Recenze hotelů
Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 4,8 problem s ubytovanim, menili pokoj

  • 4,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
problem s ubytovanim, menili pokoj Zobrazit celou recenzi

Anonym, 15.11.2017, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Olympic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Celkový dojem bol dobrý. Je to chudobnejšia lokalita ale ma krásne hory a čisté more.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem bol dobrý. Je to chudobnejšia lokalita ale ma krásne hory a čisté more. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo Ok, na izbe bola klíma čo bola výhoda keďže noci boli veľmi teplé. Matrace na posteli na môj vkus tvrdé, bolela ma chrbtica každé ráno.

Strava
Stravu sme nemali v cene takže sme chodili do rôznych reštaurácií. Pri pláži bola dosť vysoká cena za jedlo ale ďalej od pláže sa dalo nájsť jedlo za rozumné ceny. Oceňujem že tam mali aj vegánsku zmrzlinu. Takisto majú vynikajúce kozie jogurty za výbornú cenu v supermarketoch. Oplatí sa ísť aj na miestny trh a kúpiť si čerstvé ovocie- napr figy a paradajky.

Služby hotelu
Vedúca je veľmi milá pani a hovorí anglicky.

Pláž
Pláž bola asi tak 10-15 min chôdze ale dosť preplnená. Dalo sa ísť aj na iné pláže v okolí ale to už bolo na dlhšiu chôdzu alebo jazdu na lodi. Tie vzdialenejšie pláže boli krajšie. More bolo veľmi čisté všade.

Anonym, 01.11.2017, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Olga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Krásná země, především hory, mimo pobřeží velmi slušné ceny

  • 3,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Krásná země, především hory, mimo pobřeží velmi slušné ceny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme smůlu, byli jsme ubytovaní v přízemí, pokoj bez okna, pouze dveře, prosklenou část dveří bylo možné otevřít jako ventilaci, "terasa" přímo do dvora - prostor tak 3m2, přes který chodili další lidi z vedlejšího pokoje, posezení k ničemu, ubytování opravdu jen na přespání

Strava
Měli jsme polopenzi, absolutní absence zeleniny a ovoce, s výjimkou nastrouhaného zelí bez jakéhokoliv ochucení ke každé večeři , čaj jako na táboře z várnice s kohoutkem pouze heřmánkový, snídaně neustále stejné , jen variace na vejce (na tvrdo, oko,míchané), občas nechutný párek, marmeláda, suché vločky, máslo-to bylo dobré. Při vznesení požadavku na alespoň nějakou zeleninu či osoce, nám delegátka sdělila, že si ji můžeme koupit ve stánku

Služby hotelu
Asi žádný, ráno jsme se sebrali a odešli a vraceli se večer. Nabídky na zájezdy byly, ale nevyužili jsme je, byli jsme autem a týden před mořem jsme strávili v horách a zemi projeli od severu dolů.

Pláž
Poměrně dlouhá pláž, ale uržovaná a docela čistá je pouze její část, část souše za cestou podél moře tvoří bažiny. Většinou jsme jezdili každý den někam jinam.

Pokud by někdo v tomto místě uvažoval o kempu - tak horší jsme asi nidke neviděli.

Jana S., 01.11.2017, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Savojo (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.10.2017, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Klidná dovolená pro všechny, kteří si chtějí odpočinout.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidná dovolená pro všechny, kteří si chtějí odpočinout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v malých domečkách, každý má jedno patro obsahující koupelnu a velký pokoj s balkonem. V pokoji je televize a mini lednička, do které se moc věcí nevleze, ale vzhledem k plné penzi větší lednice potřeba není. Nevýhodou je že sprchový kout nemá závěs, ale jelikož vám každý den vymění osušku na nohy a vytřou koupelnu, nebyl s tím problém. Uklízečky jsou příjemné, dá se s nimi domluvit i česky.

