Recenze hotelů
Sozopol - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Dovolenka splnila očakávanie.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka splnila očakávanie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché, trochu nedostatok že v sprche chýba sprchovací záves, čiže voda strieda všade a potom je to treba zotierať - priloženým mopom.

Strava
Mali sme len raňajky. Každý deň to isté, ale dalo sa vybrať.

Služby hotelu
Wifi bol veľmi slabý signál.

Pláž
Blízko, čistá.

Jarmila S., 16.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Djuni (Djuni)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Velmi hezký resort s krásnou zahradou.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezký resort s krásnou zahradou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pěkné a prostorné .Jediné mínus je nešťastně řešená koupelna+wc kde voda ze sprchy teče přes celou koupelnu do odtoku takže máte celý den mokrou podlahu

Strava
Jídlo ikdyž se často opakovalo bylo chutné .Velký výběr salátů,zeleniny u ovoce .

Služby hotelu
Trochu chladnější přístup personálu na recepci jinak spokojenost .

Pláž
Pláž kousíček od hotelu s deštníky a lehátky v ceně .Moře čisté až na řasy při větších vlnách.

Petr Knapek, 15.09.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Blue Orange

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvelá dovolenka v príjemnom prostredí, kvalita primeraná cene. Ďalej od rušného centra, takže sa v noci vyspíte. Uličky starého Sozopolu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvelá dovolenka v príjemnom prostredí, kvalita primeraná cene. Ďalej od rušného centra, takže sa v noci vyspíte. Uličky starého Sozopolu cca 2 km, oplatí sa chodiť každý večer posedieť na vínko alebo pivko. Je to asi 20 min. pohodovej chôdze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fantastické, všetko potrebné bolo k dispozícii. Dokonca tam mali na každom poschodí žehliace dosky, detský kútik.

Strava
Mali sme iba raňajky, boli pestré a dalo sa dobre najesť, nepotrebovali sme obed. Príjemná malá jedáleň, hudba hrala potichučky, klimatizáciu vedia používať, bolo tam príjemne. Dá sa zobrať jedlo aj von na menšiu terasu vedľa hotela. V Sozopole sa najete dosýta všade. Veľký výber jedál na ulici rovnobežnej s plážou. Stačia raňajky v rámci pobytu.

Služby hotelu
Neviem aké služby poskytovali, my sme nič nepotrebovali. Ale skvelý hotel aj majitelia super ľudia. Potrebovali sme jeden krát zohriať kurča v mikrovlnnej rúre, na recepcii nám ochotne vyhoveli. Moc šikovní personál všade. Prenajímali bicykle za poplatok.

Pláž
Blízko, o dve ulice ďalej doľava a potom už iba rovno. Asi 10 min. chôdze. Široká, piesčitá, možnosť dať sa vymasírovať priamo na nej. Príjemné posedenia na nej každých pár metrov. Hudba tam síce reve ale zvládli sme to. Treba si kúpiť slnečník za 5 Lv a máte vystaráno. Lehátka so slnečníkmi sú dosť drahé. Z domu si treba priniesť nejakú plachtu na ležanie alebo si tam kúpite všetko na každom kroku.

Iveta K., 14.09.2019, Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Tabanov Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Velmi příjemné klima a čisté a teplé moře. Dobré ubytování a velmi dobré jídlo. Personál milý. Cenově výhodné.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemné klima a čisté a teplé moře. Dobré ubytování a velmi dobré jídlo. Personál milý. Cenově výhodné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi hezký dvoupokoj s velkými místnostmi a dobrou klimatizací. Nehrozilo onemocnění z klimatizace, protože ve velkém pokoji nefoukala přímo na ubytované. Bazén s chladnější vodou.

Strava
Velmi chutná a pestrá. Káva a zmzlina v době jídel k dispozici.

Služby hotelu
Milý personál.

Pláž
Pláž velmi hezká, pouze vstup na ní byl přes parkoviště s odpadky. Ale vlastní pláž čistá a chráněná poloostrovem na němž leží Sozopol. Proto jsou zde menší vlny což je velmi příjemné pro plavání. Ideální pro rodiny s dětmi. Příjemný písek s mušličkami, děti z něj staví a jsou spokojené.

Pavel V., 13.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Hacienda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená......

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená...... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní ubytování, krásné a čisté prostředí.Velmi klidný rodinný penzion.....

