Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Celková spokojenost s pobytem u moře v klidném prostředí. Poplatek za lehátka a slunečník od pěti do osmy Eu je přehnaná cena.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost s pobytem u moře v klidném prostředí. Poplatek za lehátka a slunečník od pěti do osmy Eu je přehnaná cena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost s ubytováním, jen ta hlučnost aut od hlavní silnice.

Strava
Velmi dobrá , každý si vybere z nabídky.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Oblázková , čistá jen cesta na pláž doprovázena auty je nebezpečná.

Poplatek za lehátka a slunečník od pěti do osmy Eu je přehnaná cena.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Vila Armenko Lux (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Byli jsme spokojeni, téměř to splnilo naše očekávání dle nabídky.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni, téměř to splnilo naše očekávání dle nabídky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán, výhled na moře, vybavení - vše výborné.

Určitě by chtělo vylepšení zametání a umývání podlah, v koupelně i za dveřmi, včetně denní výměny osušek.

Strava
Připomínala domácí stravu, nepřesolená, žádná "UHO" (univerzální hospodská omáčka), nepřekořeněno...

Ovoce čtyři druhy - dostatek a v dobré kvalitě. Ale fíky, které se válely v okolí, se do nabídky nedostaly...

All inclusive to nebylo ani náhodou, spíš bych to nenazval plná penze s pitným režimem vázaným na místo restaurace.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Vybetonované plochy s lehátky a deštníky, které zabírají i domorodci, místo hotelových hostů.

Vstup do vody po kovových schůdcích - nevhodné pro neplavce a malé děti (dostupné minimalistické oblázkové pláže).

Voda velmi krásně čistá.

Na souši chyběla sprcha se sladkou vodou!!!

Jan Fürst, 04.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: El Mar (Kruče)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasný

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc prijemny

Strava
Chutnalo mi vse

Služby hotelu
Příjemný personal

Pláž
Se vším jsem byla nad míru spokoje

Eva Hrstková, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8 Celkový dojem z dovolené je dobrý.

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel zrenovovaný, pěkně a účelně zařízený, všude čisto, jídelna bez čekání a tlačenic.

Strava
Strava mohla být lepší co se týče úpravy masa, často bylo tvrdé a nedalo se vůbec jíst. Byla to škoda, protože šlo o kvalitní hovězí a jehněčí maso. Výborné byly ryby. Hodně zeleniny a ovoce, skvělé snídaně. Žádné zákusky, pouze zmrzlina a občas pohár, který nevypadal moc vábně. To nám nevadilo, protože je v centru dost možností ochutnat místní sladkosti. Obědy nestály za nic, už bych si je nikdy nedala. Je možnost najíst se levně a kvalitně všude v okolí.

Služby hotelu
Nejlepší služba hotelu je vlastní hotelová pláž s kvalitními lehátky, slunečníky a osuškami zdarma. To jsme velmi ocenili, poněvadž jinak jsou zde pláže velmi přeplněné.

Pláž
Pláž celkem čistá, voda jak kdy. Z celého týdne jen jeden den špinavá, bylo po dešti. Jinak vždy čistá.

Marie S., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Sato

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená se nám moc líbila. Jeli bysme znova na stejné místo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Jeli bysme znova na stejné místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný. Klimatizace je také výhoda.Měli jsme rohový balkón se stolem a židlemi,tam jsme trávili hodně času. U hotelu je krásný bazén. Střídali jsme bazén a moře.

Strava
Jídlo nám chutnalo. Blízko je taky market a cukrárna.

Služby hotelu
V hotelu bylo bezvadně čisto. Pokoje uklízely i během pobytu, měnily několikrát ručníky a každý den vynesly koše. Bylo vidět, že se snaží.

Pláž
Asi pět minut chůze od hotelu je 2 km dlouhá pláž. Díky této velikosti si člověk najde místo, které mu vyhovuje.

Daniela Nehněvajsová, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Vila Armenko Lux (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Jako nenároční klienti jsme celkově s naší dovolenou spokojeni, kromě rušné dopravy před oknem a balkonem.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Jako nenároční klienti jsme celkově s naší dovolenou spokojeni, kromě rušné dopravy před oknem a balkonem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu jsme s delegátem řešili nefunkční klimatizaci, rychle opraveno. Další nedostatky také rychle opraveny. Jediný velký nedostatkem je, že strana hotelu k horám je cca 30 metrů od velice rušné čtyřproudové magistrály a okna vůbec neodhlučňují, takže v noci to bylo občas na ucpávky do uší, které jsme zapomněli. Navíc poslední 3 noci nově ubytovaní klienti byly i ve 3 hodiny ráno velice hluční.

Strava
Vyhovovala nám, byli jsme spokojeni s výběrem a množstvím. Velmi dobrá.

Služby hotelu
Kromě ubytování a stravy jsme jiné služby hotelu nevyužili.

Pláž
Z hotelu je velice rychlý a krátký přístup na pláž. Ale pláž byla v době naší dovolené přelidněna a raději jsme jezdili na protější ostrov, kde byla voda čistá a koupajících méně.

