Recenze hotelů
Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Byla jsem opravdu mile překvapena, čistý moderní hotel, s vlastní pláží, na promenádě, kousek od moře. Hotel má vlastní hlídané...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem opravdu mile překvapena, čistý moderní hotel, s vlastní pláží, na promenádě, kousek od moře. Hotel má vlastní hlídané parkoviště, akorát se musí platit 7Euro za 1 den. U hotelu je bazén venkovní, větší zahrádka se stromy a houpačkami. V okolí hotelu byl klid. Pochvala také personálu. Tak milé lidi už jsem dlouho nepotkala od recepčních, číšníků po uklizečku. Blízko na zmrzlinu, do baru a restaurací. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, plně vybavený,s klimatizací, s velkým rohovým balkonem, s výhledem na moře i na promenádu. Každý den uklízeli, nebyl problém. Byli jsme v 6. patře, výhled z postele na moře byl nádherný. Jediné, co to hyzdilo, byl výhled na střechy místních gril restaurací a jejich okolí, ale s tím hotel nic neudělá.

Strava
Velice chutná, pestrá, v dostatečném množství. Snídaně bohaté, bylo z čeho vybírat. Večeře také, jen při servírování v jídelně byl trochu problém s pitím, to nosili ze zdola z terasy (platilo se). My jsme to moc neřešili, šli jsme si po večeři sednout na terasu a tam jsme si pití dali. Trošku jsme se divili, že výběr ovoce se omezoval na jablka, banány a pomeranče, když u silnice stáli nákladaky s melouny a na každém patníku jsme zakopávali o broskve, ale zase nic, co by se nedalo přežít. Chtěla bych pochválit personál, jakmile něco docházelo, hned doplnili.

Služby hotelu
Moc služeb jsme nevyužili, nabízejí wellness, masáže, my se ale váleli na pláži nebo byli na výletě.

Pláž
Pláž je oblázková s malými oblázky. Docela brzy je hloubka, takže člověk nemusí jít bůhví jak daleko. O pláž se starali dva mladíci, kdykoliv někdo odešel, hned šli poklidit a kvůli covidu i desinfikovat. Bylo tam čisto.Místa bylo dost. Osušky nám dávali na recepci oproti kartičkám. Ani jsme si nemuseli brát vlastní.

Romana S., 16.07.2020, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2020
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Sato

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pláž 3 fotografie

Celkem: 7,8 Dovolená se nám vydařila. Cena odpovídající kvalitě.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám vydařila. Cena odpovídající kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Tomáš F., 22.01.2020, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bečiči, Hotel: Penzion Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 5 Jela jsem s kamarádkou a dovolenou jsme si užily podle svého. Montenegro je krásná země, navštívily jsme hodně pláží, všechny byly čisté....

  • 5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Jela jsem s kamarádkou a dovolenou jsme si užily podle svého. Montenegro je krásná země, navštívily jsme hodně pláží, všechny byly čisté. Nejlepší město bylo Ulcinj, asi 10 km vzdálené. Doporučuju pro mladé lidi, je tam dost živo, kupa krásných chlapů, co víc si přát. Navštívily jsme i město Bar, taky krásné, je tam krásná pláž. Příroda kolem nádherná. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cena odpovídala kvalitě. Pokoj krásný, výhled na moře super, dvě polohovací lehátka, které byly úžasné. Tv na pokoji, wifi i klima ok. Koupelna byla o něco slabší, ale dalo se.

Strava
Strava byla slabší, nenazývala bych to all inclusive, spíš plná penze. Pro vegetariány žádný výběr. Bramborová kaše ze sáčku, kvalita jídla nic moc. Tohle bylo velké mínus.

Služby hotelu
Možnost vzít si taxi do vedlejších měst, to bylo fajn.

Pláž
Pláž, která byla u hotelu byla zvláštní. Skákalo se tam z žebříku a pak hned hloubka. Za nás ještě oka, ale pro lidi, co neumí plavat asi nic moc, tam jsme se moc nezdržovaly. My chodily kousek vedle ( asi 7 minut chůze kolem pláže) a tam to bylo moc pěkné. Stačí se trochu projít a seženete krásné místa. :)

Anonym, 29.11.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: El Mar (Kruče)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 7,4 Hotel je pěkný, zahrada s bazénem krásná.Bohužel majitel hotelu a jeho rodina se chová velmi arogantně. Právě z toho důvodu bych do...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pěkný, zahrada s bazénem krásná.Bohužel majitel hotelu a jeho rodina se chová velmi arogantně. Právě z toho důvodu bych do tohoto hotelu již nikdy nejela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme malý, leč pěkný apartmán hned vedle bazénu. Bohužel hned vedle má rodina majitele privát , a proto jsme museli každý den poslouchat nepříjemné řvaní majitele, především, když sekýroval své zaměstnance.

