Recenze hotelů
Sveti Vlas - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 První dovolená v Bulharsku, která se velmi vydařila. Hotel krásný, milá obsluha, výborné jídlo, vyšlo nádherné počasí.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
První dovolená v Bulharsku, která se velmi vydařila. Hotel krásný, milá obsluha, výborné jídlo, vyšlo nádherné počasí. Zobrazit celou recenzi

Eliška K., 08.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: St.George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Velmi pěkná destinace, možnost vyjet si autobusem do blízkého Nesebaru, pláže a moře čisté.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná destinace, možnost vyjet si autobusem do blízkého Nesebaru, pláže a moře čisté. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný a čistý hotel, pouze lednice nechladila dostatečně.

Dagmar Exnerová, 26.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: St.George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolenou jsme využili v období covid 19 tudíž minimum hostů. Skvělé

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme využili v období covid 19 tudíž minimum hostů. Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dosti prostorné. Příliš hluk z vedlejšího hotelu a světla. Výtah pokažený.

Strava
Velký výběr jídel i typické bulharské. Časové rozpětí podávání jídel dostačující.

Pláž
Placená pláž. Při vstupu do moře nepříjemné kameny.

Simona Bielková, 24.08.2020, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Caesar Palace Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené by byl výborný nebýt nejmladší barmanky jméno jsem nezjistil rozlišení dvou barmanek je jednoduché barmanka...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené by byl výborný nebýt nejmladší barmanky jméno jsem nezjistil rozlišení dvou barmanek je jednoduché barmanka bezproblémová byla starší a nosila na zakrytí přes ústa a nos štít ta problémová měla roušku a ta odmítala nalívat od 20.30h veškeré pití do skleniček odůvodnění že už nesmí ale hostům z Bulharska a rusky mluvícím klidně nalívala z odůvodněním že jsou VIP a přitom měly stejné označení jako čeští turisté a to červené pásky.Řešil to i delegát Aleš ale moc to nepomohlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování vcelku odpovídalo hvězdičkové i cenové relaci.

Strava
Co se týká tento hotel stravy tak můžu to všem zájemcům o pobyt v tomto hotelu jenom doporučit tak chutnou a rozmanitou stravu jsem ještě nezažil.

Služby hotelu
Krátce řečeno všechno v pořádku.

Pláž
Pláž v pohodě žádné závady jsem neviděl a výhoda málo lidí.

Jiří Kněžourek, 18.08.2020, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: St.George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem super hotel krásný čistý obsluha příjemná žádný problém doporučujeme

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem super hotel krásný čistý obsluha příjemná žádný problém doporučujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velký čistý koupelna velká čistá velká postel klima fungovala perfektně

Strava
Strava dobrá vždy se dalo vybrat

Služby hotelu
Dobrá

Pláž
Menší ale čistá

Michal Kouřil, 17.08.2020, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Moonlight

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 V hotelu se nám moc líbilo. Můžu doporučit.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu se nám moc líbilo. Můžu doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den výměněné ložní prádlo, uklizeno, výměněne rucnikY. Jako dýško jsme nechávali vždy nějaké drobné a nadmír spokoenosti. Čistota bazénu byla samozrejmosti. Jediné minus bylo nefungující bar u bazénu, takže se muselo chodit do restaurace.

Strava
Výběr stravy průměrný, výběr ze 4 chodu, 4 příloh 4 sálátu, ovoce a zákusků.

Kvalita jídla byla v pořádku, vždy jsme si pochutnají.

Pláž
Cesta na pláž trvala asi 5 minut z mírného kopečku. Na pláži byl beach bar a slunečníky (bez lehatek)

Voda krásné čistá, pruhledna.

Pláž kterou mužů doporučit je v přístavu, která je asi pěšky 25 minut daleko ale stojí za to.

Marie Ženatíková, 05.08.2020, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: St.George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,8 Koronavirová krize hodně dolehla na místní situaci, kdy okolí vypadalo jako město duchů. Hodně hotelů ani nemělo otevřeno, takže...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Koronavirová krize hodně dolehla na místní situaci, kdy okolí vypadalo jako město duchů. Hodně hotelů ani nemělo otevřeno, takže atmosféra nepřipomínala začátek letní sezony. Místní obchůdky většinou zavřené nebo na prodej. V hotelu i v okolí klid, takže vhodné i pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý pokoj s výhledem na moře, úklid každý den

Strava
Z důvodu hygienických opatření si nikdo nenabíral jídlo sám, každopádně obsluha vám vždy dala co a kolik jste potřebovali. Jídla sice byla v podobném stylu ale každý den se dalo jídlo jinak nakombinovat, vždy měli i něco navíc. Hlady jsme určitě netrpěli.

Jedině ovoce tam bylo málo.

Služby hotelu
Někdy bylo složité se s pracovníky hotelu domluvit, jelikož anglicky moc neumí. Slečna na recepci sice usměvavá, ale dětskou postýlku jsme museli řešit až s delegátem, jelikož po dvou urgencí se nic nedělo.

Pláž
Každý den jsme byli na jiné pláži, abychom to měli rozmanitější. Pláže byly čisté, písečné, s postupným vstupem do moře, vždy se našlo místo jelikož moc turistů nebylo, většinu lidí tvořili místní. Šli dolů i s cenou lehátek a slunečníků (5leva/kus)

Moře čisté, bez medůz a sem tam nějaká řasa.

David H., 16.07.2020, Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: St.George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,8 Se zájezdem jsme byli spokojení. Pokoj pecka, veliké apartmány, výhled na moře, není nač si stěžovat. Pláž pěkná, pozvolný vstup do moře,...

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Se zájezdem jsme byli spokojení. Pokoj pecka, veliké apartmány, výhled na moře, není nač si stěžovat. Pláž pěkná, pozvolný vstup do moře, s malou (3 roky) jsme si vyhráli jak na pláži, tak v moři. Stravování probíhá ve vnitřní restauraci i na venkovní terase. Na terase se ovšem může kouřit, což je problém. Bulhaři (nejen oni, ale bulharů tam bylo nejvíce) kouří všude, snad i ve sprše. Je běžné, že u stolu sedí maminka (babička), malý dítě (děti), tatínek (dědeček), nebo všichni dohromady, a kouří. Někteří kouřili i v průběhu jídla. Vnitřní restaurace je nekuřácká. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Není co vytknout. Pěkné, prostorné pokoje, my měli výhled na moře, což bylo moc pěkné.

Strava
Strava jako všude v all-inclusive. Vyberete si, neurazíte se. Mě už to všechno chutná stejně, proto jsme chodili do místních restaurací na svačiny, nebo večeře. Procházkou od hotelu je široký výběr místních restaurací, kde podávají sépie a krevety, které jsme vyhledávali. Tragická byla káva nabízená v rámci all-inclusive. Hotelový bar u pláže ale nabízí za levný peníz skvělou kávu i jiné kávové nápoje. Stejně tak je hned vedle na pláži restaurace, kde dělají dobrou kávu, takže milovníci kávy trpět nebudou.

Pláž
Pláž peckovní, jestli rádi stavíte z písku cokoliv, tak si vyhrajete.

Lukáš Hlisnikovský, 13.12.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Caesar Palace Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)