Recenze hotelů
Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Krásná dovolená mimo sezónu v září. Rádi se do ČH vrátíme, krásné moře, levné služby, pití, jídlo. Příště se ale možná ubytujeme v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená mimo sezónu v září. Rádi se do ČH vrátíme, krásné moře, levné služby, pití, jídlo. Příště se ale možná ubytujeme v Petrovaci namísto Buljarice. V Petrovaci krásná promenáda s nočním životem, stánky, restauracemi, bohatou nabídkou výletů za pár Eur. Naproti tomu však v Petrovaci malá a přeplněná pláž. V Buljarici pouze pár restaurací a jeden market otevřený od rána do noci, stánky s ovocem asi dva. Buljarica je velmi klidné letovisko mimo sezónu, rozlehlá pláž, která by však vzhledem k velkému kempu mohla být lépe udržovaná. Žádné atrakce na vodě, které by rušily pobyt na pláži! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké nové ubytování v apartmánech s kuchyňkou, lednicí, varnou konvicí, sporákem, balkónem a sociálním zařízením.

Strava
Nejlepší kuchař! Výběr omezený, ale vždy všechno výborně dochucené, takže kvalita předčila kvantitu.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme

Pláž
Pláž u kempu špinavá a zanedbaná. Dále od kempu ovšem hezké pláže, ceny za set lehátek se slunečníkem rozdílné cca 5-10 Eur. Procházkou se dá dostat na pláž do Lučice (písečná), Petrovace a dále na malé a překrásné pláže.

Jolana D., 11.12.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Ponta

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Pěkná odpočinková dovolená, objednaná na poslední chvíli.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná odpočinková dovolená, objednaná na poslední chvíli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vedle recepce-kvůli objednání jako last minute

Strava
All inclusive-černohorské, jak říkala paní delegátka. Výběr nebyl až tak velký, asi tak 2-3 druhy masa a příloh, ale vše bylo moc chutné. Dostatek ovoce, zeleniny, ke každému jídlu i pečené buchty, řezy. Byli jsme spokojení.

Služby hotelu
Čisto, každý den uklizeno.

Pláž
Kousek od hotelu, ale horší přístup pro starší lidi a děti, ale o tom jsme věděli dopředu. Chodili jsme na kamenitou pláž buď napravo, kde jsme si našli svoje místo nebo i naproti ostrůvku, kde je tedy horší cesta.

Helena E., 11.12.2018, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: El Mar (Kruče)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5 Cena zájezdu neodpovídala kvalitě.

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Cena zájezdu neodpovídala kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji nebil stul ani židle. Sprchoví kout špinavý až se nám ježili chlupy že se máme vtom sprchovat.

Strava
Strava dobrá , ale velmi malí výběr.

Služby hotelu
špatné za celí týden úklid žádný

Pláž
Za tu cenu zájezdu by měli být lehátka zdarma

David, 08.12.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Savojo (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,2 Hotel z 80.let po povedené rekonstrukci.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel z 80.let po povedené rekonstrukci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje pěkné ale jednoduché, chyběla židle u stolu a bohužel náš pokoj byl jen s francouzským oknem. V koupelně byl trochu stísněný prostor.

Strava
Jídlo v hotelové restauraci bylo moc dobré, slušný výběr, bohužel k večeři byla k dispozici na pití jen voda.

Jídlo v restauraci na pláži bylo výborné, většinou místní speciality za slušnou cenu a velké porce.

Služby hotelu
Personál byl velice milý a ochotný, pokoj každý den uklizený a vždy s novými ručníky.

Pláž
Hotel je umístěn v zahradě, kterou se přichází k pláži, která je s drobnými kamínky a dobrým přístupem do vody. Bohužel není moc široká a je plná lidí a lehátek. Naštěstí jsme objevili krásnou pláž Havaj na ostrově na který jezdí lodička ze zátoky za 3 Eura.

Jarmila Nováková, 31.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 7,8 čisté, pěkné a kultivované prostředí hotelu. okolí nenabízí podvečerní možnost procházek. Restaurací s příjemným posezením dostatek.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
čisté, pěkné a kultivované prostředí hotelu. okolí nenabízí podvečerní možnost procházek. Restaurací s příjemným posezením dostatek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté, příjemné, zlobila klimatizace.

Strava
dostatek chutného jídla.

Služby hotelu
v případě připomínek byla rychlá reakce a náprava.

Pláž
voda čistá, pláž dost zaneřáděná odpadky, nikdo je neuklízel, dobrý přístup do vody

Hana Kuběnová, 24.10.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Vila Armenko Lux (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,8 Hotel je nabízen jako hotel kategorie ****, jeho stav a okolí této kategorii zdaleka neodpovídá. Hotelová restaurace je rozbitá, je v ní...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je nabízen jako hotel kategorie ****, jeho stav a okolí této kategorii zdaleka neodpovídá. Hotelová restaurace je rozbitá, je v ní nepořádek, ceny jsou neodpovídající kvalitě jídel. Okolí je neudržované, jsou tam odpadky, výkaly, pach moči. U bazénu je sprcha porostlá mechem a plíseň ze sprchy prostupuje do přilehlého pokoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou malé, chybí police a prostory na uložení věcí. Klima je v ceně. Často vypadává elektrika a potom neteče ani voda. Z blízké restaurace je do noci slyšet hlasitá hudba.

