Recenze hotelů
Sveti Vlas - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Super dovolená,nenašli jsme žádné minusy.Splnila naše očekávání a určitě se rádi na toto místo vrátíme.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená,nenašli jsme žádné minusy.Splnila naše očekávání a určitě se rádi na toto místo vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný hotel...všude čisto. Apartmán prostorný a uklizený.

Strava
Výběr dostačující,každý den ovoce,zelenina,vždy i něco sladkého...nápoje po celý den.

Pláž
Nejbližší od hotelu ani ne pět minut.Jediné mínus- Velký prostor vyhrazený pro placená lehátka...někdy problém najít místo

Petra Nesvadbová, 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: St.George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hodně jsem četla recenze, takže mě nic nepřekvapilo. Opravdu tam vše odpovídá realitě. Za nás výborná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hodně jsem četla recenze, takže mě nic nepřekvapilo. Opravdu tam vše odpovídá realitě. Za nás výborná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo fotkám, úklid probíhal denně. na to, jaký to byl velký hotel, tak žádné čekání na výtahy jsme nepociťovali, všude čisto. Šampony a sprchové gely denně doplňují, na pokoji je rychl. konvice, župany, fén, vana i sprcha. Umyvadlo v koupelně hůře odtíkalo.

Strava
Tak jídlo bylo slabší v porovnání s jiným hotelem v Bulharsku, ale každý si tam našel, vybral.Hlady jsme určitě netrpěli. Syn byl celý týden na špagetách a těstovinách, čekala jsem nějaké mořské plody, ale marně. Ryba byla, ale málo.

Služby hotelu
Vše bez problémů.V hotelu směnárna, obchůdek. Hotel má dvě části, každá část má svoji jídelnu, takže v jídelně žádné fronty .Hotel byl klidný, žádný rachot u bazénu, bazén poloprázdný, takže super a ani nebyl studený - oproti vnitřnímu zastřešenému, který měl 19st. V hotelu je možnost zaúůjčení ručníků na pláž, ale nevyužili jsme. Ubytování proběhlo ve 14h, ale náramek jsme dostali hned.

Pláž
Pláž menší, ale vždy se místo našlo, all inclusive hosté mají lehátka i slunečníky na pláži zdarma, chodí tam plavčík a případné návštěvníky bez náramku odesílá na písek. Samozřejmě i tady funguvaly po ránu ručníky na lehátkách, takže kolikrát tam ležel celý den ručník a nikde nikdo, ale my místo našli vždy.

Ilona N., 17.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Moonlight

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená, myslíme, že se sem jednou rádi vrátíme. Ubytovaní v moderním stylu - odpovídá ceně. Jídlo výborné. K hotelu náleží bazén...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, myslíme, že se sem jednou rádi vrátíme. Ubytovaní v moderním stylu - odpovídá ceně. Jídlo výborné. K hotelu náleží bazén (tři bazény - včetně dvou pro děti - sluzavky a pod/ a soukromá písčitá pláž.. Bar v bazénu, dostatek lehátek. Doporučila bych pro strávení klidné a odpočinkové dovolené - určitě pro rodiny s malými dětmi - ocenili jsme každovečerní animační programy pro nejmenší. Vhodné pro odpočinkovou dovolenou. Na pláži vodní sporty a byla možnost i několika výletů /pirátskou lodí apod.) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni. Velká prostorná koupelna spojená s toaletou, kde nechyběl fén. Ručníky Vám pokojská služba měnila, kdy jste si přáli /instrukce měli popsané v koupelně/. V pokoji byl dostatek úložných prostor, mini lednička, tv, za příplatek trezor. Ve večerních hodinách fungovala klimatizace. Velice jsem ocenila velkou a prostornou postel. K pokoji náležel balkonec se stolkem plus dvě židle. Jediné, co mi trochu chybělo byl výhled na moře, ale je zde možnost si za něj připlatit. O ceně jsem se neinformala, ale pokud tento hotel ještě navštívíme, tak to určite zvážím. Jinak hotel i pokoje velmi moderní, vše nové a vkusné. Snídaně, oběd a večere probíhala v obrovské hotelové restauraci, kde jsme mohli sedět bud uvnitř nebo na terase s překrásným výhledem. Snacky se podávali o patro níž v baru, kde jste mohli popíjet i večer asi do 23 hod.Na pláž se dostanete proskleným výtahem (krásný výhled)

Strava
Stravu hodnotím jako perfektní. Celodenní strava formou bufetu, který byl vždy velice pestrý. Nejvíce jsem ocenila, že nebylo každý den to samé k obědu a k večeři, ale mimo to, co podávali standardně, zde byl každý den přítomen kuchař, který připravoval ještě něco navíc (burgery, fresh čína, maso, koleno)..Výběr opravdu veliký a velice chutný. Odpolední snack naopak každý den stejný (nějaká buchta, cukrovinka, bagetka se salámem), ale neberu to v žádném případě jako zásadní mínus. Zbytek vše dohnal. Po celý den nealko nápoje, pivo, víno, tvrdý alkohol a velmi jsem ocenila prossecco, které nebylo uplně každý den, ale bylo výborné:). Během dne si můžete dát zmzlinu u hotelového nápoje+ alko a nealko - občas nebylo víno. Opravdu perfektní - jediné, co mi vadilo , tak bylo, že jste si nemohla odnést (klidně v kelímku), drink na pláž.