Petr B., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Pěkná dovolená, výborně situovaný hotel, blízko pláže, moře průzračné, čisté. Středisko Budva je živé, restaurace, obchůdky i historie...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, výborně situovaný hotel, blízko pláže, moře průzračné, čisté. Středisko Budva je živé, restaurace, obchůdky i historie starého města. Moc chválím delegáta Kubu, který byl ochotný a vstřícný k potřebám klientů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je rekonstruovaný, zařízení vyhovující, každodenní úklid pokojů.Ubytování je dobré v pokojích, situovaných na stranu k moři. Část hotelu má pokoje obrácené k silnici, kde je velký hluk.

Strava
Strava výběrem z bufetu, sice téměř každý den stejné pokrmy, ale lze si vybrat podle chuti. Každý den ke snídani i večeři sladké a ovoce, večer možno načepovat k pití pouze, ale aspoň, čistou vodu.Bohužel maso často vysušené, ryb málo a nebyly dobře připravené. Vynikající však byly plněné papriky.

Služby hotelu
Potřebovali jsme malou opravu v pokoji, vyřešeno rychle a bez problému. U hotelu k dispozici v parku lehátka, možno posedět ve venkovní restauraci.

Pláž
Využívali jsme blízkou Slovenskou plaž, kde lze využít buď placené slunečníky s lehátky za 8-10 euro na den nebo volnou pláž, kde si lze zapůjčit samotný slunečník za 2-3 eura na den. Písek s oblázky, v moři většími, ale vstup do moře i bez bot do vody. Jediným nedostatkem je přemíra turistů, na pláži plno, ale přesto čisto a klid.

Zdeňka A., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Při letu z Pardubic do Podgorici nikdo neinformoval o přestupu v Ostravě, kde museli vystoupit všichni z letadla, čekat přes hodinu v...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Při letu z Pardubic do Podgorici nikdo neinformoval o přestupu v Ostravě, kde museli vystoupit všichni z letadla, čekat přes hodinu v narvané letištní hale /jediný stánek z občerstvením, vodou byl zavřený/. Oproti očekávání 1,5 hodinového letu to byla mnohohodinová anabáze. Transfer z letiště na hotel už bez problému. Ubytování čisté, pokoje poměrně malé, u každého pokoje byl balkon. Jakožto 4členná rodina jsme dostali 2 pokoje - nelogicky a i velmi neprakticky jeden v prvním patře, druhý v posledním (tuším čtvrtém). Veřejná (bezplatná) pláž přeplněná, v moři sem tam plavalo nějaké smetí, na pláží obdobně. Při šnorchlování bylo vidět překvapivě dost různých rybiček. V popisu zájezdu avizovaný bezplatný vstup včetně lehátek a slunečníků u hotelového bazénu byl zpoplatněn. Tuto skutečnost delegát nevyřešil, posléze přestal komunikovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, spíše menší. Z našeho pokoje (v posledním patře pod střechou) vcelku pěkný výhled, tedy kromě skládky vedle hotelu. Výměna ručníků a úklid cca v polovině pobytu. Při převzetí pokoje jsme si všimli nepřidělaného WC prkénka, po upozornění bylo v podstatě obratem opraveno.

Strava
(+) To co bylo, chutnalo vcelku dobře.

(-) Poměrně monotónní, výběr přiměřený velikosti hotelu. "Teplá" jídla byla studená, pečivo často okoralé, kafe ve várnici nepitelné, "horká" voda na čaj v termosce studená. Ovoce a zeleniny málo, často i nahnilé, rozmačkané. Ze skupinky asi 3 českých rodin více než polovina trpěla silnými žaludečními problémy.

Služby hotelu
Obsluha příjemná, komunikativní.

Pláž
(-) Pláž v letovisku Dobra Voda byla cca z 90% placená (lehátka+slunečníky), "veřejná" bezplatná část byla velmi malá a neskutečně narvaná. Místa, kde se shromažďuje na pláži odpad nebyla snad nikdy během týdne vyvážená, okolo se linul nepříjemný smrádek, vítr a lidi pomohli odpadkům i mimo tahle místa na pláž i do vody.

(+) Ve vodě při šnorchlování okolo útesů bylo vidět vcelku dost různých rybiček.

Petr Prchal, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bar, Hotel: Aparthotel David

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 velmi dobré

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobré

Strava
strava byla chutná i když all inclusive po černohorsku je poněkud omezené,hlavně ve výběru pití.

Služby hotelu
hotel byl velmi čistý,služby se omezily na výměnu ručníků,nám to stačilo,protože není problém udržet čistotu pokoje.

Pláž
Pláž byla čistá,cesta k ní problematická,protože se muselo procházet velmi prašnou a dost frekventovanou silnicí bez možnosti odpočinku,což činilo zvláště starším účastníkům zájězdu včetně mne,potíže.Prrossím upravit vzdálenost z inzerovaných 200 m na faktickou vzdálenost 800 m.

Mudr Zdenka F., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Velika Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 8,6 Dovolenka bola vyborna

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola vyborna Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita izby bola na pozadovanej urovni

Cistota, klud.

Strava
Tanajky aj vecere boli dostatocne. Chut a mnozstvo bolo standardne.

Služby hotelu
Pekne prostredie, ubytovanie zodpovedalofotografii uvedenej na internete.

Pláž
Dostupnost na plaz bola trochu vzdialena, ale osobne nam vzdialenost nevadila.

Eva L., 03.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Villa Velzone

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622