Recenze hotelů
Zlaté Písky - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Ubytování čisté a klidné. Strava v hotelu poměrně stereotypní, ale chuťově dobrá. Pláže mnohem dál než bylo uvedeno na stránkách, což...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování čisté a klidné.

Strava v hotelu poměrně stereotypní, ale chuťově dobrá.

Pláže mnohem dál než bylo uvedeno na stránkách, což bylo velkým mínusem. Zobrazit celou recenzi

Markéta, 18.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Silver

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Vynikající.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající. Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Pří odjezdu jsme se od recepční dozvěděli, že musíme zaplatit za jídlo a pití, které bylo uloženo v lednici v hotelovém pokoji. Očekával bych proto při našem příjezdu nějaké písemné upozornění na zpoplatněnou službu. Připadá mi to být ze strany hotelu velmi neseriózní - zákazník si zaplatí "all inclusive" dovolenou a na konci pobytu se dozví, že bude platit za džusy, oříšky a další drobnosti, které mu byli před jeho příjezdem nastrčeny do lednice. Nejde mi vůbec o částku, kterou jsme za ně museli zaplatit, ale jde mi o způsob informovanosti hostů. Co tedy v tom případě znamená all inclusive? Nejsou náhodou zpoplatněny i další služby, například úklid pokoje, jízda výtahem, či snad dokonce náklady na elektřinu a vodu? :) :) :)

Daniel T., 18.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Perunika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme překvapeni celkovým dojmem dovolené v Bulharsku. Za velmi slušnou cenu jsme měli zajištěnou komfortní dovolenou. Ubytování bylo...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme překvapeni celkovým dojmem dovolené v Bulharsku. Za velmi slušnou cenu jsme měli zajištěnou komfortní dovolenou. Ubytování bylo mírně opotřebované ale celkový dojem z hotelu byl dobrý. Personál velmi profesionální a jídlo bylo na špičkové úrovni. Velký výběr potravin a salátů. Ovoce poskrovnu ale dojem velmi dobrý. Ráno uklizeno kolem hotelu i na pláži. Celkově je umístění hotelu v nejrušnější části destinace ale to nám nevadilo. Spousta obchůdků a blízko na pláž. Bazén jsme nevyužívali, protože moře bylo příjemné a pláže lákaly ven. Navštívili jsme Nessebar a nad hotelem přírodní rezervaci. Obojí úchvatné.Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté ale opotřebované. Nicméně jsme tam pouze přespávali. Každý den probíhal úklid dle potřeby.Klimatizaci jsme nezapínali, bylo příjemné počasí. Kolem hotelu bylo hlučno, ale okna těsnila dobře.

Strava
Strava pestrá. Bohatý výběr masa a salátů,´, méně rozmanité přílohy, hranolky rýže občas brambory. Vynikající zákusky a velmi pestré snídaně.

Služby hotelu
Na velmi profesionální úrovni

Pláž
Chodil jsem na procházky v 6 ráno. Všude nepořádek. Kolem 7 hodiny probíhal úklid kolem hotelu a na pláži, takže spokojenost.

Lubomír F., 17.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Perunika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

ráno na pláži 2 fotografie

Celkem: 3,4 Celkově moře výborné, ale hotel Perunika už nikdy více.

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 9 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkově moře výborné, ale hotel Perunika už nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrůza. Rozbité dveře u sprchy, plíseň v koupelně, šílený výhled z balkónu na odpadky, hrozné matrace. Jediné pozitivum byla fungující klimatizace.

Strava
Děs. Hrozně malý výběr, vše překořeněné nebo s koprem. Každý den jen hranolky a pizza. Nic jiného nestálo za to.

Služby hotelu
Personál velmi nepříjemný. Na recepci to ještě jde ale paní na baru je hrozná. Výtah často nefungoval.

Pláž
Pláž hezká, i když spoustu lidí. Moře čisté, ale přístup z hotelu je po schodech.

Markéta D., 17.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Perunika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Výborné vyžití pro děti.