Služby hotelu
Služby hotelu skvělé - recepční vždy ochotní, prakticky není nic, co bych vytkla.

Pláž
Písčitá soukromá pláž s pozvolným vstupem do moře , určitě doporučuji rodinám s dětmi (moje dvouletá dcerka si pobyt velice užila). Pláž vždy čistá, na místě dostatnek lehátek se slunečníky /za poplatek/ - lehátka u bazénu zdarma. Na pláži jste dojeli hotelovým proskleným výtahem a došli jste na ní asi za 10 sekund:) Přímo v hotelu u pláže obchod se suvenýry i občerstvením /klasika nanuky, pití, chipsy/. Na pláži chodili prodejci fresh ovoce, kukuřice a pod.Možnost vodních sportů.

Helena Šulcová, 16.07.2019, Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Paradise Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Muzu jen doporučit. Nenarazil jsem na nic,s cim bych byl nespokojeny snad jen na hlucne sousedy,ale za to nemůže hotel nebo zaměstnanci.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Muzu jen doporučit. Nenarazil jsem na nic,s cim bych byl nespokojeny snad jen na hlucne sousedy,ale za to nemůže hotel nebo zaměstnanci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokohe jsou pěkné a vybavene.

Strava
Je velmi podobna nasi stravě. Velky výběr zeleniny,ovoce,různé druhy mas a příloh.

Služby hotelu
Velice prijemny sdojem

Pláž
Plaze by mohly být lepe upravené a uklizene ale hinak celjova spokojenost

Michal Starý, 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: St.George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená splnila naše očekávání.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel po celkové rekonstrukci, pokoje vybavené novým nábytkem.

Strava
Pestrá, výběr z několika druhů jídel. Vše doplňováno, naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Pravidelný denní úklid.Dobře fungující 2 denní bary. WI-FI fungující na pokojích bez problémů. Klimatizace na pokojích bez poplatku. Lékařská služba přímo v hotelu. Výborné zázemí pro rodiny s dětmi, animační programy. Půjčování osušek na hotelovou pláž a k bazénu na hotelové karty.

Pláž
Přístup k hotelové pláži přímo z výtahu hotelu. Pláž pravidelně uklízena. Dostatek místa pro všechny hosty z hotelu. Voda čistá a teplá, jen po bouři naplavená vodní tráva.

Tomáš T., 16.07.2019, Datum pobytu: 2.7. - 13.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Paradise Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Poprvé s dětmi u moře. Naprostá spokojenost.Dovolená bez problémů splnila naše očekávání. Krásné a klidné místo...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poprvé s dětmi u moře. Naprostá spokojenost.Dovolená bez problémů splnila naše očekávání. Krásné a klidné místo... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel úžasný, přesně jako na fotkách...upravený a všude čisto. Apartmán prostorný s balkónem...a výhledem na bazén

Strava
V programu all inclusive velký výběr jídla, ovoce,zeleniny a vždy i něco sladkého.Pití celý den.

Pláž
Nejbližší od hotelu ani ne pět minut.Na pláži restaurace...jediné mínus - velký prostor vyhrazen pro placená lehátka a slunečníky, takže občas boj,najít místo kam se natáhnout????

Anonym, 15.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: St.George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 V pohodě

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V pohodě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pohodě

Strava
Snídaně byla dostačující

Dobrý výběr

Služby hotelu
V pohodě

Pláž
Pěkná

Jiří Suchánek, 15.07.2019, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Sveti Vlas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Vrelo doporučujeme. Pekný hotel s vlastnou plážou pred hotelom, jedlo chutné, služby ok. Možnosť športového vyžitia.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vrelo doporučujeme. Pekný hotel s vlastnou plážou pred hotelom, jedlo chutné, služby ok.

Možnosť športového vyžitia. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľmi pohodlné postele a veľký priestor ako v izbe tak aj v kúpelni.

Strava
Úžasná, rôznorodá, no príliš prispôsobená našej strave. Málo ponúkali ich špeciality, čo nieje zasa pre väčšinu návštevníkov chybou.