Strava
Jídlo bylo dobré, avšak kvůli malé velikosti hotelu dost omezeného výběru. K pití pouze voda, pouze k snídani byly i další nápoje.

Služby hotelu
Služby dost omezené, avšak mladí animátoři se snažili.

Pláž
Pláž poněkud špinavější, ale to je na Balkáně asi normální.Vzdálenost k pláži trochu delší po užší cestě, kde stále jezdí auta.

Renáta J., 28.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Vila Armenko Lux (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 5,4 Dovolená pro nenáročnou klientelu v klidném prostředí s krásnou přírodou. Cena odpovídá kvalitě. Celkový dojem spíše pozitivní.

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pro nenáročnou klientelu v klidném prostředí s krásnou přírodou. Cena odpovídá kvalitě. Celkový dojem spíše pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starší, ale sympatický. V jeho pozadí se naskytuje krásný pohled na pohoří. Pokoj byl čistý, zařízení skromné, průměrné, ale plně dostačující. Velkým plusem byl balkon s výhledem na moře. U hotelu, směrem k moři, je hezká zahrada s venkovní terasou s dostatečným počtem míst k posezení.

Strava
Strava byla jediným mínusem na této dovolené. Den co den se v nabídce opakovaly hnědé omáčky s instantní bramborovou kaší, jen maso bylo obměňováno. Kuřecí, hovězí, vepřové.... Také byl velmi malý výběr zeleninových salátů. Denně jen nakrájená rajčata s okurkou.

Služby hotelu
Úklid pokoje (stlaní postelí, vynesení odpadkového koše, doplnění toaletního papíru) byl prováděn každý den. Jen nás zarazilo, že výměna ručníků, tedy alespoň v našem případě, proběhla během týdenního pobytu jen jednou.

Pláž
Pláž, která byla přes silnici téměř u hotelu, byla velmi přeplněná a mírně znečištěná plechovkami od piva. Proto jsme chodili na vzdálenější pláž s názvem "Ščerbina". Tam se nám líbilo. Byla čistá, oblázková. Nebyla tak přeplněná, vždy jsme si místo našli. Moře čisté, teplé, klidné. Pro mě, která miluje plavání, přímo ideální. :-) Na všech plážích byly sprchy, což jsme také velmi ocenili.

Anonym, 01.11.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 4,6 Nádherná příroda, takže na výlety perfektní, ale kdo chce trávit čas u moře, tak je to jedno velké přeplněné smetiště.

  • 6 Ubytování
  • 2 Strava
  • 2 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná příroda, takže na výlety perfektní, ale kdo chce trávit čas u moře, tak je to jedno velké přeplněné smetiště. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný výhled na moře.

Strava
Každý den to samé.

Pláž
Smetiště

Petr N., 01.11.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkově se nám dovolená líbila. Hotel v klidné lokalitě pár kroků od pláže, výborná delegátka , spousta výletů, kolem krásná přiroda.

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená líbila. Hotel v klidné lokalitě pár kroků od pláže, výborná delegátka , spousta výletů, kolem krásná přiroda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel vypadá, jako by se tam zastavil čas pred 20 lety, ale všude bylo čisto a uklizeno.

Strava
Byl vždy výběr asi z pěti jídel, ale žádná velká fantazie při vaření. Stále se opakovalo maso s omáčkou nebo omáčka s masem (obědy i večeře).

Služby hotelu
Vše bez problémů, ochotný personál.

Pláž
Pláž byla dobře přístupná, hned vedle hotelu, písečná, při vstupu do moře oblázky. Voda vždy po ránu čistá, bylo vidět na dno i v hloubce, odpoledne se postupně zkalila a plavalo tam kde co. Na pláži spousta nepořádku, který nikdo neulízel. O něco lepší to bylo mezi placenými lehátky.

