Recenze hotelů
Sozopol - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Splnila co jsme očekavali

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Splnila co jsme očekavali Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, venkovní terasa vše ok

Strava
Strava pestrá a dobrá

Služby hotelu
Mile jsme byli překvapeni

Pláž
Pláž menší, malé vlny čistota dobrá až na vajgle v písku, ale to je na většině pláží

Pavel T., 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Selena Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Určitě doporučuji.Krásná dovolená na pláži. Pokud se chcete podívat do nejbližšího města Sozopol sveze vás tam vláček který jede cca 1 km...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Určitě doporučuji.Krásná dovolená na pláži. Pokud se chcete podívat do nejbližšího města Sozopol sveze vás tam vláček který jede cca 1 km od hotelu za 2 levy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly čisté a krásné

Strava
Každý si musí vybrat.Na přílohu brambory,hranolky,rýže,těstoviny, a k tomu maso kuřecí, vepřové a ryba + zelenina.Vždy nějaké ovoce a zmrzlina po celý den.

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Pláž čistá a vždy dostatek lehátek.Pozvolný vstup do moře.

Vít D., 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Blue Orange

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 dovolenku sme si užili

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dovolenku sme si užili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel čistý, izba priestranná, výhľad na more

Strava
strava rozmanitá, každý si vyberie podľa svojho gusta

Služby hotelu
služby hotela ok,

Pláž
pláž sme mali na skok, voda čistá a teplá, užili sme si krásne vlny

Jana B., 13.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Djuni (Djuni)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená se nám moc líbila, ubylování bylo poholné, voda v moři i bazénu teplá a vycházky do Sozopolu umožňovali nákupy a posezení v...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila, ubylování bylo poholné, voda v moři i bazénu teplá a vycházky do Sozopolu umožňovali nákupy a posezení v kavárnách a restauracích. Platili jsem místní měnou, kterou jsme si průběžně vyměňovali (měli jsme s sebou eura) a v Lidlu, který je 5 min od hotelu, jsem platili kartou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvojlůžkové pokoje byly pohodlé a hezky vybavané, pouze přistýlka měla tenkou matraci a tlačila. Museli jsme ji vystlat dekami, kterých bylo ve skříni dost.

Strava
Snídaně i večeře formou švédských stolů, pravidelně doplňované po celou dobu jídla. Bylo hodně zeleniny a ovoce, což nám vyhovovalo. Z ostatních jídel jsme si vždy vybrali.

Služby hotelu
Hotel je velmi hezký, skládá se z více budov a dvou bazénů, u kterých jsou volná lehátka. Restaurace má vnitřní klimatizovanou část a venkovní část u bazénu pod přístřeškem. Hotel má několik wifi, které nám bez problémů fungovaly v pokojích, recepci, restauraci i na lehátkách u bazénu.

Pláž
Pláž je blízko, z hotelu se vyjde spodním východem a po pár krocích je dřevěná stezka, která končí moc hezkým schodištěm až na písečnou pláž, kde je volná plocha i část a rákosovými slunečníky a lehátky (za poplatek) a restaurací (v té jsme nebyli). Voda byla krásně čistá, hloubka byla velmi proměnlivá, někde jsme nestačili po 20 m a někde bylo po kolena, hlavně na kamenech. Při šnorchlování lze pozorovat ryby, kraby, mušle, řasy.

Helena Fritzová, 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Selena Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Len krátko ako vždy v Prímorsku výborne

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Len krátko ako vždy v Prímorsku výborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Keď uvážite priamy výhľad na severnú pláž ,tak odpustíte ostatné.

Strava
Ako bežne v Bulharsku, vždy je to o ľuďoch čo to pripravujú.

Služby hotelu
Menej sa upratovalo,inak niet čo vytknúť.

Pláž
Bez najmenšej pripomienky.

Milan Prokeš, 11.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Djuni (Djuni)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Pobyt splnil naše očakávania, cítili sme sa výborne. V Bulharsku sme neboli prvý krát, ale ani naposledy. Naše more je Čierne!

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt splnil naše očakávania, cítili sme sa výborne. V Bulharsku sme neboli prvý krát, ale ani naposledy. Naše more je Čierne! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný hotelík, aký vždy vyhľadávame; kľud, pekný hotelový bazén (ktorý sme nevyskúšali) výborné služby ochotný personál na čele s majiteľom .

Strava
Mali sme iba raňajky; celom pestré na týždeň pobytu postačujúce; možno v ponuke chýbalo ovocie, boli však slané a sladké koláčiky, muffiny, palacinky...

Služby hotelu
Rýchlovarná kanvica na izbe + 2 kávové šálky (kávu si treba dokúpiť, aj cukor); chladnička s gratis šampanským; po 3 dňoch mám vymenili posteľné prádlo, uteráky podľa potreby... super.

Pláž
Pláž "Harmani" do 300 m, platené slnečníky (6Lv) a lehátka (7Lv); celkom udržiavaná, piesková, pozvoľný vstup do mora; pozdĺž celej pláže obchody, stánky, reštaurácie, pekáreň s výbornými koláčmi ,všetko poruke.