Chcelo by to ale do jedálnička zaradiť ich typické jedlá, aspoň 1 denne. Napr. rybky Ca-ca vôbec neboli v ponuke ako aj ich iné typické jedlá.

Služby hotelu
Veľmi úslužný a ochotný personál. Najmä sme ocenili, že ihneď po príchode nás poslali na raňajky a po raňajkách nás ihneď ubytovali. S týmto sa človek často nestretáva.

Tak isto pri odhlásení z hotela okolo pol noci nám bol daný balíček s jedlom, ovocím, sladkosťou a pitím. Čo tiež už sa vyskytuje málo. V tomto smere vás hotel o nič neukráti, hoci odlet je na svitaní, a raňajky až od 7,30 h.

Pláž
Pekná piesková, s postupným vstupom do mora, no občas nejaký kameň.

Pri tom počte personálu, by bolo určite možné niekoho ráno vyslať, aby lehátka uložil pod slnečníky (nakoľko večerný kúpajúci ich zanechali rôzne) a zároveň by mohli aj piesok vyčistiť od špakov a pod.

Všade inde som videla, že ráno sa pláž čistí, no tu nie. Ani chaluhy nečistili, čo sa bežne robí. Hlavne pred takýmto hotelom s 5hviezdičkami by sa to vyžadovalo.

Počet slnečníkov a lehátok na pláži bol nedostačujúci. Stačilo by pridať cca 5 slnečníkov s lehátkami a bolo by to ok.

Elena D., 15.07.2019, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Moonlight

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem perfektní, pouze strava byla hrozně jednotvárná. Chodíme vždy jen na snídaně a pak až na večeře. Večeře byly katastrofa,...

  • 10 Ubytování
  • 3 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem perfektní, pouze strava byla hrozně jednotvárná. Chodíme vždy jen na snídaně a pak až na večeře. Večeře byly katastrofa, grilované maso se nedalo rozkousat, přílohy byly jen hranolky, někdy opečený brambor a rýže ke které ale nebylo nic v podobě nějaké omáčky. Takže jedinou jistotou, aby člověk neměl hlad byla snad jen pizza a špagety. Jídlo mi přišlo každý den stejné.

Jinak služby perfektní, hotel nádherný, pokoje prostorné, krásné. Úklid vzorový, pláž denně uklizeli.

Rozhodně by měli rozšířit jídelní menu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nádherné, pokoj rovněž, velmi prostorný, dostatek úložných prostor. Pouze chladnička nachladila. Spíš ohřávala. S tím jsme měli velký problém!

Strava
Popsáno v celkovém dojmu. Na hotel 5* velmi slabé!!!!

Služby hotelu
Recepce, bar, animátoři, úklid vše v pořádku

Pláž
Dostupnost i přístup k pláži skvělý, moře jako takové celkem čisté, jen 2 dny hodně trávy, ale to je příroda. Horší průzračnost moře, ale to je asi u Černého moře normální. Nebyly vidět žádné rybky. Oproti předchozím letům ( byly jsme zde již podruhé) nebyly v moři žádné kameny ani oblázky, takže ti bylo perfektní. Boty do vody jsem vezla zbytečně. V moři byl dříve po vstupu písek, po metru asi ,2-3 metrový pruh oblázků i větších kamenů, letos vůbec. Jen písek bez jediného oblázku. Bezva!

Miloslava Bočanová, 10.07.2019, Datum pobytu: 24.6. - 5.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Paradise Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,4 Byli jsme celkově spokojeni s výběrem této lokality, termínu i hotelu. Termín 22-26.6.2019, v hotelu ani na pláži nebylo ještě přeplněno.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme celkově spokojeni s výběrem této lokality, termínu i hotelu. Termín 22-26.6.2019, v hotelu ani na pláži nebylo ještě přeplněno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je poměrně nový, dobře zařízený, pokoj byl velmi prostorný a dobře řešený, balkon prostorný s výhledem na bazén a moře. Velmi široké a pohodlné postele. Přístup k bazénu je po schodech, ale je možné obejít po chodníku, do moře jsou další schody.

Strava
Strava byla velmi pestrá, každý den výběr z jiných jídel, dále na oběd a večeři grilovali maso, ryby, klobásy. Velký výběr ovoce, čerstvého i kompotovaného, stejně tak i zeleniny, sýry, saláty atd.

Služby hotelu
byli jsme spokojeni

Pláž
Pláž byla menší se slunečníky, lehátek bylo málo a vše bylo zpoplatněno. Využívali jsme po celou dobu pobytu lehátka u bazénu, kterých bylo dostatek a byla bez poplatku. Pláž je písčitá a velkým množstvím malých mušliček. Vstup do moře pozvolný.

Anonym, 10.07.2019, Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Moonlight

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)