Strava
Snídaně a večeře formou bufetu, oběd na výběr ze 2 jídel plus dezert. Snídaně je bohatý výběr, sice každý den stejný, ale není problém si vybrat. Obědy chuťově dobře ochucené akorát mi přišlo, že masa je více než přílohy. Polévky se moc neměnily, avšak chuťově byli dobré, většinou se jednalo o vývar. Dezert byl každý den jiný, jednou byla vynikající zmrzlina, většinou byli rajčata, zelí nebo nějaké ovoce (banán, jablko). Na večeři bylo na výběr s několika příloh a masa, jako obloha byli rajčata, okurky, popř. zelí a polévka, co byla na oběd. Vždy byla možnost nějakého sladkého - bublanina, meloun, ovoce. S pitím zde celkově byl problém, v areálu není pitná voda (v místním obchodu lze dokoupit). Na snídani máte možnost sladkých nápojů, kávy, kakaa, čokolády. Na oběd, čistá voda, jeden zvolený nápoj - pivo/víno a jeden pohár limonády. Večeře jen voda a zvolený nápoj.

Služby hotelu
Wifi je za poplatek, funguje pouze v částech kempu (pláž u baru, restaurace) - nejlepší je koupit si v Ulcijn sim kartu za 5€, kde získáte 100GB na týden zdarma, T-mobile má velice dobrý signál i na ostrově. Z hotelu 2krát denně jezdí taxík do Ulcijn (ráno a večer). V rámci cestovní kanceláře je nabízeno několik výletů. Využili jsme objížďku kolem ostrova. Jedinou výtku k této objížďce mám, že nás na lodi bylo mnoho. Výlet s ck na Skadarské jezero, zde nemám žádnou výtku. Určitě bych doporučila nějaký výlet během zájezdu, Černá Hora je krásná a je zde spoutu zajímavých míst.

Pláž
Písek na pláži je černý a měl by mít léčivé účinky. Pláž se dělí na 3 části: divoká pláž, kde naleznete snad úplně vše (myšleno odpadky, např. gauč)- tahle pláž je nevyužívaná. Vedle ní se táhne dlouhá čistá pláž pro naturalisty, kde je vstup v plavkách zakázán. Poslední je pláž pro "textiláče", tato pláž je také čistá denně uklízená. Nevýhodou na pláži je, že si musíte platit za lehátka. Pokud si chcete lehnout jen na deku musíte tak, aby jste nepřekáželi ostatním a ve většině případů vás posílají mimo lehátka.

Anonym, 21.10.2017, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,4 celkovo spokojnost

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkovo spokojnost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
najprv bili zmatky ohladne izby, porvu noc sme spali v izbe, ktorou sme neboli, slusne povedane, nadsene, ale druhy den bez problemov napravili a po prestahovani sme boli spokojne

Strava
vcelku uspokojiva, len priatelka, ktora ma bezlepkovu dietu, nie vzdy dostala chlieb, ale snazuili sa a vychadzali jej v ustrety

Služby hotelu
spokojnost

Pláž
ocakavali sme, ze bude to kludnejsie, bolo dost vela ludi, plaz pred hotelom, len voda dost studena, to nas zaskocilo, ale za to hotel ani cestovka nemoze

Edita P., 20.10.2017, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 7,2 Dovolená velmi příjemná, za nízkou cenu jsme neočekávaly luxus a dovolenou jsme si tím pádem dokázaly užít. Autobusová doprava byla...

  • 6,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená velmi příjemná, za nízkou cenu jsme neočekávaly luxus a dovolenou jsme si tím pádem dokázaly užít. Autobusová doprava byla poměrně náročná, autobus na dnešní dobu starý, na nohy bylo velmi málo místa. Řidiči však velmi milí a zkušení. Během cesty nás doprovázela technická delegátka, v destinaci si nás následně převzaly dvě slečny. Byl zajištěn animační program, filmový večer, ranní rozcvičky, kvíz, mimo to i fakultativní výlety. My jsme využily pouze jednoho, jeli jsme do historického Kotoru, slovenská průvodkyně žijící již 37 let v Černé Hoře, velmi vydařený výlet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel se skládá ze dvou asi čtyřpatrových budov, přímo u pláže. Při každé snídani a večeři je možné sedět na terase s dívat se na úžasné širé moře a útesy okolo pláže. Byly jsme ubytovány v přízemí, směrem od pláže. Pokoj malý, ale dostačující, bohužel celkem tmavý, okna žádná, jen prosklené dveře, světlu ale bránil živý plot naproti pokojům. V pokoji mini lednička, televize (funkčnost neposoudím, nezaply jsme ji ani jednou), déle pak komoda a větší šatní skřín. Postele pohodlné, koupelná nová a hezká, jen občas zlobilo světlo. Výměna ručníků proběhla 2x za týden, jen doplňování toaletního papíru občas vázlo, vynášení koše probíhalo každodenně. Úklid probíhal velmi povrchově, některé dny ani neproběhl, pod postelemi zřejmě nikdy. Písek všude. Chyběl nám alepsoň smětáček a lopatka. Před pokojem k dispozici sušák na prádlo, stolík a dvě židle.

