Recenze hotelů
Černá Hora

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 pekna dovolena

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
pekna dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisty pekny pokoj velky balkon

Strava
strava byla chutna dobra obsluha prijemna

Služby hotelu
hotelovi sluzby dobry az na hifinu

Pláž
plaz na prvni pohled nahanela strach zebriky do more jsem zazil poprvy ale nakonec to hodnotim velice kladne zadny pisek v plavkach tak ze zamne skvely

Milan Sršeň, 18.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: El Mar (Kruče)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 zažili jsme lepší,ač nejsme nároční,nedoporučujeme

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
zažili jsme lepší,ač nejsme nároční,nedoporučujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
slabší podprůměr,na přespání stačí

Strava
strava jednotvárná,ovšem,že zbytky ze snídaně či oběda jsou semleté do večeře,z plněných paprik z oběda jednoho dne je lečo k večeři druhý den,řízky smažené v oleji,v kterém se minulý den smažily ryby=řízek máte s rybími kostmi,to už je fakt humáč!!!!!!!!!!!!!!

Služby hotelu
nevíme,nevyužívali jsme.

Pláž
pláž u hotelu=smetiště,za lehátka,z kterých vyčnívaly hřebíky,požadovali 8 euro na den,moře dopoledne průzračné,odpoledne jste moře mohli použít jako supermarket,mohli jste si vybrat:jablka,obaly od sušenek,pet lahve,igelitové pytlíky se vám lepí na ruce i nohy,odhazujute od sebe vajgly,ba i dámské vložky!!!

Roman M., 17.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 4.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dá se říci, že celkový dojem je bez komentáře, prostě O.K.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dá se říci, že celkový dojem je bez komentáře, prostě O.K. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na malé nedostatky (výměna ručníků, osušek) není připomínek.

Strava
To nemělo chybu.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Čistá, uklizená - bez připomínek.

Jiří Jiránek, 16.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 2,2 S touto dovolenou jsem velmi nespokojen, opravdu jsem nebyl na horší dovolené jako byla tahle. Sice jsem to trošku čekal z pár recenzí co...

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
S touto dovolenou jsem velmi nespokojen, opravdu jsem nebyl na horší dovolené jako byla tahle. Sice jsem to trošku čekal z pár recenzí co tu lidi dávali už předemnou, ale zas tu bylo pár lidí kterým se to tu líbilo (buď měli štěstí kvůli toho, že si lidi turnus před nimi stěžovali a personál si chtěl zlepšit reputaci nebo jsou zvyklí na horší podmínky) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování mě zklamalo hlavně v rozbitych dveří od sprchy takže jsme měli většinu času mokrou koupelnu. Záchod měl porouchané splachovadlo, které se při splachnuti nevracelo do původní polohy tím pádem tekla voda neustále do záchodu. Nejvetsi problém byl v tom že jsme byli 3 dospělí na pokoji a dostali jsme pokoj s 2 postelemi a jedním rozkládacím křeslem, kde by se vyspala jen jedna polovina mého těla. V celém areálu docházelo k výpadkům elektřiny a internet byl tak pomalý, že jsme se nemohli ani podívat na fb.

Strava
Nejhorší na celém pobytu byla právě strava, první dny jsme byli spokojeni ale po 3 dnu jsme zjistili, že se jídlo neustále opakuje, za celý pobyt jsme měli jen 2 druhý polévky, kdy z all inclusive si můžete dát polévku na oběd, ale na večeři už na ní nemáte nárok (což by ani tolik nevadilo, protoze nedochucenou polévku z pár nudlemi a pak kousky mrkve nemáte chuť jist víc jak jednou denně) jako druhé byly kousky zeleniny okurek rajče salát, dále jako příloha bramborová kaše kterou by udělali lépe i moje kuchařky na základce, maso se střídalo mezi řizkami a vepřovým, kdy 3 den nám dali to stejne maso co bylo první den a které bylo dokonce zkažené takže jsem jeden celý den zvracel a proseděl na záchodě.

