Recenze hotelů
Zlaté Písky - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 2,8 Cestovní kancelář super , delegátka pro nás neměla žádný význam . Při příjezdu s námi nebyla ani na hotelu , proto vznikli první problémi...

  • 1 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Cestovní kancelář super , delegátka pro nás neměla žádný význam . Při příjezdu s námi nebyla ani na hotelu , proto vznikli první problémi . Jediné k čemu jsme ji využili bylo na výlet do Varny. Tím to skončilo .Hotel Perunika nedoporučuji nikomu z mladých lidí kteří mají podle recenzí na internetu špatné informace o hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Katastrofa , chápeme že za ty penize jsme nic moc očekávat nemuseli ale čistota byla neskutečný propadák. Už při příjezdu plíseň v koupelně a smrad. Sprchový kout tekl a neodtékal ani kanálek . Klimatizaci jsme měli přilepenou takže jsme si neplotu ani nemohli nastavit. Na druhém pokoji co s námi byli Češi na hotelu tak jim ani nefungovala.

Strava
Co se týče jídla , očekávali jsme od all inclusive více,větší výběr a hlavně možnost více ovoce,mořských plodů a to co lidé u moře očekávají. Výběr nestál jinak za nic. Co totálně nepochopím a nejde mi do hlavy, jak je možné že je problém nám nalévat do skleniček a vše nám bylo naléváno do plast. kelímků . A to se týkalo horkého čaje,kávy apod.!!!

Služby hotelu
Totálně domluva nereálná ani anglicky , hned při příjezdu jsme měli první komplikace s placením . Sama recepční nám nerozumněla neboli spíš ani nechtěla rozumnět . Co se týče baru , neskutečný problém nám nalít ,tak jak jsme po ní požadovali . Alkohol pokud došel , personál nebyl schopný ani doplnit , raději řekl že nemá a tím to skončilo. Takže opravdu all inclusive o ničem . Rozhodně nikomu tento hotel nedoporučuji. Nepochopili jsme jak je možné , že lidé kteří přijeli ve středu byli v neděli přestěhováni jinam ?

Pláž
Pláž skvělá , nebyl ani jeden jediný problém.

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Perunika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1 NEJHORŠÍ DOVOLENÁ V MÉM ŽIVOTĚ

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
NEJHORŠÍ DOVOLENÁ V MÉM ŽIVOTĚ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
POKOJ CELKEM UŠEL AŽ NA UKLÍZEČKY,KTERÉ VÁM VYSYPALY KAŽDÝ DEN JEN KOŠ SE SMETÍM A TO JE VŠE.ŽÁDNÉ VYSÁVÁNÍ ANI VYTÍRÁNÍ PODLAH ASI NEZNAJÍ.TAKŽE CO SE TÝČE HYGIENY TAK JE TO KATASTROFA.

Strava
JÍDLO HNUS.KAŽDÝ DEN POŘÁD TO SAMÉ A NEBO JEN NĚJAK ZAMĚNĚNÉ ABY SE NEŘEKLO.BRAMBORY ČERNÉ A PANÍ MĚLA V KUSKUSE ČERVY. A KAŽDÝ DEN BYLO JÍDLO STUDENÉ JAK PSÍ ČUMÁK.AUTOMATY NA PITÍ VĚČNĚ VYPNUTÉ A NEBO NEDOPLNĚNÉ.TÝKÁ SE TO I VÍNA NEBO KÁVY.MÍSTO KÁVY TEČE VODA A NEBO HOLÉ MLÉKO,MÍSTO LIMONÁDY VODA A VÍNO KDYŽ MÁ BÝT ZAPNUTÉ A DOPLNĚNÉ TAK VĚČNĚ NEBYLO.

Služby hotelu
KATASTROFA.JEDNODUŠE OBSLUHA HOTELU A TO BEZ VYJÍMKY SE TVÁŘILY KYSELE A NEOCHOTNĚ!

Pláž
ULICE ŠPINAVÉ,SAMÉ ODPADKY.PŘÍSTUP NA PLÁŽ UJDE ALE NA PLÁŽI VAJGLE OD CIGARET,KELÍMKY,PAPÍRY.

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Detelina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Hotel byl opravdu pěkný a pěkně zařízený, ovšem ,,ultra all inclusive,, byl spíš jen poloviční all inclusive. A věc kvůli které bych se...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl opravdu pěkný a pěkně zařízený, ovšem ,,ultra all inclusive,, byl spíš jen poloviční all inclusive.

A věc kvůli které bych se tam už nikdy nevrátila, byl přístup personálu! Hrůza třepe děsem! Drzí, nepříjemní, oprsklí a neuvěřitelně arogantní. Člověk si chtěl jít pro pití a neustále klepali na hodiny ... Takže jsem věčně musela čekat, než příjde nějaká ta jejich hodinka.. V ULTRA ALL INCLUSIVE,, ??? :D

Opravdu hnus.

Všechno předražené. Bezmála jsme s přítelem za tuto dovolenou se vším všudy nechali 60 000,- !!

Opravdu už nikdy Více... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se ubytování týče, všude bylo čisto, pokoje byli pěkné.

Strava
Strava rozmanitá, skvělá. Nemám co vytknout.

Služby hotelu
Fajn bylo, že pod hotelem je diskotéka, na kterou jsme mohli jít kdykoliv se nám chtělo... :)

Ovšem dunění a hudba nestávala až do ranních hodin, takže rodinám s dětmi bych nedoporučovala.

