Recenze hotelů
Sozopol - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Klidný hotel doporučuji spíše pro rodiny s malinkatými dětmi nebo seniory. Nelíbilo se nám , že jsme se nemohli jinak než taxíkem či...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidný hotel doporučuji spíše pro rodiny s malinkatými dětmi nebo seniory.

Nelíbilo se nám , že jsme se nemohli jinak než taxíkem či vláčkem jezdícím od asi 1km vzdáleného hotelu za 2 leva , projít do Sozopolu . Cesta velmi špatná, po silnici a nebezpečná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté, pokoj s přistýlkou prostorný a vždy uklizený. Celkově byl hotel velmi pěkně udržovaný a nikde nebyl žádný bordel.

Strava
Jídlo bylo vynikající. Sice jídelna byla malinká, ale vždy si každý vybral kolem 5 druhů masa, ryb, a zeleniny, 5 druhů příloh, dezerty a několik druhů salátů. Jen ovoce byl malý výběr.

Služby hotelu
Recepční tedy vždy divně koukali, ale jinak vše fajn. Chyběl nám večer nějaký program. Po večeři se nic dál nedělo a animátoři jsme viděli jen odpoledne projít přes hotel.

Pláž
Pláž krásná. Moře velmi čistě a dost dlouho mělké, takže i v červnu bylo teplé. Vlny malé. Občas medůzky. Lehátka zdarma matrace na lehátka byli za poplatek - nebyli ale potřeba.

Placený bar na pláži a různé vodní aktivity za poplatek.

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Blue Orange

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Hotel je čistý, personál přívětivý, výhodou je pěkný bazén s lehátky a slunečníky. Pláž bez slunečníků potřebuje úklid. Jídlo chce...

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je čistý, personál přívětivý, výhodou je pěkný bazén s lehátky a slunečníky. Pláž bez slunečníků potřebuje úklid. Jídlo chce rozhodně vylepšit, all inclusive raději nebrat a chodit na jídlo do restaurací, kterých je v okolí spoustu, ceny běžné jako u nás. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá kategorii, ve které je hotel zařazen. Pokoje vždy čisté a uklizené.

Strava
Ke stravě jsme měly velké výhrady. Po stížnosti u delegátky došlo k částečné nápravě. Polévka na oběd a večeři i dva dny stejná, jídlo studené, na ohřátí sloužila mikrovlnka, vepřové maso tuhé nedopečené a nedovařené, stejně jako kuřecí maso. Maso od oběda bylo i na večeři a pokud zbylo, tak druhý den ještě na oběd doplněné nějakou zeleninou nebo omáčkou, takže už smrdělo, opečené brambory na oběd a k večeři ty samé, jen zcela vysušené, nedaly se ukrojit, moučník asi 5 dní stejný, ovoce dva druhy. Na místě jsme sepsaly reklamaci a předaly delegátce.

Služby hotelu
Personál v jídelně a na baru příjemný. V pokoji chyběl telefon i když se píše, že ho každý pokoj má. Překvapilo nás, že je v hotelu Wi-fi za poplatek, v jiných zemích je Wi-fi zcela zdarma, i když v popisu hotelu je poplatek uveden.

Pláž
Pláž kousek od hotelu. Slunečníky i lehátka za poplatek. Tam, kde byly slunečníky s lehátky bylo uklizeno, ostatní pláže bez úklidu.

Anonym, 23.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 17.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Flagman

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 na dovolenou k mori jezdime kazdy rok. Letos po delsi dobe jsme si vybrali Sozopol Bulharsko. Tak fantastickou dovolenou jsme snad jeste...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
na dovolenou k mori jezdime kazdy rok. Letos po delsi dobe jsme si vybrali Sozopol Bulharsko. Tak fantastickou dovolenou jsme snad jeste nezazili. Od priletu vse zorganizovane na jednicku. Diky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uplne skvele.Cisto na pokoji -denne uklid i ciste rucniky.Mozna je menili zbytecne casto.