Služby hotelu
Už na začátku zájezdu nás delegátka upozorňovala, že černohorci jsou velmi lenivi a mají nějaké desatero přikázání ohledně toho, že práce zabíjí tak nepracuj a tak dále, nejdřív mi to přišlo vtipné, ale po tom co jsem zjistil, že si raději kouří na baru místo toho aby vás obsloužili mě smích přešel, když máte all inclusiv musíte si na bar chodit sami i když v restauraci není nikdo jen 3 cernohorci za barem, pivo dostanete do 0,25l aby jste se asi víc nachodili než opili a když už si dáváte 4 pivo po sobě dívají se na vás jako kdyby jste je okradali a prohazujou nějaké hlašky v jejich jezyku na váš účet, kterým se všichni za barem náramně smějí. Takže shrnuto a potrženo černohorce bych přirovnal k našim ciganum, kteří neradi pracuji jsou arogantní a drzi.

Pláž
Jediným světlým bodem celé dovolené byla pláž, která je několik kilometrů dlouhá, má prý ozdravný písek, teda pokud si vyhazite několik desítek vajglu a dalších odpadků, které tam nikdo neuklizi.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Apartmány Velika Plaža

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5 Víceméně uspokojivý

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Víceméně uspokojivý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré. Za celý týden jsme se nedočkali zprovoznění klimatizace.

Strava
Strava dobrá, vyhovovala téměř česká kuchyně. V poledne a večer omezený výběr ze dvou jídel. Chybělo ovoce a dezerty. Z nápojů jejich pivo, dva druhy džusů, káva a voda. Mimo jídelnu a přilehlou terasu / 1. patro /, otevřené od 8.00 hod. do 21.00 hod., / od 9.30 hod. do 12.00 hod. uzavřené /, jsme nedostali nic z nápojů. Chyběl bar na hotelu. V bazénu u hotelu mořská voda, jinak "sucho", nápoje v prodejně za svoje.

Služby hotelu
Denně se uklízelo, kromě lůžka. V jiném patře hotelu u kamarádů horší.

Pláž
K moři nebylo daleko. Chyběla písečná pláž. Lehátka a slunečníky ve výbavě. Vstup do moře po nerezových schůdkách. Jinak moře krásné.

Lubomír Chadima, 15.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: El Mar (Kruče)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená byla úžasná:-)

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté, ručníky a koupelna vždy umytá. Až na zápach z kanalizace nebo z klimatizace. Bylo vše v pořádku.

Strava
Jídlo chutné, pestré. Akorát večer by mohlo byt pití či káva. Škoda je ta ze tam nemají žádný bar nebo nějaký pultik s pitím, který by si člověk rad koupil.

Služby hotelu
Žádný problém až večer byla vytížená WiFi na tak nešla.

Pláž
Pláž je špinavá, ale našli jsem si své místo i s lehatky za 5 euro a super:-) . takže u mě OK

Simona Kulhánková, 15.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: Vila Armenko Lux (Buljarica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,2 Věděli jsme kam jedeme. Vyhovuje nám FKK, klid, žádné kolonády, žádné trhy, žádné tisíce lídí. Ada Bojana je takové retro poklidné místo,...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Věděli jsme kam jedeme. Vyhovuje nám FKK, klid, žádné kolonády, žádné trhy, žádné tisíce lídí. Ada Bojana je takové retro poklidné místo, kde se dá jen "nudit se" na nuda pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hodnotím ubytování L. (Do A už nejedeme - styl "panelák" je děsný, vše je slyšet). Ubytování L odpovídá ceně. Zařízení je staré, retro, nemoderní. Dveře na terasu se nedají pořádně zavřít. Tmavé stropy jsou úděsné, i díky tomu je uvnitř stále tma. Radím přetřít stropy na bílo. Oceňujeme hotelový přístup, tedy každodenní úklid, výměnu ručníků..

