Recenze hotelů
Sozopol - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Celkově jsme s dovolenou přilis spokojeni nebyli, a to kvůli počasí které nám nevyšlo, téměř pořad pršelo, ale to se nedá ovlivnit

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme s dovolenou přilis spokojeni nebyli, a to kvůli počasí které nám nevyšlo, téměř pořad pršelo, ale to se nedá ovlivnit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi pěkné, priplatili jsme si za apartmán a pokoj byl velmi hezký.

Strava
Strava byla celkem chutná ale jednotvárná, stále to samé dokola celých 11 dní.

Pláž
Pláž jako taková byla pěkná, relativně blízko hotelu, horší to bylo s okolím hotelu které místy připomínalo smetiště. Moře příjemné až na výskyt medůz.

Jiří S., 05.11.2018, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Black Sea Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolá se nám libila , ale v záři je to počasi hodně proměnlivé. Za dobu pobytu teploty kolem 26 stupnu. Cestovní agentura měla vše...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolá se nám libila , ale v záři je to počasi hodně proměnlivé. Za dobu pobytu teploty kolem 26 stupnu.

Cestovní agentura měla vše perfektně zajištěné a domluvené . Delegát milý a poradil se všim co jsme potřebovaly.

Po pravdě, ale přiště Bulharsko už asi ne....Četli jsme hodně recenzí o tomto hotelu a čekali jsme trošku víc...Ale to může být naš subjektivní názor Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na pokoji není co vytknou, denní uklid byl standartem. Pokoj byl přijemný, utulný a hezky vybavený.

Za nás skvělé

Strava
V hotelu je pestrý výběr jidel od snidaně až po večeři. Kvalita jidla je super. Ale zde to končí. Asi nejvíc co nás zarazilo, je to že když si dáte kávu s automatu, tak jí není čím zamichat. V tomto hotelu jsou klasicke lžičky asi nedostupné a tak máte vedle v kelímku plastovou lžičku, nebo spíš takový michatko ...Jako na hotel této kategorie, je to celkem smutné.

Jinak alko a nealko napoje běžným standartem.

Směrem k plaži byl bar, kde se přes den nabizela pizza, hambrgery, vafle, z piti pivo, džusy a podobně...Super misto :-)

Služby hotelu
Ze služeb jsme využily masáže ve Spa centru. Vřele doporučujem.

V hotelu rozhodně nevyměnite leva za eura. Nejbližši směnarna je asi 3km daleko v Sozopolu.

Něco k personálu hotelu...Bylo zde pár lidi kteří asi vitaly že tu maji hosty (barman na plaži, kuchař, lidé ve Spa centru), ale o dost vic lidi kterým vadilo jen to že Vám maji nalit třeba džus.. Zvlaštní přistup personalu.

Pláž
Pláž. No to je kapitola sama pro sebe. My měli pobyt od soboty do soboty, ale jaké bylo překvapeni v půli týdne, když přišel Bulhar a vytrhal slunečniky a sbalil lehatka... Jako nestačil jsem se divit. Asi konec sezony a balíme.. No a od té doby i kdyby byli tropy tam zůstali na hromadě jen lehatka. Asi tak.. Pláž byla celkově neudržovaná..docela to zamrzelo..Stačilo by vzit hrabě a stahnout ty vyplavené řasy... . Přistup do moře je velmi pozvolny a to bylo super.

Petr P., 30.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Laguna Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Cestička na pláž 6 fotografií

Celkem: 7,8 Velmi spokojen - ale nejsem příliš náročný klient.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi spokojen - ale nejsem příliš náročný klient. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice dobré.

Strava
Snídaně příliš jednotvárná (malý výběr) - kdybych tam měl být ještě jeden týden, už by to bylo protivné.

Prostředí restaurace, čistota a obsluha ale výborná, i přístup z hotelu.

Služby hotelu
Moc jsem je nevyužíval, ale hotelový bazén je skvělý.

Pláž
Ani jsem nezjišťoval, jestli má hotel svoji pláž - nepotřebovcal jsem lehátko a slunečník. Používal jsem obecně přístupnou pláž a ocenil jsem, že i na ní byla převlékací kabina. Samotná pláž přijatelně čistá, přístup na ni typicky bulharský (neupravený, všeobecný nepořádek i na přísupových ulicích atd.).

Milan M., 28.09.2018, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Hera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená se nám líbila. Zklamání bylo ze dvou výletů. Výlety nebyly zrovna levné a odvedená práce nestála za nic. Mám připravenou...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. Zklamání bylo ze dvou výletů. Výlety nebyly zrovna levné a odvedená práce nestála za nic. Mám připravenou stížnost i na cestovku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo moc pěkné, krásný pokoj, čisto. Jen terasa v úrovni restaurace, kde lidé jedli a my odpočívaly, nebyla ideální. Ale to beru jako úplně to nejmenší.

Strava
Strava byla pro mne rozmanitá, byť se nějaká jídla opakovala, ale já si vybrala. Asi by to takhle nehodnotila moje kamarádka, protože je vegetariánka a v tomto bodě moc rozmanitosti nebylo.

Služby hotelu
Služby úžasné.

Pláž
Ta nebyla zrovna nejlepší a okolo cesty k ní dost velký nepořádek.