Strava
Výborná , rozmanitá...

Služby hotelu
Personál vždy usměvavý a příjemný.....

Pláž
Ne příliš velká,ale pár kroků od penzionu , pozvolný přístup do moře.....

Evženie Štěpánová, 12.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Selena Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 za 14 dní nebyly převlečeny postele, za 14 dní výběr ze 2 až 3 stejných snídaní, úklid nebyl prováděn, 14 dní protékal odpad za WC a tekl...

  • 1 Ubytování
  • 2 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
za 14 dní nebyly převlečeny postele, za 14 dní výběr ze 2 až 3 stejných snídaní, úklid nebyl prováděn, 14 dní protékal odpad za WC a tekl přes celou koupelnu, když jsme upozornily delegátku, přislíbila opravu, ale bohužel, nic. Ubytování hnus Zobrazit celou recenzi

Pláž
pláž by mohla být čistější

Martin Ráža, 12.09.2019, Datum pobytu: 26.8. - 9.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Parnas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Jedním slovem spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jedním slovem spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po všech stránkách spokojenost.

Strava
Strava výborná, rozmanitá, velká spokojenost

Služby hotelu
celkový dojem se službami v hotelu ten nejlepší. Za vše mluví to, že bych příští rok jela znovu na stejné místo.

Pláž
Pláž bych hodnotila podle předchozí stupnice č. 8. Přístup v pohodě, slunečníky a lehátka také, ale čistota trochu horší. Hlavně kvůli kuřákům. Všude zahrabané nedopalky od cigaret.

Anna Novotná, 12.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Blue Orange

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkově mohu říci, že zájezd naprosto splnil očekávání. Chtěla jsem si hlavně odpočinout a to se mi splnilo. Areál hotelu je čistý,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově mohu říci, že zájezd naprosto splnil očekávání. Chtěla jsem si hlavně odpočinout a to se mi splnilo. Areál hotelu je čistý, personál ochotný, snaží se domluvit. Jediné, co je slabší, nedá se příliš chodit na procházky. V okolí v podstatě nic není a hlavně ihned za areálem nepořádek. Ale tak jsme to jednou vyzkoušeli a potom jsme chodili na dlouhé procházky podél moře a to bylo bezvadné. Do starého Sozopolu jsme si vyjeli vláčkem, který vyjíždí každou půlhodinu od nedalekého hotelu a je za naprosto symbolickou cenu, 2 leva. Opravdu mohu doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, relativně velké, na pokoji malá lednička, televize a balkonek se sušákem a židličkami. Naprosto dostačující. Denně se uklízí.

Strava
Strava perfektní. Formou bufetu, což mě, osobně, naprosto vyhovovalo. Několik druhů mas a ryb, několik příloh, množství zeleniny a ovoce, automat na kávu i limonády, dokonce zmrzlina. K dispozici je stále balená obyčejná voda. Nezažila jsem za celou dobu, že by některé z jídel došlo, stále doplňovali. Než jsme odjížděli, mluvila jsem s několika lidmi, kteří měli také all inclusive, ale v jiném hotelu. Po některých informacích jsem se trochu bála, ale zde to bylo naprosto skvělé, nemohu napsat křivého slova.

Služby hotelu
V hotelu všechno šlapalo jaksi samo, ani jsme nic moc nepotřebovali. A když, byl personál vždy slušný a vstřícný.

Pláž
Na pláži to bylo trošku horší. Myslím, že se ani neuklízí, jsou tam v písku zbytky od cigaret a co mi hodně vadilo, několikrát jsme viděli pejsky, kteří čurali i kakali na pláži a nikdo si toho ani nevšiml. Pláž jako taková je příjemná, písčitá, přístup do moře pozvolný a daleko mělký, takže zvláště pro děti a nebo neplavce naprosto ideání.