Pláž
Tak sem musím dát velké mínus, na fotografiích je pláž focena tak, aby to vypadalo že se jde k moři přímo za hotelem. Pravdou je, že mezi hotelem a pláží je silnice. Také bary apod... Které jsou také na fotografiích rádoby k hotelu, k hotelu však nepatří a všude se musí platit nehorázné pálky.... Co se týče hotelového ,, baru,, na pláži .. Hodně suché... Spíš bych to nazvala stánkem na zmrzlinu... Navíc je daleko od pláže, tudíž člověk musí neustále lítat jak ,, pako,, s prominutím.

Michaela Havlíčková, 07.10.2019, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Astera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolena byla hezka .Jen se nam málo věnovala delegatka ,malo informaci

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla hezka .Jen se nam málo věnovala delegatka ,malo informaci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čisty obsluha dokonala ,s pani uklizečkou jsme se hezky i domluvili .

Strava
Strava byla dokonala na nic si nemuže me stěžovat s manželem

Služby hotelu
Hotel byl čistý ,jen problem s německýma dětmy co tam byli jsou strašně nevychované co se ty če hluku

Pláž
Pláž dokonala celkem as 5min od hotelu .

Petra Drbohlavová, 03.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Perunika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Byli jsme spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování výborné

Strava
dobrá, horší kvalita vína

Služby hotelu
služby velmi dobré

Pláž
na pláži nepořádek, ale našla se místa. kde se nám líbilo

Pavel H., 02.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Silver

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 S dovolenou jsme byli velmi spokojeni !!!!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli velmi spokojeni !!!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi kvalitní

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Čistá, blízko hotelu

Dagmar K., 30.09.2019, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Gladiola Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Vřele s manželkou, ubytování v hotelu Berlín, všem doporučujeme. Delegátka paní Cejnka, byla vždy ochotná, vše vysvětlila, poradila,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vřele s manželkou, ubytování v hotelu Berlín, všem doporučujeme. Delegátka paní Cejnka, byla vždy ochotná, vše vysvětlila, poradila, často byla na 10,00 hod, na recepci hotelu, A v jinou dobu, pokud byl problém, dalo se ji vždy zavovat, a vše vyřešila po telefonu. Jako delegátka byla vynikající. A Zlaté písky. Zároveň se dá krásně procházet po Zlatých pískách jak přes den, tak i večer. Zároveň i byl moc pěkný výlet do delfinária do Varny, což byl úžasný zážitek. Všem zájemcům hotel Berlin a Zlaté písky doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velice dobré, přesně odpovídalo čtyřhvězdičkovému hotelu.Měli jsme pokoj s balkonem, výhled byl směrem z boku, část jste viděli moře, a část pevninu-zeleň.Byli jsme nejvýše, tedy v 10x patře, a překrásný výhled z balkonu.

Strava
Stravování bylo vynikající, formou švédských stolů, možnost výběru jídel na snídaně, obědy, večeře. K obědu i k večeři, kdo měl zájem, byli i mořské ryby a mušle, což bylo velice dobré. Každý si mohl vybrat podle své chuti, tedy plody moře, nebo kuřecí, vepřové, hovězí, i jejich bulharské speciality. Po jídle hned na každém stole, rychle uklidili, aby se mohli najíst další hosté.

Služby hotelu
Služby hotelu byly taky skvělé, když jsme něco potřebovali na recepci, vyšli nám vždy vstříc, vše se vyřešilo a pomohli, krásně se dalo domluvit anglicky, bez problému.Případně i bulharština je podobná češtině.

Pláž
Pláž hned vedle hotelu, hodně lehátek a slunečníků, bylo možno jít na pláž kdykoli, lehátka se postupně uvolňovali, jak odcházeli a přicházeli lidé na pláž. Vždy se postupně našlo místo pod slunečníkem. Hodnotíme pláž, též vynikající.

Rudolf Macháček, 29.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Berlin Golden Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 vše super hrozná obsluha na baru a cování k čechum

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vše super hrozná obsluha na baru a cování k čechum Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krasné vše podle dohody

Strava
strava byla vynikající všeho dostatek a vše vyborné

Služby hotelu
hotel krásný ale ochota personálu hrozná

Pláž
nevím proč na pláži je tolik nepořádku a tak hrozně předražená lehátka

moře krásné

Jaroslava Šindelářová, 28.09.2019, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Luna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, bylo o nás postaráno. Zlaté písky nejsou vhodné pro rodiny s dětmi. Noční klid posunut na 23 hodinu a žije to tam do...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, bylo o nás postaráno.

Zlaté písky nejsou vhodné pro rodiny s dětmi. Noční klid posunut na 23 hodinu a žije to tam do rána. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytko super, všechno podle fotek. Vymazlené, nové, originální. Jediná výtka, na našem pokoji tekl sprcháč, ale paní uklízečka každý den nachystala hadry abychom to mohly vytřít, po sprchování a nechodily v mokru.

Strava
Jídlo výtečné. Jakožto vegetarián jsem si vždycky vybrala. Rozmanitý výběr, perfektně připravené. Za nás zklamání jen salám a sýr, vysočinu a eidam nečekejte.

Služby hotelu
Starali se o nás, uklízeli, odnášeli nám talíře, drinky jsme měly neomezeně.

Velkým problémem ale byla domluva. Jeden zaměstnanec neuměl vůbec anglicky a byl v lobby baru. Nejfrekventovanější bar a dají tam člověka, co nerozumí, že bych si přála víno. Jinak všichni, i kuchaři, uměli anglicky.

Pláž
Pláž krásná, všude mušličky. Plno slunečníků a lehátek, samozřejmě za poplatky. Málo volného prostoru mimo ohraničené území s deštníky.

Voda krásná, ale bohužel jsme měli červenou vlajku celý týden. Velké plus plavčíci na každých 150 metrech.

Kristýna B., 27.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Smartline Arena Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)