  • 4,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Výborné vyžití pro děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostačující, ale špatné služby úklidu. Ručníky neměněny, pouze dodán toal.papír a sprchový gel a šampon.

Strava
Strava výborná, pouze často chybí příbory.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Hotel nemá svou pláž, cesta k pláži nepříjemná, lehátka a slunečníky předražené (10 leva lehátko), pokud si lehátko nevezmete, jste vykazováni až na začátek pláže s rizikem, že vám tam věci ukradnou.

Marcela D., 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Prestige & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Všechno bylo skvělé. Je pravda, že v této oblasti to žije ve dne v noci, ale okna jsou zvukotěsná, takže se spalo bezvadně bez rušení z...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bylo skvělé. Je pravda, že v této oblasti to žije ve dne v noci, ale okna jsou zvukotěsná, takže se spalo bezvadně bez rušení z venku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pouze koupelny by možná chtěly trošičku poopravit, ale vzhledem k tomu, že se na pokoji během dovolené moc nezdržujeme, tak na spaní a koupel to bohatě stačí. Hotel celkově čistý. Na pokojích je i klimatizace a terásky k posezení jsou dostačující .

Strava
Strava byla nad naše očekávání. Chutná, pestrá, na své si přijdou jak masožravci, tak vegetariáni. A opravdu nešetří dávkami alkoholu u baru, pokud využíváte all inclusive. 3x denně zajištěno jídlo , dopoledne zmrzlina a odpoledne sladko- slaný bufet.

Služby hotelu
jen je škoda, ze nejsou na pokojích fény. Ale s tím se dá žít, popř. se dá fén vypůjčit na recepci.

Pláž
Ubytování bylo asi 100 m od pláže. Pláž uklizená, jen poplatek za denní užívání slunečniku jsou celkem vysoké. Na den, 2 lehátka a slunečnik - 30 BLG

Dagmar Jordánová, 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Perunika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,4 Z dovolené mám úžasný dojem, hotel přímo u pláže, u hotelu 2 bazény - čistá voda, lehátka, bar,perfektní služby, ochota,navíc celou dobu...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené mám úžasný dojem, hotel přímo u pláže, u hotelu 2 bazény - čistá voda, lehátka, bar,perfektní služby, ochota,navíc celou dobu nádherné počasí - 32 stupňů, krásné pláže, teplé moře, možnost večerního vyžití na nedaleké promenádě - obchůdky, restaurace, atrakce pro děti, směnárny..... V okolí hotelu klid ( je na konci promenády), žádný hluk z okolních diskoték apod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, pokoje běžně vybavené, mile mě překvapil trezor bez poplatku, pravidelný úklid, výměna ručníků, klimatizace.....

Strava
Strava naprosto vynikající, pestrá, v dostatečném množství ( neustále vše doplňovali), velmi ochotný personál, který hned sklízel nádobí ze stolu, neustále uklízeli stoly, zametali... V jídle si musel vybrat naprosto každý! Velký výběr alko i nealko nápojů.

Služby hotelu
Služby v hotelu fungovaly dobře.

Pláž
Pláž je přímo před hotelem, hotel má svoje lehátka a slunečníky, ale bylo nutné si je brzy ráno zabrat, později už nebylo možné sehnat volná lehátka. Přístup do vody pozvolný, vhodný i pro malé děti, voda teplá 25 stupňů, čistá, ale byly i větší vlny a červená vlajka. Na pláži byly občas nedopalky od cigaret a plastové kelímky od nápojů. Plážový bar nabízel dostatek nápojů, fungovaly sprchy, masáže přímo na pláži. Lidí bylo přiměřeně.