Strava
Strava proste uzasna velky vyber vseho -masa zakusku . Kuchar je na miselinskou hvezdu .CHutne , maso stavnate , vse vyborne ochucene. Uzivani alkoholickych napoju ale hoste prehaneji,mohlo by se to trochu zlimitovat. Byli jsme svedky kdy odpoledne do obcerstveni u bazenu doslova vtrhli hoste kteri nove prijeli. Nechali si od obsluhy nalivat plne kelimky alkoholu ,pak se jimi polevali a vecer nebylo malem co pit.Taktez s nabiranim jidla.Plne talire zbytku ,nektere nedotcene. Delegati by na to meli upozornovat pri prvni schuzce, Je pravdou ,ze tohle delaji spise cizinci .Polaci.My Cesi jsme to odsuzovali.Zbytecne plytvani. Kdyby to nebyl al-inclusiv tak by to tak urcite nebylo,no co s tim,ze

Služby hotelu
sluzby dobre

Pláž
Plaz cista.Za rasy ve vode nikdo nemuze.Nekdy nebyly vubec a nekdy se holt objevily.Myslim ,ze to k mori patri,staci odejit kousek dal,kde zrovna nejsou. Pristup docela dobry.Pro vozickare ale ne.More je dobre pro deti, dlouho nizka voda.

Eva Prossová, 23.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Hacienda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborné služby, luxusní prostředí, čistota....personál příjemný a vstřícný

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné služby, luxusní prostředí, čistota....personál příjemný a vstřícný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování luxusní, prostorné a čisté

Strava
Výborná.....horší káva v rámci all onclusive

Lenka Pěluchová, 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Apolonia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byly jsme nadšeni,cestujeme dlouho a střídáme země a hotely,takže máme srovnání a tento hotel byl TOP ze všech,které jsme navštívili v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byly jsme nadšeni,cestujeme dlouho a střídáme země a hotely,takže máme srovnání a tento hotel byl TOP ze všech,které jsme navštívili v jiných destinacích,paradoxně byl nejlevnější.Jsme rozhodnuti se příští rok vrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi čistý a voňavý,majitele se velmi pečlivě o hotel starají a je to vidět.Hotel je sice postavený na kopci,ale velkou kompenzací je nádherný výhled na starou část Sozopolu,marínu a samozřejmě moře.

Strava
Hotel je pouze se snídaní.....běžná snídanová nabídka formou rautu(toustový chléb bílý a celozrný-možnost topinkovače,plátkový sýr,šunka,suchý salám,máslo,džem,med,nutela,jogurta různé cereálie,párky,míchaná vejce,opečená slanina,obalovaný chléb ve vajíčku,palačinky,okurka,rajské,olivy,nakrájená jablka,z automatu výborná káva,kapučíno,čaj,džus,voda),majitelé hlídají,aby bylo vše doplněno,dostatek nádobí,obsluha rautu neustále sklízí po hostech,dále čistá restaurece i restaurační terasa s výhledem na moře podbarvená hudbou.

Služby hotelu
Denně úklid pokoje a stále vše voňavé,u recepce možnost kávy z presovače za 2 leva(my měli cestovní rychlovarnou konvici hrnečky a kávu jsme si dělali svou)lednička s balenou vodou,pivo zagorka,cola za poplatek,přes silnici na proti hotýlku možno koupit chlazené pití,nealko,alko pamlsky.Recepční milé,usměvavé ochotny s čímkoliv pomoci.

Pláž
Přímo pod hotelem městská pláž jde se po schodech od hotelu,druhá pláž od hotelu s kopce rovně přes náměstíčko a spoustu obchůdků.Obě mají něco do sebe,střídali jsme je,moře čisté,osvěžující...set slunečník,2 lehátka a stoleček 25 leva(vzhledem k tomu,že jsme byli 14 dní,tak jsme si koupily slunečník a ten jsme pak nechali na pláži....ale lze si zaplatit poue slunečník za 6 lv na den

Valerie M., 21.06.2019, Datum pobytu: 4.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Kalithea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Spokojenost

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Obr hotel, ale v našem termínu minimálně naplněn, Výhled na moře se nedá vzhledem ke vzrostlým stromům mimo hotelový komplex zajistit.

Strava
Vynikající polévky, hlavní chody mohly uspokojit téměř každého, ale občas jen vlažené.

Služby hotelu
Milý, ochotný, střícný personál

Pláž
Pláž sama nemá chybu, horší je přístup k ní přes neudržovaný kemp

Jana Beránková, 20.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Black Sea Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Na dovolené jsme byly parta kamarádek, seniorek. Po několik let se opakující dovolené s autobusovou dopravou v Chorvatsku jsme se...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené jsme byly parta kamarádek, seniorek. Po několik let se opakující dovolené s autobusovou dopravou v Chorvatsku jsme se rozhodly zažít něco jiného. Tato dovolená v hotelu Blue Orange předčila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pohodlné, i přesto, že jsme měly na pokoji přistýlku, místa bylo dostatek.