Zoltán B., 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Tabanov Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená,jako loni a rádi se zase vrátíme

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená,jako loni a rádi se zase vrátíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Děkujeme,prosili jsme o pokoj,který jsme měli loni a měli,spokojenost nadevše

Služby úklidu super,nad očekávání

Strava
Letos jsme měli bez stravy,ale i tak dostupnost stravy bez konkurence

Služby hotelu
Skvělé

Pláž
Pláž čistá,každý den upravená,bez problémů a ochotou personálu

Gabriela Ručilová, 09.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Vila Venis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Hotel slusny, blizka plaz cista a vhodna pro deti.

  • 6,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hotel slusny, blizka plaz cista a vhodna pro deti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velke a ciste pokoje apartmanivehi typu 2kk

nevhodne resena koupelna, pri sprchovani vsude voda.

Vyhled na more spise teoreticky.

Strava
katastrofa, malo a nepozivatelne. rozsah naprosto neodpovidal all inclusive, detem nebylo casto co dat. stravovali jsme se za penize ve vedlejsi restauraci a plazovych barech

Služby hotelu
uklid v poradku, recepce slabsi, animatori zoufalost, zadne detske hriste, bazeny v poradku, neprilis ochotny personal.

Pláž
pisecna plaz celkem cista, s pozvolnym vstupem, vhodne pro deti. lehatek dostatek, ale za poplatek, pozorni plavcici, moznost zapujceni skapadel, skutru a pod.

Eva Pixová, 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Apolonia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Pokud hledáte dovolenou na kterou se chystáte s drobotinou tak můžeme doporučit. Hotelový bazén, animační programy, písčitá pláž a...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pokud hledáte dovolenou na kterou se chystáte s drobotinou tak můžeme doporučit. Hotelový bazén, animační programy, písčitá pláž a pozvolný vstup do moře jsou pro děti příhodné. Nevýhodou je pak že v okolí toho moc na vidění není. Ve večerních hodinách byl v areálu klid, což považuji za velké plus. Dále mimo časy kdy fungovala hlavní jídelna byl otevřen "bar" ve kterém bylo neomezeně nápojů, ledové tříště, teplé Forneti a občas PopCorn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dostečně zařízený, ložnice i pokoj samostatně vybavený klimatizací. Vyjma měkké postele a absence většího stolu dostatečné vybavení. Úklid probíhal dostatečně často. Areál hotelu byl pěkně doplněn zelení o které bylo dobře postaráno. Mimo areál však bylo vidět, že zde se o úklid moc nikdo nestará a byl to docela nepříjemný kontrast.

Strava
Jídlo bylo pestré a chutné. Doplňování probíhalo rychle. Každý den bylo z čeho vybíral ač se strava logicky opakovala. Ovoce a zelenina skvělé. Jen byla škoda, že speciality, které připravoval přímo v jídelně jeden z kuchařů se objevovaly jen některé dny. Další menší nepříjemností byla velikost jídelny, kdy občas se muselo na stůl několik minut čekat, ale nic co by zásadně ovlivnilo mé hodnocení.

Služby hotelu
Služby hotelu dostatečné. Téměř neustále na recepci česky mluvící ochotný personál. Každý den animační program, který byl však veden polsky mluvícími slečnami.

Pláž
Dlouhá písčitá pláž, kde si každý své místo najde. Nevýhodou bylo, že lehátka a slunečníky nejsou v ceně a je nutné si je zaplatit za poměrně hodně peněz. Lasturový písek byl dosti vlezlý a bez možnosti osprchovat se na pláži či při opouštění pláže trochu komplikace. Jinak pozvolný vstup do moře ideální pro drobotinu. V našem období bohužel větší množství medúz. Podmořský život ve formě menších rybek a krabů. Výhoda je nízká slanost vody.

Vojtěch Andrle, 08.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 2.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Hacienda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkový dojem je velmi dobrý a ubytování v tomto hotelu určitě doporučuji

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je velmi dobrý a ubytování v tomto hotelu určitě doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tento pokoj ve kterém jsme byli,byl hodně prostorný,terasa podél celého pokoje s krásným výhledem na moře proto,že byl v posledním patře pod střechou.Malé rozčarování nastalo,když nám na recepci dali kartu k pokoji v 5 patře a ve výtahu jsme našli pouze 4 patro,do posledního jsme museli po schodech,ale to vubec nevadilo,co nám ale opravdu vadilo,bylo několik závad......Bohužel nešlo otevřít okno v koupelně a tím vzniklá plíseň na spodku dveří.Nebyl v koupelně sprchový kout,ale jen vykachličkovaná místnost a když se člověk sprchoval,voda cákala až na záchod.Další závada byla že nešly zamknout dveře na balkon.Po konzultaci s delegátkou a zaměstnancem na recepci,hotel stejně nic neřešil.

Strava
Strava v hotelu byla na dobré urovni,dokonce i když jsem se snažil dodržovat žlučníkovou dietu,byla možnost si vybrat z několika jídel jak k snídani,obědu i k večeři.Strava jinde než v hotelu určitě taky velice dobrá,nejvíc jsme si kupovali jejich veliké palačinky a luxusní zmrzlinu

Služby hotelu
V hotelu panovala velice příjemná a přátelská nálada,zaměstnanci stále s dobrou náladou

Pláž
Vzdálenost pláže byla v popisu zřejmě měřená vzdušnou čarou,ale i když byla asi 200metrů,cestou se vždy nakoupilo pití a něco dobrého na pláž.Chodili jsme na placenou část pláže k baru,kde chodila i číšnice s jejich nabídkou,po obědnání vše přinesla na malém plastovém stolečku přímo k slunečníku

Petr Korejtko, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Flagman

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)