Strava
Těšili jsme se na ryby, když jsme u moře. Ryba byla ale jen jednou. Radíme zařadit více ryb. Jinak stravování hodnotíme pozitivně. Naštěstí jsme štíhlí, máme rozum, jíme jen abychom žili, tak nás obžerství lidí jen utvrdilo v tom, že tlustí lidé nejsou nemocní, prostě jen nezřízeně žerou.

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku.

Pláž
Pláž FKK dostupná, nepřelidněná, deštníky akorát od sebe. Oceňujeme klid. Pláž bohužel s odpadky. Záchody smradlavé.

Dušan Urbánek, 15.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 11.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Protože jezdím na pobyty 55+, jsem náročný a mohu srovnávat. Tento pobyt svým známým nebudu doporučovat.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Protože jezdím na pobyty 55+, jsem náročný a mohu srovnávat. Tento pobyt svým známým nebudu doporučovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný s vlastním sociálním zařízením a balkonem. Byl vybaven ledničkou, nefungující televizí.

Strava
Nealkoholické nápoje byly nekvalitní, většinou přeslazené a někdy teplé, pouze připomínající džusy.

Služby hotelu
Byly v pořádku, personál příjemný a ochotný.

Pláž
V bezprostřední blízkosti byla pláž pro nudisty. Pláž pro ostatní je podstatně dál. To je v rozporu s popisem v nabídce.

Bohumil Hruša, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Ulcinj, Hotel: Ada Bojana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Příjemně strávená dovolená. Pěkné prostředí, hlavně okolní zátoky a menší oblázkové pláže, kde bylo vždy místo na ležení a pozvolný vstup...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená. Pěkné prostředí, hlavně okolní zátoky a menší oblázkové pláže, kde bylo vždy místo na ležení a pozvolný vstup do nádherného moře. Navštívili jsme taky městskou písečnou pláž v Ulcinju a byl jsem rád, že jsme tam nemuseli trávit naši dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování nemám žádné výhrady. Čisto, uklizeno. Denně čisté ručníky. klima fungovala, pěkné posezení na balkóně. To prostěradlo, které sloužilo jako deka, jsme si ráno poskládali, z domu nejsme zvyklí na služebnictvo a taky si stelem postele.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni. Vždy byla možnost si vybrat co nám chutná. Pravda, nebylo to z 10-ti druhů, ale doma to taky nemám. Pitný režim jsme využívali jen v době, kdy jsme se zdržovali na hotelu, a to jsme už na sobě neměli mokré plavky. CK by mohla domluvit podávání nápojů v restauraci u bazénu. Chodit od moře několikrát denně jen kvůli tomu abychom se napili a na 100 % využili služeb all inclusive se nám nechtělo. Využívali jsme služeb plážového občerstvení (ceny jsou podobné jako u nás). Pravdou je, že ovocné nápoje na hotelu byli míchané, ale kde Vám dají 100 % džus (v této cenové relaci za zájezd).

Služby hotelu
Služby hotelu byly dostačující. Bazén u hotelu jsme nestihli využít, radši jsme chodili k moři, kvůli kterému jsme tam jeli. Delegátka byla ochotná a vstřícná, všechny informace jsme dostali včas. V kostce nám nabídla možnost výletů, využili jsme jen nabídku o kterou jsme měli zájem. Měli jsme svůj program.

Pláž
Pláž u hotelu je kamenitá se vstupem do vody po žebřících. CK by toto měla upravit v popisu. Na pláži byly hotelové lehátka se slunečníkem, za které se neplatí. I když jsme přišli odpoledne, tak jsme si lehli. Okolní menší pláže, jsou oblázkové s pozvolným vstupem. Na pláži u hotelu je plovoucí molo, které opravdu nemá chybu. Vyblbnou se něm malí i velcí, pravda, ale jen plavci. i když jsem tam viděl i děti, které měli rukávky.

Vilém K., 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Hotel: El Mar (Kruče)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 dobry

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dobry Zobrazit celou recenzi

Ubytování
zodpoveda cene

Strava
slabší výber

Služby hotelu
priemer

Pláž
priemer

Rudolf K., 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Sutomore, Hotel: Korali

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)