Radka D., 31.10.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Pro ty kdo chtěji si užít klidnou dovolenou a kde nejsou přeplněné pláže Byli jsme tam s CK a služby delagátky byli na špičkové úrovni i...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pro ty kdo chtěji si užít klidnou dovolenou a kde nejsou přeplněné pláže Byli jsme tam s CK a služby delagátky byli na špičkové úrovni i celé cestovky. Starali se o nás jak o malé děti. Myšleno, že vše měli perfektně organizované , jako na letištich, aby nikdo nezabloudíl , takže fak super služby. I výlety měli fak super organizované. Takže vřele doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S nějakými nedostatky, ale s tím jsme i počitali jak jsme tam jeli.

Strava
Dobrá, ale našlo by se co se dá zlepšit

Služby hotelu
V celku dobré jen pokryti wifi signálem by mohlo být o mnoho lepší

Pláž
Doslova úžasná nádherny písek moře čisté plavčík stále hlída by na nuda pláž nechodili očumovat textiláci což je moc dobře , i byl takové snahy z vedlejší textilni pláže a také hlavně v tom , že nejsou přeplněné pláže . Jak zajdete na takzvanou divokou pláž,ta je za pláži která se uržuje , tak můžete být zcela i sami třeba i 200m , což se v dnešní době v letních měsícich, až, tak moc asi nestáva. Sice jsou na ni naplaveny nečistoty ale dá se najit i pěkné místo. Jinak k těm mravokarcum, co maji problém s nahototou, areál je jako Fkk komplex a asi z ekonomických důvodů udělali i část plaže pro texiláky, což je hodně veliká škoda.Když jedu na takové místo asi si musím přečíst kde asi jedu ne! A ne potom se pohoršovat, nad tím ,že po areálu chodi lide bez oděvu. Moc už takových Fkk komplexu v Černé Hoře a v Chorvatsu nezbylo jen pár, tak tam nejedeu kdýž toho nejsem vyznavačem ne? Pro texiláky je toho všude dost, tak proč jedu do takového komplexu ,když mi nahota vadíTo nemůžeme pochopit Je jich jak šafránu, tak se tomu hodně divíme.Asi jsou to lidé, kteři ani nevědí kam jednou nebo neni co je to Fkk areál !!! Také jsme takové lidi tam zažili a jsme z znich doslova znechuceni. Tak přiště si přečku kde jedu a nepišu takové bláboly jako o neandrtalcich . My tam jehli hlavně proto, že je to Fkk areál. A přiši rok chceme jet zase . A ti co zde píšou, že jim nešla televize nám šla, ale i tak to bylo převažně v Srbšťině a 2 kamály v němčině. Tak nač tu řešit televizi.

Jan, 26.10.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (0)

Celkem: 9 kdo hledá klid - ideální místo, úžasnost tohoto místa jsme ocenili zejména po návratu z výletu do Ulcijnu, kdy jsme se již těšili do této...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
kdo hledá klid - ideální místo, úžasnost tohoto místa jsme ocenili zejména po návratu z výletu do Ulcijnu, kdy jsme se již těšili do této oázy klidu,

pro ty, kteří zatím pouze koketují s myšlenkou koupání bez plavek je toto nejvhodnější místo pro vyzkoušení - bez "čumilů", i my se sem rádi vracíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dostačující, denně uklizené

Strava
strava bohatě dostačující, uvítali bychom možnost polopenze

Služby hotelu
opět bez připomínek

Pláž
dlouhá písčitá a hlavně nikdy není přeplněná a možnost být celý den bez plavek je nesmírně osvobozující

Anonym, 20.10.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6 až na slibovaný výhled na moře dle očekávání. Na ubytování nemáme nadprůměrné požadavky. Jen vybavení kuchyně nádobím bylo silně...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
až na slibovaný výhled na moře dle očekávání. Na ubytování nemáme nadprůměrné požadavky. Jen vybavení kuchyně nádobím bylo silně podprůměrné a neodpovídalo běžným zvyklostem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
viz výše

Strava
snídaně dle očekávání. Prostředí hezké a obsluha bezchybná. Spokojenost

Služby hotelu
bez dalších služeb

Pláž
dostupnost výborná, s čistotou už horší. Přemíra nedopalků z cigaret.

Josef Hledík, 09.10.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Bečiči, Hotel: Penzion Palma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)