravého mlsání, pečiva, zákusků.

Služby hotelu
Spokojenost se vším.

Pláž
Tak to jediné nás sklamalo. Jadran je jadran, voda byla kalná, někde písek tudíž nemohla být čirá, před hotelem bych řekla nejvíc znečištěné moře, sem tam plavaly papírky chaluhy tráva a další nečistoty. Musí člověk jít na jiné okolní plaže, které spadají k různým barům a restauracím, kde si toho hledí více!!!!! To jediné nás sklamalo!!!! Naštěstí u hotelu byl skvěký bazén , kde bylo klidněji a samozřejmě voda čistá a veškerý servis po ruce. To bylo na 1. Na pláž bychom tam ,ale již jeď nechtěli!!!

Radana Stušková, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Princess Beach & Conference Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)