Taťjana Z., 12.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Blue Orange

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Náš celkový dojem z dovolenky bol dobrý, keďže sme Sozopol už viackrát navštívili a vedeli sme sa orientovať. Avšak sme nemali dobrý...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Náš celkový dojem z dovolenky bol dobrý, keďže sme Sozopol už viackrát navštívili a vedeli sme sa orientovať. Avšak sme nemali dobrý dojem zo služieb delegátov CK, pretože nedodržali vopred avizované vstupné stretnutie po príchode, počas celého pobytu sa o nás nikto z delegátov nezaujímal a napriek tomu, že sme Sizopol poznali potrebovali sme pár informácií.Boli sme veľakrát na dovolenke s rôznymi CK, ale ani raz sme sa s takým nezáujmom nestretli. Výhovorkou nie je, že sme mali telefonický kontakt na delegátov. Nakoniec sme si poradili sami, aj keď s problémami. Ak by sa toto stalo turistom, ktorí mesto nepoznajú, prišli by o pohodlie a nemali by dobrý pocit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojnosť

Strava
Spokojnosť, každý si mohol obmieňať stravu, aby nebola jednotvárna

Služby hotelu
Príjemný slušný personál

Pláž
Našli sme si pláž s kľudnou hladinou, ale nepozná mesto, bez pomoci nenájde

Tatiana Zahradníčková, 12.09.2019, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Hera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Byli jsme celkově spokojeni, týden stačil.. Hotel je velmi využíván bulharskými rodinami s dětmi, které jsou velmi hlučné, jak v...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme celkově spokojeni, týden stačil..

Hotel je velmi využíván bulharskými rodinami s dětmi, které jsou velmi hlučné, jak v jídelně, tak u bazénu, tak večer na balkonech. Doporučuji hotely spíše dále od města, kde je větší klid. Ale jinak hotel má zajímavou architekturu, uvnitř s altánkem a malou zahradou. Strana A je u moře, B a C jsou boky, D je směr na dálnici. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel vypadá naoko dobře, ale druhé oko člověk vidí v pokoji kapající bojler, nepropustnou vodu ve sprchovém koutě, nesvítící světla v koupelně, rozbité balkonové dveře na terasu. Dveře jsem hlásila na recepci hned po příjezdu, na opravu nedorazil nikdo. Úklid jakž tak, spíš jsme si uklízeli sami. V hotelu jsou i apartmány, které mají své vlastníky. Noční klid spíš není, záleží na sousedech, které chytnete. V hotelu převažuje spíše bulharská obsazenost, všichni kde můžou, všude kouří, popíjí na balkonech.

Strava
Light - menší výběr, ale maso, zelenina a ovoce výborné. Snaží se doplňovat.

Snídaně: stále stejná, jen jednou je topinka a jednou je něco jako langoš jako příloha. Jednou chybělo mléko, kafe z automatu nic moc. Snídaně viz foto.

Obědy a Večere se opakovaly cca po 3 dnech a dají se nakombinovat 2 - 3 jídla - zelenina byla vždy. (vždy nějaký smažený polotovar - rybí prsty, masové kuličky z mletého masa aj.). Přílohy rýže, brambory a smažené kuličky z bramborové kaše.

Výhoda jsou odpolední svačiny - kde si můžete od 16 - 18 dojít pro pití, ovoce, zmrzlinu, sušenku, bábovku. Jídlo si nandáte jen na malé talířky či misky, aspoň nepřiberete :-)

Služby hotelu
Na recepci se domluvíte bud přes překladač google nebo rusky.

Doporučuji bulharskou měnu s sebou, dá se vyměnit jen ve městě.

Fitko ok.

Sauna - špinavá a sklad plavčíka.

Delegátka bulharská - viděli jsme ji na úvodní schůzce v rychlosti cca 5 minut.

Pivo, víno na baru u pláže do 21hod, chybělo nealko pro děti. Ostatní vše placené.

Animační programy pro děti nejsou.

Malý obchůdek přímo v hotelu - nedá se platit kartou.

Malé dětské hřiště pro menší děti.

Bazén super, když není narváno. (Přebíhání z bazénu a k pláži cca 3 minutky - to je výhoda hotelu).

Do města za 2 leva vláčkem, za 10 leva taxíkem přes den, 12 leva večer. Kupovali jsme místní potraviny (oplatky, salámy, ovoce - výborné).

Pláž
Pláž je kousek, ale doporučuji dojít si na pláž dále - směr k městu Černomorec, kde je více prostorná a klidnější pláž. V srpnu více fouká, je chladnější moře a večer bývá také chladněji. Pláž by mohla být čistější. lehátka mají až skoro u vln, takže je problém u moře ležet, proto je vhodné dojít k volné zóně bez placení lehátek.. 2lehátka + slunečník 20 - 30 leva.

Miroslava P. P., 10.09.2019, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: SOZOPOLI

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

výběr stravy na snídaní 4 fotografie