Iva R., 24.09.2018, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Laguna Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vzhledem k tomu, že jsme opakovali stejný typ zájezdu jako v roce 2017 - stejný hotel, stejný termín, věděli jsme co máme očekávat. Naše...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu, že jsme opakovali stejný typ zájezdu jako v roce 2017 - stejný hotel, stejný termín, věděli jsme co máme očekávat. Naše očekávání se splnilo - maximální spokojenost.

Vzdálenost od Sozopolu cca 2,5 km, možnost místní dopravou - turistický vláček 1/hod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel popisovaný ***, kvalita dle našeho názoru vyšší.

Strava
Polopenze - dostatečný výběr - druhový/množstevní jak u snídaně , tak u večeře.

Služby hotelu
viz ubytování

Pláž
Písečná pláž, cca 2km dlouhá, zakončená skalnatým útesem, kde je možnost pro šnorchlování. V zářijovém termínu - voda je po celé sezóně příjemně vyhřátá, pláže poloprázné, vstup do vody mělký. Vhodné pro mladé rodiny s dětmi, kteří chtějí užít klidu

Luděk Kopřiva, 24.09.2018, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Miramar (Kavacite)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 V hotelu spokojenost,na pláži spokojenost,kolem hotelu nepořádek,žádné zábavní programy v hotelu,brzy se vše zavírá ve 22.hodin,

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu spokojenost,na pláži spokojenost,kolem hotelu nepořádek,žádné zábavní programy v hotelu,brzy se vše zavírá ve 22.hodin, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čekali jsme apartmán s dvěma ložnicemi,kuchyní menší a chodbičkou a ne jednu ložnicí,pokoj spojený z kuchyní,co byla jenom lednička, na lednici varná konvice a chodba spojena z celým pokoje,koupelna pěkná

Strava
Jídlo velmi výborné

Služby hotelu
Každý den uklízeno na pokoji,spokojenost

Pláž
Spokojení

Anonym, 22.09.2018, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Laguna Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super. Klidné prostředí.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super. Klidné prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký zánovní komplex. Spokojenost.

Strava
Celková spokojenost

Služby hotelu
Celkový dojem bych hodnotil velice dobře.

Pláž
Pláž i moře čisté

Petr Lasák, 18.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Hacienda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, vynikající jídlo, doporučuji využít nabídku výletů, zejména výlet jeepem, je to opravdu adrenalin.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, vynikající jídlo, doporučuji využít nabídku výletů, zejména výlet jeepem, je to opravdu adrenalin. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 18.09.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Blue Orange

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7 Na dovolené jsme byli po dlouhé době a byli jsme spokojeni.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené jsme byli po dlouhé době a byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je pěkný, z terasy při snídani je příjemný pohled na Sozopol. Nejdříve jsme byli ubytováni v pokoji, kde musela být stále zapnuta klimatizace. Vzhledem ke zdravotnímu stavu manžela, na který jsme již před odjezdem na dovolenou upozorňovali, nám tento pokoj vyměnili k naprosté spokojenosti.

Strava
Strava v hotelu byla dobrá a chutná formou švédských stolů, jenomže každý den stejná snídaně se po několika dnech pobytu docela přejedla. Večeře byly již obměňovány. Ovoce i zelenina byla při snídani i večeři doplňována.

Přes den jsme se stravovali různě, podél pobřeží bylo mnoho restaurací, o stavu nebyla nouze.

Služby hotelu
Každodenní úklid pokoje. Během pobytu i výměna povlečení, ručníky byly taky pravidelně měněny.

Pláž
Pláž nebyla daleko od hotelu, což nám velmi vyhovovalo. Moře v době našeho pobytu bylo bezvadné a teplé. Užili jsme si jak klidnějšího moře, tak i houpání ve vlnách.

Škoda, že na pláži je málo odpadkových košů, takže jsou brzo plné a přetékají a to není zrovna příjemný pohled. Písek na pláži by byl perfektní nebýt spousty nedopalků z cigaret. Snad se to do budoucna změní, protože je vidět, že se kolem pobřeží stále buduje a staví.

Marie K., 17.09.2018, Datum pobytu: 24.8. - 3.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Hera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Hotel by uvítal menší vylepšení nejspíše ze strany majitele.Personál milý a ochotný , přesto by chtělo "vychytat" pár mušek.

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel by uvítal menší vylepšení nejspíše ze strany majitele.Personál milý a ochotný , přesto by

chtělo "vychytat" pár mušek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj standardní, až na pár drobných nedostatků v pořádku.Leč horší byla kvalita úklidu, ikdyž byl prováděn každý den.Koupelně určitě chyběla zástěna na sprchový kout, a oprava bojleru, který kapal. Tvořily se nevzhledné fleky na kachličkách a zemi kde se držela vlhkost.

Strava
Jídlo bylo vždy připraveno čerstvé a bylo ho dostatek, vybral si každý.

Služby hotelu
Na veškeré dotazy nám bylo ochotně vyhověno a personál se snažil.Jen na tak velký hotel urcitě nedostatek, hlavně při večeři kdy nestíhali servírky odnášet a uklízet, a nedostatek míst k sezení.Určitě by bylo dobré lépe vymyslet jak usadit všechny hosty k jídlu.

Pláž
Pláž nedaleko hotelu, přístupná dobře asi 300m.Za polohu, kde se od hotelu nachází, bohužel snižuje body okolní nepořádek a průchod přes nedaleký kemp.Jinak se vždy místo k ležení dalo najít, lehátka v placených zónách jsme nevyužili.

Michaela B., 17.09.2018, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Black Sea Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)