Strava
Velmi špatná. Hosté si nosí do restaurace sami jídlo, protože to, co se vydává je neustále se opakující, je ho málo, při pozdějším příchodu už nic není. Neexistují mléčné výrobky, jen bílé pečivo jednoho druhu, na požádání jedna celozrnná večka pro všechny. Sýr je cítit plísní, ovoce je plesnivé, je ho málo, např. jen 4 broskve na celou restauraci. Večeře jsou pořád dokola, studené, nechutné, někdy přesolené. Zákazníci mají zažívací obtíže. Nealkoholický nápoj je pořád dokola rozmixovaný celý pomeranč ve vodě.

Pozor! Při reklamaci vám pracovnice CK vysvětlí, že toto je v souladu se všeobecnými obchodními podmínkami !!!!!!!!

Služby hotelu
Dle pracovníků CK je stav služeb hotelu v souladu se všeobecnými obchodními podmínkami.

Uklízí se 2x za pobyt.

Pláž
Pláž je nedaleko hotelu, cesty v okolí hotelu jsou lemovány odpadky, (snad jen psími) výkaly. Moře je standardní, přístup pozvolný.

Anonym, 15.10.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Aparthotel David

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Hezká dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel předčil naše očekávání. Pokoj byl nově zrekonstruovaný a moderně zařízený. Ručníky měnili každý den. Všude čisto.

Strava
Snídaně: čaj, vajíčka, párky, jogurty ... Jen kávu si platíte. Večeře: každý den 3 druhy masa a 3 druhy příloh,saláty, zákusek. Vše bylo dobré. Velmi milý personál.

Pláž
Oblázkovo písečná pláž, vhodné boty do vody. Byli jsme v září, tak pláž nebyla přeplněná. Podél pláže jsou restaurace, rychlé občerstvení, potraviny a stánky s plážovým zbožím.

Tomáš H., 06.10.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Penzion Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,8 Spokojený.

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojený. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uklizeno, slušné. Stavebně odbyté, jakoby nedokončené finální práce. Rozvody elektřiny a anténní systém, rozhodně nejsou dílem profesionála.

Strava
Obědy se vybíraly předešlý den u večeře a to ze dvou možných. Jídelna z doby výstavby komplexu. Obsluha bezvadná, vstřícná a přívětivá. Chuťově bylo jídlo asi jako průmyslový polotovar, ale některé pokrmy mě překvapily a chuťově předčily očekávání, ocenil jsem třeba ryby(,ale byly snad jen dvakrát).

Pláž
pláž u hotelu udržovaná, ale poplatek 10e za slunečník s dvěma lehátky(kapacita určitě né pro všechny hosty), za komplexem smetiště přikryté pískem. Voda-moře nádherné.

Tomas, 04.10.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Úźasná dovolená na konci sezony. Teplé a čisté moře, celkem dobré ubytování, výborné jídlo - krásné počasí i na konci září ! Hezké...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úźasná dovolená na konci sezony. Teplé a čisté moře, celkem dobré ubytování, výborné jídlo - krásné počasí i na konci září ! Hezké procházky podél pobřeží až k staré historické části města. Doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování celkem dobré v malém hotelu Park v Budvě.

Strava
Strava velmi dobrá - formou bufetu. Pestrost každý den. Čerstvá jídla, hodně ovoce a zeleniny všeho druhu

Služby hotelu
Služby hotelu na slušné úrovni

Pláž
Před hotelem je park, který má k dispozici plastová lehátka, které může klient hotelu využít zdarma.

Pláž blízko hotelu - čístá. Již méně lidí na konci sezony. Využití různých vodních sportů

Jana Vránová, 01.10.2018, Datum pobytu: 14.9. - 23.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená vhodná pro starší osoby,ale i ty mají problémy s přístupem do vody. Nevhodné pro rodiny s dětmi neboť pláž je z oblázků trochu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená vhodná pro starší osoby,ale i ty mají problémy s přístupem do vody.

Nevhodné pro rodiny s dětmi neboť pláž je z oblázků trochu větších a dále do moře úplně velké kameny.

V destinaci nejsou žádné stánky s možností nákupu plážových lehátek, hraček , tašek atd.

Ostatní bylo dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním v dvoulůžkovém pokoji jsme byli spokojeni. Vše dle nabídky cestovky.

Strava
Se stravováním formou švédských stolů jsme byli spokojeni.

Služby hotelu
Neměli jsme problém.

Pláž
Pláž byla neudržovaná, nedostatek lehátek a slunečníků i když bylo po hlavní sezoně.

Ludmila B., 30.09.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Princess Beach & Conference Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)