Strava
Výběr jídel byl opravdu bohatý a myslím si, že se dosyta najedl každý. Spousta ovoce a zeleniny zpracované do chutných salátů, hodně druhů zmrzliny a móóóc dobrých dortíků. U baru usměvavá barmanka, která vždy s milým úsměvem ve všem vyhověla.

Služby hotelu
Už při výběru hotelu jsme chtěly něco komornějšího, ne přelidněný panelák, kde zakopává jeden o druhého. Možná to bylo tím, že nebyla ještě plná sezona, ale přestože není jídelna moc veliká, vždy jsme místo našly. Spousta míst k sezení byla i venku pod slunečníkama, takže pohoda. Krásná, udržovaná zahrada a všude spousta rozkvetlých kytek.

Jediné minus /ale za to opravdu nikdo nemůže/ bylo to, že hotel je na některých místech obrostlý břečťanem až do druhého patra a ve větvoví si udělali hnízdo vrabčáci a spolu s ´hnízdícími vlaštovkami u bazénu docela nahlas koncertovali. Ale to je příroda a i na to se dá zvyknout, popřípadě se jít koupat do moře.

Pláž
Měly jsme štěstí - na pláži, nebo spíž ve vodě, bylo nepatrné množství chaluh, jinak moře krásně čisté a teplé. Když si chce člověk zaplavat, musí si dojít odhadem 100 m daleko, takže pro malé děti ideální, horší pak pro plavce, popř. šnorchaře. Na druhé straně ideální na vodní hrátky s míčem.

Eva Burdová, 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Blue Orange

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9 Spokojenost

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné,čisté ubytování v pokojích s kuchyní a s přistýlkou,moderní,nic nám nechybělo.Hezké klidné posezení na balkoně s rozkvetlými jasmíny pod okny.V hotelu malý obchůdek,stačí.

Strava
Strava dobrá, každý den jsme měli z čeho vybírat, vždy 3 až 4 druhy hlavního jídla,typického bulharského,výborné..saláty,příloha hranolky nebo brambory..Polévka jeden druh,pokaždé vynikající,za nás spokojenost.Odpoledne v jídelně na hodinu pizza,něco sladkého a zmrzlina,doporučují čokoládovou :) Káva jen v jídelně,ale u každého jídla. Na baru u bazénu bylo od 10hod. k pití víno ,bíle a červené,pivo..kolik kdo vypil do 21 hod. Nebylo nealko,to jen v jídelně neomezeně.

Služby hotelu
Není animace,večer u baru fajn, poslechová hudba.Hodně se využívá i koupání večer i v noci v bazénu,je čistý,nový a hlavně voda v něm má v červnu již 28 st.Hotel jsme využili i k cestování do Istanbulu,vřele doporučujeme..jinak do Sozopolu taxíkem od hotelu za 10 leva,cca 150.- kč,krásné město ,byli jsme 2 krát.

Pláž
Pláž ? naprostá spokojenost,můžete si zaplatit set za 8 leva slunečník a 8 leva lehátko..nebo si zakoupit vedle v hotelu Hacienda slunečník za 10 leva v obchůdku .Je třeba mít osušku k moři z domova,hotel nenabízí.Pěkná část moře..

Anonym, 18.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: SOZOPOLI

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 5,4 Dovolená se nám líbila.Jen nějaké výhrady ke stravování a placeným výletum.

  • 6 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila.Jen nějaké výhrady ke stravování a placeným výletum. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo dané kategorii hotelu.Jen menší výhrada na kapacitu WC.Pouze jedno WC v restauraci,na velký počet strávníku jen jedna kabinka na dámském WC.

Strava
Ke stravě velké výhrady, studená a stále se opakující, zákusek 5dní jen jeden jediný a jídlo co zbylo od oběda například nějaké maso tak přidali zeleninový zaklad a vytvořili tak nové jídlo. Katastrofa to jsme nikde nezažili.Nebyl to názor jenom náš , ale vice klientu.

Služby hotelu
Personál hotelu jak v jídelně tak na baru vynikající. Uklid též v pořádku.

Pláž
Pláž kousek od hotelu ale co se týče pořádku tam je potřeba čistit více pláž.Dost vysoká cena za slunečník a lehátka, i přes to že jsme měli pobyt ještě mimo sezonu.

Lenka Fučíková, 18.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Flagman

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)