Těsné okolí hotelu horší, smradlavé popelnice a roztahané odpadky dva metry okolo, toulavé kočky se dají přežít. Za hotelem výhled na nádherné hory a přírodu.

V docházkové vzdálenosti, asi 2 km od hotelu, je mětsečko Petrovac. Do městečka vede příjemná stezka přes kopec, lampy zde ale svítí pouze ve dne :) Stojí za navštívení, krásný přístav, skvělé jídlo, káva i zmrzlina, i když trochu dražší, 0,8e/kopeček. Stojí to ale za to, v sousedním městě Sutomore naleznete pouze stánky s akcí 3 kopečky/1 euro, celá zmrzlina skončila v koši. Dále možnost autobusem navštívit město Budva, taktéž stojí za to.

Strava
Opět, nepočítaly jsme s ničím lepším. Na snídani bílá veka, sladká marmeláda, "máslo" ˇ (Stela? Hera?..máslu se to nepodobalo), salám tipu junior, vaječné chleby, jáhelná kaše bez chuti, vejce na různé způsoby )jeden den omelety, druhý den vařené...), párky. Slabá, rozpustná káva a bylinkový ča, teplé a studené mléko, džus z koncentrátu. Ovoce ani zelenina žádná. Na večeři opět k dispozici veka, dva druhy polévek, za celý pobyt různá hlavní jídla, boloňská omáčka a špagety, mleté koule, šťouchané brambory, párky, apod., krouhané zelí, občas zeleninový salát, bábovka jako moučník, bez nápojů. Kvalita jídla horší, ale vybraly jsme si.

Služby hotelu
Úklid jsem již zmínila v celkovém shrnutí, jiné služby jsme nevyužily.

Pláž
Pláž byla z celé dovolené nejlepší. Na některých místech písčitá, jinde oblázková, někde kombinace. Pozvolný vstup do moře, vhodné i pro děti. Moře čisté. Ze všech míst, která jsme v této oblasti navštívily, byla pláž u hotelu skutečně nejkrásnější. Plážový servis jsme nevyužily, dvě lehátka a slučník 6 eur/den.

Eva G., 19.10.2017, Datum pobytu: 31.8. - 9.9.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Savojo (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolená odpovídala ceně.

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré.

Strava
Strava výborná.

Služby hotelu
V porádku.

Pláž
Pláž hezká.

Anonym, 18.10.2017, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8 super

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 11.10.2017, Datum pobytu: 10.8. - 19.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bečiči, Hotel: Penzion Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolenka bola skvela, Cierna Hora je nadherne miesto, ktore sa oplati vidiet.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola skvela, Cierna Hora je nadherne miesto, ktore sa oplati vidiet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovacie zariadenie uz zazilo svoju slavu. Ale izby su ciste, poskytnu vsetko, co je potrebne.

Strava
Strava bola dobra, kazdy den na vyber z viacerych jedal.

Služby hotelu
Sluzby hotela v poriadku, so zamestnankynami na recepcii sa bez problemov dalo dohodnut.

Ale zato sluzby delegatky cestovnej kancelarie Solvex, pani Nikolety boli najhorsie s akymi som sa stretla. Pani je neochotna, nekompetentna, arogantna.

Pláž
Plaz bola cista, vstup do mora bez problemov.

Ale je pravda ze je to tam lehatko na lehatku.

Lucia S., 08.10.2017, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2017
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622