Eva S., 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Berlin Golden Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pohled na hotel z pláže 2 fotografie

Celkem: 8,2 Příjemně strávená dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená. Zobrazit celou recenzi

Jana C., 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Luna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Díky hezkému počasí a připraveným aktivitám byla dovolená fajn. Ale zcela jistě na dlouhou dobu (tedy asi již nikdy vzhledem k mému věku)...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Díky hezkému počasí a připraveným aktivitám byla dovolená fajn. Ale zcela jistě na dlouhou dobu (tedy asi již nikdy vzhledem k mému věku) se do Bulharska nevrátím. Pamatuji si ho z dob školního věku, z počátku tisíciletí a letos. Letošní pobyt byl nejhorší, což bylo způsobeno zejména personálem hotelu i dalšími poskytovateli služeb v okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je poměrně odvaha ubytovat tři osoby, byť jedné je 8 let do prostoru 3x5 metrů s koupelnou 1,5x1,5 metrů. Čistota odpovídala Bulharsku, tzn viditelné a používané plochy byly utřené, zbytek naposledy před sezonou. Uklízeček je k dispozici mnoho, vlastně jsme o ně stále zakopávali, ale nějak netuší, co mají dělat. Pro příklad - rozlitá káva na schodech byla v první patře setřena za dva dny, v šestém patře za čtyři. Aby to nebylo jen na hotel Pliska, v protějším 4* hotelu zmizela rozbitá láhev whisky z terasy po třech dnech.

Strava
Snídaně se opakující, ale daly se kombinovat, další jídla v zásadě v pořádku, ale chyběl minimální popis. K překvapení nebyly nabízeny téměř (až na dvě vyjímky) mořské plody včetně ryb.

Co je naprosto nedostačující, je organizace výdeje, fronta na výběr z ohřívacích van byla bez ohledu na dobu příchodu minimálně 20 minut. Každá surovina byla zastoupena pouze jednou a ne vždy byla rychle doplněna.

Služby hotelu
Hotel fungoval spíše ze setrvačnosti. Hlavní bylo nechtít nic vyjma odevzdání a vyzvednutí klíče od pokoje a směnárenské služby. Vše ostatní bylo nad rámec - proč by mělo fungovat avizované připojení k internetu?

Obsluha baru byla naprosto laxní k dodržování předepsaných pravidel - zakázaný příchod do restauračních prostor v plavkách dokázali řešit jen s malými dětmi. Že by si dovolili odmítnout nalít zákazníkovi v trenkách, byť stál vedle tohoto doporučení, jsem neviděl ani jednou.

Přitom tato mála dělají další pořádek. Je hezké mít připravený přehled úklidu záchodů, ale když není podpisující schopen jej ani správně zastrčit do desek a provozní je to jedno, tak je asi něco špatně.

Pláž
Pláže byly vesměs přeplněné. Volná byla jen některá placená místa, nebo vyhrazené místa pro resorty. Čistotu pláží zajišťovalo moře, naštěstí již nejsou běžné poházené odpadky a vajgly. To je jediný pozitivní posun z mých zkušeností. Některé pláže jsou přístupné ne nejbližší cestou, ale několikasetmetrovou oklikou, protože blízká cesta je pronajata resortu, byť se dá normálně užívat, pokud vchod příslušnou oklikou obejdete.

Petr K., 16.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Pliska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Pobyt splnil naše očekávání.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt splnil naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasický velký 4**** hotel v Bulharsku. Pokoj byl příjemný, čistý, úklidové služba chodila každý den. Bydleli jsme v poslednim 7 patře a výhled byl pěkný do zeleně. Okolo je spousta hotelů, ale noční zivot se odehrával o kus dál, tudíž večer byl klid.

Strava
Jídla dostatek, velký výběr formou švédskeho stolu. Dva druhy polévek, maso, přílohy, saláty, ovoce.... Na stravován je rozepsaný čas až 3 hodiny, takže vše v klidu.

Služby hotelu
V hotelu je kadeřnictví, pedikura, manikura, bazén.

Pláž
Pláž je od hotelu pár metrů. Rozsáhlá čistá s hrubšim pískem. Moře čisté. Lehátko a deštník není v rámci ubytování zdarma, ale je s poplatkem 30 leva na den. Dá se ale vždy najit místo k ležení na pláži bez poplatku.

Lucie Kopřivová